AEG Live встановити отримати заяву про виплату страхового відшкодування, якщо Майкл Джексон смерті в результаті передозування наркотиків

11 липня 2009
на адміністратора

AEG Live були промоутерів позаду Майкл Джексон повертається тур. В якості умови виконання O2 Концерти, Майкл Джексон був зобов'язаний пройти п'ять годин медичне обстеження. Ллойда в Лондоні, страхова компанія найняла для покриття будь-яких втрат, пов'язаних з концертів, була незалежним лікарем літати з Нью-Йорка надати іспиту і AEG Live сказав він пройшов з пролетів кольорів.

Якщо Майкл Джексон приймає суми за рецептом ліків, засобів масової інформації є стверджуючи, що не були зібрані в крові протягом цього медичного обстеження місяців тому?

За результатами іспиту, AEG Live забезпечених страхового покриття протягом перших 22 концертів, але не змогли отримати освітлення для всіх повної показує 50 на суму 500 млн. дол США. Вони в даний час виплати мільйони повернути квиток, якщо однак вболювальники воліють мати свої квитки обмінюються на спеціально розроблена квиток створеної Майклом Джексоном себе зручний спосіб AEG, що може знову перевороту деякі з їхніх грошової втрати.

AEG Live, отримають кілька мільйонів доларів виплат від виставки страховиків, якщо повідомлення, що сполучає суперзірка ближнього наркотиків правильно - тому що їхня політика охоплює смерть від передозування.

AEG Live боси вийняв 17,5 млн. дол США страховий поліс від Ллойда в Лондоні у випадку, якщо криза в галузі охорони здоров'я, які можуть призвести до Джексона витягнути його 50-дата Лондоні на проживання.

Якщо препарат виявився відіграли певну роль у Джексон смерті, AEG керівники зможуть окупити деякі з масовим втрат, - але ні, якщо він постановив, помер від природних причин, на думку компанії, головний виконавчий Ренді Філліпс.

Здається, дуже зручно, що страховий поліс, проведені AEG Live охоплює смерть від передозування, але не смерть природними причинами. По-мабуть, ще більш зручним, що ЗМІ практично відразу ж почали повідомляти, що Майкл Джексон в серці була майже напевно продукт повторного вживання наркотиків і від передозування наркотиків Demerol напередодні він помер ".

Претензії були зроблені Джексона сім'ї, щоб вони знали не такий наркоманії і повідомляє про те, що співаки тіло було покрито в голку марок, також вважається хибним.

Так чому ж тоді вона, схоже, що засоби масової інформації настільки відчайдушним, і ми всі вважаємо, що наркоманія історія? Чи це просто так AEG Live буде відшкодовувати частину своїх грошей? Чи це тому, що це найбільш правдоподібний розповідь, щоб усіх нас погодитися з тим, що Майкл Джексон дійсно мертвий?

Мітки: ЗМІ, новини, звіти
Опубліковано в ЗМІ, новини | Коментарі (85)

85 Відповіді на "AEG Live встановити отримати заяву про виплату страхового відшкодування, якщо Майкл Джексон смерті в результаті передозування наркотиків"

  1. MyBelovedMJ Говорить:
    ч.

    Засоби масової інформації є ідіотами, просто подивимося, як вони завжди звертаються Майкл. Вони зграєю moreons, які вважають, enything. Але я думаю, что они знают что-то як добре, але вони повинні тримати це в собі, вони не можуть сказати, що по телебаченню, то причиною всьому світу почнеться цікаво.

  2. DawneVee Говорить:

    Все через Інтернет, газети, телебачення, він цитує МЮ приймає місце в Беррі Gordy в склеп в той час як дані з родини, де його поховати.
    Я виявив, що досить дивно, так що я подивилася на нього.

    JUST ANOTHER LIE EVERYONE ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Мені цікаво, хто почав, які лежать в першу чергу. Може бути, я перевірити, що з.

    Пізніше.

  3. littlesuemj Говорить:

    Я також хотів би вказати на те, що я ніколи не змиритися з МЮ смерті у світі не обходиться без нього.

  4. DawneVee Говорить:

    Ще одна особа, що починається на запитання МЮ's' смерть '. Добре, короткі відео.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Любові Вам МЮ! Де б ви не знаходилися!

