Michael Jackson Hoax Death

Är King of Pop verkligen död?

AEG Live var initiativtagarna bakom Michael Jackson's comeback turné. Som ett villkor för att utföra de O2 Konserter, Michael Jackson var skyldig att föra en fem timmars läkarundersökning. Lloyds of London, försäkringsbolaget anlitade för att täcka eventuella förluster i samband med konserter, hade en oberoende läkare flyga från New York att ge examen, och AEG Live fick veta att han gått med flygande färger. width=400

Om Michael Jackson tog det receptbelagda läkemedel som medieprogrammen är det påstås, skulle inte det har tagits upp i ett blodprov under denna läkarundersökning månader sedan?

Som ett resultat av testet, AEG Live säkrade försäkringsskydd för de första 22 konserter men kunde inte få täckning för alla fulla 50 visar på en kostnad av $ 500 miljoner. De kommer nu att betala miljontals att återbetala biljetter, såvida dock fansen välja att få sina biljetter bytas ut mot den speciellt utformade biljett skapats av Michael Jackson själv, ett bekvämt sätt att AEG kan återanvändas kuppen en del av sin monetära förluster.

AEG Live kommer att få flera miljoner dollar utbetalningsalternativ från visa försäkringsgivare om rapporter förbinder superstar: s går till droger är korrekt - eftersom deras politik omfattar dödsfall genom överdos.

AEG Live chefer tog ut en $ 17.5 miljoner försäkring från Lloyd's of London vid en hälsokris som skulle orsaka Jackson att dra sig ur sin 50-dag London hemvist.

Om droger visat sig ha spelat en roll i Jackson död AEG befattningshavare kommer att kunna återvinna en del av deras massiva förluster - men inte om han regerade ha dött av naturliga orsaker, enligt företagets vd Randy Phillips.

Det verkar väldigt bekvämt att försäkringen innehas av AEG Live omfattas död av en överdos, men inte dödsfall av naturliga orsaker. Det verkar vara ännu mer bekväm att media nästan omedelbart började rapport som Michael Jackson's hjärtstillestånd var nästan säkert en produkt av upprepad användning av narkotika och en överdos av drogen Demerol strax innan han dog ".

Påståenden har gjorts av Jackson Familj, att de kände till något sådant narkotikamissbruk och rapporter som sångare kropp täcktes nål markerar också sägas vara falskt.

Så varför gör då det verkar som att media är så desperata att vi alla anser att narkotikamissbruk historia? Är det helt enkelt så AEG Live kommer att täcka en del av sina pengar? Eller är det eftersom den är mest trovärdig historia och att vi alla acceptera att Michael Jackson är verkligen död?

  1. MyBelovedMJ Said,

    Media är idioter, bara titta på hur de alltid behandlas Michael. De är ett gäng moreons Vem tror enything. Men jag tror att de vet att något är så bra, men de måste hålla den för sig själva, de kan inte säga det på tv, orsakar då hela världen skulle börja undra.

  2. DawneVee Said,

    Alla över Internet, tidningar, TV, det är citerad MJ tar upp utrymme i Berry Gordy's crypt medan familjen siffror på var att begrava honom.
    Jag tyckte det var ganska underlig, så jag tittade i den.

    Bara en LIE ALLA ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Jag undrar vem som började som ligger i första hand. Jag kanske ska kolla det.

    Senare.

  3. littlesuemj Said,

    Jag vill också påpeka att jag aldrig kommer att komma till rätta med MJ död i världen är inte detsamma utan honom.

  4. DawneVee Said,

    En annan person börjar fråga MJ: s "död". Det är en bra, kort video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Älskar dig MJ! Var du än befinner dig!

  5. DawneVee Said,

    Jag vet att jag har utstationering lite mycket idag, men det här länken har också några bra fakta för oss alla. Var noga med att läsa kommentarerna också.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl Said,

