Майкл Джексон тур из-за 'Серйозні'

10 липня 2009
на адміністратора

Майкл Джексон може перейти на гастролі з-за серйозною. Плани які виношували на голограмі зображення короля поп з'явитися на сцені, поряд з його братами за серію концертів, новини у світі повідомлялось.

Джексона Папа Джо і його брати Jermaine, Тіто, Марлон і Джекі, які є частиною Джексона 5, за ідею. Вони мають на меті зйомки Майкла з його минулого групи та сольних турів за прогнозами на концертах в наступному році.

У Триллер зірки будуть наступні Elvis Presley, хто "відвідав" Світ у 2006 році - майже 30 років після своєї смерті - коли йому голограма, за прогнозами, поряд із смуги та оркестру.

А друг сім'ї Джексон заявив: "Вони вважають, що найкращим пам'ятником Майкла було б йому повернутися на сцену в останній раз, що - як він хотів. Михайлівський тато, і брати думають, що світовий тур, в якому кадри Майкл прогнозуються на сцені разом живуть музиканти, увійде шторму. "Так, і ми впевнені, але думаю, що ми всі вважаємо, що вони просто роблять це як 'Меморіал' - з абсолютно нічого спільного з безумной гору грошей вони внесуть у цей процес.

"Вони також вважають, Майкл діти оцінять бачимо його на сцені, на очах у вболівальників, як-то вони ніколи не робив. Вони думають, що Майкл любив би ідея про те, що він виконав свої повернення мрії, дотримуючись якої Елвіс зробив. Це ідеальне данину їх суперзірка брат, говорить новин у світі.

Це цікаво відзначити, що навіть сім'ї, заявивши, що Майкл мрія полягала в тому, щоб слідувати какой Елвіс зробив ... .. як faking його смерті, наприклад?

... І, Данина? Правий. Введення його дітей в центрі уваги знову ті ж самі діти, що він так відчайдушно приховані за 95% їх життя до його смерті, це те, я впевнений, що він ніколи б не хотіла ... особливо після того, як вони зробили свій дебют на його меморіал.

Ми вважаємо, що якщо сім'я дійсно збираєтеся здійснити цей тур, то це тільки більше свідчень того, що Майкл Джексон жив. Гроші, виготовлені з такого туру будуть визначені всі вони, і Майкл на всю оставшуюся жизнь. Майкл боргів буде вже списано у зв'язку з його смертю, і він може користуватися своїми Нервування безкоштовно, розслабленої життя зі своїми реальними дітьми, в той час як перегляд концертів (зміна) з комфортом його вітальні диван у його новій Будинок-то прихований в Бахрейні або Мексиці.

Мітки: ЗМІ, новини, звіти, поїздки
Опубліковано в ЗМІ, музика, новини, тур | Коментарі (11)

11 Відповіді на "Майкл Джексон тур из-за" серйозні "

  1. MyBelovedMJ Говорить:

    Я думаю, Майкл покаже себе на сцені. Він говорив про те, що протягом багатьох років діти мають "прослухуватися" йому йти на сцену з ним. mabye він просто хотів думати на мене, чорт забирай, але може бути прохолодно, якщо Майкл показав himsefl на даному етапі. Я знаю, це звучить нерозумно, знову ж, тільки wishfull думати, що я люблю його так сильно.

  2. динаміт Говорить:

    Dont Я думаю, що він покаже себе isn't воно незаконно підробленої власну смерть, але YAH що б здорово, якщо він

  3. DawneVee Говорить:

    Я так рад, нарешті, я можу прокоментувати ... тут був вхід, що мають проблеми протягом багатьох днів і був не в змозі посту.

    Ммм ... якщо МЮ сім'ї полягає в тому, щоб знову виконати в термін, я не бачу, яким чином це є свідченням його живим. : - / Може бути, я-то відсутній.

    Я щиро сподівався, він збирається поп з його Ларец на меморіальному і удар світу геть, але, очевидно, цього не сталося.

    Так, добре, давайте говорити він ще живий (що частина мене все ще думає так), де (країни або держави), він вирішить порушити мовчання? І яким чином? Концерт? А новини кинули? Його родина?
    І коли? У свій день народження в серпні? У наступному році?
    Надія не буде більше доказів і в майбутньому.

    Перетинаючи мої пальці в Техас.

  4. Андреа Говорить:
    ч.

    Я щиро дивуватися, якщо взагалі він коли-небудь зробити його 'повернутися', хоча - по праву так - цей концерт мав стати його "повернутися 'тур. Як Awesome повернутися .. з мертвих! Було б ідеальним рекламних трюків, які, зрозуміло, всі ми знаємо, він досить відомий тип цих речей.

    Зовсім ні, але хто знає, як завантажити фото на ваш профілів тут?

  5. MyBelovedMJ Говорить:
    ч.

    Dawnedwee. Причина, я думаю, що він живий, тому, що ці слова, з'явився в wrting поруч з його зображення на memoriel: Im живі, і Im тут назавжди. Це страшно, чорт з мене, але я бачив це як знак, (знову ж таки, mabye Я просто наївно) І це в серпні цього року його сім'я буде робити концерти, як Jackson 5 Renioun, і там буде живий монограма Майкл, як на сцені. Їм шкода, якщо я звук Crazy, але я не можу, що sentance з моєї голови. І я переміг `т до тих пір, поки я повністю впевнений, що він пішов FOR REAL. Я думаю, що він буде удар світі поза-небудь, хто знає. I love Michael so much, and i would give anything to get him back, even my own heart ( if he is really dead), just to get him to breath again. Я просто сподіваюся, що Майкл вважає, що це-небудь, якщо він був у ablte, щоб знати, що ми любимо його, і підтримувати його, неважливо якій. Люблю тебе ангел

  6. динаміт Говорить:
    ч.

    LOL було б дивно, якщо він повернеться, і його повернення в Ірландію, він був тут в 2006 році і залишався на 3months зі своїми дітьми і записали кілька пісень тут, він любив її, він хотів купити 2 замка в пробку , люди тут залишили його в спокої і його didn't Нервування якого він любив, він любив LOL каша вранці, він плямами луна walkin в нічний час на галявині у власника за місцем його перебування,
    Вони сказали, як гарно і скромність він і був великим з дітьми і про те, як йому було важко 2 довіру народу, я хочу я з ним 2 Відні він зробив свій останній концерт тут

  7. supermom75 Говорить:

    те, що я ненавиджу дуть в свисток про засоби масової інформації, але вони знову сказав Майкл ледь показує його діти, перш ніж він помре неправильно знову в 2005 році 9R 2006 року я вважаю, що він unvails в будинку відео на лисицю, подивіться на це засоби масової інформації лежить там десять або 11 з них, і вони сховали все, що він зробив з любові занадто навіть сказав Майкл ЗМІ подобається negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 Говорить:

    жаль було 2007 я помилився ще

  9. Sosh Говорить:

    Протягом тижня нового альбому Майкла Джексона оголошений. Замість раніше чутки це не називається 7even але resurection. Resurection також випустила перший трек. Відеокліп є те, що народ в даний час називають "The Dome Проект"

    До оголошення, всі великі теле-та новини шоу накренілась на це за останні новини.

  10. Sosh Говорить:

    І мої попередні посади wishfull думати звичайно.

    На жаль, за дужками моя - Dream Режим вкл / викл - зникли на посаду.

  11. m2kg Говорить:

    Ладно, це тільки freaky. Просто один день менше рівно в 6 місяців до 25 червня.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.