Michael Jackson Hoax Smrt

Je král Pop opravdu mrtvá?

Michael Jackson by mohl jet na výlet mimo hrob. Plány jsou vylíhnuté pro hologramu obraz Král Pop se objeví na scéně vedle jeho bratři pro řadu koncertů, Novinky ze světa hlášeny. width=470

Joe Jackson jeho otec a jeho bratři Jermaine, Tito, Marlon a Jackie, kteří byli v rámci Jackson 5 se za nápad. Jejich cílem je mít záběry ze své minulosti, Michael skupiny a sólové turné projekcí na koncertech v příštím roce.

Thriller hvězda se bude po Elvis Presley, který "turné" na světě v roce 2006 - téměř 30 let po jeho smrti - v případě, že hologram s ním byl plánovaný vedle kapely a orchestru.

A kamarád z rodiny Jackson prohlásil: "Oni si myslí, že nejlepší památník Michael by se ho zpátky na jeviště pro tento konečný čas - stejně jako on chtěl. Michaela otec a bratři myslím světě turné, kde záběry Michael se promítá na jeviště vedle živé hudebníky, sstoupím bouři. "Ano, a jsme si jisti, že si také myslí, jsme všichni přesvědčeni, že jsou to právě dělám ji jako 'Památník' - s absolutně nic společného s šílené horské peněz, které by v tomto procesu.

"Rovněž se domnívají, Michael děti ocení ho viděl na jevišti před jeho fanoušky, jak to je něco, co nikdy. Myslí si, že Michael by se líbí myšlenka, že to udělal splnit svůj comeback snu po Elvise, co udělal. Je to dokonalá pocta jejich superhvězdných bratr, "říká Novinky ze světa.

Je zajímavé, že i rodina je, že Michael je snem bylo možné sledovat, co se Elvis ... .. simulant, jako například jeho smrti?

... A memoriam? Vpravo. Uvádění jeho dětí v centru pozornosti opět stejné děti, které tak zoufale chovaných skryté za 95% jejich životy před svou 'smrt', je něco, jsem si jistá, že by nikdy nechtěl ... zvláště poté, co se jejich debut na jeho Memorial.

Jsme přesvědčeni, že v případě, že rodina je skutečně bude provádět tuto prohlídku, že je jen další důkaz o tom, že Michael Jackson je naživu. Peníze z tohoto turné by nastavit všechny z nich, a Michael se po celý zbytek svého života. Michael dluhů by již byly odepsány, kvůli jeho 'smrti', pak můžete vychutnat jeho zmatků zdarma, klidný život s jeho skutečné děti, zatímco sledují koncerty (pro změnu) z pohodlí svého obývacího pokoje pohovka v jeho novém dům skrytý někde v Bahrajnu nebo Mexiko.

  1. MyBelovedMJ Said,

    Myslím, že Michael ukáže sám na jevišti. On se hovoří o celé roky, že děti mají "Bugged" ho jít na scénu s ním. mabye je to jen přání, myšlení pro mě, ale může být zatraceně cool když Michael odhalila himsefl v této fázi. Já vím, zní to hloupé, opět jen wishfull přemýšlet, protože jsem ho milují tolik.

  2. dynamit Saida,

    I dont think by odhalí sám isnt je nezákonné předstírat svou vlastní smrt Jo, ale to by se v pohodě, pokud mu to

  3. DawneVee Said,

    Jsem tak rád, že můžu konečně okomentovat zde ... byl s přihlašovací starosti dní a nebyl schopen psát.

    Hmmm ... když MJ rodině bylo provést znovu v době, nevidím, jak to je důkaz, že je naživu. : - / Možná jsem něco chybí.

    Jsem byl upřímně doufali, že se chystá pop z jeho rakev na památku a ránu na světě daleko, ale samozřejmě, že se nestalo.

    Takže v pohodě řekněme, že je stále naživu (část, která mě stále myslí, so), kde (země nebo stát), bude mu rozhodne prolomit mlčení? A jak? A koncert? A novinky cast? Jeho rodina?
    A kdy? Jeho narozenin v srpnu? Příští rok?
    Doufám, že tam bude více vodítka v budoucnosti.

    Crossing prsty v TX.

  4. Andrea Said,

    Upřímně divit pokud vůbec někdy, že by se jeho 'vrátit', i když - právem - tento koncert měl být jeho 'vrátit' turné. Jak úžasné vrátit .. z mrtvých! To bych být dokonalý propagační zakrnět, což samozřejmě všichni víme, že je docela dobře známý pro ty typ věci.

    Úplně nesouvisí, ale někdo vědět, jak nahrát fotografii do svého profilu na tu?

