Michael Jackson Hoax Death

Je King of Pop zares mrtev?

Michael Jackson bi lahko šel na turnejo izza groba. Načrti so se zvalili, v hologramsko podobo The King of Pop nastopiti na odru poleg njegovega brata za niz koncertov, News of the World poroča. width=470

Joe Jackson's oče in njegovi bratje Jermaine, Tito, Marlon in Jackie, ki so del skupine Jackson 5, se za idejo. Njihov cilj je imeti posnetkov Michaela iz njegove pretekle skupine in samostojni izleti po napovedih nastopov na naslednje leto.

V Triler zvezda bo naslednje Elvis Presley, ki je "gostovala" v svetu v letu 2006 - skoraj 30 let po njegovi smrti - če hologram mu je bilo predvideno ob trakom in orkester.

A prijatelj je Jackson družino dejal: "Mislijo, da je najboljši spomin na Michael, bi se, da so ga nazaj na stopnji, da končno čas - kot je hotel. Michael's oče in brata misliš svetovno turnejo, kjer posnetkov Michael se bo na odru skupaj z živimi glasbeniki, bo šel dol nevihta. "Da, in smo prepričani, da tako misliš, da smo vsi verjeli, da so si pravkar delam kot "Memorial" - z absolutno nič opraviti z noro goro denarja, bi v tem procesu.

"Prav tako verjamejo, Michael otrok bodo cenili videnje njega na oder pred svoje navijače, kot da nekaj jih nikoli naredil. Mislijo Michael bi radi idejo, da si izpolni svoje sanje povračilo, ki ga po Elvis kaj naredil. To je popoln poklon njihovi veliki brat, "pravi News of the World.

To je zanimivo, da celo družino da Michael's Dream je slediti kaj Elvis ni všeč ... .. pretvarja smrti na primer?

... In, v spomin? Desni. Prenos njegov otrok v središču pozornosti ponovno isti otrok, da tako obupno ostati skrite za 95% njihovega življenja pred njegovo "smrt", je nekaj, prepričan sem, da nikoli ne bi želela ... še posebej po tem, ko so svoja prvenec na njegovo Memorial.

Prepričani smo, da če družina je v resnici gre za opravljanje te turneje, da je le več dokazov, ki kažejo, da je Michael Jackson je živa. Denarja, ki so izdelani iz takšnega turnejo bi bil vse od njih, in Michael za preostanek svojega življenja. Michael dolgov bi morala že odpisane, zaradi njegove "smrti" in da lahko uživajo svojo Nezdravih brezplačno, sproščeno življenje s svojim otrokom resnično, medtem ko gledajo na koncerte (za spremembo) iz udobja svojega dnevna soba kavč v svojem novem hiša skriti nekje v Bahrajn ali Mehiki.

  1. MyBelovedMJ Said,

    Mislim, da bo Michael odkrijejo sebe na odru. On je govoril o nekaj let, da imajo otroci "Bugged" mu iti na oder z njim. mabye je samo želel razmišljanje za mano, ampak prekleto bi bilo kul, če Michael pokazala himsefl v tej fazi. Vem da se sliši neumno, še enkrat, samo wishfull razmišljanje, povzroči ga ljubim tako veliko.

  2. dinamit Said,

    I dont mislim, da bi razkrila sebe isnt je nezakonito, da ponaredijo svoje smrti, vendar yah, da bi bilo super, če bi

  3. DawneVee Said,

    Tako sem vesel, da sem lahko končno komentar o tem ... bila prijava ob težavah dni in ni bila sposobna pošti.

    Hmmm ... če MJ družine je za izvajanje še v čas, ne vidim, kako je dokazano, da je živ. : - / Mogoče sem nekaj manjka.

    Iskreno bil hoping on je bil tekoč v pop iz njegovega Kovčeg v spomin in udarec svetu proč, vendar očitno, da se ni zgodilo.

    Torej, ok recimo, da je še živ (ki je del mene še vedno misli, da so), če je (države ali državne), bo on odloči za prekinitev molka? In kako? A koncert? A novice cast? Njegova družina?
    In kdaj? Njegov rojstni dan v avgustu? Naslednje leto?
    Upam, da ne bo več sledi v prihodnosti.

    Prehod moje prste v TX.

  4. Andrea Said,

    Iskreno se sprašujem, če sploh kdaj, da bi njegov "pridi nazaj", čeprav - pravom - ta koncert bi moral biti njegov "pridi nazaj" turnejo. Kako neverjetno, da pridejo nazaj .. od mrtvih! To bi bilo odlično publiciteta, ki seveda, vsi vemo, da je precej zloglasne za te vrste stvari.

    Popolnoma nepovezane, vendar ali kdo ve, kako naložiti sliko na profile na tukaj?

