Lisa Marie Presley avslöjar Michael Jackson visste hans öde

27 juni 2009
av admin

I en artikel publiceras på CNN.com har visat att Lisa Marie Presley har meddelat på sin My Space-sida som Michael Jackson visste och talade om sin rädsla att möta samma öde som sin far, Elvis Presley.

Jackson talade med henne om hans död under "en djup konversation" 14 år sedan om "omständigheterna i min fars död."

"Vid en viss punkt han pausade han stirrade på mig väldigt intensivt och han med en nästan lugn visshet," Jag är rädd att jag kommer att sluta som honom, hur han gjorde, "Presley skrev.

"Jag omgående försökte hindra honom från idé, då han just shrugged axlarna och nickade nästan i själva verket som om att jag vet, han visste vad han kände och det var typ det."

Denna konversation Haunted Presley när hon tittade på TV-sändningar från Jackson död på torsdag.

Samtliga som vi vet, Michael Jackson hittades i sitt hem på torsdag den 25 juni har haft hjärtstillestånd vid 50 års ålder. Medan Elvis Presley var också upptäckt död i sitt hem, Graceland, och rapporterades ha dött av Cardiac arytmi, som senare visade sig vara en täcka upp. Enligt honom var en cocktail av tio receptbelagda läkemedel, tas i doser ingen läkare skulle ordinera:

Det smärtstillande morfin och Demerol. Chloropheniramine och antihistamin. Den lugnande Placidyl och Vailum.
Slutligen fyra narkotika hittades i "betydande" mängder: kodein, en opiat, etinamat, till stor del som vid tiden som en "sovande piller" Quaaludes och en barbituate eller depressiv, som aldrig har kunnat identifieras.

Det har också rumored att diazepam, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental och Valmid hittades i hans system på döden.

För närvarande finns det spekulationer kring personliga läkare som Michael Jackson som varit med honom när han dog och är misstänkt för att injicera honom med en stor dos av smärtstillande läkemedel. Denna läkare är fortfarande ännu inte förhörts av polisen.

Likheterna mellan död "The King" Elvis Presley och "The King of Pop" fortsätta att montera och bekännelser av Lisa Marie Presley bara tillägga att våra misstankar.

Visa henne Blog Post i sin enitrety här: http://bit.ly/5wR7p

Tags: Media, Nyheter, rykten
Postat i Media, Nyheter, rykten | Kommentarer (3)

3 Responses to "Lisa Marie Presley avslöjar Michael Jackson visste sitt öde"

  1. Mvh säger:

    Michael Jackson kommer att missa!
    _____________________
    Skandal! Skandal! Skandal!

    NÖDSITUATIONER! NÖDSITUATIONER! NÖDSITUATIONER!

    George W. Bush kontinuerligt straffrättsligt smög Margie Schoedinger till den grad att hon inte kunde komma bort från det, och hon har begått självmord i desperation att komma undan: han mördade henne.

    "I hennes kostym, Margie Schoedinger sägs att George W. Bush begått sexuella brott mot henne, organiserade trakasserier och moralisk press på henne, hennes familjemedlemmar och nära släktingar och vänner. Som Schoedinger sade hon rekommenderas att hålla munnen stängd. . . . Dessutom har hon hävdar att George Bush förpliktas att visa på henne till den punkt, när hon har begått självmord "(blogg av drizzten).

    "En av de" mycket leasts "[var] George Bushs personliga delaktighet i döden (mord för att vara exakt) av min kompis Margie Schoedinger i september 2003. Att fastställa det exakta vistelseort och kontakter [därefter] valde presidenten George Bush den 21 september till 22, 2003, bör vara helt saknas i svårigheter "(Leola McConnell-Nevada progressiva demokratiska kandidat till USA: s senat 2010).

    McConnell är korrekt: Bush tryck (kontinuerligt straffrättsligt stalkade Margie Schoedinger) målmedvetet för att tvinga Schoedinger att begå självmord faktiskt utgör mord där det ledde till hennes död.

    Bush är ett rasistiskt hat kriminell och hatar svarta människor (du gärna se min "George W. Bush är den sämsta presidenten i amerikansk historia" blogg). (Schoedinger var en afro-amerikansk kvinna.)

    AKTA: Om Förenta staternas president hatar en, oavsett skäl, kan han kontinuerligt straffrättsligt förfölja en till den grad att man inte kan komma ifrån det, och en ytterst begår självmord i desperation för att fly. Han kan mörda folk på detta sätt.

    Bush kommer undan med sina mord på Schoedinger-utan sheriff, åklagare eller domstol är beredda att upprätthålla rättsstaten.

    Bush: s metod för att mörda Schoedinger kan inte existera i ett vakuum: han måste ha mördat andra människor på samma sätt.

    Bush bör bekänna, kommer ut med namnen på alla de människor som han mördade i vidrigt sätt som han mördade Schoedinger genomgå utförande, och därmed finna sig i gränslandet där han skulle vara fri.

    (Det finns tusentals kopior av informationen ovan på Internet. Det finns väldigt mycket i alla stora sökmotorer. Tveka inte att gå till någon stor sökmotor, typ "George W. Bush kontinuerligt straffrättsligt smög Margie Schoedinger till den grad att hon kunde inte komma ifrån det, och hon har begått självmord i desperation att komma undan: han mördade henne "eller" Bush tryck (kontinuerligt straffrättsligt stalkade Margie Schoedinger) målmedvetet för att tvinga Schoedinger att begå självmord faktiskt utgör mord där det ledde i sin död, "trycka" Enter "och hitta otaliga resultat.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (alias "det som sprids MASKIN")
    BS, summa cum laude, 1996
    Messias College, Grantham, PA
    Lägre Merion High School, Ardmore, PA, 1993

  2. Douglas lwanga säger:

    Ok vi människor verkligen få veta när de kommer att dö thats konstigt .... Arios Mícheál här nere i Afrika du hav inspirerat många dancers.goodbye knäppis

  3. sarah säger:

    DET MER IM BEHANDLINGEN Rapporterna och likna såväl ELVIS OCH JACKSON IM hopp MICHAEL har planerat detta med ELVIS under de senaste åren och är glad och levande NÅGONSTANS XX

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.