Michael Jackson Hoax Smrt

Je kráľ Pop naozaj mŕtva?

Michael Jackson by mohol ísť na výlet mimo hrob. Plány sú vyliahnuté pre hologramu obraz Král Pop sa objaví na javisku vedľa jeho bratia pre sériu koncertov, Novinky zo sveta hlásené. width=470

Joe Jackson jeho otec a jeho bratia Jermaine, Tito, Marlon a Jackie, ktorí boli v rámci Jackson 5 sa za nápad. Ich cieľom je mať zábery zo svojej minulosti, Michael skupiny a sólové turné projekciou na koncertoch v budúcom roku.

Thriller hviezda sa bude po Elvis Presley, ktorý "turné" na svete v roku 2006 - takmer 30 rokov po jeho smrti - v prípade, že hologram s ním bol plánovaný vedľa kapely a orchestra.

A kamarát z rodiny Jackson vyhlásil: "Oni si myslia, že najlepšie pamätník Michael by sa ho späť na javisko pre tento konečný čas - rovnako ako on chcel. Michaela otec a bratia myslím svete turné, kde zábery Michael sa premieta na javisko vedľa živej hudobníkov, sstoupím búrke. "Áno, a sme si istí, že si tiež myslí, sme všetci presvedčení, že sú to práve robím ju ako 'Pamätník' - s absolútne nič spoločného s šialenej horskej peňazí, ktoré by v tomto procese.

"Tiež sa domnievajú, Michael deti ocenia ho videl na javisku pred jeho fanúšikov, ako to je niečo, čo nikdy. Myslia si, že Michael by sa páči myšlienka, že to urobil splniť svoj comeback sna po Elvise, čo urobil. Je to dokonalá pocta ich superhvězdných brat, "hovorí Novinky zo sveta.

Je zaujímavé, že aj rodina je, že Michael je snom bolo možné sledovať, čo sa Elvis ... .. simulant, ako napríklad jeho smrti?

... A memoriam? Vpravo. Uvádzanie jeho detí v centre pozornosti opäť rovnaké deti, ktoré tak zúfalo chovaných skryté za 95% ich životy pred svoju 'smrť', je niečo, som si istá, že by nikdy nechcel ... najmä potom, čo sa ich debut na jeho memorial.

Sme presvedčení, že v prípade, že rodina je skutočne bude vykonávať túto prehliadku, že je len ďalší dôkaz o tom, že Michael Jackson je nažive. Peniaze z tohto turné by nastaviť všetky z nich, a Michael sa po celý zvyšok svojho života. Michael dlhov by už boli odpísané, kvôli jeho 'smrti', potom môžete vychutnať jeho zmatků zdarma, pokojný život s jeho skutočné deti, zatiaľ čo sledujú koncerty (pre zmenu) z pohodlia svojho obývacej izby kreslo v jeho novom dom skrytý niekde v Bahrajne alebo Mexiko.

  1. MyBelovedMJ Said,

    Myslím, že Michael ukáže sám na javisku. On sa hovorí o celé roky, že deti majú "Bugged" ho ísť na scénu s ním. maby je to len želanie, myslenia pre mňa, ale môže byť zatraceně cool keď Michael odhalila himsefl v tejto fáze. Ja viem, znie to hlúpe, opäť len wishfull premýšľať, pretože som ho milujú toľko.

  2. dynamit Saida,

    I dont think by odhalí sám isnt je nezákonné predstierať svoju vlastnú smrť Jo, ale to by sa v pohode, ak mu to

  3. DawneVee Said,

    Som tak rád, že môžem konečne okomentovat tu ... bol s prihlasovacie starosti dní a nebol schopný písať.

    Hmmm ... keď MJ rodine bolo vykonať znova v čase, nevidím, ako to je dôkaz, že je nažive. : - / Možno som niečo chýba.

    Som bol úprimne dúfali, že sa chystá pop z jeho rakev na pamiatku a ranu na svete ďaleko, ale samozrejme, že sa nestalo.

    Takže v pohodě povedzme, že je stále nažive (časť, ktorá ma stále myslí, so), kde (krajiny alebo štát), bude mu rozhodne prelomiť mlčanie? A ako? A koncert? A novinky cast? Jeho rodina?
    A kedy? Jeho narodenín v auguste? Budúci rok?
    Dúfam, že tam bude viac vodítka v budúcnosti.

    Crossing prsty v TX.

  4. Andrea Said,

    Úprimne divit ak vôbec niekedy, že by sa jeho 'vrátit', aj keď - právom - tento koncert mal byť jeho 'vrátiť' turné. Ako úžasné vrátiť .. z mŕtvych! To by som byť dokonalý propagačné zakrnět, čo samozrejme všetci vieme, že je docela dobre známy pre tých typ veci.

    Úplně nesouvisí, ale niekto vedieť, ako nahrať fotografiu do svojho profilu na tu?

