Michael Jackson Hoax Death

Är King of Pop verkligen död?

Michael Jackson kan gå på turné från bortom graven. Planer har kläckts för ett hologram bild av The King of Pop att framträda på scen bredvid hans bröder för en serie konserter, Nyheter i världen rapporteras. width=470

Jacksons pappa Joe och hans bröder Jermaine, Tito, Marlon och Jackie som var en del av Jackson 5, står bakom idén. De syftar till att få filmen av Michael från sin tidigare grupp och solo turer projiceras på spelningar nästa år.

Den Thriller star skulle följa Elvis Presley, som "runt" i världen 2006 - nästan 30 år efter hans död - när ett hologram av honom var beräknade med ett band och orkester.

En vän i Jackson familj sa: "De tror att det bästa minnesmärke för att Michael skulle vara att ha honom tillbaka på scenen för sista gången - som han ville. Michael's pappa och bröder tror en världsturné, där filmen av Michael projiceras på scenen bredvid levande musiker, kommer att gå till en storm. "Ja, och vi är säkra på att de också tror att vi alla tror att de bara gör det som en "Memorial" - med absolut ingenting att göra med den vansinniga berg av pengar de skulle göra i processen.

"De anser också Michael barn kommer att uppskatta att se honom på scen framför sina fans som är något de aldrig gjorde. De tror att Michael skulle älska tanken att han uppfyller sin comeback dröm genom att följa vad som Elvis gjorde. Det är en perfekt hyllning till deras superstar bror, säger Nyheter i världen.

Det är intressant att notera att även familjen är att säga att Michael dröm var att följa vad Elvis gjorde ... .. gillar fejkade sin död till exempel?

... Och Tribute? Höger. Att sätta sitt barn i rampljuset igen, samma barn som han så desperat som hålls gömda för 95% av sitt liv innan hans "död", är något jag är säker på att han aldrig skulle ha velat ... speciellt efter att ha gjort sin debut på hans Memorial.

Vi anser att om familjen är faktiskt kommer att utföra den här turen, det är bara mer som tyder på att Michael Jackson lever. De pengar som från en sådan turné skulle ställa dem alla, och Michael upp för resten av deras liv. Michael skulder hade redan avskrivits, på grund av hans "död" och han kan njuta av hans problemfri, avslappnat liv med hans riktiga barn, medan du tittar på konserter (som omväxling) från bekvämligheten av hans vardagsrum soffa i hans nya hus gömda någonstans i Bahrain eller Mexiko.

  1. MyBelovedMJ Said,

    Jag tror att Michael kommer att visa sig på scenen. Han har talat om i flera år att barn har "buggad" för honom att gå på scen med honom. mabye det vill bara tänka på mig, men FÖRBANNA det skulle vara häftigt om Michael visade himsefl i det skedet. Jag vet att det låter dumt, återigen, precis wishfull tänker att jag älskar honom så mycket.

  2. dynamit Said,

    I dont tror att han skulle avslöja sig isnt det olagligt att fejka din egen död, men yah det skulle vara häftigt om han gjorde

  3. DawneVee Said,

    Jag är så glad att jag äntligen kan kommentera här ... varit med Inloggningsproblem i dagar och kunde inte i efterhand.

    Hmmm ... om MJ familj var att utföra en gång i tiden, jag förstår inte hur det är bevis han lever. : - / Kanske jag missat något.

    Jag ärligt hoppades han skulle pop ut ur sin kista på minnesmärke och slå världen utanför, men självklart att inte ske.

    Så, okej Låt oss säga att han fortfarande lever (vilken del av mig fortfarande tycker så) där (eller staten) kommer han att besluta sig för att bryta tystnaden? Och hur? En konsert? En nyhet gjutna? Hans familj?
    Och när? Genom hans födelsedag i augusti? Nästa år?
    Hoppas det blir fler ledtrådar i framtiden.

    Passage av mina fingrar i TX.

  4. Andrea Said,

    Jag ärligt undra om det alls är han någonsin skulle göra sitt "komma tillbaka" trots - rätt så - den här konserten skulle vara hans "komma tillbaka" turné. Hur häftigt att komma tillbaka .. från de döda! Det skulle vara den perfekta reklamtrick, som ju vi alla vet att han är ganska kända för dessa typ av saker.

    Helt oberoende, men de gör någon veta hur du lägger upp ett foto till din profil här?

