AEG Live που να κερδίσουν ασφαλιστικών αποζημιώσεων σε περίπτωση θανάτου Michael Jackson αποτελέσματα από ναρκωτικά Υπερδοσολογία

11η Ιουλίου, 2009
από admin

AEG Live ήταν οι υπεύθυνοι πίσω από Michael Jackson περιοδεία της οπισθοδρόμησης. Ως προϋπόθεση για τη διενέργεια των O2 Συναυλίες, Michael Jackson ήταν υποχρεωμένη να περάσει πέντε ώρες ιατρικές εξετάσεις. Lloyds του Λονδίνου, η ασφαλιστική εταιρεία προσέλαβε για να καλύψει τυχόν απώλειες που συνδέονται με την Συναυλίες, είχε ένα ανεξάρτητο ιατρό πετάξει από τη Νέα Υόρκη για να δώσει τις εξετάσεις, και AEG Live είπαν ότι πέρασε με επιτυχία.

Αν Michael Jackson ήταν λαμβάνοντας το ποσό των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που αντλείται από τα Μέσα Ενημέρωσης είναι, ότι δεν θα έχουν ενταχθεί σε μια εξέταση αίματος κατά τη διάρκεια αυτής της ιατρικές εξετάσεις μήνες πριν;

Ως αποτέλεσμα των εξετάσεων, η AEG Live εγγύηση ασφαλιστικής κάλυψης για τις πρώτες 22 συναυλίες, αλλά ήταν σε θέση να πάρετε την πλήρη κάλυψη όλων των 50 δείχνει με κόστος $ 500 εκατ. ευρώ. Θα σας τώρα πληρώνει εκατομμύρια εισιτήρια για την επιστροφή, αν όμως οι οπαδοί επιλέγουν να έχουν τα εισιτήριά τους για ανταλλαγή με τα ειδικά σχεδιασμένα εισιτήριο που δημιουργείται από τον εαυτό του Michael Jackson, ένα βολικό τρόπο που θα μπορούσε εκ νέου AEG πραξικόπημα ορισμένες από τις νομισματικές τους απώλειες.

AEG Live, θα λάβετε ένα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την αποπληρωμή των ασφαλιστών αν δείτε τις εκθέσεις που συνδέουν την superstar της περνώντας με τα ναρκωτικά είναι σωστά - γιατί η πολιτική τους καλύπτει το θάνατο από υπερβολική δόση.

AEG Live αφεντικά πήρε ένα $ 17,5 εκατ. από ασφαλιστήριο Λόυντς του Λονδίνου, σε περίπτωση κρίσης για την υγεία που θα προκαλούσε Jackson να σύρει έξω από την ημερομηνία 50-Λονδίνο κατοικία.

Αν αποδειχθεί ότι τα ναρκωτικά έχουν διαδραματίσει ρόλο στην Jackson θανάτου, AEG στελέχη θα είναι σε θέση να ανακτήσουν ένα μέρος από τις τεράστιες απώλειες - αλλά αν δεν αποκλείεται να του έχουν πεθάνει από φυσικά αίτια, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Randy Phillips.

Είναι πολύ βολικό το γεγονός ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχει στην κατοχή του AEG Live που καλύπτει το θάνατο από υπερβολική δόση, αλλά δεν θάνατο από φυσικά αίτια. Φαίνεται να είναι ακόμη πιο βολικό το γεγονός ότι τα Μέσα Ενημέρωσης σχεδόν αμέσως άρχισαν να αναφέρουν ότι Michael Jackson την καρδιακή ανακοπή ήταν σχεδόν βέβαιο ότι το προϊόν της επαναλαμβανόμενης χρήσης ναρκωτικών και μια υπερβολική δόση του φαρμάκου Demerol λίγο πριν αυτός πεθάνει ».

Οι αιτήσεις έχουν υποβληθεί από τον Jackson Οικογένεια, ότι γνώριζαν ότι δεν της εξάρτησης από τα ναρκωτικά και τις εκθέσεις τους τραγουδιστές που καλύπτεται από τον οργανισμό βελόνα σήματα είναι επίσης λέγεται ότι είναι πλαστά.

Επομένως, γιατί τότε όντως φαίνεται ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι τόσο απεγνωσμένα να έχουμε όλοι μας πιστεύουμε ότι η τοξικομανία ιστορία; Είναι τόσο απλά AEG Live θα ανακτήσουν ορισμένες από τα χρήματά τους; Ή είναι επειδή είναι η πιο αληθοφανής ιστορία μας κάνει όλους να δεχθούν ότι Michael Jackson είναι πραγματικά νεκρός;

Ετικέτες: Μέσα Ενημέρωσης, Ειδήσεις, Εκθέσεις
Ταχυδρομημένος μέσα Media, Νέα | Σχόλια (85)

85 απαντήσεις σε "AEG Live που να κερδίσουν ασφαλιστικών αποζημιώσεων σε περίπτωση θανάτου Michael Jackson Υπερδοσολογία αποτελέσματα από τα ναρκωτικά"

  1. MyBelovedMJ Λέει:

    Το MEDIA είναι ηλίθιοι, μόλις δούμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται πάντα Μιχαήλ. Είναι ένα μάτσο moreons, οι οποίοι θα πιστέψουν enything. Αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε ότι είναι κάτι, αλλά πρέπει να την κρατήσετε για τον εαυτό τους, δεν μπορούν να το πω αυτό από την τηλεόραση, τότε η αιτία όλου του κόσμου, θα αρχίσει να αναρωτιέται.

  2. DawneVee Λέει:
    π.μ.

    Όλα στο διαδίκτυο, εφημερίδες, τηλεόραση, είναι εισηγμένες MJ είναι ανάληψη Berry Γκόρντι χώρου στην κρύπτη της, ενώ η οικογένεια στοιχεία πού να θάψει τον.
    Διαπίστωσα ότι μάλλον περίεργο, γι 'αυτό προσβλέπει σε αυτήν.

    JUST ANOTHER LIE EVERYONE ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Αναρωτιέμαι που άρχισαν που βρίσκονται στην πρώτη θέση. Ισως θα ελέγχει αυτό.

    Αργότερα.

  3. littlesuemj Λέει:
    π.μ.

    Θα ήθελα επίσης να επισημάνω πως δεν πρόκειται ποτέ να έρθουν σε συμφωνία με το θάνατο του mj, ο κόσμος δεν είναι το ίδιο χωρίς αυτόν.

  4. DawneVee Λέει:
    π.μ.

    Ένα άλλο πρόσωπο που αρχίζει στην ερώτηση MJ του θανάτου ». Είναι ένα καλό, σύντομο βίντεο.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Σ 'αγαπώ MJ! Όπου κι αν βρίσκεστε!

  5. DawneVee Λέει:
    π.μ.

    Γνωρίζω ότι έχω απόσπαση λίγο πολύ σήμερα, αλλά αυτή η σύνδεση, επίσης, εδώ έχει κάποια πραγματικά καλή για όλους μας. Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τα σχόλια επίσης.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl Λέει:
    π.μ.

