Майкъл Джексън обиколка Изотвъд "гроб"

Юли 10th, 2009
от Admin

Майкъл Джаксън да отидем на турне из отвъд гроба. Плановете са се излюпили за холограма образът на Краля на поп да се появява на сцената, освен братята си за поредица от концерти, Новини на Световната докладвани. width=470

Джо Джаксън на баща си и братята Jermaine, Тито, Джаки, Марлон и които са били част от Джаксън 5, зад идеята. Те имат за цел да има кадри на Майкъл от миналото си група и соло обиколки планира участия в следващите години.

Трилър на звездата ще бъде след Елвис Пресли, който "toured" в света през 2006 г. - почти 30 години след смъртта му - когато холограма от него беше очаква заедно с лентите и оркестър.

Един приятел на семейство Джаксън, заяви: "Те смятат, че най-добрият спомен за Майкъл ще бъде да си го върна на сцената за тази крайно време - както той искаше. Майкъл и братята на баща ти, че един свят турне, където кадри на Майкъл се очаква на сцената заедно с живи музиканти, ще сляза на буря. "Да, и сме сигурни, че те също така, че всички ние вярваме, че те са просто го правиш като "Паметник" - с абсолютно нищо общо с луди планина на пари те ще направят в този процес.

"Те също така вярваме, Майкъл деца ще оценявам го виждам на сцената пред феновете си, както това е нещо, което никога не го направих. Те си мислят, че Майкъл ще се радва на идеята, че той го изпълни мечтата си завръщане от следните Елвис какво направих. Той е перфектният почит към тяхната суперзвезда брат ", казва новини от света.

Това е интересно да се отбележи, че дори в семейството се казва, че Майкъл's Dream е да следи какво Елвис направи ... .. като симулира неговата смърт например?

... И, Tribute? Десен. Поставянето на децата си в светлината на прожекторите отново, същите деца, които той толкова отчаяно се държат скрити за 95% от техния живот, преди да си "смърт", е нещо, аз съм сигурен, че никога не би искала ... особено след като направи дебюта си на негово Мемориал.

Ние вярваме, че ако в семейството е наистина става за извършване на тази обиколка, че тя е просто повече доказателства, които предполагат, че Майкъл Джексън е жив. Парите от такава обиколка ще определя всички от тях, и Майкъл създаден до края на живота си. Михаил дългове би вече са били отписани поради неговата "смърт" и той може да се насладите му караница свободен, спокоен живот с истинското си деца, докато гледат на концерти (за смяна) от комфорта на своя хол диван в новата си Къща скрити някъде в България или Мексико.

Tags: медии, новини, репортажи, Тур
Публикувано в медиите, Музика, Новини, Тур | Коментари (47)

47 коментара към "Майкъл Джаксън обиколка Изотвъд" гроб "

  1. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    Мисля, че Майкъл ще разкрие себе си на сцената. Той е говорил за продължение на години, че децата са "Bugged" го да отиде на сцената с него. mabye, че е просто желаят мислиш за мен, но по дяволите може да бъде готино, ако Майкъл разкри himsefl на този етап. Знам, че звучи глупаво, отново, просто wishfull мислене, защото го обичам толкова много.

  2. динамит казва:
    ч.

    DONT Аз мисля, че той ще разкрие самият той isn't незаконно фалшив своя собствена смърт, но Дий, че би било готино, ако той направи

  3. DawneVee казва:
    ч.

    Аз съм толкова се радвам не мога накрая коментират тук ... е като за вход в неприятности с дни и не беше в състояние да публикувате.

    Hmmm ... ако MJ семейството беше да се извърши отново във времето, не виждам как това е доказателство, че е жив. : - / Може би аз съм липсва нещо.

    Аз честно казано се надявам, че ще опулвам на неговия ковчег в спомен и удар по света, но очевидно това не се случи.

    Е, добре да се каже, че все още е жив (която част от мен все още се мисли, че това), когато (или страна-членка), той ще реши да прекъсне мълчанието? И как? А концерта? А новините хвърли? Неговото семейство?
    А? До рождения си ден през август? Следваща година?
    Дано там ще бъде по-улики за в бъдеще.

    Crossing моите пръсти в TX.

  4. Андреа казва:
    ч.

