Michael Jackson Hoax Moarte

Este regele Pop-adevăr mort?

Într-un articol publicat pe CNN.com a fost arătat că Lisa Marie Presley a anunţat-o de pe pagina de My Space că Michael Jackson a cunoscut şi a vorbit despre teama sa de a satisface aceeaşi soartă ca tatăl ei, Elvis Presley.

Jackson a vorbit cu ea despre moartea sa în timpul "o profundă conversaţie" 14 de ani în urmă, despre "un caz de deces al tatalui meu."

"La un moment dat, el a întrerupt, el stared foarte intens la mine şi a spus el, cu calm, aproape o certitudine," mi-e teamă că voi ajunge ca el, modul în care acesta şi-a "," wrote Presley.

"Am încercat prompt pentru a descuraja-l de la ideea, la care el doar punctul shrugged lui umeri şi nodded aproape de fapt, ca şi când să să-mi spuneţi, a ştiut ce a ştiut şi faptul că a fost un fel de asta."

Asta conversaţie bântuit Presley ca ea urmarit de televiziune de acoperire Jackson moartea joi.

Coincidenţă, după cum ştim, Michael Jackson a fost găsit în casa lui, joi, 25 iunie au suferit stop cardiac, la vârsta de 50. În timp ce, de asemenea, Elvis Presley a fost descoperit mort în casa lui, Graceland, şi a fost raportată de a fi murit de aritmie cardiaca, care mai târziu a fost găsit pentru a fi o acopere. În sistemul său a fost un cocktail de zece medicamente prescrise, luate în doze nu va prescrie medicul:

De analgezice Morphine şi Demerol. Chloropheniramine şi Antihistamine. Placidyl de tranchilizante şi Vailum.
În cele din urmă, patru au fost găsite droguri, în "semnificativ" cantităţi: codeina, un somnifer, Ethinamate, în mare măsură prescris la timp ca un "somnifer", Quaaludes, şi o barbituate, sau sedativ, care nu a fost niciodata identificat.

A fost, de asemenea zvonuri că diazepam, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental, şi Valmid s-au găsit în sistem de la moarte.

Nu există în prezent speculaţii din jurul personale medicul de Michael Jackson, care a fost cu el, atunci când se presupune că a murit şi este suspectat de injectare-l cu o mare doză de calmant droguri. Acest medic este încă încă de a fi pusă la îndoială de către poliţie.

Asemănările dintre decesele de "Regele" Elvis Presley si "regele pop" continua să montaţi şi mărturisiri de Lisa Marie Presley numai pentru a adăuga nostru suspiciuni.

Vezi-o în blog este enitrety aici: http://bit.ly/5wR7p

  1. Cele mai bune urări Said,

    Michael Jackson va fi pierdut foarte mult!
    _____________________
    Scandal! Scandal! Scandal!

    URGENTA! URGENTA! URGENTA!

    George W. Bush continuu urmărit penal Margie Schoedinger la punctul în care ea nu a putut să scape de ea, si ea sa sinucis din disperare să scape: el a ucis-o.

    "Într-o costum, Margie Schoedinger afirmă că George W. Bush sexuale comise crime împotriva ei, a organizat şi a hărţuirii morale presiune pe ei, ei membri ai familiei şi rudelor apropiate şi prieteni. Ca Schoedinger spus, ea a fost foarte recomandat pentru a ţine gura închisă. . . . Mai mult, ea susţine că George Bush a ordonat să arate presiune pe ei la punct, atunci când ea se angajează sinucidere "(blog de drizzten).

    "Una dintre aceste" foarte leasts "[era] George Bush personal de complicitate în moartea (crima de a fi precis) de prietenul meu Margie Schoedinger în luna septembrie a anului 2003. Determinarea exact unde se află şi persoane de contact din [apoi]-alege preşedintele George Bush pe 21 septembrie, prin 22, 2003, ar trebui să fie complet lipsită de dificultate "(Leola McConnell-Nevada progresivă Democrat candidat pentru Senatul Statelor Unite în 2010).

    McConnell este corect: Bush, care se aplică presiune (continuu penală stalking Margie Schoedinger) purposefully vigoare la Schoedinger de a se sinucide nu constituie o crimă, de fapt, în cazul în care a culminat cu moartea ei.

    Bush este un rasist urăsc penale şi urăşte negru persoane (vă rugăm să nu ezitaţi să-mi văd "George W. Bush este cel mai rau presedinte in SUA ISTORIC" blog). (Schoedinger a fost o femeie afro-american.)

    Atenţie: În cazul în care preşedintele Statelor Unite uraste-o indiferent de motiv, el poate continuu penală peduncul un punct de la care nu se poate pleca de la ea, şi în cele din urmă se angajează o sinucidere în disperare să scape. El poate să omor oameni în acest fel.

    Bush se departe cu asasinarea lui Schoedinger-cu nici un serif, procuror, sau de instanţa de dispus să respecte statul de drept.

    Bush metoda de asasinare Schoedinger nu poate exista într-un vid: el trebuie să fi ucişi şi alte persoane în acelaşi mod.

    Bush, trebuie să mărturisesc, iesiti cu numele de toate persoanele de la care el a ucis în mod dezgustator a ucis Schoedinger, suferă de execuţie, şi, în consecinţă, se afla la intersectia unde el va fi liber.

    (Există mii de exemplare din informaţiile de mai sus de pe Internet. Nu există o foarte mare măsură în toate marile motoare de căutare. Vă rugăm să nu ezitaţi să mergeţi la orice motor de cautare majore, de tip "George W. Bush continuu urmărit penal Margie Schoedinger la punctul în care ea nu a putut să scape de ea, si ea sa sinucis din disperare să scape: el a ucis-o "sau" Bush, care se aplică presiune (continuu penală stalking Margie Schoedinger) purposefully vigoare la Schoedinger pentru a se sinucide nu constituie o crimă, de fapt, în cazul în care a culminat cu ea de moarte ", apăsaţi" Enter ", fără număr şi găsi rezultate.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (aka "A Diseminarea Machine")
    BS, Summa Cum Laude, 1996
    Colegiul Mesia, Grantham, PA
    Lower Merion Liceul, Ardmore, PA, 1993

  2. Douglas lwanga Said,

    Ok fac oamenii cu adevărat a cunoaşte atunci când acestea vor muri thats ciudat .... Arios micheal aici în Africa ai hav inspirat multe dancers.goodbye wacko

  3. Sarah Said,

    Mai multe chat LECTURĂ rapoartele şi aspectul ambelor Elvis ŞI MICHAEL JACKSON chat speranta a planificat acest lucru cu Elvis în ultimii câţiva ani, şi care este fericit si ALIVE UNDEVA XX

  4. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    da .. Eu chiar sper că este în viaţă vere îl iubesc soo mult şi nu pot suporta insa de a-şi pierde soo-l mai repede! I Love You Michael!!!

Tematica furnizate de: Wordpress Tematica - Prima Cash