Michael Jackson Hoax Smrt

Je kráľ Pop naozaj mŕtva?

AEG Live bola organizátorov za to Michael Jackson comeback turné. Ako podmienku na výkon O2 Koncerty, Michael Jackson bol povinný zložiť piatich-hodinu lekárske testy. Lloyds of London, poisťovňa najíma na krytie prípadnej straty spojené s koncerty, bol nezávislý lekár letu z New Yorku dať na skúšku, a bolo mu povedané, AEG Live zložil lietania s farbami. width=400

Ak Michael Jackson bol s ohľadom na množstvo liekov na predpis, že médiá sú založené nebudú, ktoré boli zozbierané v krvný test počas tohto zdravotníckeho skúąka mesiaci?

Ako výsledok skúšky, AEG Live zabezpečené poistenie prvých 22 koncertov, ale neboli schopní sa dostať úplné pokrytie všetkých 50 ukazuje v cene 500 miliónov dolárov. Ty si teraz platobnej milióny na náhradu letenky, ak však fanúšikovia rozhodnú, že ich lístky vymeniť za zvlášť navrhnuté letenky vytvoril Michael Jackson sám, pohodlný spôsob, ktorý by mohol znovu AEG-prevratu niektoré ich peňažnej straty.

AEG Live, dostane multi-milión dolár výplaty od poisťovateľa, ak to show správ spájajúcej superhvězdných zloží na drogy sú správne - pretože ich politika sa týka smrti predávkovania.

AEG Live šéfovia vyniesol a $ 17,5 mil poistky od Lloyd'ss v prípade zdravotnej krízy, ktorá by spôsobila Jackson tahat z jeho 50-deň pobytu v Londýne.

Ak sú lieky ukázalo, zohrávajú úlohu v Jackson smrti, AEG vedenia budú môcť získať späť časť svojich masívnych strát - ale nie v prípade, že je to rozhodol, že umrel na prirodzené príčiny, podľa spoločnosti generálny riaditeľ Randy Phillips.

Zdá sa, že veľmi výhodné, že poistka držanie AEG Live vzťahuje smrti predávkovanie, ale nie smrť prirodzených príčin. Zdá sa to byť aj omnoho pohodlnejšie, že médiá takmer okamžite začali hlásiť, že Michael Jackson je srdcová zástava bola takmer určite produktu opakovaného užívania drog a predávkovania drogou Demerol tesne pred jeho 'smrti'.

Nároky boli dané do Jackson Family, že vedeli, o žiadnej takejto závislosti na drogách a správy o tom, že speváci telo bolo pokryté v ihly známky sú tiež povedal, že sú Lživé.

Tak prečo sa to zdá, že médiá, je tak zoufalá, že nás všetci presvedčení, že drogovej závislosti príbeh? Je to jednoducho tak, AEG Live bude kompenzovať niektoré zo svojich peňazí? Alebo je to preto, že je to najviac vierohodný príbeh, aby nám všetkým súhlasiť s tým, že Michael Jackson je naozaj mŕtva?

  1. MyBelovedMJ Said,

    Médiá sú idioti, len pohľad na to, ako sa vždy zaobchádzať Michael. Sú to banda moreons, ktorí sa domnievajú, enything. Ale myslím, že vedia, že niečo je rovnako, ale majú ho zachovať pre seba, ale nemôže povedať, že v televízii, príčina potom celý svet by sa začať přemýšlel.

  2. DawneVee Said,

    Všetko cez internet, noviny, televízia, je to citovaný MJ sa nástupe do vesmíru v Berry Gordy to crypt zatiaľ čo položky z rodiny, kde sa ho pohřbít.
    Zistil som, že trochu zvláštně, tak som sa pozrel na to.

    Just another LIE KAŽDÝ ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Zaujímalo by ma, kto začal lhát, že na prvom mieste. Možno som si overiť, že von.

    Neskôr.

  3. littlesuemj Said,

    Rád by som tiež zdôraznil, že aj bude nikdy nevyrovnalo s MJ smrť, svet nie je rovnaký bez neho.

  4. DawneVee Said,

    Inú osobu, začínajúcou na otázku MJ to 'smrť'. Je to dobré, krátke video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Miluju MJ! Všade tam, kde ste!

  5. DawneVee Said,

    Viem, že som bol vyslania trochu dnes veľa, ale tento odkaz tu aj niekoľko dobrých skutočnosťou pre nás všetkých. Určite si prečítajte poznámky taky.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl Said,