  5. DawneVee Говорить:

    Я знаю, я був трохи розміщення сьогодні багато, але ця посилання тут також є хороші факти для нас усіх. Не забудьте прочитати коментарі теж.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl Говорить:

    моя теорія ... про розслідування смерті Майкла Джексона, після робити протягом двох тижнів спостереження і читання всіх статей, я можу знайти і всіх минулих статей я можу знайти Я прийшов до цього висновку, оскільки надто багато джерело просто не додати вгору,,, Як ви включаєте чорний чоловік тее білій сорочці? і я думаю, в свій час він пристрастився до ліків болю, коли йшов судовий процес з приводу дитячої molesting випадків. Але будь-яке чудо поглянути на стрес це завдало йому якому він виявився не винен, я думаю, що він допоможе в стічних його проблеми наркотиків, і отримав провести його .. Я думаю, навіть якщо він був сумний про своє дитинство він став звикати до Spotlight і вести її. це так важко намагаючись, щоб ви захопити на все, що ви можете провести на Вашу молоді, таких, як діти, пластичної хірургії, деякі з Wacko трюків він приїхав с., але в цілому я думаю, він дійсно спробував допомогти усьому світі Я думаю, що він думав одна людина поодинці може зцілити світ. WOW він бореться з втратити битва ... і за його надання характеру я думаю, народ не розуміє, з тим щоб вони становили всілякі чутки про його вони хотіли б поставити його на рівні існує . але він вірив у правду, і завжди хотіла встановити істину і він воював тому вважати, що він завжди вчив правда восторжествує .. ... Після двох тижнів тепер всі лікарі вийшли всі новини його залежність може бути, сім'я зробила плану інтервенції в 2003 році .. А в минулому році ви не думаю, що вони б знати, що відбувається в будинку, що ..? він планує повернутися в тур по півтора року, щоб ми сказали більше, ніж трилер, і я думаю, що це, що в сироватці нахиляє ви отримаєте відповідь прямо зараз повернутися до моєї теорії я вважаю, що білий чоловік, який помер у будинку Джексона Джексон був шахраїв, який був хворий і термінал Джексон сплачені всі його лікування, чому його медичні рахунки настільки дорогих і я вважаю, що Джексон вже був у Лондоні, що очікують свого захолустного покинути тур, і я думаю, він буде рок-світі з цим повернення і чітке його ім'я все одно повернення

  7. MyBelovedMJ Говорить:

    І він не про наркотики, DAMN Я шин слуху ЗМІ eveywhere поговорити про це.

  8. Саманта Говорить:

    Звичайно, засоби масової інформації ідіоти!
    Вони зруйнували Майкл, і подібно до того часу, коли вони поширили слух про нього molesting дітей
    він постраждав Михайло. Це було так сумно, я люблю його так багато

    DAMN ПРЕС! Майклз THE BEST!

  9. Мімі Says:

    Samantha ви йдете gurl wooooooooooowooooooooo LOL

  10. DawneVee Говорить:

    Про засоби масової інформації что-то делать с его "таємничість" (я називаю її одиничність) порядку.

    Я не можу собі уявити час назвати дитину molesting pedophile урод весь час. Я б, імовірно, перейти від наркотиків теж.

    Засоби масової інформації повні бездушним чоловіків і жінок, які піклуються про тільки одна річ ... себе ... і вони будуть говорити і робити все, щоб перейти в рядах.

    Вони жалюгідні стерв'ятники і чесно відіграють величезну роль в путь МЮ вийшов.

    Але ви знаєте, що я говорю?

    Гвинт ви ... засобу масової інформації. Ми (вболівальники) LOVE YOU Мікаель БІЛЬШЕ!!

  11. YOY Говорить:

    Кто-нибудь посмотреть по ТБ або показати, де і Joe Jackson Joe jacksons друга, який по всій видимості, був близьким друзям родини протягом багатьох років Majestik Чудовий нарешті порушив мовчанку? як їхні вимоги абсолютно не має сенсу таким, які коли-небудь. Джо Джексон говорить, спочатку він не мав ні найменшого уявлення про Майкл jacksons наркоманії тоді, коли він пішов він був настільки божевільний, і гнів, оскільки ніхто не зробив нічого про його наркоманії, коли родина намагалася спробу втручання?? WOW він сказав, що поняття. Також Majestik Чудовий говорить, що він також знав про проблеми наркотиків протягом багатьох років. А потім я дивлюся на відео Майкла Jacksons колишній публіцист, хто стверджує, там ніколи не був сімейним втручання і всі претензії наркотиків є помилковими! Shes і намагається очистити своє ім'я. Звуки дуже дивно!

