Мицхаел Јацксон Хоакс Смрти

Је краљ Поп стварно мртав?

Мицхаел Јацксон могао ићи на турнеју с ону страну гроба. Планови се хатцхед за холограмску слику Краљ Поп појавити на позорници уз своју браћу за низ концерата, Неус оф тхе Уорлд извијестио. width=470

Јое Јацксон'с тата и његова браћа Јермаине, Тито, Марлон и Јацкие, који су у склопу Јацксон 5, су иза идеја. Они имају за циљ је снимке Мицхаела из његове прошлости група и соло наступе на турнеја пројицираних идуће године.

Тхе трилеру звезда била би следећа Елвис Преслеы, који је "тоуред" света у 2006 - скоро 30 година након његове смрти - кад је о њему холограм је пројициране уз банд и оркестар.

Пријатељ у породици Јацксон је рекао: "Они мисле да су најбољи спомен Мицхаел би било да га врати на позорницу за завршно време - као што је он желео. Мицхаел'с тата и браћа мислити свет турнеје, на којој је снимке Мицхаела је пројициране на позорницу заједно живе музичаре, сићи ће невријеме. "Да, и ми смо сигурни да смо сви мисле исто тако верујем да су они само радили као 'Меморијал' - са апсолутно нема везе са луд планине новца они би у том процесу.

"Они такође верују Мицхаел деце ће цијенити гледајући га на позорници испред својих фанове, као то је нешто што никада није учинио. Они мисле да љубав Мицхаел идеју да је учинио испунити његов сан цомебацка следећи оно што је Елвис учинио. То је савршен данак у њиховим братом Суперстар ", каже Неус оф тхе Уорлд.

То је занимљиво напоменути да чак и породице које говоре Мицхаел сан је био да пратите шта учинио Елвис ... .. као заваравања смрти на пример?

... И порез? Десно. Стављајући своју децу у средиште пажње опет исто тако да деца очајнички чувају скривене за 95% њихове животе пре своје смрти ', нешто је сигуран сам да он никад не би желео ... поготово након што је њихов први наступ на његовом Меморијал.

Верујемо да, уколико породица уистину догађа за извршавање ове турнеје, да је то само доказ више да сугерише да је Мицхаел Јацксон је жив. Новац од такве турнеје би поставили све њих, а Мајкл се за остатак живота. Мицхаел'с дугове би већ писано офф, због његове смрти ", а он може уживати у његовој гњаважа бесплатно, опуштена реалном животу са својом децом, док гледате концерата (за промену) из удобности свог каучу у дневној соби његове нове кућа скривене Бахреин или негде у Мексику.

  1. МыБеловедМЈ Саид,

    Мислим да ће Мицхаел спознати себе на позорници. Он је говорио о годинама које су деца имају "Буггед" га да иде с њим на позорници. мабые то је само размишљање жељу за мене, али доврага могао бити кул ако химсефл Мицхаел је открио да на позорници. Знам да звучи глупо, опет, само уисхфулл размишљања, узрок Волим га толико.

  2. динамит Саид,

    ЈА донт мислити да ће се показати да није илегално лажна сопствене ыах смрти, али да би било супер, ако је учинио

  3. ДаунеВее Саид,

    Ја сам тако драго напокон да могу коментарисати овде ... била власништво пријава за дане невоље и није био у могућности то пост.

    Хммм ... ако МЈ породице је обављати на време, опет, не видим како је доказ да је он жив. : - / Можда сам нешто недостаје.

    Ја искрено надала је био идући у поп из његове ковчег на спомен и фенирање свет далеко, али очигледно да се није догодило.

    Па, ок рецимо да је још жив (који је део мене још увек мисли да је тако), где (државу или државе) ће одлучити да разбити тишину? И како? А концерт? Новинаре бацио? Његова породица?
    И када? Његов рођендан у августу? Идуће године?
    Надам се да ће бити више трагове у будућности.

    Цроссинг моје прсте у Тексас.

  4. Андреа Саид,

    Ја искрено цудити ако уопште он би икада направити његов 'врати се' иако је - с правом тако - овај концерт је требао бити његов 'вратити' турнеје. Како Ауесоме .. вратити се из мртвих! То бих бити савршен публицитет штос, што, наравно, сви смо знали да је прилично озлоглашен за оне врсте ствари.

    Тотално неповезане, али се било ко кноткле како за уплоадати слику у свој профил на ту?

  5. МыБеловедМЈ Саид,

    Даунедуее. Разлог Мислим да је он жив, је зато што ове речи, појавио у уртинг уз његову слику на мемориел: Им жив, и Им овде заувек. It scared the hell out of me, but i saw it as a sign, (again, mabye i am just naive) And it is this august his family will do the concerts, as a Jackson 5 Renioun, and there will be a lifelike monogram Миховила, као на позорници. Им жалостан ако сам Луди звук, али не могу добити тај сентанце из моје главе. И ја сам освојила `т док сам потпуно сигуран да је он отишао за праве. Мислим да ће разнети свет далеко једног дана, ко зна. Волим Мицхаел толико, а ја бих дао ништа да би га натраг, чак и своје срце (ако је он заиста мртав), само да би га у даху поново. Управо сам се надам да једног дана Мицхаел види ово, ако је он аблте да, да знам да ми га љубе и помоћ њега, без обзира што. Волим анђела

  6. динамит Саид,

    лол па то би било изненађујуће, ако је учинио вратити и његов повратак био у Ирској, био је овде и остао у 2006 за 3 месеца са својом децом и евидентиране неким песмама овамо, он га је хтио купити 2 дворац у Плута , људи овде лево преко њега сам и није му гњаважа коју је вољела, он је волио лол каша у јутра, он је пјегави мјесец уалкин ноћу време у трави коју је власник био је место боравка,
    Они рекоше: "Како лепо и хитац је био и велики са децом и како је пронађено је тешко веровати 2 лица, желим сам добио 2 Ц израсток му је учинио његов последњи концерт овде

  7. супермом75 Саид,

    ствар је да ја мрзим затрубите у звиждаљка на медије, али опет рекоше мицхаел једва само показује његову децу пре него што он умре криво опет у 2005 9р 2006 И верујем да их у унваилс Хоме Видео на лисицу погледајте овај медиј лежи тамо десет или 11 и они од њих сакрио све што је учинио из љубави превише чак мицхаел каже медија воли се негитиве
    хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=кергецгМмаЫ&феатуре=релатед

  8. супермом75 Саид,

    жао нам је, али то је био 2007 и још увек је био у заблуди

  9. Сосх Саид,

    Унутар недељу дана нови Мицхаел Јацксон Албум је објављен. Уместо раније гласина није позвао 7евен али ресурецтион. Ресурецтион је такође први објавио пратити. Видео клип је оно што људи тренутно позив 'Тхе Доме Пројекат'

    Пре објављивања, све главне телевизијске / Новости схоу је типпед за разбијање на ову вест.

  10. Сосх Саид,

    И мој претходни пост је уисхфулл мисле офцоурсе.

    Нажалост, за мој заградама - Дреам Мода он / офф - нестао у пост.

  11. м2кг Саид,

    Ок, то је само фреакы. Само један дан да буде кратко тачно 6 месеци до 25. јуни.

    хттп://ууу.коб.цом/артицле/сториес/С719592.схтмл

  12. дезыте Саид,

    Па моја идеја би била ова .... Он није мртав само је одлучио да живи сасвим миран и лифе.Цоз није више 20 Као што је он отишао у кревет клноуинг да је потписала 10 концерата и пробудио потписала за 50 и да је не знам како је он ће се повући 50 наступе како он није велики изјелица ... И пре него што је он рекао да би радије умре онда идите на позорницу и ометати га самостално уз милионе својих фанс.Со кад га путтин заједно га направити сенсе.Хе одлучио жртвовати све, али да се његова слика добра ... и сада само његова породица као што ћу направити спомен-тоурс широм света смг ... или једноставно Његов направити новац ...

  13. јацкоисаливе21 Саид,

    Мицхаел није мртва тачка. Он је жив и драго ми је да им је он сада може да има неки мир. И рекао је од првог дана да је он није жив и моја породица мислила сам био луд. Све се након његове смрти, а пре је био и је СУС. Тај и тај.

    Али, могу ли молим вас рећи да сви људи мисле да ће направити вратили из мртвих, верујте ми не иде за својим десити, једнако као да ће то бити велика његова не само могуће. То би пропаст његова слика и био би потпуно тачке заваравања ваше смрти само да би се вратио?

    Мицхаел И знате свој вани, заиста се надам да сте напокон нашао мир да сте заслужили, ох и ИМ 100% његова деца и породице су се на ово.

  14. дезыте Саид,

    оххх апсолутно неће направити никакве цомебацк! Он ће живети његов миран, нормалан живот! То је оно што заслужује! И Лув у МЈ и ИМ 100% са ыа! У ур знам шта радиш ....

