Michael Jackson Tur için 'Mezar' ötesinden

Temmuz, 2009 10.
admin

Michael Jackson mezara ötesinden turunda gidebiliriz. Planları Kral Pop of Hologramın resim sahnede konser bir dizi, News of the World için kardeşleri yanında görünmeye ye olduğunu bildirdi.

Jackson's baba Joe ve onun erkek kardeşi Jermaine, Tito, Marlon ve Jackie eden Jackson 5 parçası olduğunu, bu fikri gerekiyor. Bu onun son grubu ve yalnız turları tahmin kimden Gb'lik önümüzdeki yıl Michael ve video olması amaçlanmıştır.

En Heyecanlı yıldız Elvis Presley, kim "" 2006 yılında Dünya - yaklaşık 30 yıl, ölümünden sonra turneye - zaman onu bir Hologramın bir grup ve orkestra ile birlikte tahmin olduğunu aşağıdaki olacaktır.

Bu Jackson ailesinin bir arkadaş şöyle dedi: "Bunlar Michael en iyi anma sahnede bu son kez onu geri sahip olacağını düşünüyoruz - gibi istedim. Micheal baba ve kardeş bir dünya turu, nerede Michael ve görüntüleri canlı müzisyenlerin yanında sahnede yansıtılır düşünüyorsanız, bir fırtına aşağı gider. "Evet, biz de tüm bunların sadece bir olarak yapıyoruz inanıyorum düşünüyorum eminseniz 'Memorial' - bu süreçte yapar para için deli dağ ile ilgili kesinlikle hiçbir şey.

"Ayrıca Micheal çocuklar sahnede kendi taraftarları önünde onu görüyorum o da hiç bir şey's takdir inanıyoruz. Bunlar Michael fikri onun yerine getirmek Elvis yaptıklarını izleyerek onun dönüş hayal mi sevgi düşünüyorum. Bu onların kardeşi süperstar için mükemmel bir karşılığıdır, "News of the World söyledi.

Bu bile ailesi Michael hayalini Elvis ne yaptı ... .. örneğin ölümünden numara gibi takip oldu diyorsun de ilginçti?

... Ve, Tribute? Sağ. Olan spot bir kez daha kendi çocuk getirirsek, aynı çocuklar onun hayatlarının% 95 duyduğu 'ölüm', Onun istediği asla da eminim bir şey ... önce kendi ilk yapılır özellikle sonra gizli tutulacak kadar umutsuz onun Memorial.

Biz inanıyoruz ki, eğer aile gerçekten bu tur gerçekleştirmek için, bunun Michael Jackson hayatta önermek için daha fazla kanıt ise devam etmektedir. Para böyle bir tur yapılmış ve hayatlarının geri kalan kısmı için hepsi Michael kurmak olacaktır. Micheal borçlar zaten onun 'ölüm' nedeniyle kapalı yazılı olurdu ve o da sorunsuz ücretsiz yararlanabilirsiniz, onun gerçek çocukları ile rahat bir yaşam, bir değişiklik () onun oturma odası kanepe ve konfor için bir konser izlemek yeni evde bir Bahreyn veya Meksika gizlenmiş.

Etiketler: Medya, Haberler, Raporlar, Tur
Medya, Müzik, Haberler, Tur olarak Yayınlanan | Yorumlar (47)

"Michael Jackson Tur için 'Mezar' ötesinde" 47 yanıt

  1. MyBelovedMJ Says:
    10.

    Ben Michael sahnede kendisi açar düşünüyorum. O çocukları "dinlenmişti" Onu onunla sahnede gitmeliyiz yıl için konuştum var. sadece benim için düşünme isterdim, ama eğer Michael bu aşamada himsefl ortaya Kahretsin serin olabilir mabye. Ben aptal, yine, sadece wishfull düşünme sesleri biliyorum, neden onu çok seviyorum.

  2. dinamit Says:
    10.

    I dont kendisi de yasadışı kendi ölüm ancak yaptığını çok iyi olurdu ya sahte için isnt açığa düşünüyorum

  3. DawneVee Says:
    10.

    Çok sonunda burada yorum yapabilirsiniz ... gün giriş sorun yaşıyorsanız ve post etmeyi başaramadı edilmiş sevindim.

    Hmmm ... Eğer MJ ailesi yeniden sürede gerçekleştirmek olduğunu, nasıl ki hayatta kanıtıdır görmüyorum. : - / Belki de bir şey yok.

    Ben dürüstçe kendi tabut bir anıt at açılır ve dünyadan uzaklaştırıp darbe gidiyordu, ama umuyordum açıkçası oldu vermedi.

    Yani,'s hala bana (bu bölümü hala düşünüyor kadar), nerede (ülke veya devlet) de sessizliği kırmaya karar verecektir hayatta diyelim tamam mı? Ve nasıl? Konser? Bir haber döküm? Ailesi?
    Ve? Ağustos ayında kendi doğum günü olarak? Sonraki yıl?
    Umut var, gelecekte daha fazla ipucu olacaktır.

    TX benim parmak Geçiş.

