Michael Jackson Mistyfikacja Mirtis

Ar karalius Pop tikrai mirė?

AEG Live buvo rengėjams už Michael Jackson's grįžimas kelionių. Kaip sąlyga atlikti O2 Koncertai, Michael Jackson buvo reikalaujama perduoti penkių valandų medicinos egzaminas. "Lloyds of London, draudimo bendrovės, išnuomotų padengti jokių nuostolių, susijusių su Koncertai, turėjo nepriklausomą gydytoją skristi iš Niujorko į nurodytą egzaminą, ir AEG Live buvo pasakyta, jis vyko su plaukioja spalvų. width=400

Jei Michael Jackson buvo atsižvelgiant suma receptinių vaistų, kad žiniasklaida yra teigiama, nenorėjo, kad buvo surinkti tiriant kraujo per šį medicinos egzamino mėnesių senumo?

Dėl egzaminą, AEG Live užtikrintoms draudimą pirmasis 22 koncertų, tačiau nepavyko gauti padengimas visapusiškai 50 rodo, o tai kainavo 500 milijonų dolerių. Jie dabar moka milijonus grąžinti bilietus, nebent Tačiau gerbėjai pasirinkti savo bilietą iškeisti į specialiai suprojektuoti bilietą sukūrė Michael Jackson sau patogiu būdu, kad AEG galėtų vėl perversmo, kai kurie iš jų pinigų nuostolių.

AEG Live gaus kelių milijonų dolerių išmokų iš parodos's draudikų jei ataskaitos susieti superžvaigždė's perduoti narkotikų yra teisingi - nes jų politika apima mirties perdozavimo.

AEG Live vadovai ėmėsi iš $ 17,5 mln draudimo polisą iš Londono Lloyd's atveju sveikatos krizės sukeltų Jackson traukti iš savo 50-dienos Londonas gyventi.

Jeigu vaistai yra įrodyta, kad dalyvauti Jackson mirties, AEG vadovai galės susigrąžinti kai kuriuos iš jų didelius nuostolius - bet jei jis nusprendė, kad žuvo dėl natūralių priežasčių, atsižvelgiant į bendrovės vyriausiasis Randy Phillips.

Būtų labai patogu, kad draudimo poliso laikomas AEG Live taikoma mirties perdozavimas, bet ne mirties dėl natūralių priežasčių. Atrodo, būtų dar patogiau, kad žiniasklaidos beveik iš karto pradėjo pranešti, kad Michael Jackson's Širdies arešto buvo beveik neabejotinai produkto pakartotinai narkotikų vartojimo ir perdozavimo narkotikų demerol prieš jis mirė ".

Pretenzijos buvo padaryta Jackson šeimai, kad jie žinojo apie tokių narkotikų ir teigiama, kad dainininkų įstaiga buvo taikoma adatos ženklai taip pat sakė, kad klaidinga.

Taigi, kodėl gi jis, atrodo, kad žiniasklaida taip beviltiška, ir mes visi tikime, kad narkomanija istoriją? Ar tai paprasčiausiai todėl AEG Live bus kompensuoti kai kuriuos savo pinigus? Ar jis, nes jis labiausiai tikėtina tekstą daro mus visus sutikti, kad Michael Jackson tikrai mirė?

  1. MyBelovedMJ Said,

    MEDIA yra dobrzy, tik pažiūrėkite, kaip jie visada traktuojamos Michael. Jie krūva moreons, kurie tiki enything. Bet manau, kad jie žino, kad kažkas yra ne taip gerai, tačiau jos turi išlaikyti jį, jie negali pasakyti, kad dėl televizijos, kyla visame pasaulyje būtų pradėti wondering.

  2. DawneVee Said,

    Visi per internetą, spaudą, televiziją, tai cituojamą MJ yra pradėti vietos Berry Gordy's Kriptoje o šeimos skaičiai, kur palaidotas jo.
    Mes nustatėme, kad gana keistai, taip, aš mačiau ją.

    Just Another Lie EVERYONE ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Įdomu, kurie pradėjo, kad tenka į pirmąją vietą. Maybe I'll tikrinti, kad iš.

    Vėliau.

  3. littlesuemj Said,

    Aš taip pat norėčiau pabrėžti, kad aš niekada susitaikyti su MJ mirties, pasaulis yra ne tas pats, be jo.

  4. DawneVee Said,

    Kitas asmuo pradeda klausimą MJ's "mirties". Tai geras, trumpą video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Love you MJ! Wherever you are!

  5. DawneVee Said,

    I know I've buvo komandiravimo truputį daugiau šiandien, bet tai čia nuoroda taip pat turi geras faktų mums visiems. Būtinai perskaitykite pastabas per.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl Said,

