AEG Live meg nyerni insurance claim ha Michael Jackson halál ered, kábítószer-túladagolás

11. július 2009
admin

AEG Live voltak támogatói mögött Michael Jackson's comeback túra. A feltétel teljesítését O2 Koncertek, Michael Jackson volt köteles átadni az öt órás orvosi vizsga. Lloyds of London, a biztosító társaság bérelt esetleges veszteségek fedezésére járó Koncertek, hogy egy független orvos repülnek ki New Yorkban, hogy a vizsgát, és azt mondták AEG Live elhaladt a repülő színeket.

Ha Michael Jackson volt, hogy az összeget a felírt gyógyszereket, hogy a média is állítja, hogy nem is felvette a vérvizsgálat során orvosi vizsga hónappal ezelőtt?

Ennek eredményeként a vizsga, AEG Live biztosított a biztosítási fedezet az első 22 koncerteket, de nem tudtuk, hogy mindenki teljes lefedettség 50 azt mutatja, hogy a költsége 500 millió dollárt. Majd most fizet milliókat visszatérítés jegyek, ha azonban a szurkolók dönthetnek arról, hogy a jegyeket kicserélni, melyet kifejezetten a jegy által létrehozott Michael Jackson magában, kényelmes módon, hogy AEG-re is puccs néhány saját monetáris veszteségeket.

AEG Live kap egy több millió dolláros kifizetést a műsor, ha a biztosítók jelentések összeköti a szupersztár azon áthaladó, hogy a kábítószer helyes -, mert a politika magában foglalja a halál túladagolás.

AEG Live főnökeik kivett egy $ 17,5 millió kötvényben a Lloyd's of London abban az esetben, ha egy egészségügyi válságot okozott volna Jackson, hogy húzza ki a 50-date London lakóhely.

Ha a kábítószer bebizonyította, hogy a lejátszott részt Jackson halála AEG vezetők képesek lesznek néhány megtérül a hatalmas veszteség -, de ha ő kimondta, hogy természetes halállal halt meg, a társaság ügyvezető igazgatója, Randy Phillips.

Úgy tűnik, nagyon kényelmes, hogy a biztosítási kötvény által fedezett AEG Live halálos túladagolás, de nem a halál természetes okok miatt. Úgy tűnik, hogy még kényelmesebb, hogy a média szinte azonnal elkezdte a jelentés, hogy Michael Jackson's szívmegállás szinte bizonyosan a termék ismételt kábítószer-használat és a kábítószer-túladagolás Demerol előtt is "meghalt".

Követelések tettek a Jackson család, hogy tudott ilyen kábítószer-függőség és a jelentések, hogy az énekesek szervezet már a tű jeleket is mondta, hogy hamis.

Szóval akkor miért tűnik, hogy a média annyira reménytelen, hogy minket úgy gondolja, hogy a kábítószer-függőség történet? Ez egyszerűen így AEG Live lesz valami visszatart a pénzt? Vagy azért, mert ez a leginkább hihető sztori, hogy mindannyiunkat elfogadni, hogy Michael Jackson tényleg halott?

Tags: média, Hírek, beszámolók
Posted in média, Hírek | Comments (38)

38 Válasz-hoz "AEG Live meg nyerni insurance claim ha Michael Jackson halál ered, kábítószer-túladagolás"

  1. MyBelovedMJ Says:

    A média az idióták, csak nézd meg, hogyan kezelik mindig Michael. Ezek egy csomó moreons, aki úgy gondolja, enything. De azt hiszem, tudom, hogy valami van is, de meg kell tartani azt is, hogy nem tudom megmondani, hogy a televízióban, mert akkor az egész világ tudni fogja kezdeni.

  2. DawneVee Says:

    Mind az interneten, az újságok, TV-vel, az idézett MJ vesz fel helyet Berry Gordy's crypt, míg a családi adatokat, ha eltemetni vele.
    Azt találta, hogy elég furcsa, úgy néztem rá.

    Csak még egy LIE MINDENKI ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Vajon ki kezdte, hogy hazugság az első helyen. Talán majd nézzétek meg.

    Később.