  5. MyBelovedMJ Said,

    Dawnedwee. Razlog Mislim, da je živ, je zaradi teh besed, pojavil v wrting poleg njegove slike na memoriel: Im živ in Im tukaj za večno. Prav strah hudiča iz mene, vendar sem videl, da je to znak, (spet mabye sem samo naiven) In to je to avgust njegova družina ne bo koncertov, kot Jackson 5 Renioun, in se bo Veren monograma kot Michael na odru. Im Oprosti, če sem zvok Crazy, vendar ne morem dobiti, da sentance iz moje glave. In i won `t do sem popolnoma prepričan, da je šlo zares. Mislim, da bo razstrelil svetu proč nekoč, kdo ve. Ljubim Michael toliko, in jaz bi dala vse, da ga dobim nazaj, čeprav moje srce (če je res mrtva), le da se mu za dihanje znova. Upam samo, da je Michael meni, da je to nekoč, če je bil na ablte, da veš, da ga imamo radi in ga podpirajo, ni važno kako. Ljubim te angel

  6. dinamit Said,

    lol, da bi bilo tako neverjetno, če je to naredil pridi nazaj in njegov odziv je bil na Irskem, je bil tukaj v letu 2006 in ostal za 3months s svojimi otroci in zapiše nekaj pesmi sem, je bila všeč, je želel kupiti 2 gradu iz plute , ljudi sem ga pustil pri miru in didnt težav, ki mu je všeč, lol je všeč Ko od pahulji zjutraj, je opazil luno walkin na nočni čas v travnik z lastnikom kraj je bil prebivajo,
    so rekli, kako lepo in sramežljiv je bil in je super z otroci in kako je težko najti 2 zaupanje ljudi, si želim, da bi dobil 2 c ga wen Činio njegov zadnji koncert tukaj

  7. supermom75 Said,

    stvar je, da sovražim Odsvirati žvižgajte o medijih znova, vendar jih je dejal Michael pravkar komaj kaže njegove otroke, preden umre narobe spet v letu 2005 9r 2006 Verjamem mu unvails njih v domačo video je na lisice si oglejte na tej medijev leži tam deset ali 11 od njih in se skril vse kar je storil iz ljubezni preveč celo Michael pravi, da mediji radi v negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 Said,

    Oprosti, ker je bil 2007 in je bila zamenjana še

  9. Sosh Said,

    V roku enega tedna novi Michael Jackson Album je napovedal. Namesto prejšnjih govoric ni imenovan 7even vendar resurection. Resurection je tudi prvi sprosti tir. Video posnetka je tisto, kar ljudje trenutno klic "The Dome Project '

    Pred razglasitvijo vseh večjih televizijskih / novice pokazati se odlagajo na za to breaking news.

  10. Sosh Said,

    In moj prejšnji post je wishfull misliš Seveda.

    Žal oklepajih za mojo - Dream Mode on / off - izginil v post.

  11. m2kg Said,

    Ok, to je samo Freaky. Samo en dan kratek, da se natanko 6 mesecev do 25. jun.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte Said,

    No moja ideja bi bilo to .... On ni mrtev je pravkar sklenila, da živijo čisto in mirno life.Coz ni bil več kot 20 je šel v posteljo klnowing, da je podpisal 10 koncertov in zbudil podpisana za 50 in da je ne vem, kako se mu bo pull 50 nastopov, kot je on ni velik jedec ... In preden je rekel, da ne bi umrl potem šel na oder in ga osramotil samoregulacije v prednji za milijone svojih fans.So ko je puttin up skupaj predstavlja sense.He izbere žrtvovati vse, ampak za ohranjanje dobrih pic njegove self ... in sedaj njegove družine, kot bo naredil memorijalnom izlete po vsem svetu ali SMG ... Njena samo da denar ...

  13. jackoisalive21 Said,

    Mihelovo isnt mrtva pika. Bil je živ in ga veseli, da zdaj, ko so lahko nekateri miru. Rekel sem, da je od prvega dne, da wasn't živa in mojo družino mislila, da sem nor. Vse po in pred svojo smrtjo je bil in je sus. In to, da.

    Vendar pa lahko i prosim reci na vse ljudi, da mislim, da bo povračilo od mrtvih, zaupaj mi svoje ne bo zgodilo, toliko, kot bi bilo super samo svoje ni mogoče. To bi pokvaril njegove slike v celoti in bi se točke pretvarja vaše smrti samo, da pridejo nazaj?

    Michael I know vašega tam, i resnično upanje ste končno našel mir, da si zaslužiš, oh in im 100% svojega otroka in družino, so v zvezi s tem.

  14. dezyte Said,

    Ohhh absolutno ne bo nobenega povračilo! On je hotel živeti njegovo mirno, normalno življenje! To, kar si zasluži! I Luv u MJ in im 100% s tabo! U veš kaj delaš ... Ur.

