Michael Jackson Tour van buiten de 'Grave'

Juli 10th, 2009
door admin

Michael Jackson zou kunnen gaan op tournee van buiten het graf. Er worden plannen gearceerde voor een hologram imago van The King of Pop te verschijnen op het podium naast zijn broers voor een reeks concerten, Nieuws van de wereld gemeld.

Joe Jackson's vader en zijn broers Jermaine, Tito, Marlon en Jackie, die deel uitmaakten van de Jackson 5, achter het idee. Zij hebben tot doel te hebben footage van Michael uit zijn verleden en solo rondreispakketten geprojecteerd op optredens volgend jaar.

De Thriller ster zou volgende Elvis Presley, die "op tournee" de wereld in 2006 - bijna 30 jaar na zijn dood - als een hologram van hem werd verwacht naast een band en orkest.

Een vriend van de familie Jackson zei: "Ze denken dat de beste gedenkteken aan Michael zou zijn om hem terug op het podium voor dat laatste tijd - zoals hij wilde. Michael's vader en broers denken dat een wereld tournee, waar beelden van Michael wordt geprojecteerd op het podium naast de live musici, gaan in een storm. "Ja, en we zijn zeker dat ze ook denken dat we allemaal denken dat ze alleen doen als 'Memorial' - absoluut niets te maken met de waanzinnige berg geld ze zouden doen in het proces.

"Ze geloven ook Michael's kinderen zullen zien hem op het podium voor zijn fans, zoals dat is iets wat ze nooit gedaan. Ze denken dat Michael zou graag het idee dat hij aan zijn comeback droom door wat Elvis deed. Het is de perfecte hulde aan hun superster broer ", aldus News of the World.

Het is interessant op te merken dat zelfs de familie zegt dat Michael's droom was te volgen wat Elvis had ... .. zoals faken zijn dood bijvoorbeeld?

... En, in memoriam? Rechts. Aanbrengen van zijn kinderen in de kijker opnieuw dezelfde kinderen die hij zo hard blijven verborgen voor 95% van hun leven voor zijn 'dood', is iets wat ik ben er zeker van dat hij nooit zou willen ... vooral na hun debuut op zijn Memorial.

Wij zijn van mening dat als de familie is gaan vervullen deze tour, dat is gewoon meer aanwijzingen dat Michael Jackson leeft. Het geld uit een dergelijke tocht zou hen allen, en Michael voor de rest van hun leven. Michael de schulden zou al zijn afgeschreven, vanwege zijn 'dood' en hij kan genieten van zijn vrije gedoe, ontspannen leven met zijn echte kinderen, tijdens het kijken naar de concerten (voor een verandering) van het comfort van zijn woonkamer sofa in zijn nieuwe huis verborgen ergens in Bahrein of Mexico.

Labels: Media, Nieuws, Verslagen, Tour
Gepost in Media, Muziek, Nieuws, Tour | Reacties (47)

47 Reacties op "Michael Jackson Ronde van buiten de 'Grave'"

  1. MyBelovedMJ Says:

    Ik denk dat Michael zal openbaren zich op het podium. Hij had het over voor de jaren dat de kinderen hebben "afgeluisterd" hem te gaan op het podium met hem. mabye het is gewoon willen denken voor mij, maar DAMN kan het leuk zijn als Michael bleek himsefl in dat stadium. Ik weet het klinkt stom, wederom, net wishfull denken, want ik hou van hem zo veel.

  2. dynamiet Says:

    Ik denk niet dat hij zou onthullen zich isnt het illegaal om nep je eigen dood maar yah dat zou leuk zijn als hij

  3. DawneVee Says:

    Ik ben zo blij dat ik eindelijk kan commentaar hier ... al die moeite voor login dagen en niet in staat was om te posten.

    Hmmm ... als MJ's familie was om weer in de tijd, ik zie niet hoe dat is een bewijs dat hij nog leeft. : - / Misschien ben ik iets ontbreekt.

    Ik ben oprecht hoopte hij ging pop uit zijn kist op het gedenkteken en blaas de wereld weg, maar uiteraard dat is niet gebeurd.

    Ja, oke laten we zeggen dat hij nog in leven is (dat deel van mij denkt nog steeds zo), waar (land of staat), zal hij besluiten om de stilte? En hoe? Een concert? Een nieuws gegoten? Zijn familie?
    En wanneer? Met zijn verjaardag in augustus? Volgend jaar?
    Hoop dat er meer aanwijzingen in de toekomst.

    Overschrijden van mijn vingers in de TX.

  4. Andrea Says:

    Ik ben oprecht benieuwd of op alles wat hij ooit zou maken zijn 'come back' ook al - terecht - dit concert zou zijn 'come back' tour. Hoe geweldig om terug te komen .. van de dood! Het zou de perfecte publiciteit stunt, die wij natuurlijk allemaal weten is hij nogal berucht voor die soort dingen.

