Michael Jackson Mistyfikacja Mirtis

Ar karalius Pop tikrai mirė?

Michael Jackson galėtų eiti kelionė iš už kapo. Planai yra perinami dėl holograminis vaizdas The King of Pop pasirodyti scenoje šalia savo brolių ir keletas koncertų, News of the World pranešta. width=470

Jackson tėtis Džo ir jo brolių Jermaine, Tito, Marlon ir Džekas, kuris buvo dalis Jackson 5, yra už idėją. Jos tikslas yra footage Michael nuo savo praeities grupės ir solo turai prognozuojamas ne koncertai ateinančiais metais.

Trileris žvaigždutė būtų taip Elvis Presley, kuris "gastroliavo" pasaulyje 2006 m. - beveik 30 metų po jo mirties - kai holograma jam buvo planuota kartu su juosta ir orkestrui.

Draugas Jackson šeimos pasakė: "Jie mano, kad geriausias paminklas Michael būtų, kad jis grįžo į sceną, kad galutinis laikas - kaip jis nori. Michailo tėtis ir broliai manote, kad pasaulis kelionių, jei filmuotos Michael prognozuojama scenoje kartu gyvena muzikantai, vyks audra. "Taip, ir mes įsitikinę, jie taip pat manau, mes visi tikime, kad jie tik daro tai, kaip "Memorial" - su visiškai nieko bendra su insane kalno pinigus, kuriuos jie galėtų atlikti šiame procese.

"Jie taip pat mano, Michael vaikai bus dėkingi pamatyti jo scenoje prieš savo gerbėjų, kaip kažkas, ką jie niekada padarė. Jie Michael būtų meilės idėja, kad jis atitinka jo grįžimas sapnas pagal šiuos ką Elvis padarė. Tai puiki duoklė jų superžvaigždė brolis, sako Naujienos iš viso pasaulio.

Tai įdomu pastebėti, kad net šeimos kad Michael svajonė buvo stebėti, kas Elvis padariau ... .. patiko faking mirties pavyzdžiui?

... Ir Pagerbimas? Teisingas. Rizikuodamas ir savo vaikų dėmesio centre vėl tos pačios vaikams, kad jis taip labai nuolat paslėpta 95% savo gyvenimą iki jo mirties ", yra tai, ką aš tikiu, kad jis niekada nebūtų norėjau ... ypač po to, kai pateikė savo debiutinį jo Atmintinos.

Manome, kad jei šeima yra iš tiesų ketina atlikti šią ekskursiją, kad jis būtų šiek tiek daugiau įrodymų, kad Michael Jackson yra gyvas. Pinigų pagaminti iš tokių kelionių būtų nustatyti visi jie, ir Michael už visą likusį gyvenimą. Michael skolas jau būtų buvusi nurašyta, dėl jo mirties ir jis gali mėgautis savo vargo nemokamai, sušvelninami gyvenimą su jo realus vaikų, o žiūrint koncertai (for a change ") iš komfortą savo kambarį sofos savo naują namas paslėpta kažkur Bahreinas ar Meksika.

  1. MyBelovedMJ Said,

    Manau, kad Michaelis bus atskleisti save scenoje. Jis buvo kalbama apie metus, kad vaikai turi "Bugged" jam eiti į sceną su juo. mabye yra tik norėčiau galvoti apie mane, bet Damn tai gali būti kietas, jei Michaelis parodė himsefl šiame etape. Žinau, kad skamba kvailas, dar kartą, tik wishfull mąstymą, sukelti i love jam tiek daug.

  2. dinamitas Said,

    I dont think jis atskleidžia save forget ji neteisėta klastojate savo mirties, bet yah, kad būtų cool, jei jis

  3. DawneVee Said,

    Aš taip džiaugiuosi, aš galiu pagaliau komentuoti čia ... buvo turintis prisijungimo problemų dienas ir negalėjo paštu.

    Hmmm ... jei MJ šeimos buvo atlikti dar kartą, aš nematau, kaip, kad yra įrodymų, jis gyvas. : - / Gal aš kažką trūkstamus.

    Aš nuoširdžiai tikėjosi jis ketina Iššokti jo karstas ne atminimo ir Kurstė pasaulis toli, tačiau akivaizdu, kad tai neįvyks.

    Taigi, gerai tarkim jis vis dar gyvas (kuri mane vis dar mano, kad taip), kur (šalis arba valstybė) jis nusprendžia nutraukti tylą? Ir kaip? Koncertas? A naujienų mesti? Jo šeima?
    Ir kada? Savo gimimo rugpjūčio? Kitais metais?
    Viltis bus daugiau clues į ateitį.

    Sankryža mano pirštus į TX.

  4. Andrea Said

    Aš nuoširdžiai stebisi, jeigu ne visiems jis kada nors jam "grįžti" nors - teise taip - šis koncertas buvo prie jo "grįžti" kelionių. Kaip awesome grįžti .. iš mirę! It'd būti puiki reklamos Wyczyn, kuris, žinoma, mes visi žinome, jis yra gana žinomi dėl tų tipo dalykų.

    Visiškai nesusijęs, tačiau kiekvienas žino, kaip įkelti nuotrauką į savo profilius čia?