  15. SITA Said,

    zraven je zamisel o največji hoax,
    Jaz preprosto želite focuse nekatere ideje o
    Cloning MICHAEL

    MJ želi sam klon
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    Rezultat-> Z Michael, kaj je mogoče

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    prvo kloniranje podjetju:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ vam lahko pomagajo:

    * Če ste sterilne in so izgubili upanje, da ima otroka vam sanje.

    * Če ste homoseksualec in globoko željo otroka, ki bi opravljajo svoje gene.

    * Če ste pravkar izgubila - ali pa izgubiti - a ljubljena družinskega člana in bi radi videli enako twin te osebe začeti novo življenje.

    * Če ste HIV + in želim imeti otroka, da bi vaše genetske twin - brez okužbe bodisi otroka ali vaš partner z virusom.

    * Če ste preprosto želijo biti kopirana, ne glede na svoje razloge lahko.

    -> Uri geller
    -> Michael's otroke in morda Womens
    vseh bi morala biti usmerjena, kot je vpletenih oseb v takšno zemljišče!

  16. Francesca Said,

    Ne vem, kaj naj mislim o tem. Ne bi se udeležili holotour zagotovo. I ne o plačilni poklon Michael, it's o družini, ki denar ven. Želim si, da je to za njega, ker on potrebuje denar, da plača vse dolgove, ampak mislim, da si pravkar požrešen. Sem storil ne všeč biti v spomin, je bil Dronjav dogodka. Kot taky kot holotour. Slab okus.

    Videl sem zelo žalostno sliko, v kateri Michael zgleda slabo in staro, gube okoli njegovega vratu. Mogoče ni bil sposoben opravljati, in sedaj se skrivaš in izterjave somewere.

  17. Skrivanje Said,

    Ja, bral sem to tudi včeraj in sem vesel, da si je napoten. Michael kaže v hologram za svojo "končno" predstave? Kako priročno. To je kot ribica mi je zadnja vaja obleka (100 in več ur) samo dogaja, da je posnet po več HD video kamer. Kako priročno. Plus je pravkar zgodilo, da izpolnite video projekta (The Dome Project - popoln z Nostalgičan Triler tipa pokopališče & velika plakata z Mikeom kot volkodlak) dva tedna, preden je umrl. On je priznal, da vedno stremi k vrhu uspeh Triler, kaj boljšega načina, kot da vključuje dele v naslednji velik projekt? Spomnim se, ko je bil objavljen nekaj dni po njegovi smrti, ki na srečo njegovega zadnjega žive vaja poslovanje ", to je to" turneje je bil ujet na kamero. Sposobnost srečnega nezgodnih zaznavanja Oh! Potem sem se učil, ne samo na fotoaparat, ampak na več kamer, high-definition video in multi-track audio. "Kaj? V redu! "I Uzviknula, da moj brat. Strinjal se kako je bilo to primerno. Oba sva dobila vzbujanjem, Vesel na svetu, sreča, da to ni bil zabeležen v največjem. Pogovarjala sva se o tem, kako MJ verjetno ni fizično delaš do 50 kaže, itak, in to je bila najboljša možna rešitev za njega in njegovo publiko. Plus, da bi lahko pomagal plačilo svojega $ $ dolgov. Smo tudi razpravljali, kako bi bilo super, če bi lahko javnost v filmu gledališča kot končni koncert. Lo & Gle, novice dni kasneje je prišel ven, da je "Michael Jackson's Last Tour vaje posneti Za Možni Kolofon, CD / DVD / Kinodvorane." Čeprav je bilo upati, za kaj sem, sem postala sumljiva. Zdi se popolnoma strategized & izvajajo priti Mike & njegov poslovni sodelavci off kljuke, medtem ko še vedno appeasing oboževalce.

  18. Andrea Said,

    @ Jackoisalive21 - Nisem rekel da je vsekakor, da bo prišel nazaj, ali karkoli te vrste. Vse kar sem rekel je, da če je naredil, da bi skoraj treba opredelitev Awesome.

  19. Andrea Said,

    In verjamem, kot tudi, da je njegov otrok in družine so na njem in vedeli, da je živ. To je precej očitno!

  20. Solid121 Said,

    Mislim AEG igral obsežnega dela na tem in je suptilna namige v pripravah na "to je to" koncerte. Posnetek novinarske konference z Ortega in Phillips, ko je objavil datume so bile prerazporejene. Ti odzivi na nekatera od vprašanj, in način, kako jih obdržati dogaja, kako dobro Michaels je zdravje in da nikoli ni imel kožnega raka ali katero koli bolezen. Potem preberite ta http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ To je eden od strangest klavzule sem brala o nekomu, ki je opravil štiri ure medicinske "z letenjem barv" vključno s krvnimi testi in toksikoloških poročil. Tudi v spomin Kenny Ortega je dejal, da "smo tu malo manj kot teden dni ago in Michael je bil z nami", v spomin je bil 10 dni po tem, ko je "umrl", zato naj ne bi mu moral reči "nekaj več kot tednom "?

