AEG Live set za dobivanje osiguranju ako Michael Jackson smrti rezultate iz Drug predozirati

Srpanj 11th, 2009
by admin

AEG Live promotori su bili iza Michael Jackson's comeback turneju. Kao uvjet za obavljanje O2 Koncerti, Michael Jackson je bio dužan položiti pet-satni medicinski ispit. Lloyds of London, osiguravajuće kompanije unajmljen kako bi pokrili gubitke bilo koje povezane s koncerata, imao je nezavisno od liječnika izjuriti iz New Yorka dati ispit, a AEG Live, rekao je on prošao sa leteći boje.

Ako je Michael Jackson bio uzimajući iznosu od lijekova na recept koji je navode medija, ne bi da je pokupila u krvi tijekom ovog testa medicinski ispit months ago?

Kao rezultat ispita, AEG Live obezbedilo osiguranje za prvih 22 koncerata, ali nisu bili u mogućnosti da biste dobili punu pokrivenost svih 50 pokazuje po cijeni od 500 milijuna dolara. Oni će sada plaćaju milijune za povrat karte, osim ako se ipak odluče na obožavatelji imati svoje ulaznice razmijenjeni za specijalno dizajniran kartu created by Michael Jackson sebe, zgodna AEG način na koji bi mogao ponovno udara neke od svojih monetarnih gubitaka.

AEG Live, dobit će više-milijun dolar isplatu iz show-a, ako osiguravatelja izvješća povezujući Superstar's prolazu na droge su toni - jer je njihova politika pokriva smrt po predozirati.

AEG Live gazda uzeo jedan 17,5 milijuna dolara police osiguranja od Lloyd's u Londonu, u slučaju zdravstvene krize koja bi mogla uzrokovati Jackson izvući od svojih 50-datum London prebivalište.

Ako droge se pokazalo da su odigrala ulogu u Jackson's death, AEG rukovoditelji će moći nadoknaditi neke od svojih masivni gubitak - ali ne i ako je on donio odluku da je umro od prirodnih uzroka, prema tvrtke glavnog izvršnog Randy Phillips.

Čini se da su vrlo povoljne police osiguranja koje su pokrivene AEG Live predozirati od smrti, ali ne i od prirodnih uzroka smrti. Čini se da se još više zgodan da mediji gotovo odmah počeo je izvješće koje je Michael Jackson kardiološka uhićenje je gotovo sigurno proizvod ponavljaju korištenje droga i predozirati od droge Demerol tek prije nego je 'umro'.

Zahtjevi su napravljene od strane Jackson obitelji, koji su znali za nijedan takav narkomanija i izvješća koja su pjevači tijela bila prekrivena igla maraka je kazao i da se lažno.

Pa zašto onda to, čini se da su mediji tako očajan da su nam svi vjeruju u ovisnosti priču? Da li je to jednostavno tako AEG Live odštetiti će neke od svojih novaca? Ili je to zato što je najviše priča uvjerljivi da bi nam sve prihvatiti da Michael Jackson je stvarno mrtav?

Tagovi: mediji, vijesti, izvještaji
Posted in Mediji, Novosti | Komentari (81)

81 Reakcija to "AEG Live set za dobivanje osiguranju ako Michael Jackson smrti rezultate iz Drug predozirati"

  1. MyBelovedMJ kaže:

    Medija je idiots, samo pogledati kako su uvijek tretiraju Michael. Oni su hrpa od moreons, tko će vjerovati enything. Ali mislim da oni znaju nešto što je dobro, ali su ga zadržati za sebe, ne mogu reći da na televiziji, onda izazvati čitav svijet bi početi pitate.

  2. DawneVee kaže:

    Sve preko interneta, novine, TV, to je citirani MJ Zauzima prostor u kripti's Berry Gordy, dok je obitelj figure out gdje pokopa.
    Otkrio sam da je prilično neparan, pa sam pogledao u nju.

    Samo još jedan LIE SVAKOGA ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Pitam se tko je počeo da se nalaze na prvom mjestu. Možda ću provjeriti, da je vanjska strana.

    Kasnije.

  3. littlesuemj kaže:

    Ja bih također željela naglasiti da sam nikad neće doći u uvjetima s MJ's death, svijet nije isto bez njega.

  4. DawneVee kaže:

    Drugoj osobi na početku pitanje MJ's' smrti '. To je dobro, kratki video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Volim MJ! Gdje god ste!

