Michael Jackson hoax de mort

És el Rei del Pop realment mort?

Michael Jackson podria anar de gira més enllà de la tomba. Plans estan sent incubats per un holograma de la imatge del Rei del Pop a aparèixer a l'escenari al costat dels seus germans d'una sèrie de concerts, notícies del món va informar. width=470

El pare de Joe Jackson i els seus germans Jermaine, Tito, Marlon i Jackie que formaven part dels Jackson 5, es troben darrere de la idea. El seu objectiu és tenir imatges de Michael del seu passat i de grup en solitari gires de concerts projectats en el proper any.

El Terror s'estavella després d'Elvis Presley, que "gira" el món en 2006 - gairebé 30 anys després de la seva mort - quan un holograma d'ell es projecta al costat d'una banda i orquestra.

Un amic de la família Jackson va dir: "Ells pensen que el millor homenatge a Michael seria comptar amb ell de nou en l'escenari perquè per darrera vegada - com ell volia. El pare de Michael i germans pensa que una gira mundial, on les imatges de Michael es projecta a l'escenari juntament amb els músics en viu, passarà a una tempesta. "Sí, i estem segurs que també crec que tots creuen que estem fent com un «Memorial» - amb absolutament res a veure amb la bogeria de muntanya de diners que faria en el procés.

"També crec Michael nens apreciarán veure'l a l'escenari davant dels seus fans que com una cosa que mai va fer. Ells pensen Michael encantaria la idea que ho va fer complir el seu somni de tornar després del que va fer Elvis. És el perfecte homenatge al seu germà superestrella ", diu Notícies del Món.

És interessant observar que fins i tot la família està dient que Michael era el somni de seguir el que va fer ... .. Elvis com fingir la seva mort, per exemple?

... I, Homenatge? Dret. Posar els seus fills en el centre d'atenció una vegada més, els mateixos nens que tan desesperadament mantenir ocult el 95% de les seves vides abans de la seva "mort", és una cosa del que estic segur que mai hagués volgut ... especialment després d'haver fet el seu debut en la seva Memorial.

Creiem que si la família és, en efecte, va a realitzar aquesta gira, que és només més proves que suggereixen que Michael Jackson és viu. Els diners d'aquesta gira s'establirien totes elles, i Michael per a la resta de les seves vides. Michael deutes ja han estat amortitzats, a causa de la seva "mort" i pot gaudir dels seus drets sense problemes, amb la seva relaxada vida real dels nens, mentre veu els concerts (un canvi) des de la comoditat de la seva sala de sofà en el seu nou casa amagada en algun lloc de Bahrain o Mèxic.

  1. MyBelovedMJ Said,

    Crec que Michael es revela a si mateix en l'escenari. S'ha parlat durant anys que els nens tenen "escoltes" que es vagi amb ell a l'escenari. mabye és només vull pensar per a mi, però Damn es podria refredar si Michael revelar himsefl en aquesta etapa. Sé que sona estúpid, de nou, només wishfull pensar, i love li causa tant.

  2. dinamita Said,

    No penso que es revela a si mateix és il legal isnt fals seva pròpia mort, però yah que seria genial si ho va fer

  3. DawneVee Said,

    Estic molt contenta d'haver finalment pot comentar aquí ... va tenir problemes d'accés per als dies i no va ser capaç de lloc.

    Mmm ... si la família de MJ va ser de nou per dur a terme en el temps, no veig la forma en què es prova que és viu. : - / Potser em falta alguna cosa.

    Sincerament esperava que anava a sortir del seu taüt en la memòria del món i volar lluny, però que òbviament no va succeir.

    Així que, bo anem a dir que encara és viu (que part de mi encara pensa així), on (país o estat) que es decideixen a trencar el silenci? I com? Un concert? Un elenc de notícies? La seva família?
    I quan? Pel seu aniversari a l'agost? L'any que ve?
    Espero que hi hagi més pistes en el futur.

    Creuant els dits en el meu TX.

  4. Andrea Said,

    Sincerament pregunto si en tot el que alguna vegada fer el seu 'tornar', encara que - amb raó - aquest concert que se suposava que era la seva 'tornar' tour. Impressionant com tornar d'entre els morts ..! It'd ser el perfecte ardid publicitari, que per descomptat, tots sabem que és molt notori per als que el tipus de coses.

    Totalment aliè, però algú sap com pujar una foto al teu perfil d'aquí?