  21. Sara Said,

    Ok, tako sem našel nekaj, Joe Jackson je dejal.
    On je rekel, da ni vedel ničesar o drogah, ampak on ni vedel, kar je bilo, je bilo, da bi ga sprostite iz delovnega tako težko. Kot je rekel, "No, on ni zbudil. On ni nikoli zbudil. Umrl je v svoj spanec. "
    Zdaj razumem, da je na postelji in se je zdravnik daje CPR, da mu vendar ne pravijo mu callapsed?
    Si zdravnik, glej to zgodilo?
    Jaz sem samo na zamenjati stran pravilen zdaj.

  22. sra0123 Said,

    I v celoti strinja s jackoisalive21. Michael, ne more videti, ker bi definitivno pokvaril njegov ugled in poleg tega, da bi imel pravne problems.Let to pustili živeti življenje anonimnost kot on ne bi mogel storiti pred, proč od ljudi, ki poskušajo najti nekaj o njem govoriti o in bolelo njega. Žal, svet je izgubil pravi humanitarnih, ki je več kot nihče ne bo naredil, da ozdravim tem svetu.

    Vprašanje: Kaj misliš z "pravi" otroci? Ali menite, da teh childrena so ponarejena, kot je dobro?

  23. Mariah Said,

    Sem radoveden približno Liz Taylor. Zdelo se je čudno za njo ne bo udeležil spominske, ali kakršno koli javno izjavo na vseh. Njeno in Michael so zelo blizu.

    Ker nihče ni zares slišal od nje, ker njegov "smrt", sem mislil, da mogoče ona z njim. Mogoče je ključni igralec v tem hoax.

    To je samo moje misli. Kaj vi mislite?

  24. idontknow Said,

    Ne vem kaj naj verjamem, in ne vem če MJ bi sam razkrije ali ne.

    Ti otroci so gotovo njegovi realni otroci - gledam doma videos, isti otroci.

  25. Yes555 Said,

    Glava me boli, haha! Ne vem če je živ ali mrtev, toda če zares je živ in se je začelo novo življenje nekje drugje, tudi, je lahko tudi mrtev, prav? Gotovo ne bi šel skozi vse, da težave z pretvarja smrti samo za vrnitev? O_O Bodisi tako, da bi morala Naj počiva v miru. On očitno ne želi, da se motijo.

    Ampak poglej to:

    Smrt spričevala, ki jih je objavil TMZ ni overjena kopija, je overjen izvod informativna. "Informativnimi, ni veljaven DOKUMENT ugotavljati identiteto" so natisnjene čez obraz kopijo. Overjeno kopijo, pa se lahko uporabijo za ugotavljanje istovetnosti osebe, imenovane na potrdilu.

    Kljub poročila Michael Jackson telesa na Forest Lawn v Hollywood Hills, TMZ pravi, da ni tam. Vendar v potrdilu, ime pogreba ustanavljanja Forest Lawn. Kaj omogoča?

  26. edenmalfoy Said,

    @ Mariah

    Jaz definitivno mislim Elizabeth T. bi bil velik del tega hoax, kot je bila ena oseba, je vedel, da lahko zaupam popolnoma.

  27. DawneVee Said,

    Med smeti na TV (Entertainment Tonight, Extra, Access Hollywood, itd) in smeti na internetu (TMZ, ET Online, Extra, Radarski Online) trdijo, da "viri" najdemo vse vrste injiciranje oznake na MJ telesa, tako z Seveda vsakdo prevzame MJ je polno Pregorjeli narkoman.

    Pa mislim vse, kar je kup dreka.

    # 1. MJ opravili 4 ure fizične AEG tako lahko zavarujejo njim. Če MJ je imel vse te oznake na svoje telo, da bi bili opaženi med fizičnim in AEG bi morali pustiti MJ iti, saj ne bi zavaroval za zasvojene.

    # 2. Ali ni neverjetno vseh teh spletnih straneh trashy / kaže voditi poimenovanje "viri" za vse svoje nove sočen gossip? V Obdukcija ni bila dana ven. Torej, kje so dobili svoje informacije? Oh, da se pravice, ki so jo.
    V Mrtvozornik delaš avtopsije rekel, da ne vidijo kakršnih koli oznak na MJ telesa (Ne morem se spomniti, če sem prebral, da je zdaj, sem prebral, da veliko stvari zadnje čase, da ne morem obdržati stvari naravnost). Verjamem, da so take izjave, ko MJ telesa, ki mu je bil dostavljen.

    # 3. Če je MJ injiciranje oznake na vratu, in on naj bi imel odprto Kovčeg v času njegovega pregledovanja, navedenih oznak še vedno treba obravnavati, tudi z šminko, ne bi ti misliš?

