AEG Live noteikt, lai iegūtu apdrošināšanas prasījuma ja Michael Jackson nāves rezultāti no narkotiku pārdozēšanas

Jūlijs 11, 2009
admin

AEG Live bija veicinātāju aiz Michael Jackson's atriebība ceļojums. Kā nosacījums veikšanai O2 Koncerti, Michael Jackson bija jānodod piecu stundu medicīnas eksāmenu. Lloyds of London, apdrošināšanas kompānija nolīga, lai segtu jebkādus zaudējumus, kas saistīti ar Koncerti, bija neatkarīga ārsta izlidot no New York, lai dotu eksāmenu, un AEG Live teica viņš izturējis ar, kas peld krāsas.

Ja Michael Jackson ir lietojis summu recepšu medikamentu, ka plašsaziņas līdzekļiem ir apgalvots, nav, kas ir palielinājies, kas asinsanalīze laikā medicīnas eksāmenu mēnešus atpakaļ?

Tā rezultātā, eksāmenu, AEG Live nodrošinātas apdrošināšanu pirmo 22 koncerti, bet nevarēja iegūt segumu visus pilnu 50 rāda, kura izmaksas ir $ 500 miljoni. Viņi tev tagad ir maksājumu miljoni kompensācijas biļetes, ja vien tomēr ventilatori izvēlēties savas biļetes apmainīt īpaši konstruētas biļešu izveidots ar Michael Jackson sevi, ērts veids, ka AEG varētu atkārtoti apvērsuma daži to monetāro zaudējumus.

AEG Live, saņems vairāku miljonu dolāru izmaksa no rādīt apdrošinātājiem ja ziņojumi saista Superstar's iet uz narkotikām ir pareizi - tāpēc, ka to politika skar nāves ar pārdozēšanu.

AEG Live priekšniekiem ņēma noteikta $ 17,5 miljoni apdrošināšanas polisi no Lloyd's of London, ja ir veselības krīzes, kas varētu izraisīt Jackson, lai izraut no viņa 50-dienas Londona dzīvesvietu.

Ja medikamentus pierādījies, ir bijusi daļēji Jackson nāve, AEG vadītāji varēs atgūt dažiem to milzīgi zaudējumi - bet, ja viņš ir nolēmusi, kas ir gājuši bojā dabas iemeslus, saskaņā ar uzņēmuma izpilddirektors Randy Phillips.

Šķiet, ka ļoti ērti, ka no apdrošināšanas polises, ko tur AEG Live uz nāvi ar pārdozēšanu, bet ne nāvi dabas iemeslu dēļ. Tas, šķiet, ir pat ērtāk, ka MEDIA gandrīz nekavējoties sāka ziņot, ka Michael Jackson's Sirds apcietināšanas bija gandrīz noteikti produktu atkārtotu narkotiku lietošanas un pārdozēšanas par narkotiku Demerol tieši pirms viņš "miris".

Prasības ir iesniegušas Jackson Ģimenes, ka viņi zināja par šāda narkomāniju un ziņojumiem, ka dziedātāji struktūrai aptvertas adatas zīmes ir arī teikt, ka tā ir nepatiesa.

Tātad, kāpēc tad tas, šķiet, ka plašsaziņas līdzekļi ir tik bezcerīgs, ka mums visiem ir pārliecināti, ka narkomānija stāsts? Vai tas ir vienkārši tā AEG Live būs atgūt dažiem to naudu? Vai tas ir tādēļ, ka tas ir visvairāk ticams stāsts, lai mums visiem piekrist, ka Michael Jackson tiešām ir miris?

Tags: Mediji, Ziņas, ziņojumi
Posted in Media, News | Comments (85)

85 Atbildes uz "AEG Live noteikt, lai iegūtu apdrošināšanas prasījuma ja Michael Jackson nāves rezultāti no narkotiku pārdozēšanas"

  1. MyBelovedMJ saka:

    MEDIA ir idiots, paskatieties, kā viņi izturas Michael. Tie ir bunch of moreons, kurš uzskata, enything. Bet es domāju, ka viņi zina, ka kaut kas ir ne vairāk kā labi, bet tās ir to saglabāt sev, viņi nevar teikt par televīziju, iemesls, tad visa pasaule sāksies domājām.