    mano teorija ... apie tyrimo Michael Jackson mirties, po daugiau nei dvi savaites, dabar stebėjimo ir skaityti visus straipsnius galima rasti ir visus pastaruosius straipsnius galite rasti Aš atėjau į šią išvadą, nes per daug išeities tiesiog nėra įtraukti ne,,, Kaip jūs ruožtu juodas vyras tee marškinėliai baltos spalvos? ir aš manau, vienu metu jis buvo priklausomas nuo Skausmo kai bandomasis vyko apie vaiką MOLESTING atvejais. bet tai bet įdomu pažvelgti į stresą sukėlė jam, kuriuos jis buvo įrodyta ne kaltas, manau, jis šlamesys pagalba jo narkotikų problemą ir turite laikyti jį .. Taip pat manau, kad nors jis buvo liūdna apie savo vaikystėje jis tapo Pripranta prie dėmesio ir nebuvo jame. ji yra taip sunku gauti senatvės, kad jums pritraukti į ką gali išlaikyti savo jaunystės, tokių kaip vaikai, plastinė chirurgija, kai kurie Wacko sztuczek Jis atėjo kartu su. bet visose aš tikrai manau, kad jis bandė padėti Pasaulis Manau, jis manė, vienas žmogus tik gali uzdrawiać pasaulyje. wow jis kovoja pralaimėta kova ... ir už tai gamtos Manau žmonės nesuprato, kad jie sudaro visų rūšių gandai apie jį jie norėjo pateikti jam ten lygiu . tačiau jis tiki tiesą ir visada norėjo nustatyti įrašų tiesiai jis kovojo atgal manyti, kad jis visada buvo mokoma tiesos bus stipresnis .. ... Po dviejų savaičių dabar visi gydytojai išeina su visos naujienos jo priklausomybės gal šeima atliko intervencijos planu, 2003 m. .. ką galima pasakyti apie pastaruosius metus ne tu galvoji jie turi žinoti, kas vyksta toje namo ..? Jis buvo planuoja grįžti turas pusantrų metų, todėl buvo pasakyta, didesnis nei trileris ir manau tai, kad yra išrūgų you cant gauti tiesiai atsakyti dabar atgal prie mano teorija Manau balta vyras, mirė Jackson namas buvo Jackson apgavikai, kurie buvo terminale blogai ir Jackson sumokėta už visą jo gydymas kodėl jo medicinos sąskaitas buvo tokie brangūs, ir aš tikiu, Jackson jau Londonas laukia jo Wieśniak nuo kelionių ir aš manau, kad jis bus roko pasaulyje su šia jėga ir aišku jo pavadinimas viena jėga

  7. MyBelovedMJ Said,

    Ir jis buvo ne apie narkotikus, Damn i am męczš klausos žiniasklaidos eveywhere kalbėti apie tai.

  8. Samantha Said,

    Žinoma MEDIA yra idiots!
    Jos sugadina michael, Ir kaip juos skleisti gandus apie jį MOLESTING vaikai,
    skauda michael. Jis buvo taip liūdna, Aš myliu jį labai

    Damn SPAUDOS! Michaels THE BEST!

  9. Mimi Said

    Samantha tu Gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee Said,

    O žiniasklaida turėjo kažką daryti su savo "Dziwaczność" (aš vadinu tai vienintelė) alright.

    Aš negaliu įsivaizduoti, yra vadinamas vaikas MOLESTING pedophile beproti visą laiką. Aš turbūt daugiau apie narkotikus per.

    Žiniasklaida pilnas Nejūtīgs vyrams ir moterims, kurie tik rūpintis vienas dalykas ... patys ... ir jie kalbėti ir daryti ką tik perkelti į gretas.

    Jie yra apgailėtina Orlovas ir sąžiningai atlikti didžiulį dalyvauti būdas MJ jau paaiškėjo.

    Bet žinote, ką aš sakau?

    Sraigtiniai jums žiniasklaidos .... MES (mėgėjams) LOVE YOU MORE MICHAEL!

  11. YOY Said,

    Ar kas nors stebėti, ET arba kai rodo, kur joe jackson ir joe jacksons draugo, kuris, matyt, buvo artimi šeimos draugai daugelį metų Majestik Puiki galiausiai įveikė savo tyla? tiek jų teiginiai visiškai nėra prasmės ką nors padaryti. Joe jackson sakė per pirmąjį jis neturėjo jokios idėjos apie michael jacksons narkomaniją tada, kai jis mirė, jis tiek proto ir piktas, nes niekas iš nieko apie jo narkomaniją kai šeimos bandė bandymas intervencijos? WOW sakė jis Clueless. Taip pat Majestik Puiki sako, kad jis taip pat žinojo apie narkotikų problemą daugeliui metų. Tada ir žiūrėti vaizdo Michael Jacksons buvęs publicistas, kurie teigia, ten niekada nebuvo šeimoje intervencijos ir visų narkotikų teiginiai yra melas! ir she bando aišku jo pavadinimą. Garsai taip pat keista!

  12. supermom75 Said,

    atrodo i don't believe žodį jį gauti šio pirmojo oji autopsiją sako jokių požymių Faulowanie įstaiga atrodė sveikos dabar jis adatos ženklai visos jo kūno gauti DNR iš korpuso prašome Cause I don't feel ji jam i feel gydytojas kuris taip pat buvo ne licencijuotos kad vaistai Kalis būtų jau sumušė teisę duoti jam Meds visi ppl kurie closly žinojo, kaip sako jis bijo adatų ir skausmo, ir kad, jei žiūrėti į jį ppolice buvo išmokėta prieš kurie sako jie negali žinoti niekas ir i tai niekas jų istorijas atitinka I am a ex policininkas ir ne jie turi įrodyti, į skrodimą, kad iš tiesų yra Michael Jackson ir kodėl neturi gydytojo pasirašytas mirties liudijimą, taip pat čia yra dar vienas dalykas, kodėl gi jo kūno apsaugos pasakyti žmogus ne Michael Jackson žmogus negali kvėpuoti tik padengti to seka, nes jie atskleidžia mmichaels pavadinimas antroji apie tai įsteigti įdėti Meds viso namo Janet nuvyko į namus, kol jie ieškojo jis tai kodėl aš niekas garsiai ant scenos iki ji buvo ieškojote mmichael turėjo daug pinigų daug žiniasklaidos ir naujienų, kad nėra prasmės, ir čia yra skandalistas Michaels šeimos sako, kad kai jie veiwed jį paskutinį kartą jis atrodo nuostabus, kaip jis buvo miega, bet ne atvira Casket michael pageidautų, kad jo gerbėjai pasakyti gera atā čia yra nauja dingstimi nebuvo atidaryti Skrynia, nes buvo per daug žalos jo veido prasme kada respt CPR žalą asmuo ir galima nustatyti, kad ne mourge todėl mano išvados la PD yra tolokai nuo pat keičiasi istorijas, kai gydytojas buvo visą laiką ir jį atsisako pasirašyti mirties liudijimą nėra atsakymo į šį arba jokių emocijų per laidotuves ir čia yra skandalistas draudimo poliso už Londonas apims daugiau nei dozės, bet ne natrual sukelti normalus žmogus galėtų skaičius this out gauti pirštų atspaudus iš organizmo gauti DNR iš tėvų įrodyti michael yra michael Prieš nusprendžiant dėl žmogžudystės