  3. littlesuemj Says:

    Azt is hangsúlyozni szeretné, hogy én soha nem fog jönni, hogy elfogadják mj halála, a világ nem ugyanaz nélküle.

  4. DawneVee Says:

    Egy másik személy kezdődő kérdésre MJ a "halál". Ez egy jó rövid videó.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Szeretlek MJ! Bárhol!

  5. DawneVee Says:

    Tudom, hogy már egy kicsit sok hozzászólás ma, de ez a link is, itt van pár jó a tények minket. Győződjön meg róla, hogy olvassa el a megjegyzéseket is.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl Says:

    Az én elméletem ... a vizsgálata Michael Jackson halála után, ezt most már több, mint két héttel a megfigyelési és az olvasás a cikkeket fogom találni, és minden korábbi cikkek megtalálom Azért jöttem, hogy ezt a következtetést, mert túl sok forrás csak ne add fel, mit viszont egy fekete póló, fehér ing? és azt hiszem egy időben ő volt a fájdalom Addicted gyógyszert, ha a tárgyalás folyik a gyermek molesting esetekben., de ez a csoda, nézd meg a stressz okozta vele volt bizonyított nem bűnös, azt hiszem, susog segítséget a kábítószer-problémát, és van egy tartsa meg .. azt hiszem, még akkor is, ha szomorú volt, van a gyermekkori lett hozzászoktat a reflektorfénybe, és nem sikerül. ez olyan nehéz kapok régi így megragad, hogy bármit meg lehet tartani, hogy a fiatalok, mint a gyerekek, plasztikai sebészet, néhány, a flúgos trükkök jött ki. de összességében Azt hiszem megpróbált segíteni a világ Azt hiszem, azt hitte, egy ember önmagában gyógyít a világ. wow volt harcol a vesztes csatát ... és az ő természete, amely azt hiszem, az emberek nem értik, így készült mindenféle pletykák róla azt akarta, hogy neki ott szinten . de hitt az igazságot, és mindig is akartam, hogy a rekord egyenes úgyhogy vissza vágok hinni, amit mindig is tanította az igazságot lesznek .. ... Két hét után már minden az orvosok már az összes hír az addikció talán a család volt a beavatkozási tervet 2003-ban .. mi a helyzet az elmúlt egy évben nem gondolod, hogy lenne tudni, mi folyik abban a házban ..? Már a tervezés visszajön túra másfél éve azt mondták, így nagyobb, mint thriller, és azt hiszem, ez az, hogy a savó meg vidám kap egyenes választ most vissza a elmélet azt hiszem, a fehér ember halt meg, hogy a Jackson-ház Jackson egy csaló, aki beteg és Terminálablak Jackson fizetett valamennyi kezelést, ezért ő az orvosi számlákat annyira drága, és úgy vélem, Jackson már Londonban várja a paraszt ki turné és azt hiszem, a szikla a világ e comeback és egyértelműen a Mind egy comeback

  7. MyBelovedMJ Says:

    És akkor még nem volt a kábítószer, a fene vagyok tire hallani a médiában eveywhere beszélni róla.

  8. Samantha Says:

    Természetesen a média az idióták!
    Ezek tönkre Michael, és mint az, amikor elterjedt a szóbeszéd róla molesting a gyermekek,
    Fájt Michael. Ez olyan szomorú, én is szeretem annyira

    A Sajtó francba! Michaels a legjobb!

  9. Mimi Says:

    Samantha mész Gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee Says:

    Ó, a média, valami köze van a "furcsasága" (Úgy hívom uniqueness) alright.

    Nem tudom elképzelni, hogy hívják a gyermeket molesting pedophile rajongó mindig. Én valószínűleg tovább kábítószerek is.

    A média tele van szívtelen férfiak és nők, akik csak egy dolog érdekel magukat ... ... és azt fogja mondani, de bármit, hogy ki a sorból.

    Ezek szánalmas keselyűk és becsületesen játszanak nagy része azon a módon, MJ vált ki.

    De tudod mit mondok?

    Baszd meg a média .... WE (a rajongók) LOVE YOU MORE MICHAEL!