  5. MyBelovedMJ Said,

    Dawnedwee. La raó crec que és viu, és perquè aquestes paraules, va aparèixer en wrting juntament amb la seva foto a la memoriel: Im viu, i Im aquí per sempre. Por que la merda de mi, però jo ho vaig veure com un signe, (una altra vegada, sóc només mabye ingenu) I és a aquesta a la seva família faran els concerts, com Jackson 5 Renioun, i hi haurà un monograma la vida Michael a l'escenari. Im sorry i si Crazy so, però no puc aconseguir que sentance fora del meu cap. I vaig guanyar `t fins sóc completament segur que ha desaparegut de veritat. Crec que cop el món es fora algun dia, qui sap. M'agrada molt Michael, i vull donar alguna cosa a ell l'esquena, fins i tot el meu propi cor (si està realment mort), només per aconseguir que l'alè de nou. Només espero que Michael considera que aquest algun dia, si va anar a ablte, per saber que l'amo i el suport, no importa què. T'estimo angel

  6. dinamita Said,

    lol que seria tan sorprenent si ho va fer tornar i el seu retorn va ser a Irlanda, va ser aquí el 2006 i va romandre durant 3 mesos amb els seus fills i va gravar algunes cançons per aquí, el que estimava, que volia comprar un castell 2 de suro , la gent d'aquí el van deixar sols i ell didnt molèstia que li agradava, li agradava lol civada en las mañanas, se li va veure caminar en la lluna la nit a la gespa pel propietari del lloc que s'allotjava,
    diu que què bé i tímid i se li va anar molt bé amb els nens i la forma en què resulta difícil confiar en les persones 2, desig que tinc 2 c wen li va fer el seu últim concert aquí

  7. supermom75 Said,

    la cosa és i odi per donar l'alarma sobre els mitjans de comunicació de nou, però Michael diu que amb prou feines mostra seus fills abans de morir el 2005 una altra vegada equivocat 9 novodecies 2006 i creure que unvails en vídeo domèstic a la guineu, doneu un cop d'ull als mitjans de comunicació es troba present allà són deu o 11 d'ells i es van amagar totes les coses que va fer per amor, fins i tot massa Michael diu als mitjans de comunicació li agrada la negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 Said,

    sentim que era 2007 i encara s'equivocava

  9. Sosh Said,

    El termini d'una setmana un nou àlbum Michael Jackson s'anuncia. En lloc dels rumors anteriors que no és anomenat 7even però resurection. Resurection és també la primera pista en llibertat. El videoclip és el que la gent actualment anomenada "La Cúpula de projecte"

    Abans de l'anunci, cadascuna de les principals televisió i les notícies es mostren a la punta est de notícies d'última hora.

  10. Sosh Said,

    I el meu post anterior és per descomptat wishfull pensar.

    Lamentablement els suports per a mi - Somni manera encès / apagat - desaparegut en el lloc.

  11. m2kg Said,

    Bé, això no és més que freaky. Un sol dia arriben a ser exactament 6 mesos a 25 de juny.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte Said,

    Bé la meva idea seria aquesta .... Ell no és mort simplement decidir viure bastant tranquil i no life.Coz fou 20 Com ja es va anar al llit klnowing que va firmar 10 concerts i despertar signat el 50 i que no sap com va a tirar de 50 concerts com ell no és un gran menjador ... I abans que ell va dir que no moriria després a l'escenari i avergonyir ell mateix davant d'una de les seves milions fans.So quan es puttin junts de fer un sacrifici sense.He decidit tot, però per mantenir la bona imatge de la seva auto ... i ara com la seva família va a fer gires commemoratives a tot el món o SMG ... El seu just per fer uns diners ...

  13. jackoisalive21 Said,

    Michael isnt punt mort. Ell és viu i im n'alegro que ara pot tenir algunes pau. Ho vaig dir des del primer dia que ell no era vida i la meva família va pensar que jo estava boig. Després de tot i abans de la seva mort ha estat i és seus. I thats que.

    Però puc dir si us plau a tota la gent que creu que farà un retorn dels morts, creu-me que no va a succeir, tant com seria la seva gran justa no és possible. Seria la ruïna de la seva imatge per complet i seria el punt de fingir la seva mort per tornar?

    Michael I conèixer el seu cap a fora d'allí, realment espero que hagi trobat finalment la pau que vostè es mereix, oh im 100% i els seus fills i la família són en el present.

  14. dezyte Said,

    Ohhh absolutament que no farà cap retorn! Ell va a viure la seva pacífica i normal de la vida! Això és el que ell es mereix! I luv u MJ i millora amb el 100% ja! U ur saber què fer ....