  5. DawneVee kaže:

    Znam da ste bili posting malo puno i danas, ali ovaj link ovdje ima neke dobre činjenica za sve nas. Budite sigurni da ste pročitali komentare previše.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl kaže:

    moja teorija ... na istraživanju Michael Jackson smrti, nakon što radiš preko dva tjedna sada posmatranja i čitanje svih članaka mogu pronaći i sve protekle članke mogu naći sam došao na ovaj zaključak jer previše izvor ne samo dodati gore,,, kako se okrenuti crnca trojnik košulja bijela? i JA dont misliti na jedno vrijeme je bio ovisnik o lijekovima protiv bolova kad je pošla na suđenje o djetetu molesting slučajeva. da li je to bilo koje čudo pogled na stres to prouzročio njega koje je dokazano nije kriv, mislim da je on hujanje pomoć na njegov drug problem i dobio držite ga .. isto tako mislim da, iako je bio tužan o svom djetinjstvu postao je priviknuti se na osvijetliti i to je nestalo. to je tako teško dobivam stara, tako da zgrabite na sve što može držati na svoje mladosti, kao što su djeca, plastična kirurgija, neke od wacko gimmicks je došao gore sa. ali sve u svemu ja stvarno mislim da je on pokušao pomoći svijetu Mislim da je on mislio jedan čovjek mogao izliječiti sama na svijetu. vau je on jedan borbeni gubimo bitku ... i za njegovu prirodu davanja Mislim ljudi nisu razumjeli pa su se sve vrste glasine o njemu su htjeli staviti ga na tu razinu . ali on je vjerovao u istinu i uvijek je želio postaviti rekord ravno pa se borio leđa vjerujući ono što je oduvijek učio istine će prevladati .. ... Nakon dva tjedna sada svi liječnici imaju izaći sa svim vijestima njegova ovisnost možda obitelj učini jedan plan intervencija u 2003 .. što je s prošle godine ne misle da bi se znati što se događalo u toj kući ..? on je bio planirate vratiti turneju za godinu i pol pa mi je rečeno veća od jezovit i mislim da je to to što ti je sirutka licemjerje dobiti odgovor odmah ravno natrag u moje teorije mislim bijeli čovjek koji je umro u Jackson kuća Jackson je bio imposter terminal koji je bolestan i Jackson plaća za sav njegov tretman je zašto je liječnički mjenice je tako skupo, a ja vjerujem Jackson je već bio u Londonu čeka njegovo gedža off turneje i mislim da će rock svijet s ovim comebacka i jasan njegov svi jedno ime comebacka

  7. MyBelovedMJ kaže:

    A on nije bio na drogama, Prokleta sam umoriti sluha medija eveywhere pričati o tome.

  8. Samantha kaže:

    Naravno da su mediji idiots!
    Oni sruąene Mihael, poput vremena su širiti glasine o njemu molesting djece,
    michael boli. Bilo je tako tužno, volim ga toliko

    Press Prokletstvo! MICHAELS THE BEST!

  9. Mimi kaže:

    Samantha idete gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee kaže:

    Oh medijima je nešto za napraviti sa njegov "neobičnost" (ja ga zovu jedinstvenost) u redu.

    Ne mogu zamisliti da se dijete zove molesting pedophile nakaza svo vrijeme. Ja bih vjerojatno ići na droge previše.

    U medijima je pun neosjetljiv muškaraca i žena koji su samo jedna stvar brinuti o sebi ... ... i oni će reći i učiniti ništa da biste premjestili u redovima.

    Oni su i iskreno patetičan vultures igraju veliku ulogu u način MJ Pokazalo se.

    Ali znate što ću reći?

    Screw ste medija .... WE (za fanove) Love You VIŠE MICHAEL!

  11. YOY kaže:

    nije nikome gledati na ET ili neke pokazuju gdje joe jackson i joe jacksons prijatelju koji je navodno bliski obiteljski prijatelji već dugo godina Majestik veličanstveni napokon razbila njegovu tišinu? obje svoje tvrdnje napravio apsolutno NO SENSE tako što ikad. Joe Jackson rekao je on u početku nije imao pojma o michael jacksons ovisnosti onda kad uminu On je bio tako ludi i ljuta zato što nitko nije učinio ništa o njegovoj ovisnosti kada obitelji pokušao jedan pokušaj intervencije? WOW, rekao je on bio clueless. Također Majestik veličanstveni je rekao da je također znao za problem droga za mnogo godina. I onda sam gledati video na Michael Jacksons bivssi publicistom koji zahtjeva došlo je do intervencije nikada obitelj i sve droge su lažne tvrdnje! i shes pokušava jasno njegovo ime. Zvuci način ak previše!