  4. Andrea Says:
    10.

    Ben dürüst bir bütün o kadar onun 'rağmen - haklı kadar - Bu konser onun gelip geri' tur olması gerekiyordu geri gelir yapar merak ediyorum. Nasıl geri .. ölü gelen harika! Bu, tabii ki, hepimiz o çok şey bu türü için ünlü olduğunu biliyorum mükemmel bir tanıtım dublör, duyarım.

    Tamamen alakasız, ama herkes nasıl tercihler burada bir fotoğraf yüklemek için biliyor?

  5. MyBelovedMJ Says:
    10.

    Dawnedwee. Çünkü bu kelimeler, wrting çıkan nedeni Onun canlı olarak görmüyorum, onun resmi için memoriel önümüzdeki: Im canlı ve Im burada sonsuza kadar. Beni dışarı cehennemdesin korkmuş, ama bir işaret, (yine mabye Sadece saf pm) olarak gördüm ve bu Ağustos ailesi konserlere yapacak bir Jackson 5 Renioun olarak, ve bir canlı yaptırmak olacak Michael sahne gibi. Im üzgün bir ses Crazy, ama başım ayıklama sentance can't get. Ve i `e kadar i tamamen onun FOR REAL gitmiş eminim olmayacak. Sanırım uzak bir gün, kim bilir dünyanın darbe düşünüyorum. Ben Michael çok ve onu geri almak için hiçbir şey, hatta kendi kalp (eğer gerçekten) öldü, sadece nefes tekrar onu elde etmek için verecek seviyorum. Eğer için ablte oldu Tek Michael bu birgün görüyor, biz onu seviyorum ve ona destek olursa olsun, öğrenmek için umut olsun. Seni seviyorum melek

  6. dinamit Says:
    10.

    bu kadar muhteşem olacağını lol o geri geldi mi onun dönüş İrlanda olduğunu, burada 2006 yılında bitti ve çocuklar ile 3months kaldık ve buraya bazı şarkılar kaydedilmiş, bunu sevdim, o mantar bir kale satın 2 istedi , halk burada yalnız ve didnt zorluk onu bıraktım o da severdi, LOL o sabahları olarak püresi sevdim, o çim gece anda o kalıyorum olduğu yeri sahibi tarafından moon'un yürürken tespit oldu
    Onlar ne güzel söylemiş ve o ve çocuklar ile büyük ve nasıl zor güven 2 kişi bulundu utangaç, I wish I onu burada son konser mi metropol 2 C var

  7. supermom75 Says:
    10.

    şey i medya tekrar düdük ama Michael önce yanlış tekrar 2005 9r 2006 i eve Video tilki bu medya bakın's bunları unvails inanıyorum ölür ancak sadece kendi çocukları gösterir yalan söyledi darbe için nefret var vardır on ya da 11 onlardan ve o sevgi de bile Michael dışında yaptım tüm şeyler sakladım ve medya negitive seviyor diyor
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 Says:
    10.

    Maalesef bunu 2007 Ben hala yanlış olduğunu

  9. Sosh Says:
    10.

    Yeni bir Michael Jackson Albüm duyurdu bir hafta içinde. Bu 7even ama resurection adı değil daha önce söylentiler yerine. Resurection de ilk sürümünü track. Video klip kişi şu anda 'The Dome Projesi' dir

    Duyurusu, her büyük televizyon / haberleri göster önce bu konuda haber kırma için uçlu olduğunu.

  10. Sosh Says:
    10.

    Ve önceki yazı Tabii wishfull olduğunu düşünüyorum.

    Ne yazık ki benim - / kapalı Modu Dream için parantez - sonrası ortadan kayboldu.

  11. m2kg Says:
    10.

    Tamam sadece garip, bu. Sadece bir gün Haziran 25. tam 6 ay olan kısa.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte Says:
    10.

    Evet benim fikrim bu olacak .... O sadece çok gibi o yatakta ki 10 konser imzalanan ve 50 ve imzalı uyandırdı klnowing gittim o artık 20 değil barışçı life.Coz canlı kararı ölü değil ki Çünkü büyük bir yiyen değil nasıl 50 Gb'lik çekip gidiyor bilmiyor ... Ve önce o daha sonra ölür sahnede git onu fans.So bir milyonlarca önünde kendini sıkıntı olduğunda puttin dedi kadar birlikte bir sense.He ama her şeyi feda etti kendini iyi resim tutmak için ... ve şimdi de olacak gibi ailesini tercih edin dünya veya SMG anıt çevresinde tur yapmak ... sadece para kazanmak için ...

  13. jackoisalive21 Says:
    10.

    Michael isnt ölü nokta. O canlı ve Sohbet sevindim şimdi bir barış olabilir. Ben ilk günden itibaren, kendisi ve canlı wasnt Ailem ben deli olduğunu düşündüm dedi. Sonra her şey önce ölümü ve SUS olduğunu. Ve şu bu.

    Ama demek ki o öldü, bir dönüş yapar gibi onun sadece mümkün değil çok iyi olurdu onun gerçekleşmesi için kadar gitmiyorum bana güven düşünüyorum tüm insanlar için lütfen edebilirsiniz. Bu tamamen ve görüntü berbat da ölümünün sadece gelip numara açısından olurdu?

