AEG Live seatud saada Kindlustus Väide kui Michael Jackson surma põhjuseks narkootikumide üleannustamise

11. juuli 2009
Admin

AEG Live olid elluviijatel taga Michael Jackson's COMEBACK tour. Selle tingimuse täitmise O2 Kontserdid, Michael Jackson pidi läbima viie tunni meditsiinilise eksami. Lloyds of London, kindlustusselts renditud katta kõik kahjud seostatud Kontserdid, oli sõltumatu arsti sõita läbi New Yorgi anda eksamiga ja AEG Live öeldi ta läbis lippude värve.

Kui Michael Jackson võttis summa Retseptiravimite, et meedia on väidetakse, ei, mis on korjatud üles vereanalüüsi ajal arstlikust tentti kuud tagasi?

Selle tulemusena on eksam, AEG Live tagatud kindlustuskaitse esimese 22 kontserti, kuid ei suutnud saada hõlmavust kõik täiesti 50 näitab, millele kulus $ 500 miljonit. They'll nüüd maksab miljoneid toetussertifikaatide pileteid, kui ei ole siiski ventilaatorid valida oma piletid vahetatakse jaoks spetsiaalselt loodud pilet loodud Michael Jackson ise, mugav nii, et AEG võiks uuesti riigipööret mõned oma raha kadusid.

AEG Live saavad mitme miljoni dollari makse alates näitavad kindlustajale kui aruanded siduda superstaar's tõmmatakse uimastid on õige - sest nende poliitika hõlmab surma üleannustamine.

AEG Live ülemused võttis läbi $ 17,5 miljonit Kindlustuspoliiside alates Lloyd's of London juhul tervisele kriisi, mis põhjustaks Jackson vedama välja tema 50-date London elukohaga.

Kui uimastid on osutunud on mänginud osa Jackson surma, AEG juhid saavad korvata osa oma suuri kahjusid - kuid mitte juhul, kui ta on otsustanud, et surnud loomulikel põhjustel, mis on ettevõtte tegevjuht Randy Phillips.

Tundub väga mugav et kindlustuspoliis valduses AEG Live hõlmatud surma üleannustamisest, kuid mitte surma füüsilised põhjused. Tundub, et isegi mugavam, et meedia peaaegu kohe hakkas teatada, et Michael Jackson's Südame arestimine oli peaaegu kindlasti toote korduva uimastitarbimise ja üleannuse narkootikumide Demerol vahetult enne ta suri. "

Nõuded on esitanud Jackson Family, et nad teadsid, mis ei ole selline narkomaania ja ütleb, et lauljad keha oli kaetud nõel kaubamärgid on ka öelnud, et vale.

Miks siis see ei tundu, et meedia on nii lootusetu, me kõik arvame, et narkomaania lugu? Kas see on lihtsalt nii AEG Live on korvata osa oma raha? Või on see, sest see on kõige usutav lugu, et meid kõiki aktsepteerida, et Michael Jackson on tõesti surnud?

Tags: Meedia, Uudised, Teated
Posted in Meedia, Uudised | Kommentaarid (81)

81 Vastused "AEG Live seatud saada Kindlustus Väide kui Michael Jackson surma põhjuseks narkootikumide üleannustamise"

  1. MyBelovedMJ ütleb:

    Meedia on idioodid, lihtsalt vaatama, kuidas nad alati Michael. Need on hulga moreons, kes usuvad enything. Aga ma arvan, et nad teavad, et midagi on nagu hästi, kuid nad hoiavad seda ise, nad ei saa öelda, et see televisioonis, põhjustada siis kogu maailm hakkab imestavad.

  2. DawneVee ütleb:

    Kõik üle Interneti, ajalehtede, TV, see on noteeritud MJ on asumist ruumi Berry Gordy's crypt, samas kui pere arvud, kus matta teda.
    Ma leidsin, et üsna kummaline, et ma vaatasin asja.

    Just another LIE everyone ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Ma ei tea, kes alustasid mis asuvad kohe alguses. Võib-olla ma kontrollima, et välja.

    Hiljem.

  3. littlesuemj ütleb:

    Tahaksin rõhutada, et ma ei ole kunagi jõudnud tingimustel MJ surm, maailm ei ole sama, ilma temata.

  4. DawneVee ütleb:

    Teine isik alguses küsimusele MJ's "surma". See on hea, lühike video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Armastan sind MJ! Kui sa oled!