    Аз честно казано се чудя дали изобщо някога ще направи своя "се върна", въпреки че - по право, така - този концерт трябваше да бъде негов "се върна" турне. Как страхотно да се върна .. от мъртвите! Тя иска да е добра реклама, която, разбира се, ние всички знаем, той е доста известен с тези тип неща.

    Напълно независими, но не всеки знае как да качите снимка на профилите си тук?

  5. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    Dawnedwee. Причината Аз мисля, че той е жив, е така, защото тези думи, се появява в wrting до неговата снимка на memoriel: Im жив, и Im тук завинаги. Тя пък се плаши от мен, но аз видях, че това е знак, (отново, mabye аз съм просто наивен) и през август е семейството му, ще направят концерти, като Джаксън 5 Renioun, и там ще бъде жив монограм като Майкъл на сцената. Im съжалявам, ако съм звук Луд, но не мога да се sentance, че ми се от главата. И няма "т, докато аз съм напълно сигурен, че той си отиде ЗА НЕДВИЖИМИ. Аз мисля, че той ще взривим света се някой ден, кой знае. Обичам Майкъл толкова много, и аз ще дам всичко, за да го върнеш, дори и собствените ми сърцето (ако той наистина е мъртъв), просто да го дъх отново. Аз просто се надявам, че Майкъл вижда това някой ден, ако той е бил ablte да, да знаете, че ние го обичаме и подкрепата му, без значение какво. Обичам те ангел

  6. динамит казва:
    ч.

    LOL, че ще бъде толкова удивително, ако той се върне и неговият отговор е бил в Ирландия, той е бил тук през 2006 г. и остана на 3 месеца с децата си и се записва няколко песни тук, той я обича, че иска 2 купи замък в корк , хората там го остави на мира и didn't караница него, които той харесва, LOL той харесвал овесена каша в сутрини, е бил забелязан walkin Луната през нощта път в тревата от собственика на мястото, той е отседнал,
    те казаха колко мило и срамежлива той е бил, и е чудесно с децата и как той изпитва затруднения 2 доверие хора, Бих искал да имам 2 в него Пет направи последния му концерт тук

  7. supermom75 казва:
    ч.

    Работата е Мразя да раздухат подсвирквам върху медиите отново, но те казаха Майкъл едва показва си деца, преди да почине той има отново през 2005 г. 9с 2006 Вярвам той unvails ги в дома видеото е на лисицата да погледна на това медиите се намира там са десет или 11 от тях, и те се скриха всички неща, той го от любов прекалено дори Майкъл казва медии харесва negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 казва:
    ч.

    За съжаление тя е била 2007 бях сбъркал все още

  9. Sosh казва:
    ч.

    В рамките на една седмица нов Майкъл Джексън албум е обявена. Вместо това на по-ранни слухове, че не е наречено 7even но resurection. Resurection е и първият освободен следите. Видео клип е това, което хората в момента повикване "на Dome Проект"

    Преди обявяването на всеки основен телевизия / Новини шоу се разтоварват по този за чупене новина.

  10. Sosh казва:
    ч.

    И моя предишна публикация е wishfull мисля, разбира се.

    За съжаление, скоби за моята - Dream Режим за включване / изключване - изчезнал в пощата.

  11. m2kg казва:
    ч.

    Добре, това е просто странно. Само един ден кратък от точно 6 месеца до 25 юни.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte казва:
    ч.

    Ами моята идея ще бъде това .... Той не е мъртъв той просто реши да живеят мирно и съвсем life.Coz той не беше вече 20 Както той отиде до леглото klnowing, че той подписва 10 концерти и събудих подписано в продължение на 50, и че той не знам как е той ще дръпнете 50 участия като той не е голям мечтател ... И преди той каза, че скоро ще умре след това отидете на сцената и го затруднявам самоуправление в предния на милионите му fans.So когато тя puttin заедно го направи sense.He избрали да жертва всичко, а да се запази добрата снимка на неговата самооценка ... и сега семейството му искал да направя паметник турнета по целия свят или smg му ... само за да направят пари ...

  13. jackoisalive21 казва:
    ч.

    Майкъл isn't мъртва точка. Той е жив и Im радвам, че сега той може да има някои мир. Казах, че от ден, който той wasn't жив и семейството ми, че съм луда. Всичко, след като и преди смъртта си е бил и е устойчивост. И този така.