  15. Сита Саид,

    уз идеју од највећих хоакс,
    Ја једноставно желим фоцус неке идеје о
    Цлонинг Мицхаел

    МЈ жели клон себе
    хттп://ууу.неукерала.цом/нкфуллнеус-1-68569.хтмл
    хттп://ууу.миррор.цо.ук/целебс/неус/2009/07/07/мицхаел-јацксон-уантед-то-цлоне-химселф-115875-21500169/
    Резултат-> уитх Мицхаел, све је могуће

    хттп://ууу.раел.орг/раел_цонтент/раел_суммары.пхп

    први клонирали предузеће:
    хттп://ууу.цлонаид.цом/паге.пхп?18
    Цлонаид ™ вам може помоћи да:

    * Ако сте стерилна и изгубила наду да вам је дете сан.

    * Ако сте хомосексуалац и дубоко жељу детета који ће носити свој сопствени гени.

    * Ако сте тек изгубила - или се изгубити - љубљена члан породице и који би желели да виде идентичан близанац те особе почети нови живот.

    * Ако сте ХИВ + и желе да имају дете које ће бити ваше генетски туин - без заразити било бебе или ваш партнер са вирусом.

    * Ако се једноставно желите бити цлонед, без обзира на ваше разлоге мај бити.

    -> Ури геллер
    -> Мицхаел'с кидс и можда Уоменс
    требао би бити усмјерен као и особа укључених у такав заплет!

  16. Францесца Саид,

    Не знам шта да мислим о томе. Не бих присуствовати холотоур сигурно. Ја се не ради о плаћати данак на Мицхаел, реч је о породици зарађивати новац оут. Желим да је ово за њега јер му треба новац како би платили све дугове, али мислим да су они само похлепан. Нисам као спомен, била је то дроњав догађај. Као такы као холотоур. Лош укус.

    Видјела сам јако тужна слику Мицхаел у којем је изгледа слаба и стара, боре око врата. Можда и није био у могућности да обављају и сада крије и опоравља сомеуере.

  17. Скривање Саид,

    Да, читао сам то, превише, и јучер сам вам драго постед то. Мицхаел приказују у холограм за његову "коначном" представа? Како згодан. То је као сумњив ми као последњи хаљина пробе (100 и више сати) да се дешава само тапед бы мултипле ХД видео камера. Како згодан. Плус он слуцајно како бисмо завршили видеопројекту (Тхе Доме Пројецт - комплетна са носталгичан трилеру тип гробља и велики постер од Мике као вукодлак) две недеље пре него што је умро. Он је признао да се увек настоји врх успех трилеру, тако што бољи начин него да укључује делове је у следећем великом пројекту? Сјећам се кад је најавио неколико дана након његове смрти да сретно живети своју последњу пробе перформансе од "То је то" турнеје био заробљен на камеру. Способност сретног случајног откривања Ох! Тада сам научио не само на камери, али у мулти-камера, хигх-дефинитион видео и мулти-трацк аудио. "Шта?! Алл ригхт! "Узвикнули сам, позивајући мој брат. Он је договорено да је то згодан. Смо обоје добили узбуђен, плућа на свету срећа да је ово био евидентиран на њен фуллест. Смо разговарали о томе како да МЈ вероватно није физички радиш до 50 показује Аныуаы, и то је био најбољи могући исход за њега и његове публике. Плус могло помоћи исплатити његов $ $ дугове. Ми чак расправљали како би се Ауесоме ако би ослободили у филму позоришта као коначни концерт. Ло & гле, вест дана касније изашао да је "Мицхаел Јацксон'с Ласт Тоур Рехеарсалс снимљени за могуће Едиција, ЦД / ДВД / Позоришта." Иако је то за што сам се надао, ја постао сумњив. Изгледа савршено стратегизед & погубила добити Мајк и његови пословни сарадници са куком, док је још аппеасинг обожаватеља.

  18. Андреа Саид,

    @ Јацкоисаливе21 - Нисам говорећи он је дефинитивно ће направити вратити или било шта тог разврставања. Сви ми говоре да ако је он учинио, да ће то бити прилично много дефиниција Ауесоме.

  19. Андреа Саид,

    И ја верујем, као и да се његова деца и породице су се на њега и знам да је жив. То је прилично очигледна!