  11. Yoy Says:

    Nézd meg senkit az ET vagy egy show, ahol joe joe jacksons Jackson és barátja, aki látszólag egy közeli barátok éveken Majestik Magnificent végül eltörte a csend? mind az állítások teljesen értelmetlen, amit így még soha. Joe Jackson mondta az első sem volt, Michael jacksons kábítószerfüggőség majd amikor elmúltak Annyira dühös és mérges, mert senki nem tett semmit a kábítószer-függőség, amikor a család próbált megkísérelni a beavatkozás? WOW mondta volt clueless. Káprázatos Majestik is mondta, hogy ő is tudta, hogy a kábítószer-probléma még évekig. Aztán nézni a videót Michael Jacksons egykori újságíró, aki azt állítja, soha nem volt olyan család beavatkozás és az összes kábítószer állítások hamisak! és shes próbál egyértelmű a nevét. Hangzik túl furcsa!

  12. supermom75 Says:

    Nézd, nem hiszem, egy szót, hogy ez a boncolás első th mondja nincs jele gaztett szervezet nézett egészséges most már tű védjegyek egész testét get dna a testület kérem Mert én nem érzem, hogy õ volt érzem az orvos aki szintén nem volt licencelt a gyógyszer a Cali már kitört volna a törvényt, amely őt Meds a ppl closly, aki tudta, mondom neki, félt a tűk és a fájdalom és az, hogy ha nézem a ppolice már megtérült előtt, aki azt mondja, hogy nem tudja senki, és én sem értem, hogy a történeteket mérkőzés Én ex zsaru és nem azok, hogy a boncolás, hogy tényleg Michael Jackson, és miért nincs orvos aláírta a halotti bizonyítvány is itt egy másik dolog, hogy miért lenne a test őr mondjuk egy ember nem Michael Jackson az ember nem lélegzik csak hogy ott nyoma, mert nem mmichaels nevét nyilvánosságra második gondol róla létrehozott Meds fel az egész házat janet ment a saját előtt kereste meg, hogy miért van, hogy azt hittem senki sem hangosan a jelenetet, amíg azt mmichael keresett volna egy csomó pénzt egy csomó a média és a hírek, hogy nincs értelme, és itt a kicker Michaels család azt mondta, hogy ha veiwed neki az utolsó alkalom, hogy nézd csak, mint csodálatos volt alszik, de nem nyitott koporsót michael volna kívánatos, hogy a rajongók, hogy jó bye itt az új mentség nem volt nyitott koporsó, mert túl sok kárt az arcát értelme, ha nem respt CPR kárt egy arc, és tudja meg, hogy a mourge így én következtetést a La Pd út is változó történetek, ahol az orvos volt az idő és vele megtagadó aláírni a halotti bizonyítvány nincs válasz, hogy vagy nem érzések a temetésen, és itt van a csúcs, a biztosítási kötvény A londoni kiterjed adag felett, de nem okoz semmilyen natrual normális ember lehet a megoldás kap ujjlenyomatok a szervezet DNS-t kap a szülőktől bizonyítani Michael Michael, mielőtt dönt a gyilkosság

  13. LostHighlander Says:

    La Toya mondja azt a gyilkosságot.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS & attr = News

    Minden alkalommal, amikor olvastam egy cikket, mint ez, ha azok az emberek, akik tudták idézni MJ, úgy hangzik, mint azok leíró két különböző ember. Az egyik az egészséges, MJ, a másik valaki másnak, valaki a halál közelében, tele fájdalomcsillapítók és más, és még sok-sok tűt jeleket. Talán ez volt a haldokló román, nem az igazi MJ.

  14. m2kg Says:

    Nem vásárol az egész "kábítószer" dolgot sem. Csinál akárki emlékszem "Moonwalker" 1988-ban? Joe Pesci jellemét? Michael volt a kábítószerek ellen a filmet. Michael Jackson írta a történetet. Nem hiszem, hogy õ egy hyprocrite. Ha annyira a kábítószerek ellen, miért is kell nekik?

  15. m2kg Says:

    LostHighlander --

    A link, azt állítja, hogy LaToya volt a legközelebb Michael ... Én voltam az a benyomása, "Dunk volt. (Janet)

    Is, hogy egy nagyobb fotó a "vele" a ambulence. Pár dolgot akartam mutatni arra, ...

    A szemöldök, Michael szemöldöke egy magas pontra, hogy nem kerek.

    A bőr színét, vitiligo eltávolítja pigment a bőr. Ez a fickó úgy néz ki, mint egy szép szép tan.

    A mentõket, CPR nincs teendő a váll, ez tette a mellét. (Én a CPR tanfolyamok ...)

    Az egész dolog annyira fishy.

    Ja, és a cikket, azt hiszem, BS Newsoftheworld nem a legpontosabb a források IMO.

  16. carelesslove46 Says:

    A fotó Mihály a sürgősségi szobában a kórházban .. Tényleg nem
    hogy sokkal szoba mentőt. Már néztem mindenki véleményét az elmúlt néhány nap, és ott volt, hogy a szer voltam győződve róla, hogy Michael valóban szakaszában saját halálát .. olvasása után a LaToya interjú bár most nem olyan biztos .. Még Lisa Marie Presley, hogy Mike volt körülvéve pióca és fogas van .. A lány hiába próbált behatolni, hogy a fal az emberek, hogy neki, de közel volt hiábavaló. Ez az egész dolog csak ellenszenves ..

  17. thriller777 Says:

    az ember nem (és azt mondom, hogy a jelen idő, mert hes élve) a gyógyszer! im beteg a meghallgatáson! Igen, és a médiában, a szemetet, akkor csak azt felszít ellentmondás, hogy értékelés. amit minden amit valaha is megtörtént. Úgy értem, gyere. Michael egy szerető ember, aki soha nem csinál egy dolgot, mint a gyógyszerek, plusz van rémülve a tű! lehetővé teszi, hogy valódi ppl!

  18. MyBelovedMJ Says:

    Samantha, van, hogy te corret Ezek rajongó volt kiabálás: F ** k a sajtó, Michael te vagy a legjobb. (És Michael, ha valaha shoould ez, sajnálom káromkodás:)) Michael `s szerv is néhány Bary haverok is, hogy kiderült, hogy egy hazugság. Meg kell, hogy komolyan el storys egyenes. És Jermaine, Saif hogy egy napon akarta volna Michael burried a Neverland. Ehh "egy" nap. Mi a fenét jelent. Holnap, egy hét, vagy 10 év lol. Ismételten, ez a család is rossz, hogy segítsen Michael ezen. Sajnos nem bűncselekmény

  19. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

    Tényleg nem érdekel, mi folyik itt .... Folyamatosan jön vissza, hogy ezen a honlapon, hogy emlékeztetve magam, hogy Michael még mindig életben van .. Tényleg igazán hiányzik ... I Can't Stop Crying OMG ... Remélem, hogy egy ideig FELVÉTELE OFF nyugodj meg, meg ilyesmi ... .... A MÉDIA Becsszó Tönkretették .... FUK a sajtó, MICHAEL UR THE BEST!

  20. JC.LOVES.MJ Says:

    @ mg2k:
    Teljesen egyetértek a moonwalker dolog, én valóban figyelte a múlt night.and Teljesen egyetértek azzal, hogy ő isnt álszent cos énekelte így passionatly a dolgokat hittek, úgyhogy higly kétség hes gonna go do kábítószer wen HES teljesen ellen , a mint neki énekelni a dalt gyógyítsa a világ majd megyek és megölése a bálnák és hogy a gyermekek Afrika enni patkányok.
    anyone else agree?

  21. wilkesxgurl Says:

    Kíváncsi vagyok, aki letette a parókáját ő halála fotót?