  5. MyBelovedMJ Said,

    Dawnedwee. Priežastis Manau jis yra gyvas, yra todėl, kad šie žodžiai pasirodė wrting šalia savo nuotrauką į memoriel: Im gyvas ir Im čia amžinai. Jis bijojo piekła iš manęs, bet aš pamačiau, kaip ženklas, (vėl mabye aš tiesiog naivus) Ir tai yra rugpjūtis jo šeima bus koncertai, kaip Jackson 5 Renioun, ir bus gyvas monograma kaip Michaelis ant scenos. Im sorry, jei i garso Crazy, But i can't get kad sentance iš mano galvos. Ir I Won `t, kol aš visiškai įsitikinęs, kad jis dingo FOR REAL. Manau, jis bus Kurstė Pasaulis toli nors, kas žino. I love Michael tiek daug, ir i duos nors gauti jį atgal, net savo širdies (jei jis iš tiesų yra miręs), tik gauti jį kvėpavimas vėl. Aš tiesiog tikiuosi, kad Michael mano, kad tai kada nors, jei jis buvo ablte to, žinoti, kad mes mėgstame jį ir jį remti, nesvarbu kas. Love you angelas

  6. dinamitas Said,

    Lol tai taip stebina, jei jis grįžtų ir jo atlyginimas buvo Airija, jis čia 2006 m. ir išliko 3months su savo vaikais ir užrašomi dainų čia, jis mėgo apie tai, jis norėjo 2 nusipirkti pilies kamštienos , tauta čia paliko jį ramybėje ir didnt vargo jį kuri jam patiko, lol jis patiko košė pagal ryte, jis dėmėtojo mėnulis walkin naktį kartą žolės su savininku vietoje jis gyvena,
    jie sako, kaip malonu ir drovūs jis ir buvo kartu su vaikais ir kaip jis sunkiai 2 pasitikėti žmonėms, I wish I got 2 c juo Wen jis jo paskutinis koncertas čia

  7. supermom75 Said,

    tas daiktas i hate į Nubausti žiniasklaidos vėl, bet jie pasakė michael tik vos rodo savo vaikams, kol jis miršta klaidingą 2005 m. dar kartą 9r 2006 Manau jis unvails jų namų vaizdo, apie lapės pažvelgti į šią žiniasklaida yra ten yra dešimt arba 11 iš jų, ir jie paslėpėte visus dalykus jis padarė iš meilės per net michael sako žiniasklaida mėgsta negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 Said,

    Atsiprašome buvo 2007 ir buvo klaidingai dar

  9. Sosh Said,

    Per savaitę naujo Michael Jackson Albumas yra paskelbta. Vietoj ankstesnio gandai tai nėra vadinama 7even bet Resurection. Resurection taip pat pirmą kartą išleista stebėti. Šis klipas yra tai, ko žmonės šiuo metu paskambinti "The Dome" projektas "

    Prieš paskelbdamas, visų pagrindinių televizijos ir naujienos show užtenka apie tai sužinoti paskutines naujienas.

  10. Sosh Said,

    Ir mano ankstesnis pranešimas yra wishfull manote Žinoma, mes.

    Deja skliausteliuose mano - Dream režimo įjungimo / išjungimo - dingo post.

  11. m2kg Said,

    Gerai, tai yra tiesiog keistas. Tiesiog vieną dieną trumpą būti tiksliai 6 mėnesius iki birželio 25.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte Said,

    Na mano idėja būtų tai .... Jis ne mirė, jis tiesiog nusprendė gyventi ramioje ir taikos life.Coz jis buvo ne 20 jau kaip jis nuėjo miegoti klnowing, kad jis pasirašė 10 koncertų ir prabudau pasirašyta 50 ir kad jis nežino, kaip jis ketina traukti 50 koncertai, nes jis nėra didelis valgytojas ... Ir kol jis sakė, o būtų mirti tada eikite į sceną ir Trikdė jį savarankiškai face a milijonams savo fans.So kai puttin ji kartu tai padaryti sense.He pasirinko paaukoti viską, o išlaikyti gerą pic jo savarankiškai ... ir dabar jo šeimos kaip ruošiesi daryti memorialinis kelionė aplink pasaulį arba SMG ... Jos tiesiog padaryti pinigų ...

  13. jackoisalive21 Said,

    Michael forget mirę visiškai sustabdyti. Jis yra gyvas ir jiems malonu, kad dabar jis gali turėti tam tikrą taikos. Man sako tai nuo dienos, kad jis wasnt gyvas ir mano šeima minties i was crazy. Viskas, po ir prieš mirtį buvo ir yra sus. Ir Thats that.

    Tačiau galima ir prašome pasakyti, kad visi žmonės, manau, jis bus grąžinamas iš negyvų, pasitikėk manimi savo nesiruošia atsitiks, nes tai būtų didelis jo tiesiog neįmanoma. Ji griauna savo įvaizdį visiškai ir būtų vietoje faking savo mirties tik grįžti?

    Michael I know your out there, i Tikimės turite pagaliau rado taikos, kad vertos, oh ir jiems 100% savo vaikais ir šeima yra apie tai.

  14. dezyte Said,

    Ohhh visiškai jis nebus jokių atlyginimas! Jis gonna gyventi savo taikos, normalaus gyvenimo! Tai ko jis vertas! I luv u MJ ir jiems 100% ya! U know what ur darai ....