  2. DawneVee saka:

    Visi internetā, laikrakstos, TV, ir citēti MJ ir uzsākot telpu Berry Gordy's kapenes, kamēr ģimenes summas, ja to apglabāt viņu.
    Es atklāju, ka dīvaini, tāpēc es izpētīt to.

    Just another Lie Ikvienam ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Nez, kas sākās, kas atrodas pirmajā vietā. Varbūt es pārbaudīt, ka,.

    Vēlāk.

  3. littlesuemj saka:

    Es vēlētos arī atgādināt, ka es nekad pienācis noteikumiem ar mj nāvi, pasaules nav tas pats, bez viņu.

  4. DawneVee saka:

    Citas personas sāk jautājumu MJ's "nāve". Tas ir labi, īss video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Love you MJ! Ja esat!

  5. DawneVee saka:

    Es zinu, es esmu norīkošanu mazliet daudz šodien, bet tas šeit saite arī ir dažas labas fakti mums visiem. Noteikti izlasiet komentārus too.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl saka:

    mana teorija ... par izmeklēšanas Michael Jackson nāvi, pēc tam, kad veic vairāk nekā divas nedēļas tagad novērošanas un lasījums visus rakstus varu atrast un visas pagātnes rakstiem varu atrast esmu nonākusi pie šī secinājuma, jo pārāk daudz avots tikai nepapildina up,,, kā Jūs savukārt melnu Vīrietis tee krekls balts? un es domāju, ka vienā reizē viņš bija atkarīgi no sāpju medikamentus, kad izpēte notiek par bērnu molesting gadījumos., bet tā jebkurā brīnums apskatīt stresa tā radīja viņam kurā viņš tika pierādītas nav vainīgs, es domāju, ka viņš šalkoņa palīdzība viņa narkotiku problēmu un saņēma tilpni tā .. arī es domāju, ka, lai gan viņš bija skumjš par viņa bērnības viņš kļuva pieradināties uz uzmanības, un trūkstošo to. tas ir tik grūti panākt, lai vecs, lai jūs greifers, lai kaut ko varat turēt uz savu jaunatni, piemēram, bērniem, plastiskā ķirurģija, ka daži no wacko gimmicks viņš nāca klajā ar. bet kopumā es tiešām domāju, ka viņš centās palīdzēt pasaule Es domāju, ka viņš domāja, viens cilvēks vien varētu dziedēt pasaulē. wow bija viņš cīnās par zaudēt kaujas ... un par viņa dod daba es domāju, ka cilvēki nav sapratuši, tāpēc tie, kas sastāv visa veida rumors par viņu viņi gribēja, lai viņu tur līmenis . bet viņam ticēja patiesību un vienmēr gribēja, lai ieraksts taisni tik viņš cīnījās atpakaļ uzskatīt, ko viņš vienmēr tika mācīta patiesību dominēs .. ... Pēc divām nedēļām, tagad visi ārsti ir ieradušies ar visām ziņām, viņa atkarību varbūt ģimenes paveica intervences plāns 2003 .. to, kas par pēdējo gadu, neatbilst Jūs domājat, ka tie varētu būt zināt, kas bija notiek minētajā māja ..? Viņš ir bijis plāno atgriezties ceļojums par pusotru gadu, lai mēs tika teikts lielāks nekā detektīvromāns, un es domāju, ka tas ir tas, ka ir sūkalas jums aprunāt iegūt taisnu atbilde tagad atpakaļ uz manu teorija Es domāju, ka baltais cilvēks, ka miris pie Jackson māja bija Jackson imposter kas bija termināls slimo un Jackson, ko maksā par savu ārstēšanu, kāpēc viņa medicīnas rēķini bija tik dārgas, un es domāju, Jackson jau Londonā gaida viņa laucinieks off ceļojums un es domāju, ka viņš rock pasaulē ar šo atriebība un skaidru viņa nosaukums visiem viens atriebība

  7. MyBelovedMJ saka:

    Un viņš nebija par narkotikām, sasodīts i am tire dzirdes plašsaziņas eveywhere runāt par to.

  8. Samantha saka:

    Protams, MEDIA ir idiots!
    Tās izpostītu michael un līdzīgas, kad tās izplatīt baumas par viņu molesting bērni,
    it hurt michael. Tas bija tik skumjš, i love viņam tik daudz

    Sasodīts PRESES! Michaels THE BEST!