    moje teórie ... o vyšetrovaní smrti Michael Jackson sa po viac ako dvoch týždňoch dělám teraz pozorovanie a čítanie všetkých článkov nemôžem nájsť a všetky minulé články nájdem som prišiel k tomuto záveru, pretože príliš veľa zdroj len nerozširujú hore, ako si zase černoch tee bielej košeli? a myslím, naraz bol závislý na bolesť lieky pri hodnotení sa deje o dieťa prípadoch sexuálne obťažovanie. ale je to akejkoľvek divu pozrieť na stres ju spôsobil mu, ktorá ukázala svoju nevinu, myslím, že skučet pomoc jeho drogového problému a dostal uchopil ho .. tiež si myslím, aj keď bol smutný o jeho detstve sa stal zvyknúť na pozornosť a chýba jej. je to tak ťažké, ako sa stará, takže chytiť na čokoľvek, čo môže, aby na svojej mladosti, ako sú deti, plastická chirurgia, niektoré z blázon triky prišiel s. ale všetko Naozaj si myslím, že sa snažil pomoci na svete myslím, že si jeden človek sám mohol liečiť svet. wow bol hasenie prehraný boj ... a jeho uvedením charakteru Myslím ľudia nechápali, takže sa do všetkých typov zvěsti o ňom chceli, aby ho tam na úrovni . ale on veril v pravdu a vždycky chcel nastaviť záznam opraviť tak bojoval späť veriť, čo bol vždycky učil pravda zvíťazí .. ... Po dvoch týždňoch hneď všetci lekári majú vyjsť všetky novinky zo svojej závislosti, možná rodinu udělal intervenčnej plán v roku 2003 .. čo sa v minulom roku Nemyslíte, že by mali vedieť, čo sa deje v dome, že ..? On to bol plánujú vrátiť turné na rok a pol, tak sme povedali viac ako thriller a myslím, že to je to, že srvátka vám dotírat dostať priamu odpoveď hneď späť do mojej teórie Myslím biely muž, ktorý zomrel v Jackson dom Jackson bol podvodník, ktorý bol terminálny chorých a Jackson zaplatil za všetky jeho liečbe je dôvodom, prečo jeho lekárske poukážok bolo tak drahé a verím, že Jackson bol už v Londýne čaká jeho neotesanec z turné a myslím, že bude rock na svete s touto comeback a jeho jasné Meno všetky jeden comeback

  7. MyBelovedMJ Said,

    A on nebol na drogách, sakra som nabažit sluchu médiá eveywhere hovoriť o tom.

  8. Samantha Said,

    Samozrejme, že médiá sú idioti!
    Ich poškodené Michael, ako je čas sa šíri povesti o ňom sexuálne obťažovanie detí,
    to bolí michael. Bolo to smutný, miluju ho moc

    Sakra TISKU! Michaels THE BEST!

  9. Mimi Said,

    Samantha you go gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee Said,

    Oh médií mal niečo urobiť s jeho 'divnost' (já říkám, že jedinečnosť) v poradku.

    Neviem si predstaviť je tzv detské sexuálne obťažovanie pedophile monštrum pořád. Já bych asi ísť o lieky taky.

    V médiách je plné srdce muža a ženy, ktorí len starostlivosť o jednu vec ... sami ... a budú hovoriť a robiť čokoľvek presunúť do hodnosti.

    Sú to úbohé supy a poctivo hrajú obrovskú úlohu v ceste MJ sa ukázala.

    Ale viete, čo mám povedať?

    Polib si médiá .... WE (ventilátorov) Love You VIAC MICHAEL!

  11. Yoy Said,

    urobil niekto pozerať na ET alebo nejakú show, kde Joe Jackson a joe jacksons kamaráta, ktorý vraj bol blízkym príbuzným priateľmi po mnoho rokov Majestik Magnificent konečne prekročil svoje mlčanie? oba svoje tvrdenie absolútne žiadny zmysel, čo tak vôbec. Joe Jackson povedal Zprvu ani poňatie o michael jacksons drogovej závislosti potom, keď zomrel bol tak šílený a zlosť, pretože nikto si niečo o jeho závislosti na drogách, keď sa rodina sa snažil pokus zásahu? WOW povedal bol bezradný. Tiež Majestik Magnificent povedal, že aj on vedel o drogovej problematike na mnoho rokov. A potom aj sledovať video na Jacksons Michael bývalý publicista, ktorý tvrdí, že nikdy nebol v rodinnej intervencie a všetky drogy sú nepravdivé tvrdenie! shes a snaží jasné jeho meno. Znie to príliš nepárne!

  12. supermom75 Said,

    pozrite sa aj neveria slovo z toho dostať prvý tý pitve mŕtvoly hovorí žiadne známky vražda telo vypadalo zdravej teraz mal ihlu značiek po celej jeho telo dostať DNA zo zborov prosím spôsobiť nemám pocit, že mu bolo cítiť aj lekári , ktorí tiež nebola oprávnená k liečiť v cali by už prekročili zákon dáva mu Meds všetky PPL closly vedel, kto mu povedal, že bol strach z ihiel a bolesti a že ak sa pozriete na to ppolice boli vyplácala pred kto hovorí, že nebudú vedieť nič a to myslím nikto z ich príbehy zápas som ex policajt plus nemajú, ktoré musia byť v autopsiu, že je naozaj Michael Jackson a prečo nemá lekár podpísal úmrtný list aj tu je ďalšia vec, prečo by sa jeho telesná stráž povedal muž nie je Michael Jackson človek nie je dýchanie iba na trase, pretože tam dělali zverejniť mmichaels meno druhej, že si to nastaviť klásť Meds celého domu janet šel v domácej pred ich hľadali ho, prečo je to, že som si myslela nikto nahlas na scénu, až sa hľadala mmichael mal veľa peňazí veľa médií a spravodajstva nezmyselné a je tu vežou Michaels rodine povedal, že keď ho veiwed za posledné čase krásny vzhľad, rovnako ako bol spí, ale žiadne otvorené rakvy michael by mať chcel, aby za svoje fanúšikov říct sbohem, je tu nová výmluva neexistoval otvoriť rakev, pretože tam bolo príliš veľa škody na jeho tvár zmysel, keď sa respt CPR škodu na tvár a môžete ich opraviť na mourge tak na môj záver la pd je ďaleko aj meniace príbehy, keď lekár bol po celú dobu a jeho odmietnutie podpísať úmrtný list žiadnu odpoveď na otázku, že sa žiadne emócie na pohrebe a tady je kop poistka for London sa bude týkať viac ako dávky, ale nie natrual mať žiadny normálny človek by mohol tento údaj sa dostať odtlačky prstov z tela získať DNA z rodičov ukázať michael michael je pred vami rozhodne o vraždu

  13. LostHighlander Said,

    La Toya vraví, že bola vražda.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS attr = & Novinky

    Zakaždým, keď som si prečítal článok, ako je tento, kde sú ľudia, ktorí vedeli, cituje MJ, to znie ako sú opisom dvoch rôznych ľudí. Jeden bol zdravý MJ, ďalší bol niekto iný, niekto blízko smrti, plné bolesti a iných drog, a mali veľa ihly známky. Možno, že bol hynúce rumunský, nie je reálne MJ.

  14. m2kg Said,

    Nechcem kúpiť celej 'drog' buď vec. Pamätá si niekto "Moonwalker" v roku 1988? Joe Pesci osobnosť? Michael bol proti drogám vo filme. Michael Jackson napísal príbeh. Neverím, že to hyprocrite. Jestli to tak proti drogám, prečo by mal byť na ne?

  15. m2kg Said,

    LostHighlander --

    Podľa odkaz uvádza, že LaToya bol najbližšie Michael ... Bol som pod dojem "namočiť" bol. (Janet)

    Tiež, že je väčšia fotografiu 'ho' v ambulence. Pár vecí som chcel poukázať na to ...

    Na obočie, Michaela obočie, má vysoký bod, nie sú bicykli.

    Na pleti, odstraňuje všetky vitiligo pigmentu z kože. Ten chlap vyzerá, že má docela pěkný tan.

    V paramedicínski CPR sa nerobí na rameno, je to urobiť na hrudníku. (Som vziať CPR kurzy ...)

    Celá vec je tak podozrivý.

    Oh, a tento článok, myslím, že je to BS Newsoftheworld nie je najpresnejšie zdrojov IMO.

  16. carelesslove46 Said,

    Na fotografii je Michael v pohotovosti v nemocnici .. tam naozaj nie je
    že veľký priestor v ambulancii. Byl jsem sa pozrieme na každého komentáre za posledných niekoľko dní a boli časy, že som bol presvedčený, že Michael skutočne fáze svojej vlastnej smrti .. Po čítaní LaToya rozhovor keď som teraz nie sú tak istí .. I Lisa Marie Presley uviedol, že Mike bol obklopený pijavka a vešiak na to .. Snažila márne preniknúť na stenu, že ľudí, ktorí sa blížia k nemu ale bolo márne. Celá ta vec je len nechutný ..

  17. Said thriller777,

    muž nie je (a ja som povedal, že v prítomnom čase, pretože žije HES) na lieky! im chorých sluchu to! a áno médiá je množstvo odpadkov, ktoré chcú vzbudí polemiku získať mužstva. to je všetko, čo kedy urobil. Myslím tým dělej. Michael je milujúci človek, ktorý by nikdy neurobil nič, ako sú drogy, a navyše má hrôzu z ihiel! umožňuje získať skutočný PPL!

  18. MyBelovedMJ Said,

    Samantha, mám na vás corrette Ich fanúšikovia boli křičel: F ** k tlači, Michael ste najlepší. (A Michael, keď shoould vôbec vidieť, sorry za slibu:)) O Michael `s subjekt je v určitom Bary frájové miesto, ktoré sa ukázalo byť ďalšie lož. Mali by sa vážne dostať svoje storys rovno. A Jermaine, SZIF, že jeden deň chcela mať Michael burried na neze. Ehh "jeden" deň. Čo to sakra má znamenať. Zajtra, za týždeň alebo 10 rokov, lol. Opäť platí, že táto rodina je zlá pomoci michael na to. Ospravedlňujeme Bez urážky

  19. tati Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=IllRnoB4OgM

  20. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    Moc sa mi to jedno, čo sa deje .... Já sa stále vracajú k tejto webovej stránke, aby pripomenul som, že Michael je stále nažive .. Já naozaj chýbať ... já nemôže zastaviť plač ... OMG Len dúfam, že podniká určitom čase OFF upokojiť a tak ... .... MÉDIÁ čestne Zničila ho .... Fuk tlače MICHAEL UR THE BEST!