  5. DawneVee ütleb:

    Ma tean, et ma olen postitad natuke palju täna, kuid seda siin link on ka mõningaid häid fakte meile kõigile. Kindlasti loe kommentaare ka.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl ütleb:

    Minu teooria ... aasta uurimine Michael Jackson surma, pärast seda läheb üle kahe nädala nüüd vaatlus ja lugemist kõigi artiklite võin leida ja kõigi varasemate artiklite võin leida Olen jõudis sellele järeldusele, sest liiga palju allikas lihtsalt ei lisa up,,, kuidas te musta meest tee särk valge? ja ma arvan, et üks kord, kui ta oli sõltuvuses valu ravimeid, kui uuring toimub umbes lapse molesting juhtudel. kuid kas see on mingi ime pilk stressi see põhjustas talle, mida ta oli tõestatud, ei ole süüdi, ma arvan, et ta vuhin abi tema uimastiprobleemiga ning sain kätte .. see ka Ma arvan, et kuigi ta oli kurb tema lapsepõlves sai harjutama, et tähelepanu ja oli kadunud see. see on nii raske saada vana, et sa rüütama kellelegi midagi saate säilitada oma noorte nagu lapsed, plastic surgery, mõned neist wacko temppuilua ta tuli järele. Aga kõik koos Ma tõesti arvan, et ta püüdis aidata maailm Ma arvan, et ta arvas üks mees üksi võiks paranemist maailmas. wow ta taistelulta tuuleveskite ... ja tema annab iseloomuga Ma arvan, et inimesed ei saa aru, et nad moodustavad igasugu kuulujutud enda nad tahtsid panna teda seal tasemel . kuid ta uskunud tõde ja alati tahtnud, et seada järjekorda, et ta võitles tagasi uskuda seda, mida ta oli alati õpetatud tõe võidab .. ... Kahe nädala pärast nüüd kõik arstid on tulnud välja kõik uudised oma sõltuvuse võibolla perekond tegi sekkumise plaan 2003 .. Aga viimase aasta jooksul ei sa arvad, et neil oleks teada, milline oli küsimus selles majas ..? Ta on olnud planeerite tagasi tulla ekskursioon poolteist aastat nii meile öeldi suurem kui Thriller ja ma arvan, et see on nii, et on vadak te cant saada straight answer nüüd tagasi minu teooria Ma arvan, et valge inimene, et suri Jacksoni maja oli Jackson petis, kes oli terminali haige ja Jackson makstakse kõik tema kohtlemine on, miks tema arstliku arved olid nii kallid, ja ma usun, Jackson oli juba Londonis ootavad oma Hick off tour ja ma arvan, et ta õõtsutatakse maailm käesoleva tagasitulek ja selge oma nimetada kõik ühe tagasitulek

  7. MyBelovedMJ ütleb:

    Ning ta ei olnud narkootikumide, DAMN i am väsi ärakuulamist meedia eveywhere räägime sellest.

  8. Samantha ütleb:

    Loomulikult meedia on idioodid!
    Nad rikkusid Michael, ning nagu kord, kui nad levitada kuulujutuga enda molesting lapsed,
    on valus Michael. See oli nii kurb, ma armastan teda nii palju

    DAMN THE PRESS! Michaels parimat!

  9. Mimi ütleb:

    Samantha te lähete gurl wooooooooooowooooooooo LOL

  10. DawneVee ütleb:

    Oh meedia oli midagi tegemist tema "kummalisus" (ma kutsun seda kordumatuse) Alright.

    Ma ei saa kujutada nimetatakse lapse molesting pedophile friik kogu aeg. Oleksin tõenäoliselt uimastite ka.

    Meedia on täis südametu mehi ja naisi, kes hoolivad ainult üks asi ... ise ... ja nad ütlevad ja teevad kõik, et tõsta Euroopa ridadesse.

    Nad on haletsusväärne vultures ja ausalt mängivad suurt osa selles, kuidas MJ on osutunud.

    Aga sa tead, mida ma ütlen?

    Keerake te meedia .... WE (edaspidi ventilaatoriteni) LOVE YOU MORE MICHAEL!

  11. Yoy ütleb:

    Kas keegi vahitüürimees ET või mõne kuhu Joe jackson ja Joe jacksons sõber, kes ilmselt oli lähedaste sõprade mitu aastat Majestik Magnificent lõplikult purustas tema vaikus? mõlemad oma väidete absoluutselt mingit mõtet seda, mida kunagi varem. Joe Jackson ütles esimese tal ei ole mõtet umbes michael jacksons narkomaania siis, kui ta suri ta oli nii hull ja vihane, sest keegi ei teinud midagi tema narkomaania kui pere üritas üritada sekkumine? WOW ta ütles, et ta oli abitu. Ka Majestik Magnificent ütles, et ta teadis narkoprobleemidele palju aastaid. Ja siis ma vaatan Video Michael Jacksons endise Pressiesindaja, kes väidab, ei olnud kunagi perekonna sekkumise ja kõigi narkootikumide väited on vale! ja shes püüame selgeks tema nime. Kõlab liiga imelik!

  12. supermom75 ütleb:

    vaata ma ei usu sõnagi sellest saanud seda esimest th lahangu ütleb märke Henkirikos keha vaadanud tervislike nüüd ta nõela marks kogu tema keha saada DNA alates korpuse palun Sest ma ei tunne oli teda tunnen arsti kes samuti ei ole litsentseeritud, et ravida in Cali oleks juba murdis õiguse andes talle meds kõik PPL, kes closly teadis ta öelda, ta kartis nõelte ja valu ja et kui sa vaatad talle ppolice on makstud välja enne, kes ütleb, nad ei ole teada, ei ole ükski ja mõtlen ükski nende lood sobivad olen endine politseinik pluss ei nad osutuda lahata, mis on tõepoolest michael jackson ja miks ei ole arsti allkirjastas surmatunnistus ka siin on veel üks asi, miks tema keha kaitsepiire öelda mees ei michael jackson mees ei hinga mis katab seal jälje, kuna need ei avalda mmichaels nimi teine mõtelda loodud panna meds kogu maja janet läks nii kodus, enne kui nad otsinud seda, miks on see, et ma arvasin keegi ei valjusti kohta areenil, kuni ta on otsinud mmichael oli palju raha, palju meedias ja uudised mingit mõtet ja siin on kicker Michaels pere ütles, et kui nad veiwed teda viimane kord, kui ta otsima suurepärane nagu ta oli magama, kuid mitte avatud puusärk michael oleks tahtnud, et tema fännid öelda hea Bye siin on uus vabandus ei olnud avatud puusärk, sest seal oli liiga palju kahju, et ta nägu mõttes Millal respt CPR kahju nägu ja te saate määrata, et juures mourge nii Päätelmäni La pd on kaugel ka muutuvaid lugusid, kus arst oli kogu aeg ja ta keeldub alla surmatunnistus ole vastus sellele kas ei emotsioonid on matused ja siin on kicker kindlustuspoliis Londoni hõlmab üle doosi, kuid mitte natrual põhjustada mingit normaalne inimene võiks näitaja seda saada sõrmejäljed kehast eemal saada DNA alates vanemad osutuda michael Michael enne kui otsustada tapmine

  13. LostHighlander ütleb:

    La Toya ütleb, see oli mõrv.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? börsiväliste RSS & ATTR = Uudised

    Iga kord olen lugenud Kohanimi meeldib see, kui nad on tsiteerida inimesi, kes teadis, MJ, et see kõlab nagu nad kirjeldavad kaks erinevat inimest. Üks neist oli tervel MJ, teine oli keegi teine, keegi lähedane surma täis valuvaigisteid ja muid ravimeid, ja neil oli palju nõela märgid. Võibolla see oli suremas Rumeenia, mitte tõeline MJ.

  14. m2kg ütleb:

    Ma ei osta kogu "uimastitega" asi nii. Kas keegi meenub "Moonwalker" aastal 1988? Joe Pesci iseloomust? Michael oli vastu uimastite filmi. Michael Jackson kirjutas lugu. Ma ei usu, et ta on hyprocrite. Kui ta on nii uimastite, miks peaks ta siis olema neid?

  15. m2kg ütleb:

    LostHighlander --

    Vastavalt link märgib ta, et LaToya oli lähemal Michael ... Mul oli mulje, "Donkata" oli. (Janet)

    Ka see on suurem pilt teda "kohta ambulence. Paar asja tahtsin tuua ...

    The kulmude, Michael's kulmude on suur point, nad ei voorus.

    Naha värvi, Vitiligo kustutab kõik pigmenditolm alates nahka. See mees näeb välja nagu ta on päris kena Tan.

    The parameedikud, CPR ei teinud Õlga, on teinud rinnus. (Olen võtnud CPR kursused ...)

    Kogu asi on nii kahtlane.

    Oh ja artikli, ma arvan, et see on BS Newsoftheworld ei ole kõige täpsem allikate IMO.

  16. carelesslove46 ütleb:

    Foto on Michael in hädaabireserviga tuba on haigla .. Seal tõesti ei ole
    et palju ruumi kiirabi. Olen olnud vaadeldes kõiki kommentaare viimastel päevadel ja on aeg, et olen olnud veendunud, et Michael tõepoolest etapil oma surma .. Pärast lugemise LaToya intervjuus küll, ma olen nüüd ole nii kindel .. Isegi Lisa Marie Presley, et Mike oli ümbritsetud vereimeja ja kortik's on .. Ta üritas edutult tungida, et seina inimestel lähedal teda kuid see oli mõttetu. Kogu see asi on lihtsalt vastik ..

  17. thriller777 ütleb:

    mees ei ole (ja ma ütlen, et kui preesens sest HES elus) narkootikumidealase! im kõrini kohtuistungil, et! Ning jah andmekandjaid prügikasti, nad lihtsalt tahavad Tõstatab vaidlusi saada reitingud. , at kõik nad kunagi teinud. Ma mõtlen tule. Michael on armastav mees, kes kunagi ei asja nagu narkootikumid, lisaks on ta hirmunud nõelte! võimaldab saada reaalse PPL!

  18. MyBelovedMJ ütleb:

    Samantha, pean corret te Nad fännid olid karjuma: F ** k ajakirjanduses, Michael olete parim. (Ja Michael, kui te shoould kunagi näha seda, vabandust, et vannet:)) Info Michael `s organ mõnel Bary Dudes koht, mis osutus teise valeta. Nad peaksid tõsiselt saavad storys sirgelt. Ja Jermaine, Saif, et ta ühel päeval tahtis on Michael burried kell Neverlandi. Ehh "üks" päev. Mida kuradit see tähendab. Homme on nädala või 10 aastat lol. Ka see pere on halb, et aidata michael selle kohta oma arvamus. Vabandame No offense

  19. MichaelJacksonIsStillAlive ütleb:

    Ma tõesti ei hooli, mis juhtub .... Mind tuleb tagasi sellele veebisaidile hoida meenutas mulle, et Michael on veel elus .. Ma tõesti really MISS HIM ... ma ei saa lõpetada Crying ... OMG Ma lihtsalt loodan, et ta võtab mõnda aega Väljas Rahunege maha ja STUFF ... .... Massiteabevahendite ausalt Raunioitunut HIM .... FUK ajakirjanik MICHAEL UR THE BEST!!

  20. JC.LOVES.MJ ütleb:

    @ mg2k:
    Olen täiesti nõus moonwalker asi, ma tegelikult vaatasin eelmisel night.and Olen täiesti nõus sellega, et ta isnt a silmakirjatseja cos ta laulsid nii passionatly umbes asjad ta uskunud, nii et ma higly kahtlust HES Lähen do narkootikumide Wen HES täielikult nende vastu , selle, nagu ta laulu laulu paranemist maailmas ja siis lähed ja tappes kõik vaalade ja andes lastele Aafrika süüa rottidel.
    keegi teine nõus?

  21. wilkesxgurl ütleb:

    Ma ei tea, kes esitas oma parukas on talle surma foto?

  22. LostHighlander ütleb:

    Ma tean, need on tabloidilehdet, kuid see on see, mida La Toya ütleb, ja siin on pikem intervjuu tema (ja muu meedia on picking seda lugu)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  23. ejay5131 ütleb:

    Rehearsal MJ, O2 MJ, ning see uus video MJ kõik visuaalselt erinevad. Ma ei ole kunagi vaadanud, et erinevad vaid 3 kuu jooksul. Olen täielikult ei usu, meedia, kuidas saab üks mees "väidetavalt" olema nii paljude erinevate ravimite korraga? Ainuke asi, mida ma don; t aru, kui politsei on sulgemisnurgad on arstid, kes olid ette, kuidas nende arstide vältida süüdistusi? Ma ei näe inimesi läheb vangi lihtsalt aidata MJ põgeneda elu? Kuidas saaks selle tulemuse ära hoida? Ja kuidas saaks MJ läbima füüsilise kui tema keha oli kaetud nõel märgid, ja kui ta oli drugged välja nagu oma väites, ei, mis näitavad üles füüsilist. I titally nõus sellega, et kiirabi foto EI ole MJ alates harjoituksesta video. Ja kuidas keegi ei saa seda pilti, kas keegi tea nime, photograper või kuidas meedia väljundpunktis ta töötab. Miks Jackson konkreetselt rääkida TMZ ajal MJ oli haiglas? Tean, et tegelik MJ on elus, kuid ta kindlasti surnud meile. Ta ei saa kunagi tagasi tulla ja riski kõik kontrolliperioodile alates fännid ja meedia. Vaata, kuidas kõik reageerisid whenhe oli ette heita ... sa tea. Kogu MIA ody asi on sõnum ka, ja AS IF Berry Gordy kavatseb avada oma crypt tapetoida kellelegi MJ kui nad otsustavad, kuhu matta teda. Seda Matused kodus on. Miks tema perekonnale öelda, ta tundus rahulik ja magavad oma era-vaatamist, kuid 2 tundi hiljem me avalikkusele, ei saanud osa avatud puusärk, sest see oli tema nägu oli rikutud alates CPR. Mul on kahju, kuid mida nad teevad nägu, mis võiks põhjustada sellise trama et ta ei saa vaadata?

  24. loveandpeace ütleb:

    Ei, avarii foto võeti väljaspool Euroopa kiirabi. See oli võetud üks mees nimega Chris Weiss. Too mulle see võeti paremale küljele, et kiirabi, ei taga, nagu te näete ihukaitsja blokeeritud akende oma käsi. Kui sa vaatad seda, ei varjundiga punaseid kajastamaks, Chris kandsin punase särgi. Ta ütles, et kiirabi oli 20 minutit puhkust, mis oli veider teda, sest nad ütlesid, et südame arestimist. Euroopa peaks jätta 8 kuni 10 minutit. Ta on paparazzi kavatse Medschool.