  15. sita Said

    šalia idėja iš didžiausių hoax,
    Aš tiesiog noriu focuse keletą idėjų apie
    Klonuoti MICHAEL

    MJ nori mesti pats
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    Rezultatas-> Michael, viskas įmanoma

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    pirmasis klonavimo kompanija:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ gali jums padėti:

    * Jei sterilus ir prarado viltį, kad vaikas jūsų svajonė.

    * Jei homoseksualų ir giliai noras vaiką, kuris vykdo savo genus.

    * Jei jūs ką tik prarasti - arba apie prarasti - yra mėgstamiausia šeimos narys ir norėtų vienodi dviejų to asmens pradėti naują gyvenimą.

    * Jei HIV +, ir norite turėti vaikų, kad būtų jūsų genetinių twin - be užkrato arba vaiko ar Jūsų partneris su virusu.

    * Jei norite būti klonuoti, nepriklausomai nuo priežasčių gali būti.

    -> Uri Geller
    -> Michael's vaikams ir galbūt womens
    turėtų būti skiriama kaip dalyvaujančių asmenų tokio sklypo!

  16. Francesca Said

    I don't know what to think about it. Aš nenoriu dalyvauti holotour tikrai. Aš ne apie mokėjimą duoklė Michael, tai apie šeimos uždirbti pinigus iš. Linkiu jie padarė tai už jį, nes jam reikia pinigų, kad sumokėti visas skolas, bet manau, kad jie tik gobšus. I didn't like paminklo, tai buvo neskoningas renginys. Kaip taky kaip holotour. Blogas skonis.

    Aš pamačiau labai liūdna vaizdą Michael, kuriose jis atrodo silpnas ir senas, raukšlės aplink kaklo. Galbūt jis negali atlikti, o dabar yra paslėpti ir atkūrimo somewere.

  17. Hideaway Said,

    Taip, aš perskaičiau tai, taip pat vakar & am glad you posted it. Michael rodyti į holografine savo "galutinis" spektakliai? Kaip patogu. Tai kaip žuvytę man paskutinį generalinė repeticija (100 ir daugiau valandų) tik vyksta būti šeimininku daug HD vaizdo kamerų. Kaip patogu. Plius jis atsitiko baigti vaizdo projektas (The Dome projektas - visiškai su nostalgija Trileriai tipo kapinių ir didelių plakatų Mike kaip vilkolakis) per dvi savaites, kol jis mirė. Jis pripažino, kad visada siekia viršų sėkmę Trileriai, kad kas geriau, nei būti jos dalis į kitą didelis projektas? Aš atsimenu, kai ji buvo paskelbta pora dienų po jo mirties, kad laimei jo paskutinis koncertas repeticijoms atlikimą, "This Is It" kelionė buvo paimtas į kamerą. O Serendipity! Tada sužinojau ne tik kameros, bet ir daugelio kamerų, didelės raiškos vaizdo ir daugialypės takelio garso. "Kas? Visos teisės! "Aš atvejis, kviesdama mano brolis. Jis sutiko, kaip palanku tai buvo. Mes abi turime žadinimo džiaugsmingai į pasaulio laimės, kad tai buvo užregistruoti savo galo. Kalbėjomės apie MJ tikriausiai nebuvo fiziškai iki darydama 50 rodo, anyway, ir tai buvo geriausias įmanomas rezultatas jam ir jo auditoriją. Plius ji galėtų apmokėti savo $ $ skolas. Mes netgi diskutuojama, kaip būtų puikiai, jei jie gali išleisti jį kino teatruose, nes galutinį koncertą. Lo & štai dienų naujienos išėjo, kad jis "Michael Jackson's Last Tour repeticijoms filmowane Dėl Galimi Leidiniai, CD / DVD / Teatrai." Nors jis buvo ką tikėtasi, tapo įtartinas. Atrodo puikiai strategized & įvykdytas gauti Mike ir jo verslo partnerių ne kablio dar Raminančią gerbėjai.

  18. Andrea Said

    @ Jackoisalive21 - aš ne sakė: jis VISIŠKAI ketina padaryti grįžti ar nieko, kad rūšiuoti. Visos I'm sakoma, kad jei jis padarė, tai gana bus apibrėžti awesome.

  19. Andrea Said

    Ir aš manau, taip pat, kad savo vaikais ir šeima yra apie tai ir žino, jis yra gyvas. Tai akivaizdu!

  20. Solid121 Said,

    Manau AEG suvaidino masinio dalyvauti ir davė subtilų clues, rengiantis į "Tai ji" koncertai. Spaudos konferencija su Ortega ir Phillips, kai jie paskelbė datas buvo perkelta. Tai reakcija į kai kuriuos klausimus ir kaip jie bus apie tai, kaip gera Michaels sveikatai ir kad jis niekada neturėjo odos vėžio ar ligos. Tada perskaitykite šią http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Tai vienas iš keistų sąlygų Aš skaičiau apie asmenį, kuris vyko keturių valandų medicinos "su plaukioja spalvos" įskaitant kraujo tyrimus ir toksikologijos ataskaitos. Taip pat memorialinis Kenny Ortega pasakė: "Mes čia truputį mažiau nei savaitę ir Michael buvo su mumis", paminklo įvyko 10 dienų po to, kai jis "mirė", todėl neturėtų jis sakė: "Per savaitę "?