    θεωρία μου ..., για την έρευνα του Michael Jackson θανάτου, αφού κάνει πάνω από δύο εβδομάδες θα της παρατήρησης και της ανάγνωσης όλα τα άρθρα Ι και μπορεί να βρει όλα τα προηγούμενα άρθρα μου να βρείτε έχω καταλήξει στο συμπέρασμα αυτό γιατί πάρα πολλά πηγή μόνο δεν προσθέτουν up,,, πώς θα τη σειρά του ένα μαύρο άντρα ΤΕΕ λευκό πουκάμισο; και εγώ πιστεύω σε μια εποχή που ήταν εθισμένος με πόνο φαρμακευτική αγωγή, όταν η δίκη ήταν σε εξέλιξη σχετικά με το παιδί molesting περιπτώσεις. αλλά είναι να απορεί κανείς εξετάσει το στρες που προκαλείται τον οποίο δεν έχει αποδειχθεί ένοχος, πιστεύω ότι σε βοηθά ψίθυρος το πρόβλημα των ναρκωτικών και πήρε αναμονή της .. επίσης πιστεύω ότι ακόμα και αν ήταν θλιβερή σχετικά με την παιδική του ηλικία έγινε accustom με τα φώτα και ήταν αυτό που λείπει. είναι τόσο δύσκολο να παλιά έτσι μπορείτε να τον πάρετε για οτιδήποτε μπορείτε να κρατάτε για να σας τη νεολαία, όπως τα παιδιά, πλαστική χειρουργική, μερικά από τα κόλπα wacko ήρθε μαζί. αλλά συνολικά Πιστεύω πραγματικά προσπάθησε να βοηθήσει τον κόσμο Νομίζω ότι σκέψης ενός ανθρώπου και μόνο θα μπορούσε να θεραπεύσει τον κόσμο. wow ήταν καταπολέμηση ήττα ... και για τον χαρακτήρα που νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν κατανοούν κατασκευασμένα έτσι ώστε κάθε είδους φήμες γι 'αυτόν που ήθελε να τον στείλει εκεί επίπεδο . αλλά πίστευε στην αλήθεια και πάντοτε ήθελε να καταρριφθούν τόσο αγωνίστηκε πίσω αυτό που πιστεύεται ότι ήταν πάντα η αλήθεια θα επικρατήσει .. ... Μετά από δύο εβδομάδες τώρα όλοι οι γιατροί έχουν βγει με όλες τις ειδήσεις του εθισμού ίσως η οικογένεια έκανε ένα σχέδιο επέμβασης το 2003 .. τι γίνεται με το περασμένο έτος, δεν νομίζετε ότι θα έχει ξέρω τι συνέβαινε σε εκείνο το σπίτι ..; Είναι ήδη σχεδιάζει μια περιοδεία επανέλθω για ενάμιση χρόνο έτσι μας είπαν μεγαλύτερο από θρίλερ και πιστεύω ότι αυτό είναι αυτό που σας επίκλισης του ορού γάλακτος πάρτε μια ευθεία απάντηση τώρα πίσω στην θεωρία μου πιστεύω ότι το λευκό άνδρα που πέθανε στο σπίτι Jackson ήταν μια Jackson imposter τερματικό που ήταν άρρωστος και Τζάκσον που καταβάλλεται για όλες τις θεραπείας είναι ο λόγος για την ιατρική του λογαριασμούς ήταν τόσο ακριβό και πιστεύω Jackson ήταν ήδη στο Λονδίνο, εν αναμονή του χωριάτης off περιοδεία και πιστεύω ότι θα βράχο τον κόσμο με αυτή την επιστροφή και τη σαφή όνομα όλα μία επιστροφή

  7. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    Και δεν ήταν για τα ναρκωτικά, damn i am κουράζονται ακρόαση των μέσων μαζικής ενημέρωσης eveywhere μιλήσουμε.

  8. Samantha Λέει:
    π.μ.

    Φυσικά, το MEDIA είναι ηλίθιοι!
    Οι michael καταστράφηκε, όπως και το χρόνο που οι φήμες σχετικά με την εξάπλωση του molesting παιδιά,
    michael θα πληγωθεί. Είναι τόσο λυπηρό, τον αγαπώ τόσο πολύ

    Ανάθεμα ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ! Michaels THE BEST!

  9. Mimi Λέει:

    Samantha πάτε gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee Λέει:

    Ω τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχε κάτι να κάνει με την "παραξενιά" (εγώ αποκαλώ μοναδικότητα) εντάξει.

    Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα παιδί που ονομάζεται molesting pedophile φρικιό όλη την ώρα. Θα ψάξω άλλη για τα ναρκωτικά και εγώ.

    Τα μέσα ενημέρωσης είναι πλήρης άκαρδος των ανδρών και των γυναικών που μόνο για ένα πράγμα τους ... ... και θα πούμε και να κάνουμε κάτι για να ανεβείτε στις τάξεις.

    Είναι θλιβερό όρνια και ειλικρινά παίξει ένα τεράστιο μέρος στον τρόπο με τον MJ έχει αποδειχθεί.

    Αλλά ξέρετε τι να πω;

    Βιδώστε σας ... μέσα ενημέρωσης. WE (οι οπαδοί) LOVE YOU Περισσότερες ΜΙΧΑΗΛ!!

  11. Σε ετήσια βάση Λέει:

    έκανε ο καθένας για ρολόι ET ή κάποια δείχνουν όπου joe jackson και joe jacksons φίλο που προφανώς ήταν μια στενή οικογένεια φίλους για πολλά χρόνια Majestik Μεγαλοπρεπής τελικά έσπασε τη σιωπή; τόσο των αιτημάτων τους έγιναν απολύτως ό, τι δεν έχει νόημα έτσι ποτέ. Joe Jackson δήλωσε κατά την πρώτη δεν είχε ιδέα για michael jacksons τοξικομανία, στη συνέχεια, όταν απεβίωσε ήταν τόσο τρελός και θυμωμένος επειδή κανείς δεν έκανε τίποτα για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, όταν η οικογένεια προσπάθησε να επιχειρήσετε μια παρέμβαση;; WOW είπε ότι ήταν clueless. Επίσης Majestik Μεγαλοπρεπής επίσης είπε ότι ήξερε για το πρόβλημα των ναρκωτικών για πολλά χρόνια. Και στη συνέχεια, θα παρακολουθήσουν ένα βίντεο σχετικά με Michael Jacksons πρώην δημοσιολόγος ισχυρισμούς που δεν υπήρξε ποτέ μια οικογενειακή παρέμβαση και όλα τα ναρκωτικά είναι ψευδείς ισχυρισμούς! και προσπαθούμε να shes σαφές το όνομά του. Ακούγεται πολύ περίεργο τρόπο!

