Michael Jackson Tour fra Beyond the 'Grave'

10 juli 2009
av admin

Michael Jackson kunne dra på tur fra utover graven. Planer blir klekket ut for et hologram bilde av kongen av Pop skal vises på scenen ved siden av hans brødre for en rekke konserter, News of the World rapportert.

Jackson's far Joe og hans brødre Jermaine, Tito, Marlon og Jackie som var en del av Jackson 5, står bak ideen. De skal ha opptak av Michael fra hans tidligere gruppe og solo turer projiseres på Gigs neste år.

The Thriller star ville være følgende Elvis Presley, som "turnert" verden i 2006 - nesten 30 år etter hans død - når et hologram av ham var prosjekterte sammen et band og orkester.

En venn av Jackson-familien sa: "De tror det beste minne til Michael ville være å ha ham tilbake på scenen for siste gang - som han ville. Michael's far og brødre tror en World Tour, hvor opptakene av Michael projiseres på scenen sammen med levende musikere, vil gå ned i en storm. "Ja, og vi er sikre på at de også tror vi alle tror at de bare gjør det som en "Memorial" - med absolutt ingenting å gjøre med sinnsyk fjell av penger de ville gjøre i prosessen.

De mener også Michael's barn vil like å se ham på scenen foran hans fans som er noe de aldri gjorde. De tror Michael ville elske ideen om at han gjorde oppfylle sine comeback drøm ved å følge hva Elvis gjorde. Det er en perfekt hyllest til deres superstjerne bror, sier News of the World.

Det er interessant å merke seg at selv familien sier at Michael drøm var å følge det Elvis gjorde ... .. som falsk hans død for eksempel?

... Og Tribute? Høyre. Putting hans barn i søkelyset igjen, samme barn at han så desperat holdt skjult for 95% av sitt liv før hans "død", er noe jeg er sikker på at han aldri ville ha ønsket ... særlig etter å ha gjort sin debut på sitt minnefond.

Vi tror at dersom familien er faktisk tenkt å gjennomføre denne turen, at det er bare mer dokumentasjon på at Michael Jackson er i live. Pengene gjort en slik tur ville sette dem alle, og Michael seg for resten av livet. Michael's gjeld ville ha blitt avskrevet, på grunn av sin "død", og han kan nyte sin problemfri gratis, avslappet liv med sine virkelige barn, mens du ser på konserter (for en endring) fra komfort i hans stue sofaen i sitt nye hus gjemt et sted i Norge eller Mexico.

Tags: Media, Nyheter, rapporter, Tour
Posted in Media, Musikk, Nyheter, Tour | Kommentarer (48)

48 Svar å "Michael Jackson Tour fra Beyond the 'Grave'"

  1. MyBelovedMJ sier:

    Jeg tror Michael vil vise seg på scenen. Han har snakket om i årevis at barna har "Bugged" ham til å gå på scenen med ham. mabye er det bare vil tenke på meg, men pokker kunne vært kult hvis Michael avslørt himsefl på dette stadium. Jeg vet det høres dumt, igjen, bare wishfull tenkning, Fordi jeg elsker ham så mye.

  2. dynamitt, sier:

    Jeg ikke tror han ville vise seg isnt det ulovlig å forfalske egen død men yah som ville vært kult hvis han gjorde

  3. DawneVee sier:

    Jeg er så glad jeg kan endelig kommentere her ... hatt login problemer for dager og var ikke i stand til å legge inn.

    Hmmm ... hvis MJ familie var å utføre igjen i tid, ser jeg ikke hvordan det er bevis han er i live. : - / Kanskje jeg mangler noe.

    Jeg ærlig håpet han skulle komme fram til hans casket ved Memorial og blåse verden unna, men åpenbart at ikke skjedde.

    Så, ok, la oss si han er i live (som en del av meg fortsatt mener det), hvor (land eller stat), vil han bestemme seg for å bryte tausheten? Og hvor? En konsert? Et aktuelt cast? Hans familie?
    Og når? Av hans bursdag i august? Neste år?
    Håper det blir flere ledetråder i fremtiden.

    Krysset fingrene i TX.

  4. Andrea sier:

    Jeg ærlig lurer på om på alt han ville gjøre sin "come back" til tross - rettmessig så - denne konserten skulle være hans "come back"-turné. Hvordan kjempeflott å komme tilbake .. fra de døde! Det vil være den perfekte reklame stunt, som selvfølgelig vi alle vet han er ganske kjent for disse type ting.