  15. sita Said,

    juntament amb la idea de la major engany,
    Simplement vull Focus algunes idees sobre
    Clonació MICHAEL

    mj vol clonar a si mateix
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    resultat-> Amb Michael, tot és possible

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    primera companyia de clonació:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonar ™ pot ajudar a:

    * Si vostè és estèril i han perdut l'esperança que el nen que somiem.

    * Si vostè és homosexual i desitjo profundament que un nen que portaria la seva propis gens.

    * Si vostè ha perdut - o estan a punt de perdre - un estimat membre de la família i li agradaria veure un bessó idèntic de persona que començar una nova vida.

    * Si vostè és VIH + i vol tenir un fill que seria el seu bessó genètic - ja sigui sense infectar el nadó o la seva parella amb el virus.

    * Si vostè simplement desitja ser clonada, independentment de les raons pot ser.

    -> Uri Geller
    -> Michael i potser els nens de dones
    tots hem d'estar centrats en les persones que participen en aquesta parcel.la!

  16. Francesca Said,

    No sé què pensar sobre ella. No vaig a assistir a la holotour segur. I No es tracta de retre homenatge a Michael, és sobre la família a guanyar diners. Desitjo que ho va fer per ell perquè necessita diners per pagar tots els deutes, però crec que estem àvids. No em va agradar el memorial, va ser un mal esdeveniment. Com taky com holotour. Mal gust.

    Jo vaig veure una imatge molt trist de Michael en el qual sembla feble i vell, les arrugues al voltant del seu coll. Potser ell no era capaç de dur a terme i ara s'amaga i la recuperació de somewere.

  17. Amagatall Said,

    Sí, he llegit això, també ahir i me n'alegro que vostè va enviar. Michael apareix en un holograma del seu "final" i execucions? Com convenient. Aquest és el peix a mi com l'últim assaig general (i més de 100 hores) només passa a ser gravada per diverses càmeres de vídeo HD. Com convenient. A banda que acaba de passar per completar un projecte de vídeo (La Cúpula del projecte - amb un tipus nostàlgic cementiri Suspense i grans cartells de Mike com un home llop) dues setmanes abans de la seva mort. Va admetre que sempre s'esforça per principi l'èxit de Thriller, i què millor manera d'incloure a parts d'ell en el proper gran projecte? Recordo quan es va anunciar un parell de dies després de la seva mort que, afortunadament, el seu últim assaig en viu els resultats de la "This Is It" gira va ser capturat per la càmera. Serendipia oh! Aleshores he après no només a la cambra, però en multi-càmera de vídeo d'alta definició i multi-pista d'àudio. "Què? Molt bé! "Jo exclamar, trucant al meu germà. Va estar d'acord en com aquest va ser oportú. Ambdós té emocionats, alegres en el món de la sort que aquest s'havia registrat al seu màxim. Hem parlat de com MJ probablement no era físicament fins fer 50 programes de totes maneres, i aquest va ser el millor resultat possible per a ell i el seu públic. A més de que podria ajudar a pagar els seus deutes de $ $. Fins i tot va discutir com seria sorprenent si es pot alliberar en sales de cinema com el concert final. I ho he aquí, dies més tard va sortir de notícies que "Michael Jackson's Tour Darrera Assaigs Per Filmat possible alliberament, CD / DVD / Teatres." Tot i que era el que jo esperava, em vaig convertir en sospitós. Sembla perfectament executat i proposar estratègies per Mike i els seus associats de negocis fora del ganxo mentre que apaivagar als aficionats.

  18. Andrea Said,

    @ Jackoisalive21 - No estic dient que ell és, sens dubte, va tornar a fer una o alguna cosa d'aquest tipus. Tot el que estic dient és que si ho va fer, seria bastant en la definició de Awesome.

  19. Andrea Said,

    I crec, a més, que els seus fills i la família són en això i sabem que està viu. És bastant obvi!

  20. Solid121 Said,

    Crec AEG exercit una gran part d'aquest subtil i va donar pistes en el període previ a la "Aquesta és que" els concerts. Veure la conferència de premsa amb Ortega i Phillips quan van anunciar la data es reprogramar. Són reaccions a algunes de les preguntes i la forma de seguir endavant sobre la manera en bona salut és Michaels i que mai va tenir càncer de la pell o qualsevol malaltia. Llavors llegiu aquest http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Aquesta és una de les clàusules més estrany que he llegit sobre algú que va passar quatre hores un metge "amb èxit" incloent proves de sang i toxicologia informes. També en el monument Kenny Ortega va dir que "estàvem aquí una mica menys d'una setmana i Michael va estar amb nosaltres", el monument es va celebrar 10 dies després que ell va morir ", de manera que no hauria d'haver dit" una mica més d'una setmana "?