    Michael I sizin orada, i gerçekten umut Sonunda o hak ettiği barış, oh ve% 100 kendi çocuklar ve aile Sohbet buldum biliyor bu açık.

  14. dezyte Says:
    10.

    Ohhh kesinlikle herhangi bir dönüş yapmak won't O, onun huzurlu, normal bir hayat yaşamak olacak! Bu o! I LUV U MJ hangi hak ve seni ile% 100 Sohbet's! U UR ne yaptığını biliyor ....

  15. SITA Says:
    10.

    en büyük oyun bir fikir, yanındaki
    Ben sadece bazı fikirler focuse istiyorum
    Klon MICHAEL

    MJ kendini çoğaltma istiyor
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    Sonuç-> Michael ile her şey mümkündür

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    İlk klonlama şirketi:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ size yardımcı olabilir:

    * Eğer steril demektir hayal çocuğun sahip umut kaybettik.

    * Eğer eşcinsel olduğunuzu derinden olan kendi genleri taşıyan bir çocuk arzusu.

    Eğer kaybettim * - veya ilgili kaybetmeye - bir sevgili aile üyesi ve o kişi yeni bir yaşam başlayacak bir özdeş ikiz görmek istiyorum.

    * Eğer HIV ettiğiniz + ve kendi genetik ikiz olacak bir çocuk istiyorum - ya bebek veya virüs bulaşmasını eşiniz olmadan.

    * Eğer sadece isterseniz, nedenleri ne olabilir klonlanmış olması gereklidir.

    -> URI Geller
    -> Micheal çocuklar ve belki womens
    Bu tür bir komplo ile ilgili kişi olarak odaklı olmalı!

  16. Francesca Says:

    Ben ne düşündüğünü bilmiyorum bu konuda. Emin için holotour katılmak değildir. Ben değil Michael için haraç ödeyerek hakkında, bu ailenin para yapma ilgili. I sipariş tüm borçlarını ödemek için çünkü karşılığı ihtiyaçlarını da onun için bunu istiyorsanız, ama bunlar sadece açgözlü düşünmüyor. Anıtın I didn't gibi, bir pejmürde olay oldu. Bu holotour olarak taky gibi. Kötü bir tat.

    Ben Michael olan o zayıf ve yaşlı görünüyor bir çok üzgündü resmi gördüm boynunu çevresindeki kırışıklıkları. Belki de yapmak için ve mümkün değildi artık saklanıyor ve somewere kurtarma.

  17. Hideaway Says:

    Evet, bu da dün ve bunu ilan sevindim okuyun. Michael bir Hologramın yaptığı "son gösterileri için görünüyor? Nasıl rahat. Bu da bana son kostümlü prova (100 ve daha fazla saat) olarak sadece birden çok HD video kameraların taped olarak gerçekleşiyor balık olduğunu. Nasıl rahat. Önce öldü Plus sadece (The Dome Projesi - nostaljik Heyecanlı tip mezarlık ve Mike büyük gönderen bir kurt ile tamamlandı) iki haftada bir video projesi tam oldu. Hep Heyecanlı bir başarı dön, ne daha iyi şekilde daha sonraki büyük proje olarak bir parça eklemek için çaba başvurdu? Ben ne zaman bir kaç gün, ölümünden sonra, "İşte bu" tur Luckily son prova canlı performans kameraya yakalandı duyuruldu hatırlıyorum. Ah Serendipity! Sonra kamera sadece, ancak çok kamera değil, öğrendiği yüksek tanımlı video ve çok yönlü ses. "Ne? Tamam! "Ben exclaimed, kardeşim arıyorum. O nasıl oldu elverişli anlaştılar. Biz de var, dünyanın şans at neşeli bu da tam olarak kaydedilmiş olduğunu heyecanlıyım. Nasıl MJ olasılıkla değildi fiziksel kadar yine 50 gösterir yapıyor bahsettik, ve bu onu ve onun kitle için mümkün olan en iyi sonucu oldu. Ayrıca bu onun $ $ borçlarını kapatmak yardımcı olabilir. Biz bile film tiyatrolar ve son konser olarak açıklaması olabilir nasıl harika olurdu görüştü. Çünkü & Hani gün sonra haber bu "Michael Jackson's Son Tur Provalar Olası Yayın, CD / DVD / Tiyatroları için Filmed geldi." Olsa da, ben ne için umut oldu, ben şüpheli oldu. Bu mükemmel strategized görünüyor & Mike & paçayı sıyırmış onun iş ortakları ise hala fanlar appeasing almak için yürütülür.

  18. Andrea Says:

    @ Jackoisalive21 - Ben kesinlikle bir geri gelmek veya tür bir şey yapmak için gidiyor söyleyerek değilim. Tek söyleyerek olayım o mu, bu çok çok AWESOME bir tanımı olur.

  19. Andrea Says:

    Ve ben de, yaptığı açıklamada, çocuklar ve aile üzerinde ve hayatta olduğunu bilmek de olduğuna inanıyoruz. Oldukça açık's!