  13. LostHighlander Said,

    La Toya sako jis buvo žmogžudystė.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. Html? OTC-RSS & Attr = Naujienos

    Kiekvieną kartą, kai aš perskaičiau straipsnį kaip tai kur jie buvo pacituota žmonės, kurie žinojo, MJ, jis skamba kaip jie apibūdinami dviejų skirtingų žmonių. Vienas iš jų buvo sveikos MJ, o kitas buvo kažkas, kas nors netoli mirties, visiškai skausmo ir kitų narkotikų, ir buvo daug adatos ženklai. Gal tai buvo miršta Rumunų, o ne realiu MJ.

  14. m2kg Said,

    I don't įsigyti visą "narkotikų" ką nors. Ar kas nors prisimena "Moonwalker" 1988 metais? Joe Pesci pobūdžio? Michael buvo su narkotikais filmą. Michael Jackson parašė istoriją. Aš nemanau, kad jis yra hyprocrite. Jei jis taip prieš narkotikus, tai kodėl jis turėtų būti apie jas?

  15. m2kg Said,

    LostHighlander --

    Pagal šią nuorodą, ji teigia, kad Latoya buvo arčiausiai Michael ... Aš po įspūdžių "Dunk" buvo. (Janet)

    Be to, kad yra didesnių nuotrauka "Go" ir ambulence. Šiek tiek aš norėjau atkreipti dėmesį į ...

    Į antakiai, Michailo antakiai turi didelį tašką, jie ne atvirkščiai.

    Odos spalvos, Vitiligo pašalina visus pigmentas nuo odos. Šis vaikinas atrodo jis gana malonų poilsį.

    Į paramedikų, CPR dar nebuvo ant pečių, tai padaryta ant krūtinės. (Aš, kurių buvo imtasi CPR kursai ...)

    Visa tai yra tik tiek žuvytę.

    O ir straipsnis, manau, BS Newsoftheworld nėra pats tiksliausias šaltinių TJO.

  16. carelesslove46 Said,

    Foto Maiklą į Neatidėliotinos kambarį ligoninėje .. Ten tikrai nėra
    kad daug kambarys karetkę. Aš ieškau ne visiems pastabas per pastaruosius keletą dienų ir buvo kartus buvau įsitikinęs, kad Michael iš tiesų etape savo mirties .. Po svarstymo Latoya interviu, nors aš nesu tikras .. Net Lisa Marie Presley pareiškė, kad Mike buvo apsupta siurbėlė ir pakabos ant .. Ji bandė veltui prasiskverbti kad sienos žmonėms priartėti prie jo, bet tai buvo beprasmiška. Visa tai yra tik bjaurus ..

  17. thriller777 Said,

    žmogus nėra (ir i pasakyti, kad dabartinė įtampa, nes HES gyvas) apie narkotikus! im serga klausos, kad! ir taip, kad žiniasklaida yra šiukšles, jie tiesiog nori Wzniecać ginčų gauti įvertinimai. Thats visi jie kada nors padaryta. I mean come on. Michael yra mylėti žmogų, kuris niekada daryti, pavyzdžiui, narkotikų, taip pat jis terrified adatų! leidžia gauti realaus ppl!

  18. MyBelovedMJ Said,

    Samantha, ir turi corret jums Jos gerbėjai buvo wrzask: F ** k spaudos Michael jums yra geriausi. (Ir Michaelis, jei shoould kada nors pamatyti, gaila davimo:)) Apie Michael `s įstaigos, maždaug Barai bičiukai vietoje, kad buvo paverstas į kitą melas. Jos turėtų rimtai gauti jų storys tiesiai. Ir Jermaine, Saif, kad jis vieną dieną norėjau Michael burried ne Neverland. Ehh "vienas" dieną. Ką po velnių visa tai reiškia. Rytoj, per savaitę arba 10 metų Lol. Vėlgi, ši šeima yra blogai, kad padėtų michael apie tai. Atsiprašome Nr nusikaltimą

  19. Tati Said

    http://www.youtube.com/watch?v=IllRnoB4OgM

  20. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    I really don't care what's going on .... Aš nuolat grįžti į šią svetainę nuolat primindamas sau, kad Michaelis vis dar gyvas .. I Really Really MISS him ... I can't stop crying ... OMG Aš tik tikiuosi, kad jis ĖMIMUI tikrą laiką off to Nurimkite IR stuff ... .... ŽINIASKLAIDAI Honestly sugadina jam .... FUK SPAUDOS, MICHAEL UR THE BEST!