  12. supermom75 kaže:

    izgled ne vjerujem, jednom riječju to bi ovaj prvi th obdukcija kaže nema znakova faul tijelo izgledao zdrav sada je imao iglu maraka po cijelom tijelu dobiti DNA iz zbora molimo uzrok Ne osjećam da je njemu osjećam liječnika koji također nije bio na licencirane liječiti u Cali bi već prodriješe zakon daje mu meds svim ppl closly koji mu je znao reći da se bojah igle i bol i da, ako na to gledate na ppolice su isplatilo se prije koji kaže da ne znam ništa i ne znači ništa od njihove priče podudaraju sam bivši policajac plus ne moraju dokazivati u obdukcija koja je zaista Michael Jackson i zašto nema liječnika potpisalo smrti certifikat i ovdje je još jedna stvar zašto bi njegov tjelohranitelj reći tko ne Michael Jackson se čovjek ne samo da pokriju disanja postoje stazom jer oni otkrivaju mmichaels ime drugi misle o tome podesiti stavi meds cijele kuće Janet otišao u kući prije nego su ga pretresli zašto je mislio da sam nitko nije naglas na sceni dok je pretraživao mmichael imali puno novaca puno mediji i novosti napraviti bez smisla i ovdje je udarač michaels obitelji je rekao da kada su ga za veiwed posljednji put je prekrasno gledati samo kao da je spava, ali ne i otvoriti kovčeg michael bi želio da se za njegov obožavatelji reći zbogom ovdje je novi izgovor nema otvorenih kovčeg, jer nije bilo previše oštećenja na njegovo lice osjećaj kada se respt CPR oštećenja na lice i možete popraviti da na mourge tako da je moj zaključak la PD je daleko također mijenja priče, gdje je doktor cijelo vrijeme te ga odbija potpisati svjedodžbu smrti nema odgovora na to ili ne emocije na sprovod i ovdje je udarač police osiguranja za London će pokrivati preko doze, ali ne natrual uzrokovati normalna osoba mogla je ovaj lik iz dobiti prst otisaka iz tijela dobiti DNA iz roditeljima dokazati michael michael je prije nego što se odlučite na ubojstvo

  13. LostHighlander kaže:

    La Toya kaže da je ubistvo.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-ATTR = & RSS Novosti

    Svaki put kada sam čitao jedan članak poput ove gdje su ljudi koji su poznavali citiranjem MJ, to zvuči kao da opisuju dvije različite osobe. Jedan je bio zdrav MJ, drugi je bio netko drugi, netko u blizini smrti, pun bolova i ostalih droga, te je puno iglica maraka. Možda da je umiranje rumunjski, ne pravi MJ.

  14. m2kg kaže:

    Ja ne kupi cijelu 'droga' bilo što. Se bilo tko sjećati se "Moonwalker", in 1988? Joe Pesci je lik? Michael je bio protiv droge u filmu. Michael Jackson je napisao priču. Ne vjerujem da je hyprocrite. Ako on tako protiv droge, zašto bi se on na njih?

  15. m2kg kaže:

    LostHighlander --

    Prema link, on navodi da LaToya je najbliži Michael ... bila sam pod dojam "zakucavanje" bio. (Janet)

    Također, to je veća fotografija 'njim' u ambulence. Par stvari koje sam htjela naglasiti ...

    The eyebrows, Michael's eyebrows ima visoku točku, oni ne okrugle.

    Boju kože, Vitiligo uklanja sve od pigmenta kože. Ovaj Gvido izgleda kao da ima prilično lijepo preplanuo.

    The paramedics, CPR nije učinjeno na rame, to je učinjeno na prsima. (Ive 'uzeti CPR tečajevi ...)

    Cijelu stvar je samo tako sumnjiv.

    Oh, a članak, mislim da je BS Newsoftheworld nije najtočnijim izvora IMO.

  16. carelesslove46 kaže:

    Fotografija je Michaela u Hitna sobi u bolnici .. Postoji zaista nije
    da je mnogo prostora u hitnu pomoć. Imam bio obličje at svačiji komentare tijekom posljednjih nekoliko dana i tamo su puta da sam bio uvjeren da Michael učinio doista pozornici svoju smrt .. Nakon čitanja LaToya intervju ipak, ja sam sada nije tako siguran .. Čak Lisa Marie Presleya Mike izjavio je da je okružena pijavice i vješalica na .. Ona je pokušao uzalud da zidom prodrijeti do ljudi da bi dobili blizu njega, ali to je bio uzaludan. Ova cijela stvar je jednostavno odvratan ..

  17. thriller777 kaže:

    čovjek nije (i kažem da se u sadašnje vrijeme, jer hes živ) na drogu! im bolesne rasprave da! i mediji da je smeće, oni pravedan ištanje to uzmutiti kontroverze dobiti ratings. svi koji su ikada učinili. mislim hajde. Michael je nježan čovjek koji nikada ne bi ništa učiniti poput droge, plus je prestrašite od igle! omogućava get real ppl!