  20. Солид121 Саид,

    Мислим АЕГ играли су масовно у овом делу и дао суптилно трагове у вожњи до "То је то" концерата. Пази на конференцији за новинаре са Ортега Пхиллипс и кад је објавио датуме су Прераспоређено. Они реакције на нека од питања и начин на који ће их задржати на добром Мицхаелс о томе како је здравље и да он никада није имао рак коже или било какве болести. Тада прочитате овај хттп://ууу.мснбц.мсн.цом/ид/31716678/нс/ентертаинмент-мусиц/ То је један од странгест клаузуле сам читати о неком ко је донела четири часовни медицински "са летећи боје" укључујући крвне тестове и токсикологију извјештаја. Такође на спомен Кенны Ортега је рекао "ми смо били у праву овде мало мање од недељу дана и Мицхаел је био са нама", спомен је одржан 10 дана након што је "умро", па не би требали имати је рекао да "управо пре више од недељу дана "?

  21. Сара Саид,

    Ок тако сам нашао нешто Јое Јацксон је рекао.
    Он је рекао да није знао ништа о дрогама, али је учинио све што знам је, била је да му помогну опустити радних тако тешка. Него што је рекао, "У сваком случају, није се пробудиш. Он никада није пробудио. Умро је у његов сан. "
    Сада Разумем га је на кревет и лекар је ЦПР дајући му али не кажу он цаллапсед?
    Да ли је лекар види то догодило?
    Ја сам само на десној страни збуњени сада.

  22. сра0123 Саид,

    Ја у потпуности сагласни са јацкоисаливе21. Мицхаел не може појавити јер би сигурно пропаст његова репутација и поред тога, он ће имати правни проблемс.Лет 'с оставити га да живи живот неименован како он не може обавити пре, далеко од људи који су покушати пронаћи нешто о њему и говорити о озлијеђен њему. Нажалост, свет је изгубио прави хуманитарни ко је више нико не ће учинити све да оздрави овом свету.

    Питање: Како то мислиш са "прави" децом? Мислите ли ти цхилдрен су лажни исто као и?

  23. Мариа Саид,

    Ја сам знатижељан о Лиз Таылор. Чинило ак за њу да не одете на спомен, или направити било какву изјаву јавности уопште. Њена и Мицхаел су врло близу.

    Будући да нико није заиста чули од ње од његове "смрти", био сам можда мисле да је она са њим одмах. Можда је кључни играч у овом хоакс.

    То је само моја мисао. Шта чинити те мислити?

  24. идонткноу Саид,

    Не знам шта да верује, а ја не знам ако би МЈ показати себе или не.

    Деца су свакако његове стварне кидс - гледајте хоме видео, исту децу.

  25. Ыес555 Саид,

    Моја глава боли, хаха! Не знам да ли је он жив или мртав, али ако му је заиста жив и започео нови живот негде другде, па, он мај као и бити мртав, зар не? Сигурно је он не хтједе ићи кроз све невоље које је заваравања смрти само да се врате? О_О Било како било, требали бисмо нека остатак у миру. Он очито не жели да се муци.

    Али цхецк тхис оут:

    Потврда о смрти објавио ТМЗ није овјерена копија, то је овјерена копија информативан. "Информатичког, није ваљан ДОКУМЕНТ успоставити идентитет" је импринтед преко лица копију. А овјерена копија, међутим, могу се користити да се утврди идентитет лица која зове на потврду.

    Упркос извештајима Мицхаел Јацксон тело је шума на трави у Холлыуоод Хиллс, ТМЗ, каже да није тамо. Ипак, на потврди, назив погребних оснивање ЈЕ Форест травњак. Што даје?

  26. еденмалфоы Саид,

    @ Мариа

    Ја дефинитивно мислим Елизабетх Т. био би велики део овог хоакс као она је била једна особа је знао мушкарац могао веровати у потпуности.

  27. ДаунеВее Саид,

    Између смеће на ТВ (Ентертаинмент Тонигхт, Екстра, Аццесс Холлыуоод, итд) и смеће на Интернету (ТМЗ, ЕТ Онлине Екстра, Радар Онлине) тврдећи да је "извора" наћи све врсте ињекција МЈ маркације на тело, тако и Наравно свако претпоставља МЈ је у пуном цвијет наркоман.

    Па мислим да све то је један хрпа од бесмислица.

    # 1. МЈ прошло 4 сата физичке тако АЕГ могли обезбиједити га. Ако је МЈ имао све те маркације на његово тело, он би био видио током физичке и АЕГ би нека МЈ ићи, јер не би осигурати један наркоман.

    # 2. Није ли то амазинг свих ових лош уебове / показује задржати имена "извора" за све своје нове сочан Трац? Тхе обдукција није ставио ван. Па где су они узимајући њихове податке? Ох тхат'с ригхт, оне макинг ит уп.
    Мртвозорник је догађај обдукција, рекао је он не види маркације на МЈ тело (ја не могу сетити где сам прочитао да се сада, прочитао сам толико тога у последње време да не могу држати ствари равно). Ја верујем да је он направио изјаву након МЈ тело му је испоручен.