  21. JC.LOVES.MJ Said,

    @ mg2k:
    ir visiškai sutinka su moonwalker tai i tiesų stebėjo jį paskutiniais night.and i visiškai sutinku, kad jis isnt Veidmainiai cos jis pele taip passionatly apie tai, ką jis tiki, kad i higly abejonių HES gonna go do narkotikų Wen HES visiškai prieš juos , jo kaip jis dainuoti daina uleczy pasaulis tada bus ir žmogžudystė visi banginiai ir suteikti vaikams Afrika valgyti žiurkes.
    niekam sutinkate?

  22. wilkesxgurl Said,

    i wonder, kurie pateikia savo PERUKAI dėl jo mirties nuotrauką?

  23. LostHighlander Said,

    Aš žinau, tai yra bulvariniams, tačiau tai, ką La Toya sako ir čia yra daugiau interviu su juo (ir kitų žiniasklaidos yra pirkti šį tekstą)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  24. ejay5131 Said,

    Repeticijoms MJ, O2 MJ, ir ši nauja vaizdo MJ visiems atrodo skirtingai. Aš niekada atrodė, kad skiriasi tik 3 mėnesius. Aš visiškai netiki žiniasklaida, kaip vienas žmogus "tariamai" bus tiek daug skirtingų narkotikų vienu metu? Tik aš don; t suprasti tai, jei policija uždarant dėl gydytojų, kurie buvo išrašyti, kaip tie gydytojai išvengti persekiojami? Aš nematau žmonių vyksta į kalėjimą tik padėti MJ pabėgti gyvenime? Kaip galima tuos rezultatus reikėtų vengti? Ir kaip gali MJ praeiti fizinio jei jo kūnas buvo taikoma adatos ženklus, ir jei jis buvo Oburzony primena savo teigdamas, nenorėjo, kad rodo į fizinį. Aš titally susitaria, kad greitosios pagalbos nuotrauka NĖRA MJ iš repeticijoms vaizdo. Ir kaip kas gauti šią nuotrauką, ar kas nors žino pavadinimą, photograper ar žiniasklaidos lizdo jis dirba. Kodėl buvo Jackson konkrečiai kalbėti su TMZ metu MJ buvo ligoninėje? Žinau, kad realus MJ yra gyvas, bet jis tikrai miręs mums. Jis niekada negalėjo grįžti ir rizikos visus tikrinimu iš sirgalių ir žiniasklaidos. Pažiūrėkite, kaip visi reagavo whenhe buvo kaltinamas ... žinote. Visa VRM ody dalykas yra messed up pat ir AS JEI Berry Gordy ketina atidaryti savo Kriptoje pakabinti ant MJ o jie nusprendžia, kur palaidoti jį. That's what laidotuvių namų yra. Kodėl jo šeima sako jis atrodė taikiai ir miegamosiose jų privatus peržiūrėti bet 2 valandas vėliau mums, visuomenei, negali būti atidaryti Skrynia, nes buvo pranešta apie jo veidas buvo pažeista iš CPR. Man labai gaila, bet ką jie daro savo veidą, kad galėtų sukelti tokius trama, kad jis negalėjo būti?

  25. loveandpeace Said,

    Ne, neatidėliotinos nuotrauka buvo atsižvelgta ne į greitosios pagalbos. Jis buvo priimtas pagal a guy pavadintas Chris Weiss. Per mane jis buvo priimtas dešinėje pusėje, greitosios pagalbos, o ne atvirkščiai, kaip jūs galite pamatyti sargybiniu užblokuotas langai su savo ranką. Jei žiūrėti į jį, todėl atspalvių raudonos kaip atspindys, Chris buvo nešioti raudoną marškinėlius. Jis sakė, kad greitosios pagalbos užima 20 minučių palikti, kuris buvo nelyginis jo, nes jie pasakė, kad širdies. Kad turėtų iš kairės per 8 iki 10 minučių. Jis Paparazzi ketina Medschool.

  26. MyBelovedMJ Said,

    Aš Haer jums visiškai. Žmonės turi gauti jų storys straigth. Bet, mano nuomone, tai tik laiko klausimas, kol kas nors atskleisti tiesą michael yra gyvas. Latoya beveik tai lol

  27. wilkesxgurl Said,

    gali kas nors punktas narkotikų į mane, Neverland nuotraukas tmz

  28. ejay5131 Said,

    kitas klausimas, nuotraukos viršuje šį puslapį. Jei tai tik "repeticija" kam jie dideli "tai ji" iš backsground? Jie don; t reikia tai repeticijoms ir Staples centras, ir kodėl jis tik šioje nuotraukoje, o ne vertinti, repeticijoms viseo?