    Helemaal niets, maar laat iedereen weten hoe het uploaden van een foto bij uw profiel hier?

  5. MyBelovedMJ Says:

    Dawnedwee. De reden dat ik denk dat hij in leven is, komt doordat deze woorden, verscheen in wrting naast zijn foto op de memoriel: Im alive, en Im hier altijd. Het bang the hell out of me, maar ik zag het als een teken (wederom mabye ik ben gewoon naïef) En het is deze augustus zijn familie doet de concerten, als Jackson 5 Renioun, en zal er een levensechte monogram als Michael op het podium. Im sorry als ik gezond gek, maar ik kan niet dat sentance uit mijn hoofd. En ik zal niet tot ik ben helemaal zeker dat hij is verdwenen in het echt. Ik denk dat hij zal blazen de wereld weg komt, wie weet. Ik hou van Michael zo veel, en ik zou alles geven om hem terug, zelfs mijn eigen hart (als hij echt dood is), maar om hem naar adem opnieuw. Ik hoop dat Michael ziet deze eens, als hij was ablte om te weten dat we van hem hou en hem steunen, wat er ook gebeurt. Hou van je engel

  6. dynamiet Says:

    lol het zou zo geweldig als hij kwam terug en zijn comeback was in Ierland, was hij hier in 2006 en verbleef 3months met zijn kinderen en geregistreerd enkele nummers hier, hij hield van haar, hij wilde 2 koop een kasteel in kurk , de mensen hier liet hem alleen en didnt gedoe hem dat hij graag, lol hij graag pap in de ochtend werd hij gespot maan Walkin 's nachts in het gras door de eigenaar van de plaats waar hij verblijft,
    ze zei hoe mooi en verlegen was en hij was geweldig met de kinderen en hoe hij vond het moeilijk 2 vertrouwen mensen, i wish i got 2 c hem Wen deed hij zijn laatste concert hier

  7. supermom75 Says:

    het ding is dat ik een hekel aan de slag fluiten op de media toe, maar ze zei Michael nog net zien voordat hij zijn kinderen sterft er in 2005 opnieuw 9.R 2.006 Ik denk dat hij ze in unvails home video's op vos neem een kijkje op deze media ligt er zijn tien of 11 van hen en zij hid alle dingen die hij heeft uit liefde ook nog Michael zegt dat de media graag de NEGITIVE
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 Says:

    sorry het was 2007 was ik nog mis

  9. Sosh Says:

    Binnen een week een nieuwe Michael Jackson-album wordt aangekondigd. In plaats van eerdere geruchten is het niet 7even maar resurection. Resurection is ook de eerste track vrijgegeven. De videoclip is wat mensen momenteel oproep 'The Dome Project'

    Vóór de aankondiging, iedere grote televisie / nieuws show is getipt over dit voor breaking news.

  10. Sosh Says:

    En mijn vorige post is wishfull denken natuurlijk.

    Helaas zijn de haakjes voor mijn - Dream Mode on / off - verdwenen in de post.

  11. m2kg Says:

    Oke, dit is gewoon griezelig. Net een dag kort worden precies 6 maanden tot 25 jun.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte Says:

    Nou mijn idee zou dit .... Hij is niet dood hij zojuist besloten om te leven vrij en vreedzaam life.Coz was hij niet meer als 20 ging hij naar bed klnowing dat hij 10 concerten en wakker werd ondertekend voor 50 en dat hij niet weet hoe gaat hij pull 50 optredens als hij niet een grote eter ... En voordat hij zei dat hij liever zou sterven dan ga op het podium en in verlegenheid brengen hem zelf voor een miljoenen van zijn fans.So wanneer u puttin het samen het maken van een sense.He gekozen alles op te offeren, maar om de goede pic van zijn zelfvertrouwen ... en nu zijn gezin willen gaan doen gedenkteken reizen rond de wereld of SMG ... zijn gewoon om een geld ...

  13. jackoisalive21 Says:

    Michael isnt dode punt. Hij is levend en im blij dat hij nu kan hebben sommige vrede. Ik zei dat hij vanaf de eerste dag dat hij wasnt leven en mijn familie dacht dat ik gek was. Alles wat na en vóór zijn dood was en is duur. En dat is dat.

    Maar mag ik alstublieft zeggen aan alle mensen die denken dat hij een comeback zal maken uit de dood, geloof me haar niet gebeuren, zoveel als het zou geweldig zijn gewoon niet mogelijk. Het zou geruïneerd zijn beeld volledig en zou het punt van faken uw overlijden alleen om terug te komen?

    Michael I weet je daar, ik hoop echt je hebt eindelijk de rust die u verdient, oh en im 100% zijn kinderen en familie zijn op dit punt.