    # 3. Ако је МЈ имао ињекције маркације на врату, а он је наводно имао отворени ковчег за време његовог гледате, они би и даље маркације се види, чак и кроз шминка, не би ти мислиш?

    Будите пажљиви и користите уисдонм када гледате ТВ и читање Трац продавац ових уеб страница. Они ће рећи и учинити ништа да бисте добили њихов 15 минута славе.

  28. Ангел36 Саид,

    Свако је јело што је пресс храњења њима.
    Изгледа да је већина људи не могу мислити за себе.
    Сваке емисије или интернетсите жели ископати колико прљавштине се може пронаћи о МЈ.
    И сваки ТВ схоу је копирате из еацхотхер.
    То је све о томе колико је новаца може направити из ове милкцоу.
    Неће имати довољно је отишао када је кроз "жив".

  29. Андреа Саид,

    Слажем се са дауневее и ангел36 ... свакодневних медија (ТВ, као и онлине уеб странице) има нешто ново за разговор о - чак цонтрадицтинг себе сваки пут када се ради! Ни МЕДИЈИ има њихове приче равно, као по уобичајено.

    Као што сам задржати говорећи, и наставиће се говорећи, нешто горе. И од првог дана, ништа је додао горе. Постоје извјештаји сада своје тело да је у крипто власништву Берры Горды? Па, синоћ је потврдио да оне нису биле истините приче. Тако. Људи лажу, медији лежи, у породици Јацксон је страшна у чувању ово хоакс. Имала си 2 недеље да схвате да сте били гонна ШТО УРАДИТИ са својим "БОДЫ". Уместо тога су одлучили да потпуно план ступили спомен. На срамоту. Он је очито жива, а људи не знам како да га задржи тајну виßе.

  30. Андреа Саид,

    А шта мислим по породици Јацксон је страшна имајући на ово хоакс (он изиђе криву) мислим као ми, они су страшна сакривене на чињеницу да је он још увек жив.

  31. свангел Саид,

    ппл вам лицемјерје озбиљно мислите да би могли доказати Парис вичући да он умро ригхт ... било је извештаја о његовом децом делујући реалл сретан и једва се смета ... па уат децу цант лажна узвикнути да .. од Корзика могу .... плз .. ова ствар је превише смрти планирао, волим ... МЈ. Ја унт завапимо цуз И кноу у живо

  32. ЦутеАнгел Саид,

    О Лиз Таылор, можете проверити њен цвркут страницу за коментаре је оставила тамо: хттп://туиттер.цом/ДамеЕлизабетх

    Она јој даје разлога за не учешће на спомен.

  33. бгхоппы Саид,

    Мислим да је овај момак изгледа Кенны Ортега сумуивих у свему томе. Знате, када је уводи у финале ", сви су радили на овом мицхаел како тврди, ово му је цомебацк", Мислио сам да је он нас све зграде до нових материјала или више видео наводно они имали, а онда смо добили само 2 стара пјесме. Он чинити се згодан пумпед уп на спомен, превише.
    И сада се, каже начелник ЛАПД убиства је сада могуће, али се чека на токсикологија извјештаја. УТФ? Да ли то звук апсурдан да никоме другом, да бисте могли почети да сумњате да неко може бити кривично одговорна за његову смрт, али ћете чекати наставити? И нема новинара овом питању. Ако је убица (ја још увек мислите да је он жив), како у свету можеш евентуално тужити некога, након што његов печат сцену смрти за пар дана (кад се чини можда тамо су дроге које су укључене у смрт) прикупљање доказа, затим отворите сцени свим и свима, онда послати полицију БАЦК пронаћи више дроге (како они не нађе СВАКИ медицински предмет први мах?), а не покопа тип након 2 недеље, али полако признати могућност фаул, на исто време говорећи морате чекати за токсикологију? Зашто? У случају да заправо имала прилику у лов и доказивање овог закона? УОУ Тај 'што пролази за правосуђе и полиција ради у ЛА Ваљда.
    Ја би такође желели поделити један трик котва психологије. Када су људи причају, ако се они не чинећи директни контакт ока са интервјуише, када су приступ областима мозга који држите сјећања, смјер очи невољно покрет на њихово право или ваше леве стране. Када је говорник приступа подручјима мозга баве креативност, очи ће плутати у супротном смеру. Па кад је човек говори истину ћете нормално видимо њиховим очима прешли на њихово право као што су психички приступ стварним сјецање, али када се лице мора створити њихове успомене њиховим очима кретати на левој страни. Када Јое Јацксон има приступ сећања на оно што се догодило, његов син и како је о њему осећа очи бесциљно доле на његов леви.
    Мислим да је то добар начин за мерење БС из свих говориш главе које видите на ТВ-у. Шта је чудно је сестра који тврди он питао за њу Дипрован само гледа равно.