  29. ejay5131 Said,

    Atsiprašome VIDEO

  30. supermom75 Said,

    I am sorry but i don't believe a wrd Latoya pasakyti, kad atrodo, kad scenoje ir jie išvyko į namus, kol jie turėjo ieškoti i don't Kno vyras i don't believe it vieną žodį ir jei jis kvailas, kad Pasaulis su imposters jis kvailas jo šeimos, kurie žinojo mažai apie jį pasitikėjimą man taip pat

    @ yoy smagu jums išugdyti majestic magnificent i buvo tiesiog peržiūrėti tai juokinga, bet perskaitykite šį
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    o tai gal todėl michael pabėgti, kad visos blogai informacijos apie jo praeitis būtų aišku jam
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  31. bghoppy Said,

    Plius šeima sako, kad buvo atviras karstas prieš ne Forst vejos.
    Jei žiūrėti į greitosios pagalbos strzałów jums vamzdis, galite matyti vienas vaikinas žingsnis iki pusėje, greitosios pagalbos ir Flash. Tai po to, kai jie vieną valandą klaidingus rezultatus į gatvę (kuri yra kita vėliavos, b / c profesionalūs sunkvežimių vairuotojas jums atvykus jums atgal, kai tik pamačiau tuos vartus, arba mažų mažiausiai turėjo transporto priemonė pasuko maždaug tuo tarpu kitur pacientui, taip pat galite išgirsti jų pasirinkti, kad vairuotojas, nėra sirena, ir niekas labai džiaugiamės apie mirti karaliaus pop), pamatysite didelį vaikinas blokuoti atgal langai su savo kojų , bet vaikinas peršoka iki pusės lango dešinėje kaip amb prasideda traukiamosios away.

  32. carelesslove46 Said,

    Michael tikriausiai buvo perduoti fizinių savo kelionių draudimo .. Jis galėjo į alternatyvių gydymo būdų.
    Galbūt jis buvo sušvirkšta ką jis sureagavo į tokiu būdu, kad galų gale mirė .. Be to, jei jis buvo
    imtis daug receptinių vaistų, tada galbūt jis mano, kad buvo priimtinas kaip narkotikai buvo "nustatytas"
    pagal daktaro. Jis niekada nebūtų naudojama nelegalių narkotikų.
    Bet kuriuo atveju .. Mes tikriausiai niekada žinoti visą tiesą. Jie bus diskutavo šiuo metų .. Kaip jie vis dar su Elvis. Manau, kad dabar, Michael mirė .. Tačiau buvo žmonių aplink jį, kad aiškiai nebuvo geras jam. Aš tiesiog tikiuosi, jo šeima gali gauti iki dugno šios žiaurios tragedijos.

  33. ejay5131 Said,

    gali kas nors įdėti greitosios pagalbos ryšį su sudio, thanks!

  34. ejay5131 Said,

    Ahggh, Audio (Lāpīt klaviatūra)

  35. Sosh Said,

    Norėdami Ejay5131

    Paskutinė repeticijoms buvo galutinis rehearsel. Ir viskas yra išbandyta dėl pastaruoju metu. Be to, apšvietimo, vaizdo garso.

    Tačiau jei lyginti "paskutinis" nuotraukas į "paskutinę" repeticijoms vaizdo, atrodo, kad nuotraukos yra photoshopped. Jie yra spalvoti, tačiau atrodo, bičių daugiau poveikis veikiančioms nugaros ir įgytomis žiniomis, nei vaizdo. Gal tai buvo priežastis, dėl kurių uždelsė juos atleidžia iš šių nuotraukų ir video.

  36. MissC Said,

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Šis vaikinas tikrai galėjo būti visų šio. Galbūt "Maiklą", kurie buvo mesti į ligoninę? Aš turiu galvoje, savo odą panašus iš vieno į greitosios pagalbos ir mes žinome, Mike labai šviesiai, daug šviesiai ir jis vis labiau šviesiai jei nebuvo kvėpavimas arba miršta.

    Be to, kelios valandos per parą paštas paskelbtų šią http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-nužudyti-I-veltinio-start.html nors I don ' inau, jei mes turime imtis LaToyas žodis SO rimtai.

    Džiaugiuosi, aš ne tik dėl to, tikiuosi, viena diena (ir greičiau) tiesa bus atskleista. Jis visada veikia.

  37. JC.LOVES.MJ Said,

    i dont think jis švirkšti pats matau kaip jis nekenčiama adatų ir narkotikų apskritai, nesuprantamas: S

  38. mjfan Said,

    Aš taip pat nustatė, kad yra labai keista, kad jis turėjo turėti narkotikų problemą, bet ji nebuvo rodomi dėl fizinių. Jeigu jis narkotikų problema, kuri buvo going on for awhile, tada ji buvo apie fizinės. Vienintelis būdas tai nebūtų rodoma, yra, jei kas nors Nesąžiningos atlikti dalykų gauti jam taikoma todėl, kad tokia kelionė gali vykti ... arba ... Jis buvo ne apie narkotikus.

    Dabar, be abejonės, jis buvo priklausomas nuo Skausmo anksčiau. Jis pripažino, kiek per televiziją klipas 1993 m. per pirmąjį kaltinimų.

    Aš taip pat atrodo labai įdomu, kad draudimas apimtų jo, jei jis mirė nuo narkotikų perdozavimo bet ne dėl natūralių priežasčių. Tai labai keista.

    Jei jis turėjo narkotikų savo sistema, kai jie atliko fizinį jie nėra apdrausti jį narkotikų perdozavimo. Draudimo bendrovės bando gauti iš draudimo, kas "iš anksto turima.

    Nors aš manau, kad fizinės pervedama PLUS sąlyga, kad draudimo būtų mokėti už narkotikų perdozavimo, žiūri į mane kaip žmogžudystė sklypo, o ne padirbti mirties.

  39. idontknow Said,

    Nežinau, ar aš tikiu, kad MJ yra gyvas - bet miręs ar gyvas, yra kažkas labai GREITOJI ir paslaptinga aplinkiniai jo mirties. Kodėl visos ataskaitos konflikto? Kodėl mes nežinome, kurioje ši institucija yra dabar? Kodėl gydytojas atsisakydamas bendradarbiauti? Iš esmės, kas po velnių vyksta?