  5. MyBelovedMJ Said,

    Dawnedwee. Dôvodom, myslím, že je nažive, je skutočnosť, že tieto slová, sa objavil v wrting vedľa jeho obraz na memoriel: Im nažive, a Im tu navždy. Je vyděšená k čertu so mnou, ale videl som to ako znamenie (opäť maby som naivný), na ktorom sa tento rok v auguste jeho rodina bude robiť koncerty, ako Jackson 5 Renioun, a bude existovať živoucí monogram Michael ako na javisku. Im ľúto aj keď zvuk Crazy, ale i can't get sentance, že z mojej hlavy. A já vyhral `t kým som úplne istý, že je preč doopravdy. Myslím, že sa prepalov na svete ďaleko niekedy, kto vie. Miluju Michael toľko, a já bych dať čokoľvek, aby ho dostať späť, a to aj moje vlastné srdce (ak je naozaj mŕtvy), len aby si ho do úst znova. Len dúfam, že Michael vidí niekedy, keď bol ablte to, aby vedeli, že sme ho milujú a podporujú ho, bez ohľadu na to. Miluju anjel

  6. dynamit Saida,

    lol to by bolo také úžasné, ak ste sa vrátil a jeho comeback bol v Írsku, bol sem v roku 2006 a zostal na 3 mesiace s jeho deťmi a zaznamenávajú niektoré pesničky tady, miloval ju chcel kúpiť 2 hradu v korku , ľudia sa sem ho nechal byť a didnt zmätkov, ktorý ho mal rád, mal rád lol kaše v ráno bol Videli moon Walkin v nočných hodinách v trávniku s vlastníkom mieste bol zdržiavajú,
    říkali, ako pekne a stydlivá bol veľký a bol s deťmi a ako to zistil, že je tvrdá 2 dôveru ľudí, kéž bych dostal 2 c boule mu robil jeho posledný koncert tu

  7. supermom75 Said,

    to je aj nenávisť k prezradiť o médiách opäť ale povedal Michael len ťažko preukazuje svoje deti pred jeho smrťou v roku 2005 opäť zle 9r 2006 Verím mu unvails nich v domácej video dávajú líšky sa pozrieť na to, že mediálne lži desiatimi alebo 11 z nich a schoval všetky veci robil z lásky príliš dokonca hovorí Michael médiách rád negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 Said,

    pardon to bolo 2007 som bol ešte mylne

  9. Sosh Said,

    Do týždňa nového Michael Jackson Album je oznámenie. Namiesto predchádzajúcich povesťou to nie je nazýva 7even ale resurection. Resurection je tiež prvý uvoľní trať. Videoklip je to, čo ľudia v súčasnosti hovoru 'v Dome projekt'

    Pred uverejnením každé významné televízne / news show je sklopiť na to aktuality.

  10. Sosh Said,

    A môj predchádzajúci príspevok je wishfull myslíte určite.

    Bohužiaľ v zátvorke za moju - Dream režime zapnuté / vypnuté - zmizol v post.

  11. m2kg Said,

    Dobre, to je len Podivínský. Len jeden deň v krátkom čase presne 6 mesiacov, k 25. júnu.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte Said,

    Takže moja predstava by bola táto .... On nie je mŕtvy, len sa rozhodli žiť dost a mierové life.Coz mu nebolo ešte 20 Ako išiel do postele klnowing že podpísaná 10 koncertov a vzbudil podpísaná na 50 a že nevie, ako sa mu bude tahat 50 koncertoch, keď nie je veľký jedlík ... A predtým, ako on by povedal, že radšej zomrú potom ísť na pódium a znemožniť ho pred seba a milióny jeho fans.So keď Puttin to dohromady to urobiť sense.He rozhodli obetovať všetko, ale na udržanie dobrého pic svoje vlastné ... a teraz so svojou rodinou, ako robiť pamätník zájazdy po celom svete alebo SMG ... Jej len aby peniaze ...

  13. jackoisalive21 Said,

    Michael isnt mŕtvych bodku. Je živý a im rád, že teraz môže mať trochu kľudu. Povedal som to od prvého dňa, že on wasn'ta živé a moja rodina si mysleli, že som blázon. Všetko pred a po jeho smrti bol a je sus. A to je to.

    Ale môžem povedať, prosím, na všetkých ľudí, ktorí myslia, že prispeje comeback z mŕtvych, věř mi jeho ne sa to stane, tak ako by to bolo super len jej nie je možné. Bolo by úplne zničilo jeho obraz a bol by na mieste simulant svoju smrť len vrátiť?

    Michael I know your tam som naozaj nádej ste konečne našiel pokoj, ktorý ste si zaslúži, oh a im 100% svoje deti a rodiny sa na to.

  14. dezyte Said,

    Ohhh naprosto nebude vykonávať žiadne comeback! Je to živé jeho mierové, normálny život! To je to, čo si zaslúži! I Luv U MJ a im 100% s ya! U ur vedieť, čo robí ....