  21. JC.LOVES.MJ Said,

    @ Mg2k:
    i celkom súhlasiť s Moonwalker som skutočne pozoroval, že posledný night.and i plne súhlasí s tým, že on isnt pokrytec cos mu zpíval tak passionatly o veci veril, tak aj higly pochýb HES chcel ísť fetovat Wen HES úplne proti nim , jeho jemu podobný spevu piesne liečiť svet a potom ísť a zabíjaniu všetkých veľrýb a dať deťom AFRICKÉHO jesť krysy.
    nikomu inému, súhlasíte?

  22. wilkesxgurl Said,

    Zaujímalo by ma, kto dal svojho paruku ho k smrti fotografiu?

  23. LostHighlander Said,

    Viem, že to sú bulvární, ale je to, čo La Toya sa hovorí, a tu je dlhší rozhovor s ňou (a iné médiá je uchopenie tohto príbehu)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  24. ejay5131 Said,

    MJ skúšku, MJ O2, a to nové video MJ všetko vyzerať inak. Nikdy som vyzeral, že v rôznych iba 3 mesiace času. I úplne neveria v médiách, ako môže jeden človek "vraj" sa v toľkých rôznych liekov naraz? Jediná vec mi; nerozumím, je-li polícia pri zatváraní na predpisujúceho lekára, ktorí boli, ako sa ty doktoři sa vyhla stíhaný? Nevidím ľudí ísť do väzenia len preto, aby sme MJ unikať život? Ako by mohol, že výsledok sa vyhnúť? A ako by mohla prejsť MJ fyzickej keď jeho telo bolo pokryté v ihly značky, a keď mu bolo zdrogovaný ako ich tvrdením, že by nebolo vidieť na fyzickej. I titally sa dohodli, že sanitka foto není MJ od skúška video. A ako ste niekto tu fotku, má niekto poznať meno zo photograper alebo čo médiá zásuvky mu pracuje pre. Prečo boli Jackson konkrétne hovoriť s TMZ v čase MJ bol v nemocnici? Viem, že v reálnom MJ je nažive, ale že je to pre nás určite mŕtve. Mohol by nikdy nevráti a riziko všetkých kontrol od fanúšikov a médií. Pozrite sa, ako všetci reagovali whenhe bol obvinený zo ... vieš. Celá vec je MIA ody zmatený až príliš, a ako by Berry Gordy sa chystá otvoriť svoje crypt vychádzať MJ, keď sa rozhodujete, kam ho pohřbít. To je tým, čo je na pohrebe doma. Prečo jeho rodina říct vyzeral mierové a spí vo svojej súkromnej prezeranie, ale 2 hodiny neskôr sme sa my, verejnosť, nemohli mať otvorenú rakev, pretože bol hlásený jeho tvár bola poškodená od CPR. Je mi ľúto, ale čo sa robia na jeho tvár, že by takéto trama, že nemôže byť vnímaná?

  25. loveandpeace Said,

    Nie, núdzové fotka bola prijatá mimo ambulancie. Bola prijatá na chlápka mene Chris Weiss. Moc mě to bol na pravej strane ambulancie, nie chrbát, ako môžete vidieť bodyguard blokovaný oknami s jeho rukou. Ak ste sa na to pozrieť, je tu odtiene červenej ako odraz, Chris na sebe červené tričko. Povedal, že ambulancie sa 20 minút na dovolenku, ktorá mu bola lichá, pretože povedal, že srdcová zástava. By sa z ľavej do 8 až 10 minút. Je Paparazzi chystá Medschool.

  26. MyBelovedMJ Said,

    I haer ste úplne. Ľudia potrebujú získať ich storys straigth. Ale podľa môjho názoru, je len otázkou času, než niekto odhalí pravdu michael je nažive. Latoya skoro som to lol

  27. wilkesxgurl Said,

    môže niekto bod drogy, aby sa mi do Krajina neze fotografií na TMZ

  28. ejay5131 Said,

    iná otázka, na fotografiu v hornej časti tejto stránky. Ak je to len "skúška" prečo majú veľký "a je to" v backsground? Sú to, nemám potrebné u skúšok v Staples Center, a prečo je v súčasnosti len na fotografiu, ale nie je vidieť v skúška vise?

  29. ejay5131 Said,

    Ospravedlňujeme VIDEO

  30. supermom75 Said,

    Omlouvám se, ale já nevěřím jedno WRD latoya povedal v tom, že zvuky tak postupná von a vešli do domu, ako mali hľadať Nechcem KNO muž aj neveríte, že jedno slovo, a ak môže osalit Svet s imposters dokáže podvedeš jeho rodiny, ktorí o ňom vedeli málo věř mi tiež

    @ Yoy sranda vás privedú Majestic Magnificent som práve prezerá je vtipný, ale čítať túto
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    a to možno to je dôvod, prečo Michael utekl tak všetky zlé informácie o jeho minulosti by mu jasné
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  31. bghoppy Said,

    Plus rodine hovorí, že bola otvorená rakev pred Forst na trávnik.
    Ak budete sledovať ambulancie střílel na You Tube, môžete vidieť jeden chlap krok do boku ambulancie a prijať flash. Je to potom, čo prijali podporu v jednu hodinu na ulicu (čo je ďalší vlajky, b / c akékoľvek profesionálny vodič náklaďáku by vám po príchode by ste späť, akonáhle ste videli tie brány, alebo vo veľmi minimálne mali vozidlom otočil kým vyhľadáva pacienta, tiež môžete počuť ich nástupu na vodičov, neexistuje žiadna siréna, a nikto nie je nadšený o hynúce kráľ pop), uvidíte veľký chlap blok zadné okná s jeho labky , ale chlap skoky na pravej strane okna ako Amb začína ťahanie preč.

