AEG Live indstillet til at vinde forsikringskrav hvis Michael Jackson død resultater fra Drug Overdosering

11 juli 2009
af admin

AEG Live var initiativtagerne bag Michael Jackson's comeback tour. Som en betingelse for at udføre de O2 Koncerter, Michael Jackson var forpligtet til at vedtage en fem-timers medicinsk eksamen. Lloyds of London, forsikringsselskabet hyret til at dække eventuelle tab i forbindelse med Koncerter, havde en uafhængig læge flyver ud fra New York til eksamen, og AEG Live blev fortalte han bestået med flyvende farver.

Hvis Michael Jackson var, idet beløbet på receptpligtig medicin, at medierne er det hævdes, ville ikke, der er blevet samlet op i en blodprøve i løbet af denne medicinske eksamen måneder siden?

Som et resultat af den eksamen, AEG Live sikret dækning for de første 22 koncerter, men var ude af stand til at få dækning for alle de fulde 50 viser til en pris på $ 500 mio. De vil nu betale millioner til at refundere billetter, medmindre dog fans vælger at få deres billetter ombyttet med den specialdesignede billet oprettet af Michael Jackson selv, en praktisk måde at AEG kunne re-kup nogle af deres monetære tab.

AEG Live, vil modtage et multi-million dollar udbetaling fra showet forsikringsselskab, hvis rapporter forbinder Superstar's passerer til narkotika er korrekte - fordi deres politik omfatter død af overdosis.

AEG Live chefer tog en $ 17,5 mio forsikringspolice fra Lloyd's of London i tilfælde en sundhedskrise, som ville forårsage Jackson at trække sig ud af hans 50-dato London ophold.

Hvis stoffer er vist at have spillet en rolle i Jackson's død, AEG ledere vil være i stand til at genvinde nogle af deres massive tab - men ikke hvis han fastslog, at der er døde af naturlige årsager, ifølge selskabets administrerende direktør Randy Phillips.

Det virker meget belejligt, at forsikringspolicen besiddes af AEG Live omfattet død af en overdosis, men ikke død af naturlige årsager. Det ser ud til at være endnu mere bekvemt at Medier næsten øjeblikkeligt begyndte at kunne meddele, at Michael Jackson's hjertestop var næsten helt sikkert et produkt af gentagen narkotikabrug og en overdosis af narkotika Demerol lige før han døde ".

Fordringer er blevet foretaget af Jackson-familien, at de vidste ikke sådan stofmisbrug og rapporter, at sangere kroppen var dækket i nål markerer også siges at være falske.

Så hvorfor så ikke det ud til, at medierne er så desperate for at få os alle tror de narkotikamisbrugsproblemerne historie? Er det bare så AEG Live vil genvinde nogle af deres penge? Eller er det fordi det er den mest troværdige historie at gøre os alle acceptere, at Michael Jackson virkelig er død?

Tags: Medier, Nyheder, Rapporter
Skrevet i Medier, Nyheder | Kommentarer (85)

85 Responses til "AEG Live indstillet til at vinde forsikringskrav hvis Michael Jackson død skyldes overdoser"

  1. MyBelovedMJ siger:

    Media er idioter, bare se på, hvordan de altid behandlet Michael. De er en flok moreons, der vil tro enything. Men jeg tror, de ved, at noget er op så godt, men de har at holde det for sig selv, kan de ikke sige det på tv, forårsage derefter hele verden ville begynde undrende.

  2. DawneVee siger:

    Alle via internettet, aviser, tv, er det citerede MJ er optage plads i Berry Gordy's crypt mens familien tal ud af, hvor at begrave ham.
    Jeg fandt lidt mærkeligt, så jeg kiggede ind i den.

    Bare et andet LIE ALLE ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Jeg spørger mig selv, der begyndte at ligge i første omgang. Måske I'll check det ud.

    Senere.

  3. littlesuemj siger:

    Jeg vil også gerne påpege, at jeg aldrig vil komme til rette med MJ's død, verden er ikke det samme uden ham.

  4. DawneVee siger:

    En anden person, der begynder at sætte spørgsmålstegn MJ's' død '. Det er en god, korte video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Elsker dig MJ! Uanset hvor du er!