    Bodi previden in uporabo wisdonm ko gledaš TV in branje teh gossip Trgovec spletne strani. Ti bom rekel in naredil, da dobite svojih 15 minut slave.

  28. Angel36 Said,

    Vsi se kaj jeste tiska je krmljenje njih.
    Izgleda, da je večina ljudi ne more razmišljati zase.
    Vsak tv pokazati ali internetsite želi Otkopati toliko umazanije se najde o mj.
    In vsakič, tv oddaja kopiranje iz svoje člane.
    To je vse, o koliko denarja se lahko iz tega milkcow.
    Ne bo imel dovolj šla skozi, ko je bil "živ".

  29. Andrea Said,

    Strinjam se s dawnevee in angel36 ... vsakdanjem medijev (TV, kot tudi spletne strani na spletu) je nekaj novega, da govorimo o - celo nasprotovale sami vsakič, ko naredim! Niti MEDIA ima svoje zgodbe naravnost, kakor na običajni.

    Kot sem rekel hraniti, in bo še naprej govoril, kaj je gor. In od prvega dne, ni nič dodano gor. Obstajajo poročila, zdaj, da njegovo telo je v kripti lasti Berry Gordy? No, sinoči je potrjeno, da so te govorice niso bile resnične. SO. Ljudje so laži, mediji leži, je Jackson družino je grozno na ohranjanje to hoax. Si imela 2 tedna, da ugotovimo, kaj si naredil s svojimi "organ". Namesto tega so se odločili, da načrt, ki v celoti postavljene spomin. Za sramota. On je očitno živ, in ljudje ne vedo, kako obdržati skrivnost več.

  30. Andrea Said,

    In kaj mislim z Jackson družino je grozno na ohranjanje to hoax (je prišel ven narobe) Mislim, kot je v podobnih, so strašno na skrival dejstva, da je še živ.

  31. svangel Said,

    PPL vi vekanje resno misliš, da je Pariz jokati lahko dokaže, da je umrl prav ... ni bilo poročil o njegovi otroci delujejo resničnem srečna in komaj se moti ... tako wat otrok vekanje ponarejenega Vzklikniti za .. of corse lahko .... PLZ .. to je smrt stvar preveč načrtovano, ljubim MJ .... i wnt cry bratranec vem u živo

  32. CuteAngel Said,

    O Liz Taylor, lahko preveri njeno Cvrkutati stran za pripombe odšla tam: http://twitter.com/DameElizabeth

    Ona ji daje razlogov za to, da ne obiskuje spomin.

  33. bghoppy Said,

    Mislim, da je ta fant Kenny Ortega zdi sumljivo pri vsem tem. Veš, ko uvaja finale "vse Michael delal na tem tako težko, to je bil njegov odziv, sem mislil, da je bila stavba nas vse do novega materiala ali več video jih domnevno imel, in potem smo dobili 2 star pesmi. On zdeti se zelo prečrpa navzgor za spomin, preveč.
    In zdaj Policija Šef pravi, umor je sedaj možnost, ampak so v pričakovanju toksikoloških poročil. WTF? Ali to zveni smešno, da kdo drug, ki ga lahko začnete sumite, da nekdo se lahko kazensko odgovorni za njegovo smrt, ampak boste počakati, da nadaljuje? In ne novinarji to vprašanje. Če je bil umor (Še vedno mislim, da je živ), kako je svet lahko morebiti preganjati nekoga, ko si zapečati svojo sceno smrti za nekaj dni (če se zdi, da bi lahko bilo drog, vključenih v smrt) zbiranje dokazov, potem odprite scena vsakomur in vsem, potem poslati policijsko NAZAJ najti več drog (kako did oni ne najdem VSAK medicinske točki prvega brisati?), ki ne pokopati fanta po 2 tednih, vendar počasi dopusti možnost prekrsaj igro, pri Hkrati praviš moraš čakati za toksikologijo? Zakaj? V primeru, da ste dejansko imeli priložnost v lov in dokazujejo to deluje? WOW To je tisto, kar teče za pravosodno in policijsko delo v LA mislim.
    Želel bi tudi delež na armaturo psihologija trik. Ko ljudje govorijo, če niso neposredno očmi z anketarjem, ko se dostop do področja možganov, ki ima spomine, v smeri njihovih očeh nenamerno premaknete na svojo pravico, ali levo. Ko se govorec nastopanju na področjih možganov zadeva ustvarjalnost, oči bodo plovec v nasprotni smeri. Torej, ko je oseba govori resnico, boste običajno vidite njihove oči premakniti na svoje pravice kot duševno dostop do dejanskih spomini, toda, ko je oseba mora ustvariti njihove spomine njihovih očeh premaknete v levo. Ko Joe Jackson je za dostop do spomine, kaj se je zgodilo s svojim sinom in kako se mu zdi pa mu oči zanašanju na levi.
    Mislim, da je to dober način za merjenje BS iz vseh govorim glav vidiš na TV. Kaj je čudno je medicinska sestra, ki trdi, da jo prosila za Diprovan samo izgleda naravnost.