  5. MyBelovedMJ Said,

    Dawnedwee. Anledningen till att jag tror att han är vid liv, eftersom dessa ord dök upp i wrting bredvid hans bild på memoriel: Im levande och Im här för evigt. Det skrämde skiten ur mig, men jag såg det som ett tecken, (återigen mabye jag bara naiv) Och det är denna august hans familj kommer att göra konserter, som Jackson 5 Renioun och det kommer att bli ett levande monogram som Michael på scenen. Im sorry om jag låter tokigt, men jag kan inte få det sentance ur mitt huvud. Och jag kommer inte förrän jag är helt säker på att han är borta på riktigt. Jag tror att han kommer att slå världen borta någon dag, vem vet. Jag älskar Michael så mycket och jag skulle ge vad som helst för att få honom tillbaka, inte ens mitt eget hjärta (om han verkligen är död), bara för att få honom att andas igen. Jag hoppas bara att Michael ser här en dag, om han var ablte till, att veta att vi älskar honom och stöder honom, oavsett vad. Älskar dig ängel

  6. dynamit Said,

    lol det skulle vara så fantastiskt om han kom tillbaka och hans comeback var i Irland, han var här 2006 och stannade i 3months med sina barn och redovisas några låtar här, han älskade det, han ville ha 2 köpa ett slott i Cork , folk här lämnat honom ensam och didnt krångel honom som han gillade, lol han gillade gröt på morgonen, han sågs moon gåendes på natten Temne i gräsmattan av ägaren till den ort han bor,
    De sa hur fin och blyg han var och var bra med barnen och hur han fann det svårt 2 litar på människor, jag önskar att jag fick 2 c honom Wen han gjorde sin sista konsert här

  7. supermom75 Said,

    det är jag hatar att slå larm i media igen, men de sa Michael bara knappt visar hans barn innan han dör fel igen under 2005 9r 2006 tror jag han unvails dem i home video finns på räv ta en titt på denna medierna är det är tio eller 11 av dem och de gömde allt det han gjorde av kärlek för ens Michael säger att media gillar negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 Said,

    ledsen att det var 2007 jag hade fel ändå

  9. Sosh Said,

    Inom en vecka en ny Michael Jackson Album tillkännages. Istället för tidigare rykten det inte kallas 7even men resurection. Resurection är också den första släpptes spår. Videoklippet vad folk nu kallar "The Dome Project"

    Före tillkännagivandet, alla större TV / news show är tippas på detta för att bryta nyheter.

  10. Sosh Said,

    Och mitt tidigare inlägg är wishfull tycker Självklart.

    Tyvärr hakparenteserna för min - Dream läge on / off - försvunnit i posten.

  11. m2kg Said,

    Okej, detta är bara Freaky. Bara en dag kort för att vara exakt 6 månader till den 25 juni.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte Said,

    Tja min uppfattning skulle detta .... Han är inte död han beslutade att leva helt och fredlig life.Coz han inte 20 längre Så han gick till sängs klnowing att han undertecknat 10 konserter och vaknade undertecknad för 50 och att han vet inte hur han kommer att dra 50 spelningar som han inte är en stor ätaren ... Och innan han sa att han hellre skulle dö sedan gå på scen och genera honom själv framför ett miljontals hans fans.So när du puttin det tillsammans gör en sense.He valt att offra allt annat än att hålla god pic av sina egna ... och nu hans familj gillar gonna do minnesmärke turnéer runt om i världen eller smg ... Dess bara att göra en pengar ...

  13. jackoisalive21 Said,

    Michael isnt död punkt. Han är vid liv och im glad över att nu kan han ha lite lugn och ro. Jag sa att det från dag ett att han var inte vid liv och min familj tyckte att jag var galen. Allt efter och före sin död var och är sus. Och thats det.

    Men kan jag du säga till alla de människor som tror att han kommer att göra en comeback från de döda, tro mig det kommer inte att hända så mycket som det skulle vara bra att inte möjligt. Det skulle förstöra hans image helt och det skulle vara meningen med fejkade din död bara för att komma tillbaka?

    Michael I know din därute, jag hoppas verkligen att du äntligen har hittat den fred som du förtjänar, oh och im 100% hans barn och familj i den här frågan.

  14. dezyte Said,

    Ohhh absolut han kommer inte göra någon comeback! Han kommer att leva sitt fredliga, normalt liv! Det är vad han förtjänar! I luv u MJ och im 100% med dig! U vet vad ur gör ....