  21. Sarah Said

    Gerai, kad aš rasiu kažką Joe Jackson pasakė.
    Jis pasakė, kad jis nežinojo nieko apie narkotikus, bet jis žinojo kokia ji buvo, buvo, kad padėtų jam pailsėti nuo darbo taip sunku. Kaip jis sakė: "Bet kokiu atveju, jis negali pabusti. Jis niekada obudził. Jis mirė savo miego ".
    Dabar aš suprantu jis buvo ant dugno ir gydytojas buvo suteikti CPR jam, bet ne jie sako jis callapsed?
    Ar gydytojas pamatyti tai atsitiko?
    I'm just apie supainioti pusėje dabar.

  22. sra0123 Said,

    Aš visiškai sutinku su jackoisalive21. Michaelis gali nebūti rodomi, nes jis tikrai griauna jo reputaciją ir be to, jis turės teisinę problems.Let 's palikti jį Gyventi anonimiškumo, nes jis negalėjo padaryti anksčiau, nuo žmonių, kurie bando rasti kažką apie jį kalbėti apie ir skauda jį. Deja, pasaulis prarado tikra humanitarinės kurie padarė daugiau kaip niekas niekada daryti išgydyti šis pasaulis.

    Klausimas: Ką reiškia su "tikra" vaikams? Ar manote, kad šie childrena yra padirbtas taip pat?

  23. Mariah Said

    Man įdomu, Liz Taylor. Atrodo keista jos negali dalyvauti paminklo, arba kad bet koks viešas pareiškimas visais. Jos ir Michael yra labai artimos.

    Kadangi nė vienas tikrai girdėjau nuo jos, nes jo "mirtis", aš galvoju, kad gal ji su juo dabar. Gal ji yra pagrindinė veikėja šioje pasijuokti.

    Tai tik mano mintis. Ką jūs manote?

  24. idontknow Said,

    Aš nežinau, ką mano ir aš nežinau, jei MJ būtų atskleisti save, ar ne.

    Tie vaikai tikrai jo realus Vaikams - žiūrėti namuose filmai, tas pats vaikas.

  25. Yes555 Said,

    Mano galva skauda, HaHa! Nežinau, ar jis gyvas arba miręs, bet jei jis tikrai yra gyvas ir pradėjo naują gyvenimą kur nors kitur, gerai, jis gali taip pat būti mirę, ar ne? Žinoma, jis nenorėjo eiti per visus, kad problemų dėl faking mirties tiesiog grįžti? O_o Bet kuriuo atveju, mes turime leisti jam pailsėti taikos. Jis akivaizdžiai nenori būti bothered.

    Bet check this out:

    Mirties liudijimą skelbia TMZ nėra patvirtinta kopija, ji yra sertifikuota informacinė kopiją. "Informuoja, nėra galiojantis dokumentas įsikurti TAPATUMAS" yra įspaudžiamas visoje veido kopija. Patvirtinta kopija, tačiau gali būti naudojami siekiant nustatyti asmens tapatybę, įrašytą į sertifikatą.

    Nepaisant pranešimų Michael Jackson kūno yra miškas Lawn, Hollywood Hills TMZ sako, kad nėra. Dar apie pažymėjimą, pavadinimas laidotuvių įsisteigimo miško veją. Ką daryti?

  26. edenmalfoy Said,

    @ Mariah

    Tikrai manau, kad Elizabeth T. būtų didžiulė dalis šio hoax, kaip ji buvo vienas asmuo, jis žinojo, jis galėtų visiškai pasitikėti.

  27. DawneVee Said,

    Tarp šiukšlinę TV (Entertainment Tonight, Extra Access Hollywood, ir tt) ir šiukšlinę dėl interneto (TMZ ET Online "," Ekstra ", Radiolokacinė online), teigdama, kad" šaltinių "rasti visų rūšių injekcijos ženklus MJ organizme, todėl Žinoma, kiekvienas prisiima MJ yra visiškai išsiskleidęs narkomanas.

    Manau, visi tai krūva crap.

    # 1. MJ vyko 4 valandų fizinė todėl AEG gali apdrausti jo. Jei MJ turėjo visus šiuos ženklus dėl savo kūno, jis buvo pastebėtas ir per fizinių ir AEG turėtų leisti MJ eiti kaip jie nėra apdrausti narkomanu.

    # 2. Isn't it amazing visus šiuos Dziadowski šalys / rodo nuolat pavadinimų "šaltiniai", visiems savo naują Sultingas kūmutė? Į autopsijos nebuvo iš. Taigi, jeigu jie yra gauti savo asmens duomenis? Oh that's right, jie daro tai.
    Į koroneris daryti skrodimą sakė nemato ženklus MJ kūną (negaliu prisiminti, kur aš skaičiau, kad dabar, aš perskaičiau, kad daug kas pastaruoju metu, kad aš negaliu laikyti daiktus tiesiai). Manau jis padarė šį pareiškimą, kai MJ kūno buvo pristatytas į jį.

    # 3. Jei MJ buvo injekcijos ženklai ant kaklo, ir jis tariamai buvo atvira karstas per jo matyti, ženklinimą ir toliau būtų matyti, net per makiažas, wouldn't you think?

    Būkite atsargūs ir naudoti wisdonm kai žiūri TV ir skaitant šiuos kūmutė pirklys svetainėse. Jie sako, ir padaryti viską, kad gauti savo 15 minučių šlovės.

