2009
07,10

Michael Jackson kunne gå på tur fra ud over graven. Planerne bliver udklækket for et hologram billede af King of Pop skal vises på scenen ved siden af hans brødre for en række koncerter, Nyheder af verden rapporteres.

Jacksons far Joe og hans brødre, Jermaine, Tito, Marlon og Jackie, der var en del af Jackson 5, der ligger bag ideen. De har til formål at få optagelser af Michael fra hans tidligere gruppe og solo ture forventes på jobs næste år.

Den Thriller stjerne ville være følgende Elvis Presley, der "turné" verden i 2006 - næsten 30 år efter hans død - når et hologram af ham var forventet ved siden af et band og orkester.

En ven af Jackson-familien sagde: "De tror, det bedste mindesmærke til Michael ville være at have ham tilbage på scenen for at sidste gang - ligesom han ønskede. Michael's far og brødre synes en verden tour, hvor optagelser af Michael forventes på scenen sammen levende musikere, vil gå over en storm. "Ja, og vi er sikker på, at de også tror, at vi alle tror, at de 'bare gør det som en "Memorial" - med absolut intet at gøre med den vanvittige bjerg af penge, de ville gøre i processen.

"De mener også, Michael børn vil sætte pris på at se ham på scenen foran hans fans som det er noget, de aldrig har gjort. De tror, Michael ville elske idéen om, at han gjorde opfylde hans comeback drøm ved at følge, hvad Elvis gjorde. Det er den perfekte hyldest til deres Superstar bror, "siger Nyheder af verden.

Det er interessant at bemærke, at selv familien siger, at Michael's drøm var at følge med i, hvad Elvis gjorde ... .. gerne faking hans død for eksempel?

... Og, Mindeord? Højre. Sætte hans børn i søgelyset igen, de samme børn, som han så desperat holdes skjult for 95% af deres liv før hans død «, er noget, jeg er sikker på, at han aldrig ville have ønsket ... især efter at have gjort deres debut på hans Memorial.

Vi mener, at hvis familien er faktisk går til at udføre denne tur, at det er blot mere tyder på, at Michael Jackson er i live. De penge, der er fremstillet af sådan en tur ville indstille dem alle, og Michael op for resten af deres liv. Michael's gæld ville der allerede er blevet afskrevet på grund af hans' død ', og han kan nyde sine problemfri, afslappet liv med hans reelle børn, mens du ser det koncerter (for en ændring) fra komfort hans stue sofa i sit nye hus skjult et sted i Bahrain eller Mexico.

48 kommentarer indtil videre

Tilføj Din Kommentar
  1. Jeg tror, Michael vil afsløre sig selv på scenen. Han har talt om i årevis, at børnene har "aflyttet" ham til at gå på scenen med ham. mabye er det bare ønske tænkning for mig, men Damn det kunne være sejt, hvis Michael viste himsefl på dette tidspunkt. Jeg ved det lyder dumt, igen, bare wishfull tænkning, fordi jeg elsker ham så højt.

  2. I dont tror han ville afsløre sig isnt det ulovligt at fake din egen død, men yah det ville være sejt, hvis han gjorde

  3. Jeg er så glad for jeg endelig kan komme ind på her ... haft login problemer i flere dage og var ikke i stand til at sende.

    Hmmm ... hvis MJ's familie var at udføre igen i gang, kan jeg ikke se, hvordan det er beviser, som han er i live. : - / Måske er jeg manglede noget.

    Jeg ærligt håbede han skulle poppe ud af sin kiste på mindesmærket og slag verden væk, men selvfølgelig, at ikke sket.

    Så okay lad os sige, at han stadig er i live (som en del af mig stadig mener det), hvor (land eller stat), vil han beslutte at bryde tavsheden? Og hvordan? En koncert? En nyhed cast? Hans familie?
    Og hvornår? Ved sin fødselsdag i august? Næste år?
    Håber der vil være flere spor i fremtiden.

    Passage fingrene i TX.

  4. Jeg ærligt undre sig, hvis det overhovedet er han nogensinde ville gøre hans' komme tilbage «, selv om - retteligt så - denne koncert skulle være hans" komme tilbage "tour. Hvor fantastisk at komme tilbage .. fra de døde! Det ville være det perfekte publicity stunt, som vi naturligvis alle ved, at han er berygtet for disse type ting.

    Helt uafhængige, men er der nogen, der ved, hvordan du uploader et billede til din profil på her?

