Michael Jackson tur din Dincolo de "Grave"

10 iulie 2009
de admin

Michael Jackson ar putea merge în turneu de dincolo de mormânt. Planurile sunt eclozate pentru o hologramă imaginea Regele Pop de a apărea pe scenă, alături de fraţii lui pentru o serie de concerte, Stiri din lume raportate.

Jackson e tatal Joe şi fraţii lui Jermaine, Tito, Marlon şi Jackie, care au fost parte a Jackson 5, se află în spatele ideii. Acestea au scopul de a picior de Michael sa trecut de la grup şi solo tururi proiectat la gigs anul viitor.

Thriller de stele ar fi următoarele Elvis Presley, care "turneul" din lume în 2006 - aproape 30 de ani după moartea sa - în momentul în care o hologramă de el a fost proiectat, alături de o trupa si orchestra.

Un prieten al familiei Jackson a spus: "Ei cred ca cel mai bun memorial la Michael ar fi să-l inapoi pe scena pentru acest final de timp - ca si cum ar fi vrut. Michael's tatăl şi fraţii că un turneu mondial, unde picior de Michael este proiectat pe scena live, alături de muzicieni, va merge pe o furtună. "Da, şi noi suntem siguri de asemenea, ei cred ca noi credem că toate acestea sunt doar o faci ca un "Memorialul" - cu absolut nimic de-a face cu un nebun de munte de bani le-ar face în acest proces.

"De asemenea, cred că Michael copiii vor aprecia-l văd pe scenă, în faţa lui fani ca asta e ceva ce nu a făcut-o. Ei cred ca Michael ar place ideea că el a făcut-şi îndeplinească visul de revenire următoarele Elvis ceea ce a făcut-o. Este perfect tribut lor superstar frate ", spune Stiri din lume.

Este interesant de observat că chiar şi în familie se spunea că Michael's Dream a fost de a urmări ceea ce a facut ... .. Elvis preface ca la moartea sa, de exemplu?

... Şi, Tribut? Corect. Punerea sa în centrul atenţiei copiilor, din nou, la fel de copii cu disperare că a ţinut ascuns pentru 95% din viaţa lor în faţa lui "moartea", este ceva Sunt sigur că nu s-ar fi vrut ... mai ales după ce au făcut lor de debut la el Memorialul.

Noi credem că în cazul în care familia este într-adevăr de gând să efectueze acest tur, că este doar mai multe dovezi care sugerează că Michael Jackson este în viaţă. Banii de la un astfel de turneu va stabili toate acestea, şi Michael sus pentru restul vieţii lor. Michael datoriile ar fi fost deja amortizate, din cauza lui "moarte", iar el se poate bucura sa hassle liber, relaxat viaţa lui real, cu copii, în timp ce uitam la concerte (pentru o schimbare) de la confortul lui living canapea în noua sa casa ascunse undeva în Bahrain sau Mexic.

Tags: media, News, Rapoarte, tur
Posted in Media, Muzica, Stiri, tur | Comentarii (47)

47 Răspunsurile la "Michael Jackson de tur de la Dincolo de" Grave ""

  1. MyBelovedMJ spune:

    Cred că Michael va dezvălui singur pe scenă. El au vorbit despre faptul că de ani de zile copiii au "Bugged"-l pentru a ajunge pe scenă cu el. mabye este doar dorinţa de gândire pentru mine, dar la naiba ar putea fi în regulă dacă Michael a arătat himsefl la această etapă. Ştiu că pare o prostie, din nou, doar wishfull thinking, cauza îl iubesc atât de mult.

  2. dinamită spune:

    I dont cred că ar fi dezvăluit însuşi isnt este ilegal să te prefaci propria moarte, dar nu mai spune că ar fi în regulă dacă el a făcut

  3. DawneVee spune:

    Sunt asa de bine eu pot comenta pe aici ... care au fost probleme de conectare de zile şi nu a avut posibilitatea de a posta.

    Hmmm ... daca MJ de familie a fost de a efectua din nou în timp, care nu pot vedea modul în care se dovedeşte că este în viaţă. : - / Poate că sunt lipseşte ceva.

    Sincer, în speranţa de a fost el a fost o să pop iesit din cutie la memorial şi sufla departe de lume, dar, evident, că nu se întâmple.

    Deci, bine să spunem că el este încă în viaţă (care parte din mine încă mai crede că acest lucru), în cazul în care ţara (sau de stat) el va decide să rupă tăcerea? Si cum? Un concert? A exprimate de ştiri? Familiei sale?
    Şi când? De ziua lui, în august? Anul viitor?
    Sper că nu va exista mai multe indicii în viitor.

    Crossing degetele în TX.

  4. Andrea spune:

    Sincer, e de mirare, dacă la toate el s-ar face sa "întors", chiar dacă - aşa de drept - acest concert trebuia sa fie lui "întoarce" tur. Cât de minunat sa ma intorc .. din morţi! Aceasta ar fi perfect publicitate tur de forţă, care, desigur, ştim cu toţii că este destul de cunoscut pentru aceste tipuri de lucruri.