    min teori ... om utredning av Michael Jackson död, efter att under två veckor nu för observation och läser alla artiklar jag kan hitta och alla tidigare artiklar jag kan hitta Jag har kommit till denna slutsats, eftersom alltför många källa bara inte lägga upp,,, hur gör du slår en svart man tee shirt vit? och jag tror på en gång att han var beroende av smärta medicinering när rättegången pågick om barnet molesting fall. men är det konstigt titta på stress det orsakade honom vilket han visat inte skyldig, jag tror att han susa hjälp på hans drogproblem och fick tag på den .. även jag tror att även om han var ledsen om hans barndom blev han vänja strålkastarljuset och saknade det. det är så svårt att bli gammal så du tag på allt du kan för att hålla fast vid din ungdom såsom barn, plastikkirurgi, några av de knäppis jippon han kom med. men allt i allt jag verkligen tror att han försökte hjälpa världen Jag tror att han trodde att en människa ensam kunde bota världen. wow var han en hopplös kamp ... och för att han ger karaktär jag tror folk inte förstod så gjorde de upp alla typer av rykten om honom de ville sätta honom på det nivå . men han trodde på sanningen och alltid velat ställa in post direkt så att han slog tillbaka tro vad han alltid lärt sanningen kommer att segra .. ... Efter två veckor nu alla läkare har kommit ut med nyheten om hans missbruk kanske familjen gjorde en handlingsplan under 2003 .. hur är det sista året ni inte tror att de skulle få veta vad som pågick i huset ..? han har planerat ett återkomma rundtur för ett och ett halvt år, så vi fick höra mer än thriller och jag tror att det är det som vassle du skränande få ett rakt svar nu tillbaka till min teori jag tror att den vita mannen som dött på Jackson hus var en Jackson bedragare som terminal sjuka och Jackson betalat för hans behandling är därför hans medicinska räkningar var så dyrt och jag tror att Jackson redan var i London väntar hans Hick off tour och jag tror att han kommer att klippa i världen med denna comeback och klara sin namn alla en comeback

  7. MyBelovedMJ Said,

    Och han var inte på droger, för fan jag är trötta på att höra media eveywhere prata om det.

  8. Samantha Said,

    Naturligtvis Media är idioter!
    De förstörde Michael och liknande tiden spred de ut ryktet om honom molesting barn,
    det ont Michael. Det var så sorgligt, jag älskar honom så mycket

    FÖRBANNA pressen! Michaels bäst!

  9. Mimi Said,

    Samantha har du gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee Said,

    Åh medierna hade något att göra med hans "weirdness" (jag kallar det unika) okej.

    Jag kan inte tänka mig att kallas ett barn molesting PEDOFIL missfoster hela tiden. Jag skulle förmodligen åka på droger också.

    Medierna är fulla av hjärtlösa män och kvinnor som bara bryr sig om en sak ... själva ... och de kommer att säga och göra något för att flytta uppåt i leden.

    De är patetiska gamar och ärligt spela en stor del i vägen MJ blev.

    Men vet du vad jag säger?

    Dra åt helvete media .... WE (fansen) älskar dig mer MICHAEL!

  11. Yoy Said,

    gjorde någon titta på ET eller några visar var Joe Jackson och Joe jacksons vän som tydligen var en nära vänner i många år Majestik Magnificent äntligen bröt sin tystnad? både för sina påståenden helt meningslöst vad så någonsin. Joe Jackson sade i första han hade ingen aning om Michael jacksons drogberoende sedan när han gick bort att han var så arg och arg eftersom ingen gjorde något åt sitt narkotikamissbruk när familjen försökte försök ett ingripande? WOW han sa att han var borta. Även Majestik Magnificent sa att han visste också om narkotikaproblemet i många år. Och sedan skall jag titta på en video på Michael Jacksons tidigare utgivare som påstår det har aldrig varit en familj interventionsorganet och alla drog påståenden är felaktiga! och shes försöker klara sitt namn. Det låter alldeles för konstigt!

  12. supermom75 Said,

    ser jag inte tror ett ord av det får den här första th obduktion säger inga tecken på dåligt spela kroppen såg frisk nu han nål markerar hela hans kropp få dna från kåren du att jag tycker inte att det var honom jag känner läkaren som också var inte licensproduktion att LÄKARBEHANDLA i Cali skulle redan ha brutit mot lagen ger honom medicin alla ppl som closly kände honom säger att han var rädd för nålar och smärta och att om man tittar på det ppolice har betalats ut före som säger att de inte vet inget och då menar jag ingen av deras berättelser stämmer jag ett ex cop plus inte att de måste visa sig i en obduktion så är Michael Jackson och varför har ingen läkare undertecknat dödsattest även här är en annan sak varför skulle hans organ vakt säger en man inte Michael Jackson en människa är inte andas bara för att täcka det spåret eftersom de inte avslöja mmichaels namn andra tycker om det inrättas som medicin hela huset janet gick i hemmet innan de sökte den anledningen är att jag trodde ingen är högt på scenen tills det har sökte mmichael hade mycket pengar en del av medierna och nyheter obegriplig, och här är kickern Michaels familj sa att när de veiwed honom för sista gången han ser underbar precis som han var sömn, men ingen öppen kista Michael skulle ha velat att för hans fans att säga hej då här är det nya ursäktar det inte fanns någon öppen kista eftersom det var för mycket skador på hans ansikte känsla när inte respt cpr skador på ett ansikte och du kan fixa det på ett mourge så att min slutsats de la PD är ifrån även ändra berättelser där läkaren var hela tiden och han vägrar att underteckna dödsattest inget svar på det heller inga känslor vid begravningen och här är kickern försäkringen till London kommer att omfatta över dosen men inte natrual orsaka en normal person skulle siffran detta få fingeravtryck från kroppen få dna från föräldrar bevisa Michael Michael innan du bestämmer dig för dråp

  13. LostHighlander Said,

    La Toya säger att det var mord.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS & ATTR = Nyheter

    Varje gång jag läser en artikel som denna där de citerar personer som kände MJ, det låter som de beskriver två olika personer. En var den friska MJ, den andra var någon annan, någon snar död, full av smärtstillande medel och andra droger, och hade massor av nålen varumärkena. Kanske det var den döende rumänska, inte den verkliga MJ.

  14. m2kg Said,

    Jag köper inte hela "drogen" grej heller. Finns det någon som minns "Moonwalker" i 1988? Joe Pesci karaktär? Michael var mot narkotika i filmen. Michael Jackson skrev historia. Jag tror inte han är en hyprocrite. Om han är så emot droger, varför skulle han vara på dem?

  15. m2kg Said,

    LostHighlander --

    Enligt länken står det att LaToya var närmast Michael ... jag var under intryck av "dunka" var. (Janet)

    Även det är en större bild av "honom" i ambulence. Ett par saker jag vill påpeka ...

    Den ögonbryn, Michael's ögonbryn har en höjdpunkt, de är inte runda.

    Den hudfärg, vitiligo tar bort alla pigment i huden. Den här killen ser ut som han har en ganska fin solbränna.

    Den ambulanspersonal, CPR är inte gjort på axeln, det är gjort på bröstet. (Jag har tagit CPR kurser ...)

    Det hela är bara så fiskliknande.

    Oh och artikeln, jag tror det är BS Newsoftheworld är inte den mest exakta källor IMO.

  16. carelesslove46 Said,

    Bilden är Michael på akuten på sjukhuset .. Det är verkligen inte
    så mycket utrymme i en ambulans. Jag har varit att titta på alla kommentarer under de senaste dagarna och det har funnits tider som jag har varit övertygad om att Michael faktiskt skede sin egen död .. Efter att ha läst den LaToya intervjun även om jag nu inte så säker .. Även Lisa Marie Presley uppgett att Mike var omgiven av igel och hängare som är på gång .. Hon försökte förgäves att penetrera väggen människor att komma nära honom, men det var meningslöst. Det hela är bara beklämmande ..

  17. thriller777 Said,

    mannen är inte (och jag säger att det i presens eftersom HES levande) på droger! im sjuka av att höra det! och ja media är skräp, de vill bara vakna upp striden för att få betyg. thats allt de någonsin gjort. Jag menar kom igen. Michael är en kärleksfull man som aldrig skulle göra något liknande droger, plus att han är livrädd för nålar! kan få verklig ppl!

  18. MyBelovedMJ Said,

    Samantha måste jag corret du De fans var skriker: F ** k pressen, Michael du är bäst. (Och Michael, om du shoould aldrig se detta, om ursäkt för svära:)) Om Michael `s organ är någon Bary snubbar plats, som visade sig vara en lögn. De borde på allvar få sina storys straight. Och Jermaine, Saif att han en dag ville ha Michael burried på Neverland. Ehh "en" dag. Vad fan betyder det. I morgon, i en vecka eller 10 år lol. Även i denna familj är dålig för att hjälpa Michael om detta. Tyvärr inte illa

  19. Tati Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=IllRnoB4OgM

  20. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    Jag verkligen inte bryr sig vad som händer .... Jag kommer tillbaka till denna webbplats för att hålla påminna mig att Michael fortfarande lever .. Jag vill verkligen VERKLIGEN saknar honom ... Jag kan inte stoppa SKRIANDE ... OMG Jag hoppas bara att han tar lite ledigt för att lugna ner och sånt ... .... MEDIER RÄTTSKAFFENS RUINER honom .... FUK pressen, MICHAEL UR DEN BÄSTA!

  21. JC.LOVES.MJ Said,

    @ mg2k:
    Jag håller fullständigt med moonwalker sak jag faktiskt tittade på det sista night.and Jag håller fullständigt med om att han isnt en hycklare cos han sjöng så passionatly om vad han trodde på, så jag higly tvivel HES gå göra narkotika Wen HES helt mot dem , dess vilja att han sjöng låten läka den världen och sedan gå och döda alla valar och ge barnen i Afrika att äta råttor.
    någon annan med?

  22. wilkesxgurl Said,

    Jag undrar vem som sätter hans peruk på honom i döden foto?

  23. LostHighlander Said,

    Jag vet att det är kvällstidningarna, men detta är vad La Toya säger och här är en längre intervju med henne (och andra medier är att lyfta upp den här berättelsen)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  24. ejay5131 Said,

    Rehearsal MJ, O2 Mj, och denna nya video MJ alla ser olika. Jag har aldrig sett att olika på bara 3 månader. Jag håller fullständigt tror inte media, hur kan en människa "förment" vara på så många olika droger samtidigt? Det enda jag gör, inte förstår är om polisen närmar sig de läkare som var förskrivning, hur kommer dessa läkare undvika att åtalas? Jag kan inte se människor gå i fängelse bara för att hjälpa MJ fly liv? Hur kunde det resultatet man undvika? Och hur kunde MJ passera en motion om hans kropp var täckt i nålen märken, och om han var drogad ut som de hävdar, inte att dyka upp i den fysiska. Jag titally överens om att ambulans foton är INTE MJ från repetitionen video. Och hur har någon få en vän, inte någon vet namnet på photograper eller vad media outlet han / hon arbetar för. Varför var Jackson uttryckligen talar med TMZ under Temne MJ var på sjukhuset? Jag känner till de faktiska MJ lever, men han är definitivt död på oss. Han kunde aldrig komma tillbaka och risk alla granskningen från fans och media. Titta på hur alla reagerade whenhe anklagades för ... ni vet. Hela MIA ody är ställt till det också, och som om Berry Gordy kommer att öppna sin crypt hänga på att MJ när de beslutar om att begrava honom. Det är vad begravningen hemmet är till för. Varför hans familj säger att han såg lugn och sover på sin privata visning men 2 timmar senare vi, allmänheten, kan inte ha en öppen kista, eftersom det rapporterades hans ansikte var skadade från CPR. Jag är ledsen men vad har de gjort för att hans ansikte som skulle orsaka sådana trama att han inte kunde ses?

  25. loveandpeace Said,

    Nej, den akuta Bilden är tagen utanför ambulansen. Det togs av en kille som heter Chris Weiss. För mig var det fattas på högra sidan av ambulans, inte tillbaka, som ni kan se livvakt blockerade fönstren med sin hand. Om man tittar på det, det finns nyanser av rött som en eftertanke, Chris var klädd i röd tröja. Han sa att ambulansen tog 20 minuter att gå, vilket var konstigt för honom, eftersom de sa att det var hjärtstillestånd. Det bör lämnas inom 8 till 10 minuter. Han är en paparazzi kommer att Medschool.

  26. MyBelovedMJ Said,

    Jag hær du helt. Människor måste få sina storys straigth. Men enligt min åsikt, det är bara en tidsfråga innan någon avslöjar sanningen om Michael lever. Latoya nästan gjorde det lol

  27. wilkesxgurl Said,

    kan någon punkt drogen ut till mig i neverland bilder på tmz

  28. ejay5131 Said,

    en annan fråga, bilden överst på denna sida. Om detta är bara "repetition" därför att de har stora "här är det" i backsground? De behöver, inte behöver detta på repetitionerna i Staples Center, och varför är det bara i den här bilden, men inte sett i repetition viseo?

  29. ejay5131 Said,

    Tyvärr VIDEO

  30. supermom75 Said,

    Jag är ledsen men jag tror inte ett wrd latoya sade att det låter så iscensatt och de gick in i huset innan de hade sökandet jag inte KNO människa tror jag inte det ett ord om det och om han kan lura världen med bedragare han kan lura sin familj som visste lite om honom lita på mig också

    @ yoy rolig du sätta upp Majestic Magnificent jag bara surfar är det roligt men läs denna
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    och detta kanske är det därför som Michael rymde så alla dåliga info om hans förflutna skulle klara honom
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  31. bghoppy Said,

    Plus familjen säger att det var en öppen kista innan på Forst gräsmattan.
    Om du tittar på ambulans sköt på You Tube kan man se en kille steg upp på sidan av ambulans och en blixt. Det är när de tar en timme uppbackning ut på gatan (som är en annan flagg, B / C någon professionell lastbilschaufför skulle tala om för er vid ankomst, skulle du tillbaka så fort du såg de portar, eller i vart fall ha det fordonet vände samtidigt hämta patienten, dessutom kan du höra dem hacka på föraren, det finns ingen siren, och ingen är mycket entusiastiska över den döende kungen av pop), kommer du att se en stor kille blockera tillbaka fönster med hans tassar , men en kille hoppar upp på sidan fönstret rätt som amb börjar dra iväg.