  12. supermom75 Говорить:

    дивитися я не вірю ні одному слову його отримати цей перший я сказав розтину ніяких ознак фол грати здорового тіла подивився зараз він голку знаків по всьому тілу отримати ДНК з корпусу, будь ласка, причину я не відчуваю було йому я лікар , який також не було ліцензію на ліки в Калі буде вже порушив закон дає йому Медс все PPL, хто його знав closly сказати, що він боявся голки і болю, і що, якщо ви подивитеся на нього ppolice були свої плоди, перш ніж вони, хто говорить не знаю ні одного, і я маю на увазі ні один з своїх оповідань матч я колишній поліцейський, а також вони не повинні опинитися на розтин, що це дійсно Майкла Джексона, і чому не лікар підписав свідоцтво про смерть тут це ще одна річ, чому б його тіло охоронця сказати людині, що не Майкл Джексон людина дихати не тільки для покриття там траса, оскільки вони розкривати mmichaels ім'я другого думати про нього створені покласти Медс всього будинку Джанет пішли в будинок, перш ніж вони обшукали його, чому в тому, що я думав Ніхто не вголос на сцені поки що не було шукали mmichael було багато грошей багато засобів масової інформації та новинних робити не має сенсу, і ось в родині футболіста Міхаеля говорить, що, коли вони veiwed йому в останній раз він з нетерпінням чудово точно так само, як він був спав, але не відкрити Ларец Michael б хотіли, що для його вболівальників сказати до побачення ось новий привід не було відкрити Ларец, тому що був занадто великий збиток його особі почуття Коли respt ЦРН пошкоджень на обличчі, і ви можете вирішити, що на mourge це моє висновок Ла Pd це далеко також мінливій історії, коли лікар був весь час, і його відмова підписати свідоцтво про смерть немає відповіді на це немає ні емоцій, на похороні, і ось скандаліста страхового полісу у Лондоні буде охоплювати більш дози, але не заподіяти natrual будь-який нормальний чоловік може цифра це отримати відбитки пальців від тіла отримати ДНК з батьків довести Михайло Майкла, перш ніж прийняти рішення про вбивство

  13. LostHighlander Говорить:

    Ла тоя сказав він вбивство.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. HTML? RSS-ОТС І ATTR = Новини

    Кожен раз, коли я прочитав статтю, наприклад, коли вони цитуючи людей, які знали, МЮ, вона звучить, як вони з описом двох різних людей. Одним з них був здоровий МДж, а інший був хтось інший, хто-то на межі смерті, повної знеболююче та інші препарати, а також безліч голок знаків. Може бути, це був померти румунська, а не реальні МДж.

  14. m2kg Говорить:

    Я не купувати весь 'наркотиків' небудь річ. Хто-небудь пам'ятає "Moonwalker" в 1988 році? Джо PESCI характер? Майкл був проти наркотиків у фільмі. Майкл Джексон написав розповідь. Я не вважаю, він один hyprocrite. Якщо він так проти наркотиків, то чому б він на них?

  15. m2kg Говорить:

    LostHighlander --

    За посиланням, вона вказує, що LaToya був близький до Майклу ... Я була під враженням "Дунк" була. (Джанет)

    Крім того, це велика малюнок 'нього' в ambulence. Кілька речей, я хотів би вказати на те, ...

    Бровами, Михайлівський бровами володіє високої точки, вони не круглясте.

    Колір шкіри, вітіліго видаляє всі пігменту зі шкіри. Цей хлопець виглядає він досить добре засмагнути.

    У фельдш, КПП не зробили на плече, це зроблено на грудях. (Я вже прийнято ЦРН курси ...)

    На все це просто так тьмяний.

    Ох, і ця стаття, я думаю, що BS Newsoftheworld не самий точний джерел ІМО.

  16. carelesslove46 Говорить:
    ч.

    Фото Михайла у відділення невідкладної допомоги в лікарні .. Там дійсно не
    , Що багато місця в машині швидкої допомоги. Я дивлячись на всі зауваження протягом останніх кількох днів і були часи, що я був переконаний в тому, що Майкл дійсно етапі своєї власної смерті .. Після прочитання інтерв'ю LaToya Але зараз я не впевнений .. Навіть Ліза Марі Преслі заявив, що Майк був оточений п'явка і вішалка йде .. Вона безуспішно намагалися проникнути що стіна людей, щоб закрити його, але було марно. Вся ця річ просто тошнотворний ..

  17. thriller777 Говорить:
    ч.

    чоловік не є (і я говорю, що в нинішньої напруженої з-ГЕС в живих) на ліки! їм набридло, що слухання! Та й засоби масової інформації сміття, вони просто хочуть розпалити протиріччя отримати рейтинги. Thats всі вони коли-небудь зробити. Я маю на увазі давай. Михайло люблячий чоловік, який ніколи не буде робити речі, як наркотики, а він наляканий хвої! дозволяє отримати реальну PPL!