  5. Dawnedwee. Grunden til, at jeg tror, han er i live, er, fordi disse ord, dukkede op i wrting ud for hans billede på memoriel: Im i live, og Im her for evigt. Det skræmte fanden ud af mig, men jeg så det som et tegn, (igen, mabye jeg bare naiv), og det er denne august hans familie vil gøre de koncerter, som Jackson 5 Renioun, og der vil være en naturtro monogram som Michael på scenen. Im sorry hvis jeg forsvarlig Crazy, men jeg kan ikke få det sentance ud af mit hoved. Og jeg vandt `t indtil jeg er helt sikker på, at han er gået for rigtige. Jeg tror, han vil blæse verden væk en dag, hvem ved. Jeg elsker Michael så meget, og jeg vil give noget for at få ham tilbage, selv mit eget hjerte (hvis han virkelig er død), bare for at få ham til at ånde igen. Jeg håber blot, at Michael ser dette en dag, hvis han var ablte til at vide, at vi elsker ham og støtte ham, uanset hvad. Elsker dig angel

  6. lol det ville være fantastisk, hvis han var kommet tilbage, og hans comeback blev i Irland, han var her i 2006 og opholdt sig 3months med sine børn og indspillet nogle sange her, han elskede det, han ønskede 2 købe et slot i Cork , de personer over her forlod ham alene og gjorde ikke besværet ham, som han kunne lide, lol han kunne lide grød i morgen, blev han spottet månen walkin om natten i plænen, som ejeren af det sted han boede,
    sagde de, hvordan Nice og genert han var og blev stor med børnene, og hvordan han fandt det svært 2 tillid mennesker, jeg ville ønske, at jeg fik 2 c ham Wen han gjorde hans sidste koncert her

  7. de ting er jeg hader at råbe vagt i gevær om medierne igen, men de sagde Michael lige netop viser sine børn, før han dør galt igen i 2005 9r 2006 tror jeg, han unvails dem i hjemmet video på ræven tage et kig på denne medierne ligger der er ti eller 11 af dem, og de skjulte alle de ting han gjorde ud af kærlighed også selv michael siger medierne kan lide den negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. sorry det var 2007 jeg var fejlagtig stadig

  9. Inden for en uge en ny Michael Jackson Album er annonceret. I stedet for tidligere rygter det ikke kaldes 7even men resurection. Resurection er også den første udgivet spor. Videoklippet er, hvad folk i dag kalder "kuplen Project '

    Før meddelelsen, alle større tv / news viser er tippes om dette for breaking news.

  10. Og min tidligere post er wishfull tror naturligvis.

    Desværre parentesen for min - Dream Mode on / off - er forsvundet i posten.

  11. Okay, det er bare freaky. Blot en dag kort for at være nøjagtig 6 måneder til den 25 juni.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. Nå min idé ville være dette .... Han er ikke død, han netop besluttet at leve helt og fredeligt life.Coz han ikke var 20 længere Da han gik i seng klnowing, at han underskrev 10 koncerter og vågnede underskrevet for 50, og at han ikke ved, hvordan han vil trække 50 jobs, som han ikke er en stor Æderen ... Og før han sagde, at han snarere ville dø, så gå på scenen og forlegen ham selv i front af et millioner af hans fans.So når du lægge det sammen det gøre en sense.He valgt at ofre alt, men at holde den gode pic af hans egen ... og nu hans familie gerne vil gøre mindesmærke ture rundt om i verden eller SMG ... Dens blot at foretage en penge ...

  13. Michael isnt døde fuldstændig standsning. Han er i live og im glad for, at nu kan han have en vis fred. Jeg sagde, at det fra dag ét, at han var ikke i live og min familie troede, jeg var skør. Alt efter, og før hans død var og er sus. Og Thats det.

    Men kan jeg så sige til alle de mennesker, der tror, at han vil gøre et comeback fra de døde, har tillid til mig, at det ikke vil ske, så meget som det ville være dejligt sin bare ikke muligt. Det ville ødelægge hans image fuldstændigt, og der vil være udgangspunktet faking din død kun at komme tilbage?

    Michael I kender din derude, jeg håber virkelig, du har endelig fundet den fred, som du fortjener, oh og im 100% hans børn og familie er i på dette.

  14. ohhh absolut han ikke vil gøre nogen comeback! Han er gonna live hans fredelig, normalt liv! Det er, hvad han fortjener! I luv u MJ og im 100% med ya! U ved, hvad ur gør ....