  18. MyBelovedMJ kaže:

    Samantha, moram vas corret Oni su bili obožavatelji deranja: F ** k the press, Michael ste najbolji. (I Michael, ako ikad shoould vidi ovo, žao swearing:)) Michael O `e se po tijelu neke Bary dudes mjesto, ispostavilo se da se još jedna laž. Oni bi trebali ozbiljno crpe storys ravno. I Jermaine, saif da je on jedan dan želio imati Michael burried at Neverland. Ehh "jedan" dan. Što je dovraga to znači. Sutra, u tjedan dana ili 10 godina lol. Opet, ova obitelj je loš pomoći michael o tome. Nažalost ne sablazni

  19. MichaelJacksonIsStillAlive kaže:

    JA stvarno dont 'briga šta se dešava .... Ja se uvijek rado vraćaju na ovu web stranicu kako bi opominjanje mene taj Michael je još uvijek živ .. JA stvarno STVARNO MISS GA ... ja ne mogu STOP plaču OMG ... sam se nadam da je neko vrijeme UZIMANJE OFF TO smiri i ostalo ... .... MEDIJI possteno sruąene GA .... FUK Press, Michael UR THE BEST!

  20. JC.LOVES.MJ kaže:

    @ mg2k:
    Ja potpuno slažete sa moonwalker stvar, ja stvarno gledao sam ga prošle night.and potpunosti suglasni da on nije dvoličan cos on je pjevao tako passionatly o on je vjerovao u stvari, tako da sam higly sumnje hes gonna go to droge izraslina hes potpuno protiv njih , njen poput njega pjevajući pjesme izliječiti svijet i onda ide i ubijali sve kitovi i davanje djeci Afrike jesti štakori.
    bilo tko drugi tko se slažete?

  21. wilkesxgurl kaže:

    Pitam se tko stavi svoju perika na njemu do smrti fotografiju?

  22. LostHighlander kaže:

    Ja znam to su tabloidi, ali je to ono što je rekao: La Toya i ovdje je duži intervju s njom (i ostale vijesti medija je branje gore ovu priču)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  23. ejay5131 kaže:

    Probe MJ, O2 MJ, i ovaj novi video MJ svi izgledaju različiti. Nikad nisam gledao koji je različit u samo 3 mjeseca vremena. Ja potpuno ne vjerujem medija, kako se može jedan čovjek "navodno" se na toliko mnogo različitih lijekova odjednom? Jedino što ja don; ne razumijem, ako je policija u zatvaranju na liječnike koji su bili propisivanje, kako će one biti procesuirana izbjegavati doktore? Ne vidim ljude odlaska u zatvor samo da pomaže pobjeći MJ životu? Kako bi mogao biti izbjegnut da je ishod? I kako bi mogao proći MJ fizički ako tijelo mu je bilo pokriveno u iglu maraka, a ako je bio drogiran kao njihove tvrde, ne bi da se prikazati u fizičkom. Ja titally se slažu da je lječnika foto nije MJ iz probe videa. A kako je bilo tko dobiti ovu fotografiju, zar itko zna ime od photograper medija utičnicu ili što on / ona radi. Zašto su bili Jackson je posebno razgovarao s TMZ vrijeme MJ je bio u bolnici? Znam pravi MJ je živ, ali on je definitivno mrtav za nas. On nikada ne bi mogao vratiti i rizika od provjere svih navijača i medija. Pogledajte kako je svatko reagirala whenhe optuzzena ... znaš. Cijeli MUP ody stvar messed up previše, i kao da Berry Gordy će otvoriti njegova kripta objesiti na MJ dok se odlučiti gdje pokopa. To je ono što je za pogreb home. Zašto je njegova obitelj reći je gledao mirno i spavanje na svojim privatnim gledate, ali 2 sata kasnije mi, javnost, nisu mogli imati otvoreni kovčeg jer je bio prijavljen njegovo lice bio oštećen od CPR. Žao mi je što točno, ali su oni radili u lice da bi takva trama uzrok nije mogao biti?

  24. loveandpeace kaže:

    Ne, hitnoj fotografiju je odveden izvan ambulante. To je bio uzeti dečko zove Chris Weiss. Previše mi da je snimljena na desnoj strani ambulante, a ne nazad, kao što možete vidjeti telohranitelji blokiran prozora sa svojom rukom. Ako na to gledate, tamo su nijanse crvene kao odraz, Chris je nosio crvenu majicu. On je rekao ambulante je 20 minuta da odu, koja je ak na njega, jer im je rekao da je kardiološka uhićenje. Na lijevoj strani bi trebao u roku od 8 do 10 minuta. On je paparazzi će Medschool.