  32. carelesslove46 Said,

    Michael förmodligen gjorde passera den fysiska för hans turné försäkring .. Han kan ha varit om alternativa behandlingar.
    Kanske var han injicerade med något som han reagerade på ett sätt som slutade med att döda honom .. även om han var
    med massor av receptbelagda läkemedel, så kanske han tyckte det var acceptabelt som narkotika var "föreskrivna"
    av Doctor's. Han skulle aldrig ha använt illegala droger.
    Hursomhelst .. Vi kommer antagligen aldrig veta den fullständiga sanningen. De kommer att diskutera detta i flera år .. Precis som de fortfarande göra med Elvis. Jag tror nu att Michael har dött .. Men det fanns människor runt honom som tydligt var inget bra för honom. Jag hoppas bara att hans familj kan gå till botten med denna fruktansvärda tragedi.

  33. ejay5131 Said,

    kan någon skicka ambulans koppling till sudio, tack!

  34. ejay5131 Said,

    Ahggh, Audio (darn tangentbord)

  35. Sosh Said,

    Att Ejay5131

    Den sista repetition var en slutlig rehearsel. Så allt är testade för en sista gång. Även belysning, video ett ljud.

    Men om du jämför den "sista" bilder till "sista" repetition video, det ser ut som bilderna är Photoshoppad. De är colourfull, det verkar bee mer effekter aktiva i ryggen och förgrundsinformation än på video. Kanske det var orsaken till att släppa thes bilder och videor.

  36. MissC Said,

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Den här killen kan verkligen vara en del av allt detta. Kanske "Michael" som rusade till sjukhuset? Jag menar, hans hud liknar från en på ambulans och vi vet att Mike är mycket blek, mycket blek, och han skulle aldrig mer blek om inte andas eller döende.

    Även ett par timmar sedan Daily Mail publicerade denna http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks på Michael-mördade-I-filtbelagda start.html men det gör jag t know if we should take LaToyas word SO seriously.

    Jag är glad att jag inte är den enda på detta, förhoppningsvis en dag (och snart) sanningen kommer att komma ut. Den alltid gör.

  37. JC.LOVES.MJ Said,

    jag dont tror att han skulle skjuta sig själv eftersom han hatade nålar och droger helt förvirrande: S

  38. mjfan Said,

    Jag upptäckte också att det är ytterst märkligt att han förmodas ha ett drogproblem, men den visade inte på det fysiska. Om han hade drogproblem som hade pågått ett tag, sedan skulle det ha visat upp den fysiska. Det enda sättet skulle det inte har visat upp är om någon förvanskade saker för att få honom omfattas så turen skulle gå ... eller ... han var inte på droger.

    Nu, ingen tvekan om han har varit beroende av smärta medicinering innan. Han medgav så mycket i ett TV-klipp i 1993 under den första uppsättningen påståenden.

    Jag finner det också mycket intressant att försäkringen skulle täcka honom om han dog av en överdos narkotika men inte från naturliga orsaker. Det är mycket märkligt.

    Om han hade någon narkotika i hans system när de utfört den fysiska de inte skulle försäkra honom för läkemedelsutveckling överdos. Försäkringsbolagen försöker komma ur försäkring allt som är "tidigare".

    Även om jag tror att den fysiska vidare, PLUS bestämmelsen att försäkringsbolaget skulle betala för läkemedelsutveckling överdos, ser jag som ett mord tomt, inte en förfalska död.

  39. idontknow Said,

    Jag vet inte om jag tror att MJ lever - men döda eller levande, det är något mycket märkligt och mystiskt kring hans död. Varför är alla rapporter motstridiga? Varför ger vi inte vet var kroppen är just nu? Varför är den läkare som vägrar att samarbeta? I grund och botten vad fan händer?

  40. wilkesxgurl Said,

    Jag hittade det här sluta intressanta eftersom de sa att kroppen var papper vita http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  41. michaeljacksonnotdead Said,

    det fortfarande ser ut som en bluff död på mig - inte mord.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    Michael utbetalades till "die" - inte för att faktiskt göra konserter.

