Майкъл Джексън излъгвам Смърт

Дали крал на поп наистина мъртъв?

В една статия афиш на CNN.com е показа, че Лиза Мари Пресли е обявена за My Space страницата си, че Майкъл Джексън знае и говори на неговия страх от срещата на същата съдба, както баща си, Елвис Пресли.

Джаксън Говорих с нея около смъртта си по време на "дълбок разговор" отпреди 14 години за "обстоятелствата на смъртта на баща ми."

"В един момент той пауза, той започна много ме intensely и той заяви с почти спокойна сигурност" Аз се боя, че аз съм ще свърши като него, начинът, по който той направи, "Пресли писа.

"Аз веднага се опита да разубеди него от идеята, след което той просто shrugged рамената си и nodded почти Впрочем, сякаш, за да ме уведомите, той знае какво е знаел и това е вид от това."

Този разговор обитаван от духове Пресли като тя гледания телевизионно покритие на Джаксън смъртта в четвъртък.

Случайно, тъй като ние знаем, Майкъл Джексън е открит в дома си в четвъртък 25 юни, понесени като сърдечен арест на 50-годишна възраст. Макар, Елвис Пресли бе открит мъртъв в дома му, Graceland, и съобщава, че е починал от сърдечна аритмия, която по-късно установи, че е покрие. Според него системата е коктейл от десет предписани лекарства, взети в дози не лекар ще предпише:

В болкоуспокояващи Морфин и Demerol. Chloropheniramine и антихистамини. В успокоителни Placidyl и Vailum.
И накрая, четири наркотиците са били намерени в "значителни" количества: кодеин Един опиати, Ethinamate, в голяма степен, предписани в момента като "хапчета за сън," Quaaludes и barbituate или depressant, че никога не е бил идентифициран.

Тя също така е rumored, че Diazepam, Amytal, Nembutal, Carbrital, Sinutab, Elavil, Avental, и Valmid Намерени са в неговата система на смърт.

Там в момента е спекулации около личния лекар на Майкъл Джексън, който е общо мнение с него, когато той почина и се подозира, инжекционната го с голяма доза болкоуспокояващи лекарства. Този лекар все още е все още предстои да бъде разпитан от полицията.

Сходствата между смъртта на "Краля" Елвис Пресли и "Кралят на поп" продължава да се планината и изповеди на Лиза Мари Пресли, само добави към нашите подозрения.

Преглед на блога си пост в това е enitrety тук: http://bit.ly/5wR7p

  1. Най-добри пожелания Саид,

    Майкъл Джексън ще бъде значително пропусна!
    _____________________
    Скандал! Скандал! Скандал!

    СПЕШНА! СПЕШНА! СПЕШНА!

    Джордж У. Буш непрекъснато наказателна stalked Марджи Schoedinger до точката, че тя не можеше да се измъкне от нея, и тя се самоуби в отчаяние за бягство: той я убил.

    "В нея костюм, Марджи Schoedinger гласи, че Джордж У. Буш, извършени сексуални престъпления срещу нея, организиран морален тормоз и натиск върху нея, я членове на семейството и близки роднини и приятели. Както Schoedinger каза, че е силно препоръчително да си устата затворена. . . . Нещо повече, тя твърди, че Джордж Буш осъжда да покажа натиск върху нея до момента, когато тя се задължава самоубийство "(блог на drizzten).

    "Един от тези" много leasts' [е] Джордж Буш на личните съучастничество в смърт (убийство да бъдат точни) на моя приятел Марджи Schoedinger през септември на 2003 година. Определяне на точното местонахождение и контактите на [то] избран президент Джордж Буш на 21 септември чрез 22, 2003, следва да бъдат изцяло липсват в затруднено положение "(Leola McConnell-Невада Прогресивна демократична Кандидат за американския Сенат през 2010 г.).

    McConnell е вярно: Буш прилагане на натиск (постоянно наказателна претекст Марджи Schoedinger) целенасочено да сила Schoedinger да се самоубия прави в действителност представляват убийство, когато го доведоха я до смърт.

    Буш е расист мразя наказателни и мрази черни хора (моля не се колебайте да се видя с "ДЖОРДЖ У. БУШ е най-лошото ПРЕЗИДЕНТЪТ НА САЩ ИСТОРИЯ" блог). (Schoedinger беше Африка-американска жена.)

    Внимавайте: Ако президент на Съединените щати мрази "един за всички причини-той може непрекъснато наказателна стеблата един до точката, че никой не може да се измъкне от нея, и един в крайна сметка се задължава самоубийство в отчаянието да избяга. Не може убийството хората по този начин.

    Буш ще се размине си за убийство на Schoedinger-не с шерифа, прокурора или съда, желаещи да подкрепят върховенството на закона.

    Буш метод за убийството Schoedinger не могат да съществуват във вакуум: той трябва да има други хора, убити по същия начин.

    Буш трябва да призная, излез с имената на всеки един от хората, които той уби при отвратителен начин той убит Schoedinger, преминават изпълнение и съответно намеря себе си в пресечка, където той ще е свободен.

    (Има хиляди копия на горната информация в Интернет. Той съществува много широко във всички големи търсачки. Спокойно можете да отидете в някоя основна търсачка, тип "Джордж У. Буш непрекъснато наказателна stalked Марджи Schoedinger до точката, че Тя не можеше да се измъкне от нея, и тя се самоуби в отчаяние за бягство: той убит я "или" Буш прилагане на натиск (постоянно наказателна претекст Марджи Schoedinger) целенасочено да Schoedinger сила да извършат самоубийство прави в действителност представляват убийство, когато го доведоха я смърт, "Хит" Enter "и да откриете многобройните резултати.)
    _____________________
    Андрю Уан
    (известен още като "за разпространяване на ТА")
    BS, сбор заедно Laude, 1996
    Месията колеж, Grantham, PA
    По-ниски Merion гимназия, Ardmore, БКП, 1993

  2. DOUGLAS lwanga Саид,

    Добре хората наистина да се знае кога ще умре този странно .... Arios micheal тук в Африка HAV ви вдъхнови много dancers.goodbye wacko

  3. Сара Саид,

    ЗА ПОВЕЧЕ IM четене докладите и подобие на Елвис И Джаксън IM надявам МАЙКЪЛ е планирала това с Елвис през последните няколко години и е щастлив и жив SOMEWHERE XX

  4. MichaelJacksonIsStillAlive Саид,

    Да .. Наистина се надявам той е жив cuz аз го обичам soo много и не мога да стоя на макар и на загуба го soo скоро! I Love You МАЙКЪЛ!

Тема е предоставена от: Wordpress Тема - Първа Парични