Lisa Marie Presley paljastaa Michael Jackson tiesi hänen kohtaloaan

Kesäkuu 27th, 2009
by admin

Tuotteessa Postitettu CNN.com on paljastunut, että Lisa Marie Presley on ilmoittanut hänen MySpaceen sivu, että Michael Jackson on tiennyt ja puhui hänen pelko kokouksessa saman kohtalon kuin hänen isänsä, Elvis Presley.

Jackson puhui hänen kanssaan hänen kuoleman aikana "syvä keskustelun" 14 vuotta sitten "olosuhteiden isäni kuolemaan."

"Jossakin vaiheessa hän keskeytetty, hän stared minua hyvin intensiivisesti, ja hän totesi lähes tyyntä varmuutta," Pelkään, että aion päätyä hänenlaisensa, miten hän on tehnyt, "Presley kirjoitti.

"Minulla viipymättä yrittänyt estää häntä ajatusta, jolloin hän juuri shrugged hänen harteillaan ja nyökkäsi lähes itse asiassa ikään kuin minulle, hän tiesi, mitä hän tiesi, ja se oli sellainen, että."

Tämä keskustelu ahdisti Presley kuten hän katseli televisiota kattavuus Jackson kuolemasta torstaina.

Sattumalta, kuten tiedämme, Michael Jackson todettiin kotiinsa torstaina 25 kesäkuu ottaa kärsinyt sydämen pysähtyminen iässä 50. Vaikka Elvis Presley oli myös löydetty kuolleena kotonaan, Graceland, ja se on ilmoitettu kuoli Sydämen rytmihäiriö, joka on myöhemmin todettu olevan peitellä. Hänen järjestelmä oli cocktail kymmenen lääkkeitä, jotka tehtiin, annosta ei lääkäri voisi määrätä:

The särkylääkkeitä Morfiini ja Demerol. Chloropheniramine ja antihistamiini. The tranquilizers Placidyl ja Vailum.
Lopuksi, neljä huumeita löytyi "merkittäviä" määrät: kodeiini on opiaatti, Ethinamate paljolti määrännyt tuolloin kuin "unilääke" Quaaludes ja barbituate tai depressant, että ei ole koskaan havaittu.

On myös väitetty, että Diatsepaami, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental, ja Valmid havaittiin hänen järjestelmän kuoleman.

Tällä hetkellä spekulointia ympäröi henkilökohtainen lääkäri Michael Jackson, joka oli oletettavasti hänen kanssaan, kun hän kuoli ja epäillään pistoskäytön hänelle suuren annoksen särkylääke huumeita. Tämä lääkäri on silti vielä ole kyseenalaistanut poliisi.

Yhtäläisyydet kuolemaan "Kuningas" Elvis Presley ja "The King of Pop" jatkaa mount ja tunnustuksia ja Lisa Marie Presley vain lisätä meidän epäilykset.

Katso hänen Blog Post on enitrety tässä: http://bit.ly/5wR7p

Tunnisteet: Media, Uutiset, Huhut
Posted in Media, Uutiset, Huhut | Kommentit (4)

4 Vastaus jotta "Lisa Marie Presley paljastaa Michael Jackson tiesi hänen kohtaloaan"

  1. Best Wishes Says:

    Michael Jackson on suuresti jääneiden!
    _____________________
    Skandaali! Skandaali! Skandaali!

    HÄTÄTILANTEISSA! HÄTÄTILANTEISSA! HÄTÄTILANTEISSA!

    George W. Bush jatkuvasti rikosoikeudellisesti stalked Margie Schoedinger siihen pisteeseen, että hän ei voi päästä pois, ja hän teki itsemurhan vuonna epätoivo paeta: hän murhasi hänet.

    "Hänen puku, Margie Schoedinger todetaan, että George W. Bush sitoutunut seksuaalisen rikoksista häntä, järjestäytyneen häirinnän ja moraalinen paine häntä, hänen perheensä jäsenet ja lähisukulaisia ja ystäviä. Kuten Schoedinger sanoi, hän oli erittäin suositeltavaa pitää hänen suunsa kiinni. . . . Lisäksi hän väittää, että George Bush määräsi osoittaa paine häntä kohtaan, kun hän tekee itsemurhan "(blogi on drizzten).