  28. Angel36 Said

    Visi valgė, ką spauda šerti juos.
    Atrodo, kad daugelis žmonių negali mąstyti.
    Kiekvienas tv rodo ar internetsite nori išknisti tiek purvo, kad galima rasti apie MJ.
    Ir kiekvieną tv show kopijavimas iš savimi.
    Viskas apie tai, kiek pinigų, kad galėtų iš šio milkcow.
    Ar ne jis yra pakankamai gone latakai, kai jis buvo "gyva".

  29. Andrea Said

    Sutinku su dawnevee ir angel36 ... kasdienio žiniasklaidos (TV, taip pat interneto svetainėse) buvo kažkas naujo kalbėti apie - net Prieštaraujančių save kiekvieną kartą, kai jie daro! Net MEDIA savo istorijas tiesiai, kaip įprasta.

    Kaip laikyti pasakyti, ir toliau sakydamas, kažkas ne. Ir nuo dienos, nieko jau sudėtos. Yra pranešimų, kad dabar jo kūnas yra Kriptoje priklauso Berry Gordy? Na, vakar vakare jis patvirtino, kad šie gandai buvo netiesa. SO. Žmonės gulėti, žiniasklaida yra melas, Jackson šeimos baisiausias išlaikyti šį apgaulė. Jums buvo 2 savaites PAVEIKSLAS ką buvo GONNA su jo "organai". Vietoj to jie nusprendė, kad planas, kad visiškai surengtos paminklo. Gėda. Akivaizdu, kad jis yra gyvas, ir žmonės nežino, kaip jį laikyti paslaptį ilgiau.

  30. Andrea Said

    Ir ką reiškia Jackson šeima yra baisiausias išlaikyti šį apgaulė (ji išėjo klaidinga) Man tai kaip patinka, jie yra baisiausias ne paslėpti tai, kad jis vis dar gyvas.

  31. svangel Said,

    ppl jus cant rimtai manote, kad Paryžius verkti galėtų įrodyti, kad jis mirė right ... buvo pranešimų apie savo vaikus, veikiantis reall laimingas ir vargu ar gali būti bothered ... taip wat vaikų cant klastojate a č .. iš corse jie gali .... plz .. mirtis yra tai, per planuojama, myliu tave MJ .... i WNT riksmas cuz i know u gyvas

  32. CuteAngel Said,

    Apie Liz Taylor, jūs galite patikrinti jos Świergotać puslapis komentaruose ji paliko ten http://twitter.com/DameElizabeth

    Ji suteikia jos priežasčių negali lankyti paminklo.

  33. bghoppy Said,

    Manau, kad šis vaikinas Kenny Ortega atrodo įtartinas ir visa tai. Žinai, kai jis įveda į finalą, "visi michael dirbo tokie kieti, tai buvo jo grįžimas", aš maniau jis buvo pastate mums visiems iki naujos medžiagos ar daugiau vaizdo jie tariamai turėjo, o mes tiesiog 2 senus dainas. Jis atrodė gana pumpuojamų sukurti paminklo, too.
    Ir dabar LAPD Vyriausioji sako žmogžudystė dabar yra galimybė, tačiau jie laukia toksikologijos ataskaitos. WTF? Ar tai garso juokingi kam nors kitam, kad galima pradėti įtarti, kad kažkas gali būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn už jo mirtį, o jūs PALAUKITE pradėti? Ir ne žurnalistai šį. Jei tai buvo žmogžudystė (Aš vis dar manau, kad jis gyvas), kaip ir visame pasaulyje galima galbūt persekios kažkas, kai plombos jo scenoje mirtį per kelias dienas (kai atrodo, galėtų turėti narkotikų dalyvauja mirties) rinkti įrodymus, atidarykite sceną bet kam ir visiems, tada siųsti policijos GRĮŽTI rasti daugiau narkotikų (kaip jie nerandate kas medicinos punkto pirmoje sweep?), o ne palaidotas vaikinas po 2 savaičių, tačiau lėtai pripažįsta galimybę Faulowanie, ne pačiu metu sakydamas turite palaukti toksikologiją? Kodėl? Jei iš tiesų turėjo galimybę gaudymą ir įrodantys šio akto? WOW Tai, kas vyksta už teisingumo ir policijos darbo LA spėju.
    Aš taip pat norėčiau pasidalinti su armatūra psichologija apgauti. Kai žmonės kalba, jei jie nedaro tiesioginio akių kontakto su interviu, kai jie turi prieigą prie smegenų srityse, kad turi prisiminimus, link jų akys netyčia perkelti į savo teisę, ar į kairę. Kai garsiakalbis yra patekti į smegenų srityse, susijusi su kūryba, kad akys bus plaukti priešinga kryptimi. Taigi, kai asmuo yra prawdomówni Jums paprastai pamatyti savo akimis perkelti į savo teisę, nes jie psichiškai gauti faktinių prisiminimus, bet, kai asmuo turi sukurti savo atsiminimai jų akys juda į kairę. Kai Joe Jackson turi būti suteiktas priėjimas prie atminties, kas nutiko su jo sūnų, ir kaip jis mano apie jam akis dreifu žemyn, į kairę.
    Manau, kad tai yra geras būdas nustatyti BS iš visų talking heads matote televiziją. Kas keistam yra slaugytojas, kuris teigia jis paprašė ją Diprovan tik atrodo tiesiai.