    Helt urelaterte, men alle vet hvordan du skal laste opp et bilde til din profil på her?

  5. MyBelovedMJ sier:

    Dawnedwee. Årsaken tror jeg han er i live, er at disse ordene kom i wrting siden hans bilde på memoriel: Im live, og Im her alltid. Det skremte helvete ut av meg, men jeg så det som et tegn, (igjen, mabye jeg bare naiv) Og det er dette august hans familie vil gjøre konserter som en Jackson 5 Renioun, og det vil være en realistisk monogram som Michael på scenen. Im beklager hvis jeg høres Crazy, men jeg kan ikke komme som sentance ut av hodet mitt. Og jeg vant ikke før jeg er helt sikker på at han er borte på ordentlig. Jeg tror han vil blåse verden borte en dag, hvem vet. Jeg elsker Michael så mye, og jeg vil gi noe for å få ham tilbake, og med mitt eget hjerte (hvis han virkelig er død), bare for å få ham til pusten igjen. Jeg bare håper at Michael oppfatter dette en dag, dersom han var ablte til, å vite at vi elsker ham og støtte ham, uansett hva. Elsker deg engel

  6. dynamitt, sier:

    lol det skulle være så fantastisk hvis han kom tilbake, og hans comeback var i Irland, han var her i 2006 og bodde på 3months med hans barn og spilt inn noen låter her, han elsket det, han ville 2 kjøpe et slott i Cork , folk hit forlatt ham alene og gjorde ikke stresset ham som han likte, lol han likte grøt om morgenen, ble han sett månen walkin natt gang i plenen av eieren av stedet han bor,
    de sa hvor fin og viker han var og var glimrende sammen med barna, og hvordan han fant det vanskelig 2 stoler folk, jeg skulle ønske at jeg fikk 2 c ham Wen han gjorde sin siste konsert her

  7. supermom75 sier:

    Saken er at jeg hater å blåse i fløyta på media igjen, men de sa Michael bare knapt viser hans barn før han dør galt igjen i 2005 9r 2006 tror jeg han unvails dem hjem videoen på fox ta en titt på dette mediet ligger det er ti eller 11 av dem og de gjemte seg alt det han gjorde ut av kjærlighet for selv michael sier media liker negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 sier:

    beklager det var 2007 ble jeg forvekslet fortsatt

  9. Sosh sier:

    Innen en uke en ny Michael Jackson albumet er annonsert. I stedet for tidligere rykter er det ikke kalles 7even men resurection. Resurection er også den første utgitte spor. Videoklippet er hva folk i dag kaller "The Dome Project"

    Før utlysningen, alle de store TV / news show er tipped på denne for siste nytt.

  10. Sosh sier:

    Og mitt forrige innlegg er wishfull tror ofcourse.

    Dessverre klammeparentesene for meg - Dream modus av / på - forsvunnet i posten.

  11. m2kg sier:

    Ok, dette er bare sprø. Bare en dag kort for å være nøyaktig 6 måneder til 25 juni.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte sier:

    Vel min idé ville være denne .... Han er ikke død han bare bestemte seg for å leve helt og fredelig life.Coz han ikke var 20 lenger Som han gikk til sengs klnowing at han signerte 10 konserter og våknet underskrevet for 50 og at han vet ikke hvordan han kommer til å trekke 50 gigabyte som han ikke er en stor eater ... Og før han sa at han heller ville dø deretter gå på scenen og flau ham selvtillit foran en millioner av hans fans.So når du puttin det opp sammen det gjør en sense.He valgt til å ofre alt, men for å holde god bilde av hans selvbilde ... og nå er hans familie som skal gjøre memorial turer rundt om i verden eller smg ... Det er bare å foreta et pengene ...

  13. jackoisalive21 sier:

    Michael isnt dead full stopp. Han er i live og im glad for at nå kan han få litt fred. Jeg sa det fra dag én at han var ikke i live og familien min trodde jeg var gal. Alt etter og før han døde var og er sus. Og dvs det.

    Men kan jeg kan du si til alle de som tror han vil gjøre comeback fra de døde, stole på meg den ikke kommer til å skje så mye som det ville være flott sitt bare ikke mulig. Det ville ødelegge hans image helt og ville være poenget med falsk din død bare å komme tilbake?

    Michael I vet at der ute, jeg virkelig håper du har funnet freden som du fortjener, oh og im 100% hans barn og familie er med på dette.