  22. LostHighlander Says:

    Tudom, hogy ezek a bulvárlapok, de ez a La Toya, amit mond, és itt egy hosszabb interjú vele (és egyéb hírek média fölerősödő történet)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  23. ejay5131 Says:

    Próba MJ, O2 MJ, és ez az új videó MJ all is különböző. Soha nem nézett ki, hogy más csak 3 hónapon belül. Teljesen nem hisznek a média, hogyan lehet egy ember "állítólag" be a sok különböző gyógyszerek egyszerre? Az egyetlen dolog, amit nem, nem értem, ha a rendőrség záródniuk az orvosok, akik elő, hogyan fogja ezen orvosok nehogy üldözni? Nem látom az embereket, hogy börtönbe megy, csak hogy segítsen MJ menekülési élet? Hogyan lehet, hogy eredménye lehet kerülni? És hogyan lehetne MJ át a fizikai test, ha már a tű jeleket, és ha volt, kábítószert, mint azok azt állítják, hogy nem jelenik meg a fizikai. Én titally egyetértenek abban, hogy a mentők fénykép nem MJ a próba videót. És hogy senki nem kap ez a fotó, senki nem tudja a nevét, vagy mi photograper média kivezető ő dolgozik. Miért voltak a Jackson külön beszélt a TMZ idő alatt MJ volt a kórházban? Tudom, hogy a valódi MJ él, de biztosan halott a számunkra. Ő soha nem jön vissza és a kockázat az ellenőrzést a rajongók és a média. Nézze meg, hogyan reagált mindenki whenhe vádolt volt ... nem tudom. Az egész MIA ody dolog hírnök túl, mintha Berry Gordy fogja megnyitni a kriptába, hogy tarts ki, hogy MJ miközben hol eltemetni vele. Ez az, amit a temetés otthon van. Miért családja mondjuk úgy nézett ki, békés és alszik saját magán megtekintésére, de 2 órával később mi, a köz-, sem a nyitott koporsó, mert azt jelentették arca sérült a CPR. Sajnálom, de minek is csinálnak a fejét, ami okozhat ilyen trama, hogy nem lehetett eddig?

  24. loveandpeace Says:

    Nem, a sürgősségi fotó vették kívül a mentőt. Ez hozta meg a srác nevét Chris Weiss. Nekem is ez meg a jobb oldalon a mentők, sem a hátsó, mint látod a vagyonvédelem blokkolta a Windows kezében. Ha nézem, ott van a piros árnyalatú, mint a mérlegelés, Chris viselt egy piros póló. Azt mondta, a mentők 20 perc alatt vett szabadság, ami furcsa volt neki, mert azt mondta, hogy a szívmegállás. Az kell, a bal belül 8-10 perc. Ő egy paparazzi fog Medschool.

  25. MyBelovedMJ Says:

    Én haer meg teljesen. Az embereknek szükségük van, hogy a storys straigth. De véleményem szerint ez csak idő kérdése, mielőtt valaki felfedi az igazságot, Michael, hogy él. Latoya majdnem sikerült lol

  26. wilkesxgurl Says:

    Tud valaki pont a kábítószert, hogy nekem a Neverland képeket a tmz

  27. ejay5131 Says:

    Más kérdés, a képen a lap tetején. Ha ez csak "próba" Miért vannak a nagy "ez van" az backsground? Azt nem, nem kell ez a próbák a Staples Center, és miért van csak jelen, ezt a fotót, de nem láttam a próba viseo?

  28. ejay5131 Says:

    Sajnáljuk VIDEÓ

  29. supermom75 Says:

    Sajnálom, de én nem hiszek a wrd latoya azt mondta, hogy úgy hangzik, szakaszos és mentek be a házba, mielőtt még a keresés nem KNO ember nem hiszem, hogy egy szó, és ha tudja a bolond A világ imposters tud bolond családja, akik tudták róla kevés bizalmat nekem is

    @ yoy Vicces, hogy a Majestic Magnificent Épp böngészés is humoros, hanem olvassa el ezt
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    és ez talán ez az oka annak, hogy Michael elszökött így a rossz info a múltja is egyértelmű neki
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  30. bghoppy Says:

    Ráadásul a család azt mondja, hogy a nyitott koporsó előtt, a Forst gyepen.
    Ha nézem a mentők lövés rajtad cső, akkor az egyik srác fokozzák a mellékhatások a mentők és a vakut. Ez után egy órát vesz hátoldalként ki rá az utcán (ami egy másik zászló, B / C szakmai tehergépkocsi vezetőt is mondani érkezéskor, akkor vissza, amint megláttam a kaput, vagy a nagyon kaptak jármű megfordult letöltést, míg a beteg, akkor is hallom, picking a vezető nincs sziréna, és senki nem is nagyon izgatott a haldokló király pop), akkor látni fogja a nagyfiú blokkolja a hátsó ablak a mancsok , de a srác ugrik fel a jobb oldali ablakban a húzás amb indul el.