  15. SITA Said,

    vid tanken på att den största hoax,
    Jag vill bara focuse vissa idéer om
    KLONING MICHAEL

    MJ vill klona sig själv
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    resultat-> Med Michael är allt möjligt

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    första kloning företaget:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ kan hjälpa dig:

    * Om du är steril och har förlorat hoppet om att ha barnet du drömmer om.

    * Om du är homosexuell och djupt önskar ett barn som skulle bära dina egna gener.

    * Om du precis har förlorat - eller är på väg att förlora - en älskad familjemedlem och skulle vilja se en identisk tvilling till denna person börja ett nytt liv.

    * Om du är HIV + och vill ha ett barn som skulle vara ditt genetiska dubbla - utan smittar antingen barnet eller din partner med viruset.

    * Om du bara vill vara klonade, oavsett skäl kan vara.

    -> Uri Geller
    -> Michael's kids och kanske kvinnors
    alla bör vara inriktad på inblandade personer på ett sådant tomt!

  16. Francesca Said,

    Jag vet inte vad man ska tänka på det. Jag vill inte delta i holotour säkert. Jag är inte om en hyllning till Michael, det är om familjen att göra pengar. Jag önskar att de gjorde detta för honom, eftersom han behöver pengar för att betala alla skulder, men jag tror att de är bara giriga. Jag gillade inte minnesmärke, det var en klibbig händelsen. Som taky som holotour. Dålig smak.

    Jag såg en mycket sorglig bild av Michael där han ser svaga och gamla, rynkor runt halsen. Kanske han inte kunde utföra och nu gömmer sig och återhämtar somewere.

  17. Gömställe Said,

    Ja, jag läste även detta i går och är glad att du postat det. Michael visade upp i ett hologram för hans "sista" prestanda? Hur bekväm. Detta är lika fiskliknande för mig som den sista generalrepetition (& 100 timmar) bara händer för att vara tejpade av flera HD-videokameror. Hur bekväm. Plus han råkade att slutföra ett videoprojekt (The Dome Project - komplett med en nostalgisk Thriller-typ kyrkogården & stor affisch av Mike som en varulv) två veckor innan han dog. Han medgav att alltid sträva till toppen framgång Thriller, så vad bättre sätt än att införa delar av det i nästa stora projekt? Jag minns när det var aviserat ett par dagar efter hans död som lyckligtvis hans sista levande repetition resultat av "Här är det" researrangörer var tagna på kameran. Åh Serendipity! Då lärde jag mig inte bara på kameran, men i flera kamera, high-definition video-och multi-track audio. "Va? Okej! "Jag utropade, ringer min bror. Han gick hur lämpligt det var. Vi blev glada, kärleksfull i världen är tur att detta hade gjorts så mycket. Vi pratade om hur MJ antagligen inte var fysiskt upp till det 50 visar i alla fall, och detta var det bästa möjliga resultatet för honom och hans publik. Plus att det kan hjälpa betala hans $ $ skulder. Vi diskuterade hur det skulle vara häftigt om de skulle släppa den på biografer som sista konsert. Lo & Se, dagar senare nyheten kom ut att det "Michael Jackson's Last Tour repetitionerna Filmad För Möjlig Release, CD / DVD / Biografer." Även om det var vad jag hoppats på, blev jag misstänksam. Det verkar helt strategized & avrättades för att få Mike & hans affärsbekanta komma undan och ändå blidka fansen.

  18. Andrea Said,

    @ Jackoisalive21 - Jag säger inte att han kommer definitivt att göra ett komma tillbaka eller något i den stilen. Allt jag säger är att om han gjorde, det skulle nog vara den definition av awesome.

  19. Andrea Said,

    Och jag tror också, att hans barn och familj är med på det och vet att han lever. Det är ganska uppenbart!

  20. Solid121 Said,

    Jag tror AEG spelat en enorm roll i detta och gav subtila ledtrådar under upptakten till "Här är det" konserter. Se presskonferensen med Ortega och Phillips, när de aviserat datum var omlagda. De är reaktioner på några av de frågor och hur de fortsätter på hur bra Michaels hälsa är och att han aldrig haft hudcancer eller någon sjukdom. Sedan läser detta http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Detta är en av de märkligaste klausuler jag har läst om för någon som klarat en fyra timmar medicinska "med glans" inklusive blodprover och toxikologi rapporter. Även vid minnesplatsen Kenny Ortega sade att "vi var här lite mindre än en vecka sedan och Michael var med oss", den minnesstund hölls 10 dagar efter att han dog så skulle han ha sagt "bara drygt en vecka sedan "?