  40. wilkesxgurl Said,

    Aš šį mesti interesting, nes jie sakė, kad kūnas buvo popierius baltas http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  41. michaeljacksonnotdead Said,

    ji vis dar atrodo kaip padirbtą mirties man - ne žmogžudystė.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    michael buvo išmokėta "die" - ne iš tikrųjų koncertai.

  42. MyBelovedMJ Said,

    Negalima imtis Latoyas žodžiai geros. Aš tai pažvelgti į tai, ką ji sakė ne confference kur buvo kalbant, ji sakė: Michael visada sako šeimos 1st, ir ventiliatoriai 2nd. Jis stebi kiekvieną singel vienas jums dabar, ir jis myli jus visi labai daug. DOH! Kodėl kalbame apie jį pressence prasme. Im malonu ji ne mano sesuo, sukelti jei i reikia padirbtų mane savo mirties, ji Sraigtiniai, kad ne. Aparrently lol

  43. wishful09 Said,

    Neatsargių,

    Im tam tikrus, jeigu Michael padirbti mirties (kurioje aš tikiu) mes žinome tiesą greičiau, ar planuojama ar ne. Michael doesnt atrodo tipo saugo šią paslaptį. Jis nori atskleisti tai, Im atspėti. Aš turiu galvoje tai genijus. Jei ne jis, kas va omyłkę ir tiesa bus atskleista. Mes tik turime laukti ir žiūrėti!

  44. Andrea Said

    Gal dabar Latoya sako, kad jis buvo "nužudyti" ištaisyti klaidą ji padarė ne "Nokia" centro! Haha.

    Sąžiningai, aš ne idėja! Šie žmonės geriau gauti jų istorijas tiesiai iki daugiau žmonių pradeda spėlioti!

  45. loveandpeace Said,

    Taigi vakar, įtarimai prasidėjo kylančius apie Jimi Hendrix buvo "nužudyti" savo vadybininku draudimo pinigus. Jis buvo priverstas imtis tabletes ir skandinti save vynu. Visa tai atrodo pažįstamas. Įdomu, kodėl jis taip ilgai, kad jie galėtų sužinoti, kas iš tiesų atsitiko su juo.

  46. loveandpeace Said,

    Tai toks akivaizdus. AEG samdyti gydytojo padaryti fizinę, Dr Tohme (Per mane?) Šis galėtų lengvai nustatyta jo perduoti ją, net jei jis blogas forma. Kaip labiau akivaizdu, kad galima buvo, nors turėjo ir buvo išmokėta tiems "plaukioja spalvų rezultatus. Pamiršote Dr.Murray, galbūt jis yra kreivas daktaras

  47. melia8383 Said,

    Aš tik šį svetainėje ....
    Jackson sesuo sako, kad jis mirė daktaras lova

    Londonas, liepos 12: Michael Jackson mirė ne savo miegamajame kaip pirmą kartą, tačiau dėl lova jo gydytojas, dr Konrad Murray visoje salėje, pagal pabaigoje dainininkės sesuo.

    "Nežinau tiksliai, kas nutiko, ar jis buvo duoti jam deguonies, tačiau Michael baigėsi ant lovoje. Gydytojas bandė suteikti jam CPR (gaivinimo širdies sustojimas) dėl lova, "News of the World cituojamą ją pasakyti.

    La Toya bandė apklausose Murray, kai ji atvyko į UCLA ligoninę, kur karalius Pop buvo imtasi.

    Ji sakė: "Paryžiuje buvo ašaros, ir man pasakė:" Yra dr Murray. Jis geriausias kardiologės visame pasaulyje, kaip galima tai padaryti su Daddy? "

    "Aš jam pasakė:" Pasakyk man, kas atsitiko? " Tačiau jis buvo miglotas ir tiesiog pasakė: "Jis tiesiog ne padaryti." Aš ne džiaugiasi, kad atsakymą, bet jūs turite būti atsargūs, nes vaikams buvo. Jaučiausi keistam, o ne teisė.

    "Tai buvo tik žmogus, kuris žinojo, kas buvo, bet jis ne man sakai. Ir tada jis išnyko, "pridūrė jis.

    - NTA

  48. loveandpeace Said,

    Patikrinkite komentarų apie "daktaras" išnuomotų Michael fizinės.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Straszne! nelaimė! dar blogiau! Chamas! didžiulis ego! Arrogant! "

    Aš tikiu, kad geros pastabos tikriausiai nuo jo ir jo personalo.

    Aš spustelėjote medicininė komisija įrašo, o ne profilius suderintos, kas yra šis vaikinas? Leonardo DiCaprio sugavimo mane jei galite?

    Ar tai yra tinkamas gydytoją.

    Ar jis Dr.Jack F. Tohme ar tiesiog Dr.Tohme Tohme.

    Matyt, jis eina, Jack ir Jacques. Are you kidding me?

  49. wilkesxgurl Said,

    Man įdomu, kaip tmz gavo nuotraukos iš Neverland Apnašas ir cant gauti kopiją į Ištretmas spaudinyje nuo narkotikų laikyti, jei kas gali paaiškinti man, prašome tai padaryti

  50. MyBelovedMJ Said,

    TMZ yra shitty televizijos stotis. But i just dziwili. Mes visi dabar žinome, kad "vaiduoklių" į Neverland, buvo šešėlis. Ir aš norėčiau žinoti, kas, kad šešėlis buvo, nes, jei žiūrėti į jį vėl ir vėl, šešėliai yra ilgi plaukai, ir atrodo patinka tai garbanotieji, kaip Michael `s. Please stop me if i garso crazy lol. Im just sako.

