AEG Live asettaa hankkia vakuutus Vahinkoilmoitus jos Michael Jackson kuolema johtuu Huumeiden yliannostus

Heinäkuuta 11th, 2009
by admin

AEG Live olivat promoottoreiden takana Michael Jackson's comebackin kiertueella. Kuten edellytys hoitamaan O2 Konsertit, Michael Jackson oli velvollinen antamaan viiden tunnin lääketieteen tentti. Lloyds of London, vakuutusyhtiö palkattiin kattaa kaikki tappiot kanssa assosioituneet Konsertit, oli riippumattoman lääkärin lentää pois New Yorkissa antaa tentti, ja AEG Live kerrottiin hän ohittaa liehuvat liput.

Jos Michael Jackson otti määrä reseptilääkemainosten että Media on väite, ei siitä, että on noutaa verikokeen aikana lääketieteen tentti kuukautta sitten?

Sen jälkeen, kun tentti, AEG Live vakuutena vakuutussuojaa ensimmäisen 22 konserttia, mutta niitä ei saada katetuksi kaikki täysi 50 osoittaa kustannukset $ 500 miljoonaa euroa. He nyt maksaa miljoonia tukitodistuksiin lippuja, ellei kuitenkin fanien opt saada liput vaihdetaan varten erityisesti suunnitellut lipun luonut Michael Jackson itse kätevästi että AEG voisi uudelleen vallankaappaus joidenkin niiden raha-tappioita.

AEG Live, saavat usean miljoonan dollarin voitto, Näytä n vakuutuksenantajien jos kertomuksista yhdistää supertähti n ohimennen huumeet ovat oikein - koska niiden politiikka kattaa kuolemaan yliannostukseen.

AEG Live pomot otti dollarin 17,5 miljoonaa vakuutuksen siitä Lloyd's of London, jos terveydenhuollon kriisi, joka aiheuttaa Jackson vetää pois hänen 50-päivämäärä Lontoo asuinpaikkavaatimus.

Jos huumeet ovat osoittautuneet on osallistunut Jackson kuolee, AEG avainhenkilöt pystyy takaisin joidenkin niiden massiivisia tappioita - mutta ei, jos hän sulkea on kuollut luonnollisten syiden mukaan yhtiön toimitusjohtajaa Randy Phillips.

Vaikuttaa erittäin kätevää, että vakuutuksen hallussa AEG Live kuulu kuolemaan yliannostuksen, mutta ei kuolemaan luonnollisista syistä. Se näyttää olevan vielä helpompaa, että Media lähes välittömästi alkoi kertoa, että Michael Jackson's Sydän pidättäminen oli lähes varmasti tuotteen toistuvan huumeidenkäytön ja yliannostuksen huumeita Demerol juuri ennen kuin hän kuoli. "

Väitteet ovat tehneet Jacksonin Perhe, että he tiesivät, ettei tällainen huumausaineriippuvuus ja ilmoittaa, että laulajia elin oli katettu neula tavaramerkit ovat myös sanoneet, on väärä.

Niin miksi sitten ei myöskään vaikuta siltä, että tiedonvälitys on niin epätoivoinen, että me kaikki sitä mieltä, että huumausaineriippuvuus tarina? Onko se vain niin AEG Live tulee takaisin joitakin heidän rahojaan? Vai onko niin, koska se on kaikkein uskottava tarina saada meidät kaikki, että Michael Jackson todella on kuollut?

Tunnisteet: Media, Uutiset, raportit
Posted in Media, Uutiset | Kommentit (85)

85 Vastaus jotta "AEG Live asettaa hankkia vakuutus Vahinkoilmoitus jos Michael Jackson kuolema johtuu Huumeiden yliannostus"

  1. MyBelovedMJ sanoo:

    Media on idiootteja, katsokaa, miten ne aina Michael. He ovat joukko moreons, jotka uskovat enything. Mutta mielestäni he tietävät, että jotakin on jopa niin hyvin, mutta ne on pidettävä sitä itse, he eivät voi sanoa, että televisiossa, aiheuttaa silloin koko maailma alkaa ihmettelee.

  2. DawneVee sanoo:

    Koko Internet, sanomalehdet, TV, se noteerataan MJ on aloittamisesta tilaa Berry Gordy n crypt kun perhe luvut, johon haudata hänet.
    Voin todeta, että varsin outoa, joten olen tutkinut sitä.

    JUST TOINEN LIE Jokaisella ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Ihmettelen, joka alkoi siitä, että ensisijaisesti olla paikka. Ehkä I'll tarkistaa tästä.

    Myöhemmin.

  3. littlesuemj sanoo:

    Haluaisin myös huomauttaa, että en koskaan tule toimeen mj kuolee, maailma ei ole sama ilman häntä.

  4. DawneVee sanoo:

    Toinen henkilö alussa kysymykseen MJ: n "kuolema". Se on hyvä, lyhyt video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Rakastan sinua MJ! Wherever you are!

  5. DawneVee sanoo:

    Tiedän, olen ollut lähettämistä hieman paljon tänään, mutta täällä linkki on myös joitakin hyviä tosiasiat meille kaikille. Muista lukea kommentteja myös.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl sanoo:

    minun teoriassa ... koskevan tutkinnan Michael Jackson kuoleman jälkeen tekee yli kaksi viikkoa nyt Tarkkailujakson ja lukemisen kaikki artikkelit voin löytää ja kaikki aiemmin artikkelit löydän olen tullut tähän tulokseen, koska liian monet lähde vain eivät lisää asti,,, miten otat musta mies tee paita valkoinen? ja uskon kerralla hän oli addiktoitunut kipua lääkitys kun oikeudenkäynti oli kysymys siitä, että lapsi molesting tapauksissa. mutta onko se mikään ihme tarkastella stressiä se aiheutti hänelle, jonka hän oli osoittautunut ole syyllisiä, luulen, että hän humista apua hänen huumeongelma ja sai pitää sitä .. myös mielestäni vaikka hän oli surullinen noin lapsuudestaan hän tuli totuttaa on valokeilassa ja puuttui siihen. se on niin vaikea saada vanha joten tartu kiinni mitään voit pitää kiinni siitä, teidän nuoriso kuten lapset, plastiikkakirurgia, joitakin niistä Hullu temppuja hän tuli mukaan. mutta kaiken kaikkiaan olen todella sitä mieltä, että hän yritti auttaa maailman Luulen, että hän ajatteli yksi mies yksin voisi parantua maailmaa. wow hän taistelulta tuulimyllyjä vastaan ... ja hänen antamalla luonne mielestäni ihmiset eivät ymmärrä, niin ne on tehty kaikenlaisia huhuja häntä he halusivat hänet siellä tasolla . mutta hän uskoi totuuden ja aina halunnut asettaa tallentaa suoraan niin hän taisteli takaisin uskoa, mitä hän oli aina opetettu totuuden edelle .. ... Kahden viikon kuluttua nyt kaikki lääkärit ovat mukana kaikki uutiset hänen addiction ehkä perhe teki toimintasuunnitelma vuonna 2003 .. entä viime vuonna te ette usko, että he olisi tietää, mistä oli kysymys siinä talossa ..? hän on ollut suunnittelee palata kiertueella vuodessa ja puoli joten kerrottiin suurempi kuin trilleri ja mielestäni tämä on se, joka on hera you cant saada suoraa vastausta nyt takaisin minun teoriassa Uskon, että valkoinen mies että kuoli Jacksonin talo oli Jackson imposter joka oli terminaalin sairas ja Jackson maksetaan kaikista hänen kohtelun vuoksi hänen lääketieteellinen laskut oli niin kallista, ja uskon, että Jackson oli jo Lontoo odottaa hänen maalaistollo pois kiertue, ja mielestäni hän rock maailman tämän comebackin ja selkeä hänen nimi kaikin comebackin

  7. MyBelovedMJ sanoo:

    Ja hän ei ole lääkkeitä, Hitto olen väsy kuulla tiedotusvälineiden eveywhere puhua siitä.

  8. Samantha sanoo:

    Tietenkin Media ovat idiootteja!
    Ne on tuhottu, michael, ja kuten aika ne levittää huhu hänestä molesting lapsia,
    se satuttaa michael. Se oli niin surullista, rakastan häntä niin paljon

    Hitto LEHDISTÖ! Michaels THE BEST!

  9. Mimi sanoo:

    samantha you go gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee sanoo:

    Voi tiedotusvälineissä on jotain tekemistä hänen "weirdness" (Pyydän sen ainutlaatuisuus) kunnossa.

    En voi kuvitella kutsutaan lapsi molesting pedofiliapuolueen älyttömästi koko ajan. Olen luultavasti jatkaa huumeiden liikaa.

    Tiedotusvälineillä on täynnä sydämetön miehiä ja naisia, jotka vain huolta yksi asia ... itseään ... ja he sanovat ja tekevät jotain siirtää vuonna riveistä.

    He ovat säälittävä vultures ja rehellisesti olla suuri osa siinä, miten MJ on osoittautunut.

    Mutta te tiedätte, mitä sanon?

    Haista paska media .... WE (faneille) LOVE YOU Enemmän MICHAEL!

  11. YOY sanoo:

    ei kukaan katsella ET tai joidenkin osoittavat, mihin joe jackson ja joe jacksons ystävä, joka ilmeisesti oli lähiomaisten ystäviä monen vuoden Majestik Magnificent lopullisesti rikkoi hänen hiljaisuus? sekä niiden väitteitä mitään järkeä, mikä niin koskaan. Joe jackson sanoi ensimmäisessä hän ei ollut aavistustakaan siitä, michael jacksons huumausaineriippuvuus sitten, kun hän kuoli hän oli niin vihainen ja vihainen, koska kukaan ei tehnyt mitään hänen huumausaineriippuvuus kun perhe yritti yrittää interventiokynnyksen? WOW hän sanoi, että hän oli clueless. Myös Majestik Magnificent sanoi, että hän myös tiesi huumausaineongelmaan monta vuotta. Ja sitten katsoa videota Michael Jacksons entinen tiedottaja, joka väittää ei ollut perhe-interventio ja kaikki huumeiden väitteet ovat vääriä! ja shes yrittää selvittää hänen nimeään. Kuulostaa aivan liian outoa!

  12. supermom75 sanoo:

    katsoa En usko sanaakaan siitä saada tämä ensimmäinen th ruumiinavaus sanoo ei merkkejä henkirikos elin näytti terve nyt hän oli neula merkitsee koko hänen vartalonsa saada DNA alkaen corps ota aiheuttaa En tunne se oli hänelle mielestäni lääkäri joka myös ei lisensoima on lääkitä vuonna Cali olisi jo rikkoi lakia saisivat lääkkeet kaikki ppl joka closly tiesi hänelle sanoa hän pelkää neuloja ja kipua ja että jos te katsotte sitä ppolice on maksettu pois, ennen kuin sanoo ne ei tiedä kukaan ja i tarkoita mitään niiden tarinoita ottelu Olen ex poliisi plus eivät heidän on todistettava ruumiinavaus, että on todellakin Michael Jackson ja miksi ei ole lääkäri allekirjoittanut kuolintodistus myös täällä on toinen asia, miksi hänen elin vartija sanoa mies ei Michael Jackson mies ei hengitä vain kattamaan olemassa polku, koska ne eivät paljasta mmichaels nimi toinen ajatella se perusti esittää lääkkeet koko talo Janet olivat kotona, ennen kuin he hakivat sen vuoksi on, että ajattelin kukaan ei ääneen että kohtaus asti se on ollut hakea mmichael oli paljon rahaa paljon tiedotusvälineissä ja uutinen ei ole mitään järkeä, ja tässä on kicker Michaels perhe sanoi, että kun he veiwed häntä viimeisen kerran hän näyttää ihana aivan kuten hän oli unessa, mutta ei avaa ruumisarkku michael olisi halunnut, että hänen fanit sanoa hyvä hei täällä on uusi tekosyy ei ollut avoin lipas, koska siellä oli liian paljon vahinkoa hänen kasvonsa mielessä, kun ei respt cpr vahinkoa kasvot ja voit vahvistaa, että joka mourge niin minun päätökseen la pd on kaukana myös muuttuviin tarinoita, jossa lääkäri oli kaiken aikaa hänen ja kieltäytyy allekirjoittamasta kuolintodistus ole vastaus, että joko ei ole tunteita at hautajaisiin ja täällä on kicker vakuutussopimuksen Lontoon kattaa yli annos mutta ei natrual aiheuta normaali ihminen voisi kuva tästä saada sormenjäljet pois kehosta saada DNA vanhempien osoittautua michael on michael, ennen kuin päättää tapon

  13. LostHighlander sanoo:

    La Toya sanoo, että se oli murha.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS & attr = Uutiset

    Joka kerta, kun luin artikkelin tällä tavalla, jos ne ovat lainaamalla ihmisiä, jotka tiesivät, MJ, se kuulostaa kuin ne kuvataan kaksi eri henkilöä. Yksi oli terve MJ, toinen oli joku muu, joku lähellä kuolemaa, täynnä särkylääkkeitä ja muiden päihteiden käyttö, ja se oli paljon neula merkit. Ehkä tämä oli kuolemaisillaan Romania, ei todellinen MJ.

  14. m2kg sanoo:

    En osta koko huumeiden asia joko. Jos joku muistaa "Moonwalker" vuonna 1988? Joe Pesci luonne? Michael vastusti huumeita elokuvan. Michael Jackson kirjoitti tarinan. En usko, että hän on hyprocrite. Jos hän on niin vastaan huumeita, miksi hän on niitä?

  15. m2kg sanoo:

    LostHighlander --

    Mukaan linkkiä, se toteaa, että LaToya oli lähimpänä Michael ... Olin siinä käsityksessä, "dunk" oli. (Janet)

    Myös, että on isompi kuva "häntä", koska ambulence. Pari asiat halusin tuoda esille ...

    The kulmakarvat, Michaelin kulmakarvani on korkea kohta, he eivät kierroksella.

    Ihon värin, Valkopälvi poistaa kaikki pigmentti alkaen ihoa. Tämä kaveri näyttää hänellä on melko rusketuin.

    The ensihoitajat, CPR ei tehnyt olkapäähän, se on tehnyt rinnassa. (Olen ottanut CPR kursseja ...)

    Koko asia on niin epäilyttävä.

    Voi ja artikkelin, mielestäni se on BS Newsoftheworld ei ole kaikkein tarkkoja lähteitä IMO.

  16. carelesslove46 sanoo:

    Valokuva on Michael on Emergency room at sairaalaan .. Siinä ei todellakaan ole
    että paljon tilaa ambulanssi. Olen ollut katsot kaikki kommentit muutaman viime päivän aikana ja on ollut aikoja, että olen ollut vakuuttunut siitä, että Michael tosiaan vaiheessa hänen oma kuolema .. Kun olet lukenut LaToya haastattelu vaikka olen nyt ole niin varma .. Vaikka Lisa Marie Presley totesi, että Mike oli ympäröi verenimijä ja henkari's .. Hän yritti turhaan päästä että seinän ihmisten päästä lähelle häntä, mutta se oli turhaa. Tämä koko asia on vain kuvottava ..

  17. thriller777 sanoo:

    mies ei ole (ja sanon, että preesensiä koska HES elossa) huumeita! im kyllästynyt kuulemaan, että! ja kyllä tiedotusvälineissä on roskat, he vain haluavat lietsoa kiistaa saada luokitukset. thats kaikki ne koskaan tehnyt. Tarkoitan nyt. Michael on rakastava mies, joka ei tee mitään, kuten huumeet, ja hän on kauhuissaan neulojen! avulla voidaan saada todellista ppl!

  18. MyBelovedMJ sanoo:

    Samantha, i on corret sinulle Ne fanit olivat huutaa: F ** k lehdistö, Michael olet paras. (Ja Michael, jos shoould koskaan nähdä tämän, anteeksi vannoo valansa:)) Tietoa Michael `s ruumiinosaan jossain Bary dudes paikka, että osoittautui toisen valhe. Niiden olisi vakavasti saavat storys suora. Ja Jermaine, Saif että hän yksi päivä halusi Michael burried klo Neverland. Ehh "yksi" päivä. Mitä hittoa se tarkoittaa. Huomenna on viikko tai 10 vuotta lol. Myös tämä perhe on huono auttaa michael tästä. Anteeksi Ei pahalla

  19. MichaelJacksonIsStillAlive sanoo:

    I really don't care what's meneillään .... Olen yhä uudelleen tätä sivustoa pitää muistuttaa itselleni, että Michael on edelleen elossa .. I REALLY REALLY kaipaamaan häntä ... I CAN'T STOP Crying ... OMG Toivon vain, että hän on OTTAVAT jonkin aikaa OFF rauhoittuakseen JA STUFF ... .... TIEDONVÄLITYS Rehellisesti pilalla HIM .... FUK LEHDISTÖ, MICHAEL UR THE BEST!

  20. JC.LOVES.MJ sanoo:

    @ mg2k:
    Olen täysin samaa mieltä moonwalker asia, i itse katsonut sen viimeksi night.and Olen täysin samaa mieltä siitä, että hän isnt tekopyhä cos hän lauloi niin passionatly niistä asioista hän uskoi, joten i higly epäilystäkään HES aio mennä tekemään huumeiden wen HES täysin niitä vastaan , sen hänenlaisensa laulaa laulu parantaa maailmaa ja sitten menet ja tappavat kaikki valaat ja antaa lasten Afrikka syömään rottia.
    kukaan muu samaa mieltä?

  21. wilkesxgurl sanoo:

    Ihmettelen, joka esitti hänen peruukki annettu hänelle kuoleman valokuva?

  22. LostHighlander sanoo:

    Tiedän, nämä ovat sensaatiolehdistöä, mutta tämä on mitä La Toya on selvää, ja tässä on enää haastattelussa hänen (ja muiden tiedotusvälineiden on poimien tämä tarina)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  23. ejay5131 sanoo:

    Rehearsal MJ, O2 MJ, ja tämä uusi video MJ kaikki näyttää erilaiselta. En ole koskaan tutustunut, että eri vain 3 kuukauden ajan. Olen täysin eivät usko tiedotusvälineiden, miten yksi mies "muka" on niin monta eri huumeita kerralla? The only thing I don; t ymmärrä jos poliisi on sulkeutumiskulmat on lääkäreitä, jotka olivat se, miten ne lääkärit välttää syytteeseen? En ymmärrä ihmisiä menossa vankilaan vain auttaa MJ jäädä elämään? Miten, että tulokset voidaan välttää? Ja miten MJ läpäistävä fyysistä jos hänen ruumiinsa oli katettu neula merkit, ja jos hän oli huumattu ulos niiden väitetään, ei siitä, että näy fyysisiä. I titally samaa mieltä siitä, että sairaankuljetus valokuva EI MJ alkaen harjoitukset video. Ja miten kukaan saada kuvan, ei kukaan tiedä, nimi, photograper tai mitä tiedotusvälineet pistorasiaan hän toimii. Miksi Jacksonin erityisesti puhuu TMZ aikana MJ oli sairaalassa? Tiedän, että todellinen MJ on elossa, mutta hän on varmasti kuollut meille. Hän ei voisi koskaan tulla takaisin ja riskien kaikki valvonnan alkaen faneille ja medialle. Katsokaa, miten jokainen reagoi whenhe syytettiin ... tiedäthän. Koko MIA ody asia on sekaisin liikaa, ja ikään kuin Berry Gordy aikoo avata hänen crypt hengailla edelleen MJ, kun ne päättävät, minne haudata hänet. Juuri hautajaisiin kotona on. Miksi hänen perheelleen, että hän näytti rauhanomainen ja univaikeudet niiden yksityisten katselu mutta 2 tuntia myöhemmin me, yleisölle, voi olla avoin lipas, koska se oli hänen kasvonsa oli vahingoittunut alkaen CPR. Olen pahoillani, mutta, mitä he tekevät hänen kasvonsa, joka aiheuttaa tällaisen trama, ettei hän voi katsella?

  24. loveandpeace sanoo:

    Ei, hätä kuva otettiin ulkopuolelle, sairaankuljetus. Se tekee kaveri nimeltä Chris Weiss. Liian Minulle se tehtiin oikealla puolella, sairaankuljetus, ei takaisin, kuten voitte nähdä henkivartija estänyt ikkunoita kädessään. Jos tarkastellaan sitä, there's sävyjä punaista harkinta, Chris oli yllään punainen paita. Hän sanoi, että sairaankuljetus kesti 20 minuuttia jättää, mikä oli outoa häntä, koska ne sanoi, että se oli sydämen pysähtyminen. Tämän pitäisi jätetyt 8-10 minuuttia. Hän on paparazzi menossa Medschool.

  25. MyBelovedMJ sanoo:

    I haer olet täysin. Ihmiset tarvitsevat saadakseen storys straigth. Mutta mielestäni se on vain ajan kysymys, ennen kuin joku paljastaa totuuden michael on elossa. Latoya lähes se lol

  26. wilkesxgurl sanoo:

    voi joku kohta huumeiden pois minulle on Neverland valokuvia tmz

  27. ejay5131 sanoo:

    toinen kysymys, kuvan yläreunassa tällä sivulla. Jos tämä on vain "harjoitus" Miksi he ovat suuret ", tämä on se" on backsground? He eivät; t tarve tämän harjoituksissa että Staples Center, ja miksi se on läsnä ainoastaan tämän kuvan, mutta ei nähnyt, että harjoitus viseo?

  28. ejay5131 sanoo:

    Anteeksi VIDEO

  29. supermom75 sanoo:

    Olen pahoillani, mutta en ole sitä mieltä, että wrd latoya sanoi, että se kuulostaa niin vaiheittain, ja ne olivat talon ennen kuin ne olivat haku En KNO mies En usko, että yksi sana ja se, jos hän voi huijata maailman imposters hän voi huijata hänen perheelleen, joka tiesi vähän häntä luottaa minuun myös

    @ yoy hauskaa sinulla esille Majestic Magnificent i oli vain selailemassa se on hauskaa, mutta lue tämä
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    ja tämä ehkä siksi michael karkasi niin kaikki huono tietoa hänen aikaisemmin olisi selkeä hänelle
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  30. bghoppy sanoo:

    Plus perhe sanoo, että se oli avoin ruumisarkku ennen klo forst nurmikolla.
    Jos katsot, että sairaankuljetus ampui teitä putki näkyy yksi kaveri askel jopa puolella, sairaankuljetus ja ottaa salamaa. Se jälkeen he ottavat tunnin tuki ulos kadulle (joka on toisen lipun alle, b / c ammattialajärjestö kuorma-auton kuljettaja olisi kertoa teille saapumisen, olisitte takaisin heti, kun näki ne portit, tai ainakin on ollut ajoneuvon kääntyi ympäri ja samalla hakevan potilaan, myös voit kuulla niitä poiminta, että kuljettajalla ei ole sireeni, ja kukaan ei ole kovin innoissaan siitä kuolee kuningas pop), näet iso kaveri estää takaisin ikkunat hänen paws , mutta mies hyppää jopa puolella ikkuna oikeus kuin AMB alkaa irtoamista.

  31. carelesslove46 sanoo:

    Michael luultavasti ei läpäise fyysinen hänen kiertue vakuutus .. Hän on saattanut vaihtoehtoisia hoitoja.
    Ehkä hän oli ruiskutetaan jotain, että hän reagoi tavalla, joka päätyi tapat hänet .. Lisäksi, jos hän olisi
    ottaen paljon reseptillä lääkettä, niin ehkä hän katsoi, että oli hyväksyttävää, koska huumeet olivat "määrätty"
    lääkärin kanssa. Hän ei olisi koskaan pitänyt käyttää laittomia huumeita.
    Kumpikin tapa .. Me luultavasti koskaan tiedä koko totuutta. He keskustelemme tämän vuosia .. Aivan kuten ne vielä tekemistä Elvis. Uskon nyt, että Michael on kuollut .. Mutta siellä oli ihmisiä noin hänelle, että selvästi ollut hyvä hänelle. Toivon vain, että hänen perheensä pääsee alalaidassa hirvittävä tragedia.

  32. ejay5131 sanoo:

    voi joku lähettää ambulanssia yhteys sudio, kiitos!

  33. ejay5131 sanoo:

    Ahggh, Audio (darn näppäimistö)

  34. Sosh sanoo:

    Voit Ejay5131

    Viimeinen harjoitus oli lopullinen rehearsel. Joten kaikki on testattava vielä kerran. Myös valaistus-, video-audio.

    Mutta jos vertaa "viimeinen" kuvia "viimeinen" harjoitus video, näyttää siltä, että kuvat ovat photoshopped. Ne ovat colourfull ei näytä mehiläinen enemmän vaikutuksia aktiivisesti selkää ja tulosaineiston kuin videon. Ehkä se oli syynä viivästymiseen vapauttamisessa THES kuvia ja videoita.

  35. MissC sanoo:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Tämä kaveri voi todella olla osa tätä kaikkea. Ehkä "on Michael", joka oli kiirehti sairaalaan? Tarkoitan, että hänen iho muistuttaa siitä toinen koskee sairaankuljetus ja me tiedämme, Mike on hyvin kalpea, paljon vaisu ja hän olisi yhä vaalean jos ei ole hengitysvaikeuksia tai kuolee.

    Myös, muutama tunti sitten Daily Mail julkaisi tämän http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-murhattu-I-tuntui-start.html vaikka I don ' En tiedä, pitäisikö meidän ottaa LaToyas sana niin vakavasti.

    Olen iloinen, että en ole ainoa, joka tästä, toivottavasti jonain päivänä (ja pian) totuus tulee ulos. Se on aina ei.

  36. JC.LOVES.MJ sanoo:

    i dont ajatella hän pistää itse näkemään, koska hän inhosi neuloja ja huumeiden kokonaan, sekava: S

  37. mjfan sanoo:

    Olen myös ollut erittäin outoa, että hän tarkoitus on huumeongelma, mutta se ei näy on fyysisiä. Jos hän oli huumeiden ongelma, joka oli jatkunut jo jonkin aikaa, se olisi osoittanut vuoteen fyysisiä. Ainoa tapa, se ei olisi osoittanut on, jos joku fudged asioita saada hänelle kuuluvat niin matkanjärjestäjä voisi mennä ... tai ... hän ei ole huumeita.

    Nyt epäilemättä hän on addiktoitunut kipua lääkitys ennen. Hän myönsi, niin paljon on televisioidaan leikkeen 1993 aikana ensimmäiset väitteitä.

    Minusta on myös hyvin mielenkiintoista, että vakuutus kattaa hänelle, jos hän kuoli lääkkeen yliannostuksen mutta ei luonnollisista syistä. Sepä outoa.

    Jos hän olisi huumeita hänen, kun he johti fyysinen ne eivät vakuuta häntä huumeiden yliannostukseen. Vakuutusyhtiöt yrittää päästä eroon vakuutuskulut mitään, että on "olemassa olevien".

    Vaikka haluaisin ajatella, että fyysisen ohittaa, PLUS on todettava, että vakuutus maksaa huumeiden yliannostuksen, odottaa minua kuin murha tontti, ei väärentänyt kuolemaan.

  38. idontknow sanoo:

    En tiedä, jos olen sitä mieltä, että MJ on elossa - mutta elävänä tai kuolleena, siinä on jotain hyvin kummallista ja salaperäisen ympäröivä kuolemaansa. Miksi kaikki kertomukset ristiriitaisia? Miksi emme tiedä, missä elin on juuri nyt? Miksi lääkäri kieltäytyä yhteistyötä? Periaatteessa mitä helvettiä on meneillään?

  39. wilkesxgurl sanoo:

    Löysin tämän lopettaa intresting koska he sanoivat laitos on paperin valkoista http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  40. michaeljacksonnotdead sanoo:

    se edelleen näyttää fake kuoleman minua - ei ole murha.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    michael maksettiin "die" - ei itse tehdä konsertteja.

  41. MyBelovedMJ sanoo:

    Älä ota Latoyas sanoen hyvää. Tarkoitan katsoa, mitä hän sanoi, että confference, jossa hän puhui, hän sanoi: Michael aina sanonut perhe 1st, ja fanien 2nd. Hän seuraa joka Singel yksi teille nyt heti, ja hän rakastaa sinua hyvin paljon. DOH! Miksi puhua hänelle pressence merkityksessä. Im iloinen hän ei siskoni, aiheuttaa jos i tarvitaan väärennettyjen minun oma kuolema, hän ruuvi että ylöspäin. Aparrently lol

  42. wishful09 sanoo:

    huolimaton,

    Im tiettyjen jos Michael on väärentänyt hänen kuolema (jota en usko) me tiedämme totuuden pian, onko suunniteltu vai ei. Michael doesnt tuntua tyyppi pitää tämä salaisuus. Hän haluaa paljastaa sen, Im vierasta. En tarkoita sitä, se on nero. Jos ei häntä, joku aikoo kömmähdys ja totuus tulee ulos. Meidän on vain odotettava ja katsottava!

  43. Andrea sanoo:

    Ehkä nyt Latoya on selvää, että hän oli "murhattu" vahvistaa kömmähdys hän tehtävä Nokia keskustassa! Haha.

    Oikeasti, minulla ei ole aavistustakaan! Nämä ihmiset paremmin saada tarinoita suoraan kunnes Enemmän ihmiset alkavat spekuloida!

  44. loveandpeace sanoo:

    Joten eilen väitteet alkoi johtuvat siitä, Jimi Hendrix on "murhattu" hänen johtaja vakuutus rahaa. Hän oli pakko ottaa pillerit ja hukuttaa itsensä viiniä. Tämä kaikki näyttää tutulta. Ihmettelen, miksi se kesti niin kauan ne selvittää, mitä todella tapahtui hänelle.

  45. loveandpeace sanoo:

    Tämä on niin itsestään selvää. AEG vuokrattujen lääkärin tekemään fyysistä, Dr. Tohme (Liian Me?) Tämä olisi voinut helposti ole vahvistettu häntä eteenpäin, vaikka hän oli huonossa kunnossa. Kuinka paljon selvää voisi että on joku oli tehty jo maksettu pois niille "liehuvat liput tulokset. Unohda Dr.Murray, ehkä hän on kiero lääkäri

  46. melia8383 sanoo:

    Löysin juuri tämän sivuston ....
    Jacksonin sisko sanoo, että hän kuoli lääkärin bed

    Lontoo, heinäkuu 12: Michael Jackson kuoli ole hänen oma makuuhuone ensimmäisenä raportoitu, mutta the bed in the room hänen lääkäri, tohtori Conrad Murray, koko sali mukaan myöhään laulaja sisar.

    "En tiedä tarkalleen, mitä on tapahtunut, oliko hän antaa hänelle happea, mutta Michael joutui sänkyyn. Lääkäri yritti antaa hänelle CPR (elvytyslaitteet Sydän pidätys) on the bed, "News of the World noteerataan hänen sanoneen.

    La Toya yrittänyt kyseenalaistaa Murray, kun hän saapui UCLA sairaalaan, jossa King of Pop olisi toteutettu.

    Hän sanoi: "Pariisin oli kyyneleitä ja sanoi minulle:" There's tohtori Murray. Hän on paras cardiologist koko maailmassa, miten tämä voi tapahtua Daddy? "

    "Sanoin hänelle:" Kerro minulle, mitä tapahtui? " Mutta hän oli epämääräinen ja sanoi vain: "Hän vain ei tee sitä." En ollut tyytyväinen tähän vastaukseen, mutta sinun on oltava varovaisia, sillä lapset olivat siellä. Tunsin outoa eikä oikealle.

    "Tämä oli ainoa mies, joka tiesi mitä oli, mutta hän ei puhu minulle. Ja sitten hän katosi ", hän lisäsi.

    - ANI

  47. loveandpeace sanoo:

    Tutustu kommentteja "lääkärin" vuokratulla Michael fyysistä.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Awful! katastrofi! pahempi! rude! valtava ego! ylimielinen! "

    Olen varma, että hyvät kommentit ovat luultavasti hänen ja hänen henkilökuntansa.

    Napsautin lääketieteen aluksella kirjaa, eikä profiileja nettoutetusta, mitä tämä mies? Leonardo DiCaprio on saalis minulle, jos voit?

    Onko tämä oikea lääkäri.

    Onko hän Dr.Jack F. Tohme tai oikeastaan vain Dr.Tohme Tohme.

    Ilmeisesti hän menee Janin ja Jacques. Oletko tosissasi?

  48. wilkesxgurl sanoo:

    Ihmettelen, miten tmz sai kuvia, Neverland raid ja kallistuksen saada jäljennös, kielto tulostettuun että huumeiden tallentaa jos joku voi selittää tätä minulle tee niin

  49. MyBelovedMJ sanoo:

    TMZ on paskamainen televisiokanavalla. Mutta minä vain ihmetteli. Me kaikki tiedämme nyt, että "Ghost" vuonna Neverland oli varjo. No haluaisin tietää, kuka se varjo oli, koska jos katsotte sitä yhä uudelleen ja uudelleen, varjossa on pitkät hiukset, ja se näyttää tykkää on kihara, kuten Michael `s. Please stop me if i äänen hullu lol. IM JUST sanovat.

  50. mjlives sanoo:

    miksi ei ole mitään hänen perheenjäsenensä puolustaa michael näiden huumeiden väitteitä? voit odottaa niitä julmistua tiedotusvälineiden kanssa ja tahraavat heidän veljensä / poika kuvaa jopa kuolemaan, mutta ehkä ne halua ihmisten ajattelevan, hän overdosed kun kaikki outoa vakuutus olisi maksaa suuria aikaan, jos toksikologia raportit osoittavat hän ja vielä he halua saada mitään, jos kuoli yksinkertainen sydänkohtaus

  51. bghoppy sanoo:

    Onko kukaan nähnyt jäljennöksen tästä "politiikkaa"? NO Miksi joku haluaa uskoa Lloyds of London itse kirjoittaa tällaista politiikkaa? Ei peittoa luonnolliseen kuolemaan, mutta yliannostus on ok? Ei ole koskaan ollut
    eikä koskaan tule olemaan politiikkaa tältä!
    Fyysinen todiste on ainoa totuus johon voit luottaa. Kuvat ja videot sekä heresay todistaa mitään.

  52. dynamiitti Says:

    ei kukaan katso tämän latoya sanoi, että hän paljastaa nimet mj tappajat jos poliisi dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  53. dynamiitti Says:

    ei kukaan katso tämän latoya sanoi, että hän paljastaa nimet mj tappajat jos poliisi dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  54. Andrea sanoo:

    että yhteys ei toimi minulle jostakin syystä! se sanoo, että sivu ei löydy. kukaan muu saa siitä, että virhe?

  55. dynamiitti Says:

    Valitettavasti toinen linkki on väärin ensimmäisen 1 on oikeassa

  56. mjlives sanoo:

    dynamiitti, että artikkeli on ilmeisesti ottanut alas wow melkein kuin latoya kariutuessa vaiennetaan

  57. melia8383 sanoo:

    Ok kaikki Löysin laulun On todella Crazy vapauttamatta alkaen Michiael Jackson Siinä puhutaan siitä, miten hän on "suunnittelu" hänen paeta "järjestelmän" ja "paineita", hän on löydettävä paikka piilottaa pois. (Thats mitä hän sanoo laulu) kappaleen nimi on xscape (kyllä, se on oikeastaan kirjoitettu tällä tavalla.
    Jos hän väärentänyt hänen kuolemaansa, hän on poissa paineita, hän on lähdettävä hänen lapsensa takana, jos hän ei halua ihmisten tietävän, hän on "kuollut"). Jos lapsilla on perheensä kanssa, hän tulee aina nähdä ne. Latoya sanoi, hän ei halua tehdä 50 osoittaa, että on luultavasti siihen, miksi se oli imitoija klo O2 konferenssin! Se oli hänelle treenejä vuonna videon, jos hän suunnittelu hänen saada pois, hän on tehtävä yhteistyötä, eikö? AEG vakuutettu "yliannostus"? MIKSI?

  58. Andrea sanoo:

    ensimmäinen linkki ei toimi minulle joko! Olen samaa mieltä mjlives. Vaikuttaa Latoya on hiljennetään.

  59. melia8383 sanoo:

    Tarkoitin, jos hän haluaa ihmisten tietävän hänen kuollut

  60. dynamiitti Says:

    Thats outoa ensimmäisen 1 teosten minulle joka tapauksessa sen on dailystar.co.uk jos u haluat tarkistaa sitä

  61. supermom75 sanoo:

    ok tässä on asia on kanssa latoyas julkilausuma hän sanoi kerran, hän oli 2 mil kotonaan ja korut kadonnut ja tämä oli vain tunteja sen jälkeen, kun hänen kuolemansa tulla latoya ja Janet meni että asunto hänen kuolemansa jälkeen, ennen kuin he tekivät haku-ja ne paremmin saada tarinoita suoraan koska Jermaine sanoi, että hän oli lähimpänä hän oli hänen takaisin luun hmmmm ja olen edelleen löytämään tämän sivun löysin aiemmin mies se kertoo, että tyttöjen ja näki ensin ja että jernaine ja hänen vaimonsa osoittivat jälkeen ja vain thgirls näin hänet, hän sanoi hän toi lapset osaksi heidän isänsä ja sitten se sanoo latoya ei tule mies

  62. dynamiitti Says:

    Miksi se, että latoya ja joe jackson usko, että hän oli murhattu ja muu perhe ovat sanoneet mitään, Janet on ollut hyvin hiljaa, koska hänellä appered klo palkinnot osoittavat, i opettanut hänet lähemmäs kanssa Janet eikä latoya?

  63. melia8383 sanoo:

    joo olen aina ajatellut, hän oli closet on Janet?

  64. dynamiitti Says:

    En ole koskaan halunnut latoya hän aina tuntunut mutkitteleva ja ulos itselleen, Theres jotain hänen thats pois laskemisesta minulle

  65. mjlives sanoo:

    totta michael oli lähimpänä Janet pois kaikki sisarukset ja hän ei ole sanonut sanaakaan
    myös jos joku oli hänen "selkäranka" oli Katherine ei Jermaine kuten hän totesi muistomerkki vaikka olla oikeudenmukainen ehkä hän juuri sanoi, että koska hän tunsi lähellä mike tuolloin

    dynamiitti että verkkosivusto toimii nyt ja luen mitä latoya sanoi, ilmeisesti hän uskoo joku tai pikemminkin joukko ihmisiä conspired murhaamaan michael tehdä rahaa .. se on mahdollista. ehkä AEG oli hänet tapetaan, koska hän kieltäytyi tekemään 50 konserttia, ja he tiesivät hänen kirjaa myynnistä menisi läpi katon hänen kuolemansa jälkeen (jonka he ovat)
    Onko kukaan katsoi kuitenkin, että ehkä latoya on tahallisesti harhaanjohtavia yleisölle niin ihmiset usko, että hän oli murhattu ja siksi varmasti kuollut, ja lopettaisi kyseenalaiseksi mahdollisuutta, että hän väärentänyt hänen kuolemaansa? tämä voisi olla yksi tapa johtaa ihmisiä pois totuudesta ja lisätietoja, jotka tulevat ulos tästä ns tapon vähemmän todennäköisesti ihmiset katsovat hänen Kuolema pilasta. Minusta on myös erittäin epäilyttävää, että henkirikos oli sulkea pois lähes välittömästi ja nyt viikkoa myöhemmin on tarkasteltava uudelleen. joko sitä ei koskaan sulkea pois ja joku valehtelee tai he yrittävät heittää meidät polkua
    love this site BTW kommentit ovat ärsyttäviä pysyä mukana vaikka admin ehkä voit järjestää ne paremmin

  66. dynamiitti Says:

    Olen sitä mieltä, että ehkä ne yrittää heittää meidät pois koko murhasta asia,
    jos hän murhattiin Toivon kuoha joka tappoi hänet virua vankilassa sen, mutta olen edelleen sitä mieltä, sydämessäni, että HES elossa.

  67. supermom75 sanoo:

    Tarkista tämä esitetään tiivistyvät
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  68. supermom75 sanoo:

    tarkastelemaan tätä AEG sanoi ne maksavat, mutta ne eivät hänen palvelun
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  69. dynamiitti Says:

    Löysin tämän mielenkiintoisen sukuasioissa hänen veljiensä kertoo läheinen ystävä MJ outoja tilanteita hän kuvailee,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  70. supermom75 sanoo:

    @ dynamiitti Tiesin vain tiennyt sitä, ja ty sinua löytämään tämän kiitos

  71. He.is.alive sanoo:

    Nämä MJ impersonators ovat upealta ja yhdennäköisyys ne joutuvat kantamaan rakkaan poissa kaverille näyttää olevan oikeassa tavoite, wow! Pidin niitä kaikkia ... vain, kuinka hyvin he voivat "Moonwalk"?

  72. dynamiitti Says:

    lol ne ovat niin monet kaksinkertaistuu im alkaen 2 unohtaa mitä michael näytti

  73. admin sanoo:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum on nyt saatu käyntiin ja valmis käytettäväksi. Voit aloittaa uusia aiheita ja jatkaa keskusteluja siellä on helpompi hallita ympäristöä.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  74. loveandpeace sanoo:

    Minusta ne näyttävät mitään kuten Michael, mahdollisesti E'Casanova ja Carlo Riley eniten. No joka tapauksessa, yksi hänen impersonators ei ole kirjautunut kiinni hänen myspace kesäkuusta 25. myspace.com / benjjackson. Vaikka hän ei juuri muistuttavat Michael, se vain saa minut ihme.

  75. charliechaplin sanoo:

    = Michael Jackson's comebackin kiertueelle. Kuten edellytys hoitamaan O2 Konsertit, Michael Jackson oli velvollinen antamaan viiden tunnin lääketieteen tentti .=

    Ehkä MJ suorittanut lääketieteelliset kokeet, koska se oli alun perin 10 osoittaa. Hän voi on ilmoitettu fyysisesti FIT 10 osoittaa, mutta ei 50!

    Järkeä?

  76. ejay5131 sanoo:

    Hei admins / toiseen todella hyödyllinen ominaisuus olisi kategorisoida kuvia ja videoita, KUIN postitse, jotta voimme löytää ne helpommin, kun ihmiset kommentoivat niitä, joskus viettää paljon aikaa etsiä niitä.

  77. Little Susie 01 sanoo:

    kuvat michael missä takana sanotaan näin on .. miksi doesnt se osoittaa HES harjoitus videon? isnt se samassa paikassa? lol ppl ovat niin sokeita, että tämä kuva oli photoshopped

  78. MyBelovedMJ sanoo:

    Supermom75. Se on niin selvää, että mikään niistä ei Mike, Mutta kiitos lähettämistä, se vain osoittaa meille "Kun # jälleen jotakin worng lol. Kuinka monta imposters hän tarvitsee?

  79. YouRockMyWorld sanoo:

    Don't know if you guys nähnyt sen ... Aperantly tämä video oli lähetetty 6 monthes sitten ... samasta syystä, että "kuoleman" ... oli hoax sitten ... Voisiko olla hoax nyt ...

    http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  80. Goldie sanoo:

    this is all to weird?

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.