Michael Jackson mānīšana Death

Vai karaļa Pop tiešām miris?

Jo rakstu ievietoti CNN.com tas ir atklāts, ka Lisa Marie Presley ir paziņojusi par viņas Mani Kosmosa lapu, Michael Jackson zināja un runāja par viņa bailes no tikšanās ar pašu likteni, jo viņa tēvs, Elvis Presley.

Jackson runāja ar viņu par viņa nāves laikā "dziļa saruna" 14 gadiem par "apstākļiem, mana tēva nāves."

"Kādā brīdī viņš ir apturēta, viņš stared uz mani ļoti intensīvi, un viņš paziņoja, ar gandrīz klusums noteiktību," Es esmu baidās, ka es esmu nevēršoties beigās tāpat viņam, kā viņš, "Presley wrote.

"Es ātri centās atturēt viņu no ideja, un kad viņš tikai shrugged viņa pleci un nodded gandrīz jautājums par to, kā tad, ja to let me know, viņš zināja, ko viņš zināja, un ka bija veida, ka".

Šī saruna Haunted Presley viņa skatīties televīzijas segumu Jackson nāves ceturtdien.

Sakritība, jo mēs zinām, Michael Jackson tika atrasta viņa mājās ceturtdien 25 jūnijs, kuras cietušas Sirds apcietināšanas gadu vecumā ir 50. Lai gan, Elvis Presley arī tika atklāts, miruši viņa mājās, Graceland un tika ziņots, ir miruši no sirds aritmija, kurš vēlāk tika atzīts par uz augšu. Pēc viņa sistēmas bija kokteilis desmit receptes narkotikas, kas ir pieņemti devām nav ārsts varētu noteikt:

Ar pretsāpju Morfīns un Demerol. Chloropheniramine un Antihistamine. Par trankvilizatori Placidyl un Vailum.
Visbeidzot, četras narkotikas tika atrastas "ievērojams" daudzumi: kodeīns, ir opiātu, Ethinamate, lielā mērā, kā laikā, kad tā ir "miega tableti," Quaaludes, un barbituate, vai depressant, ka nekad nav identificētas.

Tas arī ir rumored ka diazepāms, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental, un Valmid tika atrasti viņa sistēmas nāvi.

Pašlaik spekulācijas ap personas ārsts Michael Jackson, kas bija domājams, ar viņu, kad viņš nomira un ir aizdomas, ka injicēšanas viņu ar lielu devu pretsāpju narkotikām. Šis ārsts ir joprojām vēl ir apšaubīja policiju.

Līdzības starp nāvi "The King" Elvis Presley un "King of Pop" turpina pieaugt un atzīšanās par Lisa Marie Presley tikai pievienot mūsu aizdomas.

View viņas Blog Post tas enitrety šeit: http://bit.ly/5wR7p

  1. Best wishes Said,

    Michael Jackson būs ļoti nokavēju!
    _____________________
    Skandāls! Skandāls! Skandāls!

    EMERGENCY! EMERGENCY! EMERGENCY!

    George W. Bush nepārtraukti kriminālatbildības stalked Margie Schoedinger to, ka viņa nevarēja izkļūt no tā, un viņa apņēmusies pašnāvību in izmisums izvairīties: viņš noslepkavoti viņas.

    "Pēc viņas tērps, Margie Schoedinger ir noteikts, ka George W. Bush apņēmusies seksuālo noziegumu pret viņas, kas organizēta uzmākšanos un morālu spiedienu uz viņas, viņa ģimenes locekļiem un tuviem radiniekiem un draugiem. Kā Schoedinger teica, viņa bija ļoti ieteicams, lai saglabātu viņas mute izslēgšanas. . . . Turklāt viņa apgalvo, ka Džordža Buša likt parādīt spiedienu uz viņu vietā, kad viņa uzņem pašnāvību "(Emuārs drizzten).