  21. Sara Said,

    Bé el que em vaig trobar una mica Joe Jackson va dir.
    Va dir que no sabia res sobre les drogues, però ell sabia el que era, era per ajudar a relajarse de treball tan dur. Que ell va dir, "En qualsevol cas, no es desperta. Ell mai es va despertar. Va morir en el seu somni. "
    Ara entenc que estava al llit i el metge estava donant CPR a ell, però no diuen que callapsed?
    El metge veure que passa?
    Estic confosa sobre el costat dret ara.

  22. sra0123 Said,

    Estic totalment d'acord amb jackoisalive21. Michael no pot aparèixer perquè sens dubte arruïnar la seva reputació i, a més, que hauria jurídica problems.Let 's deixar viure una vida d'anonimat ja que no podia fer abans, lluny de les persones que tracten de trobar alguna cosa sobre ell i parlar de dany li. Lamentablement, el món ha perdut a un veritable humanitari que va fer alguna cosa més que ningú farà en la seva vida per curar a aquest món.

    Una pregunta: A què et refereixes amb "reals" els nens? Vostè creu que aquests són falsos childrena també?

  23. Mariah Said,

    Estic curiós sobre Liz Taylor. Sembla estrany que ella no va assistir a la memòria, o realitzar qualsevol tipus de declaració pública a tots. Ella i Michael estan molt a prop.

    Ja que ningú realment ha escoltat d'ella des de la seva "mort", estava pensant que potser ella està amb ell ara. Potser és un actor clau en aquest engany.

    Això és només el meu pensament. Què pensen vostès?

  24. idontknow Said,

    No sé què creure i no sé si MJ es revelen a si mateix o no.

    Aquests nens són sens dubte la seva veritable nois - veure els vídeos casolans, els nens mateixos.

  25. Yes555 Said,

    El meu cap fa mal, haha! No sé si està viu o mort, però si ell realment és viu i ha començat una nova vida en un altre lloc, així, podrà també estar mort, oi? Segurament ell no passen per que tots els problemes de fingir la seva mort només per tornar? O_O De qualsevol manera, cal deixar que descansi en pau. Ell, òbviament, no vol ser molestat.

    Però mira això:

    El certificat de defunció publicat per TMZ no és una còpia certificada, es tracta d'una còpia certificada d'informació. "INFORMATIU, NO un document vàlid PER ESTABLIR IDENTITAT" està imprès en tota la faç de la còpia. Una còpia certificada, però, pot ser utilitzat per establir la identitat de la persona nomenada en el certificat.

    Tot i els informes del cos de Michael Jackson es troba en els boscos jardí a Hollywood Hills, TMZ diu que no està allà. Tanmateix, en el certificat, el nom de l'establiment funeral jardí està cobert de bosc. Què ofereix?

  26. edenmalfoy Said,

    Mariah @

    Definitivament crec Elizabeth T. seria una gran part d'aquest engany, ja que va ser la persona que ell sabia que podia confiar totalment.

  27. DawneVee Said,

    Entre les escombraries a la televisió (Entreteniment Aquesta nit, Extra, Access Hollywood, etc) i les escombraries a Internet (TMZ, ET Online Extra, Radar en línia) al legant que "fonts" que es troba tot tipus de marques d'injecció en el cos de MJ, per la qual cosa de curs assumeix tots MJ és un drogoaddicte veritable.

    Bé crec que tot el que un munt d'escombraries.

    # 1. MJ passat 4 hores del físic tan AEG podria assegurar. Si tots aquests MJ ha marcat en el seu cos, hauria estat vist a la física i AEG hauria MJ deixar anar, ja que no asseguren un addicte.

    # 2. No és sorprenent de tots aquests llocs web trashy / mostra noms de mantenir "les fonts" per a tots els seus nous sucosos xafarderies? L'autòpsia no ha estat objecte. On estan rebent la seva informació? Oh és cert, estan fent així.
    El metge forense fent l'autòpsia va dir que no veu cap marques en el cos de MJ (no puc recordar on he llegit que ara, he llegit tantes coses darrerament que no puc mantenir les coses). Crec que va fer aquesta declaració un cop que el cos de MJ va ser lliurada a ell.

    # 3. MJ si hi havia marques d'injecció en el coll, i que suposadament havia un taüt obert durant la seva visualització, les marques que encara es veu, fins i tot a través del maquillatge, no li sembla?

    Tingueu cura i ús wisdonm quan veient la televisió i llegir aquests xafarderies Monges llocs web. Ells diuen i fan qualsevol cosa per aconseguir els seus 15 minuts de fama.