    Care nu au legătură cu totul, dar nimeni nu ştie cum să încărcaţi o fotografie pentru a vă profiluri pe aici?

  5. MyBelovedMJ spune:

    Dawnedwee. Motivul pentru care cred că este în viaţă, este pentru că aceste cuvinte, a apărut în wrting lângă poza lui la memoriel: Im în viaţă, şi Im aici pentru totdeauna. Este de speriat dracu de mine, dar am vazut-o ca pe un semn, (din nou, mabye Sunt doar naiv) şi este luna august a acestui an familia sa va face la concerte, ca Jackson 5 Renioun, şi acolo va fi un natural monograma ca Michael pe scena. Im pare rau daca am sunet Nebun, dar nu pot lua ca sentance din capul meu. Şi am câştigat ", până când nu sunt complet sigur ca el este plecat real. Cred ca va sufla din lume departe-o zi, cine stie. Îmi place atât de mult, Michael, şi i-ar da orice ca să-l înapoi, chiar şi propria-mi inima (daca el este cu adevărat mort), doar ca să-l fac sa suflu nou. Am speranţa că acest Michael vede-o zi, dacă acesta a fost de a ablte, să ştii că ne place şi-l sprijini pe el, indiferent de ce. Te iubesc înger

  6. dinamită spune:

    lol s-ar fi atât de uimitor, dacă el a făcut-întors şi revenirea lui a fost in Irlanda, el a fost aici, în 2006 şi a rămas cu 3 luni pentru copiii si a inregistrat cateva cantece de aici, a iubit-o, a vrut 2 cumpere un castel din plută , oamenii de aici stânga-l în pace şi didnt hassle-l pe care îi plăcea, lol îi plăcea terci de ovăz, în dimineaţa, el a fost reperat la walkin luna pe timp de noapte în peluza de proprietar de la locul de şedere, el a fost,
    mi-au spus cât de frumos şi de timid, el a fost şi a fost mare, cu copii şi cum a găsit-o greu 2 am încredere în oameni, Aş vrea să-l c-am 2 tumoare a făcut în ultima sa de concert aici

  7. supermom75 spune:

    Chestia e că n-as vrea sa sufla din fluier pe mass-media din nou, dar mi-au spus Michael doar abia arată copiii moare inainte de a greşit din nou, în 2005, 9r 2006 cred că el a unvails-le în casă video de pe vulpe să aruncaţi o privire la acest mass-media se afla acolo sunt zece sau 11 dintre ei şi au ascuns toate lucrurile pe care le am din dragoste prea chiar Michael spune că media place negitive
    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  8. supermom75 spune:

    Imi pare rau sa i 2007 a fost confundat încă

  9. Sosh spune:

    În termen de o săptămână un nou album Michael Jackson este anunţată. În loc de a mai devreme zvonuri nu este numit 7even dar resurection. Resurection este, de asemenea, a lansat prima piesa. Clipul video este ceea ce în prezent, oamenii de apel "The Dome de proiect"

    Înainte de a fi anunţat, în fiecare major de televiziune / Stiri Spectacolul este sub un jet permanent de pe acest Breaking News.

  10. Sosh spune:

    Şi-mi post anterior este wishfull cred desigur.

    Din păcate, în paranteze pentru meu - Dream Modul de pornire / oprire - dispărut în post.

  11. m2kg spune:

    Bine, aceasta este doar ciudati. Doar o zi scurtă de a fi exact la 6 luni la 25 iunie.

    http://www.kob.com/article/stories/S719592.shtml

  12. dezyte spune:

    Ei bine ideea mea ar fi asta .... El nu este mort el doar a decis să trăiască destul de paşnică şi life.Coz el nu a fost 20 mai După cum a mers la culcare klnowing care el a semnat 10 concerte şi s-a trezit, semnat de 50 şi că el nu stiu cum este el de gând să trageţi 50 gigs ca acesta nu este un mare mâncător de oameni ... Şi înainte de a spus el, mai degrabă ar muri, atunci du-te pe scenă şi-l auto de ras in fata unui milioane de lui fans.So când pun aceasta împreună îl face un sense.He ales să-şi sacrifice totul, dar pentru a păstra bun pic de sine ... si acum ca familia lui să faci memorial excursii in jurul lumii sau SMG ... ei doar pentru a face bani ...

  13. jackoisalive21 spune:

    Michael isnt punct mort. El este în viaţă şi im bucur că acum el poate avea unele pace. I-am spus-o de la o zi că a wasn't viaţă şi familia mea am crezut că a fost o nebunie. Totul după şi înainte de moartea sa a fost şi este sus. Şi thats asta.

    Dar pot să vă rog să spun tuturor celor care cred ca va face o revenire de la moarte, ai încredere în mine sa nu se va întâmpla, la fel de mult ca s-ar fi grozav sa pur si simplu nu este posibil. S-ar distruge complet imaginea lui şi-ar fi punctul de preface moartea doar să te întorci?

    Michael I know-vă acolo, i cu adevărat speranţă pe care le-aţi găsit în sfârşit în pace pe care o merita, oh im de 100% şi copiii şi familia sunt în acest sens.