  5. DawneVee siger:

    Jeg ved, jeg har været udstationering lidt meget i dag, men denne her link har også nogle gode kendsgerninger for os alle. Sørg for at læse kommentarer også.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl siger:

    min teori ... om undersøgelse af Michael Jackson død, efter at over to uger nu af observation og læser alle de artikler, jeg kan finde og alle de tidligere artikler kan jeg finde Jeg er kommet til denne konklusion, fordi alt for mange kilde bare ikke tilføje op,,, hvordan kan du slå en sort mand tee shirt hvid? og jeg tror på én gang, han var afhængige af smerte medicin, når retssagen var i gang om barnet molesting tilfælde. men kan det undre nogen kigger på stress det forvoldt ham, han var vist ikke skyldig, jeg tror han sough hjælpe på hans narkotikaproblem og fik fat i det .. også Jeg synes selv om han var trist om hans barndom blev han vænne til spotlight og manglede det. det er så svært at få gamle, så du håndteringshåndtag på noget, du kan, for at holde fast ved din ungdom såsom børn, plastikkirurgi, nogle af de wacko trick han kom op med. men alt i alt er jeg virkelig tror, at han forsøgte at hjælpe verden Jeg tror, han mente én mand alene kunne helbrede verden. wow var han en forgæves kamp ... og for hans give karakter Jeg tror, at folk ikke forstod, så de består alle slags rygter om ham de ønskede at sætte ham på det niveau . men han troede på sandheden og altid har ønsket at indstille optage lige så han kæmpet tilbage at tro, hvad han var altid lært sandheden vil sejre .. ... Efter to uger nu alle læger er kommet ud med alle de nyheder om hans afhængighed måske familien gjorde en interventionsplan i 2003 .. hvad med det sidste år ikke du tror, de ville have en vide, hvad der foregik i det hus ..? han har været planlægningen af et komme tilbage tour for halvandet år, så vi fik at vide, større end thriller og jeg tror, det er det, der er valle du cant få et klart svar nu tilbage til min teori Jeg tror, den hvide mand, der døde ved Jackson hus var en Jackson imposter der var terminal syg og Jackson betalte for hans behandling er grunden til hans medicinske regninger var så dyrt, og jeg tror Jackson var allerede i London afventer hans Hick off tour, og jeg tror, han vil rock verden med dette comeback og tydeligt hans navn alle en comeback

  7. MyBelovedMJ siger:

    Og han var ikke på narkotikaområdet, Damn jeg er træt af at høre i medierne eveywhere tale om.

  8. Samantha Says:

    Naturligvis medier idioter!
    De ødelagte Michael, Og som den tid, de sprede rygter om ham molesting børn,
    det ondt michael. Det var så trist, jeg elsker ham så meget

    Damn pressen! Michaels det bedste!

  9. Mimi siger:

    Samantha du går gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee siger:

    Oh medierne havde noget at gøre med hans' weirdness "(jeg kalder det unikke) okay.

    Jeg kan ikke forestille mig at blive kaldt et barn molesting pædofil lunefuld hele tiden. Jeg vil sandsynligvis gå om narkotika også.

    Medierne er fuld af hjerteløse mænd og kvinder, der kun bekymrer sig om én ting ... selv ... og de vil sige og gøre noget for at bevæge sig op i rækker.

    De er patetisk gribbe og ærligt spille en stor rolle i den måde MJ har vist sig.

    Men ved du hvad jeg siger?

    Skru du medierne .... Vi (fans) LOVE YOU MORE MICHAEL!

  11. YOY Says:

    gjorde nogen ser på ET eller nogle vise, hvor Joe Jackson og Joe jacksons ven, som tilsyneladende var en tæt familie, venner i mange år Majestik Magnificent endelig brød hans tavshed? begge deres anprisninger absolut ingen mening, hvad der så nogensinde. Joe Jackson sagde i første han ikke havde nogen idé om Michael jacksons narkotikaafhængighed derefter, da han afgik ved døden, han var så gal og vred, fordi ingen gjorde noget om hans stofmisbrug, når familien forsøgt at forsøge en intervention?? WOW han sagde, at han var clueless. Også Majestik Magnificent sagde, at han også vidste om narkotikasituationen i mange år. Og så jeg se en video om Michael Jacksons tidligere udgiver, der påstår at der aldrig blev en familie intervention og alle laegemidlet påstande er falske! og shes forsøger at klare hans navn. Lyder alt for mærkeligt!

  12. supermom75 siger:

    ser jeg tror ikke et ord af det få denne første th obduktionen siger ingen tegn på fejl spille organ kiggede sund nu han havde nål markerer hele hans krop få DNA fra korps venligst forårsage jeg føler ikke, at det var ham, jeg føler, at lægen som også var ikke licens til at medicinerer i Cali ville allerede have brød loven giver ham meds alle ppl der closly kendte ham sige, at han var bange for nåle og smerte, og at hvis man ser på det ppolice er blevet betalt, før der siger de ikke kender ingen og jeg mener ingen af deres historier matche Jeg er en ex strisser plus ikke de er nødt til at bevise i en obduktion, som faktisk er Michael Jackson, og hvorfor har ingen læge underskrevet dødsattesten også her er en anden ting hvorfor skulle hans organ vagt siger en mand ikke Michael Jackson en mand ikke trækker vejret kun til at dække der trail, fordi de gjorde oplyse mmichaels navn anden tænke over det, der er nedsat sat meds hele huset Janet gik i hjemmet, før de søgte det grunden er, at jeg tænkte ingen er højt på den scene indtil den er blevet ransaget mmichael havde en masse penge masser af medier og nyheder giver ingen mening, og her er kickeren Michaels familie sagde, at når de veiwed ham for sidste gang han ser fantastisk ligesom han var i søvn, men ingen åben kiste Michael ville have ønsket, at for hans fans til at sige god bye her er den nye undskyldning der ikke var åben kiste, fordi der var for meget skade på hans ansigt forstand hvornår respt CPR skade på et ansigt, og du kan fastsætte, at på et mourge så at min konklusion de la pd er væk også de skiftende historier, hvor lægen var hele tiden, og han nægter at underskrive dødsattesten ikke noget svar på, at enten ingen følelser ved begravelsen og her er kickeren forsikringspolicen for London vil dække over dosis men ikke natrual forårsage enhver normal person kan tallet dette få fingeraftryk fra kroppen få DNA fra forældre bevise michael er michael, inden du beslutter om drab

  13. LostHighlander siger:

    La Toya siger, at det var mord.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS & attr = News

    Hver gang jeg læser en artikel som denne, hvor de citerer folk, der vidste, MJ, det lyder som de beskriver to forskellige personer. Den ene var den sunde MJ, den anden var en anden, en nær død, fuld af smertestillende medicin og andre stoffer, og havde masser af nålen varemærker. Måske det var døende rumænsk, ikke den reelle MJ.

  14. m2kg siger:

    Jeg køber ikke hele "stof" ting enten. Er der nogen huske "Moonwalker" i 1988? Joe Pesci karakter? Michael var mod narkotika i filmen. Michael Jackson skrev historien. Jeg tror ikke, han er en hyprocrite. Hvis han er så mod narkotika, hvorfor skulle han være på dem?

  15. m2kg siger:

    LostHighlander --

    Ifølge de link, det hedder det, at LaToya var tættest på Michael ... Jeg var under indtryk af "Dunk" var. (Janet)

    Også, det er et større foto af "ham" i ambulence. Et par ting, som jeg ville gøre opmærksom på ...

    Den øjenbryn, Michael's øjenbryn har et højt punkt, de ikke er runde.

    Huden farve, Vitiligo fjerner alle pigment fra huden. Denne fyr ser ud til, at han har en ganske pæn tan.

    Den paramedicinsk, CPR sker ikke på skulderen, det gøres på brystet. (Jeg har taget CPR kurser ...)

    Det hele er bare så Fishy.

    Åh, og den artikel, jeg synes det er BS Newsoftheworld ikke er den mest nøjagtige af kilder IMO.

  16. carelesslove46 siger:

    Billedet er af Michael i Emergency værelse på hospitalet .. Der er virkelig ikke
    så meget plads i en ambulance. Jeg har været at se på alle kommentarer i løbet af de sidste par dage, og der har været gange, at jeg har været overbevist om, at Michael faktisk fase sin egen død .. Efter at have læst LaToya interview Men jeg er nu ikke så sikker .. Selv Lisa Marie Presley fastslog, at Mike var omgivet af Leech's og strop's on .. Hun forsøgte forgæves at trænge ind på, at mur af mennesker til at komme tæt på ham, men det var forgæves. Det hele er bare kvalmende ..

  17. thriller777 siger:

    Manden er ikke (og jeg sige, at i den nuværende spændte fordi HES live) om narkotika! im syge af at høre det! og ja medierne er skrald, de ønsker blot at røre op kontrovers at få ratings. Thats alle de nogensinde gjort. mener jeg komme videre. Michael er en kærlig mand, som aldrig ville gøre noget lignende narkotika, plus han er bange for nåle! kan få reel ppl!

  18. MyBelovedMJ siger:

    Samantha, jeg er nødt til at corret du De fans var råben: F ** k pressen, Michael du er den bedste. (Og Michael, hvis du shoould nogensinde ser dette, sorry for edsaflæggelse:)) Om Michael `s kroppen, der på nogle Bary dudes sted, som viste sig at være endnu en løgn. De bør seriøst få deres storys straight. Og Jermaine, Saif, at han en dag ville have Michael burried på Neverland. Ehh "en" dag. Hvad fanden betyder det. I morgen, i en uge eller 10 år, lol. Også denne familie er dårlige til at hjælpe Michael om dette. Beklager nr. offensiv

  19. MichaelJacksonIsStillAlive siger:

    Jeg er fuldstændig ligeglade med, hvad der sker .... Jeg bliver ved med at komme tilbage til dette websted for at holde minde mig selv om, at Michael er stadig i live .. Jeg virkelig VIRKELIG savne ham ... Jeg kan ikke stoppe Crying ... OMG Jeg håber bare, at han behandler NOGLE TIME OFF til ro OG TING ... .... MEDIER Ærligt ruineret ham .... FUK pressen, MICHAEL UR THE BEST!