  25. MyBelovedMJ ütleb:

    I haer te täielikult. Inimesed peavad saama oma storys straigth. Aga minu arvates on ainult aja küsimus, enne kui keegi paljastada tõde michael elus. Latoya peaaegu tegin seda LOL

  26. wilkesxgurl ütleb:

    Kas keegi suunake narkootikumide läbi mulle otse Neverland pildid tmz

  27. ejay5131 ütleb:

    Omaette küsimus on foto ülaosas seda lehte. Kui see on ainult "harjoituksesta" miks nad on suur "see on" nii backsground? Nad ei; t vaja seda rehearsals on Staples Center, ja miks on see ainult selle foto, kuid ei näinud, harjoituksesta viseo?

  28. ejay5131 ütleb:

    Vabandame VIDEO

  29. supermom75 ütleb:

    Mul on kahju, kuid ma ei usu, a wrd latoya öeldud, et see kõlab nii astmelised ja nad läksid maja, enne kui nad olid otsingumootorit ma ei KNO mees Ma ei usu, et üks sõna, ja kui ta suudab loll, et Maailm koos imposters ta loll tema perekond, kes teadis vähe teda usaldada mind ka

    @ võrra naljakas te tuua Majestic Magnificent Ma lihtsalt brausimise see on naljakas, kuid loe seda
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    ja see võib-olla on põhjuseks, miks michael jooksis ära, et kõik halvad infot oma minevikus oleks selge teda
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  30. bghoppy ütleb:

    Plus pere ütleb ta oli avatud puusärk enne at Forst muru.
    Kui teil vaadata kiirabi shot you tube, näete üks poiss samm kuni küljel, kiirabi ja teeb vilkuma. See on pärast seda, kui nad võtavad tunnis toetuse välja onto tänaval (mis on teise lipu all, b / c iga kutseühing Veoautojuht oleks öelda teile saabumisel, siis oleks tagasi niipea, kui sa nägid neid väravaid, või on väga vähe olnud Sõiduki treimata umbes samal ajal allalaadimise patsiendile, samuti saab kuulata neid picking on juht, ei ole sireeni ja keegi on väga enthousiast suremas kuningas pop), näed suur poiss blokeerida tagasi aknaid tema paws , kuid mees hüppeid kuni pool akna õigus nagu amb algab tõmmates ära.

  31. carelesslove46 ütleb:

    Michael tõenäoliselt ei läbinud füüsilise tema tour kindlustus .. Ta võib olla alternatiivseid raviviise.
    Ehk ta süstiti midagi, et ta reageeris sel viisil, et lõpuks surmamisel teda .. Samuti, kui ta
    võttes palju retseptita ravimeid, siis võib-olla ta arvas, et oli nõus, sest narkootikumide olid "ettenähtud"
    poolt Doctor's. Ta ei oleks kunagi kasutanud ebaseaduslikke narkootikume.
    Mõlemal juhul .. Me tõenäoliselt ei tea kunagi täielik tõde. Nad kontrollisid debating seda aastat .. Täpselt nii, nagu nad ikka teha Elvis. Ma arvan, et nüüd, Michael on surnud .. Aga seal oli inimesi tema ümber, mis selgelt ei ole hea talle. Ma lihtsalt loodan, et tema pere võib saada allservas see kohutav tragöödia.

  32. ejay5131 ütleb:

    Kas keegi postitada kiirabi seost sudio, thanks!

  33. ejay5131 ütleb:

    Ahggh, Audio (darn klaviatuur)

  34. Sosh ütleb:

    Et Ejay5131

    Viimase lauluproov oli lõplik rehearsel. Nii et kõik on testitud viimane aeg. Ka valgustus-, video-audio.

    Aga kui võrrelda "viimase" fotod "viimase" harjoituksesta video, tundub, et fotod on photoshopped. Nad on colourfull, siis tundub, et mesilase rohkem mõju aktiivselt taga ja teadmiste kui video. Võib-olla oli põhjus edasilükkumisest vabastades THES pilte ja videoid.

  35. MissC ütleb:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    See mees võib tõesti olla osa kogu sellest. Võib-olla edaspidi "Michael", kes ruttas haiglasse? Ma mõtlen, et tema nahk meenutab alates ühe aasta kiirabi ja me teame, Mike on väga kahvatu, väga kahvatu ja ta oleks üha kahvatu kui ei hinga või suremas.

    Ka paar tundi tagasi Daily Mail avaldas http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-mõrvati-I-vilt-Start.html kuigi Ma ei teagi, kui me peaks võtma LaToyas sõna nii tõsiselt.

    Ma olen rõõmus, ma ei ole ainult selles, loodetavasti ühel päeval (ja varsti) tõde tulevad välja. Ta alati.

  36. JC.LOVES.MJ ütleb:

    i dont think ta süstite ise nägema, sest ta vihkas nõelad ja narkootikumid kokku, segadusse: S

  37. mjfan ütleb:

    Samuti leiti, et on väga veider, et ta peaks olema narkoprobleem, kuid see ei näidanud üles poole füüsilisi. Kui ta oli uimastiprobleemiga, mis oli toimunud juba mõnda aega, siis oleks näidanud üles poole füüsilisi. Ainus viis ta ei oleks ilmnenud on, kui keegi fudged asju saada talle katta, reisikorraldaja võib minna ... või ... ta ei olnud narkootikumid.