  32. carelesslove46 Said,

    Michael asi urobil priechod pre jeho fyzickú prehliadku poistenia .. Môže boli do alternatívnych liečebných postupov.
    Možno bol vstrekovanie s niečím, že reagovala na takým spôsobom, ktorý sa skončil usmrcujúcich ho .. tiež, keby bol
    pričom veľa predpis lieku, potom možno ten pocit, že bola prijateľná ako drogy boli 'predpísaných'
    od lekára. On by nikdy použitý nelegálne drogy.
    Či tak alebo onak .. Budeme pravdepodobne nikdy nedozviete úplnú pravdu. Tí si potom budú prerokovania tohto leta .. Rovnako ako im stále robí s Elvis. Myslím, že Michael má teraz zomrel .. Ale boli tam ľudí okolo seba, aby boli jasne nie je dobré pre neho. Len dúfam, že jeho rodina sa môže dostať na koniec tejto strašnej tragédie.

  33. ejay5131 Said,

    môže niekto post ambulancie súvislosť s sudim, vďaka!

  34. ejay5131 Said,

    Ahggh, Audio (látat klávesnice)

  35. Sosh Said,

    Ak chcete Ejay5131

    Posledná skúška bola záverečná rehearsel. Takže všetko je testovaný na poslednej doby. Tiež osvetlenie, video audio.

    Ale ak si porovnať 'posledné' fotky na 'posledné' skúšku videa to vyzerá, že fotografie sú photoshopped. Sú barevná, sa zdá, včelí viac účinky pôsobiace v oblasti chrbta a výstupe ako na video. Možno to bol dôvod na zdržanie pri vydávaní Tieto obrázky a videá.

  36. MissC Said,

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Ten chlap by mohol naozaj byť súčasťou toho všetkého. Možno, že "sa Michael", ktoré bolo privezené do nemocnice? Myslím, jeho koža sa podobá z jedného na sanitku a my vieme, Mike je veľmi svetlá, veľmi svetloružový a on by stále bledé, ak nebola pri dýchaní alebo umieranie.

    Aj niekoľko hodín denne mailom zverejnené tento http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-zavraždili-I-plsť-start.html keď mi ' nevím, ak by sme mali brať LaToyas slovo SO vážne.

    Som rád, že nejsem jediný, o to, dúfajme, že jeden deň (a čoskoro) pravdy bude vyjsť. Je vždycky robí.

  37. JC.LOVES.MJ Said,

    I dont think by vstreknite seba vidí ako on nenávidel ihiel a drog vôbec, mätúci: S

  38. mjfan Said,

    Tiež som zistil, že je veľmi divné, že sa to prý, že majú problém s drogami, ale nepreukázalo sa na fyzické. Ak mal problémy s drogami, ktoré sa deje na chvíľku, potom by sa ukázalo až na fyzickej. Jediná cesta, ako by mu nebolo preukázané, až sa to niekomu fudged čo sa mu kryty tak, že turné by mohlo ísť o ... alebo ... nebol na drogách.

    Teraz nie je pochýb, že bol závislý na bolesť medikační predtým. Priznal tak v televíznej klip v roku 1993 počas prvej súbor obvinenia.

    Tiež som to veľmi zaujímavé, že poistné krytie sa ho, jestli by umrel na predávkovanie drogami, ale nie z prirodzených príčin. To je veľmi podivné.

    Keby žiadne drogy vo svojom systéme, keď sa uskutočňujú fyzikálne, že by sa poistiť ho na predávkovanie drogami. Poisťovne pokúsi dostať z poistenia všetko, čo je "pre-existujúce."

    I keď myslím, že fyzické prenesie plus dojednania, že poistné bude platiť za predávkovanie drogami, vyzerá to mě jako vražda plot, ne předstírají smrť.

  39. idontknow Said,

    Nevím, jestli si myslím, že MJ je nažive - ale mŕtvy alebo živý, je niečo veľmi podivné a okolité záhadnej smrti. Prečo sú všetky správy konfliktné? Prečo sme nevedeli, kde telo je teraz? Prečo sa lekári odmietajú spolupracovať? V podstate to, čo sa sakra deje?

  40. wilkesxgurl Said,

    Našiel som to skončiť intresting, pretože povedal, že telo bolo biely papier http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  41. michaeljacksonnotdead Said,

    to stále vyzerá ako falošná smrť pre mňa - nie je vražda.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    michael bola venovaná 'die' - nie je to vlastne robiť koncerty.