  34. DawneVee Said,

    Štai dar vienas galvos scratcher for ya ...

    Grįžti į http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Na, gerai, leiskite man čia ..

    Kodėl tai turėtų būti priimti per 2 savaites LAPD pagaliau skaičius šį dėmei?
    Dr Murray automobilių buvo Konfiskuota tą pačią dieną MJ mirė. Ji negali būti 2 savaites rasti tabletes į mašiną.
    Jis buvo davęs automobilių atgal kelias dienas ir nieko buvo jame.
    Jei policija turėjo ieškoti šio automobilio ir atėjo į šiuos vaistus, jie ėmėsi Dr Murray į globos.

    Nežinau, jei tas turi reikšmės ar ne, tačiau aš siunčia jį kaip postą, kaip aš ir toliau daryti savo tyrimų rezultatus.

  35. dirtydiana Said,

    Visos kiekvienas turi padaryti, tai pažiūrėkite šį nusispjauti O2 spaudos konferencijų vaizdo ir pamatysite, kad tai nėra Michael. Aš galiu suprasti, kaip žiniasklaida nėra aprašyme šiai dėl akivaizdžių priežasčių, galbūt kažką nuslėpti. Tačiau tiesa Jackson fanatikai ir dauguma visų jo šeima ne nusiminusi, kad tai yra ne MJ yra beprotis! Tai rodo, kad šeima yra paslėpti kažką. Tai būtų didelė dalis bet kokio tipo tęsiasi tyrimą savo vadinamosios mirties. Gal apgavikai keičiamas jam, nes jis serga. I DON'T KNOW! Bet tai gali atsakyti į daug klausimų dėl šeimos ir tyrėjai. Bet žinoma, jei šeimoje yra tarsi nepastebi, jie paslėpti paslaptį.
    I mean come on! 2 mėnesius (pataisyti mane jei aš neteisingai) iki savo mirties, pravažiavus AEG fizinės dėl didelių koncertų, jis siunčia kūno dvigubai. Nors taip nėra teisinga. Kaip aš sakiau, visi kas nors turi tai pamatyti šio O2 spaudos konferencijoje. Jei esate inteeligent pakankamai manyti, kad tai yra ne MJ, tada jūs turite užduoti sau KODĖL? Dar nuotraukas spaudos konferencijoje trully rodo, kad tai ne jam. Esu didžiulis MJ gerbėjas, bet ne Zwariowany fanatikai. Kur yra MJ impersonators, crazy fanatikai, žiniasklaida ir galiausiai šeima pasakyti: "Tai ne mūsų MJ !!!"? Nes kažkas yra paslėpta kokia paslaptis.

  36. mysticallymagestically Said,

    Reguliarūs Joes dėl gatvės yra visiškai supirkimo į gatavų žiniasklaidos sukurtas teorijas, kad MJ buvo narkomanas ir kad jie rado kokteilis narkotikų savo nuosavybę ar pasakys savo kūno. Idiots. Žurnalistiniais vientisumą ir tikrumą oficialiai mirė. Net respektabiliausių tinklus, kurie turėtų palaikyti faktai per spekuliacijos (pvz., pagrindinių kabeliniai tinklai) yra Susigundžiau šios didžiulės pinigų priėmimo įsiutimas. Aš nežinau, ką manyti daugiau, bet aš žinau, yra tai, kad TMZ yra vienintelis šaltinis, kad visi šie tinklai ir naujienų svetainių (LA Times ", BBC, CNN, MSNBC, AP) gavo savo pirminius ataskaitas. Tai reiškia, kad pati, didelis ženklas, kad tai yra visų visiškai bull shit. Toksikologija ataskaitos nebus išleidžiami per savaitę ar daugiau, todėl visų šių pranešimų, kad jis buvo rastas narkotikais Nespodrs yra FALSE

  37. Andrea Said

    @ bghoppy - mėgėjų psichologija apgauti prasminga. Nenuostabu visą Jackson šeimos daro visa MIB akinius dalykas paminklo. Jie turėjo slėpti savo melas akis.

  38. MyBelovedMJ Said,

    Manau, ten buvo keletas patarimų tame pareiškime nuo Lizzie. 1. vieną Michael, woulden `t norite, kad aš pasidalinti savo širdgėla su pasauliu, kad yra tarp mūsų, mums ji reiškia (Michael ir save). Ji myli savo gyvenimą, kaip draugas, ans, kad jis jai. Manau, kad ji turi dalyvauti šiame. Bet man patinka Lizzie, ji visada buvo ten Michailas, ir aš žinau, ji dabar yra taip pat gerai ..

  39. goslinger1 Said,

    Ar jie DNR tyrimai, pirštų atspaudus, kraujo analizę ir tt, kol jie pasirašyti mirties liudijimą? ARBA, jie tik reikia "gerai" iš šeimos narys, kuris ID kūnas? Iki šiol nėra įrodymų, kad jis buvo Michael, kad mirė. . . ne vieną įrodymą. Išskyrus rozmytych nuotrauką karetkę. . . net, kad nerodo jis (arba apgavikai) yra mirę.

    Nemanau, kad jis kyla, jei jis yra gyvas. Jei jis mano, jis buvo hounded daug anksčiau jis "mirė", tada jis neabejotinai bus tikrinamos ir hounded daugiau, jeigu jis yra "wskrzeszeni.

