Michael Jackson Tour alates Beyond the "Grave"

10. juuli 2009
Admin

Michael Jackson võib minna tour alates kaugemale hauani. Plaanid on koorunud ette hologrammiga pildi kuningas Pop ilmu laval kõrval tema vennad rea kontserte, News of the World teatatud.

Jacksoni isa Joe ja tema venda Jermaine, Tito, Marlon ja Jackie, kes olid osa sellest Jackson 5, on jäänud idee. Nende eesmärk on ruutjalgades Michael oma viimase rühma ja solo tours prognoositi keikkoja järgmisel aastal.

The Thriller star oleks järgmine Elvis Presley, kes "kiersi" Maailm aastal 2006 - ligi 30 aastat pärast tema surma - kui hologrammiga temast oli prognoositud koos bändi ja orkesterille.

Sõber Jacksoni pere ütles: "Nad arvavad, et parim memoriaali Michael oleks talle tagasi etapil, et lõplik kord - nagu ta soovis. Mikaelin isa ja vennad arvan World Tour, kui footage Michael prognoositakse laval koos elavad muusikud, jääb tormi. "Jah, ja me pole kindel, et nad ka arvan, et me kõik usume, et nad lihtsalt teed seda kui "Memorial" - koos midagi teha, on mõttetu mägitõugu raha nad teha protsessi.

"Nad usuvad, Michael laste hindame näe teda laval ees tema fännid, nagu see on midagi, nad ei teinud. Nad arvavad, et Michael oleks armastuse idee, et ta ei täida oma COMEBACK unistus, järgides mida Elvis tegi. See on täiuslik austust oma super vend, "ütleb News of the World.

On huvitav märkida, et isegi pere on öelnud, et Michael unistus oli jälgida, mis Elvis tegi ... .. nagu faking tema surma näiteks?

... Ja Tribute? Parem. Tootel oma lastele tähelepanu veel kord, sama lastele, et ta nii meeleheitlikult hoida peidetud 95% oma elu enne tema surma ", on midagi, mida ma olen kindel, et ta ei oleks kunagi tahtnud ... eriti pärast seda tegi oma debüüdi tema mälestusvõistlus.

Me usume, et kui perekond on tõesti kavatseb teha seda tour, et see on lihtsalt rohkem tõendeid, et Michael Jackson on elus. Raha on valmistatud sellisest reisikorraldaja oleks seadnud neid kõiki, ja Michael üles kogu ülejäänud elu. Michael võlgade oleks juba maha kantud, sest tema "surm" ja ta saab nautida oma kiusame vaba, lõdvestunud elu oma tõelist lapsed, samal ajal vaadates kontserte (kui muuda) alates mugavalt oma elutoas diivan oma uuest maja peidetud kusagil Bahrein või Mehhikos.

Tags: Meedia, Uudised, Teated, Tour
Posted in Meedia, Muusika, Uudised, Ekskursiooni | Kommentaarid (47)

47 Vastused "Michael Jackson Tour alates Beyond the" Grave "

  1. MyBelovedMJ ütleb:

    Ma arvan, et Michael näitab end laval. Ta on rääkinud juba aastaid, et lapsed on "Bugged" tal minna laval koos temaga. mabye see on vaid soov mõtlemine minu jaoks, kuid DAMN võiks olla lahe kui Michael näitas himsefl selles etapis. Ma tean, et see kõlab loll uuesti, just wishfull mõtlemine, Sest ma armastan teda nii palju.

  2. dünamiit ütleb:

    I dont arvan, et ta oleks ilmnenud ise isnt see ebaseaduslik võlts oma surma, kuid yah see oleks lahe, kui ta ei

  3. DawneVee ütleb:

    Mul on nii hea meel, võin lõpuks kommenteerida siin ... olnud võttes sisselogimise probleeme mitu päeva ja ei olnud võimeline postiga.

    Hmmm ... kui MJ pere pidi täitma uuesti korda, ma ei näe, kuidas see on tõendeid, ta on elus. : - / Võib-olla olen kadunud midagi.

    Ma ausalt lootsin ta läheb tupsahtaa tema puusärk on memoriaali ja Puhaltaa maailma kaugusel, kuid ilmselt see ei juhtu.

    Nii, okei oletame, et ta on veel elus (mis osa mul veel mõtleb nii), kus (riik või riik) ta otsustada murda vaikus? Ja kuidas? Kontsert? Uudiste cast? Tema perekond?
    Ja millal? Oma sünnipäevaks augustis? Järgmisel aastal?
    Loodan, et seal on rohkem näpunäiteid ka tulevikus.

    Crossing minu sõrmeotstega TX.