    "Viens no šiem" ļoti leasts "[bija] Džordža Buša personas līdzdalība ir nāve (slepkavība, kas precīzi) of drauga Margie Schoedinger septembrī, 2003. Nosakot precīzu atrašanās vietu un kontakti of [tad] prezidents ievēlēto Džordžs Bušs septembrī 21 līdz 22, 2003, būtu pilnībā trūkst grūtībās "(Leola McConnell-Nevada Progressive Demokrātiskā pretendē ASV Senāta in 2010).

    McConnell ir pareizs: Bush spiediena (nepārtraukti kriminālatbildības stalking Margie Schoedinger) mērķtiecīgi, lai piespiestu Schoedinger izdarīt pašnāvību patiešām uzskatāms par slepkavību, ja tas beidzās ar viņas nāvi.

    Bušs ir rasistiska naida krimināllietās un ienīst melnā cilvēkiem (lūdzu, skatīt manu "George W. Bush IS smagāko priekšsēdētājam ASV Vēsture" blog). (Schoedinger bija Āfrikas-American sieviete.)

    Sargieties: Ja prezidents ASV ienīst viena kādu iemeslu dēļ, viņš var nepārtraukti kriminālatbildības kātiņa vienu uz punktu, kas nevar izkļūt no tās, un vienu galu galā uzņem pašnāvību in izmisums izvairīties. Viņš var slepkavība cilvēki šādā veidā.

    Bušs kļūst prom ar viņa slepkavību Schoedinger-bez šerifs, prokurors vai tiesa, kas vēlas aizstāvēt tiesiskumu.

    Buša metodi slepkavoja Schoedinger nevar pastāvēt vakuumā: viņš ir noslepkavoti citiem cilvēkiem, tādā pašā veidā.

    Bušs būtu grēkus, nāk klajā ar nosaukumu uz visiem cilvēkiem, kuru viņš noslepkavoti ir pretīgi veidā viņš noslepkavoti Schoedinger, iziet izpildi, un līdz ar to atrast sev pie krustojumā, kurā viņš būtu bez maksas.

    (Ir tūkstošiem kopijas ar informāciju, iepriekš par Internet. Tas pastāv ļoti plaši visās galvenajās meklēšanas sistēmās. Lūdzu, jūtieties brīvi doties uz jebkuru lielu meklētājprogrammu, tips "George W. Bush nepārtraukti kriminālatbildības stalked Margie Schoedinger uz punktu, kas viņa nevarēja izkļūt no tā, un viņa apņēmusies pašnāvību in izmisums izvairīties: viņš noslepkavoti viņas "vai" Bush spiediena (nepārtraukti kriminālatbildības stalking Margie Schoedinger) mērķtiecīgi, lai piespiestu Schoedinger izdarīt pašnāvību patiešām uzskatāms par slepkavību, ja tā noslēdzās ar viņas nāves, "trāpījums" Enter "un atrast neskaitāmas rezultātus.)
    _____________________
    Andrew Wang
    (aka "izplata MACHINE")
    BS, Summa Cum Laude, 1996
    Mesija koledža, Grantham, PA
    Lower Merion High School, Ardmore, PA, 1993

  2. Douglas lwanga Said,

    Ok cilvēki patiešām iepazīt, ja tie mirs tas ir dīvaini .... Arios micheal nosaka šeit Āfrika jums HAV iedvesmojusi daudzas dancers.goodbye wacko

  3. Sarah Said,

    More IM LASĪJUMAM ziņojumus un līdzību abu ELVIS UN JACKSON IM cerot MICHAEL plānojis to ar ELVIS pēdējos pāris gados, un HAPPY UN ALIVE Kaut XX

  4. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    Gad .. Es patiešām ceru, ka viņš ir dzīvs cuz i love viņam Soo daudz un i nevar stāvēt uz kaut arī zaudēt viņam Soo drīz! I Love You MICHAEL!

Tēmas, ko sniedz: WordPress tēma - Pirmās Cash