  34. DawneVee Said,

    Tukaj je drugo glavo scratcher zate ...

    Pojdi na http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    No, no, daj da vidim tukaj ..

    Zakaj bi to trajalo 2 tedna, za Policija naj končno ta številka ena?
    Dr Murray avto je bil zaplenjen na isti dan, MJ umrl. To ne bi 2 tedna, da bi našli tablete v avto.
    On je bil njegov avto nazaj v nekaj dneh in nič ni bilo najti v njem.
    Če policija preiskala ta avto in prišel na teh zdravil, ki bi jih sprejele Dr Murray v priporu.

    Ne vem, če je pomen ali ne, ampak bi mislil, da ga pošljete kot delovno mesto, kot sem še moje raziskave.

  35. dirtydiana Said,

    Vse vsakdo has uganjati je pogled na to prekleto O2 novinarski konferenci video in vidite, da to ni Michael. Razumem, kako medijev ni dviganje o tem za očiten razlogov morda skriva nekaj. Ampak za prave Jackson fanatikov in predvsem njegova družina ne bi motile, da to ni MJ je manijak! To kaže, da je družina je skrivaš nekaj. To bi bil velik del katere koli vrste na tekoče preiskave v tako imenovani njegovi smrti. Mogoče imposter nadomesti njega, ker je bil bolan. Ne vem! Ampak to ni odgovor na veliko vprašanj za družino in preiskovalcev. Ampak seveda, če družina ne pretvarjam obvestilo, se skriva skrivnost.
    Mislim, daj no! 2 meseca (popravi me, če sem narobe) pred svojo smrtjo, po prečkanju AEG telesno za velik koncert, mu pošlje organu dvojno. Nekaj je, da ni prav. Kot sem rekel, vse je treba storiti kdorkoli je bedeti to O2 tiskovni konferenci. Če ste inteeligent dovolj za domnevo, da to ni MJ, potem morate vprašati ZAKAJ? Še fotografij na novinarski konferenci trully kažejo, da to ni on. Jaz sem velik oboževalec MJ vendar ne Bjesomučan Fanatik. Kje so na MJ impersonators, noro fanatikov, medije in nenazadnje družino pravi, "To ni naša MJ !!!"? Ker nekaj je skrita skrivnost je karkoli.

  36. mysticallymagestically Said,

    Redna Joes na ulici so popolnoma odkupa v obdelane mediji ustvarjajo teorij MJ, da je bila narkomanka, in da je našel koktajl drog v njegovi posesti ali nekaj reči v svoje telo. Idioti. Novinarsko integriteto in resničnost je uradno umrl. Tudi ugleden omrežja, ki naj bi vzdrževal dejstev nad špekulacije (kot glavnih kabelskih omrežij) so succumbing na to ogromno denarja, ki blaznosti. Ne vem kaj naj verjamem več, ampak vse kar vem je, da TMZ je edini vir, da so vse te mreže in novice območij (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) dobil od svojega začetnega poročila. To pomeni, da sam, a velik znak, da je to vse popoln bull sranje. Toksikologiju poročila ne bodo sprostila za teden ali več, tako da vseh teh poročil, ki mu je bilo z drogo addled so FALSE

  37. Andrea Said,

    @ bghoppy - amaterskih psihologija trik smiselno. Ni čudno celotno družino Jackson je delal celo MIB očala stvar na spomin. Imeli so skriti ležijo njihove oči.

  38. MyBelovedMJ Said,

    Mislim, da je bilo nekaj namigov v tej izjavi od Lizzie. 1. eno: Michael, woulden `t hočeš delež moje žalosti s svetom, da je med nami, ki nas je sredstvo (Michael in sebe). Bila je ljubezen svojega življenja, kot prijatelja, ans tako je bil z njo. Mislim, da je del tega. Ampak mi je všeč Lizzie, ona je bila vedno tam Michael, in vem, da je zdaj tudi ..

  39. goslinger1 Said,

    Ali pa se preskus DNK, prstnih odtisov, krvna analiza, itd, preden jih podpiše potrdilo smrt? , Ali ne potrebujejo samo "vredu" iz družinskega člana, ki je ID telesa? Doslej ni dokazov, da je Michael, ki je umrl. . . ne dokaz. RAZEN a fuzzy sliko rešilca. . . tudi, da ne kažejo on (ali imposter) je mrtva.

    Jaz ne mislim, da bo resurface, če je živa. Če misli, da je hounded veliko preden se "umrli", potem bi zagotovo treba preiskati, in hounded bolj, če je "resurrected."