  5. MyBelovedMJ Said,

    Dawnedwee. Důvodem, myslím, že je naživu, je skutečnost, že tato slova, se objevil v wrting vedle jeho obraz na memoriel: Im naživu, a Im zde navždy. Je vyděšená k čertu se mnou, ale viděl jsem to jako znamení (opět mabye jsem naivní), na kterém se letos v srpnu jeho rodina bude dělat koncerty, jako Jackson 5 Renioun, a bude existovat živoucí monogram Michael jako na jevišti. Im líto i když zvuk Crazy, ale i can't get sentance, že z mé hlavy. A já vyhrál `t dokud jsem úplně jistý, že je pryč doopravdy. Myslím, že se přepálí na světě daleko někdy, kdo ví. Miluju Michael tolik, a já bych dát cokoli, aby ho dostat zpět, a to i mé vlastní srdce (pokud je opravdu mrtvý), jen aby si ho do úst znovu. Jen doufám, že Michael vidí někdy, když byl ablte to, aby věděli, že jsme ho milují a podporují jej, bez ohledu na to. Miluju anděl

  6. dynamit Saida,

    lol to by bylo tak úžasné, pokud jste se vrátil a jeho comeback byl v Irsku, byl sem v roce 2006 a zůstal na 3 měsíce s jeho dětmi a zaznamenávají některé písničky tady, miloval ji chtěl koupit 2 hradu v korku , lidé se sem ho nechal být a didnt zmatků, který ho měl rád, měl rád lol kaše v ráno byl spatřen moon Walkin v nočních hodinách v trávníku s vlastníkem místě byl pobývají,
    říkali, jak pěkně a stydlivá byl veliký a byl s dětmi a jak to zjistil, že je tvrdá 2 důvěru lidí, kéž bych dostal 2 c boule mu dělal jeho poslední koncert zde

  7. supermom75 Said,

    to je i nenávist k prozradit o médiích opět ale řekl Michael jen těžko prokazuje své děti před jeho smrtí v roce 2005 opět špatně 9r 2006 Věřím mu unvails nich v domácí video dávají lišky se podívat na to, že mediální lži deseti nebo 11 z nich a schoval všechny věci dělal z lásky příliš dokonce říká Michael médiích rád negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 Said,

    pardon to bylo 2007 jsem byl ještě mylně

  9. Sosh Said,

    Do týdne nového Michael Jackson Album je oznámení. Namísto dřívějších pověstí to není nazývá 7even ale resurection. Resurection je také první uvolní trať. Videoklip je to, co lidé v současné době hovoru 'v Dome projekt'

    Před vyhlášením každé významné televizní / news show je sklopena na to aktuality.

  10. Sosh Said,

    A můj předchozí příspěvek je wishfull myslíte jistě.

    Bohužel v závorce za moji - Dream režimu zapnuto / vypnuto - zmizel v post.

  11. m2kg Said,

    Dobře, to je jen podivínský. Jen jeden den v krátké době přesně 6 měsíců, k 25. červnu.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte Said,

    Takže moje představa by byla tato .... On není mrtvý, jen se rozhodli žít dost a mírové life.Coz mu nebylo ještě 20 Jak šel do postele klnowing že podepsaná 10 koncertů a vzbudil podepsána na 50 a že neví, jak se mu bude tahat 50 koncertech, když není velký jedlík ... A dříve, než on by řekl, že raději zemřou pak jít na pódium a znemožnit ho před sebe a miliony jeho fans.So když Puttin to dohromady to udělat sense.He rozhodli obětovat všechno, ale k udržení dobrého pic své vlastní ... a nyní se svou rodinou, jako dělat pomník zájezdy po celém světě nebo SMG ... Její jen aby peníze ...

  13. jackoisalive21 Said,

    Michael isnt mrtvých tečku. Je živý a im rád, že teď může mít trochu klidu. Řekl jsem to od prvního dne, že on wasn't živé a moje rodina si mysleli, že jsem blázen. Všechno před a po jeho smrti byl a je sus. A to je to.

    Ale můžu říct, prosím, na všechny lidi, kteří myslí, že přispěje comeback z mrtvých, věř mi jeho nebudu se stalo, co by bylo skvělé jeho právě není možné. Bylo by zcela zničilo jeho obraz a byl by na místě simulant svou smrt jen vrátit?

    Michael I know your tam jsem opravdu naději jste konečně našel klid, který jste si zaslouží, oh a im 100% své děti a rodiny se na to.

  14. dezyte Said,

    Ohhh naprosto nebude provádět žádné comeback! Je to živé jeho mírové, normální život! To je to, co si zaslouží! I Luv U MJ a im 100% s ya! U ur vědět, co dělá ....