    Hetkel ei ole kahtlust, ta on sõltuvuses valu ravimeid varem. Ta tunnistas, nii palju on televisioidaan clip 1993 esimese komplekti väiteid.

    Mulle ka väga huvitav, et kindlustus peaks katma teda, kui ta suri uimasti üledoos, kuid mitte looduslikest põhjustest. See on väga kummaline.

    Kui ta oli narkootikume oma süsteemi, kui nad läbi füüsilise nad ei kindlusta teda narkootikumide üleannustamise. Kindlustusseltsid proovida saada välja kindlustamiseks midagi, mis on juba olemasolev. "

    Kuigi ma ei usu, et füüsilist on möödas, millele on lisatud säte, et kindlustus maksab narkootikumide üleannustamise näib mulle nagu mõrv proovitükil, mitte Olevad surma.

  38. idontknow ütleb:

    Ma ei tea, kas ma usun, et MJ on elus - aga surnud või elus, on midagi väga veider ja salapäraste ümbritsevad tema surma. Miks on kõik aruanded vastuolulised? Miks me ei tea, kus keha on õige nüüd? Miks on arst keeldub koostööd? Põhimõtteliselt, mida põrgut siin toimub?

  39. wilkesxgurl ütleb:

    Ma leidsin selle jätsin intresting, kuna nad ütlesid asutus on paber valge http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  40. michaeljacksonnotdead ütleb:

    see ikka näeb välja nagu võlts surma mulle - ei ole mõrv.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    michael maksti "die" - ei ole tegelikult teha kontserdid.

  41. MyBelovedMJ ütleb:

    Ärge võtke Latoyas sõnadega hea. Ma mõtlen vaatame, mida ta ütles on confference, kus ta rääkis, ütles ta: Michael alati öelnud pere 1st, ja ventilaatoriteni 2nd. Ta jälgib iga Singel üks sa just nüüd, ja ta armastab sind väga palju. DOH! Miks räägime temaga pressence mõttes. Im rõõmus, et ta ei ole minu õde, põhjustada, kui mul on vaja võltsitud mind enda surma, ta kruvi, et üles. Aparrently LOL

  42. wishful09 ütleb:

    hooletu,

    Im teatud kui Michael on Olevad surmani (mida ma usun), siis me teame, tõde kiiresti kas kavandatud või mitte. Michael doesn't tunduda liik, et hoida seda salajas. Ta tahaks esile see, Im aim. Ma mõtlen see on geenius. Kui see ei ole talle keegi läheb kömmähdys ja tõde tuleb välja. Meil on ainult oodata ja vaadata!

  43. Andrea ütleb:

    Võibolla nüüd Latoya ütleb, et ta oli "mõrvatud" parandage kömmähdys ta tehtud Nokia kesklinnas! Haha.

    Ausalt, ma ei tea! Need inimesed parem saavad lood lamedad kuni rohkem inimesi hakata spekuleerida!

  44. loveandpeace ütleb:

    Nii eile, väidetavate alustanud tulenevate umbes Jimi Hendrix on "mõrvatud" tema juhi kindlustus raha. Ta oli sunnitud võtma tablette ja uputavad ennast koos veini. See kõik tundub tuttav. Ma ei tea, miks ta nii kaua nende arv, mida tegelikult juhtus temaga.

  45. loveandpeace ütleb:

    See on nii ilmne. AEG renditud arst teha füüsilist, Dr Tohme (liiga Mina?) See võiks olla lihtsalt ole kindlaks määratud, et teda edasi, isegi kui ta oli halb kuju. Kuidas võiks veel selge, kes on olnud, kui keegi tuli, mis maksti välja, et nende "lippude lehvides" tulemusi. Unusta Dr.Murray, võib-olla ta on kõverad arst

  46. melia8383 ütleb:

    Ma leidsin selle veebilehel ....
    Jackson õde ütles, et ta suri arsti voodi

    London, juuli 12: Michael Jackson suri mitte oma magamistuba esimeste teatatud, kuid voodi on ruumi arstile, dr Conrad Murray kogu saal, et hilja singer õde.

    "Ma ei tea täpselt, mis juhtus, kas ta oli andes talle hapnikku, kuid Michael lõppenud sisse voodisse. Arst püüab anda talle CPR (elustamine südame vahistamist) on voodi, "News of the World kommenteeritud teda ütlevad.

    La Toya proovinud küsitlemises Murray, kui ta saabus UCLA haiglasse, kus King of Pop oli tehtud.