  15. SITA Said,

    vedľa myšlienku najväčší hoax,
    Já prostě chci focus niektoré nápady na
    Klonovanie MICHAEL

    MJ chce klonovat sám seba
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    Výsledok-> S Michaelom, čo je možné

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    prvé klonovanie spoločnosti:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ vám môže pomôcť:

    * Ak ste sterilný a stratili nádej, že s dieťaťom budete sen.

    * Ak ste homosexuál a hlboké želanie dieťaťa, ktoré by so sebou svoje vlastné gény.

    * Ak ste si práve stratil - alebo sa stratiť - milovaného člena rodiny, a že by si želal, aby o identické dvojča, aby tieto osoby začať nový život.

    * Ste-li HIV + a chcú mať dieťa, ktoré by sa vaša genetickej dvojča - bez infikující buď dieťa alebo váš partner sa vírus.

    * Ak si jednoducho chcú byť naklonoval, bez ohľadu na dôvody, môže byť váš.

    -> Uri Geller
    -> Michaela deti a možná womens
    by mali byť zamerané ako všetky osoby zapojené do takej sprisahania!

  16. Francesca Said,

    Neviem čo si mám myslieť o tom. I nebudú zúčastňovať holotour Určite. I to nie je o platobnej hold Michael, je to asi v rodine zarobiť peniaze von. Prial by som si, že to urobil za neho, pretože potrebuje peniaze, aby zaplatiť všetky dlhy, ale myslím, že sú to len lačný. I didn't like pamätníka, bol to odflaknuty udalosť. Ako Taky ako holotour. Vulgárnosti.

    Videl som veľmi smutný obraz Michael, v ktorom vyzerá slabá a stará, vrásky okolo jeho krku. Možno, že nebol schopný splniť, a teraz sa skrýva a spätné somewere.

  17. Úkryt Said,

    Jo, četl jsem to taky, včera & jsem rád, že ste vyslaným. Michael objavil v hologramom pre svoje "definitívne" vystúpenie? Ako pohodlné. To je ako rybka mi ako posledný generálky (& 100 hodín) práve deje byť nahratý na kazete viac HD videokamery. Ako pohodlné. Plus to sa práve stalo na kompletné video projekt (The Dome Projekt - kompletnú s nostalgické Thriller-typ cintorín & veľký plagát Mike ako vlkodlak) dva týždne predtým, ako zomrel. Priznal sa vždy snaží na začiatok úspechu Thriller, čo lepší spôsob, ako aby zahŕňala časti v budúcej veľký projekt? Pamätám, keď bolo oznámené niekoľko dní po jeho smrti, ktorý našťastie jeho posledný živej skúšku z výkonu "To je ono" turné bola zachytená na kameru. Serendipity Oh! Potom som sa dozvedel, a to nielen pre fotoaparát, ale v multi-kamera, high-definícia video a multi-audio stopu. "Čože? V poriadku! "Vykríkla som, volá môj brat. Je dohodnuté, ako to bolo vhodné. Obaja sme dostali nadšen, radostný na svete šťastie, že to bola zaznamenaná na svoje naplno. Hovorili sme o tom, ako MJ pravdepodobne nebol fyzicky až robí 50 ukazuje rovnako, & to bol najlepší možný výsledok pre neho & jeho publikum. Plus by mohla pomôcť splatiť svoje dlhy $ $. Máme ešte prediskutovať, ako by bolo úžasné, ak by sa mohli uvoľniť ju do filmu divadiel ako posledný koncert. Lo & hle, novinky dni neskôr prišiel, že to "Michael Jackson posledný prehliadka skúšok natočili Pre Možné Vydanie, CD / DVD / Divadlá." Aj keď to bolo, čo som sa dúfalo, som sa stal podozrivý. Zdá sa, že dokonale strategized & popravený získať Mike & jeho obchodní spoločníci z háku, kým ešte appeasing ventilátorov.

  18. Andrea Said,

    @ Jackoisalive21 - já neříkám, že je určite bude, aby sa vrátil, alebo niečo tohto druhu. Všetko som hovoril, že keď to robil, by do značnej miery byť definícia AWESOME.

  19. Andrea Said,

    A ja verím, ako je dobre, že svoje deti a rodinu, sú v tom a viem, že je nažive. Je úplne jasné!

  20. Solid121 Said,

    Myslím, AEG zohrala obrovskú úlohu v tomto a dal jemné stopy v období do "To je ono" koncertov. Záznam tlačovej konferencie s Ortega a Phillips, keď oznámila, že termíny boli neskoršie obdobie. Sú to reakcie na niektoré otázky, a spôsob, akým dál na tom, ako dobrý Michaels je zdravie a že sa nikdy rakovinou kože alebo akejkoľvek choroby. Potom si prečítajte tento http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ To je jeden z nejdivnější doložky Čítal som o niekom, kto zložili štyri hodiny lekárske "lietania s farbami" vrátane krvných testov a toxikológia správ. Tiež na pamiatku Kenny Ortega uviedol: "sme tu o niečo menej ako pred týždňom a Michael bol s nami", pamätníka sa konalo 10 dní po jeho 'smrti' tak by nemal mať on povedal: "Len o niečo viac ako pred týždňom "?