  25. MyBelovedMJ kaže:

    Ja vas potpuno haer. Ljudi treba da dobiju storys straigth. Ali, po mom mišljenju, to je samo pitanje vremena prije nego netko otkriti istinu michael živa bića. Latoya gotovo to lol

  26. wilkesxgurl kaže:

    može netko trenutku droga da me u neverland fotografija na TMZ

  27. ejay5131 kaže:

    drugom pitanju fotografiju na vrhu ove stranice. Ako je ovo samo "probe" zašto da su velike "to je to" u backsground? Oni don, t morati na ovaj rehearsals u Staples centru, i zašto je ona prisutna samo u ovu fotografiju, ali ne vidi na probe viseo?

  28. ejay5131 kaže:

    Nažalost VIDEO

  29. supermom75 kaže:

    oprostite ali ja ne vjerujem, rekao je jedan wrd latoya u tome što zvuči tako priređen i oni su išli u kuću prije nego što su imali traži i ne kno čovjeka ja ne vjerujem u to jednu riječ o tome, i ako on može Bezumnik se svijet s imposters on može Bezumnik njegove obitelji, koji je znao malo o njemu i vjerujte mi

    @ yoy Smiješno vam vaspitati dostojanstven i veličanstven je bio samo pregledavanja to je smiješno, ali pročitajte ovo
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    i to je to možda razlog zašto michael ran daleko tako da će sve loše o njegovoj prošlosti bi ga vedro
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  30. bghoppy kaže:

    Plus obitelji, kaže da je otvoren u kovčeg prije forst travnjak.
    Ako watch ambulante pucao na vas cijev, možete vidjeti i jedan momak korak do stranu ambulante i flash. To je nakon što su se jedan sat ustuk van na ulicu (koja je još jednu zastavu, b / c bilo koji profesionalni vozač kamiona bih ti reći Po dolasku, u koju bi se vratio čim ugleda onih vrata, ili u najmanju ruku imali vozilo okrenut dok preuzimanja pacijenta, također ih možete čuti na branje vozač, nema sirena, i nitko je vrlo uzbuđen o umirući kralj pop), vidjet ćete veliki dečko blok stražnje prozore sa svojim paws , ali dečko skokovima na desnoj strani prozora kao amb počinje vučenje daleko.

  31. carelesslove46 kaže:

    Michael vjerojatno nije fizički proći za svoje turneje osiguranja .. On svibanj imati je u alternativnim terapijama.
    Možda je on ubrizgava nečim što je reagirala na na način da mu na kraju ubijanje .. Isto tako, ako je bilo
    uzimanje puno recept medicine, onda možda i on smatra da je prihvatljivo kao droga su 'propisane'
    od strane liječnika. On nikad ne bi koristi ilegalne droge.
    Bilo kako bilo .. ćemo vjerojatno nikada saznati potpunu istinu. Oni će biti to za diskutovanje godina .. Kao što su i dalje raditi s Elvis. Mislim da je sada Michael je umro .. ali tamo su ljudi oko njega nije bilo jasno da je dobro za njega. JA pravedan uzdanica svoje obitelji mogu dobiti na dnu ove strašne tragedije.

  32. ejay5131 kaže:

    može netko poslati link ambulante sa sudio, hvala!

  33. ejay5131 kaže:

    Ahggh, Audio (darn tipkovnica)

  34. Sosh kaže:

    Za Ejay5131

    Zadnje probe je konačni rehearsel. Dakle sve je testirano na posljednji put. I rasvjete, video-audio.

    Ali ako se usporede 'zadnji' fotografija na 'last' probe video, izgleda da su fotografije photoshopped. Oni su colourfull, ima izgleda da više pčelinjih efekata aktivan u leđa i planu nego na video. Možda da je bio razlog za kašnjenje objavljivanja thes slika i videa.

  35. MissC kaže:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Ovaj momak mogao jako dobro biti dio svega toga. Možda je "Michael", koji je bio jurnu u bolnicu? Mislim, nalikuje njegovu kožu od one na ambulante i znamo Miško je vrlo blijede, blijede i koliko će on sve više blijede ako nije disanja ili umire.

    Također, nekoliko sati dnevno mail objavio ovaj http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-ubijen-I-osjeća-start.html iako sam don ' t znati ako bismo trebali uzeti LaToyas riječ SO ozbiljno.

    Drago mi je da sam ne samo na ovom, nadamo se da jedan dan (i uskoro) istina će izaći na vidjelo. To uvijek radi.

  36. JC.LOVES.MJ kaže:

    ja dont misliti da će ubrizgati sebe vide kao što je mrzio igle i droga sveukupno, zbunjujuće: S

  37. mjfan kaže:

    Također sam pronašao je da je krajnje ak je trebalo da ima problema s drogom, ali on nije pokazao na fizičku. Ako je imao problema s drogom koja je za odlazak na neko vrijeme, onda bi se pokazala na fizičku. Jedini način da ne bi pokazala se je li netko fudged stvari da bi ga tako da je prekrivena mogla ići na izlet ... ili ... on nije bio na drogama.