  20. JC.LOVES.MJ siger:

    @ mg2k:
    Jeg er helt enig med moonwalker ting, jeg faktisk set det sidste night.and Jeg er helt enig i, at han isnt en hykler cos han sang så passionatly om de ting han troede på, så jeg higly tvivl HES gonna gå gøre narkotika Wen HES helt imod dem , dens ligesom han synger sangen helbrede verden og derefter løbende og dræbe alle de hvaler og give børnene i Afrika til at spise rotter.
    andres enig?

  21. wilkesxgurl siger:

    Jeg spørger mig selv, der sætter hans paryk på ham i døden foto?

  22. LostHighlander siger:

    Jeg ved, at disse tabloids, men det er det, La Toya er at sige, og her er en længere samtale med hende (og andre nyhedsmedier er picking up denne historie)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  23. ejay5131 siger:

    Øvelse MJ, O2 MJ, og denne nye video MJ alle se anderledes ud. Jeg har aldrig set, at forskellige i kun 3 måneder. Jeg er helt tror ikke medierne, hvordan kan en mand "angiveligt" være på så mange forskellige stoffer på en gang? Det eneste, jeg don t forstå, er, hvis politiet er lukkevinkler i om læger, der var ordinering, hvordan vil disse læger undgå at blive retsforfulgt? Jeg kan ikke se folk gå i fængsel bare for at hjælpe MJ undslippe liv? Hvordan kunne dette resultat undgås? Og hvordan kunne MJ bestå en fysisk hvis hans krop var dækket i nål mærker, og hvis han var drugged ud ligesom deres påstår, ville ikke at vise sig i det fysiske. Jeg titally enige om, at ambulance foto er IKKE den MJ fra øvelse video. Og hvordan har nogen få dette billede, Er der nogen kender navnet på photograper eller hvad medierne afgangsåbning han / hun arbejder for. Hvorfor blev Jackson specifikt taler med TMZ i den tid MJ var på hospitalet? Jeg kender de faktiske MJ er i live, men han er helt død for os. Han vil aldrig kunne komme tilbage og risiko alle kontrol fra fans og medier. Se på, hvordan alle reagerede whenhe var anklaget for ..., du kender. Hele MIA ody ting er rodet op for, og som om Berry Gordy vil åbne hans krypt til at hænge på MJ, mens de beslutter, hvor at begrave ham. Det er, hvad begravelsen hjem er for. Hvorfor gjorde hans familie siger han så fredelig og sove på deres private visning, men 2 timer senere vi, offentligheden, ikke kan have en åben kiste, da det blev rapporteret hans ansigt var beskadiget fra CPR. Jeg er ked af, men hvad der præcist blev de gør for at hans ansigt, der ville forårsage en sådan trama at han ikke kunne ses?

  24. loveandpeace siger:

    Nej, beredskabstjenesterne billede blev taget uden for ambulance. Det blev taget af en fyr ved navn Chris Weiss. For mig var det taget på højre side af ambulancen, og ikke tilbage, som du kan se bodyguard blokeret vinduerne med sin hånd. Hvis man ser på det, er der nuancer af rød som en afspejling, Chris var iført en rød skjorte. Han sagde ambulance tog 20 minutter til at forlade, hvilket var underligt for ham, fordi de sagde, at det var hjertestop. Det bør i venstre inden for 8 til 10 minutter. Han er en Paparazzi vil Medschool.

  25. MyBelovedMJ siger:

    Jeg haer du helt. Folk har brug for at få deres storys straigth. Men efter min mening, er det kun et spørgsmål om tid, før nogen afsløre sandheden om Michael er i live. Latoya næsten gjorde det lol

  26. wilkesxgurl siger:

    kan nogen punkt stoffet ud til mig i neverland fotografier på tmz

  27. ejay5131 siger:

    et andet spørgsmål, det foto øverst på denne side. Hvis dette er bare "øvelse", hvorfor at de har den store "Dette er det" i backsground? De don t brug for dette på rehearsals i Staples Center, og hvorfor er det kun til stede i dette billede, men ikke ses i den øvelse viseo?