  14. dezyte spune:

    ohhh absolut el nu va face nici o revenire! El o sa vii sa paşnică, viaţă normală! Asta este ceea ce el merită! I Luv u MJ şi im 100% cu tine!!! U ştii ce faci ur ....

  15. SITA spune:

    alaturi de ideea de a cea mai mare păcăleală,
    Eu pur şi simplu vreau să focuse unele idei cu privire la
    Cloning MICHAEL

    mj vrea să clona însuşi
    http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-68569.html
    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/07/07/michael-jackson-wanted-to-clone-himself-115875-21500169/
    rezultat-> cu Michael, orice este posibil

    http://www.rael.org/rael_content/rael_summary.php

    prima clonare companiei:
    http://www.clonaid.com/page.php?18
    Clonaid ™ vă poate ajuta să:

    * Daca esti steril şi-au pierdut speranţa de a avea copilul dumneavoastră de vis.

    * Daca esti homosexual şi profund dorinta a unui copil, care ar duce propriul gene.

    * Dacă v-am pierdut - sau sunt pe cale de a pierde - un iubit membru al familiei şi-ar dori să văd un gemene identice în care persoana a începe o viaţă nouă.

    * Dacă sunteţi HIV +, şi doriţi să aveţi un copil care ar fi dvs. genetice twin - fără infectarea fie copilul sau partenerul dumneavoastră cu virusul.

    * Dacă doriţi pur şi simplu pentru a fi clonat, ce vă pot fi motive.

    -> Uri Geller
    -> Michael de copii şi femei, poate
    ar trebui să se concentreze ca toate persoanele implicate în astfel de un complot!

  16. Francesca spune:

    Nu ştiu ce să cred despre asta. Eu nu ar participa la holotour sigur. Eu nu despre plata tribut lui Michael, este vorba despre familia a face bani. Mi-aş dori să-au făcut acest lucru pentru el, pentru că el are nevoie de bani pentru a plăti toate datoriile, dar cred că acestea sunt doar lacomi. Nu m-am dori de memorial, a fost un eveniment lipicios. Ca taky ca holotour. Prost gust.

    Am văzut o imagine foarte trist de Michael, în care el pare slab şi vechi, ridurile din jurul gâtului. Poate că el nu a fost capabil de a efectua, iar acum se ascunde şi recuperarea somewere.

  17. Hideaway spune:

    Da, am citit acest lucru, de asemenea, de ieri si am bucur ca ai postat-o. Michael apar într-o hologramă pentru "final" performante? Cum convenabil. Aceasta este la fel de peşte pentru a-mi ca la ultima repetiţie generală (& 100 mai multe ore) tocmai se întâmplă să fie înregistrate de către mai multe camere video HD. Cum convenabil. Plus că s-a întâmplat pentru a finaliza un proiect video (The Dome Project - completat cu o nostalgica Thriller-tip cimitir & poster mare de Mike ca un vârcolac) cu două săptămâni înainte de a muri. El a admis pentru a lupta mereu la început succesul Thriller, deci ce modalitate mai bună de mult, pentru a include părţi din acesta în următorii mare proiect? Îmi aduc aminte când a fost anunţat un cuplu de zile de la moartea sa, care din fericire în ultima sa vii repetiţie de performanţă de la "asta e" tur a fost capturat de pe camera foto. Serendipity Oh! Apoi i-am învăţat, nu doar de pe camera foto, dar, în multi-camera foto, video de înaltă definiţie şi multi-track audio. "Ce?! Bine! "Am exclamat, solicitând fratele meu. El a convenit cum oportun acest lucru a fost. Ne-am emoţionat atât, voios la lume, noroc că acest lucru a fost înregistrat la maxim. Am vorbit despre cum MJ, probabil, nu a fost fizic până la 50 faci arată, oricum, şi acest lucru a fost cel mai bun rezultat posibil pentru el şi de publicul său. În plus, ar putea ajuta sa dea roade $ $ datoriilor. Am discutat chiar şi cum ar fi minunat daca s-ar putea elibera în filmul teatre ca final de concert. Lo & iată, zile mai târziu de ştiri a fost că "Michael Jackson e Ultima tur Repetitii filmate pentru posibile de lansare, CD / DVD / Teatre." Chiar dacă a fost ceea ce am sperat, am devenit suspicios. Se pare perfect strategized si executat pentru a obţine Mike & Associates sale de afaceri de pe cârlig în timp ce încă appeasing de fani.

  18. Andrea spune:

    @ Jackoisalive21 - Nu spun că este cu siguranţă va face un reveni sau ceva de acest fel. Toate Sunt spune este că, dacă el a făcut, ar fi destul de mult la definiţia AWESOME.

  19. Andrea spune:

    Şi cred, de asemenea, că copiii şi familia sunt pe ea şi ştiu că este în viaţă. Este destul de evident!