  14. dezyte sier:

    ohhh absolutt han vil ikke gjøre comeback! Han skal leve sitt fredelige, normalt liv! Det er det han fortjener! I Luv u MJ og im 100% med ya! U vet hva ur gjør ....

  15. Sita sier:

    ved ideen om den største spøk,
    Jeg ønsker bare å fokuserer noen ideer på
    Kloning MICHAEL

    MJ ønsker å klone seg selv
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    resultat-> Med Michael, alt er mulig

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    første kloning selskapet:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ kan hjelpe deg:

    * Hvis du sterile og har mistet håpet om at barnet du drømmer om.

    * Hvis du er homofil og sterkt ønske om et barn som ville bære egne gener.

    * Hvis du nettopp har mistet - eller er i ferd med å miste - et elsket familiemedlem og vil gjerne se et identisk twin av vedkommende begynne et nytt liv.

    * Hvis du er HIV + og ønsker å ha et barn som vil være din genetiske twin - uten å infisere enten barnet eller partneren din med virus.

    * Hvis du bare vil klones, hva du årsakene kan være.

    -> Uri geller
    -> Michael's kids og kanskje women's
    bør alle være fokusert som involverte personer i en slik plot!

  16. Francesca sier:

    Jeg vet ikke hva jeg skal tenke på det. Jeg vil ikke delta på holotour sikkert. Jeg handler ikke om å betale hyllest til Michael, handler det om familien å tjene penger ut. Jeg skulle ønske de gjorde dette for ham fordi han trenger penger for å betale all gjeld, men jeg tror de er bare grådige. Jeg hadde ikke liker memorial, det var en klebrig hendelsen. Som taky som holotour. Dårlig smak.

    Jeg så en veldig trist bilde av Michael der han ser svake og gamle, rynker rundt hans hals. Kanskje han ikke var i stand til å utføre og nå skjuler og utvinne somewere.

  17. Skjult sier:

    Ja, jeg leste dette, også, i går og er glad for at du postet det. Michael vises i et hologram for sin "endelige" forestillinger? Så beleilig. Dette er som Fishy til meg som siste generalprøve (& 100 flere timer) bare skjer skal tapet av flere HD-videokameraene. Så beleilig. Pluss han skjedde for å fullføre en video-prosjektet (The Dome Project - komplett med en nostalgisk Thriller-type gravlund og stor plakat av Mike som en varulv) to uker før han døde. Han innrømmet å alltid streve til toppen suksessen Thriller, så hva bedre måte enn å ta deler av den i det neste store prosjektet? Jeg husker da det ble annonsert for et par dager etter hans død som heldigvis hans siste live øvelse ytelse i "Her er det" tour ble fanget opp på kameraet. Å serendipity! Da jeg lærte ikke bare på kameraet, men i multi-kamera, HD-video og multi-spor lyd. "Hva? All right! "Jeg exclaimed, ringer min bror. Han avtalt hvordan beleilig dette var. Vi begge har begeistret, joyous på verdens hell at dette hadde blitt spilt inn til sin fulle. Vi snakket om hvordan MJ trolig ikke var fysisk til å gjøre 50 viser likevel, og dette var den best mulige utfall for ham og hans publikum. Plus det kunne hjelpe betale hans $ $ gjeld. Vi diskuterte hvordan det ville vært fantastisk om de kunne løse det i Kinosaler som endelig konsert. Lo & se, dager senere nyheter kom ut at det "Michael Jackson's Siste Tour øvinger Filmet for mulig Release, CD / DVD / Theaters." Selv om det var det jeg håpet på, ble jeg mistenksom. Det virker perfekt strategized & henrettet å få Mike og hans forretningsforbindelser av kroken mens du fremdeles appeasing fansen.

  18. Andrea sier:

    @ Jackoisalive21 - Jeg sier ikke han er definitivt kommer til å gjøre en komme tilbake eller noe av det slag. Alt jeg sier er at hvis han gjorde det, ville det ganske mye være definisjonen av awesome.

  19. Andrea sier:

    Og jeg tror, så vel som hans barn og familie er med på det, og vet han er i live. Det er helt tydelig!

  20. Solid121 sier:

    Jeg tror AEG spilte en enorm rolle i dette, og ga subtil ledetråder i kjøre opp til "Dette er den" konserter. Se pressekonferansen med Ortega og Phillips når de annonsert datoene ble endret. De er reaksjoner på noen av spørsmålene og måten de holder skravlet om hvor god Michaels helse og at han aldri hatt hudkreft eller noen sykdom. Så les denne http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Dette er en av strangest klausuler jeg har lest om for noen som passerte en fire timers medisinsk "med flying fargene" inkludert blod tester og toksikologi rapporter. Også på memorial Kenny Ortega sa at "vi var her litt mindre enn en uke siden og Michael var med oss", vil minne ble avholdt 10 dager etter at han døde "så skal ikke han ha sagt" litt over en uke siden "?