  14. dezyte Says:

    Ohhh absoluut zal hij geen comeback! Hij is gaan wonen zijn vreedzame, normale leven! Dat is wat hij verdient! I luv u MJ en im 100% met ya! U weet wat ur doing ....

  15. SITA Says:

    naast het idee van de grootste hoax,
    Ik wil alleen maar concentreren zich een aantal ideeën over
    Klonen MICHAEL

    MJ wil kloon zelf
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    result-> Met Michael, alles is mogelijk

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    eerste klonen bedrijf:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ kan u helpen:

    * Als je steriel en hebben verloren hoop dat het kind je dromen.

    * Als je homoseksueel en diep verlangen van een kind die zou dragen uw eigen genen.

    * Indien u zojuist heeft verloren - of staan op het punt te verliezen - een geliefde familielid en zou graag zien dat een identieke tweeling van die persoon begint een nieuw leven.

    * Als je hiv + en wil een kind dat zou uw genetische tweeling - zonder het infecteren van de baby of uw partner met het virus.

    * Als je gewoon wilt worden gekloond, ongeacht uw reden ook mag zijn.

    -> Uri Geller
    -> Michael's kinderen en misschien womens
    moeten allemaal worden gericht als betrokken personen in een dergelijk complot!

  16. Francesca Says:

    Ik weet niet wat te denken. Ik zou niet deelnemen aan de holotour zeker. Ik het niet over hulde aan Michael, het is over de familie geld verdienen. Ik wou dat ze dit hebben gedaan voor hem, omdat hij geld nodig om alle schulden te betalen, maar ik denk dat ze gewoon hebberig. Ik heb niet zoals het gedenkteken, het was een kleverig evenement. Zoals taky als de holotour. Slechte smaak.

    Ik zag een heel triest beeld van Michael waarin hij ziet er zwak en oud, rimpels rond zijn nek. Misschien was hij niet in staat uit te voeren en is nu verbergen en herstellende somewere.

  17. Hideaway Says:

    Ja, ik lees dit ook gisteren en ben blij dat u het bericht heeft geplaatst. Michael weergegeven in een hologram voor zijn "laatste" prestaties? Hoe handig. Dit is als visachtig voor mij als de laatste generale repetitie (& 100 meer uren) gebeurt gewoon te worden geplakt door meerdere HD-video's. Hoe handig. Plus hij toevallig een video-project (The Dome Project - compleet met een nostalgisch Thriller-type begraafplaats & grote poster van Mike als een weerwolf) twee weken voor hij stierf. Hij gaf toe om altijd te streven naar het begin van het succes van Thriller, dus wat een betere manier dan om delen van het in de volgende grote project? Ik herinner mij toen werd aangekondigd een paar dagen na zijn dood dat gelukkig zijn laatste repetitie live performance van "This Is It" tournee werd vastgelegd op camera. Oh Serendipity! Toen leerde ik niet alleen op de camera, maar in de multi-camera, high-definition video en multi-track audio. "Wat? Oke! "Ik riep, belt mijn broer. Hij was het eens hoe opportuun was. We hebben opgewonden, vrolijke op de wereld het geluk dat dit was geregistreerd zijn volledig. We spraken over hoe MJ waarschijnlijk niet fysiek tot het doen 50 toont hoe dan ook, en dit was het best mogelijke resultaat voor hem en zijn publiek. Plus het kan helpen betalen van zijn schulden $ $. We hebben zelfs gesproken over hoe het zou geweldig als ze zouden kunnen vrijkomen in bioscopen als laatste concert. Lo & Zie, dagen later nieuws kwam erop dat het "Michael Jackson's Last Tour Repetities Gefilmde Voor Mogelijke Release, CD / DVD / Schouwburgen." Zelfs al was wat ik hoopte, ik werd verdacht. Het lijkt perfect strategized & uitgevoerd te krijgen Mike & zijn zakenpartners uit de haak en toch rustgevend de fans.

  18. Andrea Says:

    @ Jackoisalive21 - Ik zeg niet dat hij is zeker aan een come back of iets van dat soort. Alles wat ik ben te zeggen is dat als hij deed, zou het vrijwel de definitie van AWESOME.

  19. Andrea Says:

    En ik denk ook, dat zijn kinderen en familie zijn op en weet dat hij nog leeft. Het is nogal duidelijk!

  20. Solid121 Says:

    Ik denk dat AEG speelde een grote rol in deze en geeft subtiele aanwijzingen in de aanloop naar de "Dit is het" concerten. Bekijk de persconferentie met Ortega en Phillips wanneer zij aangekondigd de data werden herschikt. Ze zijn de reacties van enkele van de vragen en de manier waarop ze houden de gang over hoe Michaels goede gezondheid is en dat hij nooit had huidkanker of een ziekte. Dan lees dit http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Dit is een van de vreemdste clausules die ik heb gelezen over iemand die door een vier uur medische "met vlag en wimpel" met inbegrip van bloedonderzoeken en toxicologie rapporten. Ook op het gedenkteken Kenny Ortega zei: "wij waren hier iets minder dan een week geleden en Michael was met ons", de gedenksteen vond plaats 10 dagen nadat hij is overleden ', zodat hij niet zou hebben gezegd "net iets meer dan een week geleden "?

  21. Sara Says:

    Ok, dus ik iets gevonden Joe Jackson zei.
    Hij zei dat hij wist niets over de drugs, maar dat deed hij weet wat het ook was, het was om hem te helpen ontspannen werken zo hard. Dan hij zei: "Nou ja, hij niet wakker. Hij nooit wakker werd. Hij overleed in zijn slaap. "
    Nu ik heb begrepen was hij op het bed en de dokter gaf hem te reanimeren, maar heeft zij niet zeggen dat hij callapsed?
    Heeft de arts zien gebeuren?
    Ik ben net aan de kant verward nu.

  22. sra0123 Says:

    Ik ben het volledig eens met jackoisalive21. Michael kan niet worden weergegeven, omdat hij zou zeker ruïne zijn reputatie en bovendien zou hij zijn juridische problems.Let 's Laat hem een leven van anonimiteit als hij kon niet voor, uit de buurt van mensen die proberen om iets over hem te spreken over en pijn hij. Helaas, de wereld heeft verloren een ware humanitaire die deed meer dan niemand ooit zal doen om te genezen van deze wereld.

    Een vraag: Wat bedoel je met "echte" kinderen? Denkt u dat deze childrena zijn nep zijn?

  23. Mariah zegt:

    Ik ben benieuwd naar Liz Taylor. Het leek voor haar niet vreemd aan het bijwonen van de herdenkingsdienst, of enige vorm van publieke verklaring te allen. Haar en Michael zijn erg dichtbij.

    Aangezien niemand er echt van haar gehoord sinds zijn "dood", was ik misschien denken dat ze met hem nu. Misschien is ze een belangrijke speler in deze hoax.

    Dat is gewoon mijn gedachte. Wat doen jullie denken?

  24. idontknow Says:

    Ik weet niet wat te geloven en ik weet niet of MJ zou onthullen zelf of niet.

    Die kinderen zijn zeker zijn echte kinderen - bekijk de home video's, dezelfde kinderen.

  25. Yes555 Says:

    Mijn hoofd doet pijn, haha! Ik weet niet of hij levend of dood, maar als hij echt leeft en is begonnen met een nieuw leven ergens anders, nou, hij kan zo goed dood, toch? Toch zou hij niet door al die moeite faken zijn dood gewoon terug? O_O Hoe dan ook, we moeten hem rusten in vrede. Hij natuurlijk niet willen worden lastig gevallen.

    Maar check this out:

    De dood certificaat uitgegeven door TMZ is niet een gewaarmerkte kopie is een gewaarmerkte kopie informatief. "ANDERE, NIET EEN GELDIGE DOCUMENT VAST TE STELLEN identiteit" is bedrukt in het gezicht van de kopie. Een gewaarmerkte kopie kan echter worden gebruikt voor het vaststellen van de identiteit van de persoon wiens naam op het certificaat.

    Ondanks rapporten Michael Jackson's lichaam is op Forest Lawn in Hollywood Hills, TMZ zegt dat er niet is. Maar op het certificaat, de naam van begrafenis vestiging Forest Lawn. Wat geeft?

  26. edenmalfoy Says:

    @ Mariah

    Ik denk zeker Elizabeth T. zou een groot deel van deze hoax als ze was de enige persoon die hij wist dat hij kan vertrouwen.

  27. DawneVee Says:

    Tussen de troep op TV (Entertainment Tonight, Extra, Access Hollywood, enz.) en de prullenbak op het internet (TMZ, ET Online, Extra, Radar Online) beweert dat "bronnen" gevonden allerlei injectie MJ markeringen op het lichaam, dus van Natuurlijk iedereen veronderstelt MJ is een full blown junkie.

    Nou ik denk dat het een hoop onzin.

    # 1. MJ geslaagd voor een 4 uur durende fysieke zo AEG kunnen verzekeren hem. Als MJ had al deze markeringen op zijn lichaam zou hebben gezien tijdens de fysieke en AEG zou hebben laten MJ gaan als zij niet zeker van een verslaafde.

    # 2. Is het niet geweldig al deze trashy websites / toont houden naamgeving "bronnen" voor al hun nieuwe sappige roddels? De autopsie is nog niet uit. Dus waar zijn ze krijgen hun informatie? Oh dat is goed, ze maken het op.
    De lijkschouwer doet de autopsie zei dat hij zag geen markeringen op MJ's lichaam (Ik kan me niet herinneren wanneer ik lees dat nu, ik heb zo veel dingen de laatste tijd dat ik niet kan houden rechtdoor). Ik denk dat hij die verklaring eenmaal MJ's lichaam werd geleverd aan hem.