  20. Solid121 spune:

    Cred că a jucat un AEG masive în această parte şi-a dat indicii subtile în rula pana la "asta e" concerte. Uita-te la conferinta de presa cu Ortega şi Phillips, atunci când au anunţat datele au fost reprogramat. Acestea sunt reacţii la câteva din întrebările şi felul în care acestea continua pe despre cât de bun este Michaels de sănătate şi că el nu a avut cancer de piele sau de orice boală. Apoi, citiţi acest http://www.msnbc.msn.com/id/31716678/ns/entertainment-music/ Aceasta este una dintre cele mai ciudate clauze Am citit despre cineva care a trecut pentru o perioadă de patru oră medicale "cu care arborează culori" inclusiv teste de sânge şi de toxicologie rapoarte. De asemenea, la Memorialul de Kenny Ortega a declarat că "noi am fost chiar aici, un pic mai puţin de o săptămână în urmă şi Michael a fost cu noi", Memorialul a fost de 10 zile a avut loc după ce a "murit", deci nu ar trebui să i-au spus "numai peste o săptămână în urmă "??

  21. Sara spune:

    Ok, aşa că am găsit ceva Joe Jackson spus.
    El a spus că nu ştiu nimic despre droguri, dar el a făcut tot ce a fost, a fost să-l ajute să se relaxeze la lucru atât de greu. Atunci el a spus: "Oricum, el nu a trezi. Niciodată nu s-a trezit. A murit în somn. "
    Acum înţeleg, el a fost pe pat şi a medicului care a fost CPR cu el, dar nu le spune ca callapsed?
    Ti-a medicului vezi-a întâmplat?
    Sunt doar pe partea de confuz acum.

  22. sra0123 spune:

    Am pe deplin de acord cu jackoisalive21. Michael nu poate apărea, pentru că l-ar distruge cu siguranţă şi în afară de renumele lui, l-ar fi legale problems.Let-i lasă-l trăiesc o viaţă de anonimat ca el nu a putut face înainte, departe de oamenii care încearcă să găsească ceva despre el pentru a vorbi despre şi rănit pe el. Din păcate, lumea a pierdut un adevarat umanitar, care a făcut mai mult nimeni nu va mai face pentru a vindeca această lume.

    O întrebare: Ce vrei sa spui cu "reale" de copii? Credeţi că aceste childrena sunt falsificate, de asemenea?

  23. Mariah spune:

    Sunt curios despre Liz Taylor. Se parea ciudat pentru ea nu sa participe la memorial, sau să facă orice fel de declaraţie publică, la toate. Ei şi Michael sunt extrem de strânsă.

    Deoarece nimeni nu a auzit de la ei cu adevărat de la "moarte", ma gandeam ca poate e cu el, chiar acum. Poate că este un actor-cheie în această păcăleală.

    Asta e doar gândul meu. Ce credeţi voi?

  24. idontknow spune:

    Nu ştiu ce să cred şi nu ştiu dacă ar MJ dezvăluie el însuşi, sau nu.

    Aceste copii sunt cu siguranta lui real copii - Ai grija de origine videoclipuri, aceeaşi copii.

  25. Yes555 spune:

    Ma doare capul, haha! Nu ştiu dacă e viu sau mort, dar dacă el este cu adevărat în viaţă şi a început o viaţă nouă în altă parte, ei bine, el poate fi şi mort, nu? Desigur, el nu va trece prin toate că probleme de preface moartea lui doar pentru a reveni? O_O orice caz, ar trebui să-l odihnească-se în pace. El, evident, nu vrea să fie deranjat.

    Dar uită-te la asta:

    De certificat de deces publicate de TMZ nu este o copie certificată, este o copie certificată informationale. "INFORMAŢIONALE, nu un document valabil, să se stabilească IDENTITATE" este imprimat peste faţa copia. O copie certificată, cu toate acestea, pot fi utilizate pentru a stabili identitatea persoanei cu numele de pe certificat.

    În ciuda rapoartelor Michael Jackson corpul este la Forest Lawn din Hollywood Hills, TMZ spune că nu este acolo. Totuşi, de pe certificat, numele de înmormântare stabilire Padure gazon. Ce înseamnă?

  26. edenmalfoy spune:

    @ Mariah

    Eu cred Elizabeth T. cu siguranta ar fi o mare parte din această păcăleală ca ea a fost de o persoană ce ştia că poate avea încredere complet.

  27. DawneVee spune:

    În perioada de gunoi de la TV (Entertainment Tonight, Extra, Access Hollywood, etc) şi de coşul de gunoi de pe Internet (TMZ, ET online, Extra, Radar Online), susţinând că "surse" găsit tot felul de injectare marcajelor pe MJ a organismului, deci de curs toată lumea îşi asumă MJ este o floare drogat.

    Ei cred că toate că este o gramada de prostii.

    # 1. MJ a trecut o oră 4 fizice aşa AEG putea asigura el. Dacă MJ a avut toate aceste marcaje de pe corpul lui, ar fi fost văzut în timpul fizic şi AEG-ar fi să mergem MJ ca nu le-ar asigura un dependent.

    # 2. Nu e uimitor toate aceste site-uri prost / arată ţine de denumire "surse" pentru toate noile lor suculent bârfă? Autopsia nu a fost stins la. Deci, unde sunt obtinerea lor informaţii? Nu asta-i drept, ei sunt făcând-o în sus.
    Legistul face autopsia spus că nu vezi nici marcajele de pe MJ corpul (Nu-mi pot aminti unde am citit asta acum, am citit în ultima vreme atât de multe lucruri pe care nu ma pot prezenta la lucruri simple). Eu cred că el a făcut o declaraţie, o dată MJ a corpului a fost emis cu el.