  42. MyBelovedMJ Said,

    Neužívajte Latoyas slová k dobrému. Mám na mysli pohľad na to, čo povedala na confference kde bolo povedané, povedala: Michael vždycky říkala rodina 1., 2. a ventilátorov. On sa pozerá každý Singel z vás práve teraz, a on miluje vás všetkých moc rád. Solmizační slabiky! Prečo hovoriť o ňom v pressence zmysel. Im rád, že nie je moja sestra, spôsobí-li potreba, aby aj fingovanými mi vlastné smrť, ona by sa skrutkovacím to. Aparrently lol

  43. wishful09 Said,

    nedbanlivého,

    Im-li niektoré Michael má sfalšoval jeho smrti (čo verím) budeme poznať pravdu čoskoro či plánované alebo nie. Michael doesnt javiť ako typ, ktorý má udržať toto tajomstvo. On by chcel odhaliť to, Im hádať. Já myslím, že je génius. Ak nie, niekto sa chystá botu a pravda bude vyjsť. My len musíme počkať a uvidíte!

  44. Andrea Said,

    Možno teraz Latoya sa hovorí, že bol 'zavraždený' opraviť klopýtnout natočila na Nokia stredu! Haha.

    Úprimne povedané, nemám ponětí! Títo ľudia radšej rovno do ich príbehov viac ľudí začať špekulovať!

  45. loveandpeace Said,

    Takže včera, obvinenia začala vyplývajúce o Jimi Hendrix bol 'zavraždený' jeho manažér pre poistenie peniaze. Bol nútený brať prášky a utopí sa s vínom. To všetko sa zdá povedomy. Zaujímalo by ma, prečo to trvalo tak dlho, aby zistili, čo sa naozaj stalo jemu.

  46. loveandpeace Said,

    To je jasné. AEG najímaných lekár urobiť fyzický, Dr Tohme (To Me?) By to mohlo mať ľahko bola stanovená na neho prejsť, aj keď bol v dobrej kondícii. Ako viac zrejmé, že by mohol byť niekto musel zo boli uhradené z tých 'lietajúci farby' výsledky. Zabudnúť Dr.Murray, možno mu to křivý lekára

  47. melia8383 Said,

    Len som našiel na internetových stránkach ....
    Jackson sestra hovorí, že zomrel v roku lekára postele

    Londýn, 12. júla: Michael Jackson zomrel ne vo svojom vlastnom izbe ako prvé hlásené, ale na lôžku v izbe jeho lekár, doktor Conrad Murray, po celom sále, v závislosti na oneskorenie speváčky sestry.

    'Neviem presne, čo sa stalo, či bol dá mu kyslík, ale Michael skončili v posteli. Lekár sa snažil dať mu CPR (resuscitáciu na srdcovú zástavu) na posteli, 'Novinky zo sveta citovaný jej ako povedať.

    La Toya pokúsil výsluchu Murray, keď dorazila do nemocnice, kde UCLA kráľa Pop bola prijatá.

    Ona povedala: 'Paríži bol v slzách a povedala mi:' Je to Dr Murray. Je to najlepšie kardiolog vo svete, ako je to možné, aby otec? '

    'Povedal som mu:' Povedz mi, čo sa stalo? ' Ale on bol nejasný a jednoducho povedal: 'Len neumožnili'. Nebol som spokojný s odpoveďou, že, ale musíte byť opatrní, pretože tam boli deti. Cítil som sa divne a nie je v poriadku.

    'To bol jediný človek, ktorý vedel, o čo šlo, ale nebolo mi povedať. A potom zmizol, 'dodala.

    - ANI

  48. loveandpeace Said,

    Pozrite sa na komentáre o 'doktor' prenajal pre Michael fyzickej.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Strašné! katastrofa! horšie! drzý! obrovské ego! arogantní! "

    Som si istý, že dobré komentáre sú pravdepodobne od seba a pre svojich zamestnancov.

    Aj klikli lekárske palube rekord, a nie profily uzavreté, čo je to za chlapa? Leonardo DiCaprio v chytit mě, jestli je možné?

    Je toto právo lekára.

    Je to Dr.Jack F. Tohme alebo naozaj len Dr.Tohme Tohme.

    Zrejme pôjde do Jacka a Jacques. Robíš si srandu?

  49. wilkesxgurl Said,

    Jsem zvědav, jak TMZ tu fotky z neze raid a dotírat dostať kópiu tohto proskripce vypis z drogovej ukladať, ak niekto môže vysvetliť mi to prosím urobte

  50. MyBelovedMJ Said,

    TMZ je mizerný televízne stanice. Ale aj len divil. My všetci hneď vedeli, že "duch" v neze bol tieň. Tak by som chcel vedieť, kto to bol tieň, pretože keď sa na to pozrieť znovu a znovu, tieň má dlhé vlasy, a to vyzerá, ako je kučeravé, rovnako ako Michael `s. Prosím, prestaň sa ma, či aj zvuk crazy lol. IM chcel povedať.