  15. SITA Said,

    vedle myšlenku největší hoax,
    Já prostě chci focuse některé nápady na
    Klonování MICHAEL

    MJ chce klonovat sám sebe
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    Výsledek-> S Michaelem, co je možné

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    první klonování společnosti:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ vám může pomoci:

    * Pokud jste sterilní a ztratili naději, že s dítětem budete sen.

    * Pokud jste homosexuál a hluboké přání dítěte, které by s sebou své vlastní geny.

    * Pokud jste si právě ztratil - nebo se ztratit - milovaného člena rodiny a že by si přál, aby o identické dvojče, aby tyto osoby začít nový život.

    * Jste-li HIV + a chtějí mít dítě, které by se vaše genetické dvojče - bez infikující buď dítě nebo váš partner se virus.

    * Pokud si prostě chtějí být Naklonoval, bez ohledu na důvody, může být váš.

    -> Uri Geller
    -> Michaela děti a možná womens
    by měly být zaměřeny jak všechny osoby zapojené do takové spiknutí!

  16. Francesca Said,

    Nevím co si mám myslet o tom. I nebudou účastnit holotour Určitě. I to není o platební hold Michael, je to asi v rodině vydělat peníze ven. Přál bych si, že to udělal za něj, protože potřebuje peníze, aby zaplatit všechny dluhy, ale myslím, že jsou to jen lačný. I didn't like památníku, byl to odfláknutý událost. Jak Taky jako holotour. Vulgárnosti.

    Viděl jsem velmi smutný obraz Michael, ve kterém vypadá slabá a stará, vrásky kolem jeho krku. Možná, že nebyl schopen plnit, a nyní se skrývá a zpětné somewere.

  17. Úkryt Said,

    Jo, četl jsem to taky, včera & jsem rád, že jste vyslaným. Michael objevil v hologramem pro své "konečné" vystoupení? Jak pohodlné. To je jako rybka mi jako poslední generálka (& 100 hodin) právě děje být nahraný na kazetě více HD videokamery. Jak pohodlné. Plus to se právě stalo na kompletní video projekt (The Dome Projekt - kompletní s nostalgickou Thriller-typ hřbitov & velký plakát Mike jako vlkodlak) dva týdny předtím, než zemřel. Přiznal se vždy snaží na začátek úspěchu Thriller, co lepší způsob, než aby zahrnovala části v příští velký projekt? Pamatuju, když bylo oznámeno několik dní po jeho smrti, který naštěstí jeho poslední živé zkoušku z výkonu "To je ono" turné byla zachycena na kameru. Serendipity Oh! Pak jsem se dozvěděl, a to nejen pro fotoaparát, ale v multi-kamera, high-definice video a multi-audio stopu. "Cože? V pořádku! "Vykřikl jsem, volá můj bratr. Je dohodnuto, jak to bylo vhodné. Oba jsme dostali nadšen, radostný na světě štěstí, že to byla zaznamenána na své naplno. Hovořili jsme o tom, jak MJ pravděpodobně nebyl fyzicky až dělá 50 ukazuje stejně, & to byl nejlepší možný výsledek pro něho & jeho publikum. Plus by mohla pomoci splatit své dluhy $ $. Máme ještě projednat, jak by bylo úžasné, pokud by se mohly uvolnit ji do filmu divadel jako poslední koncert. Lo & hle, novinky dny později přišel, že to "Michael Jackson poslední prohlídka zkoušek natočili Pro Možné Vydání, CD / DVD / Divadla." I když to bylo, co jsem se doufalo, jsem se stal podezřelý. Zdá se, že dokonale strategized & popraven získat Mike & jeho obchodní společníci z háku, zatímco ještě appeasing ventilátorů.

  18. Andrea Said,

    @ Jackoisalive21 - já neříkám, že je určitě bude, aby se vrátil, nebo něco tohoto druhu. Všechny jsem říkal, že když to dělal, by do značné míry být definice AWESOME.

  19. Andrea Said,

    A já věřím, jak je dobře, že své děti a rodinu, jsou v tom a vím, že je naživu. Je zcela zřejmé!

  20. Solid121 Said,

    Myslím, AEG hrála obrovskou roli v tomto a dal jemné stopy v období do "To je ono" koncertů. Záznam tiskové konference s Ortega a Phillips, když oznámila, že termíny byly pozdější dobu. Jsou to reakce na některé otázky, a způsob, jakým dál na tom, jak dobrý Michaels je zdraví a že se nikdy rakovinou kůže nebo jakékoliv nemoci. Pak si přečtěte tento http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ To je jeden z nejdivnější doložky Četl jsem o někom, kdo složili čtyři hodiny lékařské "létání s barvami" včetně krevních testů a toxikologie zpráv. Také na památku Kenny Ortega uvedl: "jsme tady o něco méně než před týdnem a Michael byl s námi", památníku se konalo 10 dnů po jeho 'smrti' tak by neměl mít on řekl: "Jen o něco více než před týdnem "?