  12. supermom75 Λέει:

    εμφάνιση δεν πιστεύω ότι μια λέξη του πάρετε αυτό το πρώτο ου αυτοψία δεν λέει σημάδια φάουλ παίξει υγιές σώμα εξέτασε τώρα είχε βελόνα σημάτων σε όλο το σώμα του get DNA από το σώμα παρακαλώ αιτία δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο γιατρός Νιώθω που επίσης δεν είχε άδεια να φαρμακοποιώ στο Cali θα έχει ήδη έσπασε το νόμο που του παρέχει όλες τις meds PPL closly που ήξερε να λέει ήταν φοβούνται τις βελόνες και πόνο και ότι αν δει κανείς αυτή την ppolice έχουν εξοφληθεί πριν από αυτά που λέει Δεν γνωρίζω και δεν εννοώ δεν ταιριάζουν με τις ιστορίες είμαι πρώην αστυνομικός, καθώς δεν χρειάζεται να αποδείξει σε αυτοψία που είναι πράγματι Michael Jackson και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει υπογραφεί το γιατρό πιστοποιητικό θανάτου, επίσης, εδώ είναι ένα άλλο πράγμα γιατί θα του σώμα φύλαξης πω έναν άνδρα που δεν michael jackson άνδρας δεν αναπνέει μόνο για την κάλυψη υπάρχει μονοπάτι επειδή έκανε αποκαλύψει το όνομα mmichaels δεύτερο σκεφτείτε που έχει συσταθεί meds τεθεί σε όλο το σπίτι janet πήγε στο σπίτι πριν από την αναζήτηση είναι ο λόγος είναι ότι νόμιζα κανείς δεν είναι δυνατά για τη σκηνή ως έχει ερευνηθεί mmichael είχε πολλά χρήματα πολλά από τα μέσα ενημέρωσης και ειδήσεων δεν κάνουν αίσθηση και εδώ είναι η οικογένεια kicker Michaels είπε ότι όταν τον veiwed για τελευταία φορά να εξετάσει υπέροχη όπως ακριβώς ήταν δεν κοιμάται, αλλά ανοιχτό φέρετρο michael θα επιθυμούσε ότι για τους οπαδούς του να πει αντίο εδώ καλή είναι η νέα δικαιολογία δεν υπάρχει ανοιχτό φέρετρο επειδή υπάρχει μεγάλη ζημιά στο πρόσωπό του, όταν η έννοια respt CPR βλάβες σε ένα πρόσωπο και σας μπορεί να ορίσει ότι σε mourge ώστε να μου τη σύναψη la pd είναι πολύ μακριά και το μεταβαλλόμενο ιστορίες όπου ο γιατρός είχε όλο το χρόνο και τον αρνείται να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου δεν απαντώ σε ότι είτε δεν συναισθημάτων σε κηδεία και εδώ είναι το kicker την ασφαλιστική πολιτική για το Λονδίνο θα καλύψει κατά δόση, αλλά δεν προκαλεί καμία natrual φυσιολογικό άτομο σχήμα αυτό θα μπορούσε να πάρετε αποτυπώματα από το σώμα get DNA από τους γονείς έχει αποδείξει michael michael πριν να αποφασίσει για ανθρωποκτονία

  13. LostHighlander Λέει:

    La Toya λέει ότι ήταν δολοφονία.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html; OTC-RSS & attr = Ειδήσεις

    Κάθε φορά που διάβασα ένα άρθρο σαν αυτό στο οποίο είναι λόγια ανθρώπων που γνώριζαν MJ, ακούγεται σαν να περιγράφουν δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Το ένα ήταν το υγιές MJ, το άλλο ήταν κάποιος άλλος, κάποιος κοντά στο θάνατο, γεμάτη από παυσίπονα και άλλα ναρκωτικά, και είχε πολλά σήματα βελόνα. Ίσως αυτή ήταν η ρουμανική πεθαίνει, δεν το πραγματικό MJ.

  14. m2kg Λέει:

    Δεν αγοράζουν όλο το "φάρμακο" ούτε τίποτα. Υπάρχει κάποιος που θυμάται "Moonwalker" το 1988; Joe Pesci του χαρακτήρα; Michael ήταν κατά των ναρκωτικών για τα γυρίσματα της ταινίας. Michael Jackson έγραψε την ιστορία. Δεν πιστεύω ότι μια hyprocrite. Αν είναι τόσο κατά των ναρκωτικών, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα τους;

  15. m2kg Λέει:

    LostHighlander --

    Σύμφωνα με τη σχέση, αναφέρει ότι ήταν πλησιέστερα στο LaToya Michael ... Είχα την εντύπωση "βουτώ στον καφέ" ήταν. (Janet)

    Επίσης, ότι μια μεγαλύτερη φωτογραφία του «τον» στην ambulence. Ένα ζευγάρι με τα πράγματα που ήθελα να επισημάνω ...

    Τα φρύδια, Michael της φρύδια έχουν υψηλό σημείο, από όπου και αν δεν γύρου.

    Το χρώμα του δέρματος, λεύκη αφαιρεί κάθε χρωστικής ουσίας από το δέρμα. Ο τύπος φαίνεται να έχει μια πολύ ωραίο μαύρισμα.

    Η παραϊατρικού, CPR δεν έχει γίνει στον ώμο, θα του κάνει για το στήθος. (Έχω λάβει CPR μαθήματα ...)

    Το όλο θέμα είναι απλά για να ιχθυελαίου.

    Ω και το άρθρο, νομίζω ότι η BS Newsoftheworld δεν είναι η πιο ακριβή από τις πηγές του ΙΜΟ.

  16. carelesslove46 Λέει:

    Η φωτογραφία είναι του Μιχαήλ στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης στο νοσοκομείο .. δεν υπάρχει πραγματικά
    που πολύ δωμάτιο σε ένα ασθενοφόρο. Έχω την εξέταση όλων σχόλια των τελευταίων ημερών και υπήρξαν φορές που έχω την πεποίθηση ότι όντως Michael στάδιο δική του θανάτου .. Μετά την ανάγνωση της συνέντευξης LaToya όμως, τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρος .. Ακόμη Lisa Marie Presley δήλωσε ότι ήταν ο Mike περιβάλλεται από βδέλλα και κρεμάστρα του για .. Προσπάθησε μάταια να διεισδύσει το τείχος του λαού για να κλείσει με αυτόν, αλλά ήταν μάταιο. Το όλο πράγμα είναι λίγο αηδής ..

  17. thriller777 Λέει:

    ο άνθρωπος δεν είναι (και να πω ότι, στην παρούσα τεταμένη λόγω HES ζωντανός) για τα ναρκωτικά! im των ασθενών που άκουσε! ναι και τα μέσα ενημέρωσης είναι σκουπίδια, το μόνο που θέλουν να αναδεύεται μέχρι να αντιπαράθεση ειδικότητες. thats όλα αυτά ποτέ γίνει. Θέλω να πω έλα. Ο Michael είναι ένα στοργικό άνθρωπος που ποτέ δεν θα κάνουμε κάτι σαν τα ναρκωτικά, καθώς αυτός είναι τρομοκρατημένοι από τις βελόνες! Ας πραγματικό PPL!