    Но може ли да кажем на всички хора, които мисля, че той ще направи завръщане от мъртвите, повярвай ми му няма да се случи това, толкова, колкото би било голямо му просто не е възможно. Тя ще рушат неговия образ напълно и няма да е точка на симулира смъртта само да се върнеш?

    Майкъл Знам ви там, аз наистина се надявам накрая сте намерили мира си заслужават, о и Im 100% си децата и семейството, са в това.

  14. dezyte казва:
    ч.

    Оо абсолютно той няма да се правят всякакви завръща! Той ще си живеем мирно, нормален живот! Това е това, което той заслужава! I luv U MJ и Im 100% с теб! U знаеш какво правиш ... Ур.

  15. sita казва:
    ч.

    до идеята за най-голямата измама,
    Аз просто искам да focuse някои идеи за това
    Клониране МАЙКЪЛ

    MJ иска да клонинг сам
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    резултати> с Майкъл, всичко е възможно

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    първото клониране дружеството:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ може да ви помогне да:

    * Ако сте стерилни и са загубили надежда за като детето ви мечтаят.

    * Ако сте хомосексуалните и дълбоко желание едно дете, което ще изпълнява собствени гени.

    * Ако сте просто загубени - или са на път да загубят - A възлюбени член на семейството, и биха искали да видите идентичен близнак на този човек започне нов живот.

    * Ако сте ХИВ + и искам да имам дете, че ще ви бъде генетични близнак - без инфектиране или бебе или Вашия партньор с вируса.

    * Ако просто искате да бъдат клонирани, независимо от причините може да бъде.

    -> URI Гелър
    -> Michael на децата, а може би и жените
    трябва да бъдат насочени както всички ангажирани лица по такъв заговор!

  16. Франческа казва:
    ч.

    Аз не знам какво да мисля за него. Аз няма да присъстват на holotour за сигурност. Аз не за изплащане почит на Майкъл, е около семейството на пари. Иска ми се сториха това за него, защото той се нуждае от пари, за да плати всички дългове, но мисля, че те са просто алчни. Аз не съм като спомен, че това е лош стил събитие. Както taky като holotour. Лош вкус.

    Видях много тъжна картина на Майкъл, по който той изглежда слаб и стари, бръчки около врата му. Може би той не бе в състояние да изпълняват и сега се крие и възстановяване somewere.

  17. Беглец казва:
    ч.

    Да, четох това също вчера & Радвам се, че сте публикували. Майкъл показват в холограма за неговото "финал" изпълнения? Колко удобно. Това е като риба на мен като последния рокля репетиция (100 & повече часа) просто се случва да се запис от няколко HD видео камери. Колко удобно. Плюс той просто се е случило с пълната видео Проект (The Dome Project - пълни с носталгични Трилър тип гробище & голям плакат на Майк като вампир) две седмици преди да умре. Той винаги се стреми да се допускат до върха на успеха на Трилър, така че какво по-добър начин, отколкото да се включват части от него в следващия голям проект? Спомням си, когато тя беше обявена преди няколко дни след смъртта му, че за щастие последното му изпълнение на живо репетиция на "това е" обиколка бе заловен на камерата. О Серендипити! Тогава научих, а не само за камерата, но и в мулти-камера, висока разделителна видео и мулти-писта аудио. "Какво? Добре! "Аз exclaimed, вика ми брат. Той се съгласи как това е уместно. И двамата се вълнувам, радостен в света късмет, че това са били регистрирани на нейната пълна. Ние говорихме за това как MJ-вероятно не е бил физически до правиш 50 показва, все пак, & това е най-добрия възможен резултат за него & си аудитория. Плюс това може да помогне плащате си $ $ дългове. Ние дори обсъждат как тя ще бъде страхотно, ако те могат да я освободите във филма театри като краен концерт. Ето & ето, дни по-късно излезе новина, че "Майкъл Джаксън последния обиколка репетициите Заснет за възможни изданието, CD / DVD / Театри." Въпреки че беше за това, което се надявах, че става подозрителна. Тя изглежда перфектно strategized & изпълнена, за да Майк & бизнеса си сътрудници оставен отворен, докато все още appeasing феновете.

  18. Андреа казва:
    ч.