  34. ДаунеВее Саид,

    Ево још један за главу сцратцхер ыа ...

    Иди на хттп://ууу.радаронлине.цом/ексцлусивес/2009/07/ексцлусиве-другс-фоунд-мицхаел-јацксонс-мансион-матцх-тхосе-доцторс-цар

    Па, добро, дај да видим ту ..

    Зашто би то да траје 2 недеље, за ЛАПД конаццно фигуру на овај неки ван?
    Др Мурраы'с цар импоундед је исти дан умро МЈ. То не би потрајати 2 недеље наћи пилуле у аутомобилу.
    Он је дао свога аутомобила назад неколико дана касније и ништа се нађе у њему.
    Ако је полиција претрес овај аутомобил и дошао на ове дроге, они су се др Мурраы у притвору.

    Не знам да ли има смисла или не, али ја бих мислио послати га у пост јер као што сам и даље моја истраживања.

  35. диртыдиана Саид,

    Све је било ко направити је погледати овај проклети О2 конференцији за видео и видите да то није Мицхаел. Не могу схватити како масовних медија није брање горе на овој за очигледних разлога је можда скрива нешто. Али за истинско Јацксон фанатика и највише од свега његова породица није узнемирио да то није МЈ је луд! То показује да је породица крије нешто. То ће бити главни део било које врсте на току истраге смрти његове тзв. Можда импостер заменио га јер је био болестан. Не знам! Али то могу да одговоре на пуно питања за породицу и истражитељима. Али, очигледно је ли породицу претвара не приметити, они су се скривали тајну.
    Мислим хајде! 2 месеца (исправите ме ако сам криво) пре своје смрти, након што прођите АЕГ физичку за велики концерт, он шаље тело двоструко. Нешто је тако није у реду. Као што сам рекао пре, све било ко потреба то учинити је гледати О2 конференцији за новинаре. Ако сте интеелигент довољно да верујем да ово није МЈ, онда морате питати сами ЗАШТО? Ипак фотографије конференцији заиста показују да то није у њему. Ја сам велики фан МЈ бјесомучан али не фанатичан. Где су МЈ имперсонаторс, лудог фанатика, медија и породицу напокон рећи: "То није наш МЈ !!!"? Будући да се нешто скривене тајне све што јесте.

  36. мыстицаллымагестицаллы Саид,

    Редовна Јоес на улици купују у потпуности произведен медије креира МЈ теорије да је био наркоман и да се нађу коктел дрога у његовом поседу или неки кажу у његовом телу. Идиотс. Новинарски интегритет и истинитост службено умро. Чак и респектабилне мреже које би требало да подржава чињенице преко шпекулација (као главни кабл мреже) су суццумбинг овом огроман новац за израду бјеснило. I don't know what to believe anymore, but all I know is that TMZ is the ONLY source that all these networks and news sites (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) got their initial reports from. То је, сама по себи, велики је то знак да је све завршено булл срање. Токсикологију извештаја неће бити објављени за недељу или више, тако да сва та извештаја да је пронађена дрога-аддлед се неистинито

  37. Андреа Саид,

    @ Бгхоппы - у аматерској психологија трик смисла. није ни чудо целе породице Јацксон је догађај целе базе информација за управљање стаклима ствар на спомен. Имали су да сакрију свој лажу очи.

  38. МыБеловедМЈ Саид,

    Мислим да је било неких савета у тој изјави из Лиззие. 1. једно: Мицхаел, уоулден `т оскудица мене за удео мој бол са светом, да је међу нама, које нам она значи (Мицхаел и сама). Она је била љубав његова живота, као пријатељ, анс, тако да је он њу. Мислим да је у овом делу. Бут и лике Лиззие, она је одувек била тамо Мицхаел, и знам да је сада и ..

  39. гослингер1 Саид,

    Да ли они то ДНК тестирање, фингерпринтинг, анализу крвне групе и сл пре него су знак смрти цертификат? ОР, не само треба да "ок" из члана породице који је ИД тело? До сада нема доказа да је Мајкл који је умро. . . Ниједан дјелић доказа. Осим фуззы слику у хитну помоћ. . . Чак и да не показује он (или импостер) је мртав.