  18. MyBelovedMJ Λέει:

    Samantha, έχω να σας corret Οι φίλαθλοι ήταν φωνές: F ** k Τύπο, Michael είστε οι καλύτεροι. (Και τον Michael, αν shoould δει αυτό, συγνώμη για την ορκωμοσία:)) Σχετικά με τον Michael `s σώματος σε κάποια Bary Dudes, ότι αποδείχθηκε ότι ήταν ένα άλλο ψέμα. Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά τους storys ευθεία. Και Jermaine, Saif ότι μία ημέρα ήθελαν να έχουν Michael burried κατά Ποτέ. Ehh "μία" ημέρα. Τι στο διάολο σημαίνει αυτό. Αύριο, σε μια εβδομάδα ή 10 έτη lol. Και πάλι, αυτό είναι κακό για την οικογένεια michael βοηθήσει σε αυτό. Συγνώμη Δεν επίθεση

  19. MichaelJacksonIsStillAlive Λέει:
    μ.μ.

    Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται .... Επαναλαμβάνω συνεχώς αυτή την ιστοσελίδα για να υπενθυμίζουν συνεχώς στον εαυτό μου ότι είναι ακόμα ζωντανός Michael .. I REALLY REALLY λείπει ... εγώ δεν θα ήταν δυνατό να κλαις ... OMG Ελπίζω μόνο ότι είναι SOME TIME OFF να ηρεμήσω και τέτοια ... .... THE MEDIA ειλικρινά HIM ... καταστράφηκε. FUK Τύπο, ΜΙΧΑΗΛ UR THE BEST!!!!

  20. JC.LOVES.MJ Λέει:

    @ mg2k:
    Συμφωνώ απόλυτα με την moonwalker πράγμα, και αυτό πράγματι παρακολούθησα τελευταία night.and Συμφωνώ απόλυτα ότι isn't υποκριτής cos Τραγούδησε μέχρι passionatly σχετικά με τα πράγματα που πίστευαν σε, λοιπόν, αμφιβολία higly HES θα πάνε κάνουμε ναρκωτικών χελώνι HES εντελώς εναντίον τους , το τραγούδι σαν αυτόν το τραγούδι θεραπεύσει τον κόσμο και στη συνέχεια και θα θανάτωση όλων των φαλαινών και δίνοντας τα παιδιά της Αφρικής για να φάνε τους αρουραίους.
    οποιοσδήποτε άλλος συμφωνεί;

  21. wilkesxgurl Λέει:
    μ.μ.

    Αναρωτιέμαι που έβαλαν την περούκα σε αυτόν, η θανατική φωτογραφία;

  22. LostHighlander Λέει:

    Γνωρίζω ότι πρόκειται για λαϊκές, αλλά αυτό είναι που La Toya λέει εδώ και μια συνέντευξη με την πλέον (όπως και τα άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι πήρε αυτή την ιστορία)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  23. ejay5131 Λέει:
    μ.μ.

    Πρόβα MJ, MJ O2, και αυτό το νέο βίντεο MJ εξετάσουμε όλα διαφορετικά. Ποτέ δεν φαινόταν ότι διαφορετικά σε 3 μόνο μήνες. Εγώ δεν το πιστεύω απόλυτα τα μέσα ενημέρωσης, πως μπορεί ένας άνθρωπος "δήθεν" για να είναι τόσα πολλά διαφορετικά φάρμακα σε μια φορά; Το μόνο πράγμα που Ι don? T καταλαβαίνω είναι εάν η αστυνομία είναι στο κλείσιμο για τους γιατρούς, οι οποίοι επιβάλλουν, το πώς αυτές θα αποφευχθούν οι γιατροί διώκεται; Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους που στη φυλακή μόνο και μόνο για να βοηθήσει MJ διαφυγής ζωή; Πώς θα μπορούσε το αποτέλεσμα να αποφευχθούν; Και πώς θα μπορούσε να περάσει μια φυσική MJ αν το σώμα του καλύπτεται από τον βελόνα σήματα, και αν ήταν drugged καθορίζονται όπως ισχυρίζονται τους, ότι δεν θα εμφανιστούν στον τομέα της φυσικής. I titally συμφωνούν ότι το ασθενοφόρο φωτογραφία δεν είναι η MJ από την πρόβα βίντεο. Και πώς κανείς πάρετε αυτή τη φωτογραφία, Ξέρει κανείς το όνομα του photograper ή ποια μέσα μαζικής ενημέρωσης διέξοδο που έχει για τα έργα. Γιατί ήταν οι Jackson μιλάει με TMZ ειδικά κατά τη διάρκεια του χρόνου MJ ήταν στο νοσοκομείο; Ξέρω τις πραγματικές MJ είναι ζωντανός, αλλά βρίσκεται σε εμάς σίγουρα νεκροί. Αυτός δεν θα μπορούσε ποτέ να επανέλθω και τον έλεγχο όλων των κινδύνων από τους οπαδούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κοιτάξτε όλοι πώς αντέδρασαν whenhe κατηγορήθηκε για ... ξέρετε. Το όλο πράγμα είναι ΜΙΑ ody θάλασσα πολύ, και σαν να Berry Γκόρντι πρόκειται να ανοίξει την κρύπτη να "κολλάει" για να MJ ενώ όταν αποφασίζει να θάψει τον. Αυτό είναι ό, τι το σπίτι για την κηδεία. Γιατί η οικογένειά του πω κοίταξε ειρηνική και στον ύπνο τους σε ιδιωτική προβολή, αλλά 2 ώρες αργότερα, εμείς, το κοινό, δεν θα μπορούσε να έχει ανοιχτό φέρετρο, επειδή έχει αναφερθεί το πρόσωπό του ήταν κατεστραμμένη από CPR. Λυπάμαι αλλά αυτό ακριβώς ήταν το πρόσωπό του να κάνει ότι θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια trama ότι δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί;

  24. loveandpeace Λέει:
    μ.μ.

    Οχι, η φωτογραφία ήταν έκτακτης ανάγκης που λαμβάνονται εκτός του ασθενοφόρου. Ήταν ένας τύπος που έλαβε το όνομα Chris Weiss. Πολύ μου είχε ληφθεί από τη δεξιά πλευρά της ασθενοφόρο, δεν την πλάτη, όπως μπορείτε να δείτε το σωματοφύλακα μπλοκάρει τα παράθυρα με το χέρι του. Αν κοιτάξετε, υπάρχουν αποχρώσεις του κόκκινου, ως αντανάκλαση, Chris φορούσε ένα κόκκινο πουκάμισο. Είπε το ασθενοφόρο χρειάστηκαν 20 λεπτά για την άδεια, η οποία ήταν περίεργη για αυτόν, επειδή είπε ότι ήταν καρδιακή ανακοπή. Η αριστερά του θα πρέπει μέσα σε 8 έως 10 λεπτά. Είναι ένας παπαράτσι θα Medschool.