  42. MyBelovedMJ Said,

    Ta inte Latoyas ord för gott. Jag menar titta på vad hon sa i confference där hon talade, hon sa: Michael alltid sagt familjen 1: a, och fans 2:a. Han ser varje enda en av er just nu och han älskar er alla så mycket. DOH! Varför prata om honom i pressence bemärkelse. Im glad hon är inte min syster, orsak om jag behövde falska mig egen död, skulle hon skruva upp. Aparrently lol

  43. wishful09 Said,

    vårdslös,

    Im vissa om Michael har förfalska hans död (som jag tror) kommer vi att veta sanningen snart om planerade eller inte. Michael doesnt verkar vilja typ att hålla en hemlighet. Han vill avslöja det, Im gissa. Jag menar det är geni. Om inte han, någon kommer att glida upp och sanningen kommer att komma ut. Vi måste bara vänta och se!

  44. Andrea Said,

    Kanske nu Latoya säger att han "mördade" för att lösa glida upp hon gjorde på Nokias centrum! Haha.

    Ärligt talat har jag ingen aning! Dessa människor borde ta sina historier rakt tills Fler människor börja spekulera!

  45. loveandpeace Said,

    Så går anklagelserna började uppstår om Jimi Hendrix som "mördad" av sin chef för försäkrings-pengar. Han var tvungen att ta piller och dränka sig med vin. Allt detta verkar bekant. Jag undrar varför det tog så lång tid för dem att räkna ut vad som egentligen hände honom.

  46. loveandpeace Said,

    Detta är så uppenbart. AEG hyrda läkare att göra den fysiska, Dr Tohme (för mig?) Skulle detta kunna ha lätt fastställts för honom att klara det, även om han var i dålig form. Hur tydligare kan det ha varit, någon var tvungen att av betalats ut för dessa "flygande färger resultat. Glöm Dr.Murray, han kanske är den sneda läkare

  47. melia8383 Said,

    Jag hittade den här på en hemsida ....
    Jacksons syster säger att han dog i läkarens säng

    London, 12 juli: Michael Jackson dog inte i sitt eget sovrum som första rapporterats, men på sängen i rummet med sin läkare, Dr Conrad Murray, hela hallen, beroende på sena sångerska syster.

    "Jag vet inte exakt vad som hände, om han gav honom syre, men Michael hamnade i säng. Läkaren försökte ge honom CPR (återupplivningsutrustning för hjärtstillestånd) på sängen, "Nyheter i världen citerade henne som säger.

    La Toya försökt ifrågasätta Murray när hon kom till UCLA sjukhuset där King of Pop hade vidtagits.

    Hon sa: "Paris var i tårar och sade till mig:" Det doktor Murray. Han är det bästa hjärtspecialist i världen, hur kan detta hända pappa? "

    "Jag sade till honom:" Säg mig vad hände? " Men han var vaga och helt enkelt sa: "Han gjorde inte det." Jag var inte nöjd med det svaret, men du måste vara försiktiga när barnen var där. Jag kände mig konstig och inte rätt.

    "Detta var den enda mannen som visste vad som pågick, men han var inte berättade. Och sedan han försvann, "tillade hon.

    - Ani

  48. loveandpeace Said,

    Kolla in kommentarer om "läkare hyrt för Michael fysiska.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Hemskt! katastrof! värre! rude! stort ego! arrogant! "

    Jag är säker på det goda kommentarer är troligen från honom och hans personal.

    Jag klickade medicinska styrelse titelinformation och inga profiler matchade, vad är den här killen? Leonardo DiCaprio i fånga mig om du kan?

    Är det här rätt läkare.

    Är han Dr.Jack F. Tohme eller egentligen bara Dr.Tohme Tohme.

    Uppenbarligen går han med Jack och Jacques. Skämtar du med mig?

  49. wilkesxgurl Said,

    Jag undrar hur tmz fick bilder av neverland raid och skränande få en kopia av utfrysningen utskrift från apotek om någon kan förklara detta för mig gör det

  50. MyBelovedMJ Said,

    TMZ är en taskig tv-station. Men jag bara undrade. Vi alla vet nu att "spöket" i Neverland var en skugga. Tja jag skulle vilja veta vem det skugga var, för om man tittar på den om och om igen, skuggan har långt hår, och ser gärna att det är lockigt, precis som Michael "s. Snälla stoppa mig om jag ljud crazy lol. IM bara säga.

