Lisa Marie Presley Michael Jackson kendi kaderini biliyordu anlatıyor

Haziran 27th, 2009
admin

Bir yazıda CNN.com üzerinde olduğu Lisa Marie Presley Michael Jackson o biliyordu ve babası, Elvis Presley ile aynı kaderi toplantıda yaptığı korku konuştu onu Benim Uzay sayfasında duyurdu ortaya olmuştur yayınlanmıştır.

Jackson onun ölümü hakkında "babamın ölüm koşullar" hakkında derin bir görüşme "14 yıl önce sırasında konuştu."

"Diye de durdurulmuş bir noktada, o bana çok yoğun stared ve neredeyse sakin kesinlik ile belirtildiği gibi," Ben onun gibi yaptı, bu arada son gidiyorum korkuyorum, "Presley yazdı.

"Ben hemen fikri kimden, hangi sadece onun omuz shrugged ve gerçek gibi yaz için neredeyse önemli nodded biliyorum noktası onu caydırmak için çalıştım, o da ne biliyordum biliyordum ve oldu bu tür."

Bu görüşme Presley perili o Perşembe günü Jackson ölümünün televizyon kapsamında izledim.

Coincidentally olarak bildiğimiz, Michael Jackson Perşembe 25 Haziran tarihinde kendi evinde bulundu 50 yaşında Cardiac Tutuklama maruz kalmadan. Bu, Elvis Presley de ölü evine, Graceland at ve keşfedilmiştir bildirildi Cardiac arrhythmia, daha sonra bir örtbas olduğu öldü sahip. Onun sisteminde on reçeteli ilaçlar, hiçbir doktor reçete de dozlarda alınan bir kokteyl oldu:

Bu Ağrı Morfin ve Demerol. Chloropheniramine ve Antihistamine. Bu tranquilizers Placidyl ve Vailum.
Son olarak, dört uyuşturucu "önemli" miktarları: kodein, bir uyuşturucu, Ethinamate, bulunamadı büyük bir "uyku hapı olarak zaman" ve barbituate veya yatıştırıcı, bu tespit hiç sahip Quaaludes reçete.

Ayrıca, Diazepam, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental ve Valmid kendi sisteminde ölüm kısmında bulunuyordu rumored olmuştur.

Şu anda spekülasyon Michael Jackson olan sözde onunla o öldü ve ağrı kesici ilaçların büyük bir doz ile onu enjekte şüpheleniliyor olduğunu kişisel doktor çevreleyen olduğunu. Bu doktor yine de henüz polis tarafından sorguya olmaktır.

Kral 'Elvis Presley' bir ölüm ve 'arasındaki benzerlikler Kral Pop' ve Lisa Marie Presley ve günah sadece şüpheleri eklemek mount devam bir.

Görünüm onu Blog Post it's enitrety burada: http://bit.ly/5wR7p olarak

Etiketler: Medya, Haberler, söylentiler
Medya, Haberler, söylentiler olarak gönderildi | yorum (3)

3 yanıt için "Lisa Marie Presley Michael Jackson ortaya çıkarır" kendi kaderini biliyordu

  1. Best Wishes Says:
    28.

    Michael Jackson büyük cevapsız olacak!
    _____________________
    LARCENY! LARCENY! LARCENY!

    ACİL! ACİL! ACİL!

    George W. Bush sürekli criminally bağlantı noktası, o uzakta o not Margie Schoedinger saplı, ve çaresizlik içinde kaçmayı intihar: Onu öldürdü.

    "Ona uygun olarak, Margie Schoedinger Devletleri George W. Bush ona karşı cinsel suçlar, taciz ve onu manevi baskı düzenlenen taahhüt, kendi aile üyeleri ve yakın akrabalar ve arkadaşlar. Olarak Schoedinger dedi, o kuvvetle onu ağzı kapalı tutmak için önerilen oldu. . . . Ayrıca, o George Bush noktasına, o zaman intihar commits onu baskı göstermek için "(drizzten bir) Blogunuz için alleges.

    "Bir de çok leasts of '[] ölüm George Bush'un kişisel suç (cinayet) arkadaşım Margie Schoedinger Eylül 2003 yılında kesin olacaktı. Tam olarak nerede olduğu ve [sonra] cumhurbaşkanı-21 Eylül 22 ile George Bush seçmek ve rehber belirlenmesi, 2003, tamamen zorluk anlamaz "(Leola McConnell-Nevada İlerici Demokrat aday ABD Senatosu 2010 için) olmalıdır.

    McConnell doğrudur: Bush basınç uygulayarak (sürekli criminally) purposefully Schoedinger intihar zorlamak için Margie Schoedinger takip aslında bir yerde onun ölümle culminated cinayet oluşturmaktadır.

    Bush, bir ırkçı nefret ceza ve siyah insanlar (benim "George W. Bush En Kötü BAŞKANI ABD TARİHÇE" blog ") olup olmadığını görebilirsiniz çekinmeyin lütfen nefret eder. (Schoedinger bir Afrikalı-Amerikalı kadın vardı.)

    Beware: Eğer Amerika Birleşik Devletleri başkanı hangi nedenlerle nokta bir-o olabilir sürekli criminally sapı bir uzaklıkta bundan elde edemez ve sonuçta bir çaresizlik içinde kaçmayı intihar commits tek nefret eder. Bu şekilde O cinayet olabilir insanlar.

    Bush uzaklıktadır Schoedinger yaptığı cinayet olmaktadır-hayır şerif, savcı veya mahkeme hukukun üstünlüğünü korumak için istekli olan.

    Bir boşluk var değil Schoedinger öldürmekten Bush'un yöntemi: O aynı şekilde diğer insanlar öldürülmüş olması gerekir.

    Bush, bütün o Schoedinger öldürülmüş olan iğrenç şekilde kimi öldürülmüş insanların bir isim ile çıkıp, icra edilir ve itiraf gerekir göre kavşak burada serbest olması at kendini bulmak.

    (There is on the Internet üzerindeki bilgilerin kopyalarını binlerce var. Çok kapsamlı bütün büyük arama motorları var. Lütfen büyük arama motoru gitmek için çekinmeyin yazın "George W. Bush sürekli criminally konudan Margie Schoedinger saplı bu o uzakta o not, ve çaresizlik içinde kaçmayı intihar: ona "veya" Bush basınç uygulayarak öldürüldü (sürekli criminally) purposefully Schoedinger intihar zorlamak için Margie Schoedinger takip aslında bir cinayet olarak nerede bu culminated onu ölüm, "" Enter "basın ve sayısız sonuçları bulabilirsiniz.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (aka "THE yayılmasından MAKİNASI")
    Lisans, summa cum laude 'onuru, 1996
    Mesih Koleji, Grantham, PA
    Alt Merion Lisesi, Ardmore, PA, 1993

  2. Douglas lwanga Says:
    30.

    Tamam insanlar gerçekten ne zaman şu garip ölecek bilmek yapılacak .... Arios burada Afrika in HAV dancers.goodbye birçok wacko ilham aşağı micheal

  3. Sarah Says:

    Daha fazla Sohbet OKUMA Raporlar ve her iki ELVIS VE JACKSON Sohbet Hoping MICHAEL OF benzerlik SON çift YILLAR üzerinde ELVIS ile planlanan ve MUTLU VE ALIVE Somewhere XX IS

Leave a Reply

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.
Kopya Korumalı Chetan tarafından 'WP-CopyProtect var.