    Ta ütles: "Pariisi oli pisaraid ja ütles mulle," There's dr Murray. Ta on parim kardioloog kogu maailmas, siis kuidas see juhtub Issi? "

    "Ma ütlesin talle," Ütle mulle, mis juhtus? " Aga ta oli ebamäärane ja lihtsalt ütles: "Ta lihtsalt ei teinud seda." Ma ei olnud rahul sellega, et vastata, kuid teil tuleb olla ettevaatlik, sest lapsed olid seal. Tundsin imelik ja mitte paremale.

    "See oli ainus mees, kes teadis, mis läks, kuid ta ei räägi minuga. Ja siis ta kadus, "lisas ta.

    - ANI

  47. loveandpeace ütleb:

    Kontrollige kommentaare "arsti renditud Michael füüsilist.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Kohutav! katastroof! hullem! Epäkohtelias! tohutu ego! ülbe! "

    Ma olen kindel, et hea kommentaarid on ilmselt teda ja tema personal.

    Napsautin arstlik tietueelle ja profiile ei sobinud, mida see mees on? Leonardo DiCaprio püügipiirangud mind, kui sa ei saa?

    Kas see oleks õige arsti.

    Kas ta Dr.Jack F. Tohme või oluliselt just Dr.Tohme Tohme.

    Ilmselt ta läheb Jack ja Jacques. Teed sa nalja?

  48. wilkesxgurl ütleb:

    Ma ei tea, kuidas tmz got pictures of the Neverland RAID ja cant saada koopia, Keelustamine väljatrükid alates narkootikumide poe kui keegi saab seletada mulle, palun tehke seda

  49. MyBelovedMJ ütleb:

    TMZ on Jama raadiojaam. Aga ma lihtsalt küsida. Me kõik teame nüüd, et "kummitusvangide" in Neverland, oli vari. Aga tahaksin teada, kes see vari oli, sest kui sa vaatad seda ikka ja jälle, shadow on pikad juuksed, ja see otsima meeldib see lokkis, nagu Michael `s. Palun ärge mind, kui ma heli hull lol. IM JUST ütlevad.

  50. mjlives ütleb:

    miks mitte oma pereliikmete kaitsmise michael Nendesse narkootikumide väidetega? you'd ootavad neid raevunud koos meediale värvi oma vennale / poja pilti isegi surma, kuid võib-olla nad tahavad inimesi arvan, et ta overdosed pärast seda, kui kõik veider Kindlustuspoliiside maksma suured ajal, kui toksikoloogia aruanded näitavad, ta tegi ja veel nad võiksid saada midagi, kui surnud on lihtne südameatakk

  51. bghoppy ütleb:

    Kas keegi on näinud koopia sellest "poliitika"? NO Miks keegi valmis uskuma Lloyds of London on ka tegelikult võimalik kirjutada selline poliitika? Nr hõlmavust loomuliku surmani, aga üleannustamine on OK? Seal ei ole kunagi olnud
    ja mitte kunagi saab poliitika, nagu seda!
    Füüsiline tõend on ainus tõde saab usaldada. Pilte ja videoid ja heresay tõestada midagi.

  52. dünamiit ütleb:

    Kas keegi see latoya ütles, et ta näitab nimed MJ tappajat kui politsei dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  53. dünamiit ütleb:

    Kas keegi see latoya ütles, et ta näitab nimed MJ tappajat kui politsei dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  54. Andrea ütleb:

    et link ei tööta minu jaoks mingil põhjusel! Selles öeldakse, et lehekülge pole leitud. mõni muu saada see viga?

  55. dünamiit ütleb:

    Vabandust teine link on vale esimese 1 on õige

  56. mjlives ütleb:

    dünamiit see artikkel tundub, et on võetud alla wow peaaegu latoya Oodatud vaiennetaan

  57. melia8383 ütleb:

    Ok kõik oli minu laul, see on tõesti Crazy vabastamata alates Michiael Jackson, Ta räägib, kuidas ta on "planeerimine" oma põgeneda "süsteem" ja "surve" Ta peab leidma koha varjata kaugusel. (, At, mida ta ütleb laulu) nimi, laul on xscape (jah, see on tegelikult sõnastatud nii.
    Kui ta võltsitav tema surma, ta eemale surveavaldustest, peab ta lahkuda oma lapsed maha, kui ta ei taha inimesi tean, et ta on "surnud"). Kui lastel on oma perega, siis ta alati näha neid. Latoya ütles, ta ei taha teha 50 näitab, see on ilmselt, miks ta oli Imitoija juurde O2 konverentsil! See oli talle rehearsing on video, kui ta planeerimissüsteem tema minema, ta on koostööd teha, eks? AEG kindlustatud "üleannustamine"? MIKS?

  58. Andrea ütleb:

    Esimene link ei tööta minu jaoks nii! Olen nõus mjlives. Tundub Latoya on vaikida.