  21. Sara sier:

    Ok, så jeg fant noe Joe Jackson sa.
    Han sa han ikke visste noe om narkotika, men han vet hva det var, det var å hjelpe ham slappe av å arbeide så hardt. Enn han sa: "Men han hadde ikke våkne. Han aldri våknet opp. Han døde i sin dvale. "
    Nå forstår jeg han var på senga, og legen ga HLR til ham, men ikke de sier han callapsed?
    Tok legen se det skje?
    Jeg er bare på forvirret siden nå.

  22. sra0123 sier:

    Jeg helt enig med jackoisalive21. Michael kan ikke vises fordi han ville definitivt ødelegge hans rykte og dessuten ville han ha rettslig problems.Let 's la ham leve et liv i anonymitet som han ikke kunne gjøre før, vekk fra folk som prøver å finne noe om ham til å snakke om og vondt ham. Dessverre har verden mistet en sann menneskerettighetslovgivning som har mer enn ingen vil noensinne gjøre for å helbrede denne verden.

    Et spørsmål: Hva mener du med "ekte" barn? Tror du disse childrena er falsk i tillegg?

  23. Mariah sier:

    Jeg er nysgjerrig på Liz Taylor. Det virket merkelig for henne å ikke delta på memorial, eller gjøre noen form for offentlig uttalelse i det hele tatt. Hennes og Michael er svært nært.

    Siden ingen har egentlig hørt fra henne siden hans "død", jeg tenkte at kanskje hun er med ham nå. Kanskje hun er en sentral aktør i dette hoax.

    Det er bare min tanke. Hva gjør dere det?

  24. idontknow sier:

    Jeg vet ikke hva du mener, og jeg vet ikke om MJ ville avsløre seg selv eller ikke.

    De barna er definitivt hans virkelige barn - se hjemmevideoer, samme barna.

  25. Yes555 sier:

    Hodet mitt er vondt, haha! Jeg vet ikke om han er levende eller død, men hvis han virkelig er levende og har startet et nytt liv et annet sted, vel, han kan også være død, ikke sant? Sikkert han ville ikke gå gjennom alt det problemer av falsk hans død bare å komme tilbake? O_O Uansett bør vi la ham hvile i fred. Han åpenbart ikke ønsker å bli plaget.

    Men sjekk dette:

    Den dødsattesten utgitt av TMZ er ikke en sertifisert kopi, det er en sertifisert informasjonsøyemed kopi. "Informative, ikke VALID dokumentet for å etablere identitet" er trykt på forsiden av kopi. En sertifisert kopi, men kan brukes til å etablere identiteten til den personen med navnet på sertifikatet.

    Til tross for rapporter Michael Jackson kroppen er på Forest Lawn i Hollywood Hills, TMZ sier det ikke er der. Likevel på sertifikatet, navnet på begravelsen etablering IS Forest Lawn. Hva gir?

  26. edenmalfoy sier:

    @ Mariah

    Jeg definitivt mener Elizabeth T. ville være en stor del av denne hoax som hun var en person han visste han kunne stole helt.

  27. DawneVee sier:

    Mellom søppel på TV (Entertainment Tonight, Extra, Access Hollywood, etc) og søppel på Internett (TMZ, ET Online, Extra, Radar Online) hevder at "kilder" finnes alle typer injeksjon merkene på MJ kropp, så Kurset alle forutsetter MJ er en full blåst narkoslave.

    Vel jeg tror alle som er en haug med dritt.

    # 1. MJ passert en 4 timers fysisk så AEG kunne forsikre ham. Hvis MJ hadde alle disse merkene på kroppen, ville det ha vært sett i den fysiske og AEG ville fortelle MJ gå som de ikke ville forsikre en stoffmisbruker.

    # 2. Er ikke det fantastisk alle disse verdiløs nettsteder / viser holde navngi "kilder" for alle sine nye saftig sladder? Den obdusere ikke har vært satt ut. Så hvor er de får sin informasjon? Det som er riktig, de gjør det.
    Den coroner gjør obdusere sa han ikke se noen merker på MJ kroppen (jeg kan ikke huske hvor jeg leste det nå, jeg har lest så mange det siste at jeg ikke kan gjøre det rette). Jeg tror han gjorde utsagnet når MJ kropp ble levert til ham.

