Michael Jackson Tour alkaen Beyond the "Grave"

Heinäkuuta 10th, 2009
by admin

Michael Jackson voi mennä kiertueella tuolta hautaan. Suunnitelmia on haudottu on hologrammi kuvaa The King of Pop ilmestyä vaiheessa vieressä hänen veljiensä varten useita konsertteja, News of the World raportoitu.

Jacksonin isä Joe ja hänen veljet Jermaine, Tito, Marlon ja Jackie, jotka olivat mukana Jackson 5, ovat takana ajatus. Niiden tavoitteena on footage Michael hänen aiemmin ryhmässä ja yksin matkat ennustettiin keikkoja ensi vuonna.

The Thriller star olisi seuraavat Elvis Presley, joka "kiersi" maailmassa vuonna 2006 - lähes 30 vuotta hänen kuolemansa jälkeen - kun hologrammi hänestä oli ennustettu ohella bändi ja orkesterille.

A ystävä Jacksonin perhe sanoi: "He ovat sitä mieltä, paras muistomerkki Michael olisi, että hänet takaisin lavalle, että viimeisen kerran - kuten hän halusi. Michaelin isä ja veljet sitä mieltä, että World Tour, jossa materiaalia Michael ennustetaan lavalla rinnalla elävät muusikot, jää myrskyn. "Kyllä, ja olemme varmoja, ne ovat myös sitä mieltä, että me kaikki uskomme, että he vain tekevät niin kuin "Memorial" - kanssa mitään tekemistä mieletön vuori rahaa ne tekisivät tässä prosessissa.

"He ovat myös sitä mieltä Michael lapset arvostavat nähdä häntä vaiheessa edessä hänen faneja kuin se on jotain he eivät koskaan tehneet. He ovat sitä mieltä, Michael olisi rakkauden ajatusta, että hän ei täytä hänen comebackin unelma seuraamalla mitä Elvis teki. Se on täydellinen kunnianosoitus heidän supertähti veli ", kertoo News of the World.

On mielenkiintoista huomata, että myös perhe on selvää, että Michael unelma oli seurata, mitä Elvis teki ... .. kuten faking kuolemaansa esimerkiksi?

... Ja Muistosanat? Oikea. Putting hänen lasten valokeilaan jälleen kerran, sama lapsille että hän niin epätoivoisesti pitää piilotettu 95% elämäänsä ennen hänen "kuolema", minä olen varma, että hän olisi koskaan halunnut ... varsinkin kun tehnyt debyyttinsä hänen Memorial.

Uskomme, että jos perhe on todella aikoo tehdä tämän kiertueen, että se on vain lisää todisteita siitä, että Michael Jackson on elossa. Rahaa on tehty tällainen kiertue olisi asetettava niitä kaikkia, ja Michael varten lopun elämäänsä. Michael: n veloista on jo poistettu, koska hänen "kuolema", ja hän voi nauttia hänen hassle free, rentoa elämää hänen todellinen lapsia, samalla kun katselet konserteista (for a change) alkaen mukavasti hänen olohuoneen sohvalla hänen uudessa talo piilotettu jonnekin Bahrain tai Meksikossa.

Tunnisteet: Media, Uutiset, raportit, Tour
Posted in Media, Music, News, Tour | Kommentit (47)

47 Vastaus jotta "Michael Jackson Tour alkaen Beyond the" Grave "

  1. MyBelovedMJ sanoo:

    Mielestäni Michael paljastaa itsensä lavalla. Hän on puhuttu jo vuosia, että lapset ovat "vakoilutapauksen ilmitulon" häntä menemään lavalle hänen kanssaan. mabye se on vain toive ajattelua minulle, mutta peeveli voisi olla mahtavaa, jos Michael paljasti himsefl tässä vaiheessa. Tiedän, miltä se kuulostaa typerä jälleen vain wishfull ajattelu, aiheuttaa Rakastan häntä niin paljon.

  2. dynamiitti Says:

    I dont ajatella hän paljastaisi itse isnt se laitonta väärennettyjen oma kuolema mutta yah, että olisi mahtavaa, jos hän ei

  3. DawneVee sanoo:

    Olen niin iloinen, en voi lopuksi kommentoida täällä ... on ottaa sisäänkirjoittautumissivuksesi ongelmia päivää ja ei ole pystynyt viemään.

    Hmmm ... jos MJ: n perhe oli tehdä jälleen kerran, en näe, miten tämä on osoitus siitä, hän on yhä elossa. : - / Ehkä olen puuttuu jotain.

    Olen rehellisesti toivoi hän putkahtaa esiin hänen lipas on muistomerkki ja puhaltaa maailma pois, mutta ilmeisesti niin ei käynyt.

    Joten, okei sanotaan hän on yhä elossa (mikä osa minua edelleenkin ajattelee, niin), jossa (tai valtion) hän päättää rikkoa hiljaisuus? Ja miten? A konsertti? A uutiset heitetty? Hänen perheensä?
    Ja milloin? Hänen syntymäpäivä elokuussa? Ensi vuonna?
    Hope on enemmän viitteitä myös tulevaisuudessa.

    Crossing sormeni vuonna TX.

  4. Andrea sanoo:

    Ihmettelen aidosti, jos hän olisi koskaan esittää "palaa", vaikka - oikeutetusti niin - tämä konsertti piti olla hänen "palaa" tour. Kuinka mahtavaa palata .. alkaen kuollut! Se halua olla täydellinen mainostemppu, joka tietenkin me kaikki tiedämme, hän on hyvin tunnettu ne tyyppi asioita.

    Totally etuyhteydettömille, mutta ei kukaan tiedä, miten ladata kuvan profiileitasi täällä?

  5. MyBelovedMJ sanoo:

    Dawnedwee. Syynä Luulen, että hän on elossa, koska nämä sanat, ilmestyi wrting vieressä hänen kuva on memoriel: Im elossa, ja Im täällä ikuisesti. Se pelkää helvettiä esityksisstäni, mutta näin se on merkki, (again, mabye olen vain naiivi) Ja se on elokuussa hänen perheensä tekevät konsertteja, kuten Jackson 5 Renioun, ja siellä on elävä monogrammi Michael annetun vaiheessa. Im pahoillani, jos olen terve Crazy, mutta en voi saada, että sentance ulos pääni. Ja i won `t, ennen kuin olen täysin varma, että hän on mennyt FOR REAL. Luulen, että hän aikoo räjäyttää maailman pois joskus, kuka tietää. Rakastan Michael niin paljon, ja haluan antaa mitään saada hänet takaisin, vaikka oma sydän (jos hän on todella kuollut) vain saada hänet hengenvetoon uudelleen. Toivon vain, että Michael näkee tämän joskus, jos hän oli ablte to, tietää, että me rakastamme häntä ja tukea häntä, mitä tahansa. Rakastan sinua enkeli

  6. dynamiitti Says:

    lol se olisi niin mahtavaa, jos hän ei palaa ja hänen comebackin oli Irlanti, hänet tänne vuonna 2006 ja oleskellut 3kuukautta hänen lapset ja kirjataan joitakin kappaleita tänne, hän rakasti sitä, hän halusi 2 ostaa linnan korkki , ihmiset tänne vasemmalle häntä yksin ja didnt hässäkkä häntä jossa hän halunnut, lol hän kaurapuuro on aamuisin, hän huomasi kuun Walkin yöllä kerran nurmikko sen omistaja on paikka, hän oleskelee,
    he sanoivat, miten mukavaa ja ujo hän oli ja oli hyvin lapset ja miten hän oli kova 2 luottamus ihmisiin, Toivoisin sai 2 c häntä wen hän ei hänen viimeinen konsertti tästä

  7. supermom75 sanoo:

    asia on niin että en haluaisi puhaltaa pilliin tiedotusvälineitä jälleen, mutta he sanoivat michael juuri osoittaa hänen lapsia, ennen kuin hän kuolee väärin uudelleen 2005 9r 2006 Uskon hänen unvails niitä kotivideo's kettu katsomaan tämä media on olemassa ovat kymmenen tai 11, ja ne piilotettaisiin kaikki ne asiat, hän toteaa rakkauden liian jopa michael sanoo media tykkää että negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 sanoo:

    Valitettavasti se oli 2007 olin väärässä edelleen

  9. Sosh sanoo:

    Yhden viikon uusi Michael Jackson-albumi on ilmoitettu. Sen sijaan, että aikaisemmin huhuja ei ole kutsuttu 7even mutta resurection. Resurection on myös ensimmäinen julkaissut kappaleen. Videoleike mitä ihmiset tällä hetkellä soittaa "The Dome-projekti"

    Ennen ilmoituksen kaikki suuret TV / uutiset osoittavat on kääntää tämä katkaisemiseen uutisia.

  10. Sosh sanoo:

    Ja edellisen työpaikkansa on wishfull usko ofcourse.

    Valitettavasti suluissa minun - Dream Mode / off - kadonnut postissa.

  11. m2kg sanoo:

    Okei, tämä on vain Freaky. Vain yksi päivä lyhyen ollaan täsmälleen 6 kuukautta ja kesäkuun 25. päivä.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte sanoo:

    No minun käsitykseni olisi tämä .... Hän ei ole kuollut hän juuri päättänyt elää täysin ja rauhanomaisen life.Coz hän ei ole 20 enää Kuten hän meni nukkumaan klnowing, että hän allekirjoitti 10 konsertteja ja heräsin allekirjoitettu 50 ja että hän ei tiedä, miten hän aikoo vetää 50 keikkaa, koska hän ei ole suursyömäri ... Ja ennen kuin hän sanoi, että hän mieluummin kuolee sitten lavalla ja nolata häntä itseään edessä on miljoonia hänen fans.So kun Puttin se yhdessä sen tehdä sense.He päättänyt uhrata kaikkea, mutta pitää hyvää pic hänen itsensä ... ja nyt hänen perheensä kuten aiot tehdä muistomerkki matkoja ympäri maailmaa tai SMG ... Sen vain tehdä rahaa ...

  13. jackoisalive21 sanoo:

    Michael isnt kuollut piste. Hän on elossa ja im iloinen siitä, että nyt hän voi olla rauhassa. Sanoin sen alusta alkaen, että hän wasn't elossa ja perheeni ajatteli i oli hullu. Sen jälkeen ja ennen kuolemaansa oli ja on sus. Ja thats siitä.

    Mutta voi i please sanoa kaikille ihmisille, että usko, että hän tekee comebackin peräisin kuolleista, luota minuun se ei tule tapahtumaan, niin paljon kuin se olisi hienoa se vain ole mahdollista. Se pilaisi hänen kuvan täysin, ja se on lähtökohta faking kuolemasi vain tulla takaisin?

    Michael I tunne siellä, toivon todella olet vihdoin löytänyt rauhan, että te ansaitsette, oh ja im 100% hänen lapset ja perhe ovat tästä.

  14. dezyte sanoo:

    ohhh ehdottoman hän ei tee comebackin! Hän ei aio elää hänen rauhallista, normaalia elämää! Se, mitä hän ansaitsee! I Luv u MJ ja im 100% kanssasi! U tiedä mitä ur tekee ....

  15. SITA Says:

    vieressä ajatusta suurin hoax,
    Haluan vain focuse joitakin ajatuksia
    Kloonaus MICHAEL

    mj haluaa klooni itse
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    result-> With Michael, kaikki on mahdollista

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    ensimmäinen kloonaus company:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ voi auttaa sinua:

    * Jos olet steriilien ja ovat menettäneet toivoa ottaa lapsi sinun unelma.

    * Jos olet homoseksuaali ja syvästi halu lasta, joka olisi kuljettaa omia geenejä.

    * Jos olet juuri menettänyt - tai ovat menettää - a rakastettu perheenjäsen, ja haluaisin nähdä identtinen kaksoisveli, että henkilö aloittaa uuden elämän.

    * Jos olet HIV + ja haluavat saada lapsen, joka olisi teidän geneettinen twin - ilman tartuttamasta joko vauva tai parisi kanssa virus.

    * Jos haluat olla kloonata, mitä teidän syyt voivat olla.

    -> Uri Geller
    -> Michael lapset ja ehkä womens
    kaikkien pitäisi keskittyä osallistuneiden henkilöiden tällainen palsta!

  16. Francesca sanoo:

    En tiedä, mitä ajatella siitä. En halua osallistua holotour varmasti. Minulla ei ole siitä kunnioitukseni Michael, se on siitä, että perhe tekee rahaa. Toivotan he tekivät tämän hänelle, koska hän tarvitsee rahaa voidakseen maksaa kaikki velat, mutta mielestäni he ovat vain ahneita. En kuten muistomerkki, se oli surkea tapahtuma. Kuten taky kuin holotour. Huono maku.

    Olen nähnyt hyvin surullinen kuva Michael, jossa hän näyttää heikot ja vanhat, ryppyjä kaulassaan. Ehkä hän ei voinut tehdä ja nyt on piiloutunut ja peritään somewere.

  17. Hideaway Says:

    Joo, luin myös eilen ja olen iloinen, että lähetetty sen. Michael näy on hologrammi hänen "lopullinen suoritustasot? Kuinka kätevää. Tämä on yhtä hämärä minulle viimeinen kenraaliharjoitus (& 100 tuntia) vain tapahtumassa on teipillä useiden HD videokamerat. Kuinka kätevää. Plus hän juuri tapahtunut täydellinen video-hankkeessa (The Dome Project - täydellinen, jossa on nostalginen Thriller-tyyppi hautausmaa & suuri juliste Mike kuin ihmissusi) kaksi viikkoa ennen kuin hän kuoli. Hän myönsi aina pyrkii alkuun onnistumisen Trilleri, niin mikäs sen parempi tapa kuin sisällyttää osia sitä seuraava iso projekti? Muistan, kun se ilmoitti pari päivää hänen kuolemansa jälkeen, että onneksi hänen viimeinen elävien harjoitus, miten "This Is It" Kiertue oli otettu kameran edessä. Voi serendipity! Sitten olen oppinut ei vain kameran, mutta monen kameran, high-definition video-ja multi-track audio. "Mitä?! All right! "I huudahti, kutsuvan veljeni. Hän suostui, miten hyvä se oli. Me molemmat sai innoissaan, riemullinen on maailman onni, että tämä oli kirjattava ääriasentoonsa. Keskustelimme siitä, miten MJ todennäköisesti ei ollut fyysisesti jopa tekee 50 osoittaa joka tapauksessa, ja tämä oli paras mahdollinen tulos, että hän ja hänen yleisönsä. Plus se voisi maksaa pois hänen $ $ velat. Olemme myös keskustelleet siitä, miten se olisi mahtavaa, jos ne saattavat release se elokuva teattereita kuin lopullinen konsertti. Lo & katso, päivät myöhemmin uutinen tuli ulos, että se "Michael Jackson's Last Tour harjoituksissa Filmed mahdollista Release, CD / DVD / Teattereille." Vaikka se oli, mitä olen toivonut, tulin epäluuloiseksi. Se vaikuttaa täysin strategized & teloitettiin saada Mike & yrityksessään Osakkuusyrityksiin pulasta, kun vielä appeasing faneille.

  18. Andrea sanoo:

    @ Jackoisalive21 - En sano, hän ei todellakaan aio tehdä palata tai mitään tällaista. Kaikki En sano, että jos hän ei olisi melko paljon on määritelmän AWESOME.

  19. Andrea sanoo:

    Ja uskon, kuten hyvin, että hänen lapset ja perhe ovat sitä ja tiedän, että hän on elossa. Se on aivan selvää!

  20. Solid121 sanoo:

    Mielestäni AEG ollut valtava osa tässä ja antoi hienovaraisia vihjeitä vuonna silmällä, että "Tämä on se" konsertteihin. Katso lehdistötilaisuus kanssa Ortega ja Phillips, kun he ilmoitti päivämäärät olivat pelattavaksi. Ne reaktiot joihinkin kysymyksiin ja niiden pitää käynnissä siitä, miten hyvä Michaels terveyteen ja että hän ei ole koskaan ollut ihosyöpä tai sairaus. Lukemaan tämän http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Tämä on yksi niistä Omituisin lausekkeiden Olen lukenut, että joku läpäisseille neljän tunnin lääketieteen kanssa purjehtii värit " myös verikokeita ja toksikologia raportteja. Myös, että muistomerkki Kenny Ortega sanoi, että "olemme olleet täällä vähän alle viikko sitten ja Michael oli täällä" oleva muistomerkki pidettiin 10 päivän kuluessa siitä, kun hän kuoli, niin ei pitäisi hän sanoi, että "vähän yli viikko sitten "?

  21. Sara sanoo:

    Ok niin löysin jotain Joe Jackson sanoi.
    Hän sanoi, että hän ei tiedä mitään huumeita, mutta hän ei tiedä, mitä se oli, se oli auttaa häntä rentoutua tekevät kovasti töitä. Kuin hän sanoi, "Joka tapauksessa hän ei herätä. Hän ei koskaan heräsin. Hän kuoli hänen nukkua. "
    Nyt ymmärrän, että hänen oli sänkyyn ja lääkäri antoi CPR häntä, mutta eivät he sanovat, että hän callapsed?
    Onko lääkäri katso sen tapahtua?
    Olen vain on sekava puolella juuri nyt.

  22. sra0123 sanoo:

    Olen täysin samaa mieltä jackoisalive21. Michael ei voi näyttää, koska hän olisi varmasti pilata hänen mainettaan ja lisäksi hän on oikeushenkilön problems.Let 's jättää hänet elämään nimettömyys, koska hän ei voinut tehdä ennen pois ihmisiä, jotka yrittävät löytää jotain hänelle puhua ja satuttaa häntä. Valitettavasti maailma on menettänyt paikkansa humanitaarisen joka teki enemmän kuin kukaan koskaan tehdä parantua tästä maailmasta.

    Kysymys: Mitä tarkoitat kanssa "oikeaa" lapsia? Oletteko sitä mieltä, että nämä childrena ovat väärennettyjä samoin?

  23. Mariah Says:

    Olen utelias Liz Taylor. Se tuntui oudolta hänen ei osallistua muistomerkki tai tehdä minkäänlaista julkista lausuntoa lainkaan. Hänen ja Michael ovat erittäin lähellä toisiaan.

    Koska kukaan ei ole oikeastaan kuullut häntä, koska hänen "kuoleman", ajattelin, että ehkä hän on hänelle juuri nyt. Ehkä hän on keskeinen toimija tässä hoax.

    Se on vain minun ajatus. Mitä te ootte mieltä?

  24. idontknow sanoo:

    En tiedä mitä uskoa, enkä tiedä, onko MJ paljastaisi itse tai ei.

    Nämä lapset ovat ehdottomasti hänen todellinen kids - katsella kotivideot, samat lapset.

  25. Yes555 sanoo:

    Päähäni sattuu, haha! En tiedä, onko hän elossa vai kuollut, mutta jos hän todella on elossa ja se on aloittanut uuden elämän jossakin muualla, hyvin, hän voi yhtä hyvin olla kuollut, eikö? Eikö hän ei mene läpi kaikki vaikeudet faking kuolemaansa vain palata? O_O Joka tapauksessa meidän pitäisi antaa hänen levätä rauhassa. Hän ei tietenkään halua olla vaivautunut.

    Mutta katso tätä:

    Kuoleman todistus julkaissut TMZ ei ole todistettu jäljennös, se on todistettu informational kopio. "Ilmoitus, ei VALID DOCUMENT PERUSTAA TUNNISTETIEDOT" on painunut koko kasvot jäljennökseen. Oikeaksi todistettu jäljennös voidaan kuitenkin käyttää määritettävä mainittua henkilöä todistuksen.

    Vaikka raportit Michael Jackson ruumis on Forest Lawn Hollywoodissa Hills, TMZ sanoo, että se ei ole. Kuitenkin todistuksen nimi, hautajaiset sijoittautumisvaltion Forest Lawn. Mikä antaa?

  26. edenmalfoy sanoo:

    @ Mariah

    Olen ehdottomasti sitä mieltä, Elizabeth T. olisi valtava osa tätä hoax kuten hän oli yksi henkilö, hän tiesi, hän voisi luottaa täysin.

  27. DawneVee sanoo:

    Vuosina roskakoriin TV (Entertainment Tonight, Extra, Access Hollywood, jne.) ja roskakoriin myös Internetissä (TMZ, ET Online, Extra, Tutkalaitteet Online) väittää, että "lähteet" löytyi kaikenlaisia injektioneste merkintöjä MJ elimistössä siten, että tietenkin kaikki lähtee MJ on täyden puhalletut junkie.

    No olen sitä mieltä, että on joukko crap.

    # 1. MJ läpäissyt 4 tunnin fyysistä niin AEG voisi vakuuttaa häntä. Jos MJ oli nämä kaikki merkinnät hänen elin, se on havaittu aikana fyysisen ja AEG olisi antaa MJ mennä niin ne eivät vakuuta addikti.

    # 2. Eikö olekin hämmästyttävää, kaikki nämä surkea sivustot / osoittaa pitää nimetä "lähteet" kaikkien niiden uusien mehukas juoru? Ruumiinavauksen ole otettu pois. Missä ovat ne saavat tietoa? Voi aivan oikein, ne tekevät sen.
    The oikeuslääkäri tekee Ruumiinavauksen sanoi, että hän ei näe mitään merkintöjä MJ: n elin (en voi muistaa, kun luin, että nyt olen lukenut niin paljon asioita viime aikoina, että en voi pitää asiat suoraan). Mielestäni hän teki, että lausuma kerran MJ ruumis oli toimitettu hänelle.

    # 3. Jos MJ oli injektioneste merkinnät hänen kaulassa, ja hän muka oli avoin ruumisarkku aikana hänen katselu, nämä merkinnät olisivat vielä nähnyt, vaikka kautta makeup, ei luulet?

    Ole varovainen ja käyttää wisdonm kun katsot TV ja lukemisen näitä juoru monger verkkosivustoja. He sanovat ja tekevät mitä tahansa saadakseen 15 minuutin kuuluisuuteen.

  28. Angel36 Says:

    Kaikki syövät mitä lehdistö ruokkii niitä.
    Näyttää siltä, että useimmat ihmiset eivät osaa ajatella itse.
    Jokainen tv tai internetsite haluaa kaivaa esiin niin paljon likaa, että löytyy noin mj.
    Ja jokainen tv on kopioidaan toisistaan.
    It's all siitä, kuinka paljon rahaa voi tehdä tässä milkcow.
    Eikö hän ole tarpeeksi mennyt aallonpohjasta, kun hän oli elossa. "

  29. Andrea sanoo:

    Olen samaa mieltä dawnevee ja angel36 ... jokapäiväistä tiedotusvälineiden (tv sekä online-sivustot) on jotain uutta puhua - jopa ristiriitaisia itse aina tehdä! Ei edes Media on niiden tarinoita suoraan, kuten tavallisesti.

    Koska minulla on jatkuvasti selvää, ja jatkaa sanomalla, mitä on. Ja koska päivästä, mikään ei ole lisätä. Meillä on raportit nyt, että hänen vartalonsa on keskeisellä crypt omistama Berry Gordy? No, viime yönä hän vahvisti, että nämä huhut eivät pidä paikkaansa. SO. Ihmiset ovat valehtelee, media valehtelee, Jacksonin perhe on kauheaa on pitää tämä hoax. Sinulla oli 2 viikkoa aikaa selvittää, mikä Aioit tekemistä hänen "BODY". Sen sijaan he päättivät suunnitelman täysin Staged muistomerkki. Saat häpeää. Hän on ilmeisesti elossa, ja ihmiset eivät tiedä, miten pitää sen salaisuus enää.

  30. Andrea sanoo:

    Ja mitä tarkoitan Jacksonin perhe on kauheaa on pitää tämä hoax (se tuli ulos väärin) En tarkoita, kuten esimerkiksi ne ovat järkyttäviä on piileskellyt siitä, että hän on edelleen elossa.

  31. svangel sanoo:

    PPL you cant vakavasti sitä mieltä, että Paris itkua voisi todistaa, että hän kuoli oikeassa ... oli kertomukset hänen lapsensa toimivat reall onnellinen ja tuskin vaivautunut ... joten wat lasten kallistuksen valekuumeeseen itkeä on .. on corse he voivat .... plz .. tämän kuoleman asia on myös suunnitteilla, rakastan sinua MJ .... i wnt cry cuz i tiedä u elossa

  32. CuteAngel sanoo:

    Tietoja Liz Taylor, voit tarkistaa hänen viserrys sivu kommentteja hän jätti siellä: http://twitter.com/DameElizabeth

    Hän antaa hänelle syyt olla osallistumatta muistomerkki.

  33. bghoppy sanoo:

    Uskon, että tämä kaveri Kenny Ortega näyttää epäilyttävältä tässä kaikessa. Tiedätkö, kun hän esittelee finaali, "kaikki michael työskennellyt niin kovasti, tämä oli hänen comebackin", ajattelin, hän rakensi meille kaikille jopa uuden materiaalin tai useamman videon he muka ollut, ja sitten vain saada 2 vanha kappaleita. Hän näytti aika pumpataan luoda muistomerkki, too.
    Ja nyt LAPD Chief sanoo tapon on nyt mahdollisuus, mutta ne odottavat toksikologia raportteja. WTF? Kuulostaako naurettavalta kenellekään, että sinulla voisi alkaa epäillä, että joku saattaa rikosoikeudellisesti vastuussa hänen kuolemaansa, mutta aiotte odottaa edetä? Eikä Toimittajat kyseenalaistaa tätä. Jos se oli tapon (olen edelleen sitä mieltä, että hän on elossa), miten maailmassa voi mahdollisesti syytteeseen joku sen jälkeen, kun sinetti hänen kohtaus kuolemaan pari päivää (jos vaikuttaa siltä, että olisi ollut huumeita mukana kuolema) keräämiseksi, avaa näkymän kaikkiin ja kaikille, sitten lähettää poliisin TAKAISIN löytää enemmän huumeita (kuinka he eivät löydä EVERY lääketieteen kohteen ensimmäisen lakaista?), ei haudata kaveri jälkeen 2 viikkoa, mutta hitaasti myönnettävä mahdollisuus henkirikos, milloin yhtä aikaa sanoa sinulle on odotettava toksikologia? Miksi? Jos olet itse ehtinyt pyyntiin ja todistaa tämän toimimaan? WOW Juuri ohittaa oikeudenmukaisuuden ja poliisin työtä LA luulisin.
    Haluan myös jakaa armature psykologian temppu. Kun ihmiset puhuvat, jos ne eivät ole suoraa silmän kanssa haastattelijan, kun ne ovat pääsyä alueille, aivot, joilla muistoja, suuntaan heidän silmänsä tahattomasti siirtää heidän oikeuttaan tai vasemmalla. Kun puhuja on päästä alueilla aivoissa huolissaan luovuuden, katseet float täysin vastakkaiseen suuntaan. Joten kun henkilö puhuu totta sinun yleensä heidän silmänsä siirtää heidän oikeuttaan kuin ne henkisesti saada todellisia muistoja, mutta kun henkilö on luotava niiden muistoja heidän silmänsä siirtyä vasemmalle. Kun Joe Jackson on pääsy muistot siitä, mitä tapahtui hänen poikansa ja miten hän tuntee hänestä hänen silmänsä kulkeumalle alas hänen vasemmalle.
    Mielestäni tämä on hyvä tapa mitata BS kaikkien Talking Heads näet TV. Mitä outoa on sairaanhoitaja, joka väittää, hän kysyi häntä Diprovan tarkastella vain suoraan eteenpäin.

  34. DawneVee sanoo:

    Tässä on toinen pää scratcher for ya ...

    Siirry http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    No, no, anna minun nähdä täällä ..

    Miksi se kestää 2 viikkoa LAPD vihdoin siffra yksi?
    Dr. Murray n auto oli pidätettynä samana päivänä MJ kuoli. Se ei ota 2viikkoa löytää pillerit ovat autossa.
    Hän oli antanut auton takaisin pari päivää myöhemmin, ja mitään ei ole löytynyt sitä.
    Jos poliisi oli etsinyt tämän auton ja se tuli, kun näitä lääkkeitä, ne ovat toteuttaneet Dr. Murray vangittu.

    Eivät tiedä, että on tarkoitettu tai ei, mutta ajattelin lähettää sen niin virkaan Olen edelleen tehdä tutkimustyötä.

  35. dirtydiana sanoo:

    Kaikki kenenkään on tehdä, on tarkasteltava tätä hemmetin O2 lehdistötilaisuudessa video ja nähdä, että tämä ei ole Michael. En voi ymmärtää, miten joukkotiedotusvälineet ei poimien tästä on ilmeisistä ehkä piileskelee jotain. Mutta totta Jackson fanaatikot ja ennen kaikkea hänen perheensä ei ole huolissaan siitä, että tämä ei ole MJ on hullu! Tämä osoittaa, että perhe on piiloutunut jotain. Tämä olisi merkittävä osa kaikenlaista meneillään tutkimus hänen ns kuolemaan. Ehkä imposter korvata häntä, koska hän oli sairas. En tiedä! Mutta tämä voi vastata paljon kysymyksiä perheen ja tutkijoita. Mutta tietysti, jos perhe on teeskentelemästä ei huomautus, he piileksivät salaisuus.
    Tarkoitan tulla! 2 kuukautta (oikea minulle, jos olen väärässä) ennen kuolemaansa ohitettuaan AEG fyysistä on merkittävä konsertti, hän lähettää elin kaksinkertaistuu. Jotain on niin ei ole oikein. Kuten olen sanonut aiemmin, kaikki kenenkään tarvitsee tehdä, on katsoa tämän O2 lehdistötilaisuudessa. Jos olet inteeligent tarpeeksi uskoa, että tämä ei ole MJ, sitten sinun täytyy kysyä, miksi? Still-kuvia lehdistötilaisuudesta trully osoittavat, että tämä ei ole häntä. Olen valtavan MJ fani mutta ei mieletön fanaatikko. Missä ovat MJ impersonators, hullu fanatics, tiedotusvälineiden ja lopulta Family sanoa: "Tämä ei ole meidän MJ !!!"? Koska jotain on piilotettu riippumatta salaisuus on.

  36. mysticallymagestically sanoo:

    Säännöllinen Joes kadulla ovat täysin ostamista osaksi valmistettu media-luonut teoriat, MJ oli narkomaani ja että ne löytänyt cocktail huumeita hänen omistuksessaan tai jotkut sanovat hänen elin. Idiootit. Journalistinen rehellisyys ja rehellisyyteen on virallisesti kuollut. Jopa kunnioitettava verkkoja, jotka on tarkoitus säilyttää tosiasiat yli spekulaatiota (kuten suurimpien kaapeli-verkot) ovat succumbing tähän valtavasti rahaa päätöksenteon Frenzy. En tiedä mitä uskoa enää, mutta en tiedä, on se, että TMZ on ainoa lähde, että kaikki nämä verkostot ja uutissivustoista (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) saivat alkuperäisen kertomukset. Tämä on sinänsä suuri merkki siitä, että tämä kaikki on täydellistä sonni paskaa. Toksikologia raportteja ei voida luovuttaa tai useammin viikossa, joten kaikki nämä mietinnöt, että hän oli huume-addled ovat FALSE

  37. Andrea sanoo:

    @ bghoppy - ja amatööri psykologian temppu on järkevää. Ei ole ihme, että koko Jacksonin perhe on tehnyt koko MIB lasit asia on muistomerkki. Heillä oli kätkeä makaa silmät.

  38. MyBelovedMJ sanoo:

    Luulen, että oli joitakin vihjeitä, että lausuma Lizzie. 1. yksi: Michael, woulden `t halua minun kanssani samaa mieltä surun kanssa, joka on meidän välillämme, meidän hän tarkoittaa (Michael ja itse). Hän oli rakkautta elämästään, kuten ystävä, ans joten hän hänelle. Uskon, että hän on osansa tässä. Mutta i like Lizzie, hän on aina ollut siellä Michael, ja tiedän, hän on nyt hyvin ..

  39. goslinger1 sanoo:

    Onko ne DNA-testaus, sormenjälkien, Veriryhmäni analysointi jne., ennen kuin ne allekirjoittaa kuolintodistus? OR, he vain tarvitsevat "okei" on perheenjäsen, joka ID: n elin? Toistaiseksi ei ole olemassa mitään todisteita, että se oli Michael, että kuoli. . . ole yhdestä todisteesta. Lukuun ottamatta sumean kuvan ambulanssi. . . myös, että ei näytä hän (tai imposter) on kuollut.

    En usko, että hän tulee uudestaan, jos hän on elossa. Jos hän ajatteli hän vainoavat paljon ennen kuin hän "kuollut" ja sitten hän olisi varmasti tarkastettu ja vainoavat enemmän, jos hän on "uudelleen."

    Joku on tehnyt hyvän kohta tällä sivulla, tosin. He sanoivat, että jos Michael ei nousta, hän luultavasti ei olisi syyllistyneet faking kuolemaansa. . . afterall, kuolemaansa todistus ei ole allekirjoitettu vielä.

    Hmmmm. . .

    Love tällä sivustolla, jonka tavalla. On hienoa tietää, toiset ovat siellä, jotka näkevät ja tunne samoja asioita olen! Hienoa työtä, ylläpitäjä pitää meidät kaikki uutiset!

  40. feyaya sanoo:

    niin kovaa kuin se onkin, yritän olla katsella kaikki paska noin se tv, erityisesti ET ... että nainen saa minun hermot kuitenkin hänen kanssaan "hätkähdyttävä, UUSI paljastusten takana kuoleman Michael Jackson!!"

    Olen juuri lukenut tänään, että säilöönoton kuulo on lykätty jälleen toisella viikolla. kuinka monta kertaa, ja asiat ovat menossa saada lykätä tässä kaikessa?

  41. svangel sanoo:

    ainoa kysymys häiritse minua miksi Michael Jackson tehdä tämän meille ... me kaikki rakastamme häntä .... on vain thoes typerä ppl joka slandered hänen nimensä .... Mielestäni on liian paljon spekulaatioita ... minun falts joissa kuolee hoax ... useita fake Michaels ... wat jos hän reall ei mennä sydämen pysähtyminen ja säästää lääkärin ja sitten päätti No ehkä maailman ajattelee im DED voisi yhtä hyvin lykätä sillä tavalla ... den ne päättävät, että ne tuoda esille houkutuslintujen ... kuulostaa siltä kuin jotain joe harkita do ...

  42. Kukka sanoo:

    Olen myös sanonut, päivä 1, että jotakin ei alkaen 02 asia miten kukaan usko, että tämä kaveri on todellinen MJ ei millään tavalla hän näyttää oudolta, ja kun hän sanoi, tämä on viimeinen esiinhuuto !!!!!!!! Sanoin ystäväni ei Theres jotain vikaa tässä i dont tiedä, mitä se on, mutta se ei ole oikein, että päivä Kuulin mj oli kuollut se kaikki tuli bck minulle tiesin jotain ei ollut oikein ja minä en ollut lainkaan järkyttynyt jostain syystä . im 100% varma HES elossa on Medias aio huijata meitä tässä huumeiden asia ei millään tavalla mielestäni hän on ollut suunnittelu tämän jonkin aikaa ei koskaan tule olemaan matkanjärjestäjä heinäkuuta roskaa, kaverit mene bck ja tarkastella 02 asia sen ei häntä jonka tiedän te kaikki tiedätte sen ei pitänytkään olla kiertueella se hauskaa, miten ne ovat 100 hrs hänen harjoitus materiaalia ja 200 vapauttamatta kirjaa, thats ole hänen kanssaan ambulace im yksi teatteri + media makeup taiteilija i tietää makeup etc viime kuvia olemme nähneet, että todellinen MJ ovat hänen harjoitus klo sinkilät, ja i dont ajatella hän joka tulee bck, ei kuten tiedämme hänen MJ on yhä elossa ja hänen perheensä ovat sitä ja sen aika niiden DO jotain hyvää Hänelle, toivon nyt hän on elämän hän on niin kauan for.i myös sitä mieltä, että hän on niin surullista, että hänen oli pakko tehdä tämän tietämättä hänen läheiset ystävät / fanit / perhe ovat vahingoittaa niin monet ppl tehdä elämästään helvettiä on , että hän on väärennös kuolemaansa thats surullinen sen myös kovasti, että ppl, jotka ovat tämän hoax kuolema vaikeampaa heille kuin mj itse aiheuttaa sen heille, että nyt on toimittava tässä ja pitämään salassa, tiedän liz + DIANA pitää secert mutta kuten Jacksonin perhe he eivät niin hyvin, olen myös sitä mieltä, että hänen lapset ovat se i bet me dont nähdä ne usein mielestäni hänen äitinsä + Janet pitää tätä secert, mutta joe i dont usko HES vuonna se voi jackson perhe luottaa häneen? i dont osata saan monialan vibes häneltä ei hän tietää tai annoksen hän ei tiedä? vain aika näyttää, mutta luottaa minuun MJ IS ALIVE. SAMANKALTAINEN IVE sanoi MUUT POST IVE SOVITETUT täällä i lukea tmz kommentteja, että yksi niistä ensihoitajat joka meni mj kotiin, kun he saivat 911 puhelua ei 100% varma, että laitos ne poistetaan MJ kotiin että päivä ei ollut REAL MJ ja the staff at the ucla SAID SOMETHING WAS NOT RIGHT WHEN MJ BODY WAS BROUGHT IN SOMETHING STRANGE WAS GOING ON???? all these thing are so clear mj is alive

  43. Sosh Says:

    I've been thinking about this whole situation and tried a different approach

    Michael and AEG planned everything that happenend the last few weeks. The plan was to help Michael out of his (suggested) financial troubles and give him big comeback so Michael can live a happy life after.

    What nobody did know at the moment the tour was announced, was that it never was going to happen. The tour was all a coverup to give Michael his King of Pop title back. Wich is what happend after 25th of june. Everybody was talking about Michael. Sales of Michael products went sky-high. This was his ultimate comback. His debts can be paid, AEG had a deal with Sony so both share in the extra income.

    Besides this, they will earn a lot of money on his next new album(s). New albums you will say? But how can a dead man make new records or songs? The answer is simple:

    It's said that MJ wrote about 100 songs for a single album. Only 10 – 13 wher put on the album, so lots of songs are still not used on his albums. I think there are hardly any people who know what kind of songs there are left. Probably some of these songs are recorded and still available to put on a new MJ record. However, lots of songs will only be some text on paper. Here comes the trick! As MIchael isn't dead, he can still finish these songs or better, make new ones. As his unreleased stuff is mostly unknown, he can create everything he wants. Quincy Jones, also part of the plan, will produce the new songs and album(s).

    Think about it: – Michael is a free man, without any pressure.
    - AEG and Sony earn lots of money by record sales etc.
    - There is enough material to create new albums with so-called 'unreleased material'.
    - There can be new songs, wich ofcourse will be released as 'unreleased material'
    --

    Mitä mieltä olette tästä?

  44. dynamiitti Says:

    I knew frm day 1 he was never gonna do 50 concerts, the guy at the 02 clearly isnt him even dermot o leary said he was acting weird,
    it was him at the rehersal i believe, did anyone c the article about what michael would look like dead they posted a picture of him with scars all over his face
    frm surgery collapsed nose, swollen eyes, burns on his face frm the pepsi ad, it looked nothin like him and in the picture he was black, i think it was frm the star newspaper

  45. dynamiitti Says:

    Omg now they are saying he took 55pills a day in the last month of his death, i cant believe the crap the daily star comes up with, Where are they getting this bullshit from
    and why didnt anyone stop him from doing it if he did take them, it dosent make sense

  46. ejay5131 Says:

    Did you all see the posts out now of the drugs etc they found at Neverland when they raided it years ago during the trials? And nobody thought that was unusual back then? So what they found it and left it there? Come on, somebody is helping to fuel the OD and drugs rumours. Family and friends that are in on it? Anybody else think they had a ggod plan but things got Messed up as soon as the 911 call was made? Oh and about the 911 call, since when do they tell you to call back if you need anything else? Ummm, HELLO…almost dead person here, I THINK THEY NEEDED SOMETHING! And why did they feel the need to release the 911 call? And EVERYONE knew where Mj was living, how could the doctor not know the address but the the tour bus that came by knew the address to MJs house. How convenient that they came along for a tour at just the right moment?? And nobody wants to talk to the people that were on that tour??

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.