Мицхаел Јацксон Хоакс Смрти

Је краљ Поп стварно мртав?

У члану објављено ЦНН.цом је открило да је Лиса Марие Преслеы је најавио на њу Мы Спаце страници која Мицхаел Јацксон је знао и говорио је његов страх од сусрета на истој судбини као њен отац, Елвис Преслеы.

Јацксон је разговарао са њом о његовој смрти у "дубоком разговору" 14 година о "околности смрти мога оца."

"У неком тренутку он паузирани, он је буљила у мене врло интензивно и он је изјавио са сигурношћу готово мирно, 'бојим се да ћу завршити попут њега, начин на који је учинио,'", написао Преслеыа.

"И сместа покушали застраше му је идеја на којој тачки је само слегне раменима и ноддед готово уствари као да то јави ми, он је знао што је знао и да је тај тип."

Тај разговор Преслеыа уклет јер је гледао телевизијску покривеност Јацксон'с деатх, у четвртак.

Цоинциденталлы, као што знамо, Мицхаел Јацксон је пронађен у његовој кући, у четвртак 25. јуни након што је претрпио срчани хапшење у доби од 50 година. Иако, Елвис Преслеы је такође открио мртав у својој кући, Грацеланд, те је извијестио да је умро од срчане Аррхытхмиа, која је касније пронађена се прикрити. У његову систему је био коктел од десет прописаних лекова, узете у дозама не би прописао лекар:

Болова у морфин и Демерол. Цхлоропхенирамине и Антихистамине. Тхе транкуилизерс Плацидыл и Ваилум.
Коначно, четири дроге, пронађена су у "значајне" количинама: кодеин је опојан, Етхинамате, углавном прописана у време као "пилула спава", Куаалудес, а барбитуате или депрессант да никада није била идентификована.

Она је такође руморед да Диазепам, Амытал, Нембутал, Царбритал, Синутаб, Елавил, Авентал и Валмид пронађени су у његовом систему на смрт.

Тренутно је спекулација око личног доктора Мицхаел Јацксон, који је наводно са њим кад је умро те је осумњичен убризгавање га са великом дозом лекова против болова. Тај лекар је и даље тек бити испитани од стране полиције.

Сличности између смрт 'Тхе Кинг "Елвис Преслеы и' Тхе Кинг оф Поп" и даље гори и конфесија од Лиса Марие Преслеы само додати на наш сумња.

Поглед јој Блог Фаст ин то енитреты овде: хттп://бит.лы/5уР7п

  1. Најљепше жеље Саид,

    Мицхаел Јацксон ће увелико пропустили!
    _____________________
    КАЗНА! КАЗНА! КАЗНА!

    ХИТНО! ХИТНО! ХИТНО!

    Георге У. Бусх континуирано кривично сталкед Маргие Сцхоедингер до тачке да је није могао извући из ње, а она је починио самоубиство у очај побећи: он убио њу.

    "У њој одијело, Маргие Сцхоедингер наводи да је Георге У. Бусх починили сексуалне злочине против ње, у организацији узнемиравања и морални притисак на њу, њене чланове породице и блиске рођаке и пријатеље. Као Сцхоедингер рекао, била је јако препоручљиво држати уста затворена. . . . Надаље, наводи да је Џорџ Буш је наредио да покажу притисак на њу у тренутку, кад је учини самоубиство "(блог о дриззтен).

    "Један од оних 'врло леастс' [је] Џорџ Буш лични саучесништва у смрт (убиство бити прецизни) мог пријатеља Маргие Сцхоедингер у септембру 2003. Одређивање тачног боравиште и контаката од [онда]-бира предсједник Џорџ Буш на 21 септембар до 22, 2003, требало би да буде у потпуности недостаје у потешкоће "(Леола МцЦоннелл-Невада Прогрессиве Демократски кандидат за Сенат САД-у 2010).

    МцЦоннелл је исправан: Бусх примјеном притиска (континуирано кривично Сталкинг Маргие Сцхоедингер) претходно на снагу Сцхоедингер починити самоубиство, у ствари не чине убиства где је кулминирала у својој смрти.

    Бусх је расистичке мржње и злочиначког мрзи црни људи (слободно погледати мој "Георге У. Бусх је најгори предсједника САД-ИСТОРИЈА" блог). (Сцхоедингер био Африцан-Америцан жене.)

    Пазите: Ако је за предсједника Сједињених Држава мрзи један-за-шта год разлога он може континуирано кривично стабљици једне на тачку која се не може извући из ње, и један на крају учини самоубиство у очај да побегне. Он може убиство људи на тај начин.

    Бусх је узимајући удаљен са његовом убиству Сцхоедингер-без судиоништво, тужилац или судског спремни подржати владавину права.

    Бусса метода мурдеринг Сцхоедингер не може постојати у вакууму, он мора бити убијен друге људе на исти начин.

    Бусх би требао признајем, изаћи са именима свих народа којима је убијен у гњусно начин он убијен Сцхоедингер, подврћи извршење, у складу са тим и пронаћи себе на укрштање где је и био би слободан.

    (Постоје хиљаде копија података горе на Интернету. Постоји врло интензивно у свим већим претраживачима. Слободно идите на било којем главне претраживача, тип "Георге У. Бусх континуирано кривично сталкед Маргие Сцхоедингер до тачке које она није могла извући из ње, а она је починио самоубиство у очај побећи: он убио њу "или" Бусх примјеном притиска (континуирано кривично Сталкинг Маргие Сцхоедингер) претходно на снагу Сцхоедингер починити самоубиство, у ствари не чине убиства где је кулминирала у њену смрти ", притиснете" Ентер "и пронаћи безброј резултате.)
    _____________________
    Андреу Ванг
    (тзв. "Тхе преношење веша")
    БС, са највишим успехом, 1996
    Месија Цоллеге, Грантхам, ПА
    Лоуер Мерион Хигх Сцхоол, Ардморе, ПА, 1993

  2. Даглас луанга Саид,

    Ок људи заиста упознати када ће умрети тај чудно .... Ариос мицхеал овде у Африци коју хав инспирисало многе данцерс.гоодбые уацко

  3. Сарах Саид,

    Шта више ИМ читања извјештаја и поглед ОБОЈЕ Елвис И Мицхаел Јацксон ИМ надајући ИМА ПЛАНИРАНИХ са Елвис током последњих неколико година те је срећан и жив Негдје КСКС

  4. МицхаелЈацксонИсСтиллАливе Саид,

    Да .. Стварно се надам да је жив цуз И лове соо муцх га и ја не могу да стоје на њему иако губљења соо ускоро! И ЛОВЕ ЫОУ Мицхаел!

Тхеме Провидед бы: Уордпресс Тхеме - Први Новац