  21. Sara Said,

    Ok så jag har hittat något Joe Jackson sade.
    Han sa att han visste ingenting om drogerna, men han vet vad det var, det var att hjälpa honom att slappna av från att arbeta så hårt. Än vad han sade: "Han inte vakna. Han aldrig vaknade. Han dog i sin sömn. "
    Nu har jag förstått att han var på sängen och läkaren gav CPR till honom men inte säger han callapsed?
    Har läkare se det hända?
    Jag är bara om förvirrad just nu.

  22. sra0123 Said,

    Jag håller helt med jackoisalive21. Michael kan inte visas eftersom han skulle definitivt förstöra hans rykte och dessutom skulle han ha rättsliga problems.Let är lämna honom leva ett liv i anonymitet som han inte kunde göra tidigare, från personer som försöker att hitta något om honom att tala om och ont honom. Tyvärr är världen har förlorat en sann humanitära som gjorde mer än någon någonsin kommer att göra för att läka den här världen.

    En fråga: Vad menar du med "riktiga" barn? Tror du att dessa childrena är falska också?

  23. Mariah Said,

    Jag är nyfiken på Liz Taylor. Det verkade konstigt för henne att inte delta i åminnelse, eller göra någon form av offentligt uttalande alls. Hon och Michael är mycket nära.

    Eftersom ingen har verkligen hört från henne eftersom hans "död", jag tänkte att kanske hon är med honom just nu. Hon kanske är en viktig aktör i denna hoax.

    Det är bara min tanke. Vad gör ni tror?

  24. idontknow Said,

    Jag vet inte vad jag ska tro, och jag vet inte om MJ skulle avslöja sig själv eller inte.

    Dessa barn är definitivt hans riktiga barn - titta hem videor, samma barn.

  25. Yes555 Said,

    Mitt huvud gör ont, haha! Jag vet inte om han är levande eller döda, men om han verkligen är levande och har startat ett nytt liv någon annanstans, men han kan lika gärna vara död, eller hur? Han skulle inte gå igenom allt detta besvär för fejkade sin död bara för att återvända? O_O Hursomhelst, vi borde låta honom vila i frid. Han självklart inte vill vara besvärade.

    Men kolla in det här:

    Den dödsattest publicerad av TMZ är inte en bestyrkt kopia, det är en certifierad Informationsansvarig kopia. "Informativt, inte ett giltigt dokument för att fastställa identitet" är präglade hela ansiktet av kopian. En bestyrkt kopia, men kan användas för att fastställa identiteten på den person som anges i intyget.

    Trots rapporter Michael Jackson kropp är på Forest Lawn i Hollywood Hills, TMZ säger att det inte är där. Men på intyget, namnet på begravningen etableringslandets Forest Lawn. Vad ger?

  26. edenmalfoy Said,

    @ Mariah

    Jag definitivt tror Elizabeth T. skulle vara en stor del av denna hoax eftersom hon var en person som han visste att han kunde lita på helt.

  27. DawneVee Said,

    Mellan papperskorgen på TV (Entertainment Tonight, Extra, Access Hollywood, etc) och papperskorgen på Internet (TMZ, ET Online, Extra, Radar Online) hävdar att "källor" hittat alla slags injektion märkningar på MJ kropp, så att naturligtvis alla förutsätter MJ är en helt blåsta knarkare.

    Jo jag tror att alla som är en massa skit.

    # 1. MJ gått en 4 timmars fysiskt så AEG kan försäkra honom. Om MJ hade alla dessa märken på hans kropp, det hade varit under den fysiska och AEG skulle låta MJ gå så skulle de inte försäkra en missbrukare.

    # 2. Är det inte fantastiskt alla dessa USEL webbplatser / visar att namnge "källor" för alla sina nya saftigt skvaller? Den obduktion har inte lagt ut. Så var är de få sin information? Åh det är rätt, de gör det.
    Coronern gör obduktion sa att han inte ser några markeringar på MJ: s organ (Jag kan inte minnas när jag läste det nu, jag har läst så många saker på sistone att jag inte kan hålla saker rakt). Jag tror han gjorde det uttalandet en gång MJ kropp har levererats till honom.