  20. Solid121 Says:

    Ben AEG in büyük bir rol oynadı düşünüyorum ve ince ipuçları verdi ve "bu" konserler olduğu kadar çalıştırın. İzle Ortega ve Phillips ile birlikte düzenlediği basın toplantısında zaman yeni olduğunu tarihlerinizi duyurdu. Bunlar bazı sorular ve onlar hakkında iyi Michaels sağlığı üzerinde devam et şeklinde tepkiler duyuyoruz ve bu da cilt kanseri veya herhangi bir hastalığı yoktu. Sonra bu okuma http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Bu Kim "renk uçan bir dört saat tıbbi" geçmiş birisi hakkında okuyabilmesini olduğunuz garip maddeleri biridir kan testi ve toksikoloji raporları da dahil olmak üzere. Ayrıca anıt Kenny Ortega at "Biz burada, sonra da 'bu kadar değil o bir hafta biraz üzerinde önce söylediler öldü biraz daha az bir hafta önce ve Michael bize" oldu, anıt 10 gün gerçekleşti olduğunu söyledi "?

  21. Sara Says:

    Tamam ben Joe Jackson şey bulduğunu söyledi.
    Başbakan uyuşturucu hakkında bir şey bilmiyordum ama neyse o, onu çok zor çalışmaktan rahatla yardımcı olduğunu biliyor söyledi. Öyleyse, "Neyse ki, artık o uyan olmadı. O uyandım asla. O uykusunda öldü. "
    Şimdi o yatakta ve doktor ona CPR verirken ama anlamıyorum onlar o callapsed diyor?
    Doktor oldu gördün mü?
    Karışık yan Ben sadece şu anda üzerinde.

  22. sra0123 Says:

    Ben tam jackoisalive21 katılıyorum. Çünkü kesinlikle ve itibar berbat edeceğini yanında, O, o önce, dışarıda olan bir şey hakkında onunla konuşmaya bulmak kişilerin de olabilir onu gizli bir yaşam bırakmak yasal problems.Let 'olurdu Michael görünmez olabilir ve zarar ona. Ne yazık ki, dünya gerçek olan fazla kimse bu dünya iyileşmek için ne edecek insani kaybetti.

    Bir soru: Ne "gerçek" Çocuklarla anlama geliyor? Bu childrena de sahte olduğunu düşünüyor musunuz?

  23. Mariah Says:

    Ben Liz Taylor merak ediyorum. Bu tek onun için hiç anıt veya kamu beyanı her türlü yapmak katılmaları değil gibiydi. Onun ve Michael çok yakınız.

    Çünkü kimse ondan onun "ölümü" bu yana dinledi, bu belki de onunla birlikte şu anda düşünüyordum. Belki de bu oyun önemli bir oyuncu.

    Bu sadece benim sanılmaktadır. Siz düşünüyorsunuz?

  24. idontknow Says:

    Ne inanıyoruz ve eğer MJ kendisi veya ortaya ediyorum Bilmiyorum bilmiyorum.

    Bu çocuklar kesinlikle gerçek çocuklar - Ana videolar, aynı çocuklar saat vardır.

  25. Yes555 Says:

    Başım, haha acıyor! Eğer o canlı veya ölü, ama eğer gerçekten canlı ve yeni bir hayat başka bir yerde, iyi başladı, o da, tamam ölmüş olabilir bilmiyorum? Şüphesiz sadece geri ölümünden numara tüm bu sorun üzerinde değil ki? O_O yolu, onu huzur içinde yatsın izin gerekir. Kesinlikle rahatsız olmak istiyorum değildir.

    Ama bu göz atın:

    Ölüm belgesi TMZ tarafından yayınlanan onaylı bir kopyası, bir onaylı bilgi kopya değildir. "Bilgi, geçerli bir belge için kurmak KİMLİK" kopyanın karşısında genelinde imprinted olduğunu. Sertifikalı bir kopyasını, ancak kişi sertifika adı ve kimliği oluşturmak için kullanılabilir.

    Michael Jackson vücut Orman Lawn at Hollywood Hills in raporları rağmen, TMZ orada olmadığını söyledi. Ancak sertifika üzerine, cenaze kuruluşunun adı Orman Çim IS. Ne veriyor?

  26. edenmalfoy Says:

    @ Mariah

    Kesinlikle o da o tamamen güven biliyordum bir kişi olduğunu Elizabeth T. Bu oyun büyük bir parçası olacağını düşünüyorum.

  27. DawneVee Says:

    TV'de o "kaynaklar" MJ's bedenin enjeksiyon işaretler her türlü bulunan çöp kutusu (Entertainment Tonight, Ekstra, Access Hollywood, vb) ve Internet üzerindeki çöp (TMZ, ET Online, Ekstra, Radar Online) iddia eden, bu yüzden arasında herkes MJ varsayar ders tam şişmiş esrarkeş olduğunu.

    Evet sanırım bu kitap bir demet's.

    # 1. MJ AEG onu sigorta olabilir, dolayısıyla 4 saat fiziksel geçti. Eğer MJ vücut tüm bu işaretler ise, tam sırasında görüldü olurdu fiziksel ve AEG olarak bir bağımlısıysanız sigorta wouldn't MJ gidelim olurdu.