  9. Mimi saka:

    Samantha dodaties gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee saka:

    Oh plašsaziņas bija kaut ko darīt ar viņa "weirdness" (es saucu tā unikalitāti) alright.

    Es nevaru iedomāties, ko sauc par bērnu molesting pedophile ķēms visu laiku. Man, iespējams, iet par narkotikām too.

    Plašsaziņas līdzekļi ir pilns ar cietsirdīgs vīriešiem un sievietēm, kas tikai rūp viena lieta ... sevi ... un viņi saka, un darīt kaut ko, lai pārvietotos līdz rindās.

    Tie ir aizgrābjošs vultures un godīgi spēlēt lielu daļu tā, kā MJ ir izrādījies.

    Bet jūs zināt, ko es saku?

    Skrūves jums media .... Mēs (ar ventilatoriem) Love You PAPILDINDORM MICHAEL!

  11. YOY saka:

    did anyone skatīties uz ET vai dažas parādīt, kur joe jackson un Joe jacksons draugs, kas acīmredzot bija tuvu ģimenes draugiem daudzus gadus Majestik Lieliska beidzot pārtrauca viņa klusēšanu? gan viņu norādēm absolūti NO SENSE, kāda tā jebkad. Joe jackson teica pirmajā viņam nav ideja par michael jacksons narkomāniju pēc tam, kad viņš pagājis prom viņš bija tik mad un dusmīgs, jo neviens nav neko viņa narkomāniju ja ģimene mēģināja mēģinājums intervences?? WOW viņš teica, viņš bija clueless. Arī Majestik Lieliska teica, ka viņš arī zināja par narkotiku problēma daudzus gadus. Un tad es noskatīties video Michael Jacksons bijušais publicists, kas apgalvo, tur nekad nav bijis ģimenes intervences un visiem narkotiku norādes ir nepatiess! un shes cenšas skaidri viņa vārdu. Skaņas pārāk nepāra!

  12. supermom75 saka:

    meklēt i nedomāju, ka vārdu no tā saņemt šo pirmo th autopsijas saka nav pazīmju nediena spēlēt ķermeņa izskatījās veselīgu tagad viņš bija adatu zīmes visas viņa ķermeņa iegūt DNS no korpuss lūdzu izraisīt Es nejūtos tā bija viņam i just ārsts , kas arī nav licencēti to ārstēt ar zālēm, kas Cali tas jau ir izjaucis likums, kas viņam meds visiem ppl kas closly zināja, viņam saka, viņš bija bail no adatām un sāpēm, un, ja jūs aplūkot to ppolice ir samaksāti izslēgšanās režīmā pirms kuri saka, tie nav zināt neviens un i nozīmē viņu stāsti atbilst i am a ex COP plus nav viņiem pierādīt sekciju, kas ir patiešām michael jackson un kāpēc nav ārsts parakstījis nāves sertifikāts arī šeit ir cita lieta, kāpēc būtu viņa ķermeņa aizsargu pasakiet man nav michael jackson vīrietis nav elpošana tikai, lai segtu pastāv liecības, jo tie bija atklāt mmichaels nosaukums otro domāt par to, kas izveidota izvirzīti meds visā mājā Janet devās šajā mājas, pirms viņi pārmeklē to, kāpēc ir tā, ka es domāju neviens skaļi uz skatuves līdz tā ir meklējāt mmichael bija daudz naudas daudz plašsaziņas līdzekļiem un ziņas nav nozīmē, un šeit ir futbolists Michaels ģimenes teica, ka, ja tās veiwed viņam pēdējo reizi viņš izskatās brīnišķīgi, tāpat kā viņš bija aizmigt, bet nav atvērts zārks michael būtu vēlējies, ka viņa fani pateikt labu bye šeit ir jaunais attaisnojums nebija atvērts zārks, jo ir pārāk daudz kaitējumu viņa sejas sajūta, kad tas respt CPR kaitējumu sejas un varat noteikt, ka pie mourge lai mans Nobeigumā la pd ir veids off arī mainīgajām stāsti, kad ārsts bija visu laiku un viņam atsakoties parakstīt nāves sertifikāts nav atbildes uz šo vai nu emocijas pie bēru un šeit ir futbolists apdrošināšanas polises Londonas aptvers vairāk nekā deva, bet ne natrual radīt normāls cilvēks varētu skaitlis šo ārpus iegūt pirkstu izdrukas no ķermeņa iegūt DNS no vecākiem pierādīt michael ir michael pirms Jūs lemt par slepkava