  51. mjlives Said,

    prečo nie je niektorý z jeho členov rodiny Michaela obrane proti týmto obvineniam drog? byste očakávať, že sa rozzuřený s médiami pre chuť svojho brata / syn 's obrazu i vo smrti, ale možno budú chcieť ľudia myslia, že po všetkých overdosed bizarné poistka by platiť veľké časové ak toxikológiou správy ukazujú vystúpil a ešte oni by dostať nič, keď zomrel na infarkt jednoduché

  52. bghoppy Said,

    Videl niekto kópiu tejto 'politika'? NIE Prečo je niekto ochotný veriť Lloyds of London by skutočne písať takejto politiky? Žiadne pokrytie pre fyzickej smrti, ale predávkovania je ok? Tam nikdy nebol
    a nikdy nebude politiku takhle!
    Fyzický dôkaz je jediná pravda, ktorým môžete dôverovať. Obrázky a videá, a heresay dokázať nič.

  53. dynamit Saida,

    urobil niekto vidieť latoya povedala, že sa odhalí mená mj zabijaci, ak polícia dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  54. dynamit Saida,

    urobil niekto vidieť latoya povedala, že sa odhalí mená mj zabijaci, ak polícia dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  55. Andrea Said,

    že odkaz nebude fungovať, pre mňa z nejakého dôvodu! vraví, že stránku nemožno nájsť. niektorý iný dostať túto chybu?

  56. dynamit Saida,

    Promiň druhý odkaz je zlý prvý 1 je správne

  57. mjlives Said,

    dynamit, že článok Zdá sa, že boli prijaté nadol wow skoro ako latoya to umlčováni

  58. melia8383 Said,

    Ok všetkým som našiel písničku, je to naozaj Crazy neuvoľnení z Michiael Jackson, sa hovorí o tom, ako je to "plánovanie" jeho úniku zo "systému" a "tlak", že má nájsť úkryt preč. (To je to, čo hovorí pieseň) názov piesne je xscape (áno, je to skutočne tak viditeľný.
    V prípade, že sfalšoval jeho smrti, je od tlakov, má ponechať svoje deti za sebou, ak nechcú, aby ľudia vedia, že je to "mŕtve"). Ak je detí s rodinou, on bude vždy vidieť. Latoya povedala, že nechcela, aby to ukazuje 50, to je asi dôvod, prečo to bol imitátor v O2 konferencie! Bolo ho skúšali na video, jestli to plánujete jeho preč, on sa na spolupráci, ne? AEG poistený "predávkovania"? PREČO?

  59. Andrea Said,

    prvý odkaz nefunguje, buď pre mňa! Súhlasím s mjlives. Zdá sa, Latoya IS umlčováni.

  60. melia8383 Said,

    Myslel som, že ak ľudia chcú poznať svoje mŕtve

  61. dynamit Saida,

    To je divné prvej 1 pracuje pre mňa, napriek tomu o jeho dailystar.co.uk a ak chcete sa pozrieť

  62. supermom75 Said,

    ok tady je ta vec je latoyas s vyhlásením, že je raz povedal, že mal 2 mil do jeho domu a šperkařství zmizol, a to bolo asi len niekoľko hodín po jeho smrti sa na latoya a janet šel v dom po jeho smrti, teda vyhľadávanie a si radši ich príbehy, pretože Jermaine rovno povedal, že najbližšie bol chrbtom kostnej hmmmm a já jsem stále pracuje na nájdenie tejto stránke som našiel starší muž hovorí, že holky z videli telo a že prvý jernaine a jeho manželky ukázala a to len po thgirls ho videl povedal priviedol deti do vidieť svojho otca, a potom sa to hovorí latoya si prišiel na človeka

  63. dynamit Saida,

    Prečo je to, že latoya a Joe Jackson myslím, že bol zavraždený, a zvyšok rodiny sa povedať nič, janet bol veľmi tichý, pretože ona appered na ocenenie show, učil som bol blíž s Janet a nie latoya?

  64. melia8383 Said,

    jo vždycky jsem si myslel, že bol na záchode Janet?

  65. dynamit Saida,

    Nikdy som si vždycky prial latoya zdalo krivolaké a pre seba, Theres niečo o nej to je pre mňa z uvedenia

  66. mjlives Said,

    michael pravda bola najbližšie janet zo všetkých súrodencov, a ona nebola povedal slovo
    Tiež ak niekto bol jeho "chrbtové" bola Katherine nie Jermaine ako je uvedené na pamätný aj keď to možno bolo spravodlivé povedať, že práve on, pretože sa cítil v blízkosti mike v čase

    dynamit, že web je v súčasnosti pracuje a som si prečítal, čo povedal latoya očividne veria, že niekto, alebo spíš skupina ľudí sa spikli, aby vražda michael sa zarábajú peniaze .. je to možné. Možná AEG ho zabil, pretože on nechcel urobiť 50 koncertov, a oni poznali jeho záznamov predaja by ísť cez strechu po jeho smrti (ktoré)
    má niekto považovať aj keď možno, že je zámerne zavádzajúce latoya verejnosti takže ľudia si budú myslieť, že bol zavraždený, a preto určite mŕtve, a že by prestať pochybovať o možnosti, že sfalšoval jeho smrti? To by mohol byť ďalší spôsob, ako viesť ľudí ďaleko od pravdy a ďalšie informácie, ktoré pochádzajú z tejto takzvané vraždy je menej pravdepodobné, ľudia zváži jeho smrti podvod. i tiež nájsť veľmi podozrivé, že vražda bola vylúčená takmer okamžite a hned týždňov neskôr sa zaoberal znova. či už to bolo nikdy vylúčiť, a niekto klame, alebo sa snažia hádzať nás mimo cesty
    láska tomto webe btw pripomienky sú otravné, aby udržal krok s admin keď možno by ste mohli organizovať im lepšie