    # 2. Değil şaşırtıcı bu beş web sitesi var / gösteren tüm yeni sulu dedikodu için "kaynaklar" adlandırma mı? Otopsi söndürmek edilmedi. Yani burada kendi bilgi elde? Evet bu doğru, bu kadar yapıyoruz.
    Bu sorgu yargıcı Otopsi yaparken o (Hatırlıyorum değil nerede şimdi okuyun, ben son zamanlarda bu şeyleri saklamak değil bir çok şey okudum MJ vücut üzerinde işaretler görmek söyledi düz). Sanırım bu açıklama bir kez MJ vücut onu teslim oldu yapılan inanıyoruz.

    # 3. Eğer MJ boynunu üzerinde enjeksiyon işaretler vardı, o da sözde kendi inceleyen sırasında açık bir tabut vardı, bu işaretler hala bir makyaj bile üzerinden değil, sence de görüldü ki?

    Ve kullanım wisdonm zaman bu dedikodu yapan web sitelerini okurken, TV izlerken dikkatli olun. Onlar, ve bir şey yapmak ünü de 15 dakikada ulaşabilirsiniz.

  28. Angel36 Says:

    Herkes basın onlara ne besleyen bir yemek olduğunu.
    Bu, birçok insan gibi kendi can't think görünüyor.
    Her TV programı veya internetsite çıkarmak istediği MJ ilgili bulabileceğin çok bayağı.
    Ve her TV göstermek birbirlerini kimden kopyaladığına.
    Bu, bu milkcow dışında yapabilirsiniz hakkında ne kadar para's.
    Doesn't o kadar gitti çukur zaman o var "canlı".

  29. Andrea Says:

    Ben dawnevee ve angel36 katılıyorum ... günlük medya (TV, as well as çevrimiçi web siteleri hakkında) - hatta onlar her zaman kendileri çelişen konuşmak için yeni bir şey var! Bile Medya onların hikayeleri vardır düz, her zamanki gibi başı.

    Gibi söyleyerek ve devam söyleyerek devam edecek, bir şeyler doldu. Ve bir gün, hiçbir şey kadar ekledi. İşte raporları artık vücut crypt Berry Gordy ait at var? Evet, dün gece de bu söylentiler doğru değildir olduğunu doğruladı. Bu nedenle. İnsanlar, medya, ve Jackson ailesinin bu oyun devam at korkunç bir yalan söylüyor yalan vardır. BU ŞEKİL içinde ne Gonna Do WERE 2 HAFTA HAD HIS 'BODY'. Bunun yerine bu planı için tamamen anma düzenledi karar verdi. Ayıp için. Kesinlikle hayatta ve insanlar nasıl bir sır daha fazla tutmak için bilmiyorum.

  30. Andrea Says:

    Ve ben Jackson ailesi tarafından ne anlama geldiğini bir oyun bu tutarak at (bunu yanlış) gibi gibi anlamına gelip, bu korkunç olan da hala hayatta Gizlediğiniz at korkunç olduğunu.

  31. svangel Says:

    sen ciddi düşünüyorum cant ppl Paris onun hakkı ... bu onun çocukların rapor hareket ettiklerini öldü kanıtlamak olabilir ağlayarak mutlu ve reall çok rahatsız olabilir ... böylece Wat çocuk cant sahte .. bir çığlık Corse onların edebilirsiniz .... plz .. Bu ölüm şey de, sevgi için MJ planlanmaktadır .... I WNT ağlamaya kuzen I U hayatta biliyorum

  32. CuteAngel Says:

    Liz Taylor hakkında, sen orada sol yorumlar ona heyecan sayfayı kontrol edebilirsiniz: http://twitter.com/DameElizabeth

    O anıt katılmak için onu nedenlerle verir.

  33. bghoppy Says:

    Bu adamı Kenny Ortega tüm bu şüpheli görünüyor düşünüyorum. Sen o finale tanıtılması, "tüm Michael bu kadar da zor çalıştı, bu onun dönüş" olduğunu, Onun her yeni malzeme veya sözde vardı video daha bize bina, ve o zaman sadece eski 2 elde düşündüm biliyor şarkı. O güzel bir anıt için de yukarı pompaladı görünüyordu.
    Ve şimdi Polis Şefi cinayet bir olasılık olduğunu söylüyor, fakat toksikoloji raporları bekliyor. WTF? Bu başkasına saçma, ses o birisi criminally ölümünden sorumlu olabilir, ama beklemeye devam etmek için gidiyoruz şüphelenmek için başlangıç olabilir mi? Ve gazetecilere bu soru. Eğer bu cinayet sonra bir kaç gün ölüm onun sahne mühür (Hala Yaşıyor's), nasıl dünya size belki birisi kovuşturma için, düşünmek (zaman) kanıt toplama, bir de çok uyuşturucu ölüm dahil görünüyor 2 hafta sonra, ancak yavaş yavaş at faul, bir olasılık kabul adam gömmek değildir sonra herkes ve herkes, daha sonra daha fazla uyuşturucu bulmak için polis GERİ göndermek sahne açık (nasıl HER tıbbi öğe ilk süpürüp? bulunamıyor), yaptım Aynı zaman zehirbilim için beklemek zorunda söyleyerek? Niçin? Eğer gerçekten çekici bir şans ve bu hareket ispat mi? WOW İşte adalet ve LA polisi iş sanırım geçen's.
    Ben de bir endüvi psikoloji hile paylaşmak istiyorum. Eğer mülakat zaman bu tutun anıları, gözlerini yönüne doğru istemsiz olarak sağ veya sola doğru hareket beyin alanlarında erişim ile doğrudan göz teması yapmak değildir İnsanlar, konuşuyorsun. Ne zaman hoparlör beyin yaratıcılığı ile ilgili alanlarda erişiyorsanız, gözleri ters yönde yüzmek olacak. Yani bir kişi, normalde gözlerini sağ olarak zihinsel gerçek hatıralar erişmek için hareket, ama göreceksiniz, bir kişinin gözlerini sola hareket kendi hafızası oluşturmanız gerekir gerçeği anlatıyor. Ne zaman Joe Jackson ne oğlu ve oldu hakkında onu gözlerini onun sol aşağıya kayması nasıl hissediyor ve anılarını erişim hakkına sahiptir.
    Bu TV gördüğünüz tüm konuşurken başkanları gelen BS ölçmek için iyi bir yol olduğunu düşünüyorum. Ne tuhaf's kim o Diprovan sadece dosdoğru görünüyor ona sorular önesürülen hemşiredir.

  34. DawneVee Says:

    İşte sana bir başka başkanı scratcher's ...

    Http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car git

    Evet, evet, ben burada .. bakalım

    Neden 2 hafta Los Angeles polisi için son rakam için alacak bu çıkışı?
    Dr Murray's Araç aynı gün MJ öldü impounded oldu. 2 hafta arabada hapları bulmak için çekmek değildir.
    O bir kaç gün sonra ve araba verildi şey olarak bulundu.
    Eğer polis vardı bu araba aranır ve bu ilaçların üzerine geldim, onlar Dr Murray gözaltına alabilir.

    Eğer ya da bir anlamı vardır, Bilmiyorum ama onu göndermek düşündüm sonrası olarak ben araştırma yapmaya devam.

  35. dirtydiana Says:

    Hiç kimse bu lanet O2 basın toplantısında Video bakmak ve bu Michael değil görmek yoktur. Nasıl medya bu konuda belki saklanarak biraz açık nedenlerle aldığınız değil anlayabilirim. Ama gerçek Jackson fanatics ve tüm aile çoğu bu MJ deli olur tedirgin olmak değil! Bu da aile şeyler saklandığını. Bu onun böyle adlandırılan ölüm halinde soruşturma devam her türlü önemli bir parçası olacaktır. Çünkü hasta olduğunu Belki taklitçi onun yerine. I don't know! Fakat bu bir aile ve müfettişler için soruların bir sürü cevap verebilir. Ama tabii ki eğer aile, bir sır saklandığını fark değil gibi olduğunu.
    Ben hadi demek! Eğer sorun yaşıyorum 2 ay (), ölümünden önce, AEG's büyük bir konser için fiziksel geçtikten sonra bana doğru, o çift vücut gönderir. Bir şey çok doğru değil. Gibi Daha önce söyledi sonra, bütün herkes bu O2 basın toplantısında bir saat yapmak gerekir. Eğer yeteri kadar bu MJ, sonra sizin NEDEN sormanız gerekir değil inanmak inteeligent nelerdir? Basın toplantısında bir Yine de fotoğraflar trully bu onu değil gösteriyor. Ben büyük bir MJ hayranı değilim ama bir fanatik çılgın. Nerede söylemek için MJ impersonators, deli fanatics, medya ve nihayet Aile, "Bu bizim MJ !!!"? değil bulunmaktadır Çünkü bir sırrı ne olduğunu gizli ediliyor.

  36. mysticallymagestically Says:

    Sokakta Düzenli Joes tamamen fabrikasyon medya olarak satın alıyor oluşturulan teorileri bu MJ bir uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve bunların kendi sahip ilaçların bir kokteyl ya da bulundu cesedi belirtin. Salak. Gazetecilik bütünlüğü ve doğruluk resmen öldü. Bu spekülasyonlara en büyük kablo ağları (gibi) üzerinden gerçekleri korumak gerekiyor bile saygın ağlar bu büyük para succumbing vardır-çılgınlık yapma. Ben artık inanıyorum, ama bilmiyorum tüm Biliyorum TMZ Tüm bu ağları ve haber sitelerini (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) gelen ilk raporlar var olan SADECE kaynak olmasıdır. Bu, büyük bir işareti bu tam boğa şey kendisidir. Toksikoloji raporları bir hafta veya daha fazla bilgi için, bu nedenle tüm bu raporlar da uyuşturucu bulundu yayımlanan olmayacaktır-cılk YANLIŞ vardır

  37. Andrea Says:

    @ bghoppy - amatör psikoloji numara mantıklı. hayır tüm Jackson ailesi merak anıt bulunan bütün MIB gözlük şeyi yapıyordu. Onlar yatarken gözlerini gizlemek zorunda kaldı.