    # 3. Hvis MJ hadde injeksjon merkene på sin nakke, og han ha hatt en åpen casket under visning, disse merkene ville fremdeles bli sett, selv gjennom makeup, ville ikke du?

    Vær forsiktig, og bruk wisdonm når du ser på TV og lese disse sladder monger nettsteder. De vil si og gjøre noe for å få sine 15 minutter med berømmelse.

  28. Angel36 sier:

    Alle er spise hva pressen er mater dem.
    Det ser ut som folk flest ikke kan tenke selv.
    Hver TV eller internetsite ønsker å grave opp så mye skitt det kan finne om MJ.
    Og hver TV kopierer fra hverandre.
    Det handler om hvor mye penger de kan gjøre ut av denne milkcow.
    Ikke han har nok gått gjennom da han var "levende".

  29. Andrea sier:

    Jeg er enig med dawnevee og angel36 ... dagligdagse media (TV, samt online nettsteder) har noe nytt å snakke om - selv contradicting seg selv hver gang de gjør! Ikke engang Media har deres historier straight, som per vanlig.

    Som jeg sier, og vil fortsette si noe opp. Og siden dag én, ingenting har lagt opp. Det rapporteres nå at kroppen er på CRYPT eid av Berry Gordy? Vel, i går kveld han bekreftet at disse ryktene var ikke sant. SO. Folk lyver, media ligger den Jackson-familien er fæl til å holde dette en spøk. Du hadde 2 uker å finne ut hva du skal gjøre med Hans' BODY '. I stedet bestemte de seg for å planlegge at fullstendig iscenesatt memorial. For skam. Han er tydeligvis i live, og folk vet ikke hvordan jeg skal holde det hemmelig lenger.

  30. Andrea sier:

    Og hva jeg mener av Jackson-familien er fæl til å holde dette en spøk (det kom ut feil) Jeg mener som vil, de er fryktelig til å skjule at han fortsatt er i live.

  31. svangel sier:

    ppl du skrånende alvor tror at Paris gråt kunne bevise at han døde rett ... det var rapporter om hans barn handler reall lykkelig og kunne knapt gidder ... så wat barn cant fake en gråte til .. av Corse de kan .... plz .. denne døden er også planlagt, elsker deg MJ .... Jeg wnt cry cuz jeg vet u live

  32. CuteAngel sier:

    Om Liz Taylor, kan du sjekke henne Twitter for kommentarer hun forlot det: http://twitter.com/DameElizabeth

    Hun gir henne grunner for ikke deltar på memorial.

  33. bghoppy sier:

    Jeg tror denne fyren Kenny Ortega virker mistenkelig i alt dette. Du vet når han introduserer finale, "alle michael arbeidet på dette så hardt, var dette hans comeback", jeg trodde han var bygge oss opp til nytt materiale eller flere av video de ha hatt, og vi får 2 gamle sanger. Han virket ganske pumpet opp for minne, også.
    Og nå LAPD Chief sier mord er nå en mulighet, men de venter på den toksikologiske rapporter. WTF? Lyder det latterlige til noen andre, som du kan begynne å mistenke at noen kanskje criminally ansvarlig for hans død, men du kommer til å vente for å fortsette? Og ingen journalister spørsmålet dette. Hvis det var mord (jeg fortsatt tror han er i live), hvor i verden kan du muligens tiltale noen etter at du forsegle hans scene døden for et par dager (når den synes det kan ha vært rusmidler involvert i dødsfallet) samle inn bevis, åpne deretter scenen til noen og alle, og deretter sende politiet TILBAKE å finne mer stoff (hvor har de ikke finner HVER medisinsk element første fei?), ikke begrave fyren etter 2 uker, men langsomt innrømme en mulighet til lureri, på Samtidig sier man må vente på toksikologi? Hvorfor? Dersom du faktisk hadde en sjanse i fangst og bevise dette handle? WOW Det er det passerer for rettferdighet og politiarbeid i LA jeg.
    Jeg vil også dele en armature psykologi knep. Når folk snakker, om de ikke gjør direkte øyekontakt med intervjuer, når de har tilgang til områder i hjernen som holder minnene retning av deres øyne involuntarily flytter til sitt høyre eller venstre. Når speaker får tilgang til deler av hjernen opptatt av kreativitet, øynene flyter i motsatt retning. Så når en person er å fortelle sannheten vil du vanligvis ser øynene flytte til sin rett som de mentalt få tilgang til faktiske minnene, men når en person må opprette sin minnene deres øyne gå til venstre. Når Joe Jackson har tilgang til minner om hva som skjedde med sin sønn, og hvordan han føler om ham øynene drift ned til venstre.
    Jeg tror dette er en god måte å måle BS fra alle snakker hoder du ser på TV. Hva er merkelig er sykepleier som hevder han spurte henne for Diprovan bare ser rett fram.