  4. Andrea ütleb:

    Ma ausalt öeldes ei tea, kui üldse ta kunagi teha oma "come back", kuigi - õiglaselt nii - see kontsert pidi olema tema "come back" tour. Kuidas awesome naasta .. alates surnud! Ta tahaks olla täiuslik avalikustamismeetmete temppu, mis muidugi, me kõik teame, et ta on üsna tuntud nende tüüpi asju.

    Täiesti sõltumatu, kuid keegi oska laadida foto profiileitasi siin?

  5. MyBelovedMJ ütleb:

    Dawnedwee. Põhjus, miks ma arvan, et ta on elus, on, sest need sõnad, ilmus wrting kõrval tema pilt on memoriel: Im elus, ja IE siin igavesti. Seda kardan kuradit välja mind, aga ma nägin, et see on märk, (taas mabye olen lihtsalt naiivne) Ja just see august tema perekonna teeb kontserte, kui Jackson 5 Renioun ja sellest saab elutruu monogramm nagu Michael lavale. Im sorry, kui ma heli hull, aga ma ei saa, et sentance ära mu peas. Ja i won `t kuni olen täiesti kindel, et ta on läinud reaalajas. Ma arvan, et ta löök maailma ära Someday, kes teab. Ma armastan Michael nii palju, ja ma annaks midagi saada ta tagasi, isegi minu süda (kui ta on tõesti surnud), lihtsalt, et saada teda vallanduma uuesti. Ma lihtsalt loodan, et Michael peab seda Someday, kui ta oli ablte üles, et teada, et me armastame teda ja toetame teda, ükskõik mida. Armastan sind ingel

  6. dünamiit ütleb:

    lol see nii hämmastav, kui ta ei tule tagasi ja tema tagasitulek oli Iirimaa, ta oli siin aastatel 2006 ja viibinud 3months tema lapsed ja registreerida mõningaid laule siin, ta armastab seda, mida ta tahtis 2 osta lossi Corkis , inimesed siia jätta teda üksi ja didn't kiusame teda, mida ta soovinud, LOL ta meeldis puder ja hommikul oli ta täpiliste moon Walkin öösel aeg muru omaniku poolt, kus ta viibib,
    Nad ütlesid, kuidas kenad ja häbelik ta oli ja oli suurepärane koos laste ja kuidas ta leidis selle raske 2 usalda inimesi, Ma soovin, et ma sain 2 c talle Wen ta tegi oma viimase kontserdi siia

  7. supermom75 ütleb:

    Asi on nii, ma vihkan, et Avaldada jtk meedias uuesti, kuid nad ütlesid michael vaevalt näitab tema lapsed, enne kui ta sureb vale uuesti aastal 2005 9v 2006 Ma arvan, et ta unvails neid kodus video kohta rebane minna praeguses meedias on seal on kümme või 11 neid ja nad HID kõik asjad, mida ta tegi läbi armastuse liiga isegi michael ütles meediale meeldib, et negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 ütleb:

    Vabandust, see oli 2007 olin eksinud veel

  9. Sosh öeldakse:

    Seespool nädalal uue Michael Jackson Album on teada. Selle asemel, et varasemad kuulujutud ei ole kutsutud 7even kuid resurection. Resurection on ka esimene vabastatakse teele. Videolõigule on see, mida inimesed praegu kõne 'The Dome projekt "

    Enne teadet, kõik suured televisioon / news saade kallutada selle katkestamise uudised.

  10. Sosh öeldakse:

    Ja minu eelmine postitus on wishfull arvan ofcourse.

    Kahjuks sulgudes minu - Dream Mode on / off - kadus pärast.

  11. m2kg ütleb:

    Olgu, see on vaid freaky. Lihtsalt üks päev puudu on täpselt 6 kuud kuni 25. juuni.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte ütleb:

    Aga minu idee oleks see .... Ta ei ole surnud ta just otsustanud elada täiesti ja rahumeelse life.Coz ta ei olnud enam 20 Nagu ta läks voodisse klnowing, et ta alla kirjutanud 10 kontserte ja ärkasin sõlmiti 50 ja et ta ei tea, kuidas ta hakkab vedama 50 keikkoja, kui ta ei ole Suursyömäri ... Ja enne kui ta ütles, et ta pigem sureb siis laval ja häbistada teda enda ees on miljoneid tema fans.So kui sa puttin it üles koos seda teha sense.He otsustanud ohverdada kõike, kuid säilitada hea pic tema ise ... ja nüüd tema pere, nagu hakkan seda memoriaali ekskursioone üle maailma või SMG ... Tema lihtsalt teha raha ...

  13. jackoisalive21 ütleb:

    Michael isnt surnud täielikult seisata. Ta on elus ja im rõõmus, et nüüd saab ta olla teatud rahu. Ütlesin seda päevast, et ta wasn't elus ja mu perekond arvas, et ma oli hull. Kõik pärast seda ja enne oma surma oli ja on sus. Ja, at seda.

    Aga Kas ma palun öelda kõigile inimestele, et arvan, et ta teeb COMEBACK alates surnud, usalda mind see ei toimu nii palju kui ta oleks väga selle lihtsalt pole võimalik. See rikud oma maine täielikult ja oleks punkti faking oma surma ainult tulevad tagasi?

    Michael I tea oma seal, ma tõesti loodan, et teil on lõpuks leidnud rahu, et te väärivad, oh ja IM 100% tema lapsed ja pere on selle kohta oma arvamus.

  14. dezyte ütleb:

    ohhh absoluutselt ta ei tee mingeid COMEBACK! Ta hakkab elavad oma rahumeelse, tavaline elu! See, mida ta väärib! I luv u MJ ja IM 100% koos ya! U tea, mida ur teed ....

  15. SITA ütleb:

    kõrval ideed suurim hoax,
    Ma lihtsalt tahan focuse mõningaid ideid
    Kloonimine MICHAEL

    MJ tahab kloon ise
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    tulemus-> Michael kõike on võimalik

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    esimene kloonimine ettevõte:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ aitab teil:

    * Kui sa oled steriilse ja kaotanud lootust, kellel on lapse te unistus.

    * Kui sa oled homo ja sügavalt soovi lapse, kes viib oma geene.

    * Kui sa oled kaotanud - või on umbes kaotada - armastatud perekonnaliige ning sooviksid identne kaksik selle isiku alustada uut elu.

    * Kui sa oled HIV + ja tahavad, et lapsel oleks oma geneetilise twin - ilma nakatamine kas laps või teie partner viiruse.

    * Kui sa lihtsalt tahavad olla kloonitud, sõltumata oma põhjused võivad olla.

    -> Uri Geller
    -> Mikaelin lapsed ja võib-olla naiste
    kõik peaksid olema suunatud on kaasatud isikute sellise proovitüki!

  16. Francesca ütleb:

    Ma ei tea, mida mõtelda. Ma ei ilmu holotour kindlasti. Ma ei ole umbes kunnioitustani Michael, see on umbes perekonna raha välja. Loodan, nad tegid seda talle, sest ta vajab raha, et maksta kõik võlad, kuid ma arvan, et nad on lihtsalt ahne. Ma ei meeldi memoriaali oli Surkea sündmus. Nagu taky nagu holotour. Halb maitse.

    Ma nägin väga kurb pilt Michael, kus ta loodab, nõrk ja vana, kortse ümber tema kaela. Võib-olla ta ei olnud suuteline täitma ja nüüd peita ja tagasi somewere.

  17. Piilopaikka ütleb:

    Jah, ma loen seda ka eile ja olen rõõmus, sa lähetatud seda. Michael näidates üles hologrammiga tema "lõplik" etendused? Kuidas mugav. See on kalane mulle viimase peaproov (& 100 tundi) lihtsalt juhtub olema teibitud mitme HD videokaameraid. Kuidas mugav. Plus ta lihtsalt juhtus täielik video projekt (The Dome Project - koos on nostalgiline Thriller-tüüpi kalmistu & suure plakati Mike nagu libahunt) kaks nädalat, enne kui ta suri. Ta tunnistas, et alati püüab top edu Thriller, et mida paremini kui kaasata osades see järgmine suur projekt? Mäletan, kui see oli teada paar päeva pärast tema surma, et õnneks oli tema viimane live harjoituksesta täitmisel, "See on see" Tour oli püütud kohta kaamera. Oh Serendipity! Siis ma õppinud mitte ainult kaamera, vaid ka mitme kaamera, peeneralduslik video-ja multi-track audio. "Mis? Hea küll! "Ma exclaimed, nõudes minu vend. Ta nõustus, kuidas õige see oli. Me mõlemad saime põnevil, Ilahduttava on maailma õnne, et see oli registreeritud kõike. Oleme rääkinud, kuidas MJ tõenäoliselt ei olnud füüsiliselt kuni teed 50 näitab nagunii, & see oli parim võimalik tulemus, et teda ja tema publik. Plus see võib aidata lõpparvet oma $ $ võlgu. Oleme isegi arutanud, kuidas oleks lahe, kui nad võiksid vabastama seda filmi teatrid viimaseks kontsert. Lo & vaata, päevad hiljem tuli uudis, et ta "Michael Jackson's Last Tour Rehearsals filmitud võimalikuks Release, CD / DVD / Teatrid." Isegi kui see, mida ma loota, mul sai kahtlustav. Tundub täiesti strategized & sooritatud saada Mike ja tema äripartnerite mahajooksu samas appeasing Ventilaatorite.

  18. Andrea ütleb:

    @ Jackoisalive21 - ma ei ütle, ta on kindlasti kavatseme teha tulevad tagasi või midagi sellist. Ma olen öeldes on see, et kui ta ei oleks päris palju tuleb määratluse Awesome.