  28. Angel36 Said,

    Tothom està menjant el que la premsa és l'alimentació d'ells.
    Sembla que la majoria de la gent no pot pensar per si mateixos.
    Cada programa de televisió o internetsite vol excavar fins a la brutícia pot trobar sobre MJ.
    I cada programa de televisió és la còpia de si.
    És qüestió de quants diners la pot fer d'aquest milkcow.
    No li han anat força a través de quan era "viu".

  29. Andrea Said,

    Estic d'acord amb dawnevee i angel36 ... dia a dia els mitjans de comunicació (televisió, així com llocs web en línia) té alguna cosa nova per parlar de - fins i tot contradient a si mateixos cada vegada que ho fan! Ni tan sols els mitjans de comunicació les seves històries recte, com de costum.

    Com segueixo dient, i seguirà dient, alguna cosa està a dalt. I des del primer dia, res ha afegit. Hi ha informes de que el seu cos es troba a la cripta propietat de Berry Gordy? Bé, ahir a la nit va confirmar que els rumors no eren veritat. SO. La gent està mentint, els mitjans de comunicació es troba, la família Jackson és terrible en el manteniment d'aquest d'una falsa alarma. TINGUT 2 setmanes per esbrinar el que anaves a fer amb el seu cos ». En el seu lloc, va decidir que per planificar totalment organitzades monument. Per vergonya. Ell és, òbviament, viu, i la gent no sap com mantenir en secret per més temps.

  30. Andrea Said,

    I el que vull dir per la família Jackson és terrible en el manteniment d'aquest un engany (sortir malament) em refereixo com a similars, que són terribles a ocultar el fet que ell encara està viu.

  31. svangel Said,

    PPL no pot pensar seriosament que el plor de París podria ser que va morir dret ... hi va haver informes dels seus fills actuant Reall feliç i no podria ser molestat ... per a nens Wat cant fals un crit de .. corse que puguin .... .. PLZ aquesta mort és massa planejat, t'estimo ... MJ. i WNT sé plorar cosí o viva

  32. CuteAngel Said,

    Sobre Liz Taylor, pot comprovar la seva pàgina de comentaris twitter va deixar allà: http://twitter.com/DameElizabeth

    Ella li dóna raons per a no assistir a la commemoració.

  33. bghoppy Said,

    Crec que aquest tipus de Kenny Ortega sembla sospitós en tot això. Saps quan s'introdueix al final, "tots Michael treballat en aquest tan difícil, es tractava del seu retorn", vaig pensar que era la construcció de tots nosaltres fins al nou material o més dels que suposadament havia vídeo i, a continuació, que acabem d'arribar d'edat 2 cançons. Ell semblava molt bombejada per un monument, també.
    I ara el cap de LAPD diu homicidi és ara una possibilitat, però estan a l'espera dels informes de toxicologia. WTF? ¿Sona ridícul a qualsevol altre, que podria començar a sospitar que algú podria ser penalment responsables de la seva mort, però va a esperar per continuar? I no els reporters aquesta qüestió. Si es tracta d'homicidi (segueixo pensant que és viu), com en el món es pot jutjar algú, possiblement, després de segellar la seva escena de mort d'un parell de dies (quan sembla que la droga podria haver estat implicats en la mort) la recol lecció de proves, a continuació, obriu el lloc a ningú i tot el món i, a continuació, enviar la policia a trobar més TORNAR drogues (com no trobar tots els metges del primer tema d'escombrat?), no enterrar el tipus després de 2 setmanes, però lentament admetre la possibilitat de joc brut, en mateix temps dir que hagi d'esperar a la toxicologia? Per què? En el cas que efectivament hi havia una oportunitat en la captura i provar aquest acte? WOW Això és el que passa per la justícia i el treball de la policia a Los Angeles suposo.
    També m'agradaria compartir una armadura psicologia truc. Quan les persones estan parlant, si no es pren contacte visual directe amb l'entrevistador, al qual tenen accés a les àrees del cervell que sostenen la memòria, la direcció dels seus ulls involuntàriament es desplacen a la seva dreta o la seva esquerra. Quan l'orador és l'accés a les àrees del cervell relacionades amb la creativitat, els ulls flota en la direcció oposada. Així que quan una persona està dient la veritat que en general, els seus ulls es desplacen al seu dret, ja que mentalment accés real als records, però quan una persona ha de crear els seus records moure els ulls cap a l'esquerra. Quan Joe Jackson té accés als records del succeït el seu fill i com se sent sobre ell els seus ulls deriva a la seva esquerra.
    Crec que aquesta és una bona manera de mesurar la BS de totes les caps parlants que veuen en la televisió. Què hi ha de rar és el que afirma que la infermera li va preguntar per Diprovan només mira cap endavant.

