2009
06,27

A cikk kifüggesztett CNN.com már kiderült, hogy Lisa Marie Presley bejelentette rá My Space oldalon, hogy Michael Jackson tudta, és beszélt az ő félelme, amelyek megfelelnek az a sors, mint az apja, Elvis Presley.

Jackson beszélt neki halála idején "nagy beszélgetés" 14 évvel ezelőtt a "körülmények között az apám halála."

"Egyszer majd csak megállt, s bámult rám nagyon intenzíven, s kijelentette, hogy szinte nyugodt bizonyossággal," Attól tartok, hogy én lesz a vége, mint neki, ahogy ő, "Presley írta.

Én gyorsan próbált meg neki az ötlet, mely csak a vállát vonogatta és bólintott szinte Tény, mintha let me know, tudta, hogy mit tudott, és ez a fajta is.

Ez a beszélgetés kísértett Presley, ahogy nézte a televíziós lefedettség Jackson halálát csütörtökön.

Véletlenül, mint tudjuk, Michael Jackson találtak saját csütörtök 25 június sújtotta szívmegállás korban 50. Bár Elvis Presley is felfedezett halott otthonában, Graceland, és bejelentették, hogy meghalt a szívritmuszavar, amelyet később megállapították, hogy a leplezni. Ebben a rendszerben egy koktélt tíz előírt gyógyszereket is, a dózisok nem orvos volna elő:

A fájdalomcsillapítók morfium és Demerol. Chloropheniramine és antihisztamin. A nyugtató Placidyl és Vailum.
Végül négy kábítószer volt "jelentős" mennyiségek: kodein egy opiát, Ethinamate, nagyrészt meg abban az időben, mint egy "altató" Quaaludes, és egy barbituate vagy deprimáló, hogy soha nem volt azonosítható.

Azt is, hogy híresztelt diazepám, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental és Valmid volt a rendszer a halál.

Jelenleg spekuláció körülvevő személyi orvosa Michael Jackson, aki állítólag vele, amikor meghalt, és feltehetően intravénás neki egy nagy adag fájdalomcsillapító gyógyszerekre. Ez az orvos még mindig még nem kérdőjelezi meg a rendőrség.

Közötti hasonlóságok halálát "A király" Elvis Presley és a "King of Pop" továbbra is csatlakoztatni és a vallomásokat a Lisa Marie Presley csak add fel gyanú.

Tekintse meg a blogbejegyzést, hogy enitrety itt: http://bit.ly/5wR7p

4 hozzászólás eddig

Hozzászólás
  1. Michael Jackson lesz nagyon hiányzott!
    _____________________
    Botrányos! Botrányos! Botrányos!

    Riadó! Riadó! Riadó!

    George W. Bush folyamatosan büntetőjogi kimért lépésekkel Margie Schoedinger arra a pontra, hogy nem kap el, és a lány öngyilkos lett kétségbeesetten menekülni: ő gyilkolta meg.

    "A lány ruha, Margie Schoedinger, hogy George W. Bush ellen elkövetett szexuális bűncselekmények neki, szervezett zaklatás és erkölcsi nyomás nehezedik rá, családtagjait, valamint a közeli rokonok és barátok. Schoedinger Mint mondta, ő volt, kifejezetten ajánlott, hogy a lány száját. . . . Továbbá, azt állítja, hogy George Bush elrendelte, hogy nyomást gyakorolt rá, hogy az a pont, amikor öngyilkosságot "(A blog drizzten).

    "Az egyik ilyen" nagyon leasts "[a] George Bush személyes bűnpártolás a halál (gyilkosság, hogy pontos) barátom Margie Schoedinger szeptemberétől 2003. Annak meghatározása, a pontos hely és kapcsolattartás a [majd] elnök George Bush a szeptember 21 az 22, 2003, kell teljesen hiányzik a nehéz "(Leola McConnell-Nevada Progresszív Demokrata vont az amerikai szenátus 2010-ben).

    McConnell helyes: Bush nyomás (folyamatosan büntetőjogi Stalking Margie Schoedinger) szándékosan a hatályos Schoedinger meg öngyilkosságot elkövetni, hogy tulajdonképpen az emberölés, ha a halál el tetőpontját.

    Bush a rasszista bűncselekmények és utálom gyûlöl fekete ember (kérjük, látom a "George W. Bush a legrosszabb elnök amerikai történelem" blog). (Schoedinger egy afro-amerikai nő.)

    Vigyázat: ha az elnök az Egyesült Államok utálja egy-bármilyen okból-tud folyamatosan büntetőjogi kocsánnyal egy a lényeg, hogy nem jutunk el, és végül egy öngyilkosságot kétségbeesetten menekülni. Azt is gyilkosság emberek ilyen módon.

    Bush kezd el az ő meggyilkolása Schoedinger-nélküli sheriff, ügyész vagy a bíróság hajlandó fenntartja a jogállamiságot.

    Bush módszerrel gyilkolt Schoedinger nem létezik az a vákuum: ő kell meggyilkolt emberek ugyanazon a módon.

    Bush meg kell vallanom, gyere ki a nevét, mind az emberek, akinek meggyilkolták a gusztustalan módon meggyilkolt Schoedinger alá végrehajtását, és ennek megfelelően találja magát, az útkereszteződés, ahol lenne szabad.

    (Több ezer példányban a fenti adatokat az interneten. Létezik nagyon kiterjedt minden keresõmotor. Kérjük nyugodtan menjen minden nagyobb kereső, írja be a "George W. Bush folyamatosan büntetőjogi kimért lépésekkel Margie Schoedinger arra a pontra, hogy Nem kap el, és a lány öngyilkos lett kétségbeesetten menekülni: ő gyilkolta meg "vagy" Bush nyomás (folyamatosan büntetőjogi Stalking Margie Schoedinger) szándékosan a hatályos Schoedinger hogy öngyilkosságot kövessen el ténylegesen jelent gyilkosság tetőpontját, ahol a lány halál, "hit" Enter "és megtalálni a számtalan eredményeket.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (más néven "a terjesztő MACHINE")
    BS, Summa Cum Laude, 1996
    Messiás College Grantham, PA
    Lower Merion High School, Ardmore, PA, 1993

  2. Ok emberek nem igazán megismerni, ha meghal thats furcsa .... Areios Mícheál itt az Afrika meg hav sok dancers.goodbye flúgos

  3. Minél több IM OLVASATRA jelentések és hasonlatosságára mindkét ELVIS ÉS MICHAEL JACKSON IM remélve tervezi ezt ELVIS az elmúlt néhány év, és boldog és életben VALAHOL XX

  4. igen .. Őszintén remélem, hogy életben van cuz Imádom soo sok és én ki nem állhatom a bár elvesztettük soo hamarosan! I LOVE YOU MICHAEL!