    @ Jackoisalive21 - Аз съм Не казвам, той определено ще направят дойда или нещо от този сорт. Всичко, което съм казвам е, че ако той извърши, то ще бъде много хубав определението на страхотно.

  19. Андреа казва:
    ч.

    И аз вярвам, както и, че неговите деца и семейство, са в по него и знаех, че е жив. Това е съвсем очевидно!

  20. Solid121 казва:
    ч.

    Мисля, AEG изигра масивна участва в това и даде фините улики в навечерието до "Това е то" концерти. Гледайте пресконференцията с Ортега и Филипс, когато те обявиха дати са били препрограмирана. Те са реакциите на някои от въпросите, и начинът, по който те да става за това, как Michaels добро здраве, и че той никога не е рак на кожата или някоя болест. Тогава прочетете тази http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Това е един от най-странно клаузи ли сте чели за някой, който премина от четири часа медицински "с плаващи под цветове" включително кръвни тестове и токсикологични доклади. Също така по спомен Кени Ортега заяви: "бяхме точно тук малко по-малко от седмица и Майкъл беше с нас", Паметникът се проведе 10 дни след като той умря ", така не трябва да има той каза:" Само преди около седмица "??

  21. Сара казва:
    ч.

    Добре, така Намерих нещо Джо Джаксън каза.
    Той каза, че не знае нищо за наркотиците, но той го знае каквото и да е било, е било да му помогна отпускат от работата толкова трудно. След това той каза: "Както и да е, той не се събуди. Той никога не се събуди. Той почина в съня си. "
    Сега разбирам той беше на легло и лекарят е давал CPR с него, но не казват, че callapsed?
    Дали лекарят го видя се случи?
    Аз съм само на объркана страна веднага.

  22. sra0123 казва:
    ч.

    Напълно съм съгласен с jackoisalive21. Майкъл не може да се появи, тъй като той би Определено съсипеш репутацията му и освен, че ще има статут на юридическо problems.Let е Остави го живее живота на анонимността като той не можеше да направи и преди, далеч от хората, които се опитват да намерят нещо за него да говори и да боли него. За съжаление, светът е загубил истински хуманитарен, които са направили повече, отколкото никой няма да направя, за да излекува този свят.

    Актуален въпрос: Какво искаш да кажеш с "истинския" деца? Мислите ли, че тези childrena са фалшиви, както добре?

  23. Марая казва:
    ч.

    Аз съм любопитен за Лиз Тейлър. Той изглеждаше странно за нея да не присъстват на спомен, или да направи какъвто и да е вид на публичните изявления на всички. Тя и Майкъл са изключително близки.

    Тъй като никой не е чул много от нея, тъй като неговата "смърт", си мислех, че може би тя е с него веднага. Може би тя е основен играч в тази измислица.

    Това е просто моя мисъл. Какво мислите вие?

  24. idontknow казва:
    ч.

    Аз не знам какво да вярвам и аз не знам дали ще MJ разкрият себе си, или не.

    Тези деца са категорично истинското му деца - грижат за дома видео, същите деца.

  25. Yes555 казва:
    ч.

    Главата ме боли, haha! Аз не знам дали той е жив или мъртъв, но ако той наистина е жив и е започнал нов живот някъде другаде, добре, той може и да е мъртъв, нали? Наистина, той няма да мине през всички неприятности на симулира, че смъртта му само за да се върнете? O_o в двата случая, ние трябва да го споделите с останалите в мир. Той очевидно не иска да бъде притеснявана.

    Но виж това:

    В смъртния акт, публикуван от TMZ не е заверено копие, че е сертифициран информационни копие. "Информационни, не е валиден документ да установи идентичност" е отпечатан в лицето на копие. Заверено копие, обаче, могат да бъдат използвани за установяване на самоличността на лицето, на име на сертификат.

    Въпреки докладите Майкъл Джаксън на тялото е в гората поляна в Холивуд Хилс, TMZ казва, че не е там. Но в сертификата, името на погребението предприятието Горска поляна. Какво дава?

  26. edenmalfoy казва:
    ч.

    @ Марая

    Определено мисля, Елизабет Т. би било огромна част от тази измислица, както тя е била на един човек е знаел, че може вярвам напълно.