    Kažkas padarė gerą taško šią svetainę, nors. Jie pasakė, kad jeigu Michael buvo išasfaltuota, jis tikriausiai nebūtų kalti faking mirties. . . afterall, mirties liudijimas nebuvo pasirašyta dar.

    View: Memories. . .

    Love this site, beje. It's great žinoti kiti ten, kad mato ir jaučia tą patį ką aš! Great work Administratorius mes apie visas naujienas!

  40. feyaya Said,

    taip sunku, kaip ji yra, ir bandykite ne žiūrėti visus crap apie jį TV, specialiai ET ..., kad moteris gauna mano nervus vis tiek su ja "Stulbinantis, NAUJAS ženklai už mirtį Michael Jackson!"

    i just skaityti šiandien, kad globos posėdį vėl buvo atidėta iki kitos savaitės. kiek kartų ir ką ketinate gauti atidėti visus šio?

  41. svangel Said,

    tik klausimas man yra kodėl gi Michael Jackson tai padaryti mums ... mes visi mėgo .... yra tik thoes stupid ppl kurie slandered Jo vardas .... Manau, kad yra per daug spekuliacijoms ... mano falts į mirties pasijuokti ... daug padirbtų Michaels ... wat jeigu jis reall padarė eikite į širdies ir buvo įrašytas į gydytoją, ir tada nusprendė oh ir gal pasaulis mano im DED gali taip pat gyventi, kad taip ... den jie nusprendžia, kad įmanoma nustatyti masalui ... tai skamba kaip kažkas joe Cud daryti ...

  42. gėlė Said

    Aš taip pat sako, nuo 1 dienos, kad kažką ne nuo 02 dalykas kaip galėtų kas nors mano, kad šis vaikinas yra realus MJ jokiu būdu jis atrodo keistai, ir kai jis sako tai paskutinis Curtain Call !!!!!!!! i sako mano draugas ne Theres something wrong here i dont know what it is, bet tai nėra teisės, tą dieną aš girdėjau MJ mirė visi atėjo Bck mane ir žinojo, nors nebuvo teisės ir i buvo ne visai sukrėstas dėl tam tikrų priežasčių . im 100% tikras, HES gyvas į žiniasklaidos nesiruošia kvailas mus su šio narkotiko dalykas niekaip Manau jis planuoja tai kurį laiką nebuvo niekada bus ekskursija i liepa šiukšles, vaikinai pereiti Bck ir pažvelgti į 02 dalykas jos ne jį, kurie ir žinote, kad visi žinome, ten niekada nebuvo ketinama kelionių jos smagios, kaip jie turi 100 val jo repeticijoms footage ir 200 Unreleased įrašus, tai ne jam į ambulace im teatro + žiniasklaidos leidybą menininko ir apie leidybą tt paskutinės nuotraukos mes matė realų MJ yra jo repeticijoms ne kabės, ir i dont think jis kas ateis Bck pat ne kaip mes žinome jo MJ yra gyvas ir jo šeimos sudėtos į ją ir Its about time they DO SOMETHING GOOD jo, tikiuosi dabar jis turės gyvenime jis taip ilgai for.i taip pat galvoja, kad jis turi būti taip liūdna, kad jis turėjo tai žinoti jo artimi draugai / gerbėjai / šeimos nukentėjo tiek daug ppl padarė jo gyvenimą į pragarą pažymi, kad jis padirbtas jo mirties thats sad jos taip pat labai sunku dėl ppl, kurie šiuo Psikus mirtis sunkiau juos kaip MJ pats sukelti jo jiems, kad dabar turi paleisti ir saugoti paslaptis, i know liz + DIANA išliks secert bet kaip ir jackson šeimos jie gali ne taip gerai, ir taip pat manau, jo vaikai yra joje i bet mes dont pamatyti juos dažnai manau jo mama + Janet bus išlaikyti šią secert, bet joe i dont manau HES į ją gali jackson šeimos pasitikėjimą juo? i dont know i įsinarplioti ritmais nuo jo jis žino ar dozės jis nežino? tik laikas parodys, bet pasitikėk manimi MJ IS ALIVE. PANAŠŪS IVE sakė KITOS PAŠTU IVE MADE čia ir skaitykite toliau tmz komentarai, kad vienas iš paramedikų, kurie atvyko į MJ namie, kai jie gavo 911 skambinti yra 100% tikras kūno jie pašalinami iš MJ namuose tą dieną nebuvo REAL MJ ir darbuotojai ne UCLA sakė kažką NEBUVO TEISĘ KAI MJ organai buvo kažkas GREITOJI vyksta? visi šie dalykas yra taip aišku mj yra gyvas

  43. Sosh Said,

    I've been thinking about visą šią situaciją ir bandė kitoks požiūris

    Michael ir AEG planuojama viską, kad happenend pastaruosius keletą savaičių. Planas buvo padėti Michael iš jo (rekomenduojama) finansinių problemų ir suteikia jam didelė jėga, kad Michaelis galėtų gyventi laimingą gyvenimą po.