  34. DawneVee sier:

    Her er en annen leder scratcher for deg ...

    Gå til http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Vel, vel, la meg se her ..

    Hvorfor skulle det ta 2 uker for LAPD endelig figur dette ut?
    Dr. Murray's bil var impounded samme dag MJ døde. Det ville ikke ta 2 uker å finne piller i bilen.
    Han fikk sin bil tilbake noen dager senere, og ingenting ble funnet i den.
    Hvis politiet hadde søkte denne bilen og kom over disse stoffene, ville de ha tatt Dr. Murray i varetekt.

    Vet ikke om det har betydning eller ikke, men tenkte jeg skulle sende det inn som et innlegg som jeg fortsette å gjøre min forskning.

  35. dirtydiana sier:

    Alle som har å gjøre er å se på denne jævla O2 pressekonferanse video og se at dette ikke Michael. Jeg kan forstå hvordan massemediene ikke plukke opp på dette for den åpenbare grunner for kanskje skjuler noe. Men sant Jackson fanatikere og mest av alt hans familie som ikke er opprørt at dette ikke MJ er galning! Dette viser at familien skjuler noe. Dette ville være en stor del av enhver type på pågående etterforskning i hans såkalte død. Kanskje imposter erstattet ham fordi han var syk. Jeg vet ikke! Men dette kan besvare en rekke spørsmål til familien og etterforskere. Men selvfølgelig, hvis familien er late ikke merke, er de skjuler en hemmelighet.
    Jeg mener, kom igjen! 2 måneder (rett meg hvis jeg er galt) før hans død, etter bestått AEG fysiske for en stor konsert, han sender en body double. Noe så ikke rett. Som jeg har sagt før, alle andre må gjøre, er å se denne O2 pressekonferanse. Hvis du er inteeligent nok til å tro at dette ikke MJ, må du spørre deg selv hvorfor? Fortsatt bilder av pressekonferansen trully viser at dette ikke er ham. Jeg er en stor MJ fan men ikke en dum fanatisk. Hvor er MJ impersonators, gale fanatikere, media og til slutt Familie å si: "Dette er ikke vår MJ !!!"? Fordi noe er skjult hva hemmeligheten er.

  36. mysticallymagestically sier:

    Regular Joes på gata er helt kjøper i fremstille media-skapte teorier som MJ var narkomane og at de fant en cocktail av rusmidler i sin besittelse eller noen sier i kroppen hans. Idioter. Journalistisk integritet og sannheten har offisielt døde. Selv respektabelt som er ment å ivareta fakta over spekulasjon (som de store kabel-nettverk) er succumbing til denne enorme money-making vanvidd. Jeg vet ikke hva jeg skal tro lenger, men alt jeg vet er at TMZ er den eneste kilden som alle disse nettverkene og nyhetswebområder (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) fikk sine første rapporter fra. Det er seg selv, et stort tegn på at dette er komplett oksen dritt. Toksikologiske rapporter vil ikke bli utgitt i en uke eller mer, slik at alle disse rapportene at han ble funnet narkotika addled er FALSE

  37. Andrea sier:

    @ bghoppy - den amatør psykologi Trikset er fornuftig. ikke rart hele Jackson-familien gjorde hele MIB briller ting ved minnesmerke. De hadde å skjule deres lyver øyne.

  38. MyBelovedMJ sier:

    Jeg tror det var noen tips i denne uttalelsen fra Lizzie. 1ste en: Michael, woulden ikke vil ha meg til å dele min sorg med resten av verden, som er mellom oss, av oss hun betyr (Michael og seg selv). Hun var kjærligheten til livet, som en venn, ans så ble han med henne. Jeg tror at hun har en del i dette. Men jeg liker Lizzie, hun har alltid vært der for Michael, og jeg vet hun er nå så godt ..

  39. goslinger1 sier:

    Gjør de DNA-testing, fingerprinting, blodtype analyse, etc. før de signere dødsattesten? Eller gjør de bare trenger en "ok" fra et familiemedlem som ID i kroppen? Så langt er det ingen bevis for at det var Michael som døde. . . ikke en del av bevis. UNNTATT en uskarpt bilde i en ambulanse. . . aften som ikke viser han (eller en imposter) er død.

