Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Σε άρθρο του δημοσιεύτηκε στις CNN.com έχει αποκάλυψε ότι Lisa Marie Presley έχει ανακοινώσει για το My Space σελίδα που Michael Jackson γνώριζε και μίλησε για τον φόβο της συνεδρίαση την ίδια τύχη με τον πατέρα της, τον Elvis Presley.

Τζάκσον μίλησε μαζί της για το θάνατο κατά τη διάρκεια των "μια βαθιά συνομιλία" 14 χρόνια πριν, σχετικά με "τις συνθήκες του θανάτου του πατέρα μου."

"Σε κάποιο σημείο θα διακοπεί, θα κοιτούσαμε μου πολύ έντονα και δήλωσε με βεβαιότητα σχεδόν ήρεμος,« Φοβάμαι ότι θα ήθελα να καταλήξω σαν αυτόν, τον τρόπο με τον οποίο το έκανε, ' "έγραψε Presley.

"I αμέσως προσπάθησε να τον αποτρέψει από την ιδέα, σε σημείο που αυτός ακριβώς shrugged ώμους του και nodded σχεδόν Μάλιστα, σαν να θέλω να μάθω, ήξερε τι ήξερε και αυτό ήταν το είδος αυτό."

Η συνομιλία στοιχειωμένο Presley, καθώς παρακολουθούσα την τηλεοπτική κάλυψη του Jackson τον θάνατο του την Πέμπτη.

Συμπτωματικά, όπως γνωρίζουμε, ο Michael Jackson βρέθηκε στην πατρίδα του την Πέμπτη 25 Ιούνιος έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 50. Ενώ, τον Elvis Presley ήταν επίσης ανακαλύφθηκε νεκρός στην κατοικία του, GRACELAND, και αναφέρθηκε ότι έχουν πεθάνει από καρδιακές αρρυθμίες, που αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν ένα κάλυμμα πάνω. Στην καταγγελία του συστήματος ήταν ένα κοκτέιλ δέκα συνταγή ναρκωτικών, σε δόσεις που δεν γιατρός θα συνταγογραφήσει:

Η μορφίνη και παυσίπονα Demerol. Chloropheniramine και αντιισταμινικό. Τα ηρεμιστικά Placidyl και Vailum.
Τέλος, τέσσερα ναρκωτικά βρέθηκαν σε "σημαντική" ποσότητες: κοδεΐνη, μια οπιούχων, Ethinamate, σε μεγάλο βαθμό κατά το χρόνο που προδιαγράφεται ως "υπνωτικό," αμφεταμίνες, και barbituate, ή depressant, ότι δεν έχει ποτέ εντοπιστεί.

Έχει επίσης rumored ότι η διαζεπάμη, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental, και βρέθηκαν στην Valmid το σύστημά του σε θάνατο.

Αυτή την στιγμή είναι η κερδοσκοπία γύρω από την προσωπική γιατρός του Michael Jackson, οι οποίοι υποτίθεται ότι ήταν μαζί του όταν πέθανε και είναι ύποπτο για την ένεση του με μεγάλη δόση ναρκωτικών παυσίπονο. Αυτή εξακολουθεί να είναι γιατρός ακόμη να αμφισβητηθεί από την αστυνομία.

Οι ομοιότητες μεταξύ των θανάτων των «Ο Βασιλιάς 'Elvis Presley και« Ο βασιλιάς της ποπ »εξακολουθούν να τοποθετηθούν και οι ομολογίες των Lisa Marie Presley μόνο για να προσθέσετε τις υποψίες μας.

Δείτε το μήνυμα στο Blog είναι enitrety εδώ: http://bit.ly/5wR7p

  1. Ευχές Said,

    Michael Jackson θα είναι σε μεγάλο βαθμό χαμένη!
    _____________________
    Σκάνδαλο! Σκάνδαλο! Σκάνδαλο!

    EMERGENCY! EMERGENCY! EMERGENCY!

    George W. Bush συνεχώς ποινικώς stalked Margie Schoedinger σε σημείο που δεν μπορούσε να ξεφύγει από αυτό, καθώς και ότι αυτοκτόνησε στην απελπισία να ξεφύγουν: ότι δολοφόνησε την.

    "Με τον ίδιο, Margie Schoedinger δηλώνει ότι ο George W. Bush διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος της, που διοργάνωσε η παρενόχληση και η πίεση για την ηθική, την οικογένεια και τους στενούς συγγενείς και φίλους. Όπως είπε Schoedinger, ήταν συνιστάται να διατηρηθεί το στόμα κλειστό. . . . Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι ο Τζορτζ Μπους διέταξε να δείξει για την πίεση προς το σημείο, όταν η ίδια αυτοκτονεί "(το blog του drizzten).