  27. DawneVee казва:
    ч.

    Между боклук по телевизията (Развлечение Довечера Екстра Достъп Холивуд и т.н.) и кошчето за Интернет (TMZ, ET Online, Екстра, Радар Online) твърдят, че "източници" намерени всички видове инжекция маркировките върху MJ на тялото, така че на Разбира се всеки поема MJ е напълно разцъфнал наркоман.

    Ами мисля, че всичко това е куп глупости.

    # 1. MJ прие 4 часа физически, така AEG да застраховам него. Ако MJ имаше всички тези маркировки по тялото му, той щеше да е видял по време на физически и AEG би нека MJ отида, тъй като те не биха застраховам зависим.

    # 2. Не е ли удивително, че всички тези ненужен уебсайтове / показва, пази именуване "източници" за всички свои нови сочни клюки? Аутопсията не е изгасне. Е, къде са те Getting си информация? А това е така, те са го.
    В следователя правиш аутопсията каза, че не вижда никаква маркировка върху MJ на тялото (не мога да си спомните къде четох, че сега, аз прочетох толкова много неща напоследък, че не мога да пазят нещата направо). Вярвам, че той направи изявление, че веднъж MJ тяло е представено с него.

    # 3. Ако имаше MJ инжекция маркировките върху шията му, и той мнение е открит ковчег по време на гледане, тези маркировки, все още ще се види, дори и чрез грим, не мислиш ли?

    Бъдете внимателни и използвайте wisdonm при гледане на телевизия и четенето на тези клюки продавач уебсайтове. Те ще каже и направи всичко, за да получи своите 15 минути слава.

  28. Angel36 казва:
    ч.

    Всеки е това, което ядете пресата е храненето им.
    Той прилича на повечето хора не могат да мислят за себе си.
    Всеки тв шоу или internetsite иска да давам толкова мръсотия за да откриете около MJ.
    И всеки тв шоу е копиране от eachother.
    Това е всичко за това колко пари могат да направят от тази milkcow.
    Не е достатъчно отиде чрез когато той е "жив".

  29. Андреа казва:
    ч.

    Съгласен съм с dawnevee и angel36 ... ежедневни медиите (телевизия, както и интернет сайтове) е нещо ново за да говорим за - дори противоречащи си всеки път, когато те не! Не е дори МЕДИА има своите истории направо, както е по обичайното.

    Заклевам се да казва, и ще продължи като каза: нещо е създаден. И тъй ден едно, нищо не се сумират. Има сведения, че сега тялото му е в криптата собственост Бери Горди? Е, снощи той потвърди, че тези слухове не са верни. Така. Хората са лъже, медиите е лъжа, на семейство Джаксън е ужасно задържането това измислица. Имал 2 седмици, за да разбера това, което ще правим с Негово "орган". Вместо това, те решават да се планира, че изцяло провеждани спомен. За срам. Той очевидно е жив, и хората не знаят как да се пазят в тайна, че по-дълго.

  30. Андреа казва:
    ч.

    И това, което искам да кажа със семейство Джаксън е ужасно задържането това шега (тя излезе лошо) Искам да кажа като в подобни на тях, те са най-страшните крие факта, че той е все още жив.

  31. svangel казва:
    ч.

    PPL ти арго сериозно мисля, че плаче Париж може да се окаже, че той умря ... нали имаше съобщения за децата си, действащи reall щастлив и трудно би могъл да бъде притеснявана Уот ... така че децата арго фалшив вопъл към .. на Corse те може да .... PLZ .. тази смърт е прекалено планирано, обичам MJ .... Аз wnt вика cuz Знам U жив

  32. CuteAngel казва:
    ч.

    За Лиз Тейлър, можете да я проверите чуруликам страница за коментари тя остави там: http://twitter.com/DameElizabeth

    Тя си дава основания за това, че не присъства в спомен.

  33. bghoppy казва:
    ч.

    Мисля, че този човек Кени Ортега изглежда съмнително в това. Знаеш ли, когато той въвежда финал, "всички Майкъл работи по този толкова трудно, това е бил негов завръща", мислех, че той е бил сграда всички ни до нов материал или повече от видеото се предполага имаше, и после просто се 2 стари песни. Той изглеждаше доста изпомпва за спомен също.
    И сега LAPD Главен казва убийство сега е възможност, но те са в очакване на токсикологични доклади. WTF? Does that sound ridiculous to anyone else, that you could start to suspect that someone might be criminally responsible for his death, but you are going to WAIT to proceed? And no reporters question this. If it was homicide (I still think he's alive), how in the world can you possibly prosecute someone, after you seal his scene of death for a couple days (when it seems there might have been drugs involved in the death) collecting evidence, then open the scene to ANYBODY and everybody, then send police BACK to find more drugs (how did they not find EVERY medical item the first sweep?), not bury the guy after 2 weeks, but slowly admit a possibility of foul play, at the same time saying you have to wait for toxicology? Защо? In case you actually had a chance in catching and proving this act? WOW That's what passes for justice and police work in LA I guess.
    I would also like to share an amature psycology trick. When people are talking, if they are not making direct eye contact with the interviewer, when they are accessing the areas of the brain that hold memories, the direction of their eyes involuntarily move to their right, or your left. When the speaker is accessing the areas of the brain concerned with creativity, the eyes will float in the opposite direction. So when a person is telling the truth you will normally see their eyes move to their right as they mentally gain access to actual memories, but when a person must create their memories their eyes move to the left. When Joe Jackson has to access the memories of what happened to his son and how he feels about him his eyes drift down to his left.
    I think this is a good way to measure BS from all the talking heads you see on TV. What's weird is the nurse who claims he asked her for Diprovan only looks straight ahead.

  34. DawneVee казва:
    ч.

    Ето друг главата scratcher за теб ...

    Отидете на http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Е, добре, нека да видя тук ..

    Защо ще я вземе за 2 седмици до LAPD накрая фигура този един?
    Д-р Мъри колата беше задържани в същия ден MJ умря. Той няма да вземе 2 седмици да се намери хапчета в колата.
    Той е дал колата обратно след няколко дни по-късно и нищо не беше в него.
    Ако полицията са търсили тази кола и дойдоха при тези лекарства, те щяха да вземат д-р Мъри в ареста.

    Не знам дали това има смисъл или не, но аз мислех да го изпратите като след като продължават да се правят моите изследвания.

  35. dirtydiana казва:
    ч.

    Всички никого, трябва да направите, е да погледнете този проклет O2 пресконференция видео и видите, че това не е Майкъл. Мога да разбера как средствата за масова информация не се взема на тази за очевидни причини може би крие нещо. Но за истински Джаксън фанатици и най-вече на семейството му не е разстроена, че това не е MJ е луд! Това показва, че семейството се крие нещо. Това ще бъде важна част от всеки вид на разследването става в неговата така наречена смърт. Може би imposter заменя го, защото той беше болен. Не знам! Но това може да отговори на много въпроси за семейството и следователи. Но очевидно, ако в семейството се правят, че не забелязвате, че се крият в тайна.
    Искам да кажа хайде! 2 месеца (Поправи ме, ако съм грешен) преди смъртта му, след като успешно са преминали AEG физическото за големите концерти, той изпраща тялото двойно. Нещо не е наред. Като че ли сте заяви пред всички някой трябва да направите, е да гледате този O2 пресконференцията. Ако сте inteeligent достатъчно, за да повярвам, че това не е MJ, тогава ще трябва да попитам защо? Още снимки от пресконференцията trully показват, че това не е него. Аз съм голям фен MJ, но не е луд фанатик. Къде са MJ impersonators, луди фанатици, медиите и най-накрая семейство да кажем, "Това не е наша MJ !!!"? Защото нещо се крие тайната каквато е.

  36. mysticallymagestically казва:
    ч.

    Редовен Joes на улицата са тотално изкупуване в Производство на медиите, създадено теории че MJ е наркоман и че те намерили коктейл от наркотици в негово притежание или някои казват в тялото му. Идиоти. Журналистиката цялост и истинност официално умря. Дори и уважаван мрежи, които се очаква да подкрепят факти над спекулации (като големите кабелни мрежи) са succumbing към настоящия огромни пари вземане на ярост. Аз не знам какво да вярвам вече, но всичко, което знам е, че TMZ е единственият източник, че всички тези мрежи и новинарски сайтове (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) трябва първоначалните си отчети. Това е, сами по себе си голям знак, че всичко това е пълна бик лайна. Токсикология доклади няма да бъдат допуснати за една седмица или повече, така че всички тези доклади, че той е резултат на наркотици addled са FALSE

  37. Андреа казва:
    ч.

    @ bghoppy - на любителските психология трик има смисъл. Нищо чудно, цялото семейство Джаксън правя цялата MIB очила нещо в спомен. Те трябваше да скрие своите легнало очи.

  38. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    Мисля, че имаше някои напътствия в тази декларация от Лизи. 1-ви едно: Майкъл, woulden "не искам да споделям моята мъка със света, който е между нас, от нас тя означава (Михаил и себе си). Тя е любовта на живота си, като приятел, възраст, така той е бил с нея. Мисля, че тя има участие в това. Но ми харесва Лизи, тя винаги е била там за Майкъл, и знам, че сега е по добре ..

  39. goslinger1 казва:
    ч.

    Да се направи ДНК-тестове, за пръстови отпечатъци, кръвна група анализ и др преди да подпише смърт сертификат? И, те просто се нуждаете от "добре" от член на семейството, които ID на тялото? До момента няма твърди доказателства, че е Майкъл, че умря. . . нито една част от доказателствата. Освен размита картина в линейка. . . дори не показва, че той (или imposter) е мъртъв.

    Аз не мисля, че той ще resurface, ако той е жив. Ако той си го е hounded много преди той "умря", тогава той със сигурност ще бъде разгледана в дълбочина и hounded повече, ако той е "resurrected."

    Някой направи добра точка на това място, все пак. Казаха, че ако Майкъл направи resurface, той вероятно не би било установено, че симулира неговата смърт. . . afterall, неговият смъртен акт не е бил подписан още.

    Hmmmm. . .

    Обичам този сайт, между другото. Това е страхотно да знаят другите са там, които се виждат и чувство същите неща, аз съм! Велика работа, администратор водене ни по всички новини!

  40. feyaya казва:
    ч.

    толкова силно, както и да е, аз не се опитвам да гледам всички глупости за това по телевизията, и по-конкретно ET ... че жена ми стане по нервите иначе с нея "изумителен, NEW откровения зад смъртта на Майкъл Джексън!"

    Просто чете днес, че родителските права изслушването е било отложено отново с още една седмица. Колко пъти и нещата ще се отложи във всичко това?

  • svangel казва:
    ч.

    единственият въпрос ме притеснява е защо би Майкъл Джаксън направи това за нас ... ние всички го обичам .... е само thoes глупави ЗОП, които наклеветил името му .... Мисля, че има твърде много спекулации ... за да ми falts в смъртта измислица ... много фалшив Michaels ... Уот, ако той направи reall отиде в сърдечен арест и се записват от лекаря, а след това реши А може би и в света мисли Im ded я, както и остане така ... ден те решават, че те изведат примамка ... това звучи като нещо, Джо преживяна храна направя ...

  • цветето казва:
    ч.

    Имам също така заяви от ден 1, че нещо не е наред от 02 нещо, как може някой мисля, че този човек е реалната MJ никакъв начин той изглежда странно, а когато той каза, че това е последната завеса повикване !!!!!!!! Казах на моя приятел не Терес нещо нередно тук Не знам какво е, но не е прав, оня ден чух MJ са починали, че всички дойдоха при мене bck знаех нещо не е правилно и не бях на всички шокирани поради някаква причина . Im 100% сигурен ХЕС жив на медиите няма да безумен ни с този наркотик нещо никакъв начин не мисля, че той е бил планиране това за известно време там е била никога няма да бъда аз турне юли боклука, момчета отида bck и поглед към 02 нещо му, които не го знам, че всички знаят, че там не е бил никога няма да бъде турнето му смешно как те са 100 часа на неговото репетиция кадри и 200 unreleased записи, този не го в ambulace Im театрален + медии грим художник Знам за грим др последните снимки се виждат реалните MJ са го в репетицията на Staples, DONT и аз мисля, че той ще дойде всеки bck добре не като ние знаем, MJ му е жив и семейството му са в това И НЕЙНИТЕ ЗА ВРЕМЕТО те нещо добро За него, надявам се, че сега той ще има живот той е толкова дълъг for.i също мисля, че той трябва да е толкова тъжно, че той трябваше да направи това знаейки му близки приятели / фенове / семейство са боли толкова много ЗОП направи живота му към ада точка, че той е фалшив смъртта си този тъжен му също много трудно в ЗОП, които са в по тази измислица смърт трудно за тях, отколкото за себе си MJ предизвика му ония, които сега трябва да играят с това и да запази в тайна, знам, Лиз + ДИАНА ще пазят secert но и за Джаксън семейство те може и да не го правят и аз също мисля, децата си, са в по него Обзалагам се, че ние DONT вижте ги често мисля, че майка му + Джанет ще запазим тази secert, но Джо I DONT ХЕС в мислите на него може да Джаксън семейството му вярвам? Не знам аз добивам смесва вибрациите от него той знае или доза, той не знае??? само времето ще покаже, но повярвай ми MJ е жив. СХОДЕН Айв заяви в други Айв MADE тук Четох за tmz коментари, че една от paramedics, който отиде да MJ начало, когато имаме 911 повикване има 100% сигурен организма те се отстраняват от MJ начало този ден не беше REAL МП и на персонала в UCLA WAS каза нещо не е наред, когато MJ ТЯЛО е докарана в нещо странно става тук???? всички тия нещо са толкова ясни MJ е жив

  • Sosh казва:
    ч.

    Аз бях мисля за цялата тази ситуация и се опита различен подход

    Майкъл и AEG планира всичко, което happenend последните няколко седмици. Планът беше да помогна на Майкъл от неговия (предложено) финансови проблеми и ще му даде голяма завръща Майкъл така може да живее един щастлив живот след това.

    What nobody did know at the moment the tour was announced, was that it never was going to happen. The tour was all a coverup to give Michael his King of Pop title back. Wich is what happend after 25th of june. Everybody was talking about Michael. Sales of Michael products went sky-high. This was his ultimate comback. His debts can be paid, AEG had a deal with Sony so both share in the extra income.

    Besides this, they will earn a lot of money on his next new album(s). New albums you will say? But how can a dead man make new records or songs? The answer is simple:

    It's said that MJ wrote about 100 songs for a single album. Only 10 – 13 wher put on the album, so lots of songs are still not used on his albums. I think there are hardly any people who know what kind of songs there are left. Probably some of these songs are recorded and still available to put on a new MJ record. However, lots of songs will only be some text on paper. Here comes the trick! As MIchael isn't dead, he can still finish these songs or better, make new ones. As his unreleased stuff is mostly unknown, he can create everything he wants. Quincy Jones, also part of the plan, will produce the new songs and album(s).

    Think about it: – Michael is a free man, without any pressure.
    - AEG and Sony earn lots of money by record sales etc.
    - There is enough material to create new albums with so-called 'unreleased material'.
    - There can be new songs, wich ofcourse will be released as 'unreleased material'
    --

    What do you think about this?

  • dynamite Says:

    I knew frm day 1 he was never gonna do 50 concerts, the guy at the 02 clearly isnt him even dermot o leary said he was acting weird,
    it was him at the rehersal i believe, did anyone c the article about what michael would look like dead they posted a picture of him with scars all over his face
    frm surgery collapsed nose, swollen eyes, burns on his face frm the pepsi ad, it looked nothin like him and in the picture he was black, i think it was frm the star newspaper

  • dynamite Says:

    Omg now they are saying he took 55pills a day in the last month of his death, i cant believe the crap the daily star comes up with, Where are they getting this bullshit from
    and why didnt anyone stop him from doing it if he did take them, it dosent make sense

  • ejay5131 Says:

    Did you all see the posts out now of the drugs etc they found at Neverland when they raided it years ago during the trials? And nobody thought that was unusual back then? So what they found it and left it there? Come on, somebody is helping to fuel the OD and drugs rumours. Family and friends that are in on it? Anybody else think they had a ggod plan but things got Messed up as soon as the 911 call was made? Oh and about the 911 call, since when do they tell you to call back if you need anything else? Ummm, HELLO…almost dead person here, I THINK THEY NEEDED SOMETHING! And why did they feel the need to release the 911 call? And EVERYONE knew where Mj was living, how could the doctor not know the address but the the tour bus that came by knew the address to MJs house. How convenient that they came along for a tour at just the right moment?? And nobody wants to talk to the people that were on that tour??

  • Оставете коментар

    Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.