    # 3. Dacă MJ injectare a marcajelor de pe gât, şi se presupune că a avut un sicriu deschis în timpul domniei sale de vizualizare, aceste marcaje ar mai fi văzut, chiar şi prin machiaj, nu crezi?

    Fiţi atenţi şi de a folosi wisdonm când uitam la TV şi citirea bârfă negustor aceste site-uri web. Ca si lor le va spune şi face orice să-şi 15 minute de faima.

  28. Angel36 spune:

    Toata lumea este ceea ce mănâncă presa este hrănirea lor.
    Se pare ca de cele mai multe persoane nu se poate gândi pentru ei înşişi.
    Fiecare show TV sau internetsite vrea să sap până la fel de mult de murdărie poate găsi despre MJ.
    Şi de fiecare show TV este copiat de la eachother.
    Este vorba de bani de cât de mult poate face din acest milkcow.
    Nu el au plecat destul de jgheab, când a fost "în viaţă".

  29. Andrea spune:

    Sunt de acord cu dawnevee şi angel36 de zi cu zi ... mass-media (TV, precum si online, site-uri web) are ceva nou pentru a vorbi despre - chiar în contradicţie în sine de fiecare dată când o fac! Nu chiar de media a povestile lor direct, ca de obicei.

    După cum am ţine spune, şi va continua să spun, ceva este în sus. Si din moment ce o zi, nimic nu a fost adăugat în sus. Există rapoarte care acum corpul său este la crypt detinute de Berry Gordy? Ei bine, azi-noapte el a confirmat faptul că aceste zvonuri nu au fost adevărate. Astfel. Oamenii sunt mincinos, mass-media este situată, în familia Jackson este teribil la păstrarea acestei o păcăleală. Ai avut 2 săptămâni seama ce te-ai de gand sa faci cu "corp". În locul ei au decis că pentru a planifica în întregime în scenă memorial. Să-ţi fie ruşine. El este, evident, în viaţă, iar oamenii nu ştiu cum să-l păstraţi un secret nici mai mult.

  30. Andrea spune:

    Şi ce vreau sa spun de familie Jackson este teribil la păstrarea acestei o păcăleală (ea a ieşit greşit) Vreau sa spun ca in place, sunt teribil de la a le ascunde faptul că el este încă în viaţă.

  31. svangel spune:

    ppl tine cant serios cred că plâns Paris s-ar putea dovedi ca el a murit chiar acolo ... au fost cazuri de copii care acţionează reall sa mulţumit şi cu greu ar putea fi deranjat atât de ... wat copii cant fals un strigăt de a .. de cadavru se poate .... plz .. acest lucru este prea moartea planificate, iubesc ... MJ. i wnt plânge vere ştiu u în viaţă

  32. CuteAngel spune:

    Despre Liz Taylor, pe care le puteţi verifica-o stare de nervozitate pentru pagina de comentarii a plecat acolo: http://twitter.com/DameElizabeth

    Ea dă-i motivele pentru care nu au participat la Memorialul.

  33. bghoppy spune:

    Cred că acest tip Kenny Ortega pare suspect în toate astea. Ştii, când a introduce în final, "toate Michael a lucrat pe acest atât de greu, aceasta a fost revenirea lui", am crezut că el a fost construirea noi toţi până la materiale noi sau mai multe dintre ele presupune video a avut, şi apoi ne-am lua 2 vechi melodii. El a părut destul de pompat în sus pentru un memorial, de asemenea.
    Şi acum, LAPD-şef spune că crima este acum o posibilitate, dar ei sunt în aşteptarea de toxicologie rapoarte. WTF? Este ridicol ca sunet la nimeni, că ai putea începe să se suspecteze că cineva s-ar putea răspunde penal pentru moartea lui, dar aveţi de gând să aştept să continuaţi? Şi nu reporteri această întrebare. În cazul în care acesta a fost omucidere (eu cred că e încă în viaţă), cum din lume poti, eventual, pe cineva în judecată, după ce sigiliul lui scena de deces, pentru cateva zile (atunci când se pare că ar putea să fi fost implicate în droguri moarte) colectarea de probe, apoi deschide scena cu nimeni şi toată lumea, apoi trimite INAPOI de poliţie pentru a găsi mai multe medicamente (cum nu s-au găsit FIECARE medicale element prima rotire?), nu îngropa de tip, după 2 săptămâni, dar încet admită o posibilitate de înşelăciune, de la în acelaşi timp spune ce trebuie să aşteptaţi pentru toxicologie? De ce? In cazul in care de fapt a avut o şansă în prinderea şi a dovedi acest act? WOW Asta e ceea ce trece de justiţie şi de poliţie din LA lucru cred.
    Am dori, de asemenea, de a împărţi un armature psihologie truc. Când oamenii vorbesc, în cazul în care acestea nu sunt de luare de contact direct cu ochii intervievatorului, atunci când acestea sunt accesarea zone ale creierului care deţin amintiri, direcţia de ochii lor involuntar muta la dreptul lor, sau de stanga. În cazul în care este vorbitor accesarea zone ale creierului implicate cu creativitate, ochii va pluti în direcţie opusă. Aşa că, atunci când o persoană este de a spune adevărul, veţi vedea în mod normal, ochii lor pentru a trece la dreptul lor, deoarece acestea mental pentru a avea acces real amintiri, dar în momentul în care o persoană trebuie să îşi creeze amintiri ochii lor pentru a trece la stânga. Când Joe Jackson a de acces la memorii de ceea ce sa întâmplat cu fiul său şi despre cum se simte el ochii în jos pentru a fi purtat de vânt lui stânga.
    Cred că aceasta este o bună modalitate de a măsura BS de la toate capetele de vorbit te vezi la TV. Ce e ciudat este asistentă care pretinde a cerut-o de Diprovan numai drept înainte.