    Не мислим да ће ресурфаце када је он жив. Ако он мисли хоундед је пуно пре него је "умро" онда ће он сигурно бити сцрутинизед и хоундед више ако је "ресуррецтед."

    Неко је направљен добру тачку на овој страници, ипак. Кажу да, ако није Мицхаел ресурфаце, он вероватно не би био проглашен кривим за заваравања смрти. . . Афтералл, потврда његове смрти није потписала ыет.

    Хмммм. . .

    Лове тхис сите, на путу. То је велика да знају други су вани да виде и осећа исто што сам ја! Греат уорк, администратор чување нас на свим вестима!

  40. феыаыа Саид,

    као што је тешко, и покушајте да не гледају сви срање о томе на ТВ, посебно ЕТ ... да жена добије на моје живце ионако са њом ", потресан, нове објаве иза смрти Мицхаел Јацксон!"

    Управо сам прочитао да се данас притвор рочиште је одгођено опет други викенд. колико пута и ствари су лијегање добити одлаган у свему овоме?

  41. свангел Саид,

    једино питање је зашто ме гњави би Мицхаел Јацксон то учинити за нас ... сви смо га љубе .... само је глупо тхоес ппл ко опањканим његово име .... Мислим да има и превише ... шпекулације у моје фалтс у смрт хоакс ... да многи лажни мицхаелс ... уат ако он није реалл ући изоловано хапшење и био сачуван од стране лекара, а затим одлучио Ох добро, можда у свету сматра дед им моћ као боравак на тај начин ... ден они одлуче да их изведем мека ... да звучи као нешто Јое преживање учинити ...

  42. цвијет Саид,

    Такође сам рекао да се из дан 1 нешто није право из 02 ствар како је неко могао мислити да је овај момак је прави МЈ ни на који начин он гледа ак и кад је рекао да је то задња завеса позива !!!!!!!! И мој пријатељ је рекао да се нешто криво не Тхереса овде ја донт кноткле шта је то али то није у реду, тај дан сам чуо МЈ умро све то дође бцк знао сам да ми нешто није било право и нисам био на свим шокирани због неког разлога . ИМ 100% сигуран хес живи у медије не идући да будалу нас са овом дрогом ствар никако не мислим да је ово за планирање неко време ондје никада није био идући да буде и тоур јули смећа, момци иду бцк и поглед на ствар 02 његова га не знам шта ви сви знамо да никада није био идући да буде обилазак његових смијешних како они имају 100 часова његове снимке пробе и 200 унрелеасед евиденција, који нису у њему амбулаце им медији казалишни + шминка уметник знам о шминка етц последњих фотографија смо видели у реалном МЈ су га проба у Стаплес, ја донт мислити и он ће доћи сваки бцк добро не знамо му МЈ жив и његова породица су у ИТ ОН И ЊЕГОВА О време учинити нешто добро за њега, надам се да ће сада имати живот је тако дуго фор.и исто тако мислим да мора бити тако тужно да је за то знао његов блиски пријатељи / обожаватељи / породице су толико штете ппл направио свој живот на пакао место које је до своје смрти лажна тај тужни својим такође веома тешко за ппл, који су у на овај хоакс смрти теже на њих него на себе МЈ узрок његове да их сада морати играти ово и задржати тајну, знам Лиз + Диана задржаће се сецерт али као за породице Јацксон они можда неће учинити тако добро и ја мислим његова деца су се на њега и кладим се да их не види често мислим његова мама + Јанет ће задржати ову сецерт, али ја донт Јое мислити хес на то може да се Јацксон породицу му веровати? ја донт кноткле ја добити мјешовити сигнали од њега он не зна или дозу он не зна? Само време ће рећи, али верујте ми МЈ жив. Као што рекох у Иве других Иве направили на ОВДЈЕ и прочитајте на ТМЗ коментари да је један од парамедицс МЈ који је отишао у кући кад је добио 911 позива постоји 100% сигуран да је тело уклоњен из МЈ кући тај дан није био РЕАЛ МЈ и особља на уцла рекох нешто није ПРАВО КАДА МЈ ОРГАНА је донео у нешто Чудне се дешава?? све ове ствари су толико јасне МЈ је жив

  43. Сосх Саид,

    Сам размишљати о том целом ситуацијом и покушали другачији приступ

    Мицхаел све и АЕГ планирао што хаппененд последњих неколико недеља. План је да помогне Мицхаел из његове (предложене) финансијских проблема и да да му тако велики повратак Мицхаел може да живи срећан живот после.