  19. Andrea ütleb:

    Ja ma arvan, kui hästi, et tema lapsed ja pere on seda ja tean, et ta on elus. See on ilmselge!

  20. Solid121 ütleb:

    Ma arvan, AEG mänginud ulatusliku osa selles ning andis peent näpunäiteid Vahetult enne kuni "See on see" kontserdid. Vaata pressikonverentsil Ortega ja Phillips, kui nad teatasid kuupäevad oli ümber teha. Nad on reaktsioonid mõned küsimused ja viisi, kuidas nad peavad toimub kuidas hea Michaels tervis on ja et ta ei ole kunagi olnud nahavähk või mõni haigus. Siis loe seda http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ See on üks neist strangest klauslite Olen lugenud, et keegi, kes läbis neljatunnist meditsiinilise "lippude värve" sealhulgas vereanalüüse ja toksikoloogia aruanded. Ka memoriaali Kenny Ortega ütles, et "me olime siin veidi vähem kui nädal tagasi ja Michael oli meid", memoriaali toimus 10 päeva pärast ta suri ", seega ei tohiks ta on öelnud" lihtsalt rohkem kui nädal tagasi "?

  21. Sara ütleb:

    Ok, et ma leidsin midagi Joe Jackson ütles.
    Ta ütles, et ta ei teadnud midagi narkootikumide kuid ta ei tea, milline see oli, see oli teda aidata lõdvestuda töötada nii raske. Kui ta ütles: "Igatahes, ta ei ärka üles. Ta ei ärkasin. Ta suri oma voodisse. "
    Nüüd saan aru, ta oli voodi ja arst oli anda CPR temaga, kuid ei nad ütlevad ta callapsed?
    Kas arst, et see juhtub?
    Ma lihtsalt kohta segi külg just nüüd.

  22. sra0123 ütleb:

    Olen täiesti nõus jackoisalive21. Michael ei ole, sest ta oleks kindlasti rikud oma maine ja peale selle, et ta on juriidiline problems.Let 's jäta teda elada elu anonüümsus, kui ta ei saanud enne, eemal inimesed, kes üritavad leida midagi temaga rääkida ja haiget teda. Kahjuks on maailm on kaotanud tõelise humanitaar, kes ei rohkem kui keegi kunagi teha, et see paraneb siin maailmas.

    Küsimus: Mida tähendab "päris" lapsed? Kas teie arvates need childrena on võltsitud ka?

  23. Mariah ütleb:

    Ma olen uudishimulik Liz Taylor. See tundus kummaline, et ta mitte osaleda memoriaali, või mis tahes avaldust üldse. Tema ja Michael on väga lähedal.

    Kuna keegi ei ole tegelikult kuulnud teda, sest tema "suremine", ma mõtlesin, et võibolla on ta koos temaga praegu. Võib-olla ta on oluline roll selles hoax.

    See on lihtsalt mu mõtlema. Mida te arvate?

  24. idontknow ütleb:

    Ma ei tea, mida arvata, ja ma ei tea, kas MJ oleks ilmnenud ise või mitte.

    Need lapsed on kindlasti tema tegelik lapsed - vaadata kodus videod, samad lapsed.

  25. Yes555 ütleb:

    Mu pea valutab, hehe! Ma ei tea, kas ta on elus või surnud, aga kui ta tõesti on elus ja alustas uut elu kusagil mujal, aga ta võib ka olla surnud, õigus? Kas ta ei lähe läbi kõik, mis vaevast faking surmani lihtsalt tagasi? O_O Mõlemal juhul peaksime lase tal puhata rahu. Ta ilmselt ei taha olla vaivautunut.

    Aga vaadake seda ära:

    Surma tunnistuse avaldatud TMZ pole tõestatud koopia, see on tõestatud informatsiooniline koopia. "Teade, mitte kehtiv dokument kehtestada IDENTSUSANDMED" on trükkida kogu nägu koopia. Kinnitatud koopia, aga saab kasutada, et teha kindlaks isiku nimetatud sertifikaati.

    Vaatamata aruanded Michael Jackson keha on Forest muru Hollywood Hills, TMZ ütleb ta ei ole seal. Veel sertifikaati nimi matuse asutamine Forest Lawn. Mis?

  26. edenmalfoy ütleb:

    @ Mariah

    Ma arvan, et kindlasti Elizabeth T. oleks suur osa sellest hoax nagu ta oli üks inimene ta teadis ta võib usaldada täielikult.

  27. DawneVee ütleb:

    Ajavahemikus prügikasti televiisorist (Entertainment Tonight, Extra, Access Hollywood jne) ja prügikastis on Internetis (TMZ, ET Online, Extra, radar Online), väites, et "allikad" leidis igasuguseid süstekoha märgiseid MJ keha, seega on Muidugi igaüks endale MJ on täis puhutud junkie.