  51. mjlives Said,

    kodėl nėra jokių jo šeimos nariams ginant michael nuo šių narkotikų teiginius? Jūs tikitės juos įsiutęs su žiniasklaidos tainting savo brolio / sūnaus' s vaizdą net mirties, bet gal jie nori, kad žmonės galvoja jis overdosed po visas keistas draudimo polisas būtų išmokėti didelę laiko jei toksikologijos ataskaitos rodo, ką jis padarė ir dar they'd gauti nieko, jei jis mirė nuo paprastų širdies priepuolis

  52. bghoppy Said,

    Kas peržiūrėta kopiją šio politikos? NE Kodėl niekam nenori tikėti "Lloyds of London būtų faktiškai parašyti tokią politiką? Nr padengti natūralios mirties, bet perdozavimas yra gerai? Niekada nebuvo
    ir niekada nebus politikos patiko tai!
    Fizinė įrodymas yra tik tiesa, kuria galite pasitikėti. Nuotraukos ir vaizdo, ir heresay įrodyti nieko.

  53. dinamitas Said,

    Ar kas nors šis Latoya sakė ji atskleisti pavardes MJ žudikas jei policija dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  54. dinamitas Said,

    Ar kas nors šis Latoya sakė ji atskleisti pavardes MJ žudikas jei policija dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  55. Andrea Said

    kad nuoroda neveikia man dėl kokios nors priežasties! ji sako, kad puslapis nerastas. nors kitur gauti šią klaidą?

  56. dinamitas Said,

    Atsiprašome antra nuoroda yra klaidinga pirmąjį 1 teise

  57. mjlives Said,

    dinamitas šiame straipsnyje, atrodo, buvo imtasi žemyn wow beveik Latoya's yra Uciszać

  58. melia8383 Said,

    Gerai visiems Radau daina, It's really Crazy Unreleased iš Michiael Jackson Jis pasakoja apie tai, kaip jis "planavimas" jo ištrūkti iš "sistemos" ir "spaudimą", jis turi surasti vieta paslėpti nuo. (Thats, ką jis sako, daina) pavadinimą dainos yra Xscape (taip, tai realiai parašyti, kad taip.
    Jei jis padirbtas jo mirties, jis nuo spaudimo, jis turi palikti savo vaikus gale, jei nenorite, kad žmonės žinotų, kad jis "negyvas"). Jei vaikai yra su savo šeima, jis visada matys juos. Latoya sakė jis nenorėjo daryti, kad 50 rodo, kad greičiausiai, kodėl ji buvo Kūrėjas ne O2 konferencijoje! Ji buvo jam rehearsing ir video, jei jis planuoja jo išeiti, jis turi bendradarbiauti, tiesa? AEG apdrausti "perdozavimas"? KODĖL?

  59. Andrea Said

    pirmoji nuoroda neveikia man! Sutinku su mjlives. Atrodo Latoya yra tylėti.

  60. melia8383 Said,

    Aš, jei jis nori, kad žmonės žinotų savo miręs

  61. dinamitas Said,

    Thats strange pirmos 1 veikia mane, bet kuriuo atveju jos apie dailystar.co.uk jei u wanna check it out

  62. supermom75 Said,

    ok čia yra tai, su latoyas pareiškime ji vieną kartą sakė, kad jis buvo 2 mln jo namuose ir papuošalai dingo ir tai buvo maždaug tik valandas po mirties ateis Latoya ir Janet nuvyko į apgyvendinimo po jo mirties, kol jie paieškos ir jie geriau gauti jų istorijas tiesiai nes Jermaine sakė jis artimiausiais metais jo kaulų View: Memories ir aš vis dar dirbame rasti šiame puslapyje ir anksčiau žmogus tai sako, kad mergaitės ir pamačiau įstaiga pirma ir kad jernaine ir jo žmona parodė po ir tik thgirls pamačiau jį sakė jis atnešė vaikams į peržiūrėti savo tėvo, ir tada jis sako Latoya padarė ateis vyras

  63. dinamitas Said,

    Kodėl tai, kad Latoya ir joe jackson manote, kad jis buvo nužudyti ir kitų šeimos pasakė nieko, Janet buvo labai ramiai, nes ji appered metu apdovanojimai rodo, ir dėstė jis buvo arčiau su Janet ir ne Latoya?

  64. melia8383 Said,

    yeah Aš visada maniau jis buvo spinta su Janet?