  18. MyBelovedMJ Говорить:

    Саманта, я к вам corret Вони були болільники кричали: F ** K пресі, Майкл YOU ARE THE BEST. (Майкл, якщо ви shoould побачити все це, вибачте за лайку:)) Майкл О `и тіло час на деяких Bary dudes місце, що виявилося ще брехня. Вони повинні серйозно отримати їх прямо storys. І Jermaine, Саіф, що він один день хотіли мати Майкл burried в Neverland. Ehh "один" день. Які, к черту це значить. Завтра, на тиждень або 10 років, LOL. Знову ж таки, це поганий сім'ї, щоб допомогти Майкл з цього питання. На жаль немає злочину

  19. MichaelJacksonIsStillAlive Говорить:

    Я справді не хвилює, що відбувається .... Я весь час повертаюся до цим сайтом тримати нагадувати собі, що Майкл ще живий .. Я дійсно працює дуже не вистачати його ... Я не перестаю Crying ... OMG I JUST сподіваємося, що він бере якийсь час до заспокоїтися та інше ... .... THE MEDIA Чесно зруйнувала його .... FUK преси Мікаель UR THE BEST!!

  20. JC.LOVES.MJ Говорить:

    @ Mg2k:
    Я повністю згоден з moonwalker річ, на самом деле я дивився його останній night.and Я повністю згоден з тим, що він один isn't лицеміром COS він співав так passionatly про речі, на його думку, з тим я сумніваюся higly ГЕС збираєшся йти робити ліки Вень ГЕС повністю проти них , його, як він співає пісню вздоровити світ, а потім збирається і вбивство всіх китів і надання дітям Африки їдять пацюків.
    кого-небудь ще згодні?

  21. wilkesxgurl Говорить:

    Цікаво, хто поклав його перуку на нього в смерті фото?

  22. LostHighlander Говорить:

    Я знаю, це бульварні, але це те, що Ла тоя це сказав, і тут це більше інтерв'ю з нею (та інших засобів масової інформації є збирання цю статтю)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  23. ejay5131 Говорить:

    Репетиція МДж, O2 МДж, а це нове відео МЮ всі виглядають по-різному. Я ніколи не подивився, що відрізняється тільки 3 місяці. Я зовсім не вважаю, що засоби масової інформації, як однією людиною ", нібито" на так багато різних препаратів одночасно? Єдине, що я не; т зрозуміти це, якщо поліція у заключному на лікарів, які, розпорядчих, як будуть ці лікарі уникнути судового переслідування? Я не можу бачити людей у в'язниці тільки для того, щоб допомогти уникнути МЮ життя? Як міг, що результат слід уникати? І як би МЮ пройти, якщо його фізичне тіло було покрито в голку знаки, і якщо він був, як наркотики зі своїх заявивши, що не буде відображатися в фізичному. Я titally згодні з тим, що машини швидкої допомоги малюнок НЕ МЮ з репетиції відео. А як же хто-небудь отримати це фото, не хто-небудь знає ім'я з photograper або які ЗМІ він / вона працює в. Чому Джексона конкретно говорити з ТМЗ під час МЮ був в лікарні? Я знаю реальну МЮ жив, але він виразно мертвий для нас. Він ніколи не міг повернутися і ризик всі перевірки від вболівальників та засобів масової інформації. Подивіться, як усі відреагували whenhe був звинувачений в ... Ви знаєте. У цілому МВС ody є помилковим занадто, і, як якби Беррі Gordy збирається відкрити його склеп повісити на МДж, коли вони вирішують, де його поховати. Ось що похорони для дому. Чому його сім'ї сказав він подивився мирних і тих, що сплять у своїх приватних перегляду, але за 2 години пізніше ми, громадськість, не може мати відкритий Ларец, оскільки було повідомлено, його обличчя було пошкоджено від КПП. Мені дуже шкода, але що саме вони роблять в його особі, що б викликати такі trama, що він не може розглядатися?

  24. loveandpeace Говорить:

    Ні, надзвичайних фотографія була зроблена за межами швидкої допомоги. Воно було прийнято хлопець на ім'я Кріс Вайс. Дуже мені це було прийнято на правій стороні машини швидкої допомоги, а не тому, як ви можете бачити телохранитель заблокували вікна з його боку. Якщо ви подивіться на неї, то відтінки червоного, як відображення, Кріс був одягнений у червоні сорочки. Він сказав, що машини швидкої допомоги займає 20 хвилин до відпустки, який був для нього дивно, тому що сказав він серця. У лівій повинен протягом від 8 до 10 хвилин. Він є папарацці збирається Medschool.