    "Yksi näistä" erittäin leasts "[oli] George Bushin henkilökohtainen osallisuudesta kuolema (murha olla tarkka) ystäväni Margie Schoedinger syyskuussa 2003. Määrittävällä tarkan olinpaikan ja yhteydenottoja [sitten] presidentti George Bushin syyskuun 21 kautta 22, 2003, olisi puuttuvat kokonaan vaikeuksissa "(Leola McConnell-Nevada Progressive demokraattisen Ehdolla Yhdysvaltain senaatin vuonna 2010).

    McConnell on oikea: Bushin paineita (jatkuvasti rikosoikeudellisesti tallentaminen Margie Schoedinger) päämäärätietoisesti pakottaa Schoedinger tehdä itsemurhan ei itse muodosta murhasta, jos se johti hänen kuolemaansa.

    Bush on rasistisen vihan rikos-ja vihaa neekerit (voit nähdä "George W. Bush on huonoin presidentti Yhdysvaltain historiassa" blog). (Schoedinger oli Afrikkalainen Amerikan nainen.)

    VARO: Jos Yhdysvaltain presidentti vihaa yhden mistä syystä tahansa, hän voi jatkuvasti rikosoikeudellisesti varrettomat yhdestä kohdasta, että yksi ei pääse siitä pois, ja lopulta tekee itsemurhan vuonna epätoivo pakenemaan. Hän voi murhasta ihmisiä tällä tavalla.

    Bush on saada pois hänen murhan Schoedinger-ilman sheriffiksi, syyttäjä tai tuomioistuin, valmis puolustamaan oikeusvaltiota.

    Bushin menetelmä murhaa Schoedinger ei voi tehdä tyhjiössä: hän on murhattu muita ihmisiä samalla tavalla.

    Bushin pitäisi tunnustaa, tule ulos nimet kaikki ne henkilöt, joille hän murhattu epämiellyttävä tapa hän murhasi Schoedinger tehtävä toteuttamista ja vastaavasti löytää saapuu risteys, jossa hän olisi vapaa.

    (On olemassa tuhansia kopioita edellä mainitut tiedot myös Internetissä. On olemassa hyvin laajasti kaikkien tärkeimpien hakukoneiden. Voit vapaasti mennä mitään suuria hakukone, kirjoita "George W. Bush jatkuvasti rikosoikeudellisesti stalked Margie Schoedinger siihen pisteeseen, että hän ei voi päästä pois, ja hän teki itsemurhan vuonna epätoivo paeta: hän murhasi hänen "tai" Bush paineita (jatkuvasti rikosoikeudellisesti tallentaminen Margie Schoedinger) päämäärätietoisesti pakottaa Schoedinger tehdä itsemurhan ei itse muodosta murhasta, jos se huipentui hänen kuolema ", paina" Enter "ja löytää lukemattomia tuloksia.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (alias "levittävän MACHINE")
    BS, Summa Cum Laude, 1996
    Messias College, Grantham, PA
    Ala-Merion High School, Ardmore, PA, 1993

  2. douglas lwanga sanoo:

    Ok tehdä ihmiset todella saada tietää, milloin he kuolevat thats outoa .... Areios micheal alas täällä Afrikka olet hav inspiroinut monia dancers.goodbye Hullu

  3. sarah Says:

    Yleissopimusehdotuksen chat KÄSITTELY kertomusten ja muotokuvasta MOLEMPIEN Elvis JA JACKSON chat Toivon MICHAEL on suunnitellut tämän Elvis muutaman viime vuoden aikana ja ovat onnellisia, ja ALIVE jonnekin XX

  4. MichaelJacksonIsStillAlive sanoo:

    jaa .. Toivon todellakin, hän on yhä elossa cuz i love häntä soo paljon, enkä voi vaatia vaikka menettää häntä soo pian! I LOVE YOU MICHAEL!