  34. DawneVee Said,

    Hi ha un altre cap scratcher per a tu ...

    Anar http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Bé, bé, deixa'm veure aquí ..

    Per què es triga 2 setmanes per LAPD a aquesta xifra finalment un?
    El Dr Murray va ser detingut a l'automòbil d'aquell mateix dia va morir MJ. No es pren 2 setmanes per trobar les pastilles al cotxe.
    Va ser donat el seu auto al cap de pocs dies i res es va trobar en ella.
    Si la policia havia buscat aquest cotxe i va arribar a aquestes drogues, s'han pres en custòdia el Dr Murray.

    No sé si això té sentit o no, però vaig pensar que seria com en un lloc com jo seguir fent la meva investigació.

  35. dirtydiana Said,

    Tots ningú ha de fer és mirar en aquesta conferència de premsa O2 maleït vídeo i veure que això no és Michael. No puc entendre com els mitjans de comunicació no és recollir a aquest respecte per raons òbvies, potser d'ocultar alguna cosa. Però per cert Jackson i la majoria dels fanàtics de tota la seva família no es molesta que no es tracta d'MJ està boig! Això demostra que la família està ocultant alguna cosa. Això seria una part important de qualsevol tipus de recerca en curs en el seu anomenat mort. Potser el impostor ho va reemplaçar perquè estava malalt. I your say KNOW! Però això pot respondre a moltes preguntes de la família i els investigadors. Però, òbviament, si la família no és pretendre avís, que s'amaguen un secret.
    Vull dir anem!! 2 mesos (corregir si m'equivoco) abans de la seva mort, després de passar AEG físic per a un gran concert, envia un cos doble. Una cosa per la qual cosa no és dreta. Com he dit abans, tots ningú ha de fer és veure aquesta conferència de premsa d'O2. Si vostè és inteeligent suficient per creure que això no és MJ, llavors vostè necessita preguntar-se: per què? Fotografies de la conferència de premsa trully demostren que no és ell. Sóc un gran fan MJ, però no un boig fanàtic. On són els imitadors MJ, bojos fanàtics, els mitjans de comunicació i, finalment, la família a dir: "Aquesta no és la nostra MJ !!!"? Perquè una cosa s'està ocult sigui quin sigui el secret.

  36. mysticallymagestically Said,

    Joes regulars al carrer són totalment fabricats en la compra de mitjans de comunicació creats per les teories que MJ és un drogoaddicte i que van trobar un còctel de drogues en la seva possessió o d'alguna manera en el seu cos. Idiotes. La integritat i la veracitat periodística ha mort oficialment. Fins i tot les xarxes respectable que se suposa que han de defensar l'especulació sobre els fets (com les principals xarxes de cable) estan sucumbint a aquest enorme de diners de presa de frenesí. No sé què creure més, però tot el que sé és que TMZ és l'única font de que totes aquestes xarxes i llocs de notícies (Los Angeles Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) va obtenir a partir dels seus informes inicials. Això és, en si, un gran signe de que tot això és una merda completa brau. Informes de toxicologia no serà alliberat per una setmana o més, per la qual cosa tots aquests informes que se li van trobar drogues podrit es FALSE

  37. Andrea Said,

    @ Bghoppy - el truc de la psicologia d'aficionats té sentit. No és d'estranyar que tota la família Jackson estava fent tot el MIB ulleres en el memorial. Tenien mentir per amagar els seus ulls.

  38. MyBelovedMJ Said,

    Crec que hi ha algunes pistes en la declaració de Lizzie. Una 1a: Michael, would "no vol compartir el meu dolor amb el món, és a dir, entre nosaltres, per nosaltres que els mitjans (Michael i ella mateixa). Ella era l'amor de la seva vida, com un amic, a fi d'anys va ser-hi. Crec que ella té una part en el present. Però m'agrada Lizzie, que sempre ha estat allà per Michael, i sé que és així com ara ..

  39. goslinger1 Said,

    Es fan proves d'ADN, empremtes dactilars, anàlisi de tipus de sang, etc abans de signar el certificat de defunció? O, el que, simplement, necessiten un "bé" d'un membre de la família que el cos de la ID? Fins al moment, no hi ha proves de que es tractava de Michael que va morir. . . No una peça d'evidència. EXCEPTE una imatge borrosa en una ambulància. . . Tot i que no hi ha (o un impostor) és mort.

    No crec que va a ressorgir, si està viu. Si ell pensava que era assetjat molt abans que "va morir" llavors, sens dubte, seran objecte de control i assetjats més si es tracta de "ressuscitat".