    Nekdo je dober točko na tej strani, čeprav je. Rekli so, da če si Michael resurface, je najbrž ne bi bili krivi pretvarja smrti. . . afterall, njegove smrti je bil certifikat podpisan še.

    Hmmmm. . .

    Love to stran, mimogrede. To je veliko vedeti, druge pa so tam, da so videnje in občutek isti stvari sem! Super delo, upravitelj ohranjanje nas o vseh novicah!

  40. feyaya Said,

    , kakor je težko, saj je, poskušam, da ne gledam vse sranje o tem na tv, posebej ET ... da ženska dobi na živce anyway z njo "Nagel, NOVA razodetja za smrt michael jackson!"

    Pravkar sem prebral danes, da je skrbništvo zaslišanju je bil ponovno drug teden. kolikokrat in stvari gredo, da se preloži na vse to?

  41. svangel Said,

    samo vprašanje je, zakaj me gnjavi michael jackson bi to za nas ... vsi smo ga ljubim .... je le neumen thoes PPL ki oklevetao njegovo ime .... Mislim, da obstaja preveč domneve ... za moje falts v smrt hoax ... za veliko ponarejenega Michaels ... wat če si šel v resničnem srčnega zastoja in je bila shranjena z zdravnikom in se nato odločila, oh tudi morda svet misli im ded lahko tudi bivanje ... den način, da se odločijo, da so jih prinesli iz vaba ... da se sliši kot nekaj, Joe Preživanje narediti ...

  42. cvet Said,

    i so poleg tega od 1. dan, da nekaj ni v redu od 02 stvar, kako bi lahko kdorkoli menijo, da ta tip je pravi MJ nikakor ne zgleda čudno, ko je dejal je to zadnji klic zavese !!!!!!!! Rekel sem, da moj prijatelj ne theres nekaj narobe tukaj i dont veš kaj je, ampak to ni prav, da se dan, ko sem slišal MJ je umrl vse bck prišla do mene sem vedel, da nekaj ni bilo desno in i ni na vseh pretresen iz nekega razloga . im 100% prepričan, HES živ medias ne bo norec nas s to drogo, kar nikakor ne mislim, da je bilo načrtovanje te nekaj časa ni bilo nikoli ne bo turnejo i jul smeti, fantje gredo bck in pogled na stvar, 02 njene, ki mu ne vem da si vse vedel, da je nikoli ne bo ogled svoje smešno, kako imajo 100 ur svojih posnetkov vaja in 200 nezapadlo evidenco, to mu ni v ambulace im a gledališke + mediji ličila umetnikov Vem ličila itd zadnjih slik smo videli v realnem MJ so mu v vaji na sponke in i dont mislim, da bo vsak prišel bck tudi ne vemo, da mu je živ MJ in njegove družine, v sami in njenim čas oni delati nekaj dobrega za njega, upam, da zdaj, ko bodo imeli življenje je tako dolgo for.i tudi meni, da mora biti tako žalosten, da je za to vedel njegov tesni prijatelji / fans / družine so Ranjavanje toliko PPL je njegovo življenje za vraga točko, da je do svoje smrti ponarejenega to žalostno svoje tudi zelo težko za PPL, da so na tem hoax smrti težje o njih kot o mj sam povzročiti, da imajo zdaj igrati to in obdržati skrivnost, vem, Liz + DIANA sproti secert ampak kot za jackson družinskih morda ne tako dobro in tudi mislijo njegovi otroci, so na njem i bet mi dont glejte jih pogosto mislim svojo mamo + Janet bo to secert, vendar Joe i dont HES misliš na to lahko jackson družine mu zaupaš? i dont know dobim mešane Signali iz njega ve ali odmerek on ni vedel? le čas bo povedal, ampak verjemi mi MJ je živ. PODOBNI IVE rečeno v DRUGI POST IVE MADE tukaj sem bral o TMZ pripombe, da je eden od bolničarjev, ki so šli za mj doma, ko imaš 911 klicev ni 100% prepričan, da jih odstrani iz telesa MJ domov, da dan ni bil REAL MJ in osebje na UCLA rekel nekaj NI BILA PRAVICA PRI MJ telo je bilo prineseno Nekaj čudnega se dogaja?? vse te stvari so tako jasne mj je živ

  43. Sosh Said,

    Sem razmišljal o tem celotno situacijo in poskušali drugačen pristop

    Michael in AEG vse načrtovano, da happenend zadnjih nekaj tednov. Načrt je bil, da bi Michael iz njegovega (predlagana) finančne težave in mu velik odziv tako Michael lahko živi srečno življenje po.

    Kaj nihče ni vedel, v trenutku, ko je napovedal turnejo, je bil, da ni nikoli bil tekoč zgoditi. Turneja je bila vsem coverup da Michael njegov King of Pop naslov nazaj. Kateri je kaj happend po 25. jun. Vsi so govoriš Michael. Prodaja proizvodov, Michael went sky-high. To je bil njegov končni povračilo. Svoje dolgove lahko plača, AEG imeli posel z Sony tako oba deleža v dodatni dohodek.