  65. dinamitas Said,

    I never liked Latoya ji visada atrodo netiesus ir už save, Theres kažką savo Thats off išleidimą į mane

  66. mjlives Said,

    Tiesa michael buvo arčiausiai Janet iš visų brolių ir seserų ir ji ne pasakė žodį
    Taip pat jei kas nors buvo jo "stuburą" buvo Katherine ne Jermaine jis pareiškė memorialinis nors būtų teisinga gal jis tiesiog pasakė, kad jis jaustųsi arti mikrofono metu

    dinamitą, kad svetainė veikia dabar ir i skaityti kas Latoya sakė, matyt, ji mano, nors ir gana žmonių grupė surengė žmogžudystė michael uždirbti .. įmanoma. gal AEG turėjo jį nužudyti, nes jis atsisakė tai daryti 50 koncertų, ir jie žinojo jo įrašų pardavimai per stogą po jo mirties (kurį jie)
    yra kas nors, nors manoma, kad galbūt Latoya yra tyčia klaidinti visuomenę, kad žmonės galvoja jis buvo nužudyti, ir todėl tikrai mirė, ir nebepasirodys apklausose galimybė, kad jis padirbtas jo mirties? tai galėtų būti dar vienas būdas padėti žmonėms, toli nuo tiesos ir daugiau informacijos, kad išėję iš šios vadinamosios žmogžudystė mažesnė tikimybė, kad žmonės bus apsvarstyti mirties apgaulė. ir taip pat atrodo labai įtartinas, kad Faulowanie buvo atmesta beveik iškart, o dabar savaites vėliau bus išnagrinėti iš naujo. nors ji niekada nebuvo atmesta ir kažkas buvo gulėti arba jie bando mesti mums ne takas
    love this site Btw komentarų yra irytujące stebėti su nors admin galbūt galėtų organizuoti jiems geriau

  67. dinamitas Said,

    Manau, kad galbūt jie tryin KRISKITE mums ne su visa žmogžudystė dalykas,
    jei jis buvo nužudytas ir tikiuosi, kad maurai, kas jį nužudė puvinio kalėjimo už tai, bet ir vis dar tiki savo širdyje, kad HES gyvas.

  68. supermom75 Said,

    check this out sklypo thickens
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  69. supermom75 Said,

    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/aegs-concert-insurance-covered-drug-overdose_20789.aspx

  70. supermom75 Said,

    http://www.stuff.co.nz/entertainment/celebrities/2563323/Jackson-insurance-covers-overdose

  71. supermom75 Said,

    ieškoti šiame AEG sakė jie sumokami, bet jie ne savo paslaugù
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  72. supermom75 Said,

    pamatyti tai tikrai liūdna jei žiūrėti į visus pasikeitė istorijos dabar
    http://www.examiner.com/x-12767-US-Headlines-Examiner ~ y2009m7d12-Michael-Jackson-contradiction ir painiavos-apie-savo gyvenimo ir galutinis dienų

  73. dinamitas Said,

    Radau šį įdomų šeimos problemų su savo brolių pasakoja artimas draugas MJ fatališkas situacijas jis aprašo,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  74. supermom75 Said,

    kurių viena yra michael lol ir tai ateis per daug impersonators
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson.htm
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson2.htm
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson3.htm
    http://findarticles.com/p/articles/mi_m1355/is_n20_v92/ai_19847139/

  75. supermom75 Said,

    @ dinamitas aš žinojau tik žinojo ir tu jums rasti šio ačiū

  76. He.is.alive Said,

    Šios MJ impersonators yra puikiai atrodo ir panašios jos padengia mūsų brangūs nerandamų draugui atrodo teisę tikslo, wow! Man patiko jų visų ... tik, kaip gerai jie gali "Moonwalk"?

  77. dinamitas Said,

    Lol jie daug dvigubinamas jiems pradedant 2 pamiršti kas michael atrodo

  78. admin Said,

    The Michael Jackson Mistyfikacja mirties Forumas dabar yra ir veikia ir paruoštas naudojimui. Nedvejodami pradėti naujų temų ir toliau savo diskusijas ten, lengviau valdyti aplinką.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Administratorius

  79. loveandpeace Said,

    Man atrodo jie nieko panašaus Michael, galbūt E'Casanova ir Carlo Riley labiausiai. Na bet kuriuo atveju, vienas jo impersonators nėra prisijungęs į jo myspace nuo birželio 25. myspace.com / benjjackson. Nors jis nėra tiksliai primena Maiklą, tiesiog Makes Me Wonder.

  80. charliechaplin Said,

    = Michael Jackson's grįžimas kelionių. Kaip sąlyga atlikti O2 Koncertai, Michael Jackson buvo reikalaujama perduoti penkių valandų medicinos egzamino .=

    Gal MJ vyko medicinos egzaminus, nes iš pradžių buvo 10 rodo. Jis gali būti paskelbtas fiziškai 10 rodo, bet ne 50!

    Make sense?

  81. ejay5131 Said,

    Ei Admins / kita tikrai naudinga funkcija būtų suskirstyti nuotraukas ir vaizdo įrašus, kad JŪS paštu, kad galėtume juos rasti lengviau, jei žmonės pareikšti pastabas dėl jų, o kartais aš praleidžia daug laiko ieškoti jų.

  82. Little Susie 01 Said,

    vaizdo michael kur nugaros jis sako THIS IS IT .. kodėl doesnt ją rodyti HES repeticijoms vaizdo? forget jis toje pačioje vietoje? Lol ppl taip aklai, kad ši nuotrauka buvo photoshopped

  83. MyBelovedMJ Said,

    Supermom75. Tai toks akivaizdus, kad nė vienas iš jų yra Mike, Bet ačiū už, jis tik parodo mums "ONCE # dar kažkas yra worng Lol. Kiek imposters jis tiktų?

  84. YouRockMyWorld Said,

    Don't know if you guys seen it…Aperantly this video was uploaded 6 monthes ago…Same reason of the “death”… Was a hoax then…Could be a hoax now…

    http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  85. Goldie Said,

    this is all to weird?

  86. emmie Said,

    goldie
    do you have anymore news on the next door neighbour??

Pridėti komentarą

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.

Theme Provided By: Wordpress Theme - Pirmasis Pinigai