  25. MyBelovedMJ Говорить:

    Я вам абсолютно haer. Люди повинні отримувати їх storys straigth. Але, на мій погляд, це лише питання часу, перш ніж хто-то розкрити правду Майкла час живі. Latoya майже зробив це LOL

  26. wilkesxgurl Говорить:

    может кто-нибудь точці наркотиків до мене в neverland фотографії на ТМЗ

  27. ejay5131 Говорить:

    Інше питання, на фото в верхній частині цієї сторінки. Якщо це тільки "репетиція" Чому вони мають великий "Це він" в backsground? Вони Дону; т необхідність цього на репетиції в Staples Center, і чому він присутній тільки на цій фотографії, але не бачив на репетиції viseo?

  28. ejay5131 Говорить:

    Вибачте ВІДЕО

  29. supermom75 Говорить:

    я перепрошую, але я не вірю жодному wrd latoya сказав, що він звучить так поставив, а вони пішли до дому, перш ніж вони були в пошуку я не KNO людина я не думаю, що це одне слово, і якщо він може змусити Світ з imposters він може обдурити його сім'ї, які знали про нього мало довіри мені

    @ Yoy смішно ви виховувати Majestic Чудовий я був просто переглядають це смішно, але прочитати цю
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    і це, можливо, саме тому Михайло втік так все погано інформація про його минуле, його чіткі
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  30. bghoppy Говорить:

    Плюс родина каже, що був відкритий Ларец до Forst на газон.
    Якщо дивитися на машину швидкої допомоги, знятий на вас труба, ви можете побачити один хлопець крок вгору по бічній стороні машини швидкої допомоги та спалаху. Це після того, як вони беруть час підтримкою виходять на вулицю (що є ще одним прапором, б / ц будь-який професійний водій скаже Вам по прибутті, ви повинні повернутися найближчим часом, як ви бачили, як ті ворота, або в меншій мірі мали автомобіль повернувся при отриманні пацієнт, також ви можете почути їх збір на водія, не сирена, і ніхто не дуже раді, близько умирающего царя поп), ви побачите великий хлопець блокувати задніх вікон зі своїми лапами , але хлопець стрибає вгору на правій стороні вікна, як AMB початку потягнувши за.

  31. carelesslove46 Говорить:

    Михайло, ймовірно, зробили прохід фізичної за тур страхування .. Він, можливо, були в альтернативній терапії.
    Можливо, він вводив в те, що він відреагував на таким чином, щоб в кінцевому підсумку вбили .. Крім того, якщо б він був
    приймаючи безліч медичних препаратів, виписаних лікарем, а потім, можливо, він вважає, що було прийнятно як ліки були "запропонованих '
    Доктор's. Він ніколи б не використовували незаконні наркотики.
    .. В будь-якому разі ми, ймовірно, ніколи не знаєш, повна правда. Вони будуть обговорювати цього року .. Так само, як вони, як і раніше, робити з Елвіс. Я думаю, що зараз Михайло помер .. Але там були люди з його оточення, які були явно не підходить для нього. Я просто сподіваюся, що його сім'я може отримати до кінця цієї жахливої трагедії.

  32. ejay5131 Говорить:

    может кто-нибудь розмістити швидкої зв'язку з sudio, спасибо!

  33. ejay5131 Говорить:

    Ahggh, Аудіо (латання клавіатура)

  34. Sosh Говорить:

    Для Ejay5131

    В останні репетиції є остаточним rehearsel. Так що все перевіряється на останній момент. Крім того, освітлення, відео-аудіо.

    Але якщо порівняти з останньої фотографії з останнього 'репетиції відео, воно виглядає фотографії photoshopped. Вони кольорові, існує як бджола більш активний вплив на задньому плані, і, ніж на відео. Може бути, це є причиною затримки у визволенні Фес фотографій та відеокліпів.

  35. MissC Говорить:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Цей хлопець дійсно може бути частиною всього цього. Може бути, "Майкл", який був терміново доставлений в лікарню? Я хочу сказати, що його шкіра схожа з одного в машині швидкої допомоги, і ми знаємо, Майк дуже блідо, багато блідо, і він буде ще більш блідим, якщо не було дихання або помирають.

    Крім того, кілька годин тому Daily Mail опублікувала цю http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks на Michael-вбив-I-мнение-start.html, хоча я не не знаю, якщо ми повинні прийняти LaToyas слово так серйозно.

    Я радий, я не єдиний на цьому, сподіваюся один день (і скоро) правду вийде. Він завжди робить.