  21. Sara Said,

    Ok, tak som našiel niečo Joe Jackson povedal.
    Povedal, že nevedeli nič o drogách, ale on to vedieť, čo to bolo, bolo, aby mu pomohli oddýchnuť od pracovného tak ťažké. Potom povedal: "Tak, nedokázal prebudiť. Nikdy sa vzbudil. Zomrel v spánku. "
    Teraz chápem, že bol na posteli a lekár bol CPR čo mu ale nebolo mu hovoria callapsed?
    Povedal to lekár vidieť to stalo?
    Som len na pomýlení strane hned.

  22. sra0123 Said,

    Plne súhlasím s jackoisalive21. Michael nemôže objaviť, pretože by určite zničiť jeho dobrú povesť a navyše by právne problems.Let 's nech ho žiť v anonymite, keď nemohla urobiť skôr, preč od ľudí, ktorí sa snažia nájsť niečo, aby sa o ňom hovoriť a zranil ho. Žiaľ, svet sa stratil pravda humanitárnej ktorí sa viac ako inokedy si nikto nebude liečiť tento svet.

    Otázka: Čo si myslíte o "skutočnej" deti? Myslíte si, že tieto children sú nepravé, ako dobre?

  23. Mariah Said,

    Som zvedavý Liz Taylor. Zdalo sa, odd pre ňu nie je k účasti na pamiatku, alebo akékoľvek verejné vyhlásenie vôbec. Nej a Michael sú veľmi blízko.

    Vzhľadom k tomu, že nikto skutočne počul od nej, pretože jeho "smrť", myslela som, že možná, že je s ním teraz. Možno, že je kľúčovým hráčom v tejto hoax.

    To je len moja myšlienka. Čo vy na to?

  24. idontknow Said,

    Neviem, čomu veriť a já nevím, jestli by MJ odhalí sám, alebo nie.

    Tieto deti sú určite svoje skutočné deti - hodinky domáce videá, rovnaké deti.

  25. Yes555 Said,

    Bolí ma hlava, haha! Nevím, jestli je živý alebo mŕtvy, ale keď je naozaj živý a začal nový život niekde inde, ale môže tiež byť mŕtvy, že? Iste, že by nemalo ísť cez všetky problémy, ktoré z falšovania jeho smrti len na návrat? O_O Tak či onak, mali by sme ho nechať odpočívať v pokoji. Je samozrejme nechce byť obťažoval.

    Ale check to:

    Úmrtný list uverejnené TMZ nie je overená kópia, je overená kópia informatívne. "Informatívna, nie je platný doklad preukazovať IDENTITY" sa imprinted cez tvár kópie. A certified copy, however, can be used to establish the identity of the person named on the certificate.

    Cez správy Michael Jackson telo je v lese trávnik v Hollywood Hills, TMZ hovorí nie je tam. Napriek tomu v tomto osvedčení, meno pohreb zavedenie IS Lesné trávnik. Čo poskytuje?

  26. edenmalfoy Said,

    @ Mariah

    Já rozhodně myslím Elizabeth T. bude obrovská časť tejto hoax ako bola jedna osoba vedel, že on by mohol veriť úplne.

  27. DawneVee Said,

    Medzi odpadkami na TV (Zábava Tonight, Extra, Access Hollywood, atď) a koše na internete (TMZ, ET Online Extra, Radar Online) tvrdením, že "zdroje" nájsť všetky druhy vstrekovania MJ značenia na tele, tak na Samozrejme každý predpokladá MJ je plne rozvinutý narkoman.

    No myslím, že všetko, čo je to banda hajzlu.

    # 1. MJ zložili 4 hodiny fyzickej tak AEG mohol poistiť ho. Ak MJ mali všetky tieto označenia na jeho telo, bolo by vidieť pri fyzickej a AEG by nechalo MJ ísť, pretože by nebolo poistiť jeden fanúšik.

    # 2. Nie je to úžasné všetky tieto brakový stránky / vyplýva, držať pomenovanie "zdroja" pre všetky svoje nové šťavnaté drby? V pitva nebola zhasili. Tak kde sú ich získavaní informácií? Oh, že právo, ktoré robia to.
    Koroner robiť autopsiu povedal, že nevidí žiadne značenie na MJ tela (nemůžu vzpomenout, kde som čítal, že teraz som si prečítal toľko vecí, že som v poslednej dobe nemôže udržať veci rovno). Verím, že toto vyhlásenie urobil raz MJ telo bolo mu.

    # 3. Ak MJ mal vstrekovanie značenia na krku, a on vraj mal otvoriť rakev počas jeho prezeranie týchto označení je stále vidieť, a to aj cez make-up, nebude o tom myslíte vy?

    Buďte opatrní a používanie wisdonm pri sledovaní televízie a čítanie týchto kleveta obchodník stránky. Budú vám hovoriť a robiť čokoľvek, aby dosiahol svojich 15 minút slávy.

  28. Angel36 Said,

    Všetci sú to, čo jete tlače kŕmenie.
    Vyzerá to, že väčšina ľudí nemôže myslieť za seba.
    Všetky televízne show alebo internetsite chce sebrat toľko špiny sa nájdu asi oi
    A každej televíznej show, je kopírovanie z eachother.
    Je to všetko o tom, koľko peňazí môžu z tejto milkcow.
    Nie je tu dost preč koryto, keď bol "živý".

  29. Andrea Said,

    Súhlasím s dawnevee a angel36 ... kaľdodenní médiá (televízie, rovnako ako on-line webové stránky) sa niečo nové o tom hovoriť - dokonca v rozpore so sebou vždy, keď to robia! Ani MEDIA má svoje príbehy rovno, podľa obvyklej.

    Jak už jsem říkal zachovať, a bude pokračovať říkal, že niečo je. A od prvého dňa, čo sa sčítavajú. Objavujú sa správy, že teraz jeho telo je v kryptě vo vlastníctve Berry Gordy? No, včera potvrdil, že táto povesť nebola pravdivá. SO. Ľudia sú klame, klame v médiách, že Jackson je hrozné rodinné udržať tento podvod. Vy ste mali 2 týždne na to zistiť, čo ste uděláš sa jeho 'BODY'. Namiesto toho sa rozhodli, že plán úplne pořádaných pamätník. Pre škoda. On je samozrejme živé, a ľudia nevedia, ako ho udržať v tajnosti dlhšie.

  30. Andrea Said,

    A čo mám na mysli, ktoré Jackson rodina je hrozný udržať to hoax (to vyšlo špatně) Teda ako, ako sú hrozné na zatajenie skutočnosti, že je stále nažive.

  31. svangel Said,

    PPL vám prevýšenia vážne myslíte, že Paris plač by sa mohlo ukázať, že zomrel právo ... existujú správy o jeho deti konajú really radosť a snáď ani nemôže byť obťažoval ... tak co deti prevýšenia fingovanými Zdravím .. z corse môžu .... plz .. túto vec smrti je príliš plánovať, miluju MJ .... i WNT plakat cuz vím u nažive

  32. CuteAngel Said,

    O Liz Taylor, môžete skontrolovať jej štěbetání stránku komentáre odišla tam: http://twitter.com/DameElizabeth

    Ona mu nie sú dôvody pre účasť na pamiatku.

  33. bghoppy Said,

    Myslím, že tento chlapík Kenny Ortega zdá podozrivé v tomto. Viete, keď sa zavádza finále, "všetky michael pracoval v tejto tak ťažké, to bola jeho comeback" Myslel som, že je stavba nám všetkým do nového materiálu alebo viac z videa, ktoré údajne mali, a potom sme sa len dostať 2 staré písniček. Zdalo docela odčerpaných až na pamiatku tiež.
    A teraz sa LAPD náčelník hovorí vražda je teraz možné, ale čakajú na toxikológiu správ. WTF? Je smiešne, že zvuk sa ktokoľvek iný, že by ste mohli začať domnievať, že niekto by mohol byť trestne zodpovedná za jeho smrť, ale budete WAIT postupovať? A žiadny reportéři tejto otázke. Keby to bolo zabitie (Pořád si myslím, že je nažive), ako vo svete môžete možno stíhať niekoho, po jeho pečať scény smrti za pár dní (ak sa zdá, že by mohol byť lieky, ktoré sa podieľajú na smrť) zhromažďovanie dôkazov, potom otvorte scénu na nikoho a všetci, potom pošle políciu SPÄŤ nájsť viacerých drog (ako sa im nájsť KAŽDÝ lekárske položku prvý otočka?), nie pochoval chlap po 2 týždne, ale pomaly pripúšťajú možnosť vražda, pri Pritom říkal ste čakať na toxikológiou? Prečo? V prípade, že by ste skutočne nemal šancu na chytanie a preukázanie tohto zákona? WOW to je čo prechádza na súdnej a policajnej práce v LA myslím.
    Rád by som tiež zdieľajú armatúr psychológie trik. Keď ľudia hovoria, keď nie sú priameho očného kontaktu s opytovateľa, ak sú prístup do oblasti mozgu, ktoré držia spomienky, smer ich očiach nedobrovoľne pohybovať na ich pravej, alebo ľavej. Keď rečník je prístup do tých oblastí mozgu, ktoré sa zaoberajú kreativitu, oči bude plávať v opačnom smere. Takže keď je osoba hovorí pravdu budete normálne vidieť ich očami pohybovať, aby ich práva ako psychicky získať prístup ku skutočnej spomienky, ale v prípade, že osoba musí vytvoriť svoje spomienky ich očami pohybovať sa po ľavej strane. Keď Joe Jackson má prístup ku vzpomínkám na to, čo sa stalo s jeho synom, a on cíti, ako o ňom jeho oči snos nadol na jeho ľavej strane.
    Myslím, že to je dobrý spôsob, ako merať BS zo všetkých Talking Heads, ktoré vidíte v televízii. Čo je divný, je zdravotná sestra, ktorí tvrdia, požiadal ju o Diprovan len vyzerá rovno.

  34. DawneVee Said,

    Tu je ďalší hlavou škrabadlo pre vás ...

    Prejsť na http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Dobre, dobre, nech mi to tu ..

    Prečo by to trvať 2 týždne, LAPD, ktoré s konečnou platnosťou sa toto číslo jedna?
    Dr Murray to auto bol zabezpečený rovnaký deň MJ zomrel. To by nebolo 2tydny nájsť prášky do auta.
    Bol uvedený jeho auto späť o niekoľko dní neskôr bol nájdený a nič v nej.
    Ak polícia prehľadávať tento vůz a prišla na tieto lieky, ktoré by vzali Dr Murray do väzby.

    Ak nepoznáte, že má zmysel alebo nie, ale myslel bych ho poslať ako príspevok ako I naďalej sa môj výskum.

  35. dirtydiana Said,

    Všetky niekto urobiť, je pozrieť sa na tento zatracený O2 tlačovú konferenciu video a uvidíte, že to nie je Michael. Nemôžem pochopiť, ako masová média nie je nástupu na tomto pre zrejmých dôvodov možná něco skrýváme. Ale naozaj Jackson fanatici a väčšina zo všetkých jeho rodina nie je smutný, že to nie je MJ je šialenec! To ukazuje, že rodina sa skrýva niečo. To by bol zásadný súčasťou akéhokoľvek druhu na prebiehajúce vyšetrovanie jeho tzv smrť. Možno, že podvodník nahrádza ho, pretože bol chorý. Já nevím! Ale to môže odpovedať na množstvo otázok pre rodinu a vyšetrovateľov. Ale samozrejme, ak je rodina predstierať nevšimne, že sa schováva v tajnosti.
    Myslím tým dělej! 2 mesiace (správne sa ma, či som zle) pred svojou smrťou, po prejdení AEG telesnej pre hlavné koncert sa vysiela orgán dvojaký. Niečo tak nie je v poriadku. Tak ako som už povedal, všetko niekto musí robiť, je sledovať O2 tejto tlačovej konferencii. Ak ste inteeligent dost sa domnievať, že to nie je MJ, potom budete musieť spýtať sami, PREČO? Fotografie z tlačovej konferencie trully ukazujú, že to nie je on. Som veľký fanúšik MJ ale nie poblázněný fanatik. Kde sú MJ impersonators, crazy fanatici, médií a nakoniec Rodinné povedať: "To nie je naša MJ !!!"? Vzhľadom k tomu, že niečo je a to bez ohľadu na skryté tajomstvo.

  36. mysticallymagestically Said,

    Pravidelné Joes na ulici sú úplne nákup do vyrobená media-vytvorená teória, že MJ bol feťák a že si našiel koktail drog vo svojom vlastníctve, alebo nejaké slovo v jeho tele. Idioti. Novinársku integritu a pravdivosť oficiálne zomrel. Dokonca aj slušný sietí, ktoré majú potvrdiť špekulácie nad skutočnosťou (ako hlavné káblové siete), sú succumbing tejto obrovskej peniaze-čo šialenstvo. Neviem, čo už sa domnievať, ale všetko čo viem je, že TMZ je jediný zdroj, že všetky tieto siete a spravodajských serveroch (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) dostal od svojej pôvodnej správy. To je samo o sebe, veľká znamenie, že je to úplná sračka býka. Toxikológia správy nebudú uvoľnené za týždeň alebo viac, takže všetky tieto správy, že bol nájdený drog-skazené sú FALSE

  37. Andrea Said,

    @ Bghoppy - amatérsky psychológie trik zmysel. nie je divu, že celá rodina Jackson dělal celú MIB sklenic vec na pamiatku. Museli skrývať svoju ležiace oči.

  38. MyBelovedMJ Said,

    Myslím, že tam bolo nejaké náznaky, že vo vyhlásení z Lizzie. 1. jedna: Michael, woulden "nechci, aby mi môj smútok zdieľať s celým svetom, že je medzi nami, by nám mala prostriedky (Michael a ona sama). Bola lásku svojho života, ako priateľ, a patrí tak bol na ňu. Myslím si, že ona je v tejto časti. Ale aj rád Lizzie, ona bola vždy tam Michael, a viem, že ona je teraz rovnako ..

  39. goslinger1 Said,

    Dělají testovanie DNA, odtlačky prstov, krvný rozbor, atď predtým, ako podpísal úmrtný list? ALEBO, čo práve potrebujete "v pohode" od člena rodiny, ktorí ID to telo? Zatiaľ neexistuje žiadny dôkaz, že je to Michael, ktorý zomrel. . . Ani jeden dôkaz. Okrem fuzzy obraz v ambulancii. . . Ani to nie je show on (alebo podvodník) je mŕtvy.

    Nemyslím si, že bude znovu, ak je nažive. Ak si myslel, že bol hounded hodně pred "zomrel", potom by určite byť preskúmané a hounded viac, ak je "obraz".

    Niekto urobil dobrý bod na tejto stránke, aj keď. Povedali, že ak Michael urobil znovu, že zrejme nebude uznaný vinným z falšovania jeho smrti. . . Koniec, jeho úmrtný list nebol ešte podpísaný.

    Hmmmm. . .

    Love tomto mieste, na ceste. Je to skvelé vedieť, iné sa tam, že sú vidieť a cítiť, že rovnaké veci jsem! Skvelá práca, správca vedenia nás na všetky novinky!

  40. feyaya Said,

    tak ťažké, ako to je, snažím sa pozerať na ne všetky kecy o nej v televízii, konkrétne ET ... že žena dostane na moje nervy, napriek tomu sa s ňou "prekvapujúce, nové odhalenie za smrť Michael Jackson!"

    Já jen, že dnes čítaj väzbe rokovania bol opätovne odložený ďalší týždeň. koľkokrát a čo sa chystáte sa odkladá na to všetko?

  41. svangel Said,

    jediná otázka trápi mňa je Michael Jackson, prečo by to na nás ... všetci ho milujú .... je len thoes hlúpy ALS, ktorý pomluvil jeho meno .... Myslím, že existuje príliš veľa špekulácií ... na môj falts vo smrti hoax ... na mnohých fingovanými Michaels ... čo keď really sa ísť do srdcovú zástavu a bol uložený do lekára a potom sa rozhodol oh snad aj na svete si myslí, že im DED možná i ostať tak ... deň sa rozhodnú, že vyved volavých ... to znie ako niečo joe žvanec do ...

  42. kvetina Said,

    Tiež som povedal: od 1 deň, že niečo nie je v poriadku z 02 vecí, ako by mohol niekto myslieť, že tento chlapík je skutočná MJ nijako vyzerá zvláštně, a keď povedal: "Toto je posledná opona !!!!!!!! Povedal som, aby môj priateľ nie je Theres niečo sem i dont vedieť, čo to je, ale to nie je správne, že deň, počul som mj zomrel všetko prišiel bck mi Vedel som, že niečo nie je v poriadku a bol som šokovaný vôbec nie z nejakého dôvodu . im 100% sure hes alive the medias not going to fool us with this drug thing no way i think he has been planning this for some time there was never going to be a tour i july rubbish, guys go bck and look at the 02 thing jeho ne ho o ktorom viem, všetci viete, že nikdy nebol bude prehliadka jeho srandovní, ako majú 100 hodín svojho skúška záberov a 200 nevydané nahrávky, to je ne ho v ambulace im divadelné líčidlá + mediálne umelcov aj vedieť o make-up etc posledné fotky sme videli v reálnom MJ sa ho na skúšku skobky, a i dont think bude každý príde bck a nie, ako ho poznáme ho MJ je nažive a jeho rodina sú v jej a jej o čase robia niečo dobré Pre neho, dúfam, že teraz bude mať na život má tak dlho for.i si tiež myslí, že musí byť tak smutné, že sa to s vedomím, jeho najbližší priatelia / fanúšikovia / rodiny bolí toľko PPL sa jeho život to sakra poukázal na to, že mu to podvrh jeho smrti, to je smutné i jeho veľmi ťažké pre PPL, ktoré sú na tomto hoax smrť ťažšie na ne ako na seba IU príčinou jeho im, že teraz majú hrať, a to udržať v tajnosti, vím liz + DIANA bude secert ale ako pre rodiny, ktoré jackson nemusia robiť tak dobre, já si tiež myslí, jeho deti sú na nej aj bet my dont vidieť je to často myslím, jeho mamička + janet bude držať tohto secert, ale i dont joe HES myslieť na to môže jackson rodina mu veriť? i dont vedieť, mám z neho zmiešané vibes vie alebo dávka on nevie? len čas ukáže, ale verte mi MJ žije. PODOBNÝ IVE povedal v inej IVE VYROBENÝCH tu aj prečítať na TMZ komentáre, že jedným z zdravotníci, ktorí išli do mj doma, keď mám volania 911 je 100% istotu, že telo, ktoré odstránia z MJ doma ten deň nebol REAL MJ a zamestnancov na UCLA Uvedené niečo nie je v poriadku KEDY MJ BODY zavedenie bola niečo divného sa deje?? Všetky tieto veci sú tak jasné, mj žije

  43. Sosh Said,

    Bol som premýšľal o tom celú situáciu a pokúsila o odlišný prístup

    Michael a AEG plánovanej všetko happenend, že v posledných niekoľkých týždňoch. V pláne bolo pomôcť Michael z jeho (navrhovanej) finančné ťažkosti a dať mu tak veľký comeback Michael môžete žiť šťastný život po.

    Co to nikto vedieť vo chvíli, turné bolo oznámené, že sa nikdy bola sa to stane. Turné bolo všetko coverup dať Michael svojho kráľa Pop titul späť. Čo je to, čo sa stalo po 25. júni. Všetci hovoria o Michaelovi. Tržby za predaj vlastných výrobkov Michael šel neba-vysoká. To bol jeho konečným comeback. Jeho dlhy možno vyplatiť, AEG mal zaoberať Sony tak ako podiel na dodatočných príjmov.

    Okrem toho budú zarábať veľa peňazí na jeho ďalšie nové album (s). Nová albumu budete hovoriť? Ale ako môže mŕtvy človek urobiť nové záznamy alebo pesničky? Odpoveď je jednoduchá:

    Je to povedal, že MJ Napísal asi 100 piesní o jediné album. Len 10 - 13 kde dať na album, tak spousta písniček stále nie sú používané na jeho albumu. Myslím, že sú takmer žiadne ľudí, ktorí vedia, aké pesničky sú vľavo. Asi niektoré z týchto piesní sú zaznamenané a sú stále k dispozícii, aby na novom MJ rekord. Avšak spousta písniček bude len nejaký text na papieri. Tu prichádza trik! Ako Michael nie je mŕtvy, môže sa ešte dokončiť tieto piesne, alebo lepšie, aby nové. Rovnako ako jeho neemitovanými veci sú väčšinou neznáme, môže sa vytvoriť všetko, čo chce. Quincy Jones, ktoré sú súčasťou plánu, bude vyrábať nové skladby a album (s).

    Premýšľajte o tom: - Michael je slobodný človek, a to bez akéhokoľvek nátlaku.
    - AEG a Sony zarobiť veľa peňazí rekordný predaj atď
    - Existuje dostatok materiálu na vytvorenie nového albumu s tak-zvané 'neuvoľnení materiál'.
    - Môžu byť nové piesne, ktoré určite budú uvoľnené ako 'neuvoľnení materiál'
    --

    Čo si myslíte o tomto?

  44. dynamit Saida,

    Vedel jsem, frm deň 1 bol nikdy robiť 50 koncertov, ten na 02 jasne isnt ho dokonca Dermot o Leary povedal, že konal divné,
    bolo mu na skúšku som presvedčený, že ktokoľvek, c článok o tom, čo by michael vyzerať mŕtvi sú vyslaní obrázok ho s jazvami po celej jeho tvár
    frm chirurgia zhroutil nosa, opuchnuté oči, pália na tvár frm na Pepsi reklama, nič to vyzeralo ako on a na obrázku bol čierny, myslím, že to bolo frm hviezdy noviny

  45. dynamit Saida,

    Heres odkaz http://www.dailystar.co.uk/posts/view/88647/shocking-mask-of-pop-king-Jacko

  46. dynamit Saida,

    OMG oni hovoria pojav 55pills deň v poslednom mesiaci jeho smrti, i cant veriť dobrotu denná hviezda prichádza s "Kde sú tí, ako sa tento nezmysel od
    a prečo didnt niekto zastaví mu v tom, že keď sa k nim, je dosent zmysel

  47. ejay5131 Said,

    Mali by ste vidieť všetky príspevky von z drog atď našli na neze keď ho prehradenia rokmi počas štúdií? A nikto si myslel, že je nezvyčajné, zadné potom? Takže to, čo zistil, že aj Vľavo je tam? Pojď, niekto pomáha paliva v OD a drogy fám. Rodina a priatelia, ktoré sú na to? Niekto myslí, že mal ggod pláne, ale čo mám neusporiadaný akonáhle volania 911 bolo vykonané? Oh ao 911 hovor, pretože keď to hovoria vám zavolať, ak potrebujete niečo iné? Ummm, HELLO ... takmer mŕtva osoba tu, myslím, že potrebovali niečo! A prečo sa domnievajú, že je potrebné, aby sa uvoľnil 911 volať? A každý vedel, kde MJ žíl, ako by mohla lekári nevedeli, adresu, ale na výlet autobusom, ktorý prišiel poznal adresu, na MJS domu. Ako výhodné, aby prišli spolu na turné v ten pravý okamih? A nikto nechce hovoriť s ľuďmi, ktorí boli na turné, že?

  48. kastueck Said,

    Naozaj dúfame, je nažive a dobre niekam. Keď som bola podívaná na pamätník na CNN, som si všimol, že tam bolo veľa suché oči v dave. To jednoducho nebola nastavená rovnako so mnou. Myslím, že Katherine mali pár sĺz, ale všetci ostatní sa nezdalo byť, že narušil.

    Bolo by mať ohromnú sumu peňazí a chce strhnúť jeden kúsok páči.

    Já jsem přemýšlela, ak by boli akékoľvek nedávnej "pozorovania" v MJ alebo ešte lepšie, ak sa vyskytnú nejaké fotky z posledných ho preukazujúce, že je nažive.

    Pamätník hodinky, že som skončila rakev. Zisťujem, že podivné, samozrejme, že rodina môže túto voľbu, ale len sa mi zdá divné.

    Stavím sa, Michael čítanie tohto práva je teraz pre všetky já vím, že je správcom tohto webu.

Pridať komentár

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.

Tému poskytol: Wordpress tému - Prvý Cash