  31. carelesslove46 Says:

    Michael valószínűleg nem adja át a fizikai aki túra biztosítási .. Ő lehet, hogy alternatív terápiák.
    Lehet, hogy a beadottnál valamit, hogy ő úgy reagált, olyan módon, hogy végül is öli meg .., ha ő
    a sok gyógyszer vényköteles, talán érezte, hogy elfogadható volt, mint a kábítószert "előírt"
    a doktor. Azt soha nem használt tiltott drogot.
    Akárhogy is .. Majd talán soha nem tudja a teljes igazságot. Majd vitatkozunk ezen évek .. Mint azt ma is az Elvis. Azt hiszem, most, hogy Michael meghalt .. De voltak emberek, aki nyilvánvalóan nem volt jó neki. Remélem a családját is eléri az alját ez borzalmas tragédia.

  32. ejay5131 Says:

    Tud valaki elküldeni a mentők kapcsolatot a sudio, köszönöm!

  33. ejay5131 Says:

    Ahggh, Audio (darn billentyűzet)

  34. Sosh Says:

    Ha Ejay5131

    Az utolsó próba volt a végső rehearsel. Szóval mindent kipróbált az utolsó alkalom. Emellett a fény-, video-audio.

    De ha összehasonlítani a "múlt" a képeket, hogy az "előző" próba videó, ez úgy néz ki mint a képeken is photoshopped. Ezek colourfull, ott látszanak a méhek több hatások tevékenykedik a vissza és az új ismeretek, mint a videó. Talán ez volt az oka a késedelmes kiadása Ilyen képek és videók.

  35. MissC Says:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Ez a fickó nem igazán jó része mindezt. Talán a "Michael", aki rohant a kórházba? Úgy értem, a bőr hasonlít az egyik a mentők, és tudjuk, hogy Mike nagyon halvány, nagyon halvány, és akkor még nem volt világos, ha légzési vagy haldoklik.

    Továbbá, néhány nappal ezelőtt a napi mail közzétette e http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks a Michael-meggyilkolt-I-nemezzel start.html bár ne Nem tudom, ha meg kell tenniük LaToyas szó olyan komolyan.

    Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, erre remélhetőleg egy nap (és hamarosan) az igazat fogja mondani. Mindig van.

  36. JC.LOVES.MJ Says:

    I dont think volna fecskendezze maga látta, ahogy gyűlölte tű-és kábítószer összesen zavaró: S

  37. mjfan Says:

    Azt is megállapították, hogy nagyon furcsa, hogy ő, hogy a kábítószer-probléma, de ez nem jelenik meg a fizikai. Ha ő volt a kábítószer-probléma, hogy már folyik az egy kicsit, majd azt mutatja, akár a fizikai. Az egyetlen mód, hogy nem mutattak ki, ha valaki fudged dolog, hogy őt fedezi, így a turné is tovább ... ... vagy nem volt a kábítószer.

    Nos, nem kétséges, hogy már függővé, hogy a fájdalom gyógyszer előtt. Beismerte annyira egy televíziós klip 1993-ban az első sor az állításokat.

    Én is nagyon érdekesnek találom, hogy a biztosítás nem terjed ki rá, ha halt meg egy kábítószer-túladagolás, de nem természetes okok miatt. Ez nagyon furcsa.

    Ha ő volt a kábítószer-rendszere mikor végeztek a fizikai, hogy nem biztosítani neki a kábítószer-túladagolás következtében. Biztosítási vállalat próbál kijutni biztosításával minden, ami "már meglévő".

    Bár azt hiszem, hogy a fizikai érzékelik, valamint azt a kikötést, hogy a biztosító nem fizet a kábítószer-túladagolás, néz rám, mint egy gyilkosság parcellán, nem hamisítható halál.

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.
Másolás védett Chetan 's WP-CopyProtect.