    Jeg tror ikke han vil resurface dersom han er i live. Hvis han trodde han var hounded mye før han "døde", da ville han sikkert scrutinized og hounded mer om han er "igjen."

    Noen har gjort en god peke på denne nettsiden, skjønt. De sa at hvis Michael gjorde resurface han trolig ikke ville bli funnet skyldig i falsk hans død. . . afterall, hans død sertifikatet ikke er signert ennå.

    Hmmmm. . .

    Elsker denne siden, forresten. Det er godt å vite andre der ute som ser og føler det samme er jeg! Flott arbeid, administrator holde oss opp på alle nyheter!

  40. feyaya sier:

    så vanskelig som det er, jeg prøver ikke å se alle crap om det på tv, spesielt ET ... at kvinnen får på nervene likevel med henne "startling, NEW åpenbaringer bak dødsfallet av Michael Jackson!"

    Jeg leste i dag at høringen er utsatt igjen av en annen uke. hvor mange ganger og det kommer til å få utsatt i alt dette?

  41. svangel sier:

    det eneste spørsmålet som plager meg er hvorfor ville Michael Jackson gjør dette til oss ... vi alle elsker ham .... er bare thoes dum ppl hvem slandered hans navn .... Jeg tror det er for mye spekulasjoner ... til min falts i døden hoax ... til mange falske Michaels ... wat hvis han reall fikk gå i CARDIAC arrest og ble lagret av lege og deretter besluttet nåvel kanskje verdens mener im ded kan like godt opphold på den måten ... Den bestemte de seg for at de gir ut lokkefugl ... det høres ut som noe joe cud gjøre ...

  42. flower sier:

    Jeg har også sagt fra dag 1 at noe ikke helt fra 02 ting hvordan kunne noen tro at denne fyren er det virkelige MJ ingen måte han ser rart, og da han sa at dette er den siste gardin samtale !!!!!!!! Jeg sa til min venn ingen Theres noe galt her jeg dont vite hva det er men det er ikke rett, den dagen jeg hørte MJ var døde alt kom bck meg visste jeg at noe ikke var rett, og jeg var ikke i det hele tatt sjokkerte annen grunn . im 100% sikker HMS lever de medier ikke kommer til å lure oss med dette stoffet ting ingen måte jeg tror han har vært å planlegge dette på en stund var det aldri kommer til å bli en omvisning i juli søppel, folkens gå bck og se på 02 ting det er ikke ham som jeg vet at dere alle vet ble det aldri kommer til å bli en tur sin morsomme hvordan de har 100 timer av sin øvelse opptakene og 200 unreleased poster, dvs ikke ham i ambulace im en teatralsk + media makeup artist jeg vite om makeup osv. siste bildene vi sett av ekte MJ er ham i øvelsen på kramper, og jeg ikke tror han vil hvert komme bck vel ikke slik vi kjenner ham MJ er levende og hans familie er med på det og på tide de gjør noe bra For ham, håper jeg nå vil han ha det livet han har så lenge for.i mener også at han må være så trist at han måtte gjøre dette vite hans nære venner / tilhenger / familie er sårer så mange ppl gjort livet helvete å punktet at han har til å forfalske hans død dvs trist det også svært vanskelig for ppl som er i denne hoax død hardere på dem enn på MJ seg føre sine dem som nå må spille dette ut og holde hemmelig, jeg vet Liz + DIANA vil holde secert men som for Jackson-familien de kan ikke gjøre så godt jeg mener også hans barn er med på det jeg vedder vi ikke ser dem ofte tror jeg hans mor + janet vil holde denne secert, men joe jeg dont tenke HMS i om det kan jackson familien stoler på ham? jeg dont vite jeg får blandet Vibes fra ham får han vet eller dose han ikke vet?? Bare tiden vil vise, men stole på meg MJ er levende. LIKE Ive sa i ANDRE POST Ive GJØRES PÅ HER Jeg leste på tmz kommentarer at en av paramedics som gikk til MJ hjemme når de fikk 911 ringe det 100% sikker på kroppen de fjernes fra MJ hjem den dagen var ikke REAL MJ og personalet ved UCLA sa noe ikke var rett når MJ BODY ble brakt IN noe rart WS skjer?? alle disse ting er så klart MJ er levende

  43. Sosh sier:

    Jeg tenker på hele denne situasjonen, og prøvde en annen tilnærming

    Michael og AEG planlagt alt som happenend de siste ukene. Planen var å hjelpe Michael ut av hans (anbefalt) finansielle problemer og gi ham store comeback så Michael kan leve et lykkelig liv etter.