  36. JC.LOVES.MJ Говорить:

    Dont я думаю, він би додати себе бачимо, як він ненавидів голки і наркотиків в цілому, в оману: S

  37. mjfan Говорить:

    Мені також було дуже дивно, що він повинен мати проблемою наркотиків, але він не з'являється на фізичну. Якщо у нього є проблеми наркотиків, яка йде на деякий час, потім вона показала на фізичну. Єдиний спосіб це не показують вгору, если кто-то fudged речі, щоб він охоплює такі тури може піти на ... і ... він не про наркотики.

    Тепер, без сумніву, він був більш залежним від ліків раніше. Він зізнався, що в телевізійному кліпі в 1993 році в ході першого набору тверджень.

    Мені також дуже цікаво, що страхове покриття буде йому, якщо він помер від передозування наркотиків, але не від природних причин. Це дуже дивно.

    Якщо у нього які-небудь ліки в його системі, коли вони проводяться фізичні вони не будуть застрахувати його за передозування наркотиків. Страхові компанії намагаються вийти з страхуванні те, що "вже існуючі.

    Хоча я хотів би думати, що фізична час минув, а також положення про те, що страхування буде платити за передозування наркотиків, дивиться на мене, як убивство, змову, а не фальшива смерть.

  38. idontknow Говорить:

    Я не знаю, якщо я вважаю, що МЮ живий, - але мертвий або живий, есть что-то дуже дивні й загадкові навколо його смерті. Чому всі повідомлення конфліктуючих? Чому ми не знаємо, де тіло прямо зараз? Чому лікар відмовляється співпрацювати? В принципі, те, що, чорт забирай, відбувається?

  39. wilkesxgurl Говорить:

    Я знайшов вийти intresting, оскільки заявив, що тіло було папір біла http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  40. michaeljacksonnotdead Говорить:

    він, як і раніше виглядає як фальшива смерть для мене - не вбивство.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    Майкл приділялася 'вмирати', - не на самом деле робити концерти.

  41. MyBelovedMJ Говорить:

    Не приймайте Latoyas за добрі слова. Я маю на увазі погляд на те, що вона говорить на confference, де вона виступає, вона сказала: Майкл завжди говорить сім'ї 1, і шанувальники 2. Він дивиться Singel кожен з вас прямо зараз, і він любить вас всіх дуже багато. DOH! Навіщо говорити про нього в pressence сенс. Їм раді вона не моя сестра, викликають якщо мені необхідно підробленої мені власну смерть, вона, що до гвинта. Aparrently LOL

  42. wishful09 Говорить:

    необережно,

    Im певні якщо Майкл підробили його смерті (який, як я вважаю), ми дізнаємося правду незабаром планується Чи чи ні. Майкл doesn't здаються типу тримати це в секреті. Він хотів би, щоб розкрити його, Im здогадуватися. Я маю на увазі його генієм. Якщо не він, кто-то збирається ковзання та правда вийде. Ми просто повинні почекати і подивитися!

  43. Андреа Говорить:

    Може бути, зараз Latoya говорить, що він був 'убитий', щоб виправити помилку вона зробила на Nokia центру! Haha.

    Чесно кажучи, я поняття не маю! Ці люди краще їх історії прямо до тих пір, поки більша кількість людей починають спекулювати!

  44. loveandpeace Говорить:

    Так вчора, затвердження почав, що виникають з приводу Jimi Hendrix час 'вбито' свого менеджера по страхуванню грошей. Він змушений був приймати таблетки і втопити себе вино. Це все здається знайомим. Мені незрозуміло, чому треба було так довго для них, щоб зрозуміти, що дійсно відбувалося з ним.

  45. loveandpeace Говорить:

    Це так очевидно. AEG найняв лікаря робити фізичні, д-р Tohme (Занадто Me?), Це можна було б легко виправлена йому пройти її, навіть якщо він був у поганому стані. Як можна було більш очевидним, що було, кто-то був з були погашатиметься за те 'пролетів квітів результати. Забудьте Dr.Murray, може бути, він кривизни лікаря

  46. melia8383 Говорить:

    Я тільки що знайшов на сайті ....
    Джексон Сестра каже, що він помер в ліжку лікаря

    Лондон, 12 липня: Майкл Джексон помер не у своїй спальні, як повідомив перший, але на ліжку в кімнаті свого лікаря, д-р Конрад Murray, через зал, у відповідності із запізненням співак сестра.

    "Я не знаю точно, що сталося, чи був він йому кисень, але Майкл, закінчився в ліжку. Лікар намагається дати йому КПП (для реанімації серця) на ліжку, "Новини в світі цитує її слова.

    Ла тоя намагалися допиту Мюррея, коли вона прибула в Лос-Анджелесі в лікарню, де король поп були прийняті.