  38. MyBelovedMJ Says:

    Orada Lizzie bu açıklama bazı ipuçları olduğunu düşünüyorum. 1. bir: Michael, woulden `Bana dünya ile keder paylaşmak istiyorsanız, bize arasında, bize göre o araçtır t (Michael ve kendisi). O hayatının aşkını, bir arkadaş olarak, ans böylece onu da oldu. Ben de bu bir parçası olduğunu düşünüyorum. Ama Lizzy gibi, o her zaman Michael beri, ve o şimdi de olduğunu biliyorum ..

  39. goslinger1 Says:

    Önce ölüm belgesi işareti onlar DNA testi, parmak izi, kan tipi analizi, vb misiniz? VEYA, sadece bir "" kimin numarası vücudun bir aile üyesinden tamam gerekiyor? Bugüne kadar hiçbir kanıtı bu Michael o öldü oldu. . delil. değil bir parçası. Ambulans bir bulanık resmi EXCEPT. . . hatta onun (ya da taklitçi) öldü göstermez.

    Eğer o hayatta o resurface sanmıyorum. Eğer o düşünce önce "" sonra da kesinlikle scrutinized olur ve eğer "resurrected daha hounded öldü çok hounded."

    Birisi bu sitede, ancak iyi bir noktaya geldi. Onlar eğer Michael resurface mü, muhtemelen ölümünden numara suçlu bulundu olmayacağını söyledi. . ölümünden sertifikası henüz imzalanmış değil. afterall.

    Hmmmm. . .

    Aşk bu site, bu arada. Başkalarının bu görüyorsanız ve ben de aynı şeyleri hissediyorum dışında bilmek harika! Büyük iş, yönetici tüm haberleri bizi ayakta tutan!

  40. feyaya Says:

    kadar zor olduğunu, TV hakkında tüm kitap izlemek için, özellikle ET çalış ... o kadın benim sinir yine ile alır onu ", şaşırtıcı Michael Jackson ölümü geride YENİ âyetlerini!"

    Ben bugün bu velayet duruşması yine bir hafta ertelendi okuyun. kaç kez, ve giderek tüm bu of ertelendiği için?

  41. svangel Says:

    tek soru beni rahatsız neden Michael Jackson bize bu do ... hepimiz onu seviyorum .... Sadece thoes kimin ismini slandered ppl aptal .... Orada çok fazla speculations olduğunu düşünüyorum ... ölüm oyun benim için ... falts birçok sahte Michaels için ... Wat eğer reall kalp tutuklanması halinde ve gitti doktor tarafından kaydedildi ve sonra Oh iyi belki de dünya sohbet olabilir de DED düşünüyor karar böyle ... in den o da tuzağa ... birşeyler Joe geviş gibi sesler çıkarmak karar kalmak var ...

  42. çiçek Says:

    Ayrıca günde 1 olan 02 şey değil doğru bir şey nasıl herkesin bu adam gerçek MJ o tuhaf görünüyor bir yol yoktur ve düşünebildiğim zaman bu son perde arama !!!!!!!! söyledi söylediler Arkadaşım hiçbir şey Burada dont yanlış Theres söyledi onun ne olduğunu biliyorum ama bu doğru değil, o gün ben MJ tüm bck bana bir şey biliyordu geldi o ölmüştü doğru değil ve ben bütün bir nedenle şok değil duyduk . Sohbet% 100 emin HES canlı medialar hiçbir şekilde Sanırım bir süre için orada bir tur I Temmuz çöp olacak hiç bu planlama olduğunu düşünüyor bu ilaç şey bize şaşırtacak gitmiyorum, çocuklar bck ve 02 şey bak git ve ona olan tüm bu ve eğlenceli bir tur için nasıl kendi prova görüntüleri ve 200 Unreleased kayıtları 100 saat var asla olduğunu biliyorum, biliyorsun bir tiyatro + medya makyaj sanatçısı Ben makyaj hakkında bildiğiniz ambulace im ona değil şu vb biz gerçek MJ görülmektedir son fotoğraflar prova olarak zımba at ve i dont ona olan her iyi gibi MJ onu biliyorum hayatta ve ailesi It On VE HAKKINDA TIMNE THEY DO güzel in bck değil gelecek düşünüyorum Onun için, şimdi o da o ki bu onun yakın arkadaş / fanlar / aile bilmeden yapması gereken acı olmalıdır düşünüyorum o kadar uzun for.i olan hayatım var umuyoruz hayatını cehenneme yapılan çok ppl zarar vardır nokta onun ölümü ile de çok ppl ki bu oyun ölümü üzerine zor onlara kendini kendi kendilerine artık bu ve i gizli oynamak zorunda neden MJ daha Liz bilmek için çok üzgün şu sahte zorunda + DIANA ama onlar çok iyi I don't edebileceğim Jackson ailesi için ayrıca çocuklar üzerinde bu Ben genellikle i görmek dont bahis olduğunu düşünüyorum ve secert devam edecektir anne + Janet bu secert tutacak onun, ama Joe I dont düşünmek üzerinde de HES için Jackson ailesinin ona güvenebilirsiniz düşünüyorsun? I dont Ondan karışık heyecan almak biliyorum o ya da bilmezler doz biliyor?? sadece zaman söyler ama bana güven MJ yaşıyor. LIKE IVE DİĞER POST IVE YAPIMI On Burada tmz yorumlar hakkında okuyun söyledi biri olan ev MJ için orada% 100 emin o gün NOT THE REAL MJ ve onlar MJ ev kaldırılır gövdesine 911 çağrı almaya başladılar paramedics bir at UCLA personeli değil MJ BODY Strange in something getirildi haklıydı was going on birşey söyledi?? Bütün bu şey çok açık MJ hayatta