  21. Sara Said,

    Ok, tak jsem našel něco Joe Jackson řekl.
    Řekl, že nevěděli nic o drogách, ale on to vědět, co to bylo, bylo, aby mu pomohli odpočinout od pracovního tak těžké. Pak řekl: "Stejně, nedokázal probudit. Nikdy se vzbudil. Zemřel ve spánku. "
    Teď chápu, že byl na posteli a lékař byl CPR což mu ale nebylo mu říkají callapsed?
    Řekl to lékař vidět to stalo?
    Jsem jen na zmateni straně hned.

  22. sra0123 Said,

    Plně souhlasím s jackoisalive21. Michael nemůže objevit, protože by určitě zničit jeho dobrou pověst a navíc by právní problems.Let 's nech ho žít v anonymitě, když nemohla udělat dříve, pryč od lidí, kteří se snaží najít něco, aby se o něm mluvit a zranil ho. Bohužel, svět se ztratil pravda humanitární kteří se více než kdy jindy si nikdo nebude léčit tento svět.

    Otázka: Co si myslíte o "skutečné" děti? Myslíte si, že tyto childrena jsou falešná, jak dobře?

  23. Mariah Said,

    Jsem zvědavý Liz Taylor. Zdálo se, odd pro ni není k účasti na památku, nebo jakékoli veřejné prohlášení vůbec. Ní a Michael jsou velmi blízko.

    Vzhledem k tomu, že nikdo skutečně slyšel od ní, protože jeho "smrt", myslela jsem, že možná, že je s ním teď. Možná, že je klíčovým hráčem v této hoax.

    To je jen moje myšlenka. Co vy na to?

  24. idontknow Said,

    Nevím, čemu věřit a já nevím, jestli by MJ odhalí sám, nebo ne.

    Tyto děti jsou určitě své skutečné děti - hodinky domácí videa, stejné děti.

  25. Yes555 Said,

    Bolí mě hlava, haha! Nevím, jestli je živý nebo mrtvý, ale když je opravdu živý a začal nový život někde jinde, ale může také být mrtvý, že? Jistě, že by nemělo jít přes všechny problémy, které z falšování jeho smrti jen na návrat? O_O Tak či onak, měli bychom ho nechat odpočívat v pokoji. Je samozřejmě nechce být obtěžoval.

    Ale check to:

    Úmrtní list zveřejněné TMZ není ověřená kopie, je ověřená kopie informativní. "Informativní, není platný doklad prokazovat IDENTITY" se imprinted přes tvář kopie. Ověřená kopie, však mohou být použity ke zjištění totožnosti osoby uvedené na osvědčení.

    Přes zprávy Michael Jackson tělo je v lese trávník v Hollywood Hills, TMZ říká není tam. Přesto v tomto osvědčení, jméno pohřeb zavedení IS Lesní trávník. Co poskytuje?

  26. edenmalfoy Said,

    @ Mariah

    Já rozhodně myslím Elizabeth T. bude obrovská část této hoax jako byla jedna osoba věděl, že on by mohl věřit zcela.

  27. DawneVee Said,

    Mezi odpadky na TV (Zábava Tonight, Extra, Access Hollywood, atd.) a koše na internetu (TMZ, ET Online Extra, Radar Online) tvrzením, že "zdroje" nalézt všechny druhy vstřikování MJ značení na těle, tak na Samozřejmě každý předpokládá MJ je plně rozvinutý narkoman.

    No myslím, že všechno, co je to banda hajzlu.

    # 1. MJ složili 4 hodiny fyzické tak AEG mohl pojistit ho. Pokud MJ měli všechna tato označení na jeho tělo, bylo by vidět při fyzické a AEG by nechalo MJ jít, protože by nebylo pojistit jeden fanoušek.

    # 2. Není to úžasné všechny tyto brakový stránky / vyplývá, držet pojmenování "zdroje" pro všechny své nové šťavnaté drby? V pitva nebyla zhasili. Tak kde jsou jejich získávání informací? Oh, že právo, které dělají to.
    Koronera dělat pitvu řekl, že nevidí žádné značení na MJ těla (nemůžu vzpomenout, kde jsem četl, že teď jsem si přečetl tolik věcí, že jsem v poslední době nemůže udržet věci rovně). Věřím, že toto prohlášení učinil jednou MJ tělo bylo mu.

    # 3. Pokud MJ měl vstřikování značení na krku, a on prý měl otevřít rakev během jeho prohlížení těchto označení je stále vidět, a to i přes make-up, nebude o tom myslíte vy?

    Buďte opatrní a používání wisdonm při sledování televize a čtení těchto kleveta obchodník stránky. Budou vám říkat a dělat cokoliv, aby dosáhl svých 15 minut slávy.