  59. melia8383 ütleb:

    Ma mõtlesin, kui ta tahab inimesi teadlik oma surnud

  60. dünamiit ütleb:

    , At imelik esimese 1 töötab minu jaoks, igatahes selle kohta dailystar.co.uk kui u tahavad oma inspektorilt

  61. supermom75 ütleb:

    ok siin on asi on koos latoyas avaldus on ta ütles kord, ta oli 2 mil tema kodus ja jewelery kadunud ja see oli umbes mõni tund pärast tema surma tule latoya ja janet läksid koos temaga maja pärast tema surma, enne kui nad ei otsingu-ja nad paremini saavad lood sirge sest Jermaine ütles, et ta oli lähemal ta oli tema tagasi luu hmmmm ja ma olen veel leida selle lehekülje ma leidsin varem mees ta ütleb, et tüdrukud ja nägid laipa esimese ja et jernaine ja tema abikaasa näitas üles pärast ja ainult thgirls nägin teda ta ütles, et ta tõi lapsi näevad oma isa ja siis ütleb latoya ei tule mees

  62. dünamiit ütleb:

    Miks on nii, et latoya ja Joe jackson arvan, et ta mõrvati ja ülejäänud pere on öelnud midagi, janet on olnud väga vaikne, sest ta appered juures auhinnad näitavad, i õpetas ta lähemale koos janet ja mitte latoya?

  63. melia8383 ütleb:

    Jah, ma alati arvanud, ta oli closet et Janet?

  64. dünamiit ütleb:

    Ma pole kunagi tahtnud latoya ta alati tundus Devious ja viia ise, theres midagi temaga, at maha pannes mulle

  65. mjlives ütleb:

    tõsi michael oli lähemal janet välja kõik õed-vennad ja ta ei öelnud sõnagi
    ka siis, kui keegi oma "selgroog" See oli Katherine ei Jermaine nagu ta kinnitas memoriaali kuigi see oleks õiglane võib-olla ta lihtsalt ütles, et kuna ta tundis lähedal Mike ajal

    dünamiit, mille veebisaidi töötab nüüd ja i lugeda, mida latoya ütles, ilmselt ta usub keegi või pigem grupp inimesi conspired et mõrv michael teha raha .. see on võimalik. Võib-olla AEG oli teda tapeti, kuna ta keeldus do 50 kontserti, ja nad teadsid oma raamatupidamises müük läheb läbi katuse pärast tema surma (mis nad on)
    Kas keegi leidis siiski, et võib-olla latoya on tahtlikult eksitavad üldsust nii inimesi arvan, et ta mõrvati ja seega kindlasti surnud, ja see peatus kahtluse alla võimalus, et ta Olevad tema surma? See võiks olla üks võimalus juhtida inimesi eemale tõde ja rohkem üksikasju, mis tulevad selle nn tapmine seda vähem tõenäoline inimesed leiavad oma surma a hoax. Mulle ka väga kahtlane, et Henkirikos oli välistatud peaaegu kohe ja nüüd nädala pärast on uurinud uuesti. kas see oli kunagi välistada, ja keegi oli pikali või nad püüavad visake meid maha jälg
    armastan seda veebilehte BTW kommentaarid on tüütu olla kursis kuigi admin Äkki võiks korraldada neid paremini

  66. dünamiit ütleb:

    Ma arvan, et võib-olla nad üritad visata meid koos kogu mõrva asi,
    kui ta mõrvati Ma loodan, et saast, kes tappis tema baktermädaniku vanglas selle nimel, kuid ma siiski usun südamest, et HES elus.

  67. supermom75 ütleb:

    Vaadake seda proovitükil kondenseerub
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  68. supermom75 Says:

    look at this AEG said they paid but they did not for his service
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  69. dynamite Says:

    I found this interesting family issues with his brothers tells a close friend of MJ weird situations he describes,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  70. supermom75 Says:

    @dynamite i knew i just knew it and ty you for finding this thank you

  71. He.is.alive Says:

    These MJ impersonators are great looking and the resemblance they bear to our dear absent friend seems to be right on target, wow ! I liked them all … only, how well can they “Moonwalk” ???

  72. dynamite Says:

    lol they are so many doubles im starting 2 forget what michael looked like

  73. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  74. loveandpeace Says:

    To me they look nothing like Michael, possibly E'Casanova and Carlo Riley the most. Well anyway, one his impersonators hasn't logged onto his myspace since June 25. myspace.com/benjjackson. Though he does not exactly resemble Michael, it just makes me wonder.

  75. charliechaplin Says:

    =Michael Jackson's comeback tour. As a condition of performing the O2 Concerts, Michael Jackson was required to pass a five-hour medical exam.=

    Maybe MJ passed the medical exams because it was originally for 10 shows. He may have been declared physically FIT for 10 shows BUT NOT for 50!!!

    Mõtet?

  76. ejay5131 Says:

    Hey admins/ another really helpful feature would be to categorize the photos and videos that YOU post so we can find them easier when people make comments on them, sometimes I spend alot of time looking for them.

Jäta vastus

Sa pead olema sisse logitud, et kommenteerida.