  43. Sosh Says:

    Ben bu durum hakkında düşünme oldum ve farklı bir yaklaşım denedim

    Michael ve AEG planlanan her şeyi son birkaç hafta happenend. Plan Michael dışarı onun (ve önerilen) mali sorunları yardım ve onu Michael sonra mutlu bir hayat yaşamak için çok büyük bir cevap vermek oldu.

    Hiç kimse bu tur duyuruldu şu anda, ne biliyor bunun gerçekleşmesi için gidiyordu değildi. Tura Michael geri Pop başlğn onun Kral vermek için bir coverup oldu. Olan Haziran 25'ine sonra happend olduğunu. Herkes Michael bahsediyordum. Michael ürünleri satışı çok yüksek oldu. Bu onun son dönüş oldu. Onun borçları, AEG, Sony ile ekstra gelir her iki payı kadar bir anlaşma yaptık ödenebilir.

    Bunun yanında, bunlar onun yanında yeni albüm (var) para kazanacağım. Yeni albümlerindeki ki? Ama nasıl bir ölü yeni kayıtları veya şarkı yapabilirim? Cevap basit:

    Bu MJ tek bir albüm için 100 şarkı hakkında yazıldı söyledi's. Sadece 10 - 13 wher albümü üzerine, bu yüzden şarkılar çok hala onun album kullanılan değildir koy. Orada hiç orada şarkılar ne tür bilgileri herhangi bir insan olduğunu düşünüyorum kaldı. Muhtemelen bu şarkı ve hala yeni MJ kaydı almak için kaydedilmektedir. Ancak, şarkıları çok sadece kağıt üzerinde bir metin olacaktır. İşte ipucu geliyor! Michael ölü olarak değil, hala, yenisini yapmak bu şarkı ya da daha iyi bitirmek olabilir. Olarak Unreleased şeyler çoğunlukla bilinmemektedir, o istediği her şeyi oluşturabilirsiniz. Quincy Jones, planın da parçası) yeni şarkı ve albüm (ler üretecektir.

    Bir düşünün: - Michael ücretsiz bir adam, herhangi bir baskı yoktur.
    - AEG ve Sony Kayıt satışları vb karşılığı çok kazanmak
    - Yeterli malzeme so-called 'ile yeni albümleri oluşturmak için Unreleased malzeme.
    - Bu da elbette 'olarak Unreleased malzeme' çıkacak yeni şarkıları olabilir
    --

    Bu konuda ne düşünüyorsunuz yapmak?

  44. dinamit Says:

    Ben FRM 1 gün o açıkça bile Dermot O Leary onu isnt 50 konser, ve 02 adresindeki adam yapacağım hiç biliyordum o garip hareket ettiğini söyledi
    bu prova ben onun oldu, herkes C Michael da yüzünü tüm izleri onu bir resmi ilan ölü nasıl görüneceğini hakkında yazı yaptığına inanamıyorum
    FRM cerrahi burun çöktü, şişmiş gözler, onun yüzü Pepsi reklamı, onu ve o siyah olan resimde, i yıldız gazete FRM oldu gibi hiçbirşey baktım FRM üzerindeki yanıklar

  45. dinamit Says:

    OMG artık o aldı diyorsun ölümünün son bir ay bir gün 55pills, i cant günlük yıldızdan ile bok geldiğinde, nerede bu saçmalık alıyorsanız inanıyoruz
    Eğer onları çekmek mi ve neden didnt herkes yapıyor onu durdurmak, bu mantıklı dosent

  46. ejay5131 Says:

    Tüm dışarı artık Neverland zaman onlar yıl önce denemeler sırasında baskın düzenledi bulunan ilaçlar vs yazıların gördün mü? Ve kimse geri sonra olağandışı olduğunu sanıyordum? Peki bu ve o sol bulundu? Hadi, biri OD ve uyuşturucu söylentiler yakıt için yardımcı oluyor. Aile ve bunu on arkadaş? Başka herşey bir an olarak 911 çağrı yapıldı berbat var bir ggod planı ancak geçiyordu? Ah ve 911 arama, ilgili beri zaman eğer başka birşeye ihtiyacı geri araması için söyleyeceğiz? Ummm, HELLO ... neredeyse ölü kişi burada, sanırım bir şeyler NEEDED! And why did they feel the need to release the 911 call? And EVERYONE knew where Mj was living, how could the doctor not know the address but the the tour bus that came by knew the address to MJs house. How convenient that they came along for a tour at just the right moment?? And nobody wants to talk to the people that were on that tour??

Leave a Reply

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.