  28. Angel36 Said,

    Všichni jsou to, co jíte tisku krmení.
    Vypadá to, že většina lidí nemůže myslet za sebe.
    Všechny televizní show nebo internetsite chce sebrat tolik špíny se najdou asi mj.
    A každé televizní show, je kopírování z eachother.
    Je to všechno o tom, kolik peněz mohou z této milkcow.
    Není tu dost pryč koryto, když byl "živý".

  29. Andrea Said,

    Souhlasím s dawnevee a angel36 ... kaľdodenních média (televize, stejně jako on-line webové stránky) se něco nového o tom mluvit - dokonce v rozporu s sebou vždy, když to dělají! Ani MEDIA má své příběhy rovně, podle obvyklé.

    Jak už jsem říkal zachovat, a bude pokračovat říkal, že něco je. A od prvního dne, co se sčítají. Objevují se zprávy, že teď jeho tělo je v kryptě ve vlastnictví Berry Gordy? Well, last night he confirmed that those rumours were not true. SO. Lidé jsou lže, lže v médiích, že Jackson je hrozné rodinné udržet tento podvod. Vy jste měli 2 týdny na to zjistit, co jste uděláš se jeho 'BODY'. Místo toho se rozhodli, že plán zcela pořádaných památník. Pro škoda. On je samozřejmě živá, a lidé nevědí, jak jej zachovat v tajnosti déle.

  30. Andrea Said,

    A co mám na mysli, které Jackson rodina je hrozný udržet to hoax (to vyšlo špatně) Teda jako, jako jsou hrozné na skrýváním skutečnosti, že je stále naživu.

  31. svangel Said,

    PPL vám převýšení vážně myslíte, že Paris pláč by se mohlo ukázat, že zemřel právo ... existují zprávy o jeho děti jednají reall radost a snad ani nemůže být obtěžoval ... tak co děti převýšení fingovanými zakřičet na .. na corse mohou .... plz .. tuto věc smrti je příliš plánovat, miluju MJ .... i wnt plakat cuz vím u naživu

  32. CuteAngel Said,

    O Liz Taylor, můžete zkontrolovat její štěbetání stránku komentáře odešla tam: http://twitter.com/DameElizabeth

    Ona jí nejsou důvody pro účast na památku.

  33. bghoppy Said,

    Myslím, že tenhle chlapík Kenny Ortega zdá podezřelé v tomto. Víte, když se zavádí finále, "všechny michael pracoval v této tak těžké, to byla jeho comeback" Myslel jsem, že je stavba nám všem do nového materiálu nebo více z videa, které údajně měly, a pak jsme se jen dostat 2 staré písniček. Zdálo docela odčerpaných až na památku také.
    A teď se LAPD náčelník říká vražda je nyní možné, ale čekají na toxikologii zpráv. WTF? Je směšné, že zvuk se kdokoliv jiný, že byste mohli začít domnívat, že někdo by mohl být trestně odpovědná za jeho smrt, ale budete WAIT postupovat? A žádný reportéři této otázce. Kdyby to bylo zabití (Pořád si myslím, že je naživu), jak ve světě můžete možná stíhat někoho, po jeho pečeť scény smrti za pár dní (pokud se zdá, že by mohl být léky, jež se podílejí na smrt) shromažďování důkazů, potom otevřete scénu na nikoho a všichni, pak pošle policii ZPĚT najít více drog (jak se jim nalézt KAŽDÝ lékařské položku první otočka?), nikoli pohřbil chlap po 2 týdny, ale pomalu připouštějí možnost vražda, při Přitom říkal jste čekat na toxikologií? Proč? V případě, že byste skutečně neměl šanci na chytání a prokázání tohoto zákona? WOW to je co přechází na soudní a policejní práce v LA myslím.
    Rád bych také sdílejí armatur psychologie trik. Když lidé mluví, když nejsou přímého očního kontaktu s tazatelem, jsou-li přístup do oblasti mozku, které drží vzpomínky, směr jejich očích nedobrovolně pohybovat na jejich pravé, nebo levé. Když řečník je přístup do oblastí mozku, které se zabývají kreativitu, oči bude plavat v opačném směru. Takže když je osoba mluví pravdu budete normálně vidět jejich očima pohybovat, aby jejich práva jako psychicky získat přístup ke skutečné vzpomínky, ale v případě, že osoba musí vytvořit své vzpomínky jejich očima pohybovat se po levé straně. Když Joe Jackson má přístup ke vzpomínkám na to, co se stalo s jeho synem, a on cítí, jak o něm jeho oči snos dolů na jeho levé straně.
    Myslím, že to je dobrý způsob, jak měřit BS ze všech Talking Heads, které vidíte v televizi. Co je divný, je zdravotní sestra, kteří tvrdí, požádal ji o Diprovan jen vypadá rovně.