  51. mjlives Said,

    varför inte någon av hans familjemedlemmar som försvarar Michael mot dessa läkemedel anklagelser? du förväntar dig att de ska infuriated med media för tainting sin bror / sons bild även i döden, men kanske de vill att folk ska tro att han överdoserat efter alla bisarra försäkring skulle betala ut stora Temne om toxikologi rapporter visar han gjorde och ändå de skulle få ingenting om dött av en enkel hjärtattack

  52. bghoppy Said,

    Har någon sett en kopia av denna "politik"? NEJ Varför är alla villiga att tro Lloyds of London skulle egentligen skriva en sådan politik? Ingen täckning för naturlig död, men överdosering är ok? Det har aldrig funnits
    och aldrig kommer att bli en politik som denna!
    Fysisk styrka är den enda sanningen du kan lita på. Bilder och video, och heresay bevisar ingenting.

  53. dynamit Said,

    Såg någon detta latoya sa att hon kommer att avslöja namnen på MJ mördare om polisen dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  54. dynamit Said,

    Såg någon detta latoya sa att hon kommer att avslöja namnen på MJ mördare om polisen dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  55. Andrea Said,

    den länken fungerar inte för mig av någon anledning! det står sidan kan inte hittas. någon annan får det felet?

  56. dynamit Said,

    beklagar den andra länken är fel första 1 har rätt

  57. mjlives Said,

    dynamit artikeln verkar ha tagits ner wow nästan som latoya s tystas

  58. melia8383 Said,

    Ok alla jag har hittat en låt, Det är verkligen Crazy outgivna från Michiael Jackson, Det talar om hur han är "planering" hans flykt från "systemet" och "tryck" han måste hitta en plats att gömma undan. (Thats vad han säger i låten) namnet på den låten är xscape (ja, det är faktiskt stavas så.
    Om han förfalska hans död, han är borta från den press han måste lämna sina barn bakom, om han inte vill att folk ska veta att han är "död"). Om barn är med sin familj, han kommer alltid att se dem. Latoya sagt, han ville inte göra 50 föreställningar, det är förmodligen anledningen till att det var en imitatör vid O2 konferens! Det var han repeterade i videon, om han planerar han komma undan, han har att samarbeta, eller hur? AEG försäkrad för "överdos"? VARFÖR?

  59. Andrea Said,

    första länken fungerar inte för mig heller! Jag håller med mjlives. Det verkar Latoya IS tystas.

  60. melia8383 Said,

    Jag menar, om han vill att människor ska känna till hans död

  61. dynamit Said,

    Thats konstigt de första 1 fungerar för mig, ändå sitt på dailystar.co.uk om u vill kolla upp det

  62. supermom75 Said,

    ok här är en sak med latoyas uttalande är hon en gång sa att han hade 2 mil i sitt hem och jewelery försvunnit och det var om några timmar efter hans död kom latoya och janet gick i hous efter hans död innan de gjorde en sökning och det bättre att få sina berättelser rakt eftersom jermaine sade han närmast var han ryggen ben hmmmm och jag arbetar fortfarande på att hitta den här sidan Jag tyckte tidigare man säger flickorna i såg kroppen först och att jernaine och hans fru dök upp efter och endast thgirls såg honom han sa att han tog barnen till se sin far och sedan står det latoya kom på människan

  63. dynamit Said,

    Varför är det så att latoya och Joe Jackson tror att han mördades och resten av familjen har sagt något, Janet har varit väldigt tyst eftersom hon appered vid utmärkelser visar jag lärde han närmare med Janet och inte latoya?

  64. melia8383 Said,

    Ja jag har alltid trott att han var garderoben till Janet?

  65. dynamit Said,

    Jag har aldrig gillat latoya hon alltid verkade slingrande och för sig själv, Theres något om hennes thats off sätta mig

  66. mjlives Said,

    sant Michael var närmast janet av alla syskon och hon har inte sagt ett ord
    även om någon var hans "ryggraden" Det var Katherine inte jermaine som han anförde vid minnesplatsen även vara rättvis kanske han bara sagt att eftersom han kände sig nära micken på temne

    dynamit att webbplatsen fungerar nu och jag läser vad latoya sagt, tydligen hon tror att någon eller snarare en grupp människor konspirerade att mörda Michael att tjäna pengar .. det är möjligt. kanske AEG hade han dödat eftersom han vägrade att göra 50 konserter, och de visste att hans bokföring försäljningen skulle gå i taket efter hans död (som de har)
    Har någon ansåg dock att kanske latoya avsiktligt vilseledande för allmänheten så att människor tror att han mördades och därmed definitivt död, och skulle sluta ifrågasätta möjligheten att han förfalska hans död? detta kan vara ett annat sätt att leda människor bort från sanningen och mer information att komma ur detta så kallade dråp mindre sannolikt människorna att överväga hans död en hoax. Jag tycker också att det är mycket misstänksam att foul play uteslöts nästan direkt och nu veckor senare håller på att utredas igen. antingen var det aldrig uteslutas och någon låg eller de försöker kasta oss ut i spåret
    älskar denna site btw kommentarerna är irriterande att hänga med men admin kanske du kan ordna dem bättre