    Algú va fer un bon punt en aquest lloc, però. Van dir que si Michael va fer ressorgir, que probablement no seria culpable de fingir la seva mort. . . Després de tot, el seu certificat de defunció no ha estat signat encara.

    Hmmmm. . .

    L'amor d'aquest lloc, per cert. És genial saber que altres estan allà fora que estan veient i sentint el mateix que estic! Gran feina, l'administrador de manteniment de nosaltres en totes les notícies!

  40. feyaya Said,

    tan difícil com és, tracte de no veure la merda sobretot a la televisió, específicament ET ... aquesta dona és de totes maneres en els meus nervis amb el seu "sorprenent, noves revelacions darrere de la mort de Michael Jackson!"

    Acabo de llegir avui que l'audiència de custòdia s'ha ajornat de nou per una altra setmana. quantes vegades i les coses es van a obtenir ajornar en tot això?

  41. svangel Said,

    l'única qüestió que em molesta és la raó per la qual Michael Jackson fer això a nosaltres ... que tots ho estimen .... és simplement estúpida PPL thoes calumniat que el seu nom .... Crec que hi ha massa especulacions ... a la meva els greixos en la mort ... engany a molts falsos Michaels Wat ... si Reall no entrar en aturada cardíaca i va ser salvat pel metge i després va decidir bo potser el món pensa que podria millorar Ded i sent així que ... den decidir de dur a terme el esquer ... que sona com una cosa Joe rumiar fer ...

  42. flor Said,

    També he dit des del dia 1 de que alguna cosa no va bé de la cosa 02 com algú podria pensar que aquest tipus és la veritable forma en què MJ no sembla estrany, i quan va dir que aquesta és l'última trucada cortina !!!!!!!! Jo li vaig dir al meu amic no theres una cosa malament aquí no sé què és però no és correcte, aquell dia vaig sentir que havia mort mj tots van venir a mi bck sabia alguna cosa no estava bé i jo no era gens sorprès per alguna raó . im 100% segur de vida hes els mitjans de comunicació no van a enganyar a nosaltres amb aquest fàrmac que no crec que aquesta ha estat la planificació per algun temps, mai es va a una gira i juliol escombraries, nois bck anar i veure la cosa 02 no és el que sé que tots vostès saben, mai es va a una gira de la seva graciosa forma en què té 100 hores del seu metratge d'assaigs inèdits i 200 registres, això no se li encomanen a la ambulace im als mitjans de comunicació de maquillatge teatral + i artista de saber sobre maquillatge etc l'últim vist fotografies de la realitat se li MJ en assaig en grapes, i jo no crec que es venen cada bck així com sabem no li MJ és viu i la seva família són en això SOBRE EL SEU TEMPS I QUE FER ALGO BO Per a ell, espero que ara ell tindrà la vida que sempre ha for.i també crec que ha de ser tan trist que havia de fer-ho sabent seus amics íntims / ventiladors i la família estan afectant a tants d'ppl va fer la seva vida un infern a al punt que ha de falsificar la seva mort, el seu trist thats també molt difícil per als PPL que estan en aquest engany de mort més en ells que en si mateix causa de la seva mj que ara han de jugar això i mantenir el secret, sigues liz DIANA + mantindrà la secert però com per a la família Jackson que no podria fer-ho i també penso en els seus fills estan en el mateix aposto que no els veuen sovint penso que la seva mare + janet mantindrà aquesta secert, però Joe no i hes a pensar en la que pot confiar en ell la família Jackson? no sé i es barregen vibracions d'ell no sap o no sap que dosi? només el temps ho dirà, però creu-me MJ és viu. COM DIJO IVE IVE EN ALTRES LLOCS DE FET AQUÍ i TMZ llegir en els informes que un dels paramèdics que van anar a casa mj quan va rebre la trucada de 911 hi ha 100% segur que el cos retirat de MJ casa aquell dia no era el REIAL MJ i el personal de l'UCLA va dir alguna cosa no estava bé quan MJ cos va ser portat a alguna cosa estranya estava passant? totes aquestes coses són tan clares MJ és viu

  43. Sosh Said,

    He estat pensant en tota aquesta situació i va intentar un enfocament diferent

    Michael i AEG previst tot el que happenend les últimes setmanes. El pla era el d'ajudar a Michael del seu (proposat) els problemes financers i li dóna tan gran retorn de Michael pot viure una vida feliç després.