  13. LostHighlander saka:

    La Toya saka tā bija slepkavība.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS & ATTR = News

    Katru reizi, es izlasīju rakstu kā šis, ja tie ir citē cilvēkus, kas zināja, MJ, tas izklausās tāpat kā tie ir aprakstīts, divi dažādi cilvēki. Viens no tiem bija veselīgu MJ, pārējie bija kāds cits, kāds, netālu nāvi, pilna ar pretsāpju un citiem medikamentiem, un tam bija daudz adatas zīmes. Varbūt, ka bija mirst rumāņu, nevis reālu MJ.

  14. m2kg saka:

    Man nav nopirkt visu "narkotiku" lieta, vai nu. Vai kāds atcerēties "Moonwalker" in 1988? Joe Pesci veidu? Michael bija pret narkotikām filmu. Michael Jackson wrote stāsts. Es nedomāju, ka viņš ir hyprocrite. Ja viņš ir tik pret narkotikām, kāpēc viņam būtu jāsniedz uz tiem?

  15. m2kg saka:

    LostHighlander --

    Saskaņā ar saiti, tā norāda, ka LaToya bija vistuvāk Michael ... Man bija iespaids, "Dunk" bija. (Janet)

    Arī to, ka ir lielāks fotogrāfija "viņu", kas ambulence. Pāris lietas, es gribēju norādīt, ...

    Par uzacis, Michael's uzacis ir augsta vieta, viņi nav kārtā.

    Ādas krāsu, Vitiligo likvidē visas pigments no ādas. Šis puisis Izskatās, ka viņam ir diezgan nice tan.

    Par paramedics, CPR nav darīts, plecu, tas darīts, lādē. (Esmu veikusi CPR kursi ...)

    Visa lieta ir tikai tik neticams.

    Oh un raksta, es domāju, ka tas ir BS Newsoftheworld nav visprecīzāko avotu IMO.

  16. carelesslove46 saka:

    Fotogrāfija ir Michael in ārkārtas istabā, slimnīcas .. Tur tiešām nav
    ka daudz istaba ātro palīdzību. Man ir bijusi apskatīti visi komentāri pēdējo dienu, un ir bijušas reizes, ka esmu pārliecināts, ka Michael patiešām posmā savas nāves .. Pēc izlasīšanas LaToya intervija, lai gan, es esmu šobrīd nav tik pārliecināti .. Pat Lisa Marie Presley paziņoja, ka Mike bija ieskauj dēle un pakaramais's on .. Viņa mēģināja veltīgi iespiesties ka sienas cilvēki, lai saņemtu tuvu viņam, bet tas bija velts. Šī visa lieta ir tikai sickening ..

  17. thriller777 saka:

    vīrietis ir ne (un i teikt, ka šajā saspringta, jo HES dzīvs) par narkotikām! im slimības dzirdes that! un jā plašsaziņas līdzekļu daudzums atkritumu, viņi tikai grib maisīt līdz pat pretrunām, lai iegūtu reitingu. tas ir visu kādreiz izdarīt. Es domâju ir on. Michael ir mīlošs vīrietis, kas nekad darīt kaut, piemēram, narkotikas, kā arī viņš ir terrified adatu! ļauj iegūt reālu ppl!

  18. MyBelovedMJ saka:

    Samantha, i ir corret jums Tie fani tika kliedza: F ** k preses, Michael esat vislabāk. (Un Michael, ja Jums shoould kādreiz redzēt šo, piedodiet par zvērestu:)) Par Michael `s ķermeņa ir aptuveni Bary dudes to, ka izrādījās citā meli. Tās būtu nopietni sava storys taisni. Un Jermaine, SAIF, ka viņš vienu dienu gribēju būt Michael burried pie Neverland. Ehh "viens" dienu. Ko ellē tas nozīmē. Rīt, jo nedēļā vai 10 gadi lol. Arī šī ģimene ir slikti, lai palīdzētu michael šajā jomā. Atvainojiet Nr apvainojums

  19. MichaelJacksonIsStillAlive saka:

    I really neinteresē tas, par to, kas notiek .... Mani nepārtraukti atgriežoties šajā mājas lapā, lai saglabātu atgādinātu sev, ka Michael joprojām ir dzīvs .. I Really Really Miss viņam ... I can't STOP saucošs ... OMG Es tikai ceru, ka viņš veic kādu laiku pretī Nomierinieties UN Stuff ... .... THE MEDIA godīgi izpostītu viņu .... FUK presē, MICHAEL UR THE BEST!!