  28. ejay5131 siger:

    Beklager VIDEO

  29. supermom75 siger:

    Jeg beklager, men jeg tror ikke, en wrd latoya sagt i, at det lyder så iscenesat, og de gik i huset, før de havde den søgning jeg ikke KNO mand Jeg tror ikke, det ét ord for det, og hvis han kan narre verden med imposters han kan narre hans familie, der vidste lidt om ham tillid til mig også

    @ yoy sjovt du sætter op Majestic Magnificent Jeg var bare browsing det er sjovt, men læs dette
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    og det måske er grunden michael kørte væk, så alle de dårlige information om sin fortid ville klare ham
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  30. bghoppy siger:

    Plus familien siger, at det var en åben kiste før på forst græsplæne.
    Hvis du ser ambulancen skudt om du røret, kan du se en fyr skridt op til den side af ambulance og tage en flash. Det er efter at de tager en time opbakning ud på gaden (der er et andet flag, b / c enhver professionel lastbilchauffør ville fortælle dig ved ankomsten, ville du tilbage, så snart du har set disse porte, eller i det mindste har haft den køretøj vendte mens hente patienten, også kan du høre dem picking på føreren, der er ingen sirene, og ingen er meget begejstrede for døende konge af pop), vil du se en stor fyr blokere tilbage vinduer med hans poter , men en fyr springer op til den side vindue ret som den amb begynder at trække væk.

  31. carelesslove46 siger:

    Michael sandsynligvis gjorde passere den fysiske for hans tour forsikring .. Han kan have været i alternative behandlingsformer.
    Måske var han injiceres med noget, at han reagerede på en måde, der endte med at dræbe ham .. Og hvis han var
    tager masser af receptpligtig medicin, så han måske følte, der var acceptabelt som narkotika var 'foreskrevne'
    ved Lægens. Han ville aldrig have brugt ulovlige stoffer.
    Uanset .. Vi vil sandsynligvis aldrig kender hele sandheden. De vil drøfte dette i årevis .. Ligesom de stadig gøre med Elvis. Jeg synes nu at Michael har omkom .. men der var mennesker omkring ham, der klart var ikke godt for ham. Jeg håber bare, hans familie kan komme til bunds i denne forfærdelige tragedie.

  32. ejay5131 siger:

    kan nogen post ambulancen link med sudio, tak!

  33. ejay5131 siger:

    Ahggh, Audio (darn tastatur)

  34. Sosh siger:

    Til Ejay5131

    Den sidste øvelse var en endelig rehearsel. Så alt er testet for en sidste gang. Også belysning, video en lyd.

    Men hvis du sammenligner den 'sidste' fotografier til den 'sidste' øvelse video, det ser ud som de billeder er photoshopped. De er farverig, der synes at bi flere effekter aktive i ryggen og forgrundsviden end på video. Måske det var grunden til forsinkelsen i at slippe thes billeder og videoer.

  35. MissC siger:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Denne fyr kan virkelig godt være en del af alt dette. Måske "den Michael", der blev hastet til hospitalet? Jeg mener, hans hud ligner fra den ene på ambulancen, og vi ved, Mike er meget bleg, meget bleg, og han ville stadig mere bleg, hvis ikke var vejrtrækning eller døende.

    Også et par timer siden Daily Mail offentliggjort denne http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-myrdet-I-filtpenne start.html selvom jeg don ' t vide, om vi bør tage LaToyas ordet så alvorligt.

    Jeg er glad for jeg ikke er den eneste på dette forhåbentlig en dag (og snart) sandheden vil komme ud. Den altid gør.

  36. JC.LOVES.MJ siger:

    jeg dont tror han ville injicere selv ser som han hadede kanyler og narkotika helt forvirrende: S

  37. mjfan siger:

    Jeg har også fundet det meget mærkeligt, at han skulle have et narkotikaproblem, men det viste ikke op på det fysiske. Hvis han havde et narkotikaproblem, som havde været i gang i et stykke tid, så det ville have vist op på det fysiske. Den eneste måde den ikke ville have vist, at der er, hvis nogen fudged ting at få ham dækket så turen kunne blive ved ... eller ... han var ikke på narkotikaområdet.

    Nu er ingen tvivl om han har været afhængige af smerte medicin før. Han indrømmede, så meget i et tv-klip i 1993 i løbet af det første sæt af påstande.

    Jeg finder det også meget interessant, at forsikringen ville dække ham, hvis han døde af en overdosis narkotika, men ikke fra naturlige årsager. Det er meget mærkeligt.

    Hvis han havde nogen narkotika i hans system, når de har foretaget den fysiske de ikke ville forsikre ham om narkotikabehandling overdosis. Forsikrings-selskaber forsøger at komme ud for at forsikre alt, hvad der er "præ-eksisterende."