  34. DawneVee Said,

    Zde je další hlavou škrabadlo pro vás ...

    Přejít na http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Dobře, dobře, ať mi to tady ..

    Proč by to trvat 2 týdny, LAPD, které s konečnou platností toto číslo jedna?
    Dr. Murray to auto byl zajištěn stejný den MJ zemřel. To by nebylo 2týdny najít prášky do auta.
    Byl uveden jeho auto zpět o několik dní později byl nalezen a nic v ní.
    Pokud policie prohledávat tento vůz a přišla na tyto léky, které by vzaly Dr. Murray do vazby.

    Neznáte-li, že má smysl nebo ne, ale myslel bych jej poslat jako příspěvek jako I nadále se můj výzkum.

  35. dirtydiana Said,

    Všechna někdo udělat, je podívat se na tento zatracený O2 tiskovou konferenci video a uvidíte, že to není Michael. Nemůžu pochopit, jak masová média není nástupu na tomto pro zřejmých důvodů možná něco skrýváte. Ale opravdu Jackson fanatici a většina ze všech jeho rodina není smutný, že to není MJ je šílenec! To ukazuje, že rodina se skrývá něco. To by byl zásadní součástí jakéhokoli druhu na probíhající vyšetřování jeho tzv. smrt. Možná, že podvodník nahrazuje ho, protože byl nemocný. Já nevím! Ale to může odpovědět na spoustu otázek pro rodinu a vyšetřovatelů. Ale samozřejmě, pokud je rodina předstírat nevšimne, že se schovává v tajnosti.
    Myslím tím dělej! 2 měsíce (správně se mě, jestli jsem špatně) před svou smrtí, po projetí AEG tělesné pro hlavní koncert se vysílá subjekt dvojí. Něco tak není v pořádku. Stejně jako jsem řekl, vše někdo musí dělat, je sledovat O2 této tiskové konferenci. Pokud jste inteeligent dost se domnívat, že to není MJ, pak budete muset zeptat sami, PROČ? Fotografie z tiskové konference trully ukazují, že to není on. Jsem velký fanoušek MJ ale ne poblázněný fanatik. Kde jsou MJ impersonators, crazy fanatici, médií a nakonec Rodinné říci: "To není naše MJ !!!"? Vzhledem k tomu, že něco je a to bez ohledu na skryté tajemství.

  36. mysticallymagestically Said,

    Pravidelné Joes na ulici jsou zcela nákup do vyrobena media-vytvořena teorie, že MJ byl feťák a že si našel koktejl drog ve svém držení, nebo nějaké slovo v jeho těle. Idioti. Novinářskou integritu a pravdivost oficiálně zemřel. Dokonce i slušný sítí, které mají potvrdit spekulace nad skutečností (jako hlavní kabelové sítě), jsou succumbing této obrovské peníze-což šílenství. Nevím, co už se domnívat, ale všechno co vím je, že TMZ je jediný zdroj, že všechny tyto sítě a zpravodajských serverech (LA Times, BBC, CNN, MSNBC, AP) dostal od své původní zprávy. To je samo o sobě, velká znamení, že je to úplná sračka býka. Toxikologie zprávy nebudou uvolněny za týden nebo více, takže všechny tyto zprávy, že byl nalezen drog-zkažené jsou FALSE

  37. Andrea Said,

    @ bghoppy - amatérský psychologie trik smysl. není divu, že celá rodina Jackson dělal celou MIB sklenic věc na památku. Museli skrývat svou ležící oči.

  38. MyBelovedMJ Said,

    Myslím, že tam bylo nějaké náznaky, že v prohlášení z Lizzie. 1. jedna: Michael, woulden "nechci, aby mi můj smutek sdílet s celým světem, že je mezi námi, by nám měla prostředky (Michael a ona sama). Byla lásku svého života, jako přítel, a patří tak byl na ni. Myslím si, že ona je v této části. Ale i rád Lizzie, ona byla vždy tam Michael, a vím, že ona je teď stejně ..

  39. goslinger1 Said,

    Dělají testování DNA, otisky prstů, krevní rozbor, atd. předtím, než podepsal úmrtní list? NEBO, co právě potřebujete "v pohodě" od člena rodiny, kteří ID to tělo? Zatím neexistuje žádný důkaz, že je to Michael, který zemřel. . . nikoli jeden kus důkazu. Kromě fuzzy obraz v ambulanci. . . Ani to není show on (nebo podvodník) je mrtvý.

    Nemyslím si, že bude znovu, pokud je naživu. Pokud si myslel, že byl hounded hodně před "zemřel", pak by jistě být zkoumány a hounded více, pokud je "obraz".