    # 3. Als MJ had injectie markeringen op zijn nek, en hij had een zogenaamd open kist tijdens zijn bekijken, markeringen die nog steeds worden gezien, ook door de make-up, niet zou je denken?

    Wees voorzichtig en gebruik wisdonm bij het kijken naar de televisie en het lezen van deze roddel handelaar websites. Ze zeggen en doen alles om hun 15 minuten van roem.

  28. Angel36 Says:

    Iedereen is eten wat de pers is te voederen.
    Het lijkt erop dat de meeste mensen kunnen niet denken voor zichzelf.
    Elke tv-show of internetsite wil graven zo veel vuil het kan vinden over mj.
    En elke tv-show is het kopiëren van elkaar.
    Het draait allemaal om hoeveel geld het kan maken uit deze milkcow.
    Heeft hij niet genoeg dal gegaan toen hij "Alive".

  29. Andrea Says:

    Ik ben het eens met dawnevee en angel36 ... dagelijks de media (tv, evenals online websites) heeft iets nieuws te praten - zelfs tegenstrijdige zich elke keer dat ze doen! Zelfs niet de media hebben hun verhalen rechtdoor, zoals gebruikelijk.

    Zoals ik blijf zeggen, en zal dat blijven zeggen, iets is. En sinds dag een, niets heeft opgeteld. Er zijn rapporten nu dat zijn lichaam is in de crypte in handen van Berry Gordy? Nou, gisteravond hij bevestigd dat deze geruchten niet waar. SO. Mensen liegen, de media ligt, de familie Jackson is verschrikkelijk te houden dit een hoax. Je had 2 weken de tijd om uit te zoeken wat je dat zou doen met zijn 'body'. In plaats daarvan besloten ze te plannen dat geheel geënsceneerde gedenkteken. Voor schaamte. Hij is uiteraard in leven, en mensen weten niet hoe op de hoogte te houden van een geheim meer.

  30. Andrea Says:

    En wat ik bedoel door de familie Jackson is verschrikkelijk te houden dit een hoax (hij kwam verkeerd) Ik bedoel als in willen, ze zijn vreselijk HIDING op het feit dat hij nog in leven is.

  31. svangel Says:

    ppl u huicheltaal serieus denkt dat Parijs huilen kon aantonen dat hij overleden rechts ... er zijn verslagen van zijn kinderen handelend reall gelukkig en kon nauwelijks de moeite ... dus wat kinderen cant fake een schreeuw om .. van corse kunnen ze .... plz .. deze dood is, is ook gepland, hou van je MJ .... i WNT huilen cuz i know u leeft

  32. CuteAngel Says:

    Over Liz Taylor, kunt u haar sjilpen pagina voor reacties ze er: http://twitter.com/DameElizabeth

    Ze geeft haar redenen voor het niet bijwonen van de herdenkingsdienst.

  33. bghoppy Says:

    Ik denk dat deze kerel Kenny Ortega lijkt verdacht in dit alles. U weet wanneer hij voorziet in de finale, "alle michael aan dit zo hard, dit was zijn comeback", dacht ik dat hij ons allemaal gebouw tot nieuw materiaal of meer van de video die ze zogenaamd had, en dan krijgen we gewoon 2 oud liedjes. Hij leek nogal gepompt voor een gedenkteken ook.
    En nu de LAPD Chief zegt doodslag is nu een mogelijkheid, maar ze zijn in afwachting van de toxicologie rapporten. WTF? Klinkt dat belachelijk om iemand anders, dat je zou kunnen beginnen te vermoeden dat iemand zou kunnen zijn strafrechtelijk verantwoordelijk voor zijn dood, maar je gaat te wachten om verder te gaan? En geen reporters vraag dit. Als het was doodslag (denk ik nog steeds dat hij in leven), hoe in de wereld kun je eventueel vervolgen iemand, nadat u het zegel van zijn plaats van overlijden voor een paar dagen (wanneer het lijkt er sprake kunnen zijn van drugs betrokken zijn bij de dood) het verzamelen van bewijsmateriaal, open de scène voor iedereen en iedereen, dan stuurt de politie TERUG voor meer drugs (hoe hebben ze niet vinden EVERY medische post in de eerste vegen?), niet de man begraven na 2 weken, maar langzaam toegeven een mogelijkheid van vals spel, op hetzelfde moment zeggen dat je moet wachten voor toxicologie? Waarom? In het geval dat u daadwerkelijk een kans op het vangen en het aantonen van deze wet? WOW Dat is wat pasjes voor justitie en politie werken in LA denk ik.
    Ik zou ook graag willen delen een armatuur psychologie truc. Als mensen praten, als ze niet direct oogcontact met de interviewer, wanneer zij de toegang tot de gebieden van de hersenen die houden herinneringen, de richting van hun ogen onvrijwillig verhuizen naar hun rechts of links. Wanneer de spreker wordt de toegang tot de gebieden van de hersenen betrokken zijn bij de creativiteit, de ogen zullen drijven in de tegenovergestelde richting. Dus als iemand de waarheid spreekt kun je meestal zien hun ogen bewegen tot hun recht als ze verstandelijk toegang te krijgen tot de werkelijke herinneringen, maar als een persoon moet scheppen hun herinneringen hun ogen naar de linkerkant. Toen Joe Jackson heeft om toegang te krijgen tot de herinneringen van wat er is gebeurd met zijn zoon en hoe voelt hij zich over hem zijn ogen afglijden naar zijn linker.
    Ik denk dat dit een goede manier te meten BS uit alle Talking Heads je ziet op TV. Wat is er raar is de verpleegkundige die beweert dat hij haar vroeg voor Diprovan alleen kijkt rechtdoor.

