Michael Jackson Hoax Death

Er King of Pop virkelig død?

I en artikkel lagt ut på CNN.com har det vært avdekket at Lisa Marie Presley har annonsert på hennes MySpace-side som Michael Jackson visste og snakket om sin frykt for å møte samme skjebne som sin far, Elvis Presley.

Jackson snakket med henne om hans død under "dyp samtale" 14 år siden om "omstendighetene min fars død.

"På et tidspunkt han stoppet han stared på meg veldig intenst, og han med en nesten rolig visshet Jeg er redd at jeg kommer til å ende opp som ham, slik han gjorde," Presley skrev.

"Jeg omgående prøvde å avskrekke ham fra tanken, slik at han bare shrugged hans skuldre og nikket nesten uavhengig av faktisk som om å gi meg beskjed, han visste hva han visste og det var slik at".

At samtalen hjemsøkt Presley som hun så på TV-dekning av Jackson død torsdag.

Coincidentally, som vi vet, Michael Jackson ble funnet i hans hjem på Torsdag 25 juni har lidd CARDIAC arrest i en alder av 50. Mens Elvis Presley ble også funnet døde i sitt hjem, Graceland, og ble rapportert å ha dødd fra CARDIAC Arrhythmia, som senere ble funnet å være et dekke. I sitt system var en cocktail av ti forskrevet legemidler, tatt i doser ingen lege vil foreskrive:

Den smertestillende tabletter morfin og Demerol. Chloropheniramine og Antihistamine. De beroligende midler Placidyl og Vailum.
Endelig fire narkotika ble funnet i "betydelige" mengder: Codeine, et opiat, Ethinamate, hovedsakelig forskrevet samtidig som en "sovende pillen," Quaaludes og en barbituate eller depressant, det har aldri blitt identifisert.

Det har også vært ryktet at Diazepam, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental og Valmid ble funnet i hans system ved død.

Det er for øyeblikket spekulasjoner rundt de personlige lege av Michael Jackson som var ha med ham da han døde, og er mistenkt for injeksjonsbruk ham med en stor dose smertestillende middel narkotika. Denne legen er ennå å bli utspurt av politiet.

Likhetstrekkene mellom dødsfallene av "The King" Elvis Presley og "The King of Pop" Fortsett å montere og Confessions of Lisa Marie Presley bare legge til våre mistanker.

Se hennes blogginnlegg i det enitrety her: http://bit.ly/5wR7p

  1. De beste ønsker Said,

    Michael Jackson vil bli sterkt savnet!
    _____________________
    Skandale! Skandale! Skandale!

    Emergency! Emergency! Emergency!

    George W. Bush kontinuerlig criminally stalked Margie Schoedinger til det punkt at hun ikke kunne komme unna det, og hun begikk selvmord i desperasjon å unnslippe: han drepte henne.

    "I sin dress, Margie Schoedinger stater som George W. Bush begått seksuelle forbrytelser mot henne, organisert trakassering og moralsk press på henne, hennes familie og nære slektninger og venner. Som Schoedinger sa hun ble sterkt anbefalt å holde henne kjeft. . . . Videre har hun alleges at George Bush organisert vise presset henne til det punktet, da hun begår selvmord "(blog av drizzten).

    "En av de" veldig leasts' [var] George Bush personlige delaktighet i dødsfallet (mord å være nøyaktig) av min venn Margie Schoedinger i september 2003. Bestemme nøyaktig hvor og kontakter på [og] president-utvalgte George Bush på 21 september gjennom 22, 2003, bør være helt mangler i vanskeligheter »(Leola Mcconnell-Nevada Progressive demokratiske kandidat for amerikanske Senatet i 2010).

    Mcconnell er riktig: Bush søker trykk (kontinuerlig criminally stalking Margie Schoedinger) vilje til å tvinge Schoedinger til å begå selvmord gjør faktisk utgjør mord der den kulminerte i hennes død.

    Bush er en rasistisk hat kriminelle og hater svarte folk (kan du se mine "George W. Bush er det verste PRESIDENT i amerikansk historie" blogg). (Schoedinger var en afrikansk-amerikansk kvinne.)

    OBS: Hvis presidenten i USA hater ett uansett grunner-han kan kontinuerlig criminally stengel en til det punkt at man kan ikke komme bort fra den, og en slutt begår selvmord i fortvilelse å rømme. Han kan myrde folk på denne måten.

    Bush slipper unna med hans drap på Schoedinger-uten sheriff, aktor eller domstol villig til å ivareta rettssikkerhet.

    Bush 'metode for murdering Schoedinger kan ikke eksistere i et vakuum: han må ha drept andre mennesker på samme måte.

    Bush bør bekjenne, kom ut med navnene på alle de menneskene som han myrdet i motbydelig måten han myrdet Schoedinger, gjennomgår kjøring, og dermed finne seg i krysset hvor han ville være gratis.

    (Det er tusenvis av kopier av informasjonen ovenfor på Internett. Det finnes svært stor utstrekning i alle de store søkemotorene. Ta gjerne gå til et større søkemotor inn "George W. Bush kontinuerlig criminally stalked Margie Schoedinger til det punkt at hun ikke kunne komme unna det, og hun begikk selvmord i desperasjon å unnslippe: han myrdet henne "eller" Bush søker trykk (kontinuerlig criminally stalking Margie Schoedinger) vilje til å tvinge Schoedinger å begå selvmord gjør faktisk utgjør mord der den kulminerte i hennes død, "trykke" Enter ", og finne utallig resultater.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (aka "THE spre MACHINE")
    BS, summa cum laude, 1996
    Messiah College, Grantham, PA
    Lavere Merion High School, Ardmore, PA, 1993

  2. Douglas lwanga Said,

    Ok gjøre folk virkelig få vite når de skal dø dvs rart .... Arios micheal her nede i Afrika du hav inspirert mange dancers.goodbye wacko

  3. sarah Said,

    Jo Mer Chat lese rapportene og likhet både Elvis OG Jackson IM håpende MICHAEL HAR planlagt dette med Elvis i løpet av de siste par årene, og er lykkelig og levende sted XX

  4. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    Det stemmer .. Jeg håper virkelig han er i live cuz i love ham soo mye And I can't stand til tross for å miste ham soo snart! JEG ELSKER DEG MICHAEL!

Theme Forutsatt Av: Wordpress Theme - First Cash