    Selv om jeg ville synes, at den fysiske forbikøres, PLUS bestemmelsen om, at det forsikringsselskab ville betale for overdoser, ser jeg gerne et mord plot, ikke en fingerede død.

  38. idontknow siger:

    Jeg ved ikke, om jeg tror, at MJ er i live - men døde eller levende, er der noget meget mærkeligt og mystisk omkring hans død. Hvorfor er alle rapporter modstridende? Hvorfor har vi ikke vide, hvor kroppen er lige nu? Hvorfor er læge nægter at samarbejde? Dybest set, hvad fanden sker der?

  39. wilkesxgurl siger:

    Jeg fandt denne quit intresting da de sagde det organ var papir hvidt http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  40. michaeljacksonnotdead siger:

    den stadig ligner en falske død for mig - ikke mord.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    Michael blev udbetalt til »dør« - ikke til rent faktisk at gøre det koncerter.

  41. MyBelovedMJ siger:

    Tag ikke Latoyas ord for gode. Jeg mener se på, hvad hun sagde i confference hvor hun talte, hun sagde: Michael altid sagt familie 1. og fans 2.. Han ser hver Singel en af dig lige nu, og han elsker jer alle meget. DOH! Hvorfor taler om ham i pressence forstand. Im glad hun er ikke min søster, årsag, hvis jeg blev nødt til at fake mig egen død, at hun ville skrue op. Aparrently lol

  42. wishful09 siger:

    skødesløse,

    Im visse hvis Michael har forfalsket hans død (hvilket jeg tror) vi vil kende sandheden snart om planlagt eller ej. Michael doesnt synes ligesom type for at holde det en hemmelighed. Han ønsker at afsløre den, Im guessing. Jeg mener det er genialt. Hvis det ikke er ham, der var nogen, der vil glide op og sandheden vil komme ud. Vi skal bare vente og se!

  43. Andrea siger:

    Måske nu Latoya siger, at han var 'myrdet' for at løse glide op hun gjort på Nokia centrum! Haha.

    Helt ærligt, jeg har ingen anelse! Disse mennesker bedre få deres historier lige indtil MERE folk begynder at spekulere!

  44. loveandpeace siger:

    Så går påstande begyndte opstår om Jimi Hendrix bliver 'myrdet' af hans manager for forsikrings penge. Han blev tvunget til at tage piller og drukne sig selv med vin. Alt dette synes at kende. Jeg spekulerer på, hvorfor det tog så lang tid for dem at finde ud af, hvad der virkelig skete med ham.

  45. loveandpeace siger:

    Dette er så indlysende. AEG lejet lægen til at gøre det fysisk, Dr. Tohme (For Me?) Dette kunne have let blevet fastsat for ham at give det, selv om han var i dårlig form. Hvordan mere indlysende kunne, der har været, nogen måtte af blevet betalt for dem, "flyvende farver 'resultater. Glem Dr.Murray, han måske er den skæve læge

  46. melia8383 siger:

    Jeg har lige fundet dette på et websted ....
    Jacksons søster siger, at han døde i læges seng

    London, juli 12: Michael Jackson døde ikke i sit eget soveværelse som første rapporteret, men på sengen i stuen af hans læge, Dr. Conrad Murray, over hele salen, ifølge den sene sanger søster.

    »Jeg ved ikke præcis, hvad der skete, om han gav ham ilt, men Michael endte i sengen. Lægen forsøgte at give ham CPR (genoplivningsudstyr til hjertestop) på sengen, 'Nyheder fra Verdenskommissionen citerede hende for at sige.

    La Toya forsøgt afhøring Murray, da hun ankom til UCLA hospital, hvor King of Pop var blevet truffet.

    Hun sagde: "Paris var i gråd og sagde til mig:" There's Dr. Murray. Han er den bedste hjertespecialist i verden, hvordan kan dette ske til far? "

    »Jeg sagde til ham:» Fortæl mig, hvad der skete? " Men han var vage og blot sagde: "Han bare ikke gøre det." Jeg var ikke tilfreds med dette svar, men du er nødt til at være forsigtige med børnene var der. Jeg følte weird og ikke ret.

    »Dette var den eneste mand, der vidste, hvad der gik på, men han var ikke at fortælle mig. Og han forsvandt, «Hun tilføjede.

    - ANI

  47. loveandpeace siger:

    Check out bemærkningerne om »læge« lejes for Michael fysiske.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Forfærdeligt! katastrofe! værre! uhøflig! enorme ego! arrogant! "

    Jeg er sikker på, at de gode kommentarer er sandsynligvis fra ham og hans medarbejdere.

    Jeg klikkede medicinsk bord registrere, og ingen profiler matches, hvad der er denne fyr? Leonardo DiCaprio i fange mig, hvis du kan?