  67. dynamit Saida,

    Myslím si, že možno sú snažím hádzať nás takmer s celou vec vražda,
    v prípade, že bol zavraždený i nádeje spodina, kto ho zabil hnilobe vo väzení za to, ale aj sa stále domnievajú, že v mojom srdci HES nažive.

  68. supermom75 Said,

    Pozrite sa na to deje zahusťuje
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  69. supermom75 Said,

    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/aegs-concert-insurance-covered-drug-overdose_20789.aspx

  70. supermom75 Said,

    http://www.stuff.co.nz/entertainment/celebrities/2563323/Jackson-insurance-covers-overdose

  71. supermom75 Said,

    Pozrite sa na tento AEG povedal zaplatili, ale nebolo pre túto službu
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  72. supermom75 Said,

    pozri toto je naozaj smutné veci pozrieť sa na všetky príbehy zmenilo hned
    http://www.examiner.com/x-12767-US-Headlines-Examiner ~ y2009m7d12-Michael-Jackson-rozpore-a-zmätok-týkajúce-his-život-a-final-dní

  73. dynamit Saida,

    Našiel som tento zaujímavý rodinných problémov s jeho bratia vypráví blízkeho priateľa MJ divná situácia, on opisuje,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  74. supermom75 Said,

    ktorých jeden je michael lol Teda prísť na príliš veľa impersonators
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson.htm
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson2.htm
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson3.htm
    http://findarticles.com/p/articles/mi_m1355/is_n20_v92/ai_19847139/

  75. supermom75 Said,

    @ Dynamit Vedel som len to vedel, a tie vám za hľadanie tejto děkuji

  76. He.is.alive Said,

    Tieto MJ impersonators sú skvelé hľadáte a podobnosť majú na naše drahé nevyskytujúcich priateľ sa zdá byť priamo na cieľ, wow! Páčia sa mi všetky ... len, ako dobre môžu "pešia výprava po Mesiaci"?

  77. dynamit Saida,

    lol sú toľko zdvojnásobuje im začína 2 michael zabudli, čo vyzeralo ako

  78. admin Said,

    Michael Jackson sa Hoax Smrť Fórum je teraz a beží a je pripravený na použitie. Neváhajte štart nových tém a pokračovať v diskusiách, že v jednoduchšie spravovať prostredie.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  79. loveandpeace Said,

    Pre mňa vyzerajú nič, ako Michael, prípadne E'Casanova a Carlo Riley najviac. No tak ako tak, jeden jeho impersonators nie je prihlásený na jeho myspace od 25. júna. myspace.com / benjjackson. Keď nie je presne podobat Michael, je mi to jednoducho zázrak.

  80. charliechaplin Said,

    = Michael Jackson to comeback turné. Ako podmienku na výkon O2 Koncerty, Michael Jackson bol povinný zložiť piatich-hodinový lekársky skúąka .=

    Možná MJ zložili skúšky lekárskych, pretože to bol pôvodne na 10 výstav. Ten môže byť vyhlásená za fyzicky FIT pre 10 vyplýva, ale už nie na 50!

    Zmysel?

  81. ejay5131 Said,

    Ahoj admins / iného naozaj užitočná vlastnosť by bolo kategorizovať fotografie a videá, ktoré ste po tak môžeme nájsť ľahšie, keď ľudia vznášať pripomienky k nim, niekedy som stráviť veľa času hľadať pre nich.

  82. Little Susie 01 Said,

    obrazy michael, kde v zadnej to hovorí, a je to .. Preto je doesnt show in HES skúška video? isnt to isté miesto? lol ALS sú tak slepí vidia, že tento obraz bol photoshopped

  83. MyBelovedMJ Said,

    Supermom75. Je tak jasné, že žiadna z nich nie je Mike, ale děkuji za zaslanie, len ukazuje nám "ONCE # opäť niečo worng lol. Koľko imposters sa to potrebujete?

  84. YouRockMyWorld Said,

    Nevím, jestli vás videl ... Aperantly toto video bolo nahrané 6 monthes ago ... Rovnaký dôvod k "smrti" ... bol hoax ... potom by mohol byť hoax hned ...

    http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  85. Goldie Said,

    To je všetko divné?

  86. Emmi Said,

    Goldie
    Máte už správy o vedľa suseda?

Pridať komentár

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.

Tému poskytol: Wordpress tému - Prvý Cash