    # 3. Om MJ hade injektion märkningar på halsen, och han förmodligen hade en öppen kista under sin visning dessa märkningar skulle fortfarande ses, även genom smink, skulle inte ni?

    Var försiktig och använda wisdonm när du tittar på tv och läsa dessa skvaller monger webbplatser. De ska säga och göra något för att få sina 15 minuter i rampljuset.

  28. Angel36 Said,

    Alla äter vad pressen matar dem.
    Det verkar som om de flesta människor kan inte tänka själva.
    Varje TV-show eller internetsite vill gräva upp så mycket skräp de kan hitta om MJ.
    Och varje TV-show är kopiering från varandra.
    Det handlar om hur mycket pengar de kan göra av detta milkcow.
    Har inte han har nog gått trough när han var "levande".

  29. Andrea Said,

    Jag håller med dawnevee och angel36 ... vardagliga media (TV, liksom online webbplatser) har något nytt att tala om - även motsäga sig själva varje gång de gör! Inte ens Media har sina historier raka, per vanligt.

    Som jag säger, och kommer att fortsätta att säga, något är slut. Och sedan dag ett har det inte lagts fram. Det rapporteras nu att hans kropp är i kryptan som ägs av Berry Gordy? Tja, i går kväll bekräftade han att dessa rykten var inte sant. SO. Folk ljuger, media ljuger, Jacksons familj är fruktansvärt att hålla detta ett hoax. Du hade 2 veckor på sig att lista ut vad du skulle göra med hans "kropp". Istället beslutades att planera att helt arrangeras minnesmärke. För synd. Han är uppenbarligen i livet, och människor vet inte hur man ska hålla det hemligt längre.

  30. Andrea Said,

    Och vad jag menar med Jacksons familj är fruktansvärt att hålla detta ett hoax (det kom ut fel) Jag menar som så vill, de är fruktansvärda på att dölja att han fortfarande lever.

  31. svangel Said,

    ppl du skränande allvar tror att Paris gråta kunde bevisa att han dog rätt ... det fanns rapporter om hans barn verkar verkligen lyckliga och kunde knappast brytt ... så wat barn cant falska ett rop till .. av corse de kan .... plz .. denna död är också planerade, älskar dig MJ .... Jag Wnt cry cuz Jag vet u levande

  32. CuteAngel Said,

    Om Liz Taylor, du kan kolla hennes Twitter sidan för kommentarer hon lämnade det: http://twitter.com/DameElizabeth

    Hon ger sina skäl för att inte närvara vid minnesstund.

  33. bghoppy Said,

    Jag tror den här killen Kenny Ortega verkar misstänkt i allt detta. Du vet när han inför finalen, "alla Michael arbetat med detta så hårt, det var hans comeback" Jag trodde att han höll på att bygga oss alla upp till nytt material eller flera av video som det hade, och då måste vi bara få 2 gamla låtar. Han verkade ganska pumpas upp för ett minnesmärke också.
    Och nu LAPD Chief säger mord är nu en möjlighet, men de väntar på toxikologi rapporter. WTF? Låter det löjligt att någon annan, som du kan börja att misstänka att någon kan bli straffrättsligt ansvarig för hans död, men ni kommer att vänta på att få fortsätta? Och inga reportrar frågan här. Om det var mord (jag tror fortfarande att han är vid liv), hur i världen kan du eventuellt åtala någon, efter att du försegla sin scen för död för ett par dagar (när det verkar som det kan ha varit droger inblandade i döden) att samla in bevis, öppna scen för alla och alla, och sedan skicka polis BAKÅT för att hitta mer narkotika (hur har de inte hittar alla medicinska objekt första sopa?), inte begrava honom efter 2 veckor, men långsamt medger en möjlighet att foul spela på Samtidigt säger du måste vänta på toxikologi? Varför? Om du faktiskt hade en chans i att fånga och visa denna handling? WOW Det är vad som passerar för rättsliga och polisiära arbetet i LA jag.
    Jag skulle också vilja dela en armatur psykologi trick. När människor talar, om de inte gör direkt ögonkontakt med intervjuaren, när de åt de områden av hjärnan som har minnen, riktning mot deras ögon ofrivilligt flyttar till sin rätt, eller vänster sida. Då talaren åtkomst till delar av hjärnan som berörs kreativitet, ögon kommer att flyta i motsatt riktning. Så när en person talar sanning du normalt se deras ögon flytta till sin rätt eftersom de psykiskt få tillgång till faktiska minnen, men när en person måste skapa sina minnen deras ögon flytta till vänster. När Joe Jackson har tillgång till minnet av vad som hände med hans son och hur han anser om honom hans ögon glida ner till vänster.
    Jag tror att det är ett bra sätt att mäta BS från alla talande huvuden som du ser på TV. Vad är konstigt är det sjuksköterskan som påstår han frågade henne för Diprovan bara ser rakt fram.