  20. JC.LOVES.MJ saka:

    @ mg2k:
    i pilnīgi vienoties ar moonwalker lieta, i faktiski skatīties tā pēdējā night.and Es pilnībā piekrītu, ka viņš isn't a liekulis cos viņš dziedāja tik passionatly par lietām, ko viņš ticēja, tāpēc es higly šaubām HES gonna go do narkotikas wen HES pilnīgi pret viņiem , tā, piemēram, viņam dziedāt dziesmu dziedēt pasaulē un pēc tam iet un nonāvēšanas visu vaļu, un norādot bērniem Āfrika ēst žurkām.
    jebkurš cits vienoties?

  21. wilkesxgurl saka:

    Nez, kas izvirzīti viņa parūka uz viņu nāves fotogrāfiju?

  22. LostHighlander saka:

    Es zinu, tie ir tabloīdiem, bet tas ir tas, ko La Toya ir teikts, un šeit ir garāks intervija ar viņu (un citu ziņu plašsaziņas līdzekļiem, ir pacelt šo rakstu)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  23. ejay5131 saka:

    Repetīcija MJ, O2 MJ, un šī jaunā video MJ visiem izskatās citāda. Man nekad izskatījās, ka atšķiras tikai 3 mēnešu laikā. Es pilnīgi nedomāju, ka plašsaziņas līdzekļiem, kā var viens cilvēks "domājams" būt tik daudz dažādu narkotiku uzreiz? Vienīgā lieta, ko es don; t saprast, ir, ja policija ir aizvēruma par ārstiem, kas bija paredzēts, kā arī šo ārstu izvairītos apsūdzētas? Es nevaru redzēt cilvēki dodas uz cietumā tikai, lai palīdzētu MJ glābšanās dzīvē? Kā šis iznākums jāizvairās? Un kā varētu MJ iziet fiziskās, ja viņa ķermeņa tika aptvertas adatas zīmes, un, ja viņš bija drugged, kas, piemēram, to pieprasa, nav, kas parāda izveidots fizisko. I titally vienojas par to, ka neatliekamās medicīniskās palīdzības foto nav MJ no repetīcija video. Un kā darīja ikviens iegūtu šo fotogrāfiju, vai kāds zina nosaukumu, photograper vai arī kāda mediju noieta viņš / viņa darbi. Kāpēc bija Jackson īpaši runājot ar TMZ laikā MJ bija slimnīcā? Es zinu reālo MJ ir dzīvs, bet viņš noteikti ir miris mums. Viņš varētu nekad atgriezties un riska visu kontroles no ventilatoriem un plašsaziņas līdzekļiem. Paraugieties, kā ikvienam reaģēja whenhe bija apsūdzēti ... jūs zināt. Viss MIA ody lieta ir messed pārāk, un kā tad, ja Berry Gordy gatavojas atvērt viņa kapenes jābalstās uz MJ, kamēr viņi izlemj, kur apglabāt viņu. Tas ir tieši tas, ko bēru mājās ir. Kāpēc viņa ģimenes teikt viņš izskatījās mierīga un guļamvagonos to privātās apskati, bet 2 stundas vēlāk mēs, valsts, varētu nav atvērts zārks, jo tā bija viņa sejas, bija bojāta no CPR. I'm sorry, bet to, ko tieši bija tie dara, lai viņa sejas, kas varētu izraisīt šādu trama, ka viņš nevar aplūkot?

  24. loveandpeace saka:

    Nē, avārijas foto tika pieņemts ārpus Eiropas ambulance. Tas tika pieņemts ar puisis nosauca Chris Weiss. Pārāk man tas tika pieņemts, labajā pusē no ambulance, nevis atpakaļ, kā jūs varat redzēt miesassargu bloķējusi logi ar viņa puses. Ja jūs apskatīt to, there's toņos sarkans kā pārdomas, Chris bija nēsā sarkanu kreklu. Viņš teica, ka neatliekamās medicīniskās palīdzības ilga 20 minūtes, lai atvaļinājuma, kas bija nepāra uz viņu, jo viņi teica tā bija sirds aresta. Par vajadzētu kreisā 8 līdz 10 minūtes. Viņš ir paparazzi dodas uz Medschool.