    "Ένα από αυτά τα« πολύ leasts "[ήταν] Τζορτζ Μπους στην προσωπική συνενοχή στο θάνατο (δολοφονία για την ακρίβεια) του φίλου μου Margie Schoedinger το Σεπτέμβριο του 2003. Ο προσδιορισμός του ακριβούς τόπο και τις επαφές του [τότε] εκλεγέντα πρόεδρο Τζορτζ Μπους στις 21 Σεπτεμβρίου με 22, το 2003, θα πρέπει να απουσιάζει εντελώς προβληματική "(Leola McConnell-Νεβάδα Προοδευτική Δημοκρατική υποψήφια για αμερικανική Γερουσία το 2010).

    McConnell είναι σωστό: Μπους πίεσης (συνεχώς ποινικώς stalking Margie Schoedinger) εσκεμμένα να ισχύει Schoedinger να αυτοκτονήσει πράγματι συνιστά φόνο όταν κορυφώθηκε με το θάνατό της.

    Μπους είναι ρατσιστικό μίσος ποινικές και μισεί μαύρων (παρακαλώ να μου "George W. Bush είναι ο χειρότερος πρόεδρος των ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ" blog). (Schoedinger ήταν μια γυναίκα της Αφρικής και της Αμερικής.)

    Προσοχή: Εάν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μισεί ένας-για οποιουσδήποτε λόγους-μπορεί να ποινικώς στέλεχος μία συνεχώς σε σημείο που δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό, καθώς και μία τελικά αυτοκτονεί σε απόγνωση για να διαφύγουν. Μπορεί η δολοφονία ανθρώπων με αυτόν τον τρόπο.

    Μπους μακριά γίνεται με την δολοφονία της Schoedinger-που δεν σερίφη, του εισαγγελέα, του δικαστή ή πρόθυμοι να υπερασπισθούν το κράτος δικαίου.

    Μπους της μεθόδου δολοφονούν Schoedinger δεν μπορεί να υπάρχει στο κενό: θα πρέπει να έχουν δολοφονηθεί άλλα άτομα με τον ίδιο τρόπο.

    Μπους πρέπει να ομολογήσω, βγήκε με τα ονόματα όλων των ανθρώπων τους οποίους δολοφονήθηκαν την αηδιαστικό τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε Schoedinger, υποβάλλονται σε εκτέλεση, και αναλόγως βρει τον εαυτό του στη διασταύρωση όπου θα είναι ελεύθεροι.

    (Υπάρχουν χιλιάδες αντίγραφα των ανωτέρω πληροφοριών στο Διαδίκτυο. Υπάρχει πολύ μεγάλο βαθμό σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε αν θέλετε να πάτε σε κάθε σημαντική μηχανή αναζήτησης, του τύπου "George W. Bush συνεχώς ποινικώς stalked Margie Schoedinger μέχρι το σημείο που δεν μπορούσε να ξεφύγει από αυτό, καθώς και ότι αυτοκτόνησε στην απελπισία να ξεφύγουν: αυτός δολοφόνησε τον "ή" Μπους πίεσης (συνεχώς ποινικώς stalking Margie Schoedinger) εσκεμμένα να ισχύει Schoedinger να αυτοκτονήσει πράγματι συνιστά φόνο όταν κορυφώθηκε με την θάνατο, "hit" Enter "και βρείτε αμέτρητα αποτελέσματα.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (γνωστός και ως "διάδοση MACHINE")
    BS, summa cum laude, 1996
    Messiah College, Grantham, PA
    Κάτω Merion Γυμνάσιο, Ardmore, PA, 1993

  2. douglas lwanga Said,

    Ok πραγματικά να κάνουμε τους ανθρώπους να γνωρίζουν πότε θα πεθάνουν thats περίεργα .... Arios Micheál εδώ κάτω στην Αφρική HAV σας εμπνεύσει πολλούς dancers.goodbye wacko

  3. sarah Said,

    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ εκθέσεις και η ομοιότητα των δύο ELVIS ΚΑΙ Συνομιλίας ελπίζοντας MICHAEL JACKSON έχει προγραμματίσει αυτό με ELVIS κατά την τελευταία διετία και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ζωντανό ΚΑΠΟΥ XX

  4. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    έτος .. Ελπίζω πραγματικά ότι είναι ζωντανός cuz i Soo αγαπώ πολύ και δεν μπορώ να σταθεί το αν θα χάσει τον Soo σύντομα!!! I LOVE YOU MICHAEL!

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές