AEG Canlı Sigorta Talep kazanmak için Eğer Uyuşturucu Aşırı doz gelen Michael Jackson ölüm sonuçları

Temmuz, 11 2009
admin

AEG Canlı Michael Jackson's dönüş tur arkasındaki rehberleri vardı. Ve O2 Konserler performanslı bir koşulu olarak, Michael Jackson beş saat tıbbi Sınavı geçmek için gerekli oldu. Lloyds of London, sigorta şirketi herhangi bir kayıp ve Konserler ilişkili karşılamak için, işe, sınav vermek için bağımsız bir doktor New York'tan tokat vardı ve AEG canlı olduğunu o renkleri uçan ile geçti söyledi. width=400

Eğer Michael Jackson, reçeteli ilaçlar Medya alleging bir miktarını almak o bir kan testi Bu muayene sırasında ay önce aldım edilmiştir ki?

Sınav Sonuç olarak, AEG Canlı güvenli sigorta ilk 22 konserler için ama tam 50 gösterir için kapsama almak için 500 milyon $ bir maliyetle koyamadık kapsamaktadır. Sürece ancak taraftar kendi biletleri, özel olarak tasarlanmış bilet Michael Jackson kendini, bir şekilde yeniden AEG olabilir darbe bazı parasal kayıp tarafından oluşturulan takas için tercih Şimdi bilet iadesi için milyonlarca ödeme being edeceğiz.

Bu raporlar süperstar ilaçlara geçen's bağlamanın doğru olduğunu AEG Live, bir çok milyon dolar ödeme show's sigorta kimden alacaksınız - çünkü aşırı politika ile ölüm kapsar.

AEG Canlı Bosses Lloyd's of London gelen olay bu Jackson onun 50 çekilmek için tarih Londra ikamet neden olacak bir sağlık krizi 17,5 milyon dolarlık bir sigorta poliçesi dışarı attı.

Eğer uyuşturucu kanıtlamış olan, AEG Yöneticiler bazı büyük kayıplarının tazmin etmek mümkün olacak - ama eğer karar verdi değil doğal nedenlerden hayatını kaybettiği için, şirketin genel müdürü Randy Phillips göre Jackson ölümünden bir rol için.

Çok bu sigorta poliçesi AEG Canlı elinde aşırı doz ölümü ile örtülü, ancak doğal ölüm nedenleri ile uygun görünüyor. Hatta daha Medya hemen rapor başladı uygun gibi görünüyor bu Michael Jackson's Cardiac Tutuklama tekrar uyuşturucu kullanımı neredeyse kesin ürün ve ilaç Demerol bir aşırı doz hemen önce o 'öldü oldu.

Önesürülen Jackson Ailesi tarafından, bu böyle uyuşturucu bağımlılığı ve raporlar bu şarkıcı vücut iğne işaretleri kaplı idi biliyordum yapılmış da yanlış olduğu söyleniyor.

Peki neden sonra bu Medya Bunu bize sahip tüm inanıyoruz uyuşturucu bağımlılığı hikayesi umutsuz olduğu görülüyor mu? Sadece bu yüzden AEG Live bazı para telafi edecek mi? Çünkü bize bu Michael Jackson gerçekten öldü kabul yapmak için en inandırıcı bir hikayedir Veya bu?

Etiketler: Medya, Haberler, Raporlar
Medya, Haberler yılında Yayınlanan | Yorumlar (38)

38 yanıt için "AEG Canlı Sigorta Talep kazanmak için Eğer Uyuşturucu Aşırı doz gelen Michael Jackson ölüm sonuçları"

  1. MyBelovedMJ Says:

    Medya salak, ne kadar her zaman tedavi Michael bakmak olduğunu. Onlar moreons eden enything inanıyorum bir grup vardır. Ama o bir şey ne kadar iyi olduğunu biliyorum, ancak kendileri için saklamak zorunda, onlar televizyona, sonra tüm dünya merak başlayacak neden söyle değildir.

  2. DawneVee Says:

    Tüm İnternet, gazete, TV üzerinden, bu süre aile nerede onu gömmek için rakamlar Berry Gordy's CRYPT içinde yer alıyor MJ iktibas's.
    O çok garip, bu yüzden onu içine baktım bulundu.

    SADECE BİR Lie EVERYONE ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Kim ilk yerde bu yalan başladı merak ediyorum. Belki de bu kontrol edeceğiz.

    Daha sonra.

  3. littlesuemj Says:

    Ayrıca i MJ ölümü ile hesaplaşmak asla işaret isterseniz, dünya onsuz aynı değildir.

  4. DawneVee Says:

    Başka bir kişi Sorunuzun başında MJ's' ölüm '. İyi bir kısa video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Seni seviyorum MJ! Nerede olursanız olun!

  5. DawneVee Says:

    Sanırım bugün biraz fazla ilanıyla oldum, ama burada bu bağlantı da hepimiz için iyi gerçekler vardır. Çok yorum okuyun.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl Says:

    benim teorisi ... Michael Jackson ölüm soruşturma üzerine, iki haftadır gözlem üzerinde yapıyorum sonra okuma ve ben, çünkü çok fazla kaynak eklemeniz yeterli değil bu sonuç geldiniz bulabileceğiniz son makaleleri bulabilirsiniz tüm makaleleri kadar, nasıl bir siyah adam devreyi gömlek beyaz bırakılır? ve ben o acı ilaç için dava hakkında çocuk durumlarda molesting devam oldu bağımlı olduğu bir anda sizce. ama ona suçsuz olan ispatlandı neden olan stres bak merak herhangi bir olduğunu, Onun uğuldamak yardım düşünüyorum onun uyuşturucu sorunu ve bir tutun da var .. Ben bile o o far için accustom oldu ve bu eksik hakkında onun çocukluk üzgün olduğunu düşünüyorum. bu kadar zor eski böylece herhangi bir şeyi size alabilirsiniz gençlik konusunda çocuklar gibi, plastik cerrahi, bir o kadar gelen wacko hile tutmak için yakala olmaktadır. ama hepsi gerçekten de dünya yardım etmeye çalıştım düşünmek de Onun yalnız dünya iyilesmektedir bir tane adam sandım düşünüyorum. vay o ümitsizce savaş mücadele vardı ... ve ben bu yüzden hakkında onu orada düzeyde onu istedim söylentiler her türlü oluşan insanlar anlamak didn't düşünüyorum doğa verdiğiniz için . ama doğruyu ve inanılan her zaman düz böylece arka ne o zaman .. geçerli olacak gerçeği öğretti olduğunu düşünerek mücadele kayıt ayarlamak istedi ... Sonra iki hafta şimdi tüm doktorlar onun bağımlılığı tüm haberler belki aile 2003 yılında bir müdahale planı .. yaptım ile geldi Geçtiğimiz yıl hakkında bir neler olduğunu biliyor olacağını düşünüyoruz neler yok ki .. ev içinde değil mi? O bu yüzden daha büyük Thriller söylendi ve ben bu olduğunu düşünüyorum bir bir yıl buçuk tur gelir planlama's been o şimdi geri Bence Jackson evinde öldü beyaz adam düşünüyorum benim teorisi için düz bir cevap almak cant kesilmiş sütün suyu tüm tedavi için ücretli olan hasta ve Jackson terminali bir Jackson taklitçi olduğunu nedenle sağlık faturalarını çok pahalı ve ben Jackson tur kapalı onun köylü bekliyor Londra zaten ve ben bu dönüş ile dünya kaya ve net düşünüyorum inanıyorum onun adı tek bir dönüş

  7. MyBelovedMJ Says:

    Ve o ilaçlar değil, DAMN I eveywhere konuşma medya işitme lastik pm hakkında bu.

  8. Samantha Says:

    Tabii ki MEDYA salaklar var!
    Onlar yıkılmış Michael, Ve onun hakkında çocuk molesting ve Söylenti yayılmasını Timne gibi
    bu Michael zarar. Çok, çok seviyorum onu üzücüydü

    DAMN BİR BASIN! EN İYİ Michaels!

  9. Mimi Says:

    size Gurl wooooooooooowooooooooo lol git Samantha

  10. DawneVee Says:

    Ah medya onun 'weirdness' ile ilgili bir şey vardı (ben benzersizlik) tamam diyoruz.

    Bir çocuk pedophile her zaman ucube molesting çağrıldığını hayal edemezsiniz. Herhalde uyuşturucu da gider.

    Medya kalpsiz erkek ve sadece bir şey bakım kadınların kendilerini ... ... ve derler ki tam ve sıralamasında yukarı taşımak için her şeyi yaparım.

    Bu acıklı vultures ve dürüstçe MJ çıktı ettiği şekilde büyük bir rol oynayacaktır.

    Ama ben ne demek biliyor musun?

    Lanet olsun medya .... BİZ (ve taraftarları) daha MICHAEL LOVE!

  11. YOY Says:

    ET veya bazı gösterir herkes izlemek mi nerede Joe Jackson ve Joe jacksons arkadaşı olan görünüşte Majestik Magnificent sonunda onun sessizliği kırdı yıllardır yakın aile arkadaş oldu? hem iddiaları ne kadar hiç kesinlikle bir anlam yaptı. Joe Jackson ilk o sonra o uzakta o kadar kızgın ve öfkeli, çünkü hiç bir zaman aile bir müdahale girişimi çalıştım onun uyuşturucu bağımlılığı hakkında bir şey mi geçti Michael jacksons uyuşturucu bağımlılığı hakkında hiç bir fikrim yoktu "dedi? WOW o o clueless söyledi. Ayrıca Majestik Magnificent onun da uzun yıllar uyuşturucu sorunu bildiğini söyledi. Sonra orada bir aile müdahale tüm uyuşturucu iddiaları hiç iddiaları eski gazeteci Michael Jacksons üzerindeki bir video izlemek yanlış var! ve adını temizlemek için çalışıyor shes. Sesler çok tuhaf!

  12. supermom75 Says:

    bak i bir kelime bu ilk inci otopsi almak inanmıyorum faul vücudun herhangi bir işaret söylüyor şimdi sağlıklı kendi vücut her yanındaki kolordu da onu ben don't feel Çünkü lütfen DNA elde iğne işaretleri vardı baktım doktor hissediyorum da çalı olarak ilaç zaten kanun onu her kim closly onu biliyordum ppl ilaçlarını vererek kırdı olurdu lisanslı değil o iğneler ve ağrı korkmuş söyleyin eğer bu ppolice bak o kim söylüyor önce kapalı ödenen edilmiştir onlar hiçbiri ve onların hikayeleri hiçbiri bir eski polis artı pm değil bir otopsi o gerçekten Michael Jackson içinde olduğunu kanıtlamak için var ve neden bir doktor da burada başka bir şey ölüm belgesi imzaladı neden ben maç demek biliyor değil onun vücut koruma bir adam değil Michael Jackson bir adam sadece çünkü mmichaels adı ikinci açıklayabilir mi var izi hakkında bu evin Janet tüm ilaçlarını koymak ayarlamak düşünüyorum kapağı önce neden i sanılan bu arama evde gitti nefes olmadığını söylüyorlar bu kadar oldu hiç kimse yüksek sesle sahne üzerinde para çok medya ve haber ve burada hiç mantıklı bir yeri vardı mmichael aradığınız golcü Michaels aile o zaman o gibi o harika görünüyorsun, son kez onu veiwed söyledi Uyuyor ancak açık tabut Michael bu onun taraftarları buraya yeni bahane vardı açık tabut yüzünü duygusu yüzünden vardı çok zarar iyi güle demek istedim olurdu bir yüz respt CPR hasar yapar ve tamir edebiliriz ki Sonuç benim için bir mourge kadar en LA PD de değişen hikayeleri burada doktor her zaman ve onu bu cenazesinde de hiçbir duygu ve burada yan sigorta politikası nedir cevap yok için ölüm belgesi imzalamayı reddediyor kapalı yolu önce cinayet karar için Londra doz fazla ama normal kişi bu vücuttan veliler gelen DNA elde parmak baskı almak rakam olabilir neden natrual değil kapsayacak Michael kanıtlamak MichaeI

  13. LostHighlander Says:

    La Toya bu cinayet olduğunu söylüyor.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. Html? OTC-RSS & attr = Haberler

    Böyle iki farklı insan nitelendiriyor olan MJ biliyordum nerede teklif kişiler, bu sesler gibi bir makale okumak her zaman. Bir sağlıklı MJ olduğunu, diğer bir başkası, ölüm yakın biri, ağrı kesiciler ve diğer ilaçların tam ve iğne işaretleri çok vardı. Belki bu olduğu değil, gerçek MJ romence ölüyor.

  14. m2kg Says:

    Ben de tüm 'uyuşturucu' şey satın almak yoktur. Herkes "1988 Moonwalker" olarak hatırlıyor mu? Joe Pesci karakter? Michael uyuşturucu karşı film oldu. Haberin Michael Jackson yazdı. Sanırım bir hyprocrite's inanmıyorum. Eğer bu ilaçların karşı, neden onlara olur nedir?

  15. m2kg Says:

    LostHighlander --

    Bağlantıya göre, bu LaToya Michael en yakın ... Ben izlenim "bandırmak" olduğu was devletler. (Janet)

    Ayrıca, 'bir büyük fotoğraf ambulence onu' var. Ben belirtmek istediğim bir kaç şey ...

    Bu kaslar, Micheal kaslar, onlar yuvarlak değil yüksek bir noktası var.

    Cilt rengi, Vitiligo cilt tüm pigmenttir kaldırır. Gibi bir çok güzel bir bronzluk Bu adam görünüyor.

    Bu paramedics, CPR omuz, bu sandığın üzerinde yapılıncaya değildir. (I CPR ders aldım ...)

    Her şeyi sadece balık olduğunu.

    Oh ve makale, ben BS Newsoftheworld en kaynakların doğru IMO değil bence.

  16. carelesslove46 Says:

    Fotoğraf Michael bir hastanede Acil odada .. olduğunu Gerçekten değildir
    Ambulans o kadar oda. Ben son birkaç gün içinde herkesin yorum ve arıyordum vardır o Michael gerçekten de LaToya röportajda ancak şu anda bu .. bile Lisa Marie emin değilim okuduktan sonra kendi ölüm .. sahne mi ikna edilmiştir kere edilmiştir Presley bu Mike doktor ve askı's .. üzerinde O boşuna ona yakın almak için insanların bu duvar nüfuz çalıştım ama nafile tarafından çevrili olduğunu belirtti. Tüm bunlar sadece .. korkunç bir

  17. thriller777 Says:

    man (and I say olmadığını mevcut çünkü HES canlı) uyuşturucu konusunda gergin! Sohbet işitme hasta bu! ve evet medya çöp olduğunu, sadece derecelendirme için tartışmalara uyandırmak istiyorum. şu tüm bunlar hiç yapılır. i anlamına gelir. Michael olan uyuşturucu gibi bir şey asla o iğne dehşete bir seven adam, plus! almak gerçek ppl sağlar!

  18. MyBelovedMJ Says:

    Samantha, i corret zorunda Onlar taraftar bağırmaya vardı: F ** K basın Michael en iyi bulunmaktadır. Eğer shoould (ve Michael, bu görmek, küfür etmek için özür dilerim:)) Michael `vücudun bazı Bary adam yerde olmak var hakkında, başka bir yalan hale geldi. Bunlar ciddi ve storys düz almalısınız. Ve Jermaine, Saif ki bir gün Michael Neverland at burried var istedim. Ehh "bir" gün. Kahretsin ki ne demek. Yarın, 10 yaşında bir hafta veya lol. Yine, bu ailenin bu Michael yardımcı olmak için kötü. Alınma Maalesef

  19. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

    Gerçekten ne oluyor don't care .... Geri Bu web sitesi için Michael hala hayatta olduğunu .. kendimi anımsatmak geliyor tutmak Gerçekten gerçekten özlediğim HIM ... I CAN'T STOP Crying ... JUST HOPE HE Sakin ol falan biraz zaman KAPALI THAT alıyor ... Ben OMG .... Medya dürüst mahvettin HIM .... FUK BİR BASIN, Michael UR THE BEST!

  20. JC.LOVES.MJ Says:

    @ mg2k:
    Ben tamamen moonwalker şey ile, i gerçekten izledim geçen night.and ben tam o, öylesine i higly uyuşturucu metropol yapmak gideceğim HES şüphesiz o kadar passionatly O inanan bir şey hakkında bir şarkı söyler iki yüzlü marul isnt katılıyorum katılıyorum tamamen karşı HES , ve onun gibi olacak ve tüm balinaları öldürüyor ve fareler yiyecek Afrika ve çocuk veren şarkıya ve sonra da dünya iyilesmektedir şarkı.
    başkasının katılıyorum?

  21. wilkesxgurl Says:

    Kim ona ölüm fotoğraf yılında peruk koymak acaba?

  22. LostHighlander Says:

    Bu Magazin olduğunu biliyorum, ama bu La Toya ve burada onu (ve diğer yandan medya ile uzun bir röportaj ne söylediği bu hikaye toplayarak ise)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  23. ejay5131 Says:

    Prova MJ, O2 MJ, ve bu yeni video MJ tüm farklı. Ben sadece 3 ay zaman farklı baktım hiç. Tamamen medya, nasıl bir adam "sözde" çok farklı ilaçların bir kez olabilir İnanmıyor musunuz? Eğer polis kim reçete edilen doktorlar hakkında, ne de doktor suçlu duruma önlemek olacaktır yaklaşıyorlar ben yok tek şey; değil anlamak nedir? İnsanların hapse sadece MJ kaçış yaşam yardım edecek göremiyorum? Bu nasıl kaçınılır sonucu olabilir? Eğer vücut iğne işaretleri kapalı olduğunu Eğer onların iddia değil, bu fiziksel kadar gösterecek gibi uyuşturulmuş ve nasıl MJ ve fiziksel bir geçiş olabilir. Ben titally bu ambulans fotoğraf OLMAYAN MJ Prova video olduğunu kabul ediyorsunuz. Ve ne kadar herkes, herkes bu photograper veya medya çıkışı onun için çalıştığını adına bu fotoğrafı nereden buldunuz. Neden özellikle TMZ ile MJ hastanede olduğu süre konuşurken bir Jackson vardı? Ben gerçek hayatta MJ olduğunu biliyorum, ama kesinlikle bize ölü's. Geri gelmeyecek ve taraftar ve medya tüm inceleme riski. Bak nasıl herkes suçlanıyor oldu ... Bildiğiniz whenhe tepki verdi. Bütün MIA ody şey çok, berbat ve A.Ş. Berry Gordy IF onun CRYPT MJ için bekle açık gidiyor iken onlar nerede onu gömmek karar. Bu, cenaze evi için ne olduğunu. Neden ailesi mi o huzurlu görünüyordu ve özel inceleyen at uyku ancak 2 saat sonra biz, halkın, açık bir tabut yok olabilir çünkü yüzünü bildirildi CPR gelen bozuk olduğunu söylüyorlar. Üzgünüm ama tam olarak yüzünü için bu trama ki Bakınlan couldn't be neden olacak yaptığınızı?

  24. loveandpeace Says:

    Hayır, acil fotoğraf ambulans dışında çekildi. Bir adam Chris Weiss isimli tarafından çekildi. Olarak bir koruma görebilirsiniz Çok bana ambulans sağında değil, geri çekildi elini ile pencere engellendi. Eğer bakarsanız, bir yansıması olarak kırmızı tonlarını Chris kırmızı bir gömlek giymişti's. O çünkü bu kalp tutuklama olduğunu söyledi ambulans, bu ona tuhaf oldu bırakmak için, 20 dakika sürdü söyledi. Bu gerektiğini 8 ila 10 dakika içinde kalan. Bir paparazzilerin Medschool gidiyor.

  25. MyBelovedMJ Says:

    Ben tamamiyle haer. İnsanlar storys straigth almak gerekir. Ama benim görüşüme göre, sadece zaman meselesi, biri Michael ve gerçeği açığa önce canlı olarak. Latoya neredeyse yaptım lol

  26. wilkesxgurl Says:

    Biri bana tmz üzerindeki Neverland çekimlerindeki uyuşturucu işaret edebilir

  27. ejay5131 Says:

    bir soru, bu sayfanın en üstündeki fotoğraf. Bu sadece "prova" neden için var olan büyük "bu" olan backsground mı? Onlar değil; bile gereken Staples merkezinde Provalar buna, ve neden sadece bu fotoğraf fakat Prova viseo görülen değil mi?

  28. ejay5131 Says:

    Maalesef VİDEO

  29. supermom75 Says:

    Üzgünüm ama bir wrd latoya bunu dışarı sahnelenen sesler dedi inanmazlar ve önce arama İ kno adam ve onun bir kelime İnanmıyor musunuz yapmak eğer o aptal olabilir vardı da evde gitti Kim küçük hakkında onu da bana güven biliyordum ailesi aptal olabilir imposters ile dünya

    @ yoy size Majestic Magnificent Ben getirmek sadece tarama olduğunu eğlencelidir ama bu okuyun komik
    @ http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia googlegroups.com/msg04438.html
    ve bu belki de bu yüzden Michael uzaklıktadır Bunu ona açıkça da onun geçmiş hakkında tüm kötü bilgi koştum olduğunu
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  30. bghoppy Says:

    Ayrıca aile, açık tabut önce Forst çim olduğunu söyledi.
    Eğer ambulans izlemek size, size ambulans ve yan bir adam adım görebilirsiniz tüp çekim ve flaş çekmek. Sonra cadde üzerine dışarı desteğini bir saat sürer Bu (bu bir bayrak, b / c herhangi bir profesyonel kamyon sürücüsü varış üzerine size would, onlara da geri siz bu kapıları, veya çok az olarak gören vardı sahip sırasında hastanın almayı aracı, ayrıca onları sürücü kız duyuyorum etrafında döndü, hiçbir Siren ve kimse çok popüler ve ölen kral heyecan ise), bir büyük adam onun paws ile arka pencereleri engelle göreceksiniz olarak AMB uzaklıktadır çekmeye başlar, ama bir adam yan pencereye kadar atlar.

  31. carelesslove46 Says:

    Michael muhtemelen onun tur sigortası için fiziksel geçiş yaptı .. O alternatif terapiler halinde olabilir.
    Belki bir şey olduğunu ona .. Ayrıca ölümüne kadar sona erdi şekilde tepki ile enjekte olduğunu, eğer edildi
    reçeteli ilaç alarak çok, o zaman belki o uyuşturucu 'reçete' gibi kabul edilebilir olduğunu hissettim
    Doktor tarafından's. O yasadışı uyuşturucu kullanmış asla.
    Her iki yöntemde .. Herhalde tam gerçeği bilmek yoktur. Bu yıl için .. gibi hala Elvis ile bu tartışma olacak. Şimdi bu Michael .. vefat etmiş Ama düşünüyorum onu açıkça yok onun için iyi etrafında insanlar vardı. Ben sadece onun ailesi bu korkunç trajedi en altına alabilirsiniz umuyoruz.

  32. ejay5131 Says:

    Biri, teşekkür sudio ile ambulans bağlantı gönderebilir!

  33. ejay5131 Says:

    Ahggh, Ses (yama klavye)

  34. Sosh Says:

    Ejay5131 için

    Son prova son rehearsel oldu. Yani her şey son bir kez test edilmiştir. Ayrıca, ışık, görüntü bir ses.

    Ama eğer 'son prova Video için' son 'fotoğrafları karşılaştırıldığında, bu fotoğraf gibi görünüyor photoshopped uygulanır. Onlar colourfull vardır, daha fazla etkileri arka ve video daha ön aktif arı gibi. Belki bu thes resimleri ve videoları yayınlamakta gecikme sebebi oldu.

  35. MissC Says:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Bu adam gerçekten de tüm bunları bir parçası olabilir. Belki "Michael" olan hastane için acele neydi? Yani, kendi cilt ambulans üzerindeki itibaren benzeyen ve Mike çok uçuk olduğunu bilmek çok uçuk ve nefes veya ölmek olduğunu o kadar daha soluk olur.

    Ayrıca, günlük posta Michael on-öldürülmüş-I-hissettim-start.html though I 'değil bu http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks yayınlanan önce birkaç saat Eğer ciddi LaToyas kelime SO almalısınız biliyorum.

    Ben bu konuda tek, umarım bir gün yok memnunum (yakında) gerçeği dışarı gelecek. Her zaman gelmez.

  36. JC.LOVES.MJ Says:

    I dont o tamamen gibi nefret ve uyuşturucu iğne görmek, şaşırtıcı kendisi enjekte edeceğini: S düşünüyorum

  37. mjfan Says:

    Ayrıca son derece onun uyuşturucu sorunu olması gerekiyordu's tuhaf bulundu, ancak fiziksel üzerinde görünmedi. Eğer bu konuda bir süre için gidiyor olduğunu uyuşturucu sorunu vardı, o zaman fiziksel üzerinde gösterilen olurdu. Yukarı göstermiştir wouldn't sorunu böylece turunda gidebiliriz ona kapsamına almak için şeyler fudged tek yolu ... ya da ... o uyuşturucu konusunda değildi.

    Şimdi, şüphesiz o acı ilaç önce bağımlı olmuştur. 1993 yılından bir televizyonda klip olarak iddiaları birinci ayarlamak sırasında kadar itiraf etti.

    Eğer bir uyuşturucu aşırı doz ve ancak doğal neden öldü Ben de bu konuda çok sigorta onu kapak da ilginç buluyorum. Bu çok tuhaf's.

    Eğer kendi sisteminizde herhangi bir ilaç vardı ne de onlar değil uyuşturucu aşırı doz onu sigorta da fiziksel gerçekleştirilmedi. Sigorta şirketleri, "önceden var olan bir şey insuring çıkmak deneyin."

    Ancak bu fiziksel geçti halinde, kayıt ve sigorta uyuşturucu aşırı doz için öder PLUS, bana bir cinayet planıyla gibi değil, bir sahte ölüm görünüyor düşünürdüm.

Leave a Reply

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.
Kopya Korumalı Chetan tarafından 'WP-CopyProtect var.