    Вона сказала: "Париж був у сльозах і сказав мені:" Там в р Мюррей. Он лучший кардіолог в світі, як це може трапитися з Daddy? "

    "Я сказав йому: Скажи мені, що сталося?" Але він є розпливчасті і просто сказав: "Він просто не зробив це". Я не був задоволений, що відповісти, але ви повинні бути обережні, як діти були там. Я відчула дивне і не праві.

    'Це був єдиний чоловік, який знав, що було, але він не говорить мені. А потім він зник, 'додала вона.

    - ANI

  47. loveandpeace Говорить:

    Перевірте коментарі про 'доктор' найняв для Майкла фізична.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Це жахливо! катастрофа! гірше! грубо! величезне его! великих! "

    Я впевнений, що гарні коментарі, ймовірно, від нього та його співробітників.

    Я натиснув медкомісію запису, та не відповідають профілю, що це за хлопець? Леонардо DiCaprio в спіймати мене, якщо можна?

    Чи є це право лікарем.

    Чи є він Dr.Jack F. Tohme або просто Dr.Tohme Tohme.

    Мабуть він виходить на Джека, і Жак. Ти жартуєш мене?

  48. wilkesxgurl Говорить:

    Я знати, наскільки ТМЗ отримала фотографії з neverland рейду і нахиляє отримати копію цієї заборони роздруківку з аптеки, якщо хто-небудь може пояснити мені, будь ласка, зробити це

  49. MyBelovedMJ Говорить:

    ТМЗ є говенний телевізійної станції. Але я просто хотів би знати. Ми всі вже знаємо, що "привид" в Neverland, була тінь. Ну, я хотів би знати, хто це була тінь, тому що якщо ви подивитеся на неї знову і знову, тінь має довге волосся, і він любить дивитися це кучеряві, як Майкл `С. Будь ласка, зупиніть мене, якщо я звук на Crazy LOL. І. СПРАВЕДЛИВА говорю.

  50. mjlives Говорить:

    Чому я не бачу якої-небудь із членів його сім'ї захист Михайла проти наркотиків цих тверджень? Ви очікуєте, щоб вони Розлючені із засобами масової інформації за їх забруднення брат / син 'S зображення навіть в смерті, але може бути, вони хочуть люди думають, що він в кінці кінців overdosed сенсаційність страхування буде виплачувати великі терміни, якщо токсикології доповіді показують, він і ще вони б нічого не отримає, якщо помер від серцевого нападу простий

  51. bghoppy Говорить:

    Хто бачив копію цієї політики '? NO Чому хто готовий повірити Ллойда в Лондоні буде насправді написати таку політику? Немає покриття природної смерті, але передозування ОК? Там ніколи не було
    і ніколи не буде в політиці, як це!
    Фізичні докази є єдиною істині можна довіряти. Картинки і відео, і heresay доводити нічого.

  52. динаміт Говорить:

    Хто-небудь побачити цей latoya говорить, що вона буде дізнатися імена вбивць MJ якщо поліція Dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  53. динаміт Говорить:

    Хто-небудь побачити цей latoya говорить, що вона буде дізнатися імена вбивць MJ якщо поліція Dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  54. Андреа Говорить:

    , Що посилання не буде працювати, для меня почему-то! він говорить, сторінка не може бути знайдене. будь-який інший отримувати цю помилку?

  55. динаміт Говорить:

    На жаль друге посилання неверна перший 1 є право

  56. mjlives Говорить:

    динаміту, що стаття, як видається, були прийняті WOW вниз майже як у latoya час мовчати

  57. melia8383 Говорить:

    Ок всім Я знайшов пісню, вона дійсно Crazy невишедшій з Michiael Джексона, він говорить про те, як він "планування" його втечі з "системи" і "тиску", він повинен знайти місце, щоб сховатися. (Thats те, що він говорить пісня) назва пісні Xscape (так, вона дійсно написані таким чином.
    Якщо він підробили його смерті, він від тиску, то він повинен залишити за своїми дітьми, якщо він не хоче, щоб люди знати, він "мертвий"). Якщо дітей у своїй родині, він завжди буде бачити їх. Latoya словами, він не хоче робити 50 показує, що, мабуть, тому він був самозванець на O2-конференції! Було йому репетирували у відео, якщо він планує його піти, він повинен співпрацювати, правильно? AEG застрахованих за "передозування"? ЧОМУ?

  58. Андреа Говорить:

    перше посилання не працює, для мене як! Я згоден з mjlives. Здається, в даний час Latoya мовчати.