  25. MyBelovedMJ Λέει:
    μ.μ.

    I haer σας εντελώς. Οι πολίτες πρέπει να τους storys straigth. Όμως, κατά τη γνώμη μου, είναι απλά θέμα χρόνου, προτού κάποιος που αποκαλύπτουν την αλήθεια της michael επιζεί. Latoya έκανε σχεδόν lol

  26. wilkesxgurl Λέει:

    το σημείο μπορεί κάποιος να μου ναρκωτικών στην Neverland φωτογραφίες για tmz

  27. ejay5131 Λέει:
    μ.μ.

    άλλο θέμα, η φωτογραφία στην κορυφή της σελίδας. Αν αυτό είναι μόνο "πρόβα" γιατί να έχουν το μεγάλο "αυτό είναι" στη backsground; Είναι έτσι? T ανάγκη αυτό σε πρόβες στο Staples Center, και μόνο γιατί είναι παρόντες σε αυτή τη φωτογραφία, αλλά δεν είδα στην πρόβα viseo;

  28. ejay5131 Λέει:
    μ.μ.

    Λυπούμαστε VIDEO

  29. supermom75 Λέει:
    μ.μ.

    Λυπάμαι, αλλά δεν πιστεύω ότι ένας wrd latoya είπε ότι ακούγεται σε τόσο σταδιακή και πήγαν στο σπίτι που είχαν πριν από την έρευνα δεν KNO άνθρωπος δεν πιστεύω ότι μια λέξη του και αν μπορεί να το κορόιδο κόσμο με imposters ο ηλίθιος μπορεί οικογένειάς του που γνώριζαν ελάχιστα γι 'αυτόν, επίσης, την εμπιστοσύνη μου

    @ αστείο σας φέρει σε ετήσια βάση μέχρι Majestic Μεγαλοπρεπής i was just περιήγηση είναι αστείο, αλλά διαβάστε αυτό
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    και αυτό ίσως αυτός είναι ο λόγος michael σκασε ώστε όλα τα κακά στοιχεία για το παρελθόν του θα ήταν σαφές
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  30. bghoppy Λέει:
    μ.μ.

    Πλέον η οικογένεια λέει ότι ήταν ένα ανοιχτό φέρετρο πριν Forst στο γρασίδι.
    Αν παρακολουθήσετε το ασθενοφόρο γυρίστηκε σε σωλήνα σας, μπορείτε να δείτε μία τύπος βήμα μέχρι την πλευρά του ασθενοφόρου και να αναβοσβήνουν. Είναι μετά από μια ώρα που λαμβάνουν υποστήριξη αναφέρονται στο δρόμο (η οποία είναι μια άλλη σημαία, β / γ κάθε επαγγελματικό φορτηγατζής θα σας πω μετά την άφιξή του, θα επιστρέψει σε μόλις είδε πύλες αυτές, ή σε πολύ λιγότερο είχαν την οχήματος στράφηκε γύρω από την ανάκτηση του ασθενούς, ενώ, επίσης μπορείτε να ακούσετε τους επιλέγοντας για τον οδηγό, δεν υπάρχει καμία σειρήνα, και κανείς δεν είναι πολύ ενθουσιασμένος για την πεθαίνει βασιλιάς της ποπ), θα δείτε μια μεγάλη τύπος μπλοκ πίσω παράθυρα με τα πόδια , αλλά ένας τύπος πηδά μέχρι τη δεξιά πλευρά ως το παράθυρο AMB αρχίζει το τράβηγμα μακριά.

  31. carelesslove46 Λέει:
    μ.μ.

    Michael πιθανότατα έκανε περάσει τη φυσική για την περιοδεία ασφάλισης .. Μπορεί να έχουν σε εναλλακτικές θεραπείες.
    Ίσως θα ήταν εγχυθεί με κάτι που ο ίδιος να αντιδράσει με τρόπο που έκλεισε μέχρι τη θανάτωσή του .. Επίσης, σε περίπτωση που θα ήταν
    λαμβάνοντας παρτίδες των ιατρικών συνταγών, τότε ίσως ένιωθε ότι ήταν αποδεκτή, όπως τα ναρκωτικά ήταν "συνταγή"
    από το Ιατρείο. Αυτός ποτέ δεν θα έχουν χρησιμοποιηθεί παράνομα ναρκωτικά.
    Είτε έτσι είτε αλλιώς .. Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα ποτέ δεν γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια. Αυτές θα πρέπει να συζητάμε γι 'αυτό εδώ και χρόνια .. Όπως και να εξακολουθεί να κάνει με τον Elvis. Νομίζω ότι τώρα που έχει πεθάνει Michael .. Αλλά υπήρχαν άνθρωποι γύρω του που σαφώς δεν ήταν καλή για τον ίδιο. Ελπίζω μόνο η οικογένειά του μπορούν να έχουν στο κάτω μέρος αυτής της φρικτής τραγωδίας.

  32. ejay5131 Λέει:

    μπορεί κάποιος μετά τη σύνδεση με το ασθενοφόρο sudio, ευχαριστώ!

  33. ejay5131 Λέει:

    Ahggh, Audio (μαντάρισμα πληκτρολόγιο)

  34. Sosh Λέει:

    Για να Ejay5131

    Η τελευταία ήταν η τελική πρόβα rehearsel. Έτσι, τα πάντα είναι δοκιμασμένο για μια τελευταία φορά. Επίσης, ο φωτισμός, βίντεο ήχου.

    Αλλά αν συγκρίνουμε την "τελευταία" φωτογραφίες με την "τελευταία" πρόβα βίντεο, φαίνεται ότι οι φωτογραφίες είναι photoshopped. Είναι colourfull της, φαίνεται να μέλισσα πιο δραστικές επιπτώσεις στο πίσω και από τα νέα στοιχεία σχετικά με το βίντεο. Ίσως αυτή ήταν η αιτία για την καθυστέρηση στην αποδέσμευση ΘΕΣ φωτογραφίες και βίντεο.

  35. MissC Λέει:
    μ.μ.

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Ο τύπος θα μπορούσε πραγματικά να είναι μέρος όλης αυτής. Ίσως "ο Michael" που έσπευσαν στο νοσοκομείο; Εννοώ, μοιάζει με το δέρμα του από το ένα για το ασθενοφόρο και γνωρίζουμε Mike είναι πολύ ανοιχτό, πολύ πιο ανοιχτό και θα ολοένα και πιο ανοικτό, αν δεν ήταν στην αναπνοή ή πεθαίνουν.

    Επίσης, πριν από λίγες ώρες ημερησίως mail δημοσιευθεί αυτό http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-δολοφονήθηκε-Ι-θεώρησαν-start.html αν και απ ' t γνωρίζω εάν θα πρέπει να ληφθούν LaToyas λέξη τόσο σοβαρά.

    Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη σε αυτό, ελπίζω σε μία ημέρα (και σύντομα), η αλήθεια θα βγει. Είναι πάντα.

  36. JC.LOVES.MJ Λέει:

    i dont πιστεύω ότι θα εισφέρει ο ίδιος δεδομένου ότι μισούσε τις βελόνες και ναρκωτικών συνολικά, σύγχυση: S

  37. mjfan Λέει:
    μ.μ.

    Επίσης, διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ παράξενο το γεγονός ότι το να έχουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά, αλλά δεν εμφανίζονται με τα φυσικά. Αν είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά που είχε εδώ και λίγο, τότε θα έχουν αποδείξει σε σχέση με τη φυσική. Ο μόνος τρόπος θα ήταν να μην έχουν δείξει μέχρι εξέδωσαν, είναι αν κάποιος τα πράγματα για να τον καλύπτει τόσο την περιοδεία θα μπορούσε να πάει για ... ... ή δεν ήταν για τα ναρκωτικά.

    Τώρα, δεν αμφιβάλλω ότι έχει εθιστεί σε φάρμακα πριν από τον πόνο. Παραδέχτηκε το πολύ σε μια τηλεοπτική κλιπ το 1993 κατά τη διάρκεια της πρώτης σειράς καταγγελιών.

    Όπως επίσης θεωρώ πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι η ασφάλιση θα καλύψει τον αν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αλλά δεν προέρχονται από φυσικά αίτια. Αυτό είναι πολύ παράξενο.

    Αν είχε κανένα ναρκωτικών του συστήματος, όταν διεξήχθη η φυσική δεν θα τον ασφαλίσει για υπερβολική δόση ναρκωτικών. Οι ασφαλιστικές εταιρείες προσπαθήσουμε να βγούμε από την ασφάλιση κάτι που είναι "προϋπάρχουσα".

    Αν και θα ήθελα να πιστεύω ότι η φυσική που πέρασε, καθώς και τη ρήτρα που προβλέπει ότι η ασφαλιστική θα πληρώσει για υπερβολική δόση ναρκωτικών, μου φαίνεται σαν μια δολοφονία οικόπεδο, δεν φαλκιδεύεται θάνατο.

  38. idontknow Λέει:
    μ.μ.

    Δεν ξέρω αν πιστεύω ότι είναι ζωντανός MJ - αλλά ζωντανός ή νεκρός, υπάρχει κάτι πολύ περίεργο και μυστηριώδη που περιβάλλει τον θάνατο του. Γιατί είναι όλες οι εκθέσεις συγκρουόμενα; Γιατί δεν ξέρω αν ο οργανισμός είναι τώρα; Γιατί να είναι ο γιατρός αρνείται να συνεργαστεί; Βασικά, τι στο διάολο συμβαίνει;

  39. wilkesxgurl Λέει:

    Βρήκα αυτό το κλείσετε intresting, δεδομένου ότι το εν λόγω όργανο ήταν λευκό χαρτί http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  40. michaeljacksonnotdead Λέει:

    εξακολουθεί να μοιάζει με ένα ψεύτικο θάνατο για μένα - δεν δολοφονίας.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    michael καταβλήθηκε σε «πεθαίνουν» - να μην το κάνουμε συναυλίες.

  41. MyBelovedMJ Λέει:

    Μην πάρετε Latoyas λόγια για τα καλά. Εννοώ εξετάσουμε όσα είπε κατά τη confference όπου μιλούσε, είπε: Michael πάντα είπε οικογένεια 1ου, 2ου και ανεμιστήρες. Είναι Singel παρακολουθείτε κάθε έναν από εσάς τώρα, και εκείνος αγαπάει όλους πολύ. DOH! Γιατί μιλάμε για τον pressence έννοια. Im ευτυχής που δεν είναι η αδελφή μου, αν μου αιτία που απαιτούνται για την δική μου ψεύτικο θάνατο της, μέχρι που θα βίδα. Aparrently lol

  42. wishful09 Λέει:
    π.μ.

    αμελείς,

    Im ορισμένων αν Michael έχει φαλκιδεύεται το θάνατό του (το οποίο πιστεύω ότι) θα μάθω την αλήθεια σύντομα αν προγραμματισμένη ή μη. Michael doesn't φαίνεται το είδος αυτό να κρατήσει ένα μυστικό. Θα ήθελα να αποκαλύπτουν ότι, Im μαντέψουν. Εννοώ ότι είναι ιδιοφυία. Αν δεν τον, κάποιος πρόκειται να κάνω λάθος και η αλήθεια θα βγει. Απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε!

  43. Andrea Λέει:
    π.μ.

    Ίσως τώρα Latoya λέει ότι ήταν "δολοφόνησαν 'για να διορθώσετε το κάνω λάθος που έκανε στο κέντρο της Nokia! Haha.

    Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα! Οι άνθρωποι αυτοί καλύτερα να τους ιστορίες ευθεία μέχρι Περισσότερες άτομα αρχίζουν να κερδοσκοπούν!

  44. loveandpeace Λέει:
    π.μ.

    Μέχρι χθες, που προκύπτουν σχετικά με τους ισχυρισμούς ξεκίνησε Jimi Hendrix είναι «δολοφονήθηκαν» από τον διευθυντή για το ασφαλιστικό χρήματα. Ήταν αναγκασμένοι να λαμβάνουν χάπια και να πνιγεί ο ίδιος με το κρασί. Αυτό φαίνεται να γνωρίζει όλα. Αναρωτιέμαι γιατί πήρε τόσο καιρό για να καταλάβεις τι πραγματικά συνέβη σε αυτόν.

  45. loveandpeace Λέει:
    π.μ.

    Αυτό είναι τόσο προφανές. AEG προσέλαβε τον γιατρό να κάνει τη φυσική, Δρ Tohme (Πολύ Me;) αυτό θα μπορούσε εύκολα να είχε καθοριστεί γι 'αυτόν να δώσετε, έστω και αν αυτός ήταν σε κακή κατάσταση. Πόσο πιο προφανές ότι θα μπορούσαν να έχουν, κάποιος έπρεπε να της έχουν εξοφληθεί για τα «χρώματα που φέρουν αποτελέσματα. Ξεχάστε Dr.Murray, ίσως αυτός είναι ο γιατρός στραβώνω

  46. melia8383 Λέει:
    π.μ.

    Απλά βρέθηκε σε αυτή την ιστοσελίδα ....
    Jackson αδελφή της πέθανε λέει στο γιατρό του κρεβάτι

    Λονδίνο, Ιούλιος 12: Michael Jackson δεν πέθανε στο ίδιο του το υπνοδωμάτιο ανέφερε ως πρώτη, αλλά για το κρεβάτι στο δωμάτιο του γιατρού, ο Dr Murray Conrad, σε όλη την αίθουσα, σύμφωνα με τα τέλη της αδελφής του τραγουδιστή.

    "Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη, αν ήταν να του οξυγόνου, αλλά Michael καταλήξαμε στο κρεβάτι. Ο γιατρός προσπαθούσε να του δώσει CPR (ανάνηψης για καρδιακή ανακοπή) για το κρεβάτι, «Νέα του Παγκόσμιου εισηγμένες όπως το λέει.