    Sada, bez sumnje je bila ovisnik o lijekovima protiv bolova prije. On je priznao koliko u televised isječak u 1993 tijekom prvog seta navoda.

    Također sam pronaći vrlo zanimljivi da bi pokriti osiguranje, ako mu je umro od droge predozirati, ali ne i od prirodnih uzroka. To je vrlo neparan.

    Ako je imao bilo kakve lijekove u njegovu sustavu kada su provedena fizički ne bi ga osiguranje za droge predozirati. Osiguravajuća društva pokušati izaći iz osiguranja što je "postojeće".

    Iako ja mislim da bi fizički bitak minuli, plus ugovaranje osiguranja da bi platili za droge predozirati, izgleda da mi kao ubistvo zemljište, a ne lažni smrti.

  38. idontknow kaže:

    JA dont 'znati ako Ja vjerujem da je živ MJ - ali mrtav ili živ, postoji nešto vrlo misteriozni i okolna Čudne smrti. Zašto su sva izvješća sukobljenih? Zašto mi ne znamo gdje je tijelo upravo sada? Zašto je liječnik odbija surađivati? Uglavnom, ono što je, dovraga, događa?

  39. wilkesxgurl kaže:

    Otkrio sam ovaj zatvoriti intresting od rekoše tijelo je bijeli papir http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  40. michaeljacksonnotdead kaže:
    1224:

    ona još uvijek izgleda kao lažni smrti u meni - ne ubojstvo.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    Michael je bio plaćen da 'umre' - ne bi zapravo učiniti koncerata.

  41. MyBelovedMJ kaže:

    Ne potrajati Latoyas riječi na dobro. Mislim pogledajte što je rekla na confference gdje je govorio, ona reče: Michael uvijek, rekao je obiteljski 1. i 2. navijača. On je promatrajući svaki singel od vas, upravo sada, i on ljubi vas sve puno. DOH! Zašto govoriti o njemu u pressence smislu. Im drago da se moja sestra, uzrok, ako je potrebno za vlastite lažni me smrti, ona će to screw up. Aparrently lol

  42. wishful09 kaže:

    neobazrivo,

    Im određene Michael ako ima lažan njegove smrti (što vjerujem) ćemo znati da li je istina uskoro planirano ili ne. Michael se činilo kao da ovaj tip tajnu. On bi željeli otkriti Internet, Im guessing. Mislim da je genij. Ako nije mu netko će pogriješiti i istina će izaći na vidjelo. Mi samo moramo čekati i vidjeti!

  43. Andrea kaže:

    Možda je sada Latoya rekavši da je 'ubio' to popraviti pogriješiti ona donesena u Nokia centar! Haha.

    Iskreno, ja nemam pojma! Ti ljudi bolje da njihove priče ravno do više ljudi početi razmišljati!

  44. loveandpeace kaže:

    Tako je jučer tvrdnje koje proizlaze počeo oko Jimi Hendrix se 'ubio' njegov menadžer za osiguranje sredstava. On je bio prisiljen uzeti pilule i utopiti se s vinom. Ovo sve izgleda kao da poznaje. Pitam se zašto je to tako dugo da stvarno shvatiti što se dogodilo s njim.

  45. loveandpeace kaže:

    To je tako očita. AEG najmio liječnik obaviti fizički, Dr. Tohme (Too Me?) Ovo bi moglo lako je fiksna za njega da ga proći, čak i ako je u lošem stanju. Kako bi moglo da se više očite su, netko je to bio otplaćen od onih 'flying colors' rezultate. Zaboravite Dr.Murray, možda je on kriv liječnik

  46. melia8383 kaže:

    JA pravedan postaviti ovaj na web ....
    Jackson je sestra kaže da je umro u krevetu liječnika

    London, 12. srpnja: Michael Jackson nije umro u svojoj spavaćoj sobi je prvi prijavio, ali na krevet u sobi svoga liječnika, dr. Conrad Murray preko dvorana, u skladu s pokojnim pjevačem sestru.

    'Ne znam točno što se dogodilo, da li je on daje mu kisik, no Michael zavrsilo u krevetu. Liječnik je pokušavao da mu CPR (oživljavanje za srčani uhićenje) na krevet, 'News of the World kotiranim joj je rekao.

    La Toya pokušao Murray upitan kada je stigao na UCLA bolnicu gdje je King of Pop je bio uzet.

    Ona je rekla: "Paris je u suzama i rekao mi:" Tu je Dr. Murray. On je najbolji kardiologa u svijetu, kako se ovo može dogoditi Tata? "

    'I reče mu: "Reci mi što se dogodilo?" Ali on je bio neizvjestan i jednostavno rekao: "On jednostavno nije to." Nisam bila zadovoljna da je odgovor, ali morate biti oprezni kao djeca su bili tamo. Osjećao sam se čudno, a ne desno.

    'To je bio jedini čovjek koji je znao što je otišao na, ali on nije bio telling me. A onda je nestao, ', dodala je ona.

    - Ani

  47. loveandpeace kaže:

    Provjerite komentare o 'liječnik' Michael najmio za fizičku.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Strašno! katastrofa! lošiji! neučtiv! ogroman ego! arogantan! "

    Siguran sam da su dobri komentari su vjerojatno od njega i njegovo osoblje.

    Ja kliknuo medicinskog odbora snimati, a ne podudaranjem profila, što je taj tip? Leonardo DiCaprio u ulov me ako možeš?

    Je li ovo pravo liječnikom.

    Je on Dr.Jack F. Tohme ili zaista samo Dr.Tohme Tohme.

    Očigledno on ide po Jacku i Jacques. Jeste li kidding me?

  48. wilkesxgurl kaže:

    Ja sam zadivljen kako TMZ dobio slike od neverland raid i licemjerje dobiti kopiju od proskripcija ispis iz apoteka, ako itko može objasniti ovo za mene molimo vas da to učinite

  49. MyBelovedMJ kaže:

    TMZ je shitty televizijskih postaja. Ali ja sam samo pitao. Mi sada svi znamo da je "duh" u Neverland, bio sjena. Pa bih želio da se zna tko je sjena, jer ako na to gledate više opet, sjena ima dugu kosu, i izgledaju kao da je kudrav, baš kao i Michael `s. Molimo zaustavite me ako sam zvuk na ludi lol. IM just saying.

  50. mjlives kaže:

    zašto nisu bilo koji od njegovih članova obitelji branechi michael protiv droge te optužbe? ti bi njih očekivati da budu veoma ljut s medijima za tainting njihova brata / sina 's slike čak iu smrti ali možda žele da ljudi misle da je predoziran, nakon svih bizarne police osiguranja će isplatiti velik vrijeme ako toksikologija izvješća pokazuju je učinio i još oni 'dobiti ništa ako je umro od srčanog udara jednostavan

  51. bghoppy kaže:

    Je li netko vidio kopiju ove 'Politika'? NE Zašto je itko voljan da povjerujemo Lloyds of London bi zapravo pisati takve politike? Ne pokrivenost za prirodnu smrt, ali je u redu predozirati? Nije bilo
    i nikad se politika kao što je ovaj!
    Fizička dokaz je jedina istina koju možemo vjerovati. Slike i video zapise, i heresay dokazuju ništa.

  52. dinamit kaže:

    nije bilo tko vidi ovaj latoya rekao da će otkriti imena MJ ubice ako policija ne http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  53. dinamit kaže:

    nije bilo tko vidi ovaj latoya rekao da će otkriti imena MJ ubice ako policija ne http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  54. Andrea kaže:

    link koji neće raditi za mene iz nekog razloga! piše stranicu nije moguće pronaći. bilo koje drugo da uzimajući greška?

  55. dinamit kaže:

    ispričavam se na drugi link nije u redu prvi 1 je pravo

  56. mjlives kaže:

    dinamit da članak izgleda kao da su se dolje vau gotovo poput latoya's bitak silenced

  57. melia8383 kaže:

    Ok sve sam našla pjesmu, to je stvarno Crazy unreleased from Michiael Jackson, Ona govori o tome kako ga je "planiranje" njegov bijeg iz "sistem" i "pritisci", on je pronaći mjesto za sakriti se. (Taj što on kaže u pjesme) naziv pjesme je xscape (da, to je zapravo napisane na taj način.
    Ako on lažni smrti, on je daleko od pritiscima, on je iza sebe ostaviti svoju djecu, ako on ne žele da ljudi znaju da je "mrtav"). Ako se djeca sa svojom obitelji, on je uvijek će ih vidjeti. Latoya rekao, on ne želite učiniti 50 pokazuje, to je vjerojatno zbog toga je bio imitator O2 na konferenciji! To mu je bio probni pokaz u videu, ako hes' planiranja njegova pobjeći, on je na suradnju, zar ne? AEG osigurana za "predozirati"? ZAŠTO?

  58. Andrea kaže:

    prvi link ne radi za mene bilo! Slažem se s mjlives. Čini se Latoya se silenced.