    Někdo udělal dobrý bod na této stránce, i když. Řekli, že pokud Michael udělal znovu, že zřejmě nebude shledán vinným z falšování jeho smrti. . . konec, jeho úmrtní list nebyl ještě podepsán.

    Hmmmm. . .

    Love tomto místě, na cestě. Je to skvělé vědět, jiné se tam, že jsou vidět a cítit, že stejné věci jsem! Skvělá práce, správce vedení nás na všechny novinky!

  40. feyaya Said,

    tak těžké, jak to je, snažím se dívat na ne všechny kecy o ní v televizi, konkrétně ET ... že žena dostane na moje nervy, přesto se s ní "překvapující, nová odhalení za smrt Michael Jackson!"

    Já jen, že dnes číst vazbě jednání byl znovu odložen další týden. kolikrát a co se chystáte se odkládá na to vše?

  41. svangel Said,

    jediná otázka trápí mě je Michael Jackson, proč by to na nás ... všichni ho milují .... je jen hloupý thoes PPL, který pomluvil jeho jméno .... Myslím, že existuje příliš mnoho spekulace ... na můj falts ve smrti hoax ... na mnoha fingovanými Michaels ... co když reall se jít do srdeční zástavu a byl uložen do lékaře a potom se rozhodl oh snad i na světě si myslí, že im DED možná i zůstat tak ... den se rozhodnou, že vyvedu volavých ... to zní jako něco joe žvanec do ...

  42. květina Said,

    Také jsem řekl: od 1 den, že něco není v pořádku z 02 věcí, jak by mohl někdo myslet, že tenhle chlápek je skutečná MJ nijak vypadá zvláštně, a když řekl: "Toto je poslední opona !!!!!!!! Řekl jsem, aby můj přítel není theres něco sem i dont vědět, co to je, ale to není správné, že den, slyšel jsem mj zemřel všechno přišel bck mi Věděl jsem, že něco není v pořádku a byl jsem šokován vůbec ne z nějakého důvodu . im 100% sure hes alive the medias not going to fool us with this drug thing no way i think he has been planning this for some time there was never going to be a tour i july rubbish, guys go bck and look at the 02 thing jeho ne ho o němž vím, všichni víte, že nikdy nebyl bude prohlídka jeho srandovní, jak mají 100 hodin svého zkouška záběrů a 200 nevydané nahrávky, to je ne ho v ambulace im divadelní líčidla + mediální umělce i vědět o make-up etc poslední fotky jsme viděli v reálném MJ se ho na zkoušku skobiček, a i dont think bude každý přijde bck a ne, jak ho známe ho MJ je naživu a jeho rodina jsou v jí a jejím o čase dělají něco dobrého Pro něj, doufám, že teď bude mít život byl tak dlouho for.i si také myslí, že musí být tak smutné, že se to s vědomím jeho blízkým / ventilátory / rodiny jsou bolí tolik PPL se jeho život to sakra upozornil na to, že mu to podvrh jeho smrti to je smutné i jeho velmi těžké pro PPL, které jsou na tomto hoax smrt těžší na ně než na sebe mj příčinou jeho jim, že nyní mají hrát, a to udržet v tajnosti, vím liz + DIANA bude secert ale jak pro rodiny, které jackson nemusí dělat tak dobře, já si také myslí, jeho děti jsou na ní i bet my dont vidět je to často myslím, jeho maminka + janet bude držet tohoto secert, ale i dont joe HES myslet na to může jackson rodina mu věřit? i dont vědět, mám z něj smíšené vibes ví nebo dávka on neví? jen čas ukáže, ale věřte mi MJ žije. OBDOBNÝ IVE řekl v jiné IVE VYROBENÝCH zde i přečíst na tmz komentáře, že jedním z zdravotníci, kteří jeli do mj doma, když mám volání 911 je 100% jistotu, že tělo, které odstraní z MJ doma ten den nebyl REAL MJ a zaměstnanců na UCLA Uvedené něco není v pořádku KDY MJ BODY vnesena byla něco divného se děje?? Všechny tyto věci jsou tak jasné, mj žije

  43. Sosh Said,

    Byl jsem přemýšlel o tom celou situaci a pokusila o odlišný přístup

    Michael a AEG plánované všechno happenend, že v posledních několika týdnech. V plánu bylo pomoci Michael z jeho (navrhované) finanční potíže a dát mu tak velký comeback Michael můžete žít šťastný život po.

    Co to nikdo vědět ve chvíli, turné bylo oznámeno, že se nikdy byla se to stane. Turné bylo všechno coverup dát Michael svého krále Pop titul zpět. Což je to, co se stalo po 25. červnu. Všichni mluví o Michaelovi. Tržby za prodej vlastních výrobků Michael šel nebe-vysoká. To byl jeho konečným comeback. Jeho dluhy lze vyplatit, AEG měl zabývat Sony tak jak podíl na dodatečných příjmů.

    Kromě toho budou vydělávat spoustu peněz na jeho další nové album (s). Nová alba budete říkat? Ale jak může mrtvý člověk udělat nové záznamy nebo písničky? Odpověď je jednoduchá:

    Je to řekl, že MJ napsal asi 100 písní o jediné album. Pouze 10 - 13 kde dát na album, tak spousta písniček stále nejsou používány na jeho alba. Myslím, že jsou téměř žádné lidi, kteří vědí, jaké písničky jsou vlevo. Asi některé z těchto písní jsou zaznamenány a jsou stále k dispozici, aby na novém MJ rekord. Nicméně spousta písniček bude pouze nějaký text na papíře. Zde přichází trik! Jak Michael není mrtvý, může se ještě dokončit tyto písně, nebo lépe, aby nové. Stejně jako jeho nevydané věci jsou většinou neznámé, může se vytvořit všechno, co chce. Quincy Jones, které jsou součástí plánu, bude vyrábět nové skladby a album (s).

    Přemýšlejte o tom: - Michael je svobodný člověk, a to bez jakéhokoliv tlaku.
    - AEG a Sony vydělat spoustu peněz rekordní prodej atd.
    - Existuje dostatek materiálu k vytvoření nového alba s tak-zvané 'neuvolněnou materiál'.
    - Mohou být nové písně, které jistě budou uvolněny jako 'neuvolněnou materiál'
    --

    Co si myslíte o tomto?

  44. dynamit Saida,

    Věděl jsem, frm den 1 byl nikdy dělat 50 koncertů, ten na 02 jasně isnt ho dokonce Dermot o Leary řekl, že jednal divné,
    bylo mu na zkoušku jsem přesvědčen, že kdokoli, c článek o tom, co by michael vypadat mrtví jsou vysláni obrázek jej s jizvami po celé jeho tvář
    frm chirurgie zhroutil nosu, oteklé oči, pálí na tvář frm na Pepsi reklama, nic to vypadalo jako on a na obrázku byl černý, myslím, že to bylo frm hvězdy noviny

  45. dynamit Saida,

    Heres odkaz http://www.dailystar.co.uk/posts/view/88647/shocking-mask-of-pop-king-Jacko

  46. dynamit Saida,

    OMG oni říkají pojav 55pills den v posledním měsíci jeho smrti, i cant věřit dobroto denní hvězda přichází s "Kde jsou ti, jak se tento nesmysl od
    a proč didnt někdo zastaví mu v tom, že když se k nim, je dosent smysl

  47. ejay5131 Said,

    Měli byste vidět všechny příspěvky ven z drog atd. našli na Nezemi když ho přepadl lety v průběhu studií? A nikdo si myslel, že je neobvyklé, zadní pak? Takže to, co zjistil, že i vlevo je tam? Pojď, někdo pomáhá paliva v OD a drogy fám. Rodina a přátelé, které jsou na to? Někdo myslí, že měl ggod plánu, ale co mám neuspořádaný jakmile volání 911 bylo provedeno? Oh ao 911 hovor, protože když to říkají vám zavolat, pokud potřebujete něco jiného? Ummm, HELLO ... téměř mrtvá osoba tady, myslím, že potřebovali něco! A proč se domnívají, že je třeba, aby se uvolnil 911 volat? A každý věděl, kde MJ žil, jak by mohla lékaři nevěděli, adresu, ale na výlet autobusem, který přišel znal adresu, na MJS domu. Jak výhodné, aby přišli společně na turné v ten pravý okamžik? A nikdo nechce mluvit s lidmi, kteří byli na turné, že?

  48. kastueck Said,

    Opravdu doufáme, je naživu a dobře někam. Když jsem byla podívaná na památník na CNN, jsem si všiml, že tam bylo hodně suché oči v davu. To prostě nebyla nastavena stejně se mnou. Myslím, že Katherine měli pár slz, ale všichni ostatní se nezdálo být, že narušily.

    Bylo by mít ohromnou částku peněz a hodlá strhnout jeden kousek líbí.

    Já jsem přemýšlela, pokud by byly jakékoliv nedávné "pozorování" v MJ nebo ještě lépe, pokud se vyskytnou nějaké fotky z posledních ho prokazující, že je naživu.

    Památník hodinky, že jsem skončila rakev. Zjišťuji, že podivné, samozřejmě, že rodina může tuto volbu, ale jen se mi zdá divné.

    Vsadím se, Michael čtení tohoto práva je nyní pro všechny já vím, že je správcem tohoto webu.

Přidat komentář

Musíte být přihlášeni, abyste mohl psát komentář.

Téma poskytl: Wordpress téma - První Cash