    Aga ma arvan, et kõik see on hulga crap.

    # 1. MJ läbinud 4-tunnise füüsilist nii AEG võiks kindlustada talle. Kui MJ oli kõik need märgiseid tema keha, siis on täheldatud ajal füüsilise ja AEG oleks lasta MJ lähe nii nad ei kindlusta sõltlane.

    # 2. Kas pole üllatav, kõik need bulvari Koduleheküljed / näitab hoida naming "allikad" kõikide oma uue mahlane Juoru? The autopsy pole veel välja. Nii et kui nad saavad oma infot? Oh, mis on õigus, nad teevad seda.
    The koroner teevad lahangu ütles, et ta ei näe mingit märgistust MJ keha (ma ei mäleta, kus ma lugesin, et nüüd, olen lugenud nii palju asju hiljuti, et ma ei suuda asju sirge). Ma arvan, et ta tegi selle avalduse pärast MJ keha esitati talle.

    # 3. Kui MJ oli süstekoha märgistused tema kaela, ja ta väidetavalt oli avatud puusärk ajal tema vaatamise need märgistused ikkagi näha, isegi läbi meik, kas sa ei arva?

    Olge ettevaatlik ja kasutada wisdonm kui vaatate TV-ja lugemist need Juoru kaupmees veebisaite. Nad ütlevad ja teevad midagi, et saada oma 15 minutit kuulsust.

  28. Angel36 ütleb:

    Inimesed on söömine, mida ajakirjandus toidab neid.
    Tundub, nagu enamik inimesi ei saa aru ise.
    Iga tv näidata või internetsite tahab lahti kaevama nii palju, et mustus võib leida umbes MJ.
    Ja iga tv saade Kopeerimine teineteist.
    See on küsimus, kui palju raha on võimalik teha läbi käesoleva milkcow.
    Kas ta ei ole piisavalt läinud puuris, kui ta oli "elus".

  29. Andrea ütleb:

    Olen nõus dawnevee ja angel36 ... igapäevase meedia (TV, samuti online veebilehed) on midagi uut rääkida - isegi vasturääkivaid ise iga kord, kui nad teha! Isegi meedia on oma lugusid sirged, nagu on tavaliselt.

    Nagu ma hoida öelda ning jätkab öeldes midagi üles. Ja kuna päev üks, ei ole midagi kokku liita. On teateid, et nüüd, tema keha asub crypt omandis Berry Gordy? Noh, eile õhtul ta kinnitas, et need kuulujutud ei vasta tõele. SO. Inimesed on lamamine, andmekandjaid lamamine, Jacksoni pere on kohutav on hoida seda hoax. YOU HAD 2 nädalat selgitada, mida sa gonna teha tema "BODY". Selle asemel otsustasid nad plaani, et täiesti järkjärgulisi memoriaali. Kui häbi. Ta on ilmselt elus, ja inimesed ei tea, kuidas seda säilitada Salajasest kauem.

  30. Andrea ütleb:

    Ja mida ma mõtlen, mida Jackson pere on kohutav on hoida seda hoax (see tuli vale) Ma mõtlen nagu meeldib, nad on kohutav on varjata asjaolu, et ta on endiselt elus.

  31. svangel ütleb:

    PPL te ei saa tõsiselt arvan, et Pariisi nutt võib tõestada, et ta suri right ... oli aruandeid oma lastele tegutsevad reall õnnelik ja saab vaevalt vaivautunut ... nii wat laste cant võltsitud a cry et .. of corse nad ei suuda .... PLZ .. see surma asi on liiga planeeritud, armastan sind MJ .... i wnt cry cuz Tean u elusana

  32. CuteAngel ütleb:

    Info Liz Taylor, võite vaadata oma vidistama lehekülge kommentaarid Ta jättis sinna: http://twitter.com/DameElizabeth

    Ta annab talle põhjust mitte osaleda memoriaali.

  33. bghoppy ütleb:

    Ma arvan, et see kutt Kenny Ortega tundub kahtlane kõikides seda. Sa tead, kui ta tutvustab finale, "Kõik michael töötanud see nii raske, see oli tema tagasitulek", ma arvasin, ta oli hoone meile kõigile kuni uue materjali või mitut video nad väidetavalt olnud ja siis me lihtsalt 2 vana laule. Ta tundus üsna pumbatakse luua mälestusmärk ka.
    Ja nüüd LAPD ülem ütleb tapmine on nüüd võimalus, kuid nad ootavad toksikoloogia aruanded. WTF? Kas see hea naeruväärne, et keegi teine, et te võiks alata kahtlustada, et keegi võiks olla kriminaalselt eest tema surma, kuid te ootama jätkata? Ja reporteritele küsimus sellest. Kui see tapmine (ma siiski arvan, et ta on elus), kuidas kogu maailmas saate võimaluse esitada süüdistus keegi, kui olete hülgetoodetega tema sündmuskohal surma paar päeva (kui see tundub seal oleks võinud olla narkootikume, kes on seotud surma) koguda tõendeid, avage tandriks kellelegi ja kõik, siis saadab politsei TAGASI leidma narkootikume (kuidas nad ei leia EVERY meditsiinilise kirje esimene pühkima?), mitte matta mees pärast 2 nädalat, kuid aeglaselt tunnistama võimalus Henkirikos, kell samal ajal öeldes olete oodata toksikoloogia? Miks? Juhul, kui Te tegelikult oli võimalus püüdmine ja mis tõendavad käesoleva seaduse? WOW Seda läbib õigluse ja politsei tööd LA ma arvan.
    Samuti tahaksin jagada armatuuri psühholoogia trikk. Kui inimesed räägivad, kui nad ei ole tegemist otsese silma kontakti küsitleja, kui need on juurdepääsusoovide valdkondades aju, kellel mälud suunas silmad tahtmatult liikuda oma õigust või oma vasakule. Kui kõneleja seisab juurdepääsusoovide valdkondades aju seotud loovuse, silmis on ujuki vastassuunas. Nii et kui inimene räägib tõtt sa tavaliselt näevad oma silmad liiguvad nende õigus, sest nad vaimselt pääseda tegelikule mälestused, kuid kui isik peab looma oma mälestusi nende silmad liiguvad vasakule. Kui Joe Jackson on juurdepääs mälestusi, mis juhtus tema poeg ja kuidas ta tunded talle silma triivi allapoole tema vasakule.
    Ma arvan, et see on hea viis mõõta BS Kõigest rääkimise pead sa näed televiisorist. Mis imelik on õde, kes väidab ta palus teda Diprovan ainult paistab otse ette.

  34. DawneVee ütleb:

    Siin on teine pea scratcher for ya ...

    Mine http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Hästi, hästi, las ma vaatan siin ..

    Miks see võtab 2 nädalat LAPD lõpuks näitaja see välja?
    Dr Murray auto oli arestituks samal päeval MJ suri. See ei võtaks 2 nädalat leida pillerit on auto.
    Ta oli andnud oma auto tagasi paar päeva hiljem ja ei leitud seda.
    Kui politsei oli otsinud seda autot ja tuli neid narkootikume, nad on võtnud Dr Murray vahi.

    Ei tea, kui see on mõte või mitte, kuid arvas, et ma oleks seda nagu postkontorisse nagu ma jätkuvalt minu teadusuuringud.

  35. dirtydiana ütleb:

    Kõik, kes on teha, on vaata seda neetud O2 pressikonverentsil video ja näen, et see ei ole Michael. Ma ei saa aru, kuidas massimeedia ei tõstmiseks on see, et ilmse võibolla varjamine midagi. Kuid tõsi, Jackson Fanatics ja eelkõige tema perekond ei ole häiritud, et see ei ole MJ on hull! See näitab, et perekond on varjamine midagi. See oleks suurem osa mis tahes liiki käimasoleva uurimise oma nn surma. Võib-olla on petis asendas teda, kuna ta oli haige. Ma ei tea! Aga see võib vastata palju küsimusi pere ja uurijad. Aga muidugi, kui perekond on uskuda, ei märka, on need varjamine on saladus.
    Ma mõtlen tule! 2 kuud (õige mulle, kui ma olen valesti) enne oma surma mööda AEG füüsilise jaoks suur kontsert, ta saadab asutus kahekordistub. Midagi on nii valesti. Nagu ma ütlesin, kõik, kes on vaja teha, on vaatama O2 pressikonverentsil. Kui te olete inteeligent piisavalt alust arvata, et see ei ole MJ, siis on vaja küsida MIKS? Ikka fotosid pressikonverentsil trully näitavad, et see ei ole teda. Ma olen suur MJ fänn, kuid mitte Mieletön fanaatik. Kus on MJ impersonators, hull Hihhulit, meedia ja lõpuks perekonna ütlevad: "See ei ole meie MJ !!!"? Sest midagi on peidetud olenemata saladus on.

  36. mysticallymagestically ütleb:

    Regular Joes kohta tänaval on täiesti ostavad juurde toota meedia loodud teooriaid, et MJ oli narkomaan ja et nad leidnud kokteiliefekti narkootikumide tema valduses või mõned öelda tema keha. Idioodid. Ajakirjandusliku terviklikkuse ja ausus on ametlikult surnud. Isegi lugupeetud võrgud, mis on mõeldud toetama faktid üle spekulatsioone (nagu suur kaabellevivõrkude) on succumbing sellele suur raha tegemise hullus. Ma ei tea, mida arvata enam, kuid kõik, mida ma tean on see, et TMZ on ainus allikas, et kõik need võrgud ja uutissivusto (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) said oma esialgsed aruanded. See on iseenesest suur märk, et see kõik on täielik bull shit. Toksikoloogia aruanded ei vabastata terve nädala või enam, et kõik need aruanded, et ta oli uimastitega addled on vale

  37. Andrea ütleb:

    @ bghoppy - The harrastuskunstiga psühholoogial trikk on mõistlik. Pole ime, et kogu pere Jackson tegi kogu MIB prillid asja juures memoriaali. Nad pidid varjata oma lamades silmad.

  38. MyBelovedMJ ütleb:

    Ma arvan, et oli mõned vihjed, et avaldus Lizzie. 1. üks: Michael, woulden `t tahad, et ma jagan oma leina on maailm, mis on meie vahel, mida ta meile tähendab (Michael ja ise). Ta oli armastan oma elu, kui sõber, ans et ta teda. Ma arvan, et ta on oma osa sellest. Aga mulle meeldib Lizzie, ta on alati olnud seal Michael, ja tean, et ta on nüüd ka ..

  39. goslinger1 ütleb:

    Kas nad teha DNA-analüüs, sõrmejäljed, veregrupp analüüs jne enne, kui nad alla surmatunnistus? Või kas nad lihtsalt vaja "okei" alates Perekonnaliikmel ID on keha? Siiani ei ole mingeid tõendeid, et see oli Michael, et suri. . . ole tõendit. Välja arvatud fuzzy pilt kiirabi. . . isegi see ei näita, ta (või petis) on surnud.

    Ma ei usu, et ta taas, kui ta on elus. Kui ta arvas ta hounded palju, enne kui ta "suri", siis ta kindlasti uurida ja hounded rohkem, kui ta on "surnud."

    Keegi tegi hea sellel saidil, kuigi. Nad ütlesid, et kui Michael ei Putkahtaa ta tõenäoliselt ei oleks süüdi mõistetud faking tema surma. . . afterall, tema surma sertifikaat ei ole veel alla kirjutanud.

    Hmmmm. . .

    Armastus see sait, muide. See on hea teada, teised on seal, mis on näha ja tunnevad samu asju olen! Suur töö, administraator hoides meid kõiki uudiseid!

  40. feyaya ütleb:

    nii raske, nagu see on, üritan mitte vaadata kõik crap umbes seda tv, täpsemalt ET ... et naine saab mu närve niikuinii koos oma "Üllatav, UUS paljastuksia taga surma michael jackson!"

    Ma lihtsalt lugeda täna, et istung on jälle edasi lükatud teine nädal. Mitu korda ja asjad lähevad saada lükata kõik see?

  41. svangel ütleb:

    ainus küsimus häirib mind see, miks see michael jackson seda meile ... me kõik armastame teda .... on lihtsalt loll thoes PPL, kes slandered tema nimi .... Ma arvan, et on liiga palju spekulatsioonid ... minu falts ja surma hoax ... paljude võltsitud Michaels ... wat kui ta reall ei lähe südame vahistamist ning oli säästetud arst ja siis otsustas oh ning võibolla maailm arvab im DED võib samuti viibimise niimoodi ... den nad otsustavad, et nad toovad välja peibutuslindudena ... see kõlab nagu midagi, Joe Otsustamiseni do ...

  42. flower ütleb:

    Olen ka öelda päev 1, et midagi ei ole õige alates 02-asi, kuidas saaks keegi arvan, et see mees on tõeline MJ no kuidas ta näeb välja imelik, ja kui ta ütles, see on viimane eesriie kõne !!!!!!!! Ma ütlesin, et mu sõber ei theres midagi valesti i dont tea, mis see on, kuid see ei ole õige, sel päeval ma kuulsin MJ suri see kõik tuli bck mulle, ma teadsin, et midagi ei ole õige ja ma ei olnud üldse järkyttyneitä mingil põhjusel . im 100% kindel HES elus, et meedia ei kavatse loll meile selle narkootikumi asi pole nii, nagu ma arvan, et ta on planeerimise seda aega ei olnud kunagi on tutustumismatka i juuli prahti, lapsed lähevad bck ja vaadake 02-asi see ei ole talle, mida ma tean, et te kõik teate oli kunagi olema reisikorraldaja oma naljakas, kuidas nad on 100 tundi tema harjoituksesta footage ja 200 vabastamata andmetel, at pole tema kohta ambulace im teater + meedia meik artistilta teadma meik jne viimane fotod oleme näinud, et tegelik MJ on teda harjoituksesta at klambrid, ja i dont arvan, et ta teeb kõik tulevad bck hästi mitte nagu me teame teda MJ on elus ja tema pere on sisse talle ja tema aeg nad teha midagi HEAD teda, loodan, et nüüd ta on elus ta on nii kaua for.i arvan ka, et ta peab olema nii kurb, et ta pidi seda tegema, teades tema lähedased sõbrad / fännid / pere on omased nii palju PPL on teinud oma elu põrgus, et punktis, et ta on võlts oma surma, at kurb selle ka väga raske ette PPL, mis on selle hoax surma raskem neile kui MJ ise põhjustaks neile, et nüüd mängivad seda ja hoitakse saladuses, ma tean, Liz + DIANA hoiab secert kuid nagu Jacksoni pere nad ei pruugi seda nii hästi, ka mina arvan, et tema lapsed on talle i bet me dont vaata neid sageli Ma arvan, et tema ema + janet jälgivad seda secert, kuid Joe i dont arvan HES ja seda saab jackson pere usaldust teda? i dont tean, et ma saan segatud Vibrafon temalt kas ta on teada või annuse ta ei tea?? Ainult aeg näitab, kuid usalda mind MJ on elus. SAMASUGUNE IVE ütles MUUD POST IVE MADE siin i loetud tmz märkust, et üks neist parameedikud, kes läks MJ kodus, kui nad said 911 kõne on 100% kindel, et keha need eemaldada MJ kodus sel päeval ei olnud REAL MJ ja personali juures UCLA ütlesin midagi WAS NOT õigus, kui MJ BODY WAS toodud midagi Strange oli küsimus?? Kõigi nende asi on nii selge MJ on elus