  34. DawneVee Said,

    Här är en annan chef scratcher för dig ...

    Gå till http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Well, well, låt mig se här ..

    Varför skulle det ta 2 veckor för LAPD att äntligen siffra detta ett ut?
    Dr Murrays bilen i beslag samma dag MJ dog. Det skulle inte ta 2 veckor att hitta piller i bilen.
    Han fick sin bil tillbaka några dagar senare och ingenting hittades i den.
    Om polisen hade sökte här bilen och kom på dessa droger, de skulle ha tagit Dr Murray i förvar.

    Vet inte om det har betydelse eller inte, men trodde att jag skulle skicka det som en post som jag fortsätta med min forskning.

  35. dirtydiana Said,

    Alla någon måste göra är att titta på det här jävla O2 presskonferens video och se att detta inte är Michael. Jag kan förstå hur massmedia är inte att plocka upp detta för uppenbara kanske döljer något. Men för riktigt Jackson fanatiker och de flesta av alla hans familj inte är upprörd över att detta inte är MJ är galen! Detta visar att familjen är dölja något. Detta skulle vara en stor del av alla typer av pågående utredning om hans så kallade döden. Kanske bedragare ersättas honom eftersom han var sjuk. JAG VET INTE! Men detta kan svara på många frågor om familj och utredare. Men om familjen är låtsas inte märka de gömmer en hemlighet.
    Jag menar kom igen! 2 månader (rätta mig om jag är fel) innan hans död, efter passage av AEG: s motion för en stor konsert, han skickar ett organ fördubblas. Något är det inte rätt. Som jag har sagt tidigare, alla någon behöver göra är att titta på detta O2 presskonferens. Om du är inteeligent nog att tro att detta inte är MJ, så du måste fråga dig själv varför? Fortfarande bilder från presskonferensen trully visa att det inte honom. Jag är en enorm MJ fläkten men inte galna fanatiker. Var finns de MJ impersonators, galna fanatiker, media och slutligen Familj vill säga "Detta är inte vår MJ !!!"? Eftersom det är någonting som är dolt vad hemligheten är.

  36. mysticallymagestically Said,

    Regular Joes på gatan är helt uppköp i fabricerade media skapade teorier som MJ var en missbrukare och att de hittat en cocktail av droger i sin besittning eller en del att säga till om i hans kropp. Idioter. Journalistisk integritet och ärlighet har officiellt dog. Även respektabel nätverk som är tänkta att försvara fakta över spekulationer (liksom de stora kabelnät) är succumbing till denna enorma pengar frenesi. Jag vet inte vad jag ska tro längre, men allt jag vet är att TMZ är den enda källan till att alla dessa nätverk och nyhetssidor (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) fick sin första rapporterna från. Det är i sig ett stort tecken på att detta är fullständigt bull shit. Toxikologi rapporter inte kommer att släppas i en vecka eller mer, så alla dessa rapporter som han fann narkotika-rutten är falska

  37. Andrea Said,

    @ bghoppy - den amatör psykologi trick är vettigt. Inte undra på hela Jackson familjen gjorde hela MIB glasögon sak vid minnesplatsen. De var tvungna att dölja sin liggande ögon.

  38. MyBelovedMJ Said,

    Jag tror att det var några tips på detta uttalande från Lizzie. 1:a en: Michael, woulden inte vill att jag ska dela min sorg med världen, det är mellan oss, av oss hon menar (Michael och sig själv). Hon var kärleken i hans liv, som en vän, ans så var han på henne. Jag tror att hon har en del i detta. Men jag gillar Lizzie, hon har alltid varit där för Michael, och jag vet att hon är nu också ..

  39. goslinger1 Said,

    Gör de DNA-test, fingeravtryck, blod typ analys etc. innan de undertecknar dödsattest? ELLER, gör de bara behöver en "ok" från en familjemedlem som ID kroppen? Hittills finns det inga bevis för att det var Michael som dog. . . inte ett bevis. FÖRUTOM en otydlig bild på en ambulans. . . ens som inte visar att han (eller en bedragare) är död.

    Jag tror inte han kommer att resurface om han lever. Om han trodde att han förföljs mycket innan han "dog" skulle han säkert vara granskad och förföljs mer om han är "återuppstår".

    Någon har gjort en bra punkt på denna webbplats, men. De sa att om Michael gjorde resurface han förmodligen inte skulle vara dömd för fejkade sin död. . . afterall hans dödsattest har inte undertecknat ännu.

    Hmmmm. . .

    Love webbplatsen, förresten. Kul att veta andra där ute som ser och känner samma saker som jag är! Bra jobbat, administratör hålla oss på alla nyheter!

  40. feyaya Said,

    så hårt som det är, jag försöker att inte titta på alla skit om den på tv, närmare bestämt et ... att kvinnan får på mina nerver ändå med henne "häpnadsväckande, nya avslöjanden bakom död Michael Jackson!"

    Jag har just läst i dag att vårdnaden förhandlingen har skjutits upp igen av en annan vecka. hur många gånger och det går att få skjutas upp i allt detta?

  41. svangel Said,

    Den enda fråga som stör mig är varför skulle Michael Jackson göra så här mot oss ... vi alla älskar honom .... är bara thoes dum ppl som förtalad hans namn .... Jag tycker att det är för mycket spekulationer ... till min falts i döden hoax ... till många falska Michaels ... wat om han verkligen gick till hjärtstillestånd och räddades av en läkare och beslutade oh väl kanske världen anser im DED skulle lika gärna kunna vistelse på det sättet ... den de bestämmer att de sätta ut lockpipor ... det låter som något joe CUD göra ...

  42. blomma Said,

    Jag har också sagt från dag 1 att något inte står rätt till från 02 sak hur kan någon tro att den här killen är den verkliga MJ något sätt han ser udda, och när han sa att detta är sista INROPNING !!!!!!!! Jag sa till min vän inte Theres något fel jag vet inte vad det är men det är inte rätt, den dagen jag hörde MJ hade dött allt kom bck för mig Jag visste att något inte var rätt och jag var inte alls chockad av någon anledning . im 100% säker HES levande media ska inte lura oss med denna drog sak något sätt tror jag att han har planerat det här under en tid fanns det aldrig kommer att bli en tur i juli skräp, killar gå bck och titta på 02 sak dess inte honom som jag vet att ni alla vet att det aldrig kommer att bli en turné sin roligt hur de har 100 timmar av hans repetition fot och 200 outgivna register, thats inte honom i ambulace im en teater + media makeup artist jag veta om smink etc sista bilder vi sett av de verkliga MJ är honom repetition på häftklammer och jag dont tror att han kommer alla komma bck väl inte som vi känner honom MJ lever och hans familj är med på det OCH OM TEMNE de gör något bra för honom, jag hoppas nu att han kommer att få det liv han så länge for.i tycker också att han måste vara så tråkigt att han var tvungen att göra detta i vetskap om hans nära vänner / fans / familj skadar så många ppl gjorde hans liv fan att den grad att han måste fejka sin död thats sorgligt det också mycket svårt för ppl som är i den här hoax död hårdare på dem än på MJ sig leder till att den för dem som nu har att spela ut och hålla den hemlig, jag vet Liz + DIANA att hålla secert men för jackson familj de kanske inte gör så bra jag tycker också att hans barn är med på det jag tror vi dont se dem ofta jag tror att hans mamma + janet kommer att hålla denna secert, men Joe jag dont tror HES i om det kan Jacksons familj lita på honom? Jag vet jag blandade vibbarna från honom vet han eller dos han inte vet??? det får tiden utvisa, men lita på mig MJ lever. LIKADAN IVE sa i liknande IVE TILLVERKADE här jag läste om tmz kommentarer som en av ambulanspersonal som åkte till MJ hem när de fick 911 samtal där 100% säker på kroppen de bort från MJ hem den dagen var inte REAL MJ och personalen vid UCLA sa något inte var rätt när MJ BODY hämtades något främmande som pågick???? alla dessa saker är så klart MJ lever

  43. Sosh Said,

    Jag har funderat på detta hela situationen och försökte en annan metod

    Michael och AEG planerade allt som happenend de senaste veckorna. Planen var att hjälpa Michael ur hans (som föreslagits) ekonomiska problem och ge honom stora comeback så Michael kan leva ett lyckligt liv efter.