    La Toya προσπάθησε ανάκριση Μάρεϊ, όταν έφθασε στο νοσοκομείο UCLA όπου ο βασιλιάς της Pop είχε ληφθεί.

    Είπε: «Παρίσι ήταν σε δάκρυα και μου είπε," Υπάρχει Dr Murray. Είναι ο καλύτερος καρδιολόγος στον κόσμο, πώς μπορεί αυτό να συμβεί μπαμπά; "

    "Του είπα,« Πες μου τι έγινε; " Αλλά ήταν ασαφές και απλά είπε, «Απλά δεν έκανε αυτό." Δεν ήμουν ευχαριστημένος με αυτή την απάντηση, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς τα παιδιά ήταν εκεί. Ένιωθα περίεργα και δεν είναι σωστό.

    "Αυτό ήταν το μόνο άνθρωπο που γνώριζε τι πήγε, αλλά δεν ήταν να μου πείτε. Και τότε θα εξαφανιστεί, "πρόσθεσε.

    - ANI

  47. loveandpeace Λέει:
    π.μ.

    Δείτε τα σχόλια για "γιατρός" προσέλαβε για Michael φυσικής.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Απαίσιο! καταστροφή! χειρότερα! αγενής! τεράστιο εγώ! αλαζονική! "

    Είμαι σίγουρος ότι τα καλά σχόλια είναι πιθανώς από τον ίδιο και το προσωπικό του.

    I κλικ ιατρικό συμβούλιο πρακτικά, και δεν συνδυάζεται προφίλ, τι είναι αυτός ο τύπος; Leonardo DiCaprio σε Πιάσε με αν μπορείς;

    Είναι αυτή η σωστή γιατρό.

    Είναι Dr.Jack F. Tohme πραγματικά ή απλώς Dr.Tohme Tohme.

    Προφανώς πηγαίνει από Τζακ και Jacques. Πλάκα μου κάνεις;

  48. wilkesxgurl Λέει:
    π.μ.

    Αναρωτιέμαι πώς tmz έχεις φωτογραφίες της Neverland επιδρομή και επίκλισης λάβει αντίγραφο του προγραφή εκτυπωμένο από την αποθήκη φαρμάκων, αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει αυτό που μου παρακαλώ να το κάνετε

  49. MyBelovedMJ Λέει:
    π.μ.

    TMZ σκατένιο είναι ένα τηλεοπτικό σταθμό. Αλλά μόνο αναρωτήθηκε. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το "φάντασμα" στο Neverland, ήταν μια σκιά. Λοιπόν θα ήθελα να μάθω ποιος ήταν σκιά, γιατί αν δει κανείς ξανά και ξανά, η σκιά έχει μακριά μαλλιά, και θα εξετάσει αρέσει είναι σγουρά, όπως Michael `s. Παρακαλούμε να σταματήσει να μου αν θ ήχου με τρελό lol. IM JUST λέει.

  50. mjlives Λέει:
    π.μ.

    γιατί δεν είναι κάποια από τα μέλη της οικογένειάς του Michael υπερασπίζεται ενάντια σε αυτές τις κατηγορίες των ναρκωτικών; ζητάτε από αυτούς να είναι εξαγρίωσε με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τους tainting αδελφό / γιο του είναι εικόνα ακόμη και σε θάνατο, αλλά ίσως οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι η υπερβολική δόση μετά από όλες τις ασφαλιστικές περίεργη πολιτική θα καταβάλλουν μεγάλη στιγμή εφόσον οι τοξικολογικές εκθέσεις το έκανε ακόμα και που δεν παίρνουν τίποτα, αν είχε πεθάνει από μια απλή καρδιακή προσβολή

  51. bghoppy Λέει:

    Είδε κανείς ένα αντίγραφο αυτής της «πολιτικής»; Γιατί ΔΕΝ είναι κανείς διατεθειμένος να πιστεύουμε Lloyds of London θα γράψει πράγματι μια τέτοια πολιτική; Δεν υπάρχει κάλυψη για το φυσικό θάνατο, αλλά υπερβολικής δόσης είναι εντάξει; Ποτέ δεν υπήρξε
    και ποτέ δεν θα είναι μια πολιτική σαν αυτό!
    Φυσική απόδειξη είναι η μόνη αλήθεια που εμπιστεύεστε. Εικόνες και βίντεο, και τίποτα δεν αποδεικνύουν heresay.

  52. δυναμίτης Λέει:

    έκανε κάποιος αυτή latoya είπε ότι θα αποκαλύψει τα ονόματα των δολοφόνων mj εάν η αστυνομία dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  53. δυναμίτης Λέει:

    έκανε κάποιος αυτή latoya είπε ότι θα αποκαλύψει τα ονόματα των δολοφόνων mj εάν η αστυνομία dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  54. Andrea Λέει:

    ότι η σύνδεση δεν θα λειτουργήσει για μένα για κάποιο λόγο! λέει η σελίδα δεν μπορεί να βρεθεί. οποιοδήποτε άλλο που να σφάλμα;

  55. δυναμίτης Λέει:

    συγγνώμη η δεύτερη σύνδεση είναι λάθος 1 είναι το πρώτο δικαίωμα

  56. mjlives Λέει:

    δυναμίτη το άρθρο αυτό φαίνεται να έχουν ληφθεί τα κάτω wow σχεδόν όπως το να φιμώνονται latoya

  57. melia8383 Λέει:

    Ok όλους Βρήκα ένα τραγούδι, Είναι πραγματικά Crazy ανέκδοτο από Michiael Jackson, αυτό μιλάει για το πώς το «σχεδιασμό» την απόδρασή του από το "σύστημα" και "πιέσεις" που έχει να βρει ένα μέρος για να κρύψει μακριά. (Thats τι λέει στην το τραγούδι) το όνομα του τραγουδιού είναι xscape (ναι, είναι στην πραγματικότητα ότι η ορθογραφία τρόπο.
    Αν φαλκιδεύεται το θάνατό του, μακριά από τις πιέσεις της, οφείλει να αφήσει τα παιδιά του πίσω, αν δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι η "νεκρή"). Αν τα παιδιά είναι με την οικογένειά του, πάντα θα τους δει. Latoya είπε, δεν ήθελε να κάνει το 50 δείχνει ότι πιθανόν ο λόγος για τον οποίο ήταν μια ηθοποιός κατά τη διάσκεψη O2! Ήταν πρόβα του στο βίντεο, αν ο σχεδιασμός της να ξεφύγει, θα πρέπει να συνεργάζονται, έτσι; AEG ασφαλισμένοι για "υπερβολική"; ΓΙΑΤΙ;

  58. Andrea Λέει:

    πρώτος σύνδεσμος δεν λειτουργεί ούτε για μένα! Συμφωνώ με mjlives. Φαίνεται Latoya που φιμώνονται.