  43. Sosh öeldakse:

    Ma olen mõtlema kogu see olukord ja proovinud erinevat lähenemist

    Michael ja AEG planeeritud kõik, mis happenend viimase paari nädala jooksul. Plaan oli aidata Michael välja tema (soovitatud) rahalised probleemid ja annab talle suure COMEBACK nii Michael võivad elada õnnelikku elu pärast.

    Mida keegi ei tea, hetkel reisikorraldaja oli välja kuulutatud, oli see, et ta ei ole kunagi olnud toimu. Ringreis oli kõigile coverup anda Michael tema kuningas Pop pealkiri tagasi. Mida happend pärast 25. juunil. Igaüks rääkis Michael. Müük Michael tooted läks taevani. See oli tema lõppeesmärk tagasitulek. Tema võlgu saab maksta, AEG oli kokkulepe Sony nii mõlema osa täiendavate tulu.

    Peale selle, nad teenivad palju raha tema kõrval uus album (id). Uus album teile öelda? Aga kuidas saab surnud mees teha uusi kirjeid või lauludena? Vastus on lihtne:

    On öeldud, et MJ kirjutas umbes 100 lauluja Ühe album. Ainult 10 - 13 wher pandud album, nii palju laule, mida ei ole veel kasutada oma albumeid. I think there are hardly any people who know what kind of songs there are left. Probably some of these songs are recorded and still available to put on a new MJ record. However, lots of songs will only be some text on paper. Here comes the trick! As MIchael isn't dead, he can still finish these songs or better, make new ones. As his unreleased stuff is mostly unknown, he can create everything he wants. Quincy Jones, also part of the plan, will produce the new songs and album(s).

    Think about it: – Michael is a free man, without any pressure.
    - AEG and Sony earn lots of money by record sales etc.
    - There is enough material to create new albums with so-called 'unreleased material'.
    - There can be new songs, wich ofcourse will be released as 'unreleased material'
    --

    What do you think about this?

  44. dynamite Says:

    I knew frm day 1 he was never gonna do 50 concerts, the guy at the 02 clearly isnt him even dermot o leary said he was acting weird,
    it was him at the rehersal i believe, did anyone c the article about what michael would look like dead they posted a picture of him with scars all over his face
    frm surgery collapsed nose, swollen eyes, burns on his face frm the pepsi ad, it looked nothin like him and in the picture he was black, i think it was frm the star newspaper

  45. dynamite Says:

    Omg now they are saying he took 55pills a day in the last month of his death, i cant believe the crap the daily star comes up with, Where are they getting this bullshit from
    and why didnt anyone stop him from doing it if he did take them, it dosent make sense

  46. ejay5131 ütleb:

    Did you all see the posts out now of the drugs etc they found at Neverland when they raided it years ago during the trials? And nobody thought that was unusual back then? So what they found it and left it there? Come on, somebody is helping to fuel the OD and drugs rumours. Family and friends that are in on it? Anybody else think they had a ggod plan but things got Messed up as soon as the 911 call was made? Oh and about the 911 call, since when do they tell you to call back if you need anything else? Ummm, HELLO…almost dead person here, I THINK THEY NEEDED SOMETHING! And why did they feel the need to release the 911 call? And EVERYONE knew where Mj was living, how could the doctor not know the address but the the tour bus that came by knew the address to MJs house. How convenient that they came along for a tour at just the right moment?? And nobody wants to talk to the people that were on that tour??

Jäta vastus

Sa pead olema sisse logitud, et kommenteerida.