  25. MyBelovedMJ saka:

    I haer jūs pilnīgi. Cilvēkiem nepieciešamas, lai uzzinātu viņu storys straigth. Taču, manuprāt, tas ir tikai laika jautājums, pirms kāds atklāt patiesību par michael ir dzīvs. Latoya gandrīz tas lol

  26. wilkesxgurl saka:

    var kāds punkts narkotiku, lai man to neverland fotogrāfijas par tmz

  27. ejay5131 saka:

    citu jautājumu, foto pie šīs lapas augšpusē. Ja tas ir tikai "mēģinājums" kāpēc, lai viņiem ir liels "Tas ir tā", kas backsground? Tās don; t nepieciešama šī at rehearsals ar Staples centrs un kāpēc tas ir tikai, kas ir šo fotogrāfiju, bet nav jāvērtē, repetīcija viseo?

  28. ejay5131 saka:

    Atvainojiet VIDEO

  29. supermom75 saka:

    i am sorry, bet es nedomāju, ka ir wrd latoya teica, ka tas izklausās tā posmveidīgu, un viņi devās šajā māja, pirms tie bija meklēšanas i nav kno cilvēks es nedomāju, ka to vienu vārdu no tā, un, ja viņš var nerrs ar Pasaule ar imposters viņš var nerrs viņa ģimenes kurš zināja maz par viņu uzticību man arī

    @ yoy funny jūs audzināt Majestic Lieliska i bija tikai pārlūkošanas tas ir smieklīgi, bet izlasīt šo
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    , un tas varbūt tāpēc michael gāja prom tāpēc sliktiem info par viņa pagātni būtu skaidrs viņam
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  30. bghoppy saka:

    Plus ģimene saka, tas ir atvērts zārks pirms pie Forst zālienu.
    Ja jūs skatīties ambulance skrotis no Jums caurule redzams viens puisis solis līdz pusē, neatliekamās medicīniskās palīdzības un pieņem Flash. Tas ir pēc tam, kad viņi veic stundu pamatni, kas uz ielas (kas ir cita karoga, b / c jebkāda profesionāla truck vadītāja būtu Jums pēc ierašanās, jūs atpakaļ, tiklīdz esat redzējuši tās vārtiem, vai, mazākais ir bijusi transportlīdzekļa mainīts, kamēr izguvei pacientam, kā arī varat dzirdēt tos picking uz vadītāja, nav sirēna, un neviens ir ļoti satraukti par to, mirst karalis pop), Jūs redzēsiet liels puisis bloķēt atpakaļ logi ar viņa paws , bet puisis lec līdz sānu logu tiesības, kā amb sākas nostiepes prom.

  31. carelesslove46 saka:

    Michael, iespējams, bija caurlaide fizisko viņa ceļojumu apdrošināšanas .. Viņš var būt alternatīvas terapijas.
    Varbūt viņš bija injicēts ar kaut ko, ka viņš reaģēja uz tādā veidā, kas beidzās nogalināšanu viņam .. Arī tad, ja viņš
    ņemot daudz recepšu zāles, tad varbūt viņš uzskatīja, ka bija pieņemamas, jo narkotikas bija "receptes"
    ar Doctor's. Viņš nekad nebūtu lietotā nelegālā narkotikām.
    Katrā ziņā .. Mēs, iespējams, nekad zināt visu patiesību. Tie būs apspriežot šo gadiem .. Tāpat kā viņi joprojām darīt ar Elvis. Es domāju, ka tagad, Michael ir miris .. Bet bija cilvēki ap to, ka skaidri nebija labu viņam. Es tikai ceru, ka viņa ģimenes var nokļūt apakšā, horrible traģēdiju.

  32. ejay5131 saka:

    var kāds posteni ambulance saikni ar sudio, thanks!

  33. ejay5131 saka:

    Ahggh, Audio (darn tastatūra)

  34. Sosh saka:

    Lai Ejay5131

    Pēdējais mēģinājums bija galīgā rehearsel. Līdz ar to viss ir pārbaudīts uz pēdējo reizi. Arī apgaismojums, video audio.