  15. ved siden af tanken om den største skrøne,
    Jeg vil blot fokuserer nogle idéer om
    Kloning MICHAEL

    MJ ønsker at klone sig selv
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    resultat-> Med Michael, alt er muligt

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    første kloning virksomheden:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ kan hjælpe dig:

    * Hvis du er steril og har mistet håbet om at have det barn, du drømmer om.

    * Hvis du er homoseksuel og dybt ønske om et barn, der vil varetage dine egne gener.

    * Hvis du lige har mistet - eller er ved at tabe - et elsket familiemedlem, og ser gerne, at en identisk dobbelte af den pågældende person begynde et nyt liv.

    * Hvis du er hiv + og ønsker at få et barn, der ville være din genetiske twin - uden inficerende enten barnet eller din partner med virus.

    * Hvis du blot ønsker at blive klonet, uanset dine grunde måtte være.

    -> Uri geller
    -> Michael's børn og måske kvinder
    alle bør være fokuseret som involverede personer i sådan et komplot!

  16. Jeg ved ikke, hvad man skal tænke på det. Jeg vil ikke deltage i holotour for sikker. Jeg er ikke om at hylde Michael, det handler om familien tjener penge ud. Jeg ville ønske, de gjorde dette for ham, fordi han har brug for penge for at betale al gæld, men jeg tror, de er bare grådige. I didn't like mindesmærket, det var en tarvelig begivenhed. Som taky som holotour. Dårlig smag.

    Jeg så et meget trist billede af Michael, hvor han ser svage og gamle, rynker omkring hans hals. Måske var han ikke i stand til at udføre, og nu er dækkeevne og inddrive somewere.

  17. Ja, jeg læste dette, også i går og er glad for du har indsendt den. Michael vises i et hologram for hans "endelig" forestillinger? Hvor bekvemt. Dette er som Fishy mig som den sidste kostumeprøve (& 100 flere timer) kun sker for at være tapede af flere HD-videokameraer. Hvor bekvemt. Plus han lige er sket for at fuldføre en video projekt (kuplen Project - komplet med en nostalgisk Thriller-type kirkegård & stor plakat af Mike som en varulv) to uger før han døde. Han indrømmede, at altid at stræbe efter at toppen succes Thriller, så hvad bedre måde end at omfatte dele af den i den næste store projekt? Jeg kan huske, da det blev annonceret for et par dage efter hans død, at heldigvis hans sidste levende øvelse udførelsen af "Så er det" tour blev fanget på kamera. Oh serendipity! Derefter lærte jeg ikke blot på kameraet, men i multi-kamera, high-definition video og multi-track audio. "Hvad?! All right! "Jeg sagde, ringer min bror. Han indvilligede i, hvordan belejligt dette var. Vi både fik ophidset, glad på verdens held at denne var blevet indspillet til sin fulde. Vi talte om, hvordan MJ sandsynligvis ikke var fysisk op til at gøre 50 viser alligevel, og det var det bedst mulige resultat for ham og hans publikum. Plus det kunne hjælpe afbetale sin $ $ gæld. Vi har endog drøftet, hvordan det ville være fantastisk, hvis de kunne frigive det i filmen teatre som sidste koncert. Lo & beskue, dage senere nyheder kom ud, at det "Michael Jackson's Last Tour Rehearsals optaget for mulige Release, CD / DVD / Biografer." Selv om det var det, jeg håbede på, blev jeg mistænksom. Det virker perfekt strategized & henrettet for at få Mike & hans forretningsforbindelser off the hook mens stadig appeasing de fans.

  18. @ Jackoisalive21 - Jeg siger ikke, han er helt klart vil stille et komme tilbage eller noget af den slags. Alle, jeg siger, er, at hvis han gjorde, ville det stort set være den definition af awesome.

  19. Og jeg tror også, at hans børn og familie er i på den og ved, at han er i live. Det er ret indlysende!

  20. Jeg tror, AEG spillet en stor rolle i denne og gav subtile spor i tiden op til "Dette er det" koncerter. Se pressekonference med Ortega og Phillips, når de annoncerede datoer blev omlagt. De er reaktioner på nogle af de spørgsmål og den måde de holder i gang om, hvordan god Michaels sundhed er, og at han aldrig havde hudkræft eller enhver sygdom. Så læs denne http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Dette er en af de strangest klausuler jeg har læst om for en person, der har bestået en fire timers medicinsk "med bravur" herunder blodprøver og toksikologi rapporter. Også på mindesmærket Kenny Ortega sagde "vi var lige her lidt mindre end en uge siden, og Michael var med os", mindesmærket blev afholdt 10 dage efter, at han 'døde', så bør ikke han har sagt "lidt over en uge siden "??

  21. Ok så jeg fundet noget Joe Jackson sagde.
    Han sagde, at han ikke vidste noget om narkotika, men han gjorde ved, hvad det var, var det for at hjælpe ham slappe af fra at arbejde så hårdt. , End han sagde: "Nå men, han ikke vågner op. Han aldrig vågnede op. Han døde i sin søvn. "
    Nu kan jeg forstå, han var på sengen og lægen gav CPR til ham, men ikke de siger han callapsed?
    Har lægen se det ske?
    Jeg er bare om forveksles side lige nu.

  22. Jeg er helt enig med jackoisalive21. Michael kan ikke vises, fordi han ville definitivt ødelægge hans omdømme og ud over, ville han have juridisk problems.Let 's forlade ham leve et liv i anonymitet, som han ikke kunne gøre før, væk fra folk, der forsøger at finde noget om ham til at tale om og ondt ham. Desværre har verden mistet en sand humanitær der gjorde mere end nogen nogensinde vil gøre for at helbrede denne verden.

    Et spørgsmål: Hvad mener du med "rigtige" børn? Tror du disse childrena er fake såvel?

  23. Jeg er nysgerrig om Liz Taylor. Det virkede mærkeligt for hende ikke at deltage i Memorial, eller foretage nogen form for offentlig erklæring overhovedet. Hende og Michael er meget tæt.

    Da ingen har virkelig hørt fra hende siden hans "død", jeg tænkte, at måske er hun med ham lige nu. Måske hun er en vigtig aktør i denne skrøne.

    Det er bare min tanke. Hvad mener du fyre tror?

  24. Jeg ved ikke, hvad de skal tro, og jeg ved ikke, om MJ vil afsløre sig selv eller ej.

    Disse børn er helt klart hans virkelige kids - se hjemmevideoer, samme børn.

  25. Mit hoved gør ondt, haha! Jeg ved ikke, om han er levende eller død, men hvis han virkelig er i live og har startet et nyt liv et andet sted, ja, han kan ligeså godt være død, right? Er han ikke ville gå igennem alle, at besværet med faking hans død blot for at vende tilbage? O_O Uanset hvad, skal vi lade ham hvile i fred. Han naturligvis ikke ønsker at blive generet.

    Men tjek det ud:

    Den dødsattest offentliggjort af TMZ er ikke en bekræftet kopi, det er en certificeret informational kopi. "INFORMATIVE, ikke et gyldigt dokument AT ETABLERE identitet" er prægede hele ansigtet af kopien. En bekræftet kopi, men kan bruges til at fastslå identiteten af den person, der er navngivet i certifikatet.

    Trods rapporter Michael Jackson krop er på Forest Lawn i Hollywood Hills, TMZ siger det ikke er der. Men om den attest, navnet på begravelse etableringsret Forest Lawn. Hvad giver?

  26. @ Mariah

    Jeg absolut tror Elizabeth T. ville være en stor del af denne skrøne, da hun var en person, han vidste, han kunne stole fuldstændigt.

  27. Mellem papirkurven på TV (Entertainment Tonight, Ekstra, Access Hollywood, etc) og papirkurven på internettet (TMZ, ET Online, Ekstra, Radar Online) hævder, at "kilder" findes alle former for injektion mærkninger på MJ krop, således af naturligvis alle antager MJ er en fuldstændig blæst Junkie.

    Jamen jeg tror, alle, der er en masse lort.

    # 1. MJ bestået en 4 timers fysisk så AEG kunne forsikre ham. Hvis MJ havde alle disse mærker på hans krop, ville det have været set i løbet af de fysiske og AEG ville have lad MJ gå så de ikke ville forsikre en narkoman.

    # 2. Er det ikke utroligt, alle disse trashy websites / viser holde navngivning "kilder" for alle deres nye saftige sladder? Den obduktion har ikke været sat ud. Så hvor er de at få deres oplysninger? Åh det er rigtigt, de gør det op.
    Den ligsynsmand gør obduktionen sagde, at han ikke ser nogen mærkning på MJ krop (jeg kan ikke huske hvor jeg læste, at nu, jeg har læst så mange ting for nylig, at jeg ikke kan holde tingene ligeud). Jeg tror, han har gjort, at meddelelsen når MJ krop blev leveret til ham.

    # 3. Hvis MJ havde injektion mærkninger på hans hals, og han angiveligt havde en åben kiste under hans visning, disse mærker vil stadig ses, selv gennem makeup, ville ikke du tror?