  34. DawneVee Says:

    Hier is een ander hoofd scratcher voor je ...

    Ga naar http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Nou, nou, laat me hier zien ..

    Waarom zou het duren 2 weken voor de LAPD om eindelijk dit cijfer een uit?
    Dr Murray's auto werd genomen op dezelfde dag MJ overleden. Het zou niet 2 weken te vinden pillen in de auto.
    Hij kreeg zijn auto weer een paar dagen later en niets werd gevonden in het.
    Als politie had doorzocht deze auto en kwam op deze medicijnen, zouden zij hebben genomen Dr Murray in hechtenis.

    Weet niet of dat zin heeft of niet, maar dacht ik stuur het als een bericht als ik blijven doen van mijn onderzoek.

  35. dirtydiana Says:

    Alle iemand heeft te doen is kijken naar deze verdomde O2 persconferentie video en zie dat dit niet Michael. Ik kan begrijpen hoe de massamedia is niet afhalen op deze voor de hand liggende redenen van misschien iets. Maar voor echte Jackson fanatici en de meeste van al zijn familie niet boos dat dit niet MJ is gek! Hieruit blijkt dat de familie is iets. Dit zou een belangrijk onderdeel van iedere vorm van over lopend onderzoek in zijn zogenaamde dood. Misschien is de bedrieger vervangen hem omdat hij ziek was. Ik weet het niet! Maar dit kan beantwoorden veel vragen voor het gezin en de onderzoekers. Maar natuurlijk als de familie is pretenderen niet merken, ze verbergt een geheim.
    Ik bedoel kom op! 2 maanden (correct me if I'm verkeerd) voor zijn dood, na het passeren van AEG is fysiek voor een groot concert, stuurt hij een lichaam verdubbelen. Iets is niet goed. Zoals ik heb gezegd, alle iemand moet doen, is dit horloge O2 persconferentie. Als u inteeligent genoeg om te geloven dat dit niet MJ, dan moet je jezelf vragen WAAROM? Nog foto's van de persconferentie trully aantonen dat dit niet hem. Ik ben een enorme fan MJ maar geen gekke fanatiek. Waar zijn de MJ impersonators, idiote fanatici, de media en tenslotte Familie te zeggen, "Dit is niet onze MJ !!!"? Omdat er iets verborgen wat het geheim is.

  36. mysticallymagestically Says:

    Regular Joes op straat zijn geheel te kopen in de gefabriceerd media gecreëerde theorieën die MJ was een drugsverslaafde en dat vonden ze een cocktail van drugs in zijn bezit of sommigen in zijn lichaam. Idioten. Journalistieke integriteit en waarachtigheid is officieel overleden. Zelfs respectabele netwerken die geacht worden te handhaven feiten over gespeculeerd (zoals de grote kabelnetten) zijn succumbing bij deze enorme geld-making Frenzy. Ik weet niet wat te geloven meer, maar alles wat ik weet is dat TMZ is de enige bron dat al deze netwerken en nieuws-sites (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) kregen hun eerste rapporten uit. Dat is zelf een groot teken dat dit allemaal compleet bull shit. Toxicologie rapporten zal niet worden vrijgegeven voor een week of meer, dus al deze berichten dat hij was gevonden drugs bedorven zijn FALSE

  37. Andrea Says:

    @ bghoppy - de amateur-psychologie truc zinvol. geen wonder dat de hele familie Jackson deed het hele MIB glazen ding op het gedenkteken. Ze hadden te verbergen hun liggende ogen.