  34. DawneVee spune:

    Iată un alt cap de scratcher pentru tine ...

    Du-te la http://www.radaronline.com/exclusives/2009/07/exclusive-drugs-found-michael-jacksons-mansion-match-those-doctors-car

    Ei bine, bine, lasă-mă să văd aici ..

    De ce ar dura 2 săptămâni de la LAPD sfârşit această cifră unul?
    Dr. Murray masina a fost sechestrate în aceeaşi zi a murit MJ. Nu ar avea 2 săptămâni pentru a găsi pastile în maşină.
    El a fost dat maşina înapoi de câteva zile mai târziu, şi nimic nu a fost găsit în ea.
    Dacă poliţia a căutat în această maşină şi a ajuns la aceste medicamente, acestea ar fi luat în custodie Dr. Murray.

    Nu ştiu dacă faptul că a înţeles sau nu, dar am crezut că ar trimite la o posta ca am continua să-mi fac de cercetare.

  35. dirtydiana spune:

    Toate cineva trebuie sa faci este sa te uita-te la asta al naibii de O2 video conferinţă de presă şi se vedea că acest lucru nu este Michael. Nu pot înţelege modul în care mass-media nu se iau pe asta pentru ce e evident, din motive de poate ascunde ceva. Dar pentru fanaticii adevărat Jackson şi mai presus de toate familiei sale nu sunt supărat că aceasta nu este MJ este nebun! Acest lucru arată că familia se ascunde ceva. Aceasta ar fi o mare parte din orice tip de anchetă pe întâmplă în aşa-numitele moartea lui. Poate de imposter înlocuieşte-l pentru că a fost bolnav. Nu ştiu! Dar acest lucru se poate răspunde la o mulţime de întrebări pentru familie şi anchetatorilor. Dar, evident, în cazul în care familia nu este de a pretinde observaţi, ele se ascund un secret.
    Adică hai!! 2 luni (corectaţi-mă dacă am greşit), înainte de moartea sa, după ce trece AEG fizice majore pentru un concert, el trimite un corp dublu. Ceva nu este atât de bine. Ca m-am mai spus, toate oricine trebuie să faceţi este să urmăriţi acest O2 conferinţă de presă. Dacă sunteţi inteeligent suficient pentru a crede că acest lucru nu este MJ, atunci va trebui să te întreb de ce? Totuşi fotografii de la conferinta de presa trully arată că aceasta nu este el. Sunt un mare fan al MJ, dar nu o nebună fanatic. Unde sunt MJ impersonators, nebun fanaticii, mass-media şi, în final, de familie de a spune, "Aceasta nu este noastre MJ !!!"? Pentru că ceva este în curs de ascuns, indiferent de secret este.

  36. mysticallymagestically spune:

    Joes regulate pe strada sunt total de achiziţie în mass-media fabricate-a creat teorii că MJ a fost dependentă de droguri şi de faptul că au găsit un cocktail de droguri în posesie sau unele cuvânt de spus în corpul său. Idioti. Jurnalism integritatea şi veridicitatea oficial a murit. Chiar respectabil reţele care se presupune a susţine fapte peste speculaţii (cum ar fi cele mai importante retele de cablu) sunt succumbing la această mare de bani de luare a frenezie. Nu ştiu ce să mai cred, dar tot ce ştiu este că TMZ este singura sursa că toate aceste reţele şi site-uri de ştiri (LA Times, BBC, CNN, msnbc, AP) luat de la rapoartele lor iniţială. Asta este, în sine, un mare semn că aceasta este complet toate taur rahat. Toxicologie rapoarte nu vor fi eliberate pentru o săptămână sau mai mult, astfel încât toate aceste rapoarte, că el a fost găsit de consumul de droguri sunt addled FALSE

  37. Andrea spune:

    @ bghoppy - pentru amatori, psihologie truc are sens. Nu-i de mirare Jackson întreaga familie a fost de a face tot MIB pahare de lucru la memorial. Ei au trebuit să se ascundă de ochii mint.