    Vad ingen kände just nu turnén presenterades, var att det aldrig skulle hända. Turnén var en coverup ge Michael hans King of Pop titel tillbaka. Vilka är det som hände efter den 25 juni. Alla talade om Michael. Försäljningen av Michael produkter gick sky-höga. Detta var hans yttersta comeback. Hans skulder kan betalas, AEG hade ett avtal med Sony så både aktie i extra inkomst.

    Förutom detta kommer de att tjäna mycket pengar på hans kommande nya albumet (s). Nytt album kommer du att säga? Men hur kan en död man göra nya register eller låtar? Svaret är enkelt:

    Det sägs att MJ skrev om 100 låtar på ett enda album. Endast 10-13 wher ut på albumet, så många låtar ännu inte används på hans album. Jag tycker att det finns knappt några människor som vet vilka låtar det finns kvar. Antagligen några av dessa låtar är inspelade och fortfarande finns att sätta på en ny MJ post. Men massor av låtar kommer bara lite text på papper. Här kommer trick! När Michael inte är död, kan han fortfarande avsluta dessa låtar eller bättre, göra nya. Som hans outgivna grejer är oftast okänd, han kan skapa allt han vill. Quincy Jones, ingår också i planen, kommer att producera den nya låtar och albumet (s).

    Tänk på det: - Michael är en fri man, utan några påtryckningar.
    - AEG och Sony tjänar massor av pengar genom att registrera försäljning etc.
    - Det finns tillräckligt med material för att skapa nya album med så kallade "outgivna material.
    - Det finns nya låtar, som Självklart kommer att släppas som "outgivna material"
    --

    Vad tycker du om detta?

  44. dynamit Said,

    Jag visste FRM dag 1 han aldrig att göra 50 konserter, killen på 02 klart isnt honom ännu Dermot o Leary sa att han var konstig,
    det var han vid repetitionen tror jag gjorde någon c artikeln om vad Michael skulle se ut som döda de postat en bild av honom med ärr över hela ansiktet
    FRM kirurgi kollapsade näsa, svullna ögon, brännskador i ansiktet FRM den Pepsi annons, det såg inget som han och på bilden att han var svart, jag tror det var FRM stjärnan tidningen

  45. dynamit Said,

    Heres länken http://www.dailystar.co.uk/posts/view/88647/shocking-mask-of-pop-king-Jacko

  46. dynamit Said,

    Omg nu de säger han 55pills en dag i den sista månaden av hans död, jag skränande tro det crap den dagliga star kommer med, Var är de allt detta skitsnack från
    och varför gjorde någon stoppa honom från att göra det om han tog dem, det dosent vettigt

  47. ejay5131 Said,

    Visste ni alla se de tjänster som nu av narkotika osv de hittade på Neverland när de plundrade det år sedan under prövningar? Och ingen trodde att det var ovanligt på den tiden? Vad de hittade den och lämnade den där? Kom igen, någon som hjälper till att bränsle OD och droger rykten. Familj och vänner som är med på det? Någon annan tror att de hade en ggod planen men det har ställt till det så snart 911 samtal gjordes? Åh, och om de 911 samtal, sedan kan de berätta för dig att ringa tillbaka om du behöver något annat? Eeeh, hallå ... nästan död person här, jag tror att de behövde något! Och varför de känner behov av att frigöra 911 samtal? Och alla visste vart Mj levde, hur kan en läkare inte vet adressen men turen buss som kom visste adressen till MJs hus. Hur bekväm att de kom för en tur vid precis rätt ögonblick? Och ingen vill prata med folk som var på turné?

  48. kastueck Said,

    Jag hoppas verkligen är levande och väl någonstans. När jag tittade på Memorial på CNN, jag upptäckte att det fanns en hel del torra ögon i publiken. Det bara inte ställa bra med mig. Jag tror kanske Katherine hade några tårar, men alla andra inte förefaller att upprörd.

    Det skulle ta en enorm mängd pengar och planerar att dra igång en stunt så här.

    Jag undrar om det har något senare "iakttagelser" av MJ eller ännu bättre, om det finns några nya bilder på honom som visar att han lever.

    Det minne som jag tittar avslutades kista. Det tycker jag är märkligt, förstås, familjen kan göra det valet, men det verkar konstigt för mig.

    Jag slår vad, Michael läser detta just nu, för allt jag vet, han är administratör för denna webbplats.

Lägg till en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Tema av: Wordpress Theme - Första Cash