  67. dynamit Said,

    Jag tror att kanske de försöker att kasta oss av med hela mordet sak,
    om han mördades Jag hoppas att avskum som dödade honom ruttna i fängelse för det, men jag tror fortfarande i mitt hjärta att HES levande.

  68. supermom75 Said,

    Kolla in det här tomten thickens
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  69. supermom75 Said,

    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/aegs-concert-insurance-covered-drug-overdose_20789.aspx

  70. supermom75 Said,

    http://www.stuff.co.nz/entertainment/celebrities/2563323/Jackson-insurance-covers-overdose

  71. supermom75 Said,

    titta på detta AEG sa de betalat men inte för hans tjänst
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  72. supermom75 Said,

    se det här är verkligen ett sorgligt fall titta på alla de ändrade berättelser nu
    http://www.examiner.com/x-12767-US-Headlines-Examiner ~ y2009m7d12-Michael-Jackson-motsägelse och förvirring-om-sitt-liv-och-sista-dagar

  73. dynamit Said,

    Jag fann detta intressant familj problem med sina bröder berättar en nära vän till MJ konstiga situationer han beskriver,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  74. supermom75 Said,

    varav en är Michael lol Jag menar kom igen för många impersonators
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson.htm
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson2.htm
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson3.htm
    http://findarticles.com/p/articles/mi_m1355/is_n20_v92/ai_19847139/

  75. supermom75 Said,

    @ dynamit Jag visste att jag bara visste det och ty du för att hitta denna tack

  76. He.is.alive Said,

    Dessa MJ impersonators är snygga och liknar de bär på våra kära frånvarande vän verkar vara rätt på mål, wow! Jag gillade dem alla ... bara, hur bra kan de "Moonwalk"???

  77. dynamit Said,

    lol de är så många fördubblar IM startar 2 glömma vad Michael såg ut

  78. admin Said,

    The Michael Jackson Hoax Death forum är nu igång och klar för användning. Du får gärna starta nya ämnen och fortsätta diskussionerna där, i en enklare att hantera miljön.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  79. loveandpeace Said,

    För mig de ser inte alls Michael, eventuellt E'Casanova och Carlo Riley mest. Well anyway, en hans impersonators har inte loggat in på hans myspace sedan den 25 juni. myspace.com / benjjackson. Även om han inte precis liknar Michael, det bara får mig att undra.

  80. charliechaplin Said,

    = Michael Jackson's comeback turné. Som ett villkor för att utföra de O2 Konserter, Michael Jackson var skyldig att föra en fem timmars läkarundersökning .=

    Kanske MJ klarat läkarundersökningar eftersom det var för 10 visar. Han kan ha deklarerats fysisk lämplighet för 10 visar men inte för 50!

    Vettigt?

  81. ejay5131 Said,

    Hej admins / annan riktigt användbar funktion är att kategorisera de foton och videor som du efter så att vi kan hitta dem lättare när folk lämna synpunkter på dem, ibland Jag spenderar mycket tid på att leta efter dem.

  82. Little Susie 01 Said,

    bilder av Michael där i ryggen det säger här är det .. varför doesnt det visar i HES repetition video? isnt det samma ställe? lol ppl är så blind att se att den här bilden var Photoshoppad

  83. MyBelovedMJ Said,

    Supermom75. Det är så uppenbart att ingen av dem är Mike, Men tack för meddelanden, det bara visar oss "När # igen, något worng lol. Hur många bedragare tog han behöver?

  84. YouRockMyWorld Said,

    Vet inte om ni sett den ... Aperantly här videoklippet har lagts upp 6 monthes sedan ... Samma anledning av "död" ... Var ett hoax sedan ... Kan vara en hoax nu ...

    http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  85. Goldie Said,

    detta är allt konstigt?

  86. Emmie Said,

    Goldie
    Har du mer nyheter om nästa granne?

Lägg till en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Tema av: Wordpress Theme - Första Cash