    Poleg tega, da bo zaslužil veliko denarja na njegovi naslednji nov album (-ov). Novi albumi boste rekli? Toda kako lahko mrtev človek narediti nove zapise ali pesmi? Odgovor je preprost:

    To je rekel, da MJ napisal približno 100 skladb za eno album. Le 10 - 13, kadar so dani na album, zato je veliko pesmi še niso bile uporabljene na njegov album. Mislim, da se niti malo ljudi, ki vedo, kakšne pesmi so levi. Verjetno so nekatere od teh pesmi so zapisani in so še na razpolago, da na novo MJ zapisa. Vendar pa je veliko pesmi, bo le nekaj besedila na papirju. Prihaja trik! Kot Michael ni mrtev, je še vedno dokončati te pesmi, ali še bolje, da nove. Kot njegov nezapadlo stvari je večinoma neznana, lahko ustvarite vse, kar hoče. Quincy Jones, je prav tako del tega načrta, bo ustvarila nove pesmi in album (-ov).

    Razmisli o tem: - Michael je svoboden človek, brez kakršnega koli pritiska.
    - AEG in Sony zaslužiti veliko denarja z rekordno prodajo itd
    - Obstaja dovolj materiala, da ustvarite nov album s tako imenovano "nezapadlo material".
    - Tukaj se lahko nove pesmi, ki Seveda bodo sproščena kot "nezapadlo material"
    --

    Kaj misliš o tem?

  44. dinamit Said,

    Vedel sem, da FRM 1. dan je bil nikoli ne bo do 50 koncertov, tip na 02 jasno isnt mu celo Dermot o Leary, ki je rekel, da je čudno,
    mu je bilo na vaji verjamem, did kdorkoli c članka kaj michael bi izgledal mrtve so objavljene slike z njim brazgotine vsega njegovega obraza
    FRM kirurgija propadel nosu, otekle oči, opekline na obrazu FRM je Pepsi oglas, je bilo videti nič všeč in slika je bila črna, mislim, da je bilo FRM zvezda časopis

  45. dinamit Said,

    Heresa povezavo http://www.dailystar.co.uk/posts/view/88647/shocking-mask-of-pop-king-Jacko

  46. dinamit Said,

    OMG zdaj so pravim vzel 55pills na dan v zadnjem mesecu po njegovi smrti, ne morem verjeti, da je sranje dnevnih zvezda prihaja do Kje so dobili to sranje od
    in zakaj didnt kdorkoli od njega prenehali delati, če si jih je dosent smiselno

  47. ejay5131 Said,

    Ali ste vse videli mest ven od drog itd nađoše v Neverland ko racijo se leti med poskusi? In nihče ne misli, da je nenavadno takrat? Torej, kaj so našli in ga pustil tam? Daj no, nekdo pomaga goriva OD in drog govoricah. Družino in prijatelje, ki so na njej? Kdo misliš, da so v načrtu, ampak ggod stvari imam zamočil, kakor hitro je bilo 911 klicev? Oh, in približno 911 klicev, od takrat ne, povem vam, da pokličete nazaj, če boste potrebovali karkoli drugega? Ummm, HELLO ... skoraj mrtev oseba tukaj, mislim, da so morali nekaj! And why did they feel the need to release the 911 call? In vsi vedel MJ, kjer je živel, kako lahko zdravnik ne poznate naslova ampak turnejo avtobus, ki je vedel, da ga je naslov MJs doma. Kako priročno, da so prišli skupaj za ogled samo na pravi trenutek? In nihče ne želi govoriti z ljudmi, ki so bile na tej turneji?

  48. kastueck Said,

    Jaz pošteno upanje je živ in tudi nekje. Ko sem bil bedeti spominski na CNN, sem opazila, da je bilo veliko suhe oči v množici. Samo, da ni določil tudi z mano. Mislim, da je Katherine nekaj solz, vendar vsi ne zdi, da je vznemirjena.

    To bi se ogromno količino denarja in načrtovanje siđite a Majstorija všeč.

    Jaz sem se spraševala, če je prišlo do kakršnih koli zadnjih "opazovanje" z MJ ali še bolje, če obstajajo katere koli od zadnjih fotografij mu dokazuje, da je živ.

    Memorijalna da sem gledal, je bil zaključen Kovčeg. Jaz odkriti to čuden, seveda, z družino, da lahko izbira, vendar je samo zdi čudno, da me.

    Stavim, Michael je obravnava te zdaj, za vse vem, da je skrbnik teh strani.

Dodaj komentar

Morate biti prijavljeni za post a comment.

Tema, ki jih zagotavljajo: Wordpress tema - Prva Cash