  59. melia8383 Говорить:

    Я мав на увазі, що якщо він хоче народ знати своїх мертвих

  60. динаміт Говорить:

    Thats дивно перший 1 працює для мене, все одно її на dailystar.co.uk якщо хочу, щоб перевірити його

  61. supermom75 Говорить:

    ОК тут справу з latoyas заяві вона якось сказав він 2 млн у свій будинок і прикраси зникли, і це було лише близько години після його смерті прийти на latoya Джанет і пішли до дому після його смерті, перш ніж вони пошуку та вони краще їх історії прямо так Jermaine сказав, що він був ближче йому спину hmmmm кости, і я все ще працюємо над знайти на цій сторінці я знайшов раніше чоловік він говорить дівчатам з побачив тіло першого і що jernaine і його дружина прийшли і тільки після thgirls бачив його він сказав, що він привів дітей у побачити свого батька, а потім він сказав latoya Чи прийти на людину

  62. динаміт Говорить:

    Why is it that latoya and joe jackson think he was murdered and the rest of the family have said nothing, janet has been very quiet since she appered at the awards show, i taught he was closer with janet and not latoya?

  63. melia8383 Says:

    yeah I always thought he was the closet to Janet?

  64. dynamite Says:

    I never liked latoya she always seemed devious and out for herself, theres something about her thats off putting to me

  65. mjlives Says:

    true michael was closest to janet out of all the siblings and she hasn't said a word
    also if anyone was his “backbone” it was katherine not jermaine as he stated at the memorial although to be fair maybe he just said that because he felt close to mike at the time

    dynamite that website is working now and i read what latoya said, apparently she believes someone or rather a group of people conspired to murder michael to make money.. it's possible. maybe AEG had him killed because he refused to do the 50 concerts, and they knew his records sales would go through the roof after his death (which they have)
    has anyone considered though that maybe latoya is intentionally misleading the public so people will think he was murdered and therefore definitely dead, and would stop questioning the possibility that he faked his death? this could be another way to lead people away from the truth and the more details that come out of this so called homicide the less likely people will consider his death a hoax. i also find it VERY suspicious that foul play was ruled out almost immediately and now weeks later is being looked into again. either it was never ruled out and someone was lying or they are trying to throw us off the trail
    love this site btw the comments are annoying to keep up with though admin maybe you could organize them better

  66. dynamite Says:

    I think that maybe they are tryin to throw us off with the whole murder thing,
    if he was murdered i hope the scum who killed him rot in jail for it, but i still believe in my heart that hes alive.

  67. supermom75 Говорить:

    check this out the plot thickens
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  68. supermom75 Говорить:

    look at this AEG said they paid but they did not for his service
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  69. dynamite Says:

    I found this interesting family issues with his brothers tells a close friend of MJ weird situations he describes,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  70. supermom75 Говорить:

    @dynamite i knew i just knew it and ty you for finding this thank you

  71. He.is.alive Says:

    These MJ impersonators are great looking and the resemblance they bear to our dear absent friend seems to be right on target, wow ! I liked them all … only, how well can they “Moonwalk” ???

  72. dynamite Says:

    lol they are so many doubles im starting 2 forget what michael looked like

  73. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  74. loveandpeace Says:

    To me they look nothing like Michael, possibly E'Casanova and Carlo Riley the most. Well anyway, one his impersonators hasn't logged onto his myspace since June 25. myspace.com/benjjackson. Though he does not exactly resemble Michael, it just makes me wonder.

  75. charliechaplin Says:

    =Michael Jackson's comeback tour. As a condition of performing the O2 Concerts, Michael Jackson was required to pass a five-hour medical exam.=

    Maybe MJ passed the medical exams because it was originally for 10 shows. He may have been declared physically FIT for 10 shows BUT NOT for 50!!!

    Make sense?

  76. ejay5131 Says:

    Hey admins/ another really helpful feature would be to categorize the photos and videos that YOU post so we can find them easier when people make comments on them, sometimes I spend alot of time looking for them.

  77. Little Susie 01 Says:

    the images of michael where in the back it says THIS IS IT.. why doesnt it show in hes rehersal video? isnt it the same place? lol ppl are so blind to see that this picture was photoshopped

  78. MyBelovedMJ Говорить:

    Supermom75. It is so obvious that NONE of them is Mike, But thank you for posting, it just shows us “ONCE# again, something is worng lol. How many imposters did he need?

  79. YouRockMyWorld Says:

    Don't know if you guys seen it…Aperantly this video was uploaded 6 monthes ago…Same reason of the “death”… Was a hoax then…Could be a hoax now…

    http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  80. Голд Говорить:

    this is all to weird?

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.