  59. melia8383 Λέει:

    Εννοούσα αν θέλει τους ανθρώπους να γνωρίζει τα νεκρά

  60. δυναμίτης Λέει:

    Thats παράξενο το πρώτο 1 έργα για μένα, ούτως ή άλλως τα σχετικά με την dailystar.co.uk αν και θέλουμε να το ελέγξουμε

  61. supermom75 Λέει:

    ok εδώ είναι το θέμα είναι με latoyas δήλωση είναι ότι είπε κάποτε είχε 2 εκ. στο σπίτι του και κοσμήματα εξαφανίστηκε και αυτό ήταν μόλις ώρες μετά το θάνατό του και να έρθει σε latoya janet πήγε στην hous μετά το θάνατό του το έκαναν πριν από την έρευνα και που καλύτερα να τους ιστορίες ευθεία jermaine επειδή είπε ότι ήταν ο πλησιέστερος ήταν πλάτη του οστού hmmmm είμαι και εξακολουθεί να εργάζεται για την εξεύρεση αυτής της σελίδας i νωρίτερα ο άνθρωπος που λέει τα κορίτσια του είδε το πρώτο όργανο και ότι η σύζυγός του και jernaine εμφανίστηκε και μόνο μετά τον είδα thgirls είπε ότι έφεραν τα παιδιά σε βλέπε πατέρα τους και στη συνέχεια λέει latoya είχε έρθει για τον άνθρωπο

  62. δυναμίτης Λέει:

    Γιατί είναι ότι joe jackson latoya και νομίζεις ότι δολοφονήθηκε και η υπόλοιπη οικογένεια δεν έχουν πει, janet έχει πολύ ήσυχη από τότε appered στα βραβεία δείχνουν, δίδαξα ήταν πιο κοντά με janet και δεν latoya;

  63. melia8383 Λέει:

    Ναι, εγώ πάντα πίστευα ότι ήταν η ντουλάπα να Janet;

  64. δυναμίτης Λέει:

    Ποτέ δεν άρεσε latoya που φαινόταν πάντα εκτρεπόμενος και για τον εαυτό της, κάτι για το Theres thats απωθητικός για μένα

  65. mjlives Λέει:

    michael αλήθεια ήταν πλησιέστερα στο janet από όλα τα αδέλφια και δεν έχει πει μια λέξη
    Επίσης, αν κάποιος είχε τη «ραχοκοκαλιά» δεν ήταν Katherine jermaine όπως δήλωσε στο μνημείο να είναι δίκαιη, αν και ίσως αυτός ακριβώς είπε ότι επειδή ένιωθε κοντά στην mike κατά το χρόνο

    δυναμίτης ιστοσελίδα που λειτουργεί τώρα και διάβασα τι latoya είπε, προφανώς πιστεύει κάποιος ή μάλλον μια ομάδα ανθρώπων, συνωμότησαν για να δολοφονήσουν michael για να κερδίσουν χρήματα .. είναι δυνατόν. AEG ίσως είχε τον σκότωσε, επειδή αρνήθηκε να κάνει τις 50 συναυλίες, και γνώριζαν τα βιβλία πωλήσεις θα πάνε στα ύψη μετά το θάνατό του (που έχουν)
    έχει κανείς και αν θεωρηθεί ότι ίσως latoya είναι σκόπιμα παραπλανητική του κοινού, ώστε οι άνθρωποι θα νομίζουν ότι δολοφονήθηκε και επομένως οριστικά νεκρό, και θα σταματήσει να τίθεται εν αμφιβόλω η δυνατότητα ότι φαλκιδεύεται το θάνατό του; αυτό θα μπορούσε να είναι άλλος ένας τρόπος για να οδηγήσουν τους ανθρώπους μακριά από την αλήθεια και τις περισσότερες λεπτομέρειες που προέρχονται από αυτήν την λεγόμενη ανθρωποκτονία το λιγότερο πιθανό οι πολίτες θα κρίνουν το θάνατό του ένα αστείο. Όπως επίσης θεωρώ πολύ ύποπτες ότι φάουλ παίξει αποκλείστηκε σχεδόν αμέσως και πλέον εβδομάδες αργότερα θα εξεταστεί και πάλι. είτε δεν υπήρξε ποτέ αποκλειστεί και κάποιος που βρίσκονται ή που προσπαθούν να μας ρίξουν εκτός διαδρομής
    αγάπη αυτό το site BTW τα σχόλια είναι ενοχλητικό να διατηρηθεί η επαφή με το admin αν ίσως θα μπορούσε να οργανώσετε καλύτερα

  66. δυναμίτης Λέει:

    Νομίζω ότι ίσως είναι προσπαθώ να μας ρίξει στα ανοικτά με το όλο πράγμα δολοφονία,
    αν δολοφονήθηκε ελπίζω το κάθαρμα που τον σκότωσε σαπίζουν στη φυλακή για αυτό, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στην καρδιά μου ότι HES ζωντανός.

  67. supermom75 Λέει:

    Κοίτα αυτό το οικόπεδο πυκνώνει
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  68. supermom75 Says:

    look at this AEG said they paid but they did not for his service
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  69. dynamite Says:

    I found this interesting family issues with his brothers tells a close friend of MJ weird situations he describes,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  70. supermom75 Says:

    @dynamite i knew i just knew it and ty you for finding this thank you

  71. He.is.alive Says:

    These MJ impersonators are great looking and the resemblance they bear to our dear absent friend seems to be right on target, wow ! I liked them all … only, how well can they “Moonwalk” ???

  72. dynamite Says:

    lol they are so many doubles im starting 2 forget what michael looked like

  73. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  74. loveandpeace Says:

    To me they look nothing like Michael, possibly E'Casanova and Carlo Riley the most. Well anyway, one his impersonators hasn't logged onto his myspace since June 25. myspace.com/benjjackson. Though he does not exactly resemble Michael, it just makes me wonder.

  75. charliechaplin Says:

    =Michael Jackson's comeback tour. As a condition of performing the O2 Concerts, Michael Jackson was required to pass a five-hour medical exam.=

    Maybe MJ passed the medical exams because it was originally for 10 shows. He may have been declared physically FIT for 10 shows BUT NOT for 50!!!

    Make sense?

  76. ejay5131 Says:

    Hey admins/ another really helpful feature would be to categorize the photos and videos that YOU post so we can find them easier when people make comments on them, sometimes I spend alot of time looking for them.

  77. Little Susie 01 Says:

    the images of michael where in the back it says THIS IS IT.. why doesnt it show in hes rehersal video? isnt it the same place? lol ppl are so blind to see that this picture was photoshopped

  78. MyBelovedMJ Says:

    Supermom75. It is so obvious that NONE of them is Mike, But thank you for posting, it just shows us “ONCE# again, something is worng lol. How many imposters did he need?

  79. YouRockMyWorld Says:

    Don't know if you guys seen it…Aperantly this video was uploaded 6 monthes ago…Same reason of the “death”… Was a hoax then…Could be a hoax now…

    http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  80. Goldie Says:

    this is all to weird?

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.