Lisa Marie Presley afslører Michael Jackson vidste hans skæbne

27 juni 2009
af admin

I en artikel offentliggjort på CNN.com er det blevet afsløret, at Lisa Marie Presley har bebudet på hendes MySpace-side, som Michael Jackson vidste og talte om hans frygt for at møde den samme skæbne som sin far, Elvis Presley.

Jackson talte med hende om hans død i løbet af "en dyb samtale" 14 år siden om "omstændighederne i min fars død."

"På et tidspunkt kom han standsede, han så på mig meget intenst, og han erklærede med en næsten rolig vished, 'Jeg er bange for at jeg kommer til at ende som ham, den måde, han gjorde," "Presley skrev.

"Jeg straks forsøgte at afskrække ham fra den idé, hvorefter han bare slog hans skuldre og nikkede næsten i øvrigt som om at lade mig vide, at han vidste, hvad han vidste, og det var sådan, at."

Denne samtale hjemsøgt Presley som hun set tv-dækningen af Jackson død på torsdag.

Tilfældigvis, som vi ved, Michael Jackson blev fundet i hans hjem på torsdag 25 juni, der havde lidt hjertestop i en alder af 50. Selv Elvis Presley blev også fundet døde i sit hjem, Graceland, og blev rapporteret at have døde af Kardial arytmi, som senere blev fundet at være et dække op. I hans system var en cocktail af ti ordineret medicin, som tages i doser ingen læge vil ordinere:

Den smertestillende morfin og Demerol. Chloropheniramine og Antihistamine. De midler Placidyl og Vailum.
Endelig har fire stoffer blev fundet i en "betydelig" mængder: kodein, en opiat, Ethinamate, stort set er foreskrevet på det tidspunkt, som et "sovende pille," Quaaludes, og en barbituate eller beroligende, at der aldrig er blevet identificeret.

Det har også været rumored at diazepam, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental, og Valmid blev fundet i hans system ved døden.

Der er i øjeblikket spekulation omkring personlige læge af Michael Jackson, som var angiveligt med ham, når han døde, og er mistænkt for intravenøs ham med en stor dosis af smertestillende medicin. Denne læge er stadig mangler at blive afhørt af politiet.

Lighederne mellem de døde af "The King" Elvis Presley og 'King of Pop' fortsætte med at montere og tilståelser af Lisa Marie Presley kun tilføje at vores mistanke.

Se hendes Blog Opstille i det enitrety her: http://bit.ly/5wR7p

Tags: Medier, Nyheder, Rygter
Skrevet i Medier, Nyheder, Rygter | Kommentarer (3)

3 svar til "Lisa Marie Presley afslører Michael Jackson vidste hans skæbne"

  1. Best Wishes Says:

    Michael Jackson vil blive stærkt savnet!
    _____________________
    Skandale! Skandale! Skandale!

    BEREDSKABSFORANSTALTNINGER! BEREDSKABSFORANSTALTNINGER! BEREDSKABSFORANSTALTNINGER!

    George W. Bush kontinuerligt strafferetligt stalked Margie Schoedinger til det punkt, at hun ikke kunne komme væk fra det, og hun begik selvmord i desperation at flygte: Han myrdede hende.

    "I hendes kulør, Margie Schoedinger hedder det, at George W. Bush begået seksuelle forbrydelser mod hende, organiseret chikane og moralsk pres på hende, hendes familiemedlemmer og nære slægtninge og venner. Som Schoedinger sagde, hun var stærkt anbefales at holde sin mund lukket. . . . Desuden har hun hævder, at George Bush beordret til at vise pres på hende til det punkt, når hun commits selvmord "(blog af drizzten).

    "En af disse" meget leasts »[var] George Bush's personlige meddelagtighed i død (mord for at være helt præcis) af min ven Margie Schoedinger i september 2003. Fastlægge det nøjagtige opholdssted og kontakter på [derefter] præsident George Bush på den 21 september gennem 22, 2003, skal være fuldstændig mangler i vanskeligheder "(Leola Mcconnell-Nevada Progressive Demokratiske kandidat til amerikanske senat i 2010).

    Mcconnell er korrekt: Bush anvende pres (kontinuerligt strafferetligt stalking Margie Schoedinger) målbevidst at tvinge Schoedinger at begå selvmord faktisk udgør mord, hvor det kulminerede i hendes død.

    Bush er en racistisk had kriminalsager og hader sorte mennesker (er du velkommen til at se min "George W. Bush er den værste PRAESIDENTEN i USA's historie" blog). (Schoedinger var en afrikansk-amerikansk kvinde.)

    Pas på: Hvis formanden for USA hader en-uanset grunden hertil, kan han kontinuerligt strafferetligt stilk en til det punkt at man ikke kan komme væk fra det, og en sidste ende commits selvmord i desperation at flygte. Han kan myrde mennesker på denne måde.

    Bush bliver væk med hans mord på Schoedinger-uden sherif, anklager eller ret villige til at forsvare retsstaten.

    Bush's metode til at myrde Schoedinger ikke kan eksistere i et tomrum: han skal have myrdet andre mennesker på samme måde.

    Bush bør bekende, kommer ud med navnene på alle de mennesker, som han myrdet i den modbydelige måde, han myrdet Schoedinger undergår udførelsen, og dermed finde sig selv på krydset, hvor han ville være fri.

    (Der findes tusindvis af kopier af ovenstående oplysninger på internettet. Det eksisterer meget udstrakt grad i alle de vigtigste søgemaskiner. Du er velkommen til at gå til nogen større søgemaskine, type "George W. Bush kontinuerligt strafferetligt stalked Margie Schoedinger til det punkt, at hun ikke kunne komme væk fra det, og hun begik selvmord i desperation at flygte: Han myrdede hende "eller" Bush anvende pres (kontinuerligt strafferetligt stalking Margie Schoedinger) målbevidst at tvinge Schoedinger at begå selvmord faktisk udgør mord, hvor det kulminerede i hendes død, "hit" Enter ", og finde utallige resultater.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (alias "den spredende MASKINE")
    BS, Summa Cum Laude, 1996
    Messias College, Grantham, PA
    Lavere Merion High School, Ardmore, PA, 1993

  2. douglas lwanga siger:

    Ok gøre folk virkelig får at vide, hvornår de vil dø Thats mærkeligt .... Arios micheal hernede i Afrika du HAV inspireret mange dancers.goodbye wacko

  3. sarah siger:

    DE MERE IM Læsning af rapporter og portrætfoto af SAAVEL Elvis og Jackson IM håber MICHAEL har planlagt dette med Elvis i løbet af de sidste par år, og er tilfredse, og ALIVE sted XX

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.