    Ką niekas žinojo metu kelionė buvo paskelbta, buvo tai, kad ji niekada buvo ketinama atsitikti. Ekskursija buvo visų coverup duoti Michael jo karalius Pop pavadinimas atgal. Kokia tai atsitiko po 25 d.. Visi buvo kalbama apie Michael. Pardavimų Michael produktai buvo dangaus. Tai buvo jo galutinis grįžimas. Jo skolos gali būti mokama, AEG turėjo susidoroti su Sony, kad abi dalis papildomų pajamų.

    Be to, jie uždirba daug pinigų ant jo kitą naują albumą (-ai). Nauji albumai jums pasakyti? Bet kaip gali būti miręs žmogus padaryti naujus įrašus ar dainas? Atsakymas paprastas:

    Jis sakė, kad MJ parašė apie 100 dainų į vieną albumą. Tik 10 - 13 kur ant albumo, todėl daug dainų vis dar naudojamas jo albumai. Manau, kad yra beveik visi žmonės, kurie žino, kokios dainos yra kairėje. Galbūt kai kurie iš šių kūrinių yra registruojamos ir dar galima atkreipti dėmesį į naują MJ įrašas. Tačiau daug dainų bus tik tekstas ant popieriaus. Čia ateina apgauti! Kaip Michaelis ne mirė, jis vis dar gali užbaigti šias dainas ar geriau, kad naujus. Kaip jo Unreleased stuff daugiausia nežinomas, jis gali sukurti viską jis nori. Quincy Jones, taip pat plano daliai įgyvendinti, bus parengti naujų dainų ir albumo (-ų).

    Pagalvokite apie tai: - Michael yra laisvas žmogus, be jokio spaudimo.
    - AEG ir Sony uždirbti daug pinigų, įrašas pardavimo tt
    - Yra pakankamai medžiagos, kad sukurti naują albumą su taip vadinamo "Unreleased medžiaga".
    - Negali būti naujų dainų, kurios Žinoma, mes bus išleista kaip "Unreleased medžiaga"
    --

    Ką manote apie tai?

  44. dinamitas Said,

    Aš žinojau Frm 1 dienos jis niekada nebuvo gonna do 50 koncertai, vaikinas ne 02 aiškiai forget jam net Dermot O Leary sakė jis veikė keistam,
    tai buvo jo metu repeticijoms ir manote, ar kiekvienas c straipsnį apie tai, kas michael turėtų atrodyti mirę jie siunčiami vaizdą jam randus visus savo veidą
    Frm chirurgija suskleista nosies, sutinsta akis, nudegimų ant veido savo Frm ir Pepsi reklamą, atrodė nothin kaip jis ir nuotraukos buvo juoda, ir atrodo, kad buvo Frm žvaigždutę laikraštis

  45. dinamitas Said,

    Heres nuorodą http://www.dailystar.co.uk/posts/view/88647/shocking-mask-of-pop-king-Jacko

  46. dinamitas Said,

    Omg dabar jie sako: Jis paėmė 55pills per dieną per paskutinį mėnesį mirties, i cant tikėti crap dienos žvaigždė pasirodo su Kur jie šią Hernė nuo
    ir kodėl didnt bet sustabdyti jam tai daryti, jei jis juos paims ji dosent prasmės

  47. ejay5131 Said,

    Jums visiems pamatyti žinutes dabar apie narkotikus ir tt jie rasti Neverland kai užpuolimo ji metus per bandymus? Ir niekas maniau, kad buvo neįprastas tada? Taigi ką jie rado jį ir paliko ten? Nagi, kas padeda kuro OD ir narkotikų gandais. Giminių ir draugų, kurie jį? Niekas manau, jie turėjo Dievas planas, o ko gavo messed up greičiau kaip 911 buvo kreiptasi? O ir apie 911 skambinti, nes kai jie tau paskambinti atgal, jei jums reikia ko nors dar? Ummm, HELLO ... beveik miręs asmuo čia, manau, kad jie needed something! Ir kodėl jie mano, kad būtina išleisti 911 paskambinti? Ir kiekvienas žinojo, kai MJ buvo gyvas, kaip gali gydytojas nežino adreso bet Kelionės autobusu, kad atėjo žinojo adresą MJs namuose. Kaip patogu, kad jie atvyko kartu už kelionę tik tinkamu metu? Ir niekas nenori kalbėtis su žmonėmis, kurie buvo, kad kelionė?

  48. kastueck Said,

    Aš tikrai tikiuosi, yra gyvas ir gerai kažkur. Kai man buvo stebėti memorialinis apie CNN, aš pastebėjau, kad ten buvo daug sausų akių į minios. Tai tiesiog ne nustatyti ir su manimi. Manau, galbūt Katherine turėjo kelias ašaras, bet visi kiti neatrodo, kad nusiminusi.

    Tai būtų didžiulis pinigų sumą ir ketina nutempti a Wyczyn like this.

    Man įdomu, jei turite kokių nors neseniai "pastebėjimais" iš MJ arba dar geriau, jei yra kokių nors neseniai nuotraukas jį įrodančius, kad jis gyvas.

    Memorialinis, kad aš žiūri buvo uždarytas karstas. Manau, kad keistai, žinoma, šeimos gali padaryti tokio pasirinkimo, bet tik atrodo keistai į mane.

    Obstawiać, Michael svarstymą šia teise dabar, kiek aš žinau, kad jis administratorius šią svetainę.

Pridėti komentarą

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.

Theme Provided By: Wordpress Theme - Pirmasis Pinigai