    Bet, ja salīdzina "pēdējā" fotogrāfijas uz "pēdējo" repetīcija video, izskatās, ka fotogrāfijas ir photoshopped. Tie ir colourfull, tur, šķiet, bišu vairāk ietekmi, kas nodarbojas atpakaļ un jaunām zināšanām nekā uz video. Varbūt, ka bija iemesls kavējumiem, atbrīvojot Šīs fotogrāfijas un video.

  35. MissC saka:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Šis puisis varētu patiešām arī ir daļa no visa šī. Varbūt "The Michael", kas bija rushed uz slimnīcu? Es domāju, viņa āda atgādina no vienas uz neatliekamās medicīniskās palīdzības un mēs zinām, Mike ir ļoti bāla, daudz gaiši un viņš arvien vairāk bāli ja nebija elpošana vai mirstošiem.

    Arī dažas stundas ago ikdienas pasta publicēja šo http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-noslepkavoti-I izjusts-start.html lai gan es don " t zināt, ja mēs būtu jāņem LaToyas vārds SO nopietni.

    Es esmu priecīgs, es neesmu vienīgais, uz to, cerams, vienu dienu (un drīz) patiesību nāks out. To vienmēr dara.

  36. JC.LOVES.MJ saka:

    i dont domāju, ka viņš varētu ieguldīt sevi redzēt kā viņš hated adatām un narkotikām pavisam, sajaucot: S

  37. mjfan saka:

    Es arī konstatēts, ka ir ārkārtīgi nepāra, ka viņš ir domājams, ir narkotiku problēmu, bet tā nav parādās par fiziskajām. Ja viņš bija narkotiku problēmu, kas bija notiek uz awhile, tad tas būtu parādījis līdzi fizisko. Vienīgais veids, kā tas nebūtu shown up ir tad, ja kāds fudged lietām, lai saņemtu viņu uz to, ka brauciens varētu iet par ... vai ... viņš nebija par narkotikām.

    Tagad, bez šaubām, viņš ir atkarīgi no sāpju medikamentus pirms tam. Viņš atzina, kā daudz kas televīzijas klipu 1993 laikā pirmo kopumu apgalvojumiem.

    Es arī atrast, ka ir ļoti interesanti, ka apdrošināšanas attiektos uz viņu, ja viņš nomira no narkotiku pārdozēšanas, bet ne no dabas cēloņus. Tas ir ļoti nepāra.

    Ja viņš bija narkotikas viņa sistēmas, kad viņi veic fizisko nebūtu apdrošināt viņu narkotiku pārdozēšanu. Apdrošināšanas sabiedrības mēģināt izkļūt, kā nodrošināties viss, kas ir "jau esošiem."

    Lai gan es domāju, ka fiziskā nodošanu, kā arī paredzot, ka apdrošināšanas maksātu par narkotiku pārdozēšana, izskatās, kas man, piemēram, slepkavība gabals, nevis faked nāvi.

  38. idontknow saka:

    Es nezinu, ja es uzskatu, ka MJ ir dzīvs - bet miruši vai dzīvs, ir kaut kas ļoti dīvains un noslēpumains apkārtējo viņa nāvi. Kāpēc visus ziņojumus pretrunīgas? Kāpēc mums nav zināms, ja iestāde ir tieši tagad? Kāpēc ārsts atsakās sadarboties? Būtībā tas, ko ellē notiek?

  39. wilkesxgurl saka:

    i uzskatīja, ka šis atmest intresting, jo viņi teica struktūrai papīra baltā http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  40. michaeljacksonnotdead saka:

    tas joprojām izskatās kā viltotās nāves, kas man - ne slepkavība.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    michael maksāja "die" - nav faktiski darīt to koncertiem.

  41. MyBelovedMJ saka:

    Neņemiet Latoyas vārdiem labs. Es domāju skatīties uz to, viņa teica pie confference, ja viņa bija runājot, viņa teica: Michael vienmēr teica ģimenes 1st, un ventilatoriem 2nd. Viņš ir skatoties ik singel no jums tieši tagad, un viņš mīl jūs visi ļoti daudz. DOH! Kāpēc runāt par viņam pressence nozīmē. Im priecīgs viņa nav mana māsa, iemesls, ja man nepieciešama, lai viltotas mani pašu nāvi, viņa skrūve, ka uz augšu. Aparrently lol

  42. wishful09 saka:

    nekārtīgs,

    Im dažiem ja Michael ir faked viņa nāves (ko es uzskatu), mēs zinām patiesību drīz vai plānoti vai nav. Michael doesn't, šķiet, piemēram, veidu, lai saglabātu šīs noslēpums. Viņš vēlētos, lai atklātu to, Im guessing. Es domāju tas ir ģeniāls. Ja ne viņa, kāds gatavojas slīdēšanas un patiesība nāks out. Mums vienkārši ir jāgaida un redzēt!