    Hva ingen fikk vite akkurat når turen ble annonsert, var at det aldri skulle skje. Turen var en coverup å gi Michael sin King of Pop tittelen tilbake. Som er det happend etter 25 juni. Alle snakket om Michael. Salg av Michael produkter gikk skyhøye. Dette var hans endelige comeback. Sin gjeld kan betales, AEG hadde en avtale med Sony så både aksje i ekstra inntekt.

    Utenom dette, vil de tjene mye penger på hans neste album (e). Nytt album du vil si? Men hvordan kan en død mann gjøre nye poster eller sanger? Svaret er enkelt:

    Det er sagt at MJ skrev 100 sanger for ett album. Kun 10 - 13 hvor sette på albumet, så mange sanger som ennå ikke er brukt på hans album. Jeg tror det er knapt noen mennesker som vet hva slags sanger er det venstre. Sannsynligvis noen av disse sangene er registrert og fortsatt tilgjengelige for å sette på en ny MJ posten. Men mange av sangene blir bare litt tekst på papir. Her kommer nok! Som Michael er ikke død, kan han likevel fullføre disse sangene eller bedre, få nye. Som hans unreleased stuff er mest kjent, han kan lage alt han vil. Quincy Jones, også en del av planen, vil produsere den nye sanger og album (e).

    Tenk på det: - Michael er en fri mann, uten noe press.
    - AEG og Sony tjene mye penger ved posten salg etc.
    - Det er nok materiale til å lage nye album med såkalte "unreleased materiale.
    - Det kan være nye låter, som ofcourse vil bli utgitt som "unreleased material"
    --

    Hva synes du om dette?

  44. dynamitt, sier:

    Jeg visste FRM dag 1 han aldri skal gjøre 50 konserter, fyren på 02 tydelig isnt ham selv Dermot o leary sa han fungerte merkelig,
    det var ham på øvelsen tror jeg gjorde noen c artikkelen om hva Michael ville ligne døde de postet et bilde av ham med arr over hele ansiktet
    FRM kirurgi kollapset nesen, swollen øyne, brannsår på ansiktet hans FRM i Pepsi annonse, så ingenting som ham, og på bildet var svart, jeg tror det var FRM stjernen avis

  45. dynamitt, sier:

    Omg nå de sier han 55pills en dag i løpet av siste måned av hans død, i cant tror crap daglig star kommer opp med, hvor er de får dette tullet fra
    og hvorfor gjorde ikke noen stoppe ham fra å gjøre det hvis han gjorde tar dem, det dosent fornuftig

  46. ejay5131 sier:

    Visste du ser innleggene ut nå av narkotika etc de fant på Neverland når de raided det år siden under forsøk? Og ingen trodde det var uvanlig da? Så hva de fant den og forlatt den der? Kom igjen, noen bidrar til drivstoff i OD og narkotika ryktene. Familie og venner som er med på det? Noen andre mener de hadde en ggod plan, men ting har Messed opp så snart 911 anrop ble gjort? Oh, og om 911 anrop, siden da vil de fortelle deg å ringe tilbake hvis du trenger noe mer? Ummm, HELLO ... nesten død person her, jeg tror de trengte noe! Og hvorfor gjorde de føler behov for å frigjøre 911 ringe? Og alle visste hvor Mj levde, hvordan kunne legen ikke kjenner adressen men turen bussen som kom med visste adressen MJs huset. Så beleilig at de kom med på en omvisning i akkurat rett øyeblikk? Og ingen vil snakke med folk som var på tur?

  47. kastueck sier:

    Jeg håper virkelig er levende og godt sted. Da jeg var ser Memorial på CNN, la jeg merke til at det var mange tørre øyne i mengden. Det hadde ikke sett bra med meg. Jeg tror kanskje Katherine hadde noen tårer, men alle andre ikke synes at opprørt.

    It would take a tremendous amount of money and planning to pull off a stunt like this.

    I am wondering if there have been any recent “sightings” of MJ or better yet, if there are any recent photos of him proving that he is alive.

    The Memorial that I watch was closed casket. I find that strange, of course, the family can make that choice, but it just seems strange to me.

    I bet, Michael is reading this right now, for all I know, he's the administrator of this site.

Avreise en Svar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.