  38. MyBelovedMJ spune:

    Cred că nu a existat unele indicaţii în această declaraţie de la Lizzie. 1st o: Michael, woulden "Nu-mi doresc să împărtăşească durerea mea cu lumea, că este între noi, de a ne înţelege (Michael şi ea). Ea a fost dragostea vieţii sale, ca un prieten, aşa a fost el de ani cu ea. Cred că ea are o parte din aceasta. Dar îmi place Lizzie, ea a fost mereu acolo pentru Michael, şi ştiu că ea este acum, dar ..

  39. goslinger1 spune:

    Fă-o fac de testare a ADN-ului, amprentarea, tip de analiză de sânge, etc inainte de a semna certificatul de deces? SAU, nu au nevoie doar de un "bine" de la un membru al familiei care este ID-ul de corp? Până în prezent, nu există nici o dovadă că acesta a fost Michael, care a murit. . . nu o dovadă. EXCEPŢIA fuzzy o imagine într-o ambulanţă. . . chiar că nu arată el (sau un imposter) este mort.

    Nu cred că el va resurface dacă el este în viaţă. Dacă el a crezut că el a fost hounded mult înainte de a "murit", atunci el ar fi cu siguranţă mai multe hounded examinate şi, dacă el este "înviat".

    Cineva a facut un bun punct de pe acest site, totusi. Mi-au spus că, dacă Michael a făcut resurface, el probabil nu ar fi găsit vinovat de preface moartea sa. . . urmă, sa certificat de deces nu a fost încă semnat.

    Hmmmm. . .

    Love acest site, de altfel. Este minunat să ştiu alţii sunt acolo şi să vadă că sunt senzaţia de aceleasi lucruri Eu sunt! Mare lucru, administratorul păstrarea noi pe toate noutatile!

  40. feyaya spune:

    cat de tare este, eu nu încerc să uit de toate prostiile despre asta la televizor, mai exact ... ET femeie care calcă pe nervi oricum cu ea "senzaţional, de noile dezvăluiri din spatele de la moartea Michael Jackson!!"

    Am citit azi că audierea pentru custodie a fost amânată din nou de o altă săptămână. de câte ori se întâmplă şi lucruri pentru a obţine amânată în toate astea??

  41. svangel spune:

    singura întrebare mă deranjează este Michael Jackson de ce ar face acest lucru pentru noi ... noi toţi iubesc .... este doar thoes stupid ppl care bârfit numele lui .... Cred ca exista prea multe speculatii ... sa-mi falts în moarte ... pentru a păcăli multe fals Michaels ... wat dacă el a făcut-reall intra în stop cardiac şi a fost salvat de către medicul şi apoi a decis oh şi poate crede că în lume im ded-ar putea, de asemenea stai asa ... den ei decide ca ei aduc afară de ademeneşte ... asta suna ca ceva joe rumegat face ...

  42. flori spune:

    Am spus de asemenea, de la ziua 1 că ceva nu chiar de la 02 lucru cum ar putea cineva crede ca acest tip este real MJ nici o modalitate de a arata ciudat, si cand a spus el asta este ultima cortina apel !!!!!!!! I-am spus prietenului meu nu theres ceva gresit aici i dont know ce este dar nu este drept, în acea zi am auzit MJ au murit tot a venit la mine bck Ştiam că ceva nu a fost chiar şi eu nu am fost la toate in stare de soc pentru un motiv . IM 100% sigur Hes viu de mass-media nu o să ne prost cu acest lucru nici un fel de droguri Cred că aceasta a fost de planificare pentru o perioadă de timp nu a existat niciodată nu va fi o excursie i iulie gunoaie, baieti bck du-te şi uită-te la 02 de lucru sa nu-l ştiu pe care ştiţi cu toţii acolo nu a fost niciodată să fie un tur sale amuzant modul în care acestea au 100 ore de repetiţie picior şi 200 de înregistrări unreleased, thats nu-l în ambulace im o teatrală + media machiaj artist ştiu despre machiaj etc ultimele fotografii am văzut de la MJ sunt real-l în repetiţie la Staples, şi i dont cred ca va veni la fiecare bck bine ca noi nu-l cunosc MJ este in viata si familia sa se află în pe ea şi ITS despre timp ce fac ceva bun pentru el, sper ca acum va avea de viaţă pe care le-a atât timp for.i de asemenea, cred că el trebuie să fie atât de trist că a avut de a face acest lucru sa stii sa aproape prieteni / fani / familie sunt doare atat de multe ppl făcut viaţa sa de a dracu ' în punctul în care şi-a la fals moartea thats trist sale de asemenea, foarte greu pentru că sunt în ppl pe această păcăleală moartea mai greu pe ele decât pe el însuşi mj cauza care sa le au în prezent pentru a juca acest lucru şi să păstreze secretul, stiu Liz + Diana vor ţine secert dar ca pentru jackson de familie s-ar putea sa nu faci aşa de bine i de asemenea, cred că copiii sunt în Pun pariu pe ea am dont le vezi de multe ori să cred că sa sufli + Janet va păstra această secert, dar joe i dont Hes cred în asta poate jackson familie de încredere în el? i dont know i se încurca vibes de la el nu-l cunosc sau doză, el nu ştie? Doar timpul va spune, dar ai încredere în mine MJ este în viaţă. SIMILAR Ive spus ALTE POST Ive face pe AICI Am citit comentarii pe tmz că unul dintre paramedicii care au mers la MJ acasă, atunci când au ajuns la 911 de apel nu 100% sigur de corp au scos din MJ acasă în acea zi nu a fost REAL MJ şi a personalului de la UCLA a spus ceva nu a fost dreaptă, atunci când a fost adus MJ BODY ÎN ceva ciudat s-a întâmplat???? toate aceste lucruri sunt atât de clare MJ este viu