    El que ningú sabia en el moment de la visita es va anunciar, és que mai anava a succeir. La gira va ser tot un encobriment Michael del seu títol de Rei del Pop esquena. Que és el que va passar després de 25 de juny. Tothom estava parlant de Michael. Les vendes de productes van ser Michael cel-alt. Aquesta va ser la seva última volta. Els seus deutes poden ser pagades, AEG havia un acord amb Sony per tant part dels ingressos addicionals.

    A més d'això, ells guanyen molts diners en el seu pròxim nou àlbum (s). Nous àlbums vostè dir? Però, com pot un mort fer nous registres o cançons? La resposta és senzilla:

    Es diu que al voltant de 100 MJ escriure cançons per a un sol àlbum. Només el 10 - 13 on posar a l'àlbum, per la qual cosa moltes de les cançons encara no són utilitzats en els seus àlbums. Crec que a penes hi ha persones que saben quin tipus de cançons hi ha esquerra. Probablement algunes d'aquestes cançons s'han gravat i que queda disponible per a posar en un nou registre MJ. Tanmateix, moltes de les cançons només serà un text en paper. Aquí ve el truc! Michael no està mort, encara pot acabar amb aquestes cançons o millor dit, fer-ne de nous. En la seva major part inèdits coses és desconegut, pot crear tot el que vol. Quincy Jones, que també forma part del pla, es produirà el nou àlbum de les cançons i la (es).

    Penseu en el següent: - Michael és un home lliure, sense cap tipus de pressió.
    - AEG i Sony guanyen molts diners per el registre de vendes etc
    - Hi ha prou material per crear nous àlbums amb els anomenats "materials inèdits.
    - No hi pot haver noves cançons, que per descomptat es donarà a conèixer com "material inèdit"
    --

    Què pensa vostè d'això?

  44. dinamita Said,

    Sabia frm dia 1 mai se li va a fer 50 concerts, el tipus en el 02 clarament isnt ell o fins i tot Dermot Leary va dir que estava actuant rar,
    era ell en l'assaig, crec, algú c de l'article sobre el que veuria Michael morts que va enviar una foto d'ell amb cicatrius en tot el seu rostre
    frm es va ensorrar la cirurgia de nas, ulls inflats, cremades a la cara frm l'anunci de Pepsi, semblava res com ell en la imatge i era negre, crec que va ser l'estrella de diaris frm

  45. dinamita Said,

    Heres el vincle http://www.dailystar.co.uk/posts/view/88647/shocking-mask-of-pop-king-Jacko

  46. dinamita Said,

    OMG ara que estan dient que entén 55pills un dia en el darrer mes de la seva mort, i cant creure les escombraries diària de l'estrella ve amb, On estan obtenint d'aquesta merda
    i per què didnt ningú li impedeixi fer-ho, si ho va fer prendre ells, dosent té sentit

  47. ejay5131 Said,

    T'ha veure els llocs de les drogues ara etc van trobar a Neverland quan assalten fa anys durant els assajos? I ningú va pensar que era inusual en aquell llavors? Així que el que van trobar i el va deixar allà? Vaja, algú està contribuint a alimentar l'OD i de drogues rumors. La família i els amics que estan en ell? Ningú no pensa que hi havia un pla, però ggod coses es van posar mal estat tan aviat com el 911 es va fer trucar? Ah i sobre l'anomenada 911, ja que quan ells et diuen que tornar a trucar si necessita alguna cosa més? Ummm, HELLO ... gairebé mort aquí, crec que necessitava alguna cosa! I per què se senten la necessitat d'alliberar el 911 trucar? I tothom sabia on estava vivint MJ, com podria el metge no sap la direcció del viatge, però l'autobús que venia per la direcció sabia MJS a casa. Com convenient que van venir al llarg d'un recorregut en el moment just? I ningú no vol parlar amb les persones que estaven en aquesta gira?

  48. kastueck Said,

    Espero realment és viu i bé en alguna part. Quan estava veient el Memorial a la CNN, em vaig adonar que hi havia un munt d'ull sec en la multitud. Només que no ha estat establert així amb mi. Crec Katherine tenia algunes llàgrimes, però tots els altres no sembla que molesta.

    Es necessitaria una enorme quantitat de diners i la planificació a partir d'ella una proesa com aquesta.

    Em pregunto si hi ha hagut alguna recent "albiraments" de MJ, o millor encara, si hi ha fotos recents d'ell que demostri que ell és viu.

    La memòria que s'acabi de veure taüt tancat. Em resulta estrany que, per descomptat, la família pot fer aquesta opció, però sembla estrany per a mi.

    Aposto, Michael esteu llegint això ara, per tot el que sé, ell és l'administrador d'aquest lloc.

Afegir un comentari

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.

Proporcionat per tema: Tema de Wordpress - Primera Efectiu