  43. Andrea saka:

    Varbūt tagad Latoya ir teikts, ka viņš bija "noslepkavoti" noteikt slīdēšanas up viņa iesniedz pēc Nokia centrā! Haha.

    Godīgi, man nav ideju! Šie cilvēki labāk uzzinātu viņu stāsti taisni līdz vairāk cilvēku sāk spekulēt!

  44. loveandpeace saka:

    Tātad vakar, apgalvojumi sākās, kas rodas par Jimi Hendrix ir "nogalināts" ar viņa menedžeri apdrošināšanas naudu. Viņš bija spiests uzņemties tabletes un noslīcināt sevi ar vīnu. Tas viss, šķiet, pazīstamas. Nez, kāpēc tā ieņēma tik ilgi, lai noskaidrotu to, kas īsti notika ar viņu.

  45. loveandpeace saka:

    Tas ir tik acīmredzami. AEG nomātu ārstam darīt to fizisko, Dr Tohme (pārāk Me?), Tas varētu būt viegli tika noteiktas viņam izlaist to, pat ja viņš bija slikti formu. Kā labāk redzams, ka varētu būt bijis kāds bija no samaksāts pie tiem ", kas peld ar krāsu" rezultātus. Aizmirstiet Dr.Murray, varbūt viņš ir negodīgs ārsts

  46. melia8383 saka:

    Es tikko uzskatīja, ka šis mājas lapā. ...
    Jackson's māsa saka viņš nomira ārsta gultas

    Londona, July 12: Michael Jackson nomira ne savā guļamistabā kā pirmās ziņots, bet uz dibena, istabā viņa ārsts, Dr Conrad Murray visā zālē, saskaņā ar vēlu dziedātājs's māsa.

    "Es nezinu, tieši tā, kas ir noticis, vai viņš bija, kas viņam skābekļa, bet Michael beidzās ar gultu. Ārsts centās dot viņam CPR (reanimācijas sirds apcietināšanas) par gultu, "News of the World kotēto viņa saka.

    La Toya mēģināja nopratināšanā Murray, kad viņa nonāca pie tā UCLA slimnīcu, kur karaļa Pop tika veikti.

    Viņa sacīja: "Parīzes bija plīsumi un teica man," There's Dr Murray. Viņš ir labākais kardiologs visā pasaulē, kādā veidā tas notiek, lai tētis? "

    "Es teicu viņam," Saki man, kas notika? " Taču viņš bija neskaidrs un vienkārši teica: "Viņš tikai nepieļāva to." Man nebija apmierināta ar šo atbildi, bet jums ir jābūt uzmanīgiem, jo bērni bija tur. Es jutos dīvaini, un nav labi.

    "Tas bija vienīgais cilvēks, kas zināja, kā tālāk, bet viņš nebija spēcīgi mani. Un tad viņš pazuda, "viņa papildina.

    - Ani

  47. loveandpeace saka:

    Iepazīstieties ar komentāriem par "ārstu" nomātu par Michael fizisko.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Šausmīgs! katastrofa! sliktāks! rupjš! milzīgs ego! arrogant! "

    Esmu pārliecināts, ka labas atsauksmes, iespējams, ir no viņa un viņa darbinieki.

    I noklikšķinājuši medicīnisko ieraksts, un nav profilus saskanīgs, kas tas ir puisis? Leonardo DiCaprio nozvejas mani, ja varat?

    Vai šis ir tiesības ārstu.

    Vai viņš Dr.Jack F. Tohme vai tiešām tikai Dr.Tohme Tohme.

    Acīmredzot viņš dodas ar Jack un Jacques. Vai jums kidding me?

  48. wilkesxgurl saka:

    Man jautājums, kā tmz got bildes no neverland RAID un aprunāt iegūt kopiju, kas padzīšana izdruka no narkotiku uzglabāt ja kāds var izskaidrot šo man lūdzu, dariet to

  49. MyBelