Michael Jackson Tour no Beyond par "Grave"

Jūlijs 10, 2009
admin

Michael Jackson varētu iet par ceļojumu ārpus kapa. Plāni ir izšķīlušies par hologrammu tēlu karaļa Pop ierasties uz skatuves blakus viņa brāļi virknei koncerti, News of the World ziņots.

Jackson's dad Joe un viņa brāļi Jermaine, Tito, Marlon un Jackie, kas bija daļa no Jackson 5, ir aiz ideja. Tās mērķis ir kadrus no Michael no viņa iepriekšējās grupas un solo tūres prognozēts gigs nākamgad.

Par Trilleris zvaigzne būtu pēc Elvis Presley, kas "toured" pasaulē, 2006 - gandrīz 30 gadus pēc viņa nāves - ja hologrammu no viņa bija plānots, līdz ar joslā un orķestris.

A draugam no Jackson ģimenes teica: "Viņi uzskata, ka labākais memoriāls Michael būtu viņam atpakaļ uz skatuves, ka gala laiks - tāpat kā viņš vēlējās. Michael's tētis un brāļi domāt par pasaules ceļojumu, ja kadrus no Michael ir prognozēts uz skatuves kopā ar dzīviem mūziķiem, būs nosaka vētra. "Jā, un mēs esam pārliecināti, ka viņi arī domāju, ka mēs visi esam pārliecināti, ka viņi tikai darot to kā "Memorial" - ar absolūti nekāda sakara ar ārprātīgs kalnu naudas tie būtu šajā procesā.

"Viņi arī uzskata, Michael bērniem būs appreciate redzēt viņu uz skatuves priekšā viņa fani, kā tas ir kaut ko viņi nekad nebija. Viņi uzskata, Michael būtu mīlestība ar domu, ka viņš izpilda savas atriebība sapnis ar šādu kādi Elvis izdarīja. Tas ir ideāls Tribute to Superstar brālis, "stāsta News of the World.

Tas ir interesanti atzīmēt, ka pat ģimenes ir teikts, ka Michael's sapnis bija sekot kādi Elvis did ... .. Līdzīgas faking viņa nāves, piemēram?

... Un, Tribute? Labais. Putting viņa bērniem uzmanības centrā atkal vienu un to pašu bērnu, ka viņš tik izmisīgi glabā slēptās par 95% no savas dzīves pirms viņa nāves ", ir kaut kas es esmu pārliecināts, ka viņš nekad nav vēlējies ... īpaši pēc tam, kad tā izteica savu debijas viņa Memorial.

Mēs esam pārliecināti, ka, ja ģimene ir patiešām gatavojas veikt šo ceļojumu, ka tā ir tikai vairāk pierādījumu, kas liecina, ka Michael Jackson ir dzīvs. Naudu, kas no šāda ceļojums būtu jānosaka visi no tiem, un Michael sagatavota ar savu pārējo dzīvi. Michael personas parādus, kas jau ir norakstīti, pamatojoties uz viņa nāves ", un viņš var baudīt viņa problēmu bezmaksas, atvieglot dzīvi ar viņa reālā bērnu, bet skatīties koncerti (ar izmaiņām) no komforta viņa dzīvojamā istaba sofa savā jaunajā māja slēptās kaut Bahreinā vai Meksikā.

Tags: Mediji, Ziņas, ziņojumi, Tour
Posted in Media, Music, News, Tour | Komentāri (47)

47 Atbildes uz "Michael Jackson Tour no Beyond the" Grave "

  1. MyBelovedMJ saka:

    Es domāju, ka Michael atklās sevi uz skatuves. Viņš ir runāja par gadiem, ka bērni ir "Bugged" viņš iet uz skatuves ar viņu. mabye tas ir tikai vēlēties domāšana man, bet sasodīts to var atdzist, ja Michael atklāja himsefl stadijā. Es zinu, tas izklausās stulba, atkal, tāpat wishfull domāšana, izraisīt i love viņam tik daudz.

  2. dinamīts saka:

    I dont think viņš atklāj sevi isn't it aizliegts viltotas savas nāves, bet yah, kas būtu cool ja viņš

  3. DawneVee saka:

    Es esmu tik priecīgs, varu beidzot komentārus par šeit ... ir ņemot login trouble par dienām un nespēja post.

    Hmmm ... ja MJ ģimene bija veikt vēlreiz laikā, es neredzu, kā šis ir pierādījums tam, viņš ir dzīvs. : - / Maybe I am missing something.

    Es godīgi bija cerot viņš dodas uz pop no viņa zārks pie memoriāls un trieciens pasaules prom, bet, protams, ka nav noticis.

    Tātad, labi Let's say viņš joprojām ir dzīvs (kas daļu no man joprojām domā, tā), kur (valsts vai valsts) viņš nolemj pārtraukt klusēšanu? Un kā? A koncertu? A jaunumi cast? Viņa ģimene?
    Un kad? Ar savu dzimšanas dienu augustā? Nākamgad?
    Ceru, ka tur būs vairāk clues arī nākotnē.

    Crossing manu pirkstiem in TX.

  4. Andrea saka:

    Es godīgi brīnums, ja vispār viņš kādreiz savus "atgriezties", kaut arī - pamatoti tā - šis koncerts bija jābūt viņa "atgriezties" ceļojums. Kā awesome atgriezties .. no mirušiem! Tā, lūdzu, ir ideāls reklāmas triks, kas, protams, mēs visi zinām, viņš ir visai bēdīgi slavens tiem veida lietām.

    Pilnīgi nesaistīts, bet ikviens zina, kā augšupielādēt fotogrāfiju uz Jūsu profilu šeit?

  5. MyBelovedMJ saka:

    Dawnedwee. Šī iemesla dēļ es domāju, ka viņš ir dzīvs, ir tas, ka šos vārdus, parādījās wrting blakus viņa priekšstatu par memoriel: Im dzīvs, un Im šeit uz visiem laikiem. Tā nobijies ka elle no mani, bet es redzēju to kā parakstīt, (atkal, mabye esmu tikai naivs) Un tā tas ir augusts viņa ģimenes darīs koncertus, kā Jackson 5 Renioun, un būs lifelike monogramma kā Michael uz skatuves. Im sorry, ja es skaņu Crazy, bet es nevaru saņemt, ka sentance no manas galvas. Un i won `t, kamēr es esmu pilnīgi pārliecināts, ka viņš ir devusies FOR REAL. Es domāju, ka viņš trieciens pasaules prom someday, kas zina. I love Michael tik daudz, un es dotu kaut kas, lai saņemtu viņu atpakaļ, pat mana sirds (ja viņš patiešām ir miris), tikai, lai saņemtu viņu elpa vēlreiz. Es tikai ceru, ka Michael uzskata, ka šī someday, ja viņš bija ablte to, zināt, ka mēs viņu mīlam un atbalsta viņu, neatkarīgi no tā, ko. Love you eņģelis

  6. dinamīts saka:

    lol tas varētu būt tik pārsteidzošs, ja viņš nāk atpakaļ, un viņa atriebība bija Īrija, viņš bija vairāk nekā šeit 2006 un uzturējies 3months ar viņa bērniem un reģistrē dažas dziesmas vairāk nekā šeit, viņš mīlēja to, viņš vēlējās 2 nopirkt Castle korķis , personas, vairāk nekā šeit kreisajā viņam vieni un didn't problēmu viņam kas viņam patika, lol viņš patika putra pa rītiem, viņš bija plankumainais mēness walkin nakts laikā, zāliena ko īpašnieks no vietas, viņš uzturas,
    viņi teica, cik jauki un kautrīgam viņš bija un bija liels ar bērniem un to, kā viņš, ka ir grūti 2 uzticēties cilvēkiem, vēlos i got 2.c viņam wen viņš savu pēdējo koncertu šeit

  7. supermom75 saka:

    lieta ir i naida izpūst ar svilpe uz plašsaziņas līdzekļiem atkal bet viņi teica michael tikai tikko liecina viņa kazlēniem, pirms viņš nomirst nepareizi atkal 2005 9r 2006 Es uzskatu, ka viņš unvails viņus mājas video's on lapsa to apskatīt šo plašsaziņas atrodas tur ir desmit vai 11 no tiem, un viņi slēpa visas lietas, viņš no mīlestības pārāk pat michael saka plašsaziņas patiks negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 saka:

    sorry tas bija 2007 i bija kļūdaina vēl

  9. Sosh saka:

    Pēc nedēļu jaunu Michael Jackson Album paziņoja. Tā vietā, lai agrāk baumas tas nav saukta 7even bet resurection. Resurection ir arī pirmais atmaksā ceļa. Video klips ir tas, ko cilvēki šobrīd zvanu 'Doma projekts "

    Pirms sludinājumu, katram nozīmīgam televīzijas / jaunumi liecina ir noglabāti par to pārrāvuma ziņas.

  10. Sosh saka:

    Un manu iepriekšējo post ir wishfull domāt ofcourse.

    Diemžēl iekavās mans - Dream Mode on / off - izzuda pēc.

  11. m2kg saka:

    Labi, tas ir tikai freaky. Tikai viena diena īstermiņa, ka tieši tā 6 mēnešu laikā līdz jūnijam 25..

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte saka:

    Nu mana ideja būtu šī .... Viņš nav miris viņš vienkārši nolēma dzīvot diezgan un mierīgu life.Coz viņš nav 20 vairs Kā viņš devās uz gultu klnowing, ka viņš parakstīja 10 koncerti un woke up noslēgts uz 50, un ka viņš nezina, kā viņš dodas uz pull 50 gigs, kā viņš nav liels lācis ... Un pirms viņš teica viņš drīzāk būtu mirst tad iet uz skatuves un apgrūtināt viņu sev priekšā par miljoniem viņa fans.So kad jūs puttin tā pat kopā to izdarīt sense.He izvēlējušies upurēt visu, bet, lai saglabātu labu pic viņa self ... un tagad viņa ģimenes, piemēram, gonna do piemiņas ekskursijām visā pasaulē vai SMG ... Tā tikai veikt naudas ...

  13. jackoisalive21 saka:

    Michael isn't miruši pilnīgas apstāšanās. Viņš ir dzīvs un im priecīgs, ka tagad viņš var būt zināma mieru. Es teicu, ka tas, sākot ar pirmo dienu, ka viņš wasn't dzīvi un manai ģimenei doma i bija crazy. Viss pēc un pirms viņa nāves, bija un ir Sus. Un tas ir tā.

    Bet es varu, lūdzu, teikt, lai visi cilvēki, ka domājat, ka viņš dos atriebība no mirušiem, uzticību man tās nav, kas varētu notikt, tāpat kā tas būtu liels tās vienkārši nav iespējama. Tas sagraut viņa reputāciju pilnīgi, un tas būtu punkts faking jūsu nāves tikai atgriezties?

    Michael I zināt Jūsu kas tur, es patiesi ceru, ka jums ir beidzot atzina, ka miera, ka Jums ir pelnījuši, oh un im 100% viņa bērni un ģimenes ir šajā jomā.

  14. dezyte saka:

    ohhh absolūti viņš neveic atriebība! Viņš ir gonna dzīvot viņa mierīgu, normālu dzīvi! Tas ir tieši tas, ko viņš ir pelnījis! I luv u MJ un im 100% ar ya! U zināt, kas ur darot ....

  15. SITA saka:

    blakus ideju no lielākajiem mānīšana,
    Es vienkārši vēlamies focuse dažas idejas par
    Klonēšana MICHAEL

    mj vēlas klons pats
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    rezultātā-> Ar Michael, kaut kas ir iespējams

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    pirmo klonēšana uzņēmums:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ var palīdzēt Jums:

    * Ja jūs sterils un ir zaudējuši cerības, kurām ir bērns jums sapnis.

    * Ja jūs homoseksuāls un dziļi vēlas bērnu, kurš varētu veikt savu gēni.

    * Ja esat tikko zaudējuši - vai ir aptuveni zaudēt - a mīļots ģimenes loceklis un vēlas, lai ar identisku dvīņu šīs personas sākt jaunu dzīvi.

    * Ja jūs HIV + un vēlaties, lai bērns, kas varētu būt jūsu ģenētisko twin - bez inficēšanu vai nu bērnu vai jūsu partneris ar vīrusu.

    * Ja jūs vienkārši vēlas būt klonēti, neatkarīgi no jūsu iemesli var būt.

    -> Uri geller
    -> Michael's kazlēniem un varbūt sieviešu
    visiem jābūt koncentrējās kā iesaistītajām personām tādā gabals!

  16. Francesca saka:

    Es nezinu, ko domā par to. I wouldn't apmeklēt holotour for sure. Man nav par maksājumu cieņu Michael, tas ir par ģimenes pelnīt naudu out. Es vēlos viņi šo viņam tāpēc, ka viņš vajadzībām naudu, lai samaksātu visus parādus, bet es domāju, ka viņi tikai mantkārīgs. Es neesmu kā memoriāls, tas bija lipīgs notikumu. Kā taky kā holotour. Bad garšas.

    Es redzēju ļoti skumji priekšstatu par Michael, kurā viņš izskatās vāja un veci, grumbu ap viņa kaklu. Varbūt viņš nevar veikt, un tagad ir slēpšanās un atgūt somewere.

  17. Hideaway saka:

    Jā, es izlasīju šo Arī vakar un esmu priecīgs jums norīkoto to. Michael rāda uz augšu ar hologrammu par viņa "galīgā" izrādes? Cik ērti. Tas ir kā zivs, kas man kā pēdējo kleita repetīcija (& 100 vairāk stundas) tikai notiek ar būt lentu daudzējāda HD video kameru. Cik ērti. Plus viņš tikko notika aizpildīt video projektu (Doma Project - pabeigt ar nostalgic Trilleris tipa kapsētā & liels plakāts par Mike kā vilkacis) divu nedēļu laikā, pirms viņš nomira. Viņš atzina, lai vienmēr cenšas top panākumus Trilleris, tāpēc to, kas labāk nekā iekļaut to daļas nākamo lielo projektu? Es atceros, kad tika paziņots pāris dienas pēc viņa nāves, ka par laimi viņa pēdējā dzīvot repetīcija sniegumu, kā arī "Sâkâs" ceļojuma bija notverti uz kameru. Oh serendipity! Tad es uzzināju, ne tikai kameras, bet multi-kameru, augstas izšķirtspējas video un vairāku dziesmu audio. "Kas?! All right! "Es exclaimed, aicinot manu brāli. Viņš piekrita, cik izdevīgi tas bija. Mēs abi ieguva satraukti, līksms pie pasaules luck, ka šis ir reģistrēti, lai tās pilnīgi. Mums stāstīja par to, kā MJ, iespējams, bija fiziski nav līdz darot 50 liecina, anyway, & tas bija labāko iespējamo rezultātu attiecībā uz viņu un viņa auditoriju. Plus tas varētu palīdzēt atmaksāties viņa $ $ parādus. Mēs pat apsprieda to, kā tas būtu awesome, ja tie varētu atbrīvot to kinoteātriem kā gala koncertu. Lo & ieraudzīt, dienas vēlāk jaunumi nāca, ka tā "Michael Jackson pēdējā Tour Rehearsals filmētas iespējamiem Release, CD / DVD / Teātri." Pat ja tas bija ko es cerēts, man kļuva aizdomīga. Šķiet, ka pilnīgi strategized & izpildīts nokļūt Mike un viņa biznesa Asociētajos pie āķa, bet vēl arvien appeasing ventilatorus.

  18. Andrea saka:

    @ Jackoisalive21 - Es neesmu sakot, viņš ir GALĪGA gatavojas veikt atgriezties vai kaut kas no šāda veida. Visi I'm sakot, ir tas, ka, ja viņš DID, tas diezgan daudz ir definīcija satriecošs.

  19. Andrea saka:

    Un es uzskatu, kā arī, ka viņa bērni un ģimenes, ir par to un zina, viņš ir dzīvs. Tas ir diezgan acīmredzams!

  20. Solid121 saka:

    Es domāju, ka AEG spēlēja masveida piedalās šajā un deva smalks clues, gatavojoties uz "Tas ir tā" koncertiem. Noskatīties preses konferencē ar Ortega un Phillips, kad viņi paziņoja par datumiem tika pārcelta. Viņi reakcijas daži no jautājumiem, un to, kā tās var glabāt notiek par to, kā labu Michaels veselību un, ka viņš nekad nav bijis ādas vēzis vai jebkuru slimību. Tad izlasiet šo http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Šis ir viens no strangest klauzulas Esmu lasīt par par kādu, kas pagājis četru stundu medicīnas "ar, kas peld ar krāsu" ieskaitot asins testus un toksikoloģija ziņojumus. Arī pie piemiņas Kenny Ortega teica: "mēs šeit mazliet mazāk nekā pirms nedēļas un Michael bija ar mums", piemiņas notika 10 dienu laikā pēc tam, kad viņš "nomira" tā nav viņš ir teikuši "tikai pirms vairāk kā nedēļas "??

  21. Sara saka:

    Ok tad es konstatēts kaut Joe Jackson teica.
    Viņš teica, ka viņš nezina neko par narkotikām, bet viņš zina, kāda tā bija, tas bija palīdzēt viņam atpūsties no darba tik grūti. Nekā viņš teica: "Jebkurā gadījumā, viņš nav mosties. Viņš nekad woke up. Viņš gāja bojā viņa gulēt. "
    Tagad es saprotu, viņš bija uz gultas, un ārsts bija sniedzot CPR viņam, bet nav viņi saka viņš callapsed?
    Vai ārsts to redzu notiek?
    Es tikai par sajaukt pusē tiesības tagad.

  22. sra0123 saka:

    Es pilnībā piekrītu jackoisalive21. Michael nevar parādīties, jo viņš noteikti sagraut viņa reputāciju un turklāt viņš ir juridiska problems.Let 's atstāt viņam dzīvot dzīves anonimitāte, jo viņš nevar darīt, pirms prom no cilvēkiem, kas cenšas atrast kaut ko par viņu runāt par un ievainots viņam. Diemžēl, pasaule ir zaudējusi patiesi humānās palīdzības, kas bija vairāk nekā neviens nekad darīt, lai dziedēt šajā pasaulē.

    A jautājums: Ko jūs domājāt ar "īstu" bērniem? Vai jūs domājat, ka šie childrena ir viltojums, kā arī?

  23. Mariah saka:

    Es esmu ziņkārīgs par Liz Taylor. Šķiet, ka nepāra par viņas nav apmeklēt memoriāls, vai veikt jebkāda veida publisku paziņojumu vispār. Viņas un Michael ir ļoti tuvu.

    Tā kā neviens no tām ir tiešām dzirdējis no viņas, jo viņa "nāves", man bija domāt, ka varbūt viņa ir ar viņu, tiesības tagad. Varbūt viņa ir galvenais spēlētājs šajā mānīšana.

    Tas ir tikai manas domas. Ko jūs guys think?

  24. idontknow saka:

    Es nezinu, ko domāt, un es nezinu, vai MJ varētu atklāt pats, vai ne.

    Šie bērni ir noteikti viņa reālās kids - skatīties mājas video, pašu bērniem.

  25. Yes555 saka:

    Mana galva sāp, haha! Es nezinu, ja viņš ir dzīvs vai miris, bet, ja viņš tiešām ir dzīvs un ir sākusi jaunu dzīvi kaut kur citur, labi, viņš var arī būt miris, tiesības? Protams viņš neietu caur visu, ko nepatikšanas no faking viņa nāves tikai, lai atgrieztos? O_O Katrā ziņā mums vajadzētu ļaut viņam atpūsties mieru. Viņš acīmredzami nevēlas būt bothered.

    Bet Apskatiet šo:

    Nāves apliecība publicējusi TMZ nav apstiprināta kopija, tā ir sertificēta informācijas kopiju. "Informāciju, kas nav derīgs dokuments NOTEIKT IDENTITĀTE" ir uzspiestam pāri virsmas, kopiju. Apliecinātas kopijas, tomēr var izmantot, lai noteiktu personas identitāti, kas nosaukta par sertifikātu.

    Neskatoties uz ziņojumu Michael Jackson ķermeņa ir Forest Lawn Holivudā Hills, TMZ saka, tas nav tur. Tomēr par sertifikātu, nosaukums, bēru uzņēmējdarbību Forest Lawn. Ko dod?

  26. edenmalfoy saka:

    @ Mariah

    Es noteikti domāju, ka Elizabeth T. būtu milzīgs daļa no šīs mānīšana kā viņa bija viena persona, viņš zināja, viņš varētu uzticēties pilnībā.

  27. DawneVee saka:

    Starp trash par TV (Izklaide Šovakar Ekstra, Access Hollywood uc) un trash par Internet (TMZ, ET Online, Ekstra, Radar Online), apgalvojot, ka "avoti" konstatēts, visa veida injekcijas marķējumus MJ ķermeņa, tāpēc no Protams, visi uzņemas MJ ir pilnīgi izplaucis junkie.

    Nu es domāju, ka viss, kas ir bunch of crap.

    # 1. MJ izturējuši 4 stundu fiziskās tā AEG varētu apdrošināt viņu. Ja MJ bija visus šos marķējumus, viņa ķermeņa, tas būtu bijis redzams laikā fizisko un AEG būtu let MJ aiziet, jo tie nebūtu apdrošināt ir Many Talents.

    # 2. Vai nav tā apbrīnojamo visus šos slikts mājas lapas / rāda saglabāt nosaukumu "avoti" visu savu jauno sulīgs tenkas? Par autopsijas nav nodots. Tādēļ gadījumos, kad tās ir panākt, lai to informāciju? Ak, ka tiesības, tās padarot to uz augšu.
    Par izmeklētājs veicot autopsijas sacīja viņš nav jebkādu marķējumus MJ ķermeņa (es nevaru atcerēties, kur es izlasīju, ka tagad, es esmu izlasījis tik daudz lietas, pēdējā laikā, ka es nevaru uzturēt lietas taisni). Es uzskatu, ka viņš ir veicis šo paziņojumu, tiklīdz MJ ķermeņa pasludināja viņam.

    # 3. Ja MJ bija injekciju marķējumiem uz viņa kakla, un viņš domājams bija atvērts zārks laikā viņa apskati, šie marķējumi joprojām būtu redzams, pat caur aplauzums, nav you think?

    Esi uzmanīgs un lietošanas wisdonm kad skatīties TV un lasīšanas šīs tenkas cēlējs websites. Viņi tev teikt un darīt jebko, lai uzzinātu viņu 15 minūtes slavas.

  28. Angel36 saka:

    Ikviens ir ēst to, ko prese ir barošanai.
    Izskatās, ka visvairāk cilvēki nevar domāt par sevi.
    Katru tv rāda, vai internetsite vēlas zobgalība sastādīt tikpat netīrumiem kā var atrast par mj.
    Un ik tv rāda ir kopēšana no eachother.
    Tas viss ir par to, cik daudz naudas to var izdarīt no šīs milkcow.
    Vai viņš ir pietiekami devusies sile, kad viņš bija "dzīvs".

  29. Andrea saka:

    Es piekrītu dawnevee un angel36 ... ikdienas medijiem (TV, kā arī internetā mājas lapas) ir kaut ko jaunu runāt par - pat pretrunīga sevi katru reizi, kad viņi dara! Pat MEDIA ir viņu stāsti taisnas, kā par vienu parasti.

    Kā es glabāt sakot, un turpina, sakot, kaut kas ir uz augšu. Un kopš pirmās dienas, nekas ir pievienojusi augšu. Ir ziņojumi tagad, ka viņa organismā ir pie kapenes pieder Berry Gordy? Nu, pēdējā naktī viņš apstiprināja, ka tās baumas nebija patiesas. SO. Cilvēki, gulēšanu, plašsaziņas līdzekļu, gulēšanu, ka Jackson ģimene briesmīgajiem noturēt šis ir mānīšana. Jums bija 2 nedēļas, lai noskaidrotu KAS bijāt GONNA DO ar viņa "Struktūrvienība". Tā vietā viņi nolēma plānu, kas pilnībā pakāpeniskas memoriāls. Par kauns. Viņš acīmredzami ir dzīvs, un cilvēki, nezinu, kā to saglabāt slepenu vairs.

  30. Andrea saka:

    Un ko es domāju, ko Jackson ģimene ir briesmīga noturēt šis ir mānīšana (tas radās wrong) I nozīmē kā, piemēram, tie ir briesmīgi pie slēpjot faktu, ka viņš joprojām ir dzīvs.

  31. svangel saka:

    ppl jums aprunāt nopietni domāju, ka Parīzes saucošs var pierādīt, ka viņš nomira right ... tika ziņots par viņa bērni darbojas reall laimīgs, jo ir bothered ... tik Wat bērniem aprunāt viltotas iekliegties, lai .. of corse viņi var .... PLZ .. šo nāves lieta ir pārāk plānots, love you MJ .... i wnt cry cuz i know u dzīvs

  32. CuteAngel saka:

    Par Liz Taylor, jūs varat pārbaudīt viņas čivināt lapu komentāri viņa kreisā tur: http://twitter.com/DameElizabeth

    Viņa dod viņas iemesliem neapmeklē piemiņas.

  33. bghoppy saka:

    Es domāju, ka tas puisis Kenny Ortega šķiet aizdomīgs visām ar to. Jūs zināt, kad viņš ievieš finale, "visiem michael strādāja par šo tik grūti, tas bija viņa atriebība", es domāju, ka viņš bija ēkas mums visiem līdz jaunu materiālu vai vairāki video tie domājams bija, un tad mēs tikai iegūt 2 vecs dziesmas. Viņš izskatījās diezgan sūknē izveidot memoriāls, too.
    Un tagad LAPD Chief saka slepkavošana ir kļuvusi par iespēju, bet tie gaida toksikoloģija ziņojumus. WTF? Vai, ka pareizai smieklīgs, lai kāds cits, ka jūs varētu sākt domāt, ka kāds varētu būt kriminālatbildības par viņa nāvi, bet jūs gatavojas pagaidiet turpināt? Un nav reportieriem šis. Ja tas bija slepkavošanu (es joprojām domāju, ka viņš ir dzīvs), kā visā pasaulē var jūs, iespējams, kriminālvajāšanu, kāds, pēc tam, kad esat zīmogs viņa ainas nāves uz pāris dienām (ja šķiet, ka varbūt ir narkotikas, kas nodarbojas ar nāvi) vākt pierādījumus, tad atveriet ainas ikvienam un visiem, tad sūtīt policijas ATPAKAĻ rast narkotikas (kā viņi nav atrast visdažādākās medicīnas postenis pirmo slaucīšana?), kas nav apbedīt puisis pēc 2 nedēļām, bet lēnām uzņemt iespēja nediena spēlēt, pie pašā laikā sakot, Jums ir jāgaida, lai toksikoloģija? Kāpēc? Gadījumā, ja jūs faktiski bija izredzes noķeršanu un pierāda šī darbība? WOW Tas ir kādi caurlaides tieslietu un policijas darbs LA I guess.
    Es gribētu arī piedāvā armatūra psiholoģija triks. Kad cilvēki runā, ja tie nav tiešu acu kontaktu ar intervētājs, ja tie ir piekļuves jomā smadzenēs, kas tur atmiņas, virzienā viņuprāt piespiedu pārcelties uz to tiesības, vai kreisajā pusē. Runātājam piekļūstot jomās kā smadzeņu saistītas ar radošumu, acīs būs pludiņš, kas pretējā virzienā. Tāpēc tad, kad persona ir iespaidīgs patiesību jūs parasti redzēt to acīs pārcelties uz savas tiesības, jo tās garīgi piekļūt faktisko atmiņas, bet, kad persona ir jārada viņu atmiņās viņuprāt virzīties pa kreisi. Kad Joe Jackson ir piekļūt atmiņas, kas ir noticis ar viņa dēlu un to, kā viņš uzskata par viņam acīs drift uz leju, lai tā pa kreisi.
    Es domāju, ka tas ir labs veids, kā novērtēt BS no visiem runāju vadītāji jūs redzēt uz TV. Kas dīvaini, ir medmāsa, kas apgalvo, viņš pajautāja, lai Diprovan tikai izskatās taisni.

  34. DawneVee saka:

    Lūk, vēl galvas scratcher par ya ...

    Iet uz http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Nu, labi, man šeit ..

    Kāpēc tas jāņem 2 nedēļas LAPD beidzot skaitlis šo vienu no?
    Dr Murray's automašīna bija konfiscē, tajā pašā dienā MJ nomiris. Nebūtu ņemt 2 nedēļu laikā, lai atrastu tabletes ar automašīnu.
    Viņš bija devis savu auto atpakaļ dažas dienas vēlāk, un nekas tika konstatēts tajā.
    Ja policija bija meklējāt šo automašīnu un ieradās uz šīm zālēm, viņi ir veikuši Dr Murray vērā uzraudzībā.

    Nezinu, ja, kas nozīmē, vai nav, bet domāju, es to nosūtīt, kā amatā, kā es joprojām manas pētniecībā.

  35. dirtydiana saka:

    Visi kāds ir jādara, ir aplūkot šo nopelt O2 preses konferencē video un redzēt, ka tas nav Michael. Es varu saprast, kā masu medijos nav pacelt uz šo par acīmredzamu iemeslu dēļ, iespējams, slēpjas kaut kas. Bet taisnība, Jackson fanatics un lielāko daļu no visas savas ģimenes nav izjaukts, ka tas nav MJ ir vājprātīgs! Tas liecina, ka ģimene ir slēpjas kaut kas. Tas būtu lielāko daļu no jebkura veida par notiekošo izmeklēšanu viņa tā saucamo nāves. Varbūt imposter aizstāj viņam, jo viņš bija slims. Es nezinu! Taču tas var atbildēt uz daudziem jautājumiem par ģimenes un izmeklētājiem. Bet, protams, ja ģimene ir izliekoties ne paziņojuma, viņi slēpjas noslēpums.
    Es domâju ir on!! 2 mēneši (labot mani, ja es esmu nepareizi) pirms viņa nāves, pabraucot garām AEG fizisko par lielāko koncertu, viņš nosūta ķermeņa dubultosies. Kaut tā nav labi. Tāpat kā es esmu teikts iepriekš, visi ikvienam ir jādara ir skatīties šo O2 preses konferencē. Ja jūs inteeligent pietiekami domāt, ka šis nav MJ, tad Jums ir nepieciešams uzdot sevi KĀPĒC? Still fotogrāfijas, preses konferencē trully liecina, ka tā nav viņu. Es esmu milzīgs MJ ventilators, taču ne crazed fanātiķis. Kur ir MJ impersonators, crazy fanatics, plašsaziņas līdzekļiem un beidzot Ģimenes lai saka: "Tas nav mūsu MJ !!!"? Tā kā kaut kas tiek slēpta kāda slepena ir.

  36. mysticallymagestically saka:

    Regulāra Joes uz ielas ir pilnībā iepirkumu ir izgatavotas mediju izveidoja teoriju, ka MJ bija atkarīgs no narkotikām, un ka tie atrada kokteilis narkotikas, kas ir viņa īpašumā vai daži saka, viņa organismā. Idiots. Žurnālistikas integritāti un patiesīgumu ir oficiāli nomiris. Pat respektablu tīkliem, kurus paredzēts atbalstīt faktus pār spekulācijas (piemēram, lielu kabeļu tīklu) ir succumbing uz šo milzīgo naudas pieņemšanas trakums. Es nezinu, ko domāt vairs, bet visu es zinu, ir tas, ka TMZ ir vienīgais avots, ka visi šie tīkli un ziņu portāliem (LA Times ", BBC, CNN, msnbc, AP) got sākotnējās ziņojumus. Tas nozīmē, ka pati, liels zīme, ka tas ir pilnīgs buļļa sūdi. Toksikoloģija ziņojumi netiks laistas nedēļā vai vairāk, lai visi šie ziņojumi, ka viņš tika konstatēts, narkotiku sapuvis ir FALSE

  37. Andrea saka:

    @ bghoppy - amatieru psiholoģija triks ir jēga. nav brīnums visam Jackson ģimenes darīja visu MIB brilles lieta ir memoriāls. Viņiem bija slēpt to, kas atrodas acīm.

  38. MyBelovedMJ saka:

    Es domāju, ka tur bija daži mājieni šajā paziņojums lēts automobilis. 1. vienu: Michael, woulden `t vēlaties man daļa manas skumjas ar pasauli, tas ir, starp mums, mēs viņai līdzekļi (Michael un sevi). Viņa bija mīlestību savu dzīvi, kā draugu, ans tā bija viņš viņai. Es domāju, ka viņai ir daļa šajā darbā. Bet es, piemēram, lēts automobilis, viņa vienmēr ir bijusi tur Michael, un es zinu viņa ir tagad, kā arī ..

  39. goslinger1 saka:

    Vai tie DNS testēšana, pirkstu nospiedumi, asins tips analīze uc, pirms tie parakstīt nāves sertifikāts? VAI, viņi vienkārši ir nepieciešama "labi" no ģimenes loceklis, kas ID ķermeņa? Līdz šim nav pierādījumu, ka tas Michael ka nomiris. . . nav viengabala pierādījumus. Izņemot izplūdušo aina ātro palīdzību. . . pat, ka neuzrāda viņš (vai imposter) ir miris.

    Nedomāju, ka viņš resurface, ja viņš ir dzīvs. Ja viņš domāja, viņš bija hounded daudz, pirms viņš ir "miris", tad viņš noteikti būtu rūpīgi jāpārbauda un hounded vairāk, ja viņš ir "resurrected."

    Kāds, kas ir labs punkts par šo vietni, though. Viņi apgalvoja, ka, ja Michael did resurface, viņš, iespējams, nebūtu vainīgi faking viņa nāvi. . . afterall, viņa nāves sertifikātu nav parakstīts yet.

    Hmmmm. . .

    Love šajā vietā, starp citu. Tas ir liels zināt citi nav tur, ka ir redzēt un sajūta tās pašas lietas, es esmu! Great work, administrators uzturēšanas mums līdzi visiem jaunumiem!

  40. feyaya saka:

    kā grūti, jo tas ir, i mēģināt nav skatīties visas crap par to tv, īpaši ET ..., ka sieviete kļūst par manu nervu anyway ar viņu "startling, NEW atklājumiem aiz nāves michael jackson!"

    Es tikai lasīt šodien, ka apcietinājumu dzirde atkal ir atlikta citā nedēļā. cik reizes un lietas gatavojas saņemt atliek visu šo?

  41. svangel saka:

    vienīgais jautājums, man ir iemesls, kādēļ būtu michael jackson darīt to mums ... mēs visi viņu mīlam .... ir tikai thoes notrulināts ppl kas slandered viņa vārds .... Es domāju, ka tur ir pārāk daudz spekulācijas ... uz manu falts in nāves mānīšana ... uz daudziem viltotas Michaels ... Wat, ja viņš reall did iedziļināties sirdsdarbības apstāšanās un tika saglabāti ar ārstu, un pēc tam nolēma, oh arī varbūt pasaules uzskata im DED varētu arī uzturēšanās Tādējādi ... den tās nolemj, ka tās sniegs, kas mānekļus ..., ka skaņas, piemēram, kaut joe gremoklis do ...

  42. puķu saka:

    Man ir arī teica, sākot ar pirmo dienu 1, ka kaut kas nav labi no 02 lieta, kā varētu kāds domā, ka šis puisis ir reāls MJ nekādā veidā viņš izskatās nepāra, un tad, kad viņš teica, šī ir pēdējā aizkars zvanu !!!!!!!! Es teicu, lai mans draugs nav theres kaut ko nepareizi šeit i dont zināt, ko tas ir bet tas nav pareizi, ka dienā i uzklausīja mj miris tas viss nāca bck man i zināja, kaut ko nebija labi un i nebija visos satriekts kādu iemeslu dēļ . im 100% pārliecināts HES dzīvs ar plašsaziņas līdzekļiem nav dodas uz nerrs mums šo narkotiku lieta nav tā, es domāju, ka viņš ir plānošanu šo kādu laiku bija nekad būs tūrisma i jūlijs gružiem, zçni aiziet bck un aplūkot 02 lieta tā nav viņa, ko es zināt, jūs visi zināt, tur nekad nav bijis būs tūrisma tās funny, kā tās ir 100 stundas no viņa repetīcija videomateriālu un 200 neatbrīvots ieraksti, tas ir ne viņam iepazīties ambulace im a teātra + plašsaziņas aplauzums mākslinieks i zināt par aplauzums utt pēdējā fotogrāfijas mēs redzējuši no faktiskajām MJ ir viņam repetīcija pie skavas, un i dont think viņš ik nāk bck labi nevis kā mēs zinām, viņam MJ ir dzīvs un viņa ģimenes IR PAR IT UN TĀS PAR LAIKA tie Kaut LABA attiecībā uz viņu, es ceru, ka tagad viņam būs dzīvē viņš ir tik garš for.i arī domāju, ka viņš ir tik bēdīgs, ka viņš to darīt, zinot viņa tuviem draugiem / fani / ģimenes ir hurting tik daudz ppl sniedza savu dzīvi ellē, lai norāda uz to, ka viņš ir viltotas viņa nāves tas ir skumjš tās arī ļoti grūti par ppl, kas ir par šo mānīšana nāves grūtāk par tām nekā mj pats izraisīt tās viņiem, ka tagad ir spēlēt šo un saglabāt noslēpums, i know liz + DIANA informēs secert, bet kā par jackson ģimenes viņi varētu to darīt, arī es domāju, ka viņa bērni ir par to i bet mēs dont redzēt tos bieži es domāju, ka viņa mālajai + Janet būs saglabāt šo secert, bet joe i dont domāju, ka HES, kas par to var jackson ģimenes uzticību viņam? i dont know man jaukto vibes no viņa viņš zina vai deva viņš nav zināms? tikai laiks pateiks, bet uzticības mani MJ ir dzīvs. LĪDZĪGAIS IVE teica CITI POST IVE MADE ON HERE i lasīt tmz komentāri, ka viens no paramedics kas devās uz mj mājās, kad tie saņēma 911 zvanu tur 100% drošs, ka ķermeņa tās izņemtas no MJ mājas šajā dienā nebija REAL MJ un darbinieki, pie ucla kaut nebija taisnība, kad MJ BODY tika IN Kaut Strange WAS notiek?? visus šos lieta ir tik skaidra mj ir dzīvs

  43. Sosh saka:

    Esmu bijis domāt par šo visu situāciju un centās atšķirīga pieeja

    Michael un AEG plānots visu, kas happenend pēdējo nedēļu laikā. Plāns bija palīdzēt Michael no viņa (ieteikts) finanšu problēmas, un sniedz viņam lielas atriebība tik Michael var dzīvot laimīgu dzīvi pēc tam.

    Kas neviens nebija zināt brīdī, kad brauciens bija paziņots, bija tas, ka tas nekad gatavojas notikt. Brauciens bija visu coverup dot Michael viņa karaļa Pop virsraksts atpakaļ. Kurš ir tas, ko happend pēc 25 jūnijā. Visi bija runājot par Michael. Pārdošana Michael produktu devās debess augsta. Tas bija viņa galīgais atriebība. Viņa parādus var maksāt, AEG bija nodarboties ar Sony, lai gan daļa papildu ienākumus.

    Bez tam, viņi nopelnīt lielu naudu par viņa nākamo jaunu albumu (s). Jauns albums Jums pateikt? Bet kā var miris cilvēks jaunus reģistrus vai dziesmas? Atbilde ir vienkārša:

    Tas ir teikt, ka MJ wrote aptuveni 100 dziesmas par vienu albumu. Tikai 10 - 13, kur laiž albumu, tik daudz dziesmas joprojām nav izmantots viņa albumus. Es domāju, ka tur ir gandrīz nekādi cilvēki, kas zina, kāda veida dziesmas ir atlicis. Iespējams, daži no šiem dziesmas ir reģistrēti un kas joprojām ir pieejams, lai par jaunu MJ reģistrā. Tomēr, daudz dziesmas būs tikai tekstu uz papīra. Šeit seko triks! Kā Michael nav miris, viņš var joprojām pabeigt šīs dziesmas vai labāks, veikt jaunus. Kā viņa neatbrīvots stuff galvenokārt ir nezināms, viņš var izveidot visu, viņš vēlas. Quincy Jones, kas arī ir daļa no plāna, kurš rada jaunas dziesmas un albums (-i).

    Padomā par to: - Michael ir bezmaksas Vīrietis, bez spiediena.
    - AEG un Sony nopelnīt daudz naudas ieraksts pārdošanu uc
    - Ir pietiekami daudz materiāla, lai izveidotu jaunu albumu ar tā dēvēto "neatbrīvots materiālu".
    - Tā var būt jaunas dziesmas, kas ofcourse tiks laistas kā "neatbrīvots materiāls"
    --

    Ko jūs domājat par šo?

  44. dinamīts saka:

    Es pazinu FRM diena 1 viņš nekad gonna do 50 koncerti, puisis pie 02 skaidri isn't viņam pat Dermot o leary teica viņš rīkojās dīvaini,
    tā bija viņu pie repetīcija Es uzskatu, did anyone c raksta par to, kas michael tas izskatās miris tās norīkotajiem priekšstatu par viņu ar rētu visā viņa sejas
    FRM ķirurģija sabruka deguna, swollen acis, apdegumus viņa sejas FRM ar pepsi reklāmu, tā izskatījās nothin, piemēram, viņam un attēlu viņš bija melnā, es domāju, ka tā bija FRM zvaigžņu laikraksts

  45. dinamīts saka:

    OMG tagad tie ir sakot, viņš ņēma 55pills dienā pēdējā mēneša laikā pēc viņa nāves, i aprunāt uzskatām, ka crap ikdienas zvaigzne nāk līdzi, ja tās ir panākt, lai šo bullshit no
    un kāpēc didn't anyone pietura viņu no darot to, ja viņš tās, tas dosent jēgas

  46. ejay5131 saka:

    Vai jums visiem aplūkotu amati, kas tagad no narkotikām utt tie atrodama Neverland, kad tie raided tā gadiem laikā pētījumos? Un neviens domāja, ka bija neparasta atpakaļ tad? Līdz ar to, ko viņi uzskatīja par un atstāj to tur? Come on, kāds palīdz degvielas OD un narkotiku baumas. Ģimenes un draugiem, kas ir par to? Kāds cits domā, viņiem ir ggod plāns, bet lietas got Messed augšu, tiklīdz 911 zvanu tika veikts? Ak, un par 911 zvanu, un kopš tā laika viņi Jums, lai izsauktu atpakaļ, ja Jums ir nepieciešams kaut kas cits? Ummm, HELLO ... gandrīz mirušu personu šeit, es domāju, viņi VAJADZīGA Kaut! Un kāpēc, viņuprāt, ir nepieciešams, lai atbrīvotu 911 zvanu? Visi zināja, kur mj dzīvoja, kā varētu ārsts nezināt adresi bet ceļojumu autobuss, kas ieradās ar zināja adresi, uz MJS māja. Cik ērti, ka tie nāca kopā, lai ceļojums ir tikai brīdis?? Un neviens vēlas runāt ar cilvēkiem, kas bija par šo ceļojumu?

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.