    Vær forsigtig og brug wisdonm når De ser tv og læser disse sladder monger hjemmesider. De vil sige og gøre noget for at få deres 15 minutters berømmelse.

  28. Alle er at spise, hvad pressen er fodre dem.
    Det ser ud som om de fleste mennesker ikke kan tænke selv.
    Enhver tv-show eller internetsite ønsker at grave op så meget snavs den kan finde ca MJ.
    Og alle tv viser er kopiering fra hinanden.
    Det handler om hvor mange penge de kan få ud af denne milkcow.
    Ikke han har nok gået lavpunktet, da han var "live".

  29. Jeg er enig med dawnevee og angel36 ... dagligdags medierne (TV, samt online websteder) har noget nyt at tale om - selv at modsige sig selv, hver gang de gør! Ikke engang de Media har deres historier straight, som pr plejer.

    Som jeg altid siger, og vil fortsætte med at sige, er der noget op. Og siden dag ét, intet er lagt sammen. Der er rapporter nu, at hans krop er ved crypt ejes af Berry Gordy? Well, i nat han bekræftede, at disse rygter ikke var sandt. SO. Folk lyver, medierne lyver, Jackson-familien er forfærdeligt at holde det en skrøne. De havde 2 uger til at finde ud af hvad du vil gøre med hans krop «. I stedet besluttede de at planlægge, at helt indfasningsforanstaltninger mindesmærke. For skam. Han er tydeligvis i live, og folk ved ikke, hvordan man kan holde det en hemmelig længere.

  30. Og hvad jeg mener med Jackson-familien er forfærdeligt at holde dette en Hoax (det kom ud forkert) Jeg mener som i vil, de er forfærdelige på skjule det faktum, at han stadig er i live.

  31. ppl du cant seriøst tror, at Paris gråd kunne bevise, at han døde ret ... der var rapporter om hans børn handler virkelig glad og kunne næsten ikke være generet ... så wat børn cant fake en græde til .. af corse de kan .... plz .. denne død ting er også planlagt, elsker dig MJ .... Jeg wnt græde cuz jeg kender u live

  32. Om Liz Taylor, kan du tjekke hende kvidre side for kommentarer hun forlod der: http://twitter.com/DameElizabeth

    Hun giver hende grunde til ikke at deltage i mindesmærke.

  33. Jeg tror, denne fyr Kenny Ortega forekommer mistænkelige i alt dette. Du ved, når han introducerer den finale, "alle michael arbejdet på denne så hårdt, det var hans comeback", jeg troede han var bygningen os alle op til nyt materiale eller flere af video, de angiveligt havde, og derefter går vi lige få 2 gamle sange. Han syntes temmelig pumpet op til et mindesmærke også.
    Og nu LAPD Chief siger drab er nu en mulighed, men de afventer toksikologien rapporter. WTF? Mener, at en sund latterligt at nogen andre, at du kan begynde at formode, at nogen kan være strafferetligt ansvarlig for hans død, men du har i sinde at vente med at fortsætte? Og nej rapporteringspligtige spørgsmålstegn ved denne. Hvis det var mord (jeg stadig synes, han er i live), hvor i verden kan du eventuelt retsforfølge en person, efter at du forsegle hans scene i døden for et par dage (det synes der kunne have været narkotika involveret i død) at indsamle beviser, derefter åbne scene for enhver, og alle, og derefter sende politiet TILBAGE for at finde flere lægemidler (hvordan har de ikke finde EVERY medicinske element første feje?), ikke begrave fyr efter 2 uger, men langsomt indrømme en mulighed for fejl spille på Samtidig siger du nødt til at vente for toksikologi? Hvorfor? I tilfælde af, at du rent faktisk havde en chance i fangst og bevise denne handling? WOW Det er, hvad passerer for retlige og politimæssige arbejde i LA I guess.
    Jeg vil også gerne dele en armature psykologi trick. Når folk taler, hvis de ikke er direkte øjenkontakt med intervieweren, når de går ind på de områder af hjernen, der holder datahukommelser retning af deres øjne ufrivilligt flytte til deres højre eller venstre. Når højttaleren er adgang til de områder af hjernen, der er beskæftiget med kreativitet, øjne vil flyde i den modsatte retning. Så når en person er at fortælle sandheden, vil du normalt se deres øjne flytter til deres ret, da de mentalt få adgang til faktiske erindringer, men når en person skal oprette deres erindringer deres øjne gå til venstre. Når Joe Jackson har til at få adgang til erindring om, hvad der skete med hans søn, og hvordan han mener om ham hans øjne glide ned til hans venstre.
    Jeg tror, det er en god måde at måle BS fra alle taler hoveder, du ser på TV. Hvad weird er den sygeplejerske, der påstår han spurgte hende for Diprovan kun ser lige frem.

  34. Her er en anden hoved scratcher for ya ...

    Gå til http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Nå, ja, lad mig se her ..

    Hvorfor skulle det tage 2 uger for LAPD til endeligt tal denne ene ud?
    Dr. Murray's bil blev beslaglagt samme dag MJ døde. Det ville ikke tage 2 uger til at finde piller i bilen.
    Han fik sin bil tilbage et par dage senere, og intet blev fundet i den.
    Hvis politiet havde søgt denne bil og kom på disse lægemidler, ville de have taget Dr. Murray i varetægt.

    Ved ikke, om det har betydning eller ej, men troede, at jeg ville sende den ind som en post som jeg fortsætte med at gøre min forskning.

  35. Alle andre har at gøre, er at se på dette damn O2 pressekonference video og se, at dette ikke er Michael. Jeg kan forstå, hvordan massemedierne er ikke samle op på dette for de indlysende grunde til måske skjuler noget. Men for rigtigt Jackson fanatikere og mest af alt hans familie ikke bliver forstyrret, at dette ikke er MJ er sindssyg! Dette viser, at familien er skjule noget. Dette ville være en vigtig del af enhver form for igangværende efterforskning i hans såkaldte død. Måske den imposter erstattet ham, fordi han var syg. Jeg ved det ikke! Men dette kan besvare en masse spørgsmål til familie-og efterforskere. Men selvfølgelig, hvis familie er foregiver ikke mærke, de gemmer sig et hemmeligt.
    Jeg mener ærligt!! 2 måneder (korrigere mig, hvis jeg er forkert), før hans død, efter forbikørsel AEG fysiske for en større koncert, han sender et organ dobbelt. Noget er så ikke rigtigt. Som jeg har sagt før, alle andre er nødt til at gøre, er at se denne O2 pressekonference. Hvis du er inteeligent nok til at tro, at dette ikke er MJ, så er du nødt til at spørge dig selv HVORFOR? Still-billeder af pressekonferencen trully viser, at det ikke er ham. Jeg er en enorm MJ fan, men ikke en crazed fanatiker. Hvor er de MJ impersonators, skøre fanatikere, medier og endelig Familie at sige, "Dette er ikke vores MJ !!!"? Fordi noget er blevet skjult uanset Hemmeligheden er.

  36. Regelmæssig Joes på gaden er helt opkøb i færdige medie-skabte teorier at MJ var en narkoman, og at de har fundet en cocktail af narkotika i hans besiddelse eller nogle siger i hans krop. Idioter. Journalistiske integritet og sandfærdighed har officielt døde. Selv respektable net, der formodes at værne fakta over spekulation (ligesom de store kabelnettene) er at bukke under for dette enorme penge beslutningsproces raptus. Jeg ved ikke, hvad de skal tro mere, men alle jeg kender, er, at TMZ er den eneste kilde, at alle disse netværk og nyhedswebsteder (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) fik deres første rapporter fra. Det er i sig selv et stort tegn på, at dette er alle komplette tyr lort. Toksikologi rapporter ikke vil blive frigivet til en uge eller mere, så alle disse rapporter, at han blev fundet narkotika-dum er FALSE

  37. @ bghoppy - amatørradiotjeneste psykologi trick giver mening. ikke så mærkeligt hele Jackson familie gjorde hele MIB glasarter ting ved mindesmærket. De var nødt til at skjule deres liggende øjne.

  38. Jeg tror, at der var nogle hints i erklæringen fra Lizzie. 1. en: Michael, woulden `t vil jeg dele min sorg med verden, der er mellem os, som vi hun midler (Michael og sig selv). Hun var den kærlighed til sit liv, som en ven, ans, så var han til hende. Jeg tror, at hun har en del i denne. Men jeg gerne Lizzie, hun har altid været der for Michael, og jeg ved, hun er nu så godt ..

  39. Gør de DNA-test, fingeraftryk, blod type analyser osv., før de underskriver dødsattest? ELLER, skal de bare have en "okay" fra et familiemedlem, som ID's kroppen? Indtil videre er der intet bevis for, at det var Michael, der døde. . . ikke en brik af beviser. Bortset fra en fuzzy billedet i en ambulance. . . selv, der ikke viser han (eller en imposter) er død.

    Jeg tror ikke, at han vil dukke op igen, hvis han er i live. Hvis han troede, han var hounded en masse, før han "død" ville han helt sikkert blive kontrolleret, og hounded mere, hvis han er "genopstå".

    Nogen har gjort et godt punkt på dette websted, selvom. De sagde, at hvis Michael gjorde det igen, han sandsynligvis ikke ville blive fundet skyldige i faking sin død. . . afterall, hans død certifikat er ikke underskrevet endnu.

    Hmmmm. . .

    Love this site, ved den måde. Det er dejligt at vide, andre er derude, der er at se og føle de samme ting, jeg er! Store arbejde, administrator holde os op på alle nyhederne!

  40. så hårdt, som det er, jeg forsøger ikke at se alle de crap om det på tv, specielt ET ... at kvinden får mig på nerverne alligevel med hende "chokerende, nye afsløringer bag død Michael Jackson!!"

    Jeg har lige læst i dag, at forældremyndigheden retsmødet er igen blevet udsat af en anden uge. hvor mange gange og bliver det ikke udsættes for alt dette?

  41. det eneste spørgsmål generer mig, er, hvorfor skulle Michael Jackson gør det for os ... vi alle elsker ham .... er lige thoes dum ppl der slandered hans navn .... Jeg tror, der er for mange spekulationer ... til min falts i døden skrøne ... at mange falske Michaels ... wat, hvis han virkelig gjorde gå ind hjertestop og blev reddet af den læge, og derefter besluttede oh well måske verden mener im DED kan lige så godt ophold på den måde ... den de beslutter, at de sætter de lokkefugle ... det lyder som noget joe CUD do ...

  42. Jeg har også sagt fra dag 1, at noget ikke er rigtigt fra 02 ting, hvordan kan nogen tro, at denne fyr er den egentlige MJ ingen måde han ser mærkeligt, og da han sagde, at dette er det sidste gardin opkald !!!!!!!! Jeg sagde til min ven ikke theres noget galt her, jeg dont kende hvad det er, men det er ikke rigtigt, den dag jeg hørte MJ døde det hele kom bck mig, vidste jeg, at noget ikke var rigtigt, og jeg var slet ikke chokeret eller anden grund . IM 100% sikker på HES live de medier ikke vil narre os med dette stof ting ingen måde jeg tror, han har været planer om dette i et stykke tid var der aldrig vil blive en tur i juli skrald, gutter gå bck og se på de 02 ting det er ikke ham, som jeg ved du ved alle, der aldrig vil blive en tur sin sjovt, hvordan de har 100 timer af hans øvelse optagelser og 200 ikke-frigivne optegnelser, Thats ikke ham i ambulace im en teatralske + medier makeup artist jeg vide om makeup etc de sidste billeder vi ses i den virkelige MJ er ham i øvelse på hæfteklammer, og jeg dont tror han vil alle komme bck vel ikke, som vi kender ham MJ er levende og hans familie er i sig selv og sine About Time de gør noget godt for ham, håber jeg, nu vil han have det liv han har, så længe for.i tror også, at han skal være så trist, at han havde at gøre dette vide hans nære venner / fans / familiemedlemmer er skadelig for så mange ppl gjort sit liv helvede til det punkt, at han er nødt til at fake sin død Thats trist sin også meget hårdt for ppl, der er på denne Hoax død hårdere på dem end på MJ selv forvolde dem, at nu skulle spille på det og holde det hemmeligt, jeg ved, Liz + DIANA vil holde secert men som for jackson familie de måske ikke så godt, jeg synes også, at hans børn er på det i bet vi dont se dem ofte jeg tror, at hans mor + Janet vil holde denne secert, men joe jeg dont tror HES i om det kan Jackson-familien har tillid til ham? jeg dont kende Jeg får blandet Vibes fra ham om han ved eller dosis han ikke kender??? Kun tiden vil vise, men tro mig MJ er i live. SAMME IVE sagde i andre post IVE FORETAGES PÅ her er jeg læse om tmz kommentar, at en af paramedicinsk personale, der tog til MJ hjem, når de fik 911 opkald der 100% sikker på det organ, de er fjernet fra MJ hjem denne dag var ikke REAL MJ og personalet på UCLA sagde noget IKKE VAR ret, når MJ BODY SAGSANLAEGGET i noget INTELLIGENCE skulle på???? alle disse ting er så klar MJ er i live

  43. Jeg har været tanker om hele denne situation og forsøgte en anden tilgang

    Michael og AEG planlagt alt, happenend de sidste par uger. Planen var at hjælpe Michael ud af hans (foreslået) finansielle problemer og give ham store comeback så Michael kan leve et lykkeligt liv efter.

    Hvad ingen gjorde vide på det tidspunkt, hvor tour blev annonceret, var, at det aldrig ville ske. Turen var alle en coverup til at give Michael hans King of Pop titel tilbage. Hvilket er, hvad happend efter 25 juni. Alle talte om Michael. Salget af Michael produkter gik skyhøj. Dette var hans ultimative comeback. Sin gæld kan betales, AEG havde en aftale med Sony, så begge dele i ekstra indtægt.

    Ud over dette, vil de tjene en masse penge på sit kommende nye album (s). Nye album vil du sige? Men hvordan kan en død mand gøre nye registre eller sange? Svaret er enkelt:

    Det er sagt, at MJ skrev omkring 100 sange til en enkelt album. Kun 10 - 13 hvor lagt på albummet, så masser af sange, der stadig ikke bruges på hans albums. Jeg tror, der er næsten ingen mennesker, der ved, hvad slags sange, der er tilbage. Sandsynligvis nogle af disse sange er indspillet og stadig er til rådighed til at sætte på en ny MJ rekord. Men masser af sange, vil kun blive noget tekst på papir. Her kommer man vundet! Som Michael er ikke død, kan han stadig er færdig med disse sange eller bedre, gøre nye. Da hans ikke-frigivne stuff er oftest ukendt, han kan lave alt det, han ønsker. Quincy Jones, også en del af planen, vil give de nye sange og album (s).

    Tænk over det: - Michael er en fri mand uden noget pres.
    - AEG og Sony tjene masser af penge ved at registrere salg osv.
    - Der er nok materiale til at skabe nye album med såkaldte "ikke-frigivne materiale«.
    - Der kan være nye sange, som naturligvis vil blive frigivet som »ikke-frigivne materiale«
    --

    Hvad mener du om det?

  44. Jeg vidste FRM dag 1 var han aldrig gonna do 50 koncerter, den fyr på 02 klart isnt ham selv Dermot o leary sagde han handlede weird,
    det var ham på øvelse Jeg tror, gjorde enhver c artiklen om, hvad Michael ville ligne døde de indsendt et billede af ham med ar i hele hans ansigt
    FRM kirurgi kollapsede næse, hævede øjne, forbrændinger på hans ansigt FRM den Pepsi annonce, så ingenting som ham, og i det billede, han var sort, jeg synes, det var FRM stjernen avis

  45. OMG nu de siger han fandt 55pills en dag i den sidste måned af hans død, i cant tror det crap den daglige stjerne kommer op med, hvor skal de få denne lort fra
    og hvorfor gjorde ikke nogen stoppe ham fra at gøre det, hvis han tog dem, det dosent make sense

  46. Har du alle se de stillinger ud nu af narkotika etc de fandt på Neverland, når de razzia det år siden under forsøg? Og ingen troede det var usædvanligt dengang? Så hvad de fandt den, og overladt det der? Kom nu, nogen er med til at brændstof OD og narkotika rygter. Familie og venner, der er i om det? Alle andre tror, de havde en ggod plan men tingene fik rodet sammen, så snart 911 opkald blev foretaget? Oh og omkring 911 opkald, og siden da har de fortælle dig om at ringe tilbage, hvis du har brug for noget andet? Ummm, HELLO ... næsten død person her, jeg tror, de havde brug for noget! Og hvorfor gjorde de føler behov for at frigive 911 opkald? Og alle vidste, hvor MJ var levende, hvordan kunne lægen ikke kender adressen, men den tour-bus, der fulgte af kendte adresse til MJs hus. Hvor belejligt, at de kom sammen til en rundvisning på det helt rigtige tidspunkt? Og ingen ønsker at tale med de mennesker, der var på denne tour??

  47. Jeg håber virkelig, lever og har det godt eller andet sted. Da jeg var se Memorial på CNN, bemærkede jeg, at der var en masse tørre øjne i mængden. At bare ikke sat godt sammen med mig. Jeg tror måske Katherine havde et par tårer, men alle andre syntes ikke at forstyrre.

    Det ville tage en enorm sum penge og planlægger at trække sig fra en stunt som dette.

    I am wondering if there have been any recent “sightings” of MJ or better yet, if there are any recent photos of him proving that he is alive.

    The Memorial that I watch was closed casket. I find that strange, of course, the family can make that choice, but it just seems strange to me.

    I bet, Michael is reading this right now, for all I know, he's the administrator of this site.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.