  43. Sosh spune:

    I-am gandit la asta toată situaţia şi a încercat o altă abordare

    Michael şi AEG planificate tot ce happenend ultimele săptămâni. Planul a fost de a ajuta pe Michael a lui (sugerat) probleme financiare şi dă-i asa de mare revenire Michael poate trăi o viaţă fericită după.

    Ce a făcut nimeni nu ştie în momentul în care a fost anunţat de tur, a fost că aceasta a fost niciodată nu se va întâmpla. În tur a fost de toate o coverup de a da lui Michael Regele Pop titlu înapoi. Care este ceea ce happend după 25 iunie. Toată lumea vorbea despre Michael. Vânzările de produse Michael s-au ridicat-cerul. Acest lucru a fost revenirea lui final. Lui datoriile pot fi plătite, AEG avut o înţelegere cu Sony deci ambele cota-parte din venituri suplimentare.

    In afara de asta, ei vor câştiga o grămadă de bani pe lângă noul album (e). Noul album va spun? Dar cum poate un om mort face noi înregistrări sau melodii? Răspunsul este simplu:

    Acesta a spus că MJ a scris aproximativ 100 de melodii pentru un singur album. Numai 10 - 13 Unde pune pe album, asa ca o mulţime de melodii încă nu sunt utilizate pe albumele sale. Cred că nu există oameni care ştiu ce fel de cântece există stânga. Probabil ca unele dintre aceste cantece sunt înregistrate şi încă disponibile pentru a pune la dispoziţie un nou record MJ. Cu toate acestea, o mulţime de melodii vor fi doar un text pe hârtie. Vine truc! Ca Michael nu este mort, el poate încă termina aceste melodii sau mai bine, să facă unele noi. Ca sa unreleased este de cele mai multe lucruri necunoscute, el poate crea tot ce vrea el. Quincy Jones, de asemenea, parte a planului, se va produce piese noi şi album (e).

    Gandeste-te: - Michael este un om liber, fără nici o presiune.
    - AEG şi Sony castiga o gramada de bani de către record de vanzari, etc
    - Nu mai este suficient material pentru a crea noi albume cu aşa-numitele "unreleased material".
    - Nu pot fi piese noi, care desigur va fi lansat sub denumirea de "material unreleased"
    --

    Ce crezi despre asta?

  44. dinamită spune:

    Stiam frm ziua 1 el nu a fost niciodată să fac 50 concerte, tipul de la 02 clar isnt el chiar Dermot O Leary a spus că era de ciudat,
    El a fost la repetiţie cred, a facut cineva c articol despre ceea ce ar arata ca Michael mort au postat o fotografie de-l cu o cicatrice peste tot fata lui
    frm chirurgie prăbuşit nas, umflat ochii, arsuri pe faţă frm de Pepsi de anunţuri, este privit nimic ca el şi în imaginea de negru, el a fost, cred că a fost frm steaua ziar

  45. dinamită spune:

    OMG sunt acum spune 55pills a luat-o zi în ultima lună de la moartea sa, i cant crede cu prostiile de zi cu zi vine cu stele, unde sunt obtinerea acestui rahat de la
    şi de ce didnt pe nimeni să-l opresc de la a face-o dacă el a făcut-ia-le, acesta dosent sens

  46. ejay5131 spune:

    Te-ai vedea la toate posturile de acum de droguri etc au găsit la Neverland când au percheziţionat-o de ani în urmă, în timpul studiilor? Si nimeni nu a crezut că a fost neobişnuit de atunci? Deci, ceea ce au găsit-o şi a lăsat-o acolo? Haide, este de a ajuta pe cineva să alimenteze OD şi droguri zvonuri. Familia şi prietenii, care sunt în asta? Mai e cineva că au avut un plan de ggod, dar lucrurile au răscolit în cel mai scurt timp de 911 de apel a fost făcut? Oh şi aproximativ 911 de apel, deoarece, atunci când nu au spus de a suna din nou, dacă aveţi nevoie de nimic altceva? Ummm, HELLO ... aproape mort, aici, eu cred ca au nevoie de ceva! Şi de ce te-au simt nevoia de a elibera 911 de apel? Şi toţi ştiau unde MJ a fost de viaţă, cum ar putea medicul nu cunoaşteţi adresa dar turul autobuz care a venit de ştiut adresa la MJs casa. Cum convenabil, care au venit împreună pentru un tur doar la momentul potrivit?? Si nimeni nu vrea sa vorbeasca cu oamenii care au fost cu privire la acest turneu??

Plecare un Reply

Tu trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.