  59. melia8383 kaže:

    I ako je značilo da on želi da ljudi znaju njegovo mrtvo

  60. dinamit kaže:

    Taj prvi 1 stran funkcionira za mene, njen ionako na dailystar.co.uk ako u ištanje to check it out

  61. supermom75 kaže:

    ok tu je stvar s latoyas izjava je ona odjednom rekao je on 2 mil u svojoj kući i jewelery nestala i to je bilo samo oko sata nakon njegove smrti dolazi na latoya i Janet otišao u kuca nakon njegove smrti prije nego što su se i traži bolje da su njihove priče jermaine ravno, jer je rekao da je on bio najbliži leđa kost hmmmm i ja sam još uvijek radimo na pronalaženju ovu stranicu Otkrio sam ranije čovjek kaže da je vidio djevojke od tijela i da je prvi jernaine i njegova supruga pojavio i tek nakon thgirls vidje ga, rekao je on odvede djecu na vidi svog oca, a potom ga, kaže latoya nije došao na čovjeka

  62. dinamit kaže:

    Zašto je to latoya i joe jackson misliti je bio ubijen a ostatak obitelji rekli ništa, Janet je vrlo mirnom jer ona appered nagrade na show, i učio ga je bliže, a ne s Janet latoya?

  63. melia8383 kaže:

    Uvijek sam mislila da je on u ormar Janet?

  64. dinamit kaže:

    Nikad nisam volio latoya uvijek činilo da je nepošten i izvan sebe, theres nešto o njoj taj off stavljajući me

  65. mjlives kaže:

    Michael je istinito da najbliži Janet iz svih siblings i ona nije rekao riječ
    Također ako netko mu je "kičma", to je bio Katherine ne jermaine kao što je navedeno u spomen iako se fer možda on je rekao da je upravo zato što je osjećao blizak Miško u vrijeme

    dinamit website koji sada radi i šta sam čitao latoya rekao, očigledno je netko vjeruje odnosno skupinu ljudi urotili da ubojstva Michael napraviti novac .. to je moguće. AEG možda ga je ubio jer je on to odbio učiniti 50 koncerata, a oni pozna svoju evidenciju prodaja će ići kroz krov, nakon njegove smrti (koje su)
    Je li netko smatra da je možda ipak latoya je namjerno zabludu javnost tako da će ljudi misle da je ubijen i stoga definitivno mrtav, a upitan bi zaustavili i mogućnost da je on lažni njegovoj smrti? ovo bi mogao biti neki drugi način dovode ljude daleko od istine, a više detalja koji dolaze iz ove tzv umorstvo vjerojatno manje ljudi će razmotriti svoje smrti jedan hoax. Također sam pronaći VRLO sumnjivo faul koji je vladao je gotovo odmah i sada tjedna kasnije se pogleda u ponovno. bilo je to nikada vladali i netko je laganje ili su nas pokušava izbaciti van staza
    love this site btw komentarima su dosadne kako bi išli ukorak sa admin iako možda mogli bolje organizirati ih

  66. dinamit kaže:

    Mislim da su oni možda tryin bacati nas sa cijele ubistvo stvar,
    ako je bio ubijen, nadam se šljam koji ubio trunuti u zatvoru za nju, ali ja još uvijek vjerujem u moje srce da hes živ.

  67. supermom75 kaže:
    1154:

    check this out parcele thickens
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  68. supermom75 kaže:

    pogledajte ovo AEG plaćeni, ali su rekli da oni nisu za njegov servis
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  69. dynamite Says:

    I found this interesting family issues with his brothers tells a close friend of MJ weird situations he describes,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  70. supermom75 kaže:

    @dynamite i knew i just knew it and ty you for finding this thank you

  71. He.is.alive Says:

    These MJ impersonators are great looking and the resemblance they bear to our dear absent friend seems to be right on target, wow ! I liked them all … only, how well can they “Moonwalk” ???

  72. dynamite Says:

    lol they are so many doubles im starting 2 forget what michael looked like

  73. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  74. loveandpeace Says:

    To me they look nothing like Michael, possibly E'Casanova and Carlo Riley the most. Well anyway, one his impersonators hasn't logged onto his myspace since June 25. myspace.com/benjjackson. Though he does not exactly resemble Michael, it just makes me wonder.

  75. charliechaplin Says:

    =Michael Jackson's comeback tour. As a condition of performing the O2 Concerts, Michael Jackson was required to pass a five-hour medical exam.=

    Maybe MJ passed the medical exams because it was originally for 10 shows. He may have been declared physically FIT for 10 shows BUT NOT for 50!!!

    Smisla?

  76. ejay5131 kaže:

    Hey admins/ another really helpful feature would be to categorize the photos and videos that YOU post so we can find them easier when people make comments on them, sometimes I spend alot of time looking for them.

Dopust Odgovor

Morate biti prijavljeni da biste napisati komentar.