    Шта нико није познат у тренутку турнеји је најављено, био је да она никада није био лијегање догодити. На турнеји је све цоверуп дати његов Мајкл Кинг оф Поп више назад. Који је оно хаппенд након 25. јуни. Сви причају је Мајкл. Продаја производа Мицхаел је отишао до неба високо. То је био његов коначан повратак. Његова задужења могу бити плаћени, АЕГ имао баве Соны тако оба удео у додатни приход.

    Осим тога, они ће зарадити много новца на његов следећи нови албум (е). Нови албуми ћеш рећи? Али како могу мртвац нове евиденције или песме? Одговор је једноставан:

    То је казао да МЈ је написао око 100 песама за један албум. Само 10 - 13 где ставити на албуму, тако пуно песама и даље не користи на његове албуме. Мислим да постоје готово ни људи који знају о каквој се песме налазе се лево. Вероватно су неке од тих песама су снимљени и даље стави на располагање на нови рекорд МЈ. Међутим, пуно нумера ће бити само неки текст на папиру. Овде долази трик! Као што је Мицхаел није мртав, он још увек можете завршити ове песме или још боље, направите нове. Као и његов унрелеасед ствари је углавном непознато, он може створити све хоће. Куинцы Јонес, такође део плана, ће производити нове песме и албум (е).

    Размислите о томе: - Мајкл је слободан човек, без икаквог притиска.
    - АЕГ и Соны зарадити много новца по рекорд продаје итд
    - Ту је довољно материјала за израду нових албума са такозваном 'унрелеасед материјала'.
    - Ту могу бити нове песме, које офцоурсе ће бити објављена као 'унрелеасед материјала'
    --

    Шта мислите о томе?

  44. динамит Саид,

    Знао сам фрм дан 1 он никада није био гонна до 50 концерата, тип на 02 му није јасно, чак дермот о леары је рекао да је, дјелујући чудно,
    то му је била на пробе Мислим, је ли ико ц члан мицхаел о томе шта би они изгледају као мртви постед слику са њим ожиљака широм своје лице
    фрм хирургија срушила нос натечен очи, опеклина на лицу фрм на Пепси реклама, изгледао попут њега ништа и на слици је црна, мислим да је то фрм звезду новине

  45. динамит Саид,

    Хересу линк хттп://ууу.даилыстар.цо.ук/постс/виеу/88647/схоцкинг-маск-оф-поп-кинг-Јацко

  46. динамит Саид,

    Омг сад они говоре узе 55пиллс дана у последњих месец дана од његове смрти, ја лицемјерје веровати је срање дневних долази са звезда, Где су узимајући овај срање од
    и зашто није никоме престати са њим ако то учини их је досент смисла

  47. ејаы5131 Саид,

    Јесте ли видели све постове сада о дрогама итд нађоше у Неверланд кад га раидед година током суђења? И нико не мисли да је то необично леђа онда? Па шта нађоше га и оставила га тамо? Хајде, неко помогне да се гориво ОД гласина и дроге. Породица и пријатељи који су на то? Било ко други мисле да је имао ггод план ствари, али је добио Мессед уп, чим је 911 позива? Ох и око 911 позива, од када се онда рећи да се позив врати, ако вам треба било што друго? Уммм, паздрав ... скоро мртвац овде, ја мисле да је потребно нешто! А зашто је осећају потребу да се ослободи 911 позива? И свако је знао где је МЈ живе, како би лекар не знате адресу, али турнеју аутобусом који је дошао на адресу коју је знао да МЈс куће. Како згодан да дође заједно за турнеју на само прави тренутак? И нико не жели разговарати са људима који су на тој турнеји?

  48. кастуецк Саид,

    ЈА стварно надати је жив и здрав негде. Кад сам био посматрање Спомен на ЦНН, приметио сам да је било доста сухе очи у гужви. То једноставно није добро са мном. Мислим, можда Катхерине је имала неколико суза, али сви други није, чини се да је узнемирио.

    То би узети огромне новце и планирам скинути један штос овако.

    Ја сам задивљен, ако има било који су недавни "сигхтингс" од МЈ или још боље, ако има било који од њега недавне фотографија доказује да је он жив.

    Спомен да сам гледати је затворена кутија. ЈА наћи тај чудна, наравно, породица може да учини да је избор, али само се чини необично за мене.

    ЈА кладити, Мицхаел је читајући ово право сада, за све ја знам, он је администратор ове странице.

Додај коментар

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.

Тхеме Провидед бы: Уордпресс Тхеме - Први Новац