  38. MyBelovedMJ Says:

    Ik denk dat er enkele tips in die verklaring van Lizzie. 1e een: Michael, woulden `t wilt dat ik mijn verdriet delen met de wereld, dat is tussen ons, door ons ze middelen (Michael en zichzelf). Ze was de liefde van zijn leven, als een vriend, ans dus was hij naar haar toe. Ik denk dat zij een rol. Maar ik hou van Lizzie, ze heeft er altijd geweest voor Michael, en ik weet dat ze is nu zo goed ..

  39. goslinger1 Says:

    Doen ze DNA-tests, het nemen van vingerafdrukken, bloed soort analyse, enz., vóór zij de overlijdensakte? OF, ze hoeven alleen maar een "goed" van een familielid die ID is het lichaam? Tot dusver is er geen enkel bewijs dat Michael gestorven. . . niet een bewijsstuk. BEHALVE fuzzy een foto in een ambulance. . . zelfs dat blijkt niet dat hij (of een bedrieger) is dood.

    Ik denk niet dat hij weer als hij nog leeft. Als hij dacht dat hij een stuk raken voordat hij "overleden" dan zou hij zeker zal worden gecontroleerd en raken meer als hij is "verrezen."

    Iemand heeft een goed punt op deze site, dat wel. Zij zeiden dat als Michael deed weer, hij waarschijnlijk niet zou worden gevonden schuldig faken zijn dood. . . Afterall, zijn dood certificaat is nog niet ondertekend.

    Hmmmm. . .

    Hou deze site, door de manier. Het is geweldig om te weten dat er anderen zijn die het zien en voelen dezelfde dingen die ik ben! Great work, beheerder houden ons op al het nieuws!

  40. feyaya Says:

    zo hard als het is, ik probeer niet te kijken naar al die onzin over op tv, in het bijzonder ET ... die vrouw krijgt op mijn zenuwen toch met haar "schokkend, nieuwe onthullingen achter de dood van Michael Jackson!"

    Ik lees vandaag dat de voogdij hoorzitting is opnieuw uitgesteld door een andere week. hoe vaak en dingen gaan krijgen uitgesteld in dit alles?

  41. svangel Says:

    de enige vraag mij is de reden waarom zou Michael Jackson doen dit voor ons ... we houden allemaal van hem .... is gewoon stom thoes ppl die slandered zijn naam .... Ik denk dat er te veel speculaties ... tot mijn falts in de dood hoax ... tot vele nep michaels ... wat als hij reall deed naar hartstilstand en werd gered door de arts en vervolgens besloten Ach misschien de wereld denkt im ded kan net zo goed verblijf op die manier ... den deze besluiten dat zij brengen de lokvogel ... dat klinkt als iets joe CUD doen ...

  42. bloem zegt:

    Ik heb ook gezegd vanaf dag 1 dat er iets niet goed uit de 02-ding hoe kan iemand denken dat deze man is de echte MJ geen manier waarop hij kijkt vreemd, en toen hij zei dit is de laatste oproep gordijn !!!!!!!! Ik zei tegen mijn vriend geen theres iets mis hier i dont weet wat het is, maar het is niet goed, die dag hoorde ik mj was overleden kwam het allemaal bck mij wist ik dat er iets niet goed en ik was helemaal niet geschokt om wat voor reden . im 100% zeker hes leeft de media niet te gek ons met deze drug is geen manier waarop ik denk dat hij is van plan dit voor enige tijd was er nooit een rondleiding i juli onzin, jongens gaan bck en te kijken naar de 02-ding zijn niet van hem dat ik weet dat jullie allemaal weten was er nooit een tour zijn grappig hoe ze 100 uren van zijn repetitie footage en 200 onuitgebrachte records, thats not hem in de ambulace im een theatrale + media vergroteingsspiegel kunstenaar i weten over make-up etc de laatste foto's zien we de echte MJ zijn hem in repetitie op nietjes, en ik denk niet dat hij zal komen om de bck en niet zoals wij hem kennen MJ IS ALIVE EN ZIJN FAMILIE IN HAAR EN HAAR ABOUT TIME THEY DO Something Good VOOR HEM, hoop ik nu zal hij het leven dat hij heeft zo lang for.i denk ook dat hij moet zo verdrietig dat hij moest doen dit wetende zijn naaste vrienden / fans / familie kwetsen zoveel ppl gemaakt zijn leven tot een hel het punt dat hij aan nep zijn dood thats sad zijn ook zeer hard voor de ppl die op deze hoax overlijden harder op hen dan op MJ zelf oorzaak zijn ze dat nu zelf moeten doen dit uit en houden het geheim, dat weet ik liz + DIANA houdt de secert maar als voor de familie Jackson ze misschien niet zo goed, ik denk ook zijn kinderen zijn op het Ik wed dat we dont zie ze vaak ik denk dat zijn moeder + Janet houdt dit secert, maar joe i dont denk hes op kan de Jackson familie hem vertrouwen? i dont know i get gemengd vibes van hem heeft hij weten of de dosis die hij niet kent? alleen de tijd zal het uitwijzen, maar geloof me MJ leeft. SOORTGELIJK IJF GENOEMD IN ANDERE POST IJF OP HIER lees ik op TMZ opmerkingen dat een van de paramedici die naar mj thuis toen ze de 911 bellen er 100% zeker dat het lichaam ze verwijderd uit MJ huis dat was niet het echte MJ en het personeel bij het UCLA zei iets NIET gelijk toen MJ BODY werd ingeleid in iets vreemds gaande was?? Al deze zaak zo duidelijk MJ leeft