    Er dette den rette læge.

    Er han Dr.Jack F. Tohme eller virkelig bare Dr.Tohme Tohme.

    Tilsyneladende han går med Jack og Jacques. Er du kidding me?

  48. wilkesxgurl siger:

    Jeg spørger mig selv, hvordan tmz fik billeder af neverland RAID og cant få en kopi af fordømmelse udskrift fra stoffet opbevares Hvis nogen kan fortælle mig det skal du gøre det

  49. MyBelovedMJ siger:

    TMZ er en shitty tv-station. Men jeg bare spekuleret. Vi er alle nu ved, at "spøgelset" i Neverland, var en skygge. Jamen jeg vil gerne vide, hvem, at skyggen var, for hvis man kigger på det igen og igen, skyggen har langt hår, og det ser godt lide det er krøllede, ligesom Michael `s. Please stoppe mig, hvis jeg lyd til crazy lol. IM JUST siger.

  50. mjlives siger:

    hvorfor der ikke er nogen af hans familiemedlemmer forsvarer michael mod disse narkotika påstande? du forventer, at blive rasende med medierne for tainting deres bror / søn 's billede selv i døden, men måske de vil have folk til at synes, at han overdosed efter alle de bizarre forsikringspolice ville udbetale store tid, hvis de toksikologiske rapporter viser, han gjorde, og alligevel de ville få noget, hvis døde af en simpel hjerteanfald

  51. bghoppy siger:

    Har nogen set en kopi af denne politik "? NO Hvorfor er alle villige til at tro, Lloyds of London rent faktisk ville skrive en sådan politik? Ingen dækning for naturlig død, men overdosering er ok? Der har aldrig været
    og aldrig vil være en politik som denne!
    Fysisk bevis er den eneste sandhed, du kan have tillid til. Billeder og videoer, og heresay bevise noget.

  52. dynamit Says:

    gjorde andre se denne latoya sagde, at hun vil afsløre navnene på MJ dræbere hvis politiet dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  53. dynamit Says:

    gjorde andre se denne latoya sagde, at hun vil afsløre navnene på MJ dræbere hvis politiet dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  54. Andrea siger:

    at forbindelsen vil ikke arbejde for mig af en eller anden grund! den siger siden kan ikke findes. nogen andre får denne fejl?

  55. dynamit Says:

    ked af det andet link er forkert de første 1 er rigtigt

  56. mjlives siger:

    dynamit denne artikel synes at have været taget ned wow næsten som latoya bliver til tavshed

  57. melia8383 siger:

    Ok alle Jeg fandt en sang, Det er virkelig Crazy ikke-frigivne fra Michiael Jackson, Der tales om, hvordan han er "planlægning" hans flugt fra "systemet" og "pres", han har til at finde et sted at gemme væk. (Thats hvad han siger i sangen) navnet på den sang er xscape (ja, det er faktisk stavet på den måde.
    Hvis han fingerede sin død, han er væk fra det pres, han har til at forlade sine børn bagefter, hvis han ikke ønsker, at folk skal vide, han er "død"). Hvis børnene er med sin familie, vil han altid se dem. Latoya sagde, han ikke ønsker at gøre de 50 shows, det er formentlig grunden til det var en oplevelse på O2 konference! Det var ham rehearsing i videoen, hvis han planlægger sin komme væk, han har til at samarbejde, ikke? AEG forsikret for "overdosis"? HVORFOR?

  58. Andrea siger:

    første link ikke virker for mig! Jeg er enig med mjlives. Det forekommer Latoya bliver til tavshed.

  59. melia8383 siger:

    Jeg mente, hvis han vil have folk til at kende hans død

  60. dynamit Says:

    Thats underligt de første 1 fungerer for mig, alligevel sit på dailystar.co.uk hvis u vil tjekke det ud

  61. supermom75 siger:

    ok her er de ting er med latoyas erklæring er hun en gang sagde, at han havde 2 mil i sit hjem og jewelery forsvundet og det var om få timer efter hans død kom nu latoya og Janet gik i den bolig efter hans død, før de gjorde det søgning og de i højere grad få deres historier straight fordi Jermaine sagde, at han var det tætteste han var ryggen knogle hmmmm og jeg arbejder stadig på at finde denne side jeg fandt tidligere mand står pigerne for så kroppen første, og at jernaine og hans kone dukkede op efter, og kun thgirls så ham, han sagde, at han bragte børnene i se deres far og så det siger latoya var kommet på mennesker

  62. dynamit Says:

    Hvorfor er det at latoya og Joe Jackson mener, at han blev myrdet, og resten af familien har sagt noget, Janet har været meget stille, da hun appered ved prisuddelinger viser, jeg lærte han var tættere sammen med Janet og ikke latoya?

  63. melia8383 siger:

    yeah Jeg har altid troet, han var den skab til Janet?

  64. dynamit Says:

    Jeg har aldrig kunnet latoya hun altid syntes lusket og ud for sig selv, theres noget om hendes Thats off sætte mig

  65. mjlives siger:

    sandt Michael var tættest på Janet ud af alle de søskende, og hun har ikke sagt et ord
    også hvis nogen var hans "rygrad" var det Katherine ikke Jermaine som han udtalte under mindesmærke skønt at være fair han måske netop sagt, at fordi han følte sig tæt på mike på det tidspunkt

    dynamit, at hjemmesiden fungerer nu, og jeg læser, hvad latoya sagde, tilsyneladende hun mener nogen, eller snarere en gruppe mennesker sammen at myrde michael at tjene penge .. det er muligt. måske AEG havde ham dræbt, fordi han nægtede at gøre de 50 koncerter, og de vidste, hans optegnelser salget ville gå gennem taget efter hans død (som de har)
    ingen, der har anset selv om det måske latoya er bevidst vildledning af offentligheden, så folk vil synes, at han blev myrdet og derfor afgjort døde, og ville holde op med at sætte spørgsmålstegn ved muligheden for, at han fingerede sin død? Dette kunne være en anden måde at få folk væk fra sandheden, og jo flere detaljer, der kommer ud af denne såkaldte drab det mindre sandsynligt, folk vil overveje sin død en skrøne. jeg også finder det meget mistænkeligt, at fejl spille blev afkræftet næsten øjeblikkeligt og nu uger senere er ved at blive undersøgt igen. enten det var aldrig udelukkes, og en person blev liggende eller de forsøger at kaste os ud for trail
    elske dette websted btw bemærkningerne er irriterende at holde op med selv admin måske kunne organisere dem bedre

  66. dynamit Says:

    Jeg tror, at måske de er tryin at kaste os ud med hele mord ting,
    hvis han blev myrdet Jeg håber, de udskud, der dræbte ham rådner i fængsel for det, men jeg mener stadig, i mit hjerte, at HES live.

  67. supermom75 siger:

    se på dette AEG sagde, at de betalte, men de gjorde det ikke for hans tjeneste
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  68. dynamit Says:

    Jeg fandt denne interessante familiemæssige problemer med hans brødre fortæller en nær ven af MJ mærkelige situationer, han beskriver,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  69. supermom75 siger:

    @ dynamit Jeg vidste jeg bare vidste det og ty dig til at finde denne tak

  70. He.is.alive siger:

    Disse MJ impersonators er flot ud, og det ligner de er forsynet med vores kære fraværende ven synes at være lige på mål, wow! Jeg kunne godt lide dem alle ... kun, hvor godt kan de "Moonwalk"???

  71. dynamit Says:

    lol de er så mange fordobler im begynder 2 glemme, hvad Michael lignede

  72. admin siger:

    Det Michael Jackson Hoax Døden forum er nu oppe og køre og klar til brug. Du er velkommen til at starte nye emner og forsæt din drøftelser der, i en lettere at forvalte miljøet.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  73. loveandpeace siger:

    Til mig, de ser ikke noget som Michael, eventuelt E'Casanova og Carlo Riley mest. Well anyway, one his impersonators hasn't logged onto his myspace since June 25. myspace.com/benjjackson. Though he does not exactly resemble Michael, it just makes me wonder.

  74. charliechaplin siger:

    =Michael Jackson's comeback tour. As a condition of performing the O2 Concerts, Michael Jackson was required to pass a five-hour medical exam.=

    Maybe MJ passed the medical exams because it was originally for 10 shows. He may have been declared physically FIT for 10 shows BUT NOT for 50!!!

    Make sense?

  75. ejay5131 siger:

    Hey admins/ another really helpful feature would be to categorize the photos and videos that YOU post so we can find them easier when people make comments on them, sometimes I spend alot of time looking for them.

  76. Little Susie 01 Says:

    the images of michael where in the back it says THIS IS IT.. why doesnt it show in hes rehersal video? isnt it the same place? lol ppl are so blind to see that this picture was photoshopped

  77. MyBelovedMJ Says:

    Supermom75. It is so obvious that NONE of them is Mike, But thank you for posting, it just shows us “ONCE# again, something is worng lol. How many imposters did he need?

  78. YouRockMyWorld Says:

    Don't know if you guys seen it…Aperantly this video was uploaded 6 monthes ago…Same reason of the “death”… Was a hoax then…Could be a hoax now…

    http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  79. Goldie Says:

    this is all to weird?

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.