  43. Sosh Says:

    Ik heb eens nagedacht over deze hele situatie en probeerde een andere aanpak

    Michael en AEG geplande alles dat happenend de laatste paar weken. Het plan was om Michael uit zijn (aanbevolen) financiële problemen en geef hem grote comeback dus Michael kunnen leven een gelukkig leven na.

    Wat niemand had weten op het moment dat de tour werd aangekondigd, was dat het nooit zou gebeuren. De tour was een coverup aan Michael zijn King of Pop titel terug. Want dat is wat er gebeurde na de 25e juni. Iedereen was het over Michael. Verkoop van Michael producten ging sky-high. Dit was zijn ultieme comeback. Zijn schulden kan worden betaald, AEG hadden een deal met Sony, zodat beide delen in de extra inkomsten.

    Daarnaast zullen zij verdienen veel geld op zijn volgende nieuwe album (s). Nieuwe albums die u zal zeggen? Maar hoe kan een dode man nieuwe registers of nummers? Het antwoord is simpel:

    Het is gezegd dat MJ schreef ongeveer 100 nummers voor een album. Slechts 10 tot 13, waar op het album, dus veel nummers zijn nog niet gebruikt op zijn albums. Ik denk dat er nauwelijks mensen die weten welke nummers er zijn links. Waarschijnlijk een aantal van deze nummers zijn opgenomen en die nog beschikbaar te stellen op een nieuwe MJ record. Echter, veel van de liederen zijn alleen wat tekst op papier. Hier komt de truc! Zoals Michael is niet dood, hij kan nog steeds afwerking deze nummers of beter, maak nieuwe. Zoals zijn onuitgebrachte stuff is meestal onbekend, hij kan alles wat hij wil. Quincy Jones, ook onderdeel van het plan, zal de productie van de nieuwe nummers en het album (s).

    Denk er eens over na: - Michael is een vrij man, zonder enige druk.
    - AEG en Sony verdienen veel geld door record verkoop enz.
    - Er is voldoende materiaal voor het maken van nieuwe albums met zogenaamde 'onuitgegeven materiaal ".
    - Er worden nieuwe nummers, die uiteraard zullen worden vrijgegeven als' onuitgegeven materiaal "
    --

    Wat vind je van dit?

  44. dynamiet Says:

    Ik wist frm dag 1 was hij nooit doen 50 concerten, de man op de 02 duidelijk isnt hem zelfs Dermot o Leary zei dat hij was vreemd,
    Het was hem op de repetitie denk ik, heeft iemand c het artikel over wat Michael zou eruit dode zij rapporteerde een foto van hem met littekens over heel zijn gezicht
    frm chirurgie ingestort neus, gezwollen ogen, brandwonden op zijn gezicht frm Pepsi de advertentie, het leek niets willen hem en op de foto was hij zwart, i think it was frm de ster krant

  45. dynamiet Says:

    Omg nu zijn ze te zeggen nam hij 55pills een dag in de laatste maand van zijn overlijden, i cant geloven de onzin van de Daily Star komt met, Waar zijn ze om deze onzin uit
    en waarom didnt iemand hem uit te doen als hij deed ze, maar dosent zinvol

  46. ejay5131 Says:

    Heb je al zien de berichten er nu van de drugs enz. ze vinden op Neverland toen ze een inval hij jaren geleden tijdens de proeven? En niemand dacht dat was ongewoon terug dan? Dus wat ze gevonden en lieten het daar? Kom op, iemand die helpt bij het stimuleren van de OD en drugs geruchten. Familie en vrienden die op het? Anderen denken dat ze had een ggod plan maar dingen heb messed up zo snel als de 911-oproep werd gedaan? Oh en over de 911 bellen, sinds wanneer doen ze vertellen u terug te bellen als u iets anders? Ummm, hallo ... bijna dood persoon hier, ik denk dat ze nodig hadden iets! En waarom hebben zij de behoefte voelen om de 911 bellen? En iedereen wist waar Mj leefde, hoe kan de arts niet het adres weet, maar de de tour bus die kwam wist het adres MJs huis. How convenient that they came along for a tour at just the right moment?? And nobody wants to talk to the people that were on that tour??

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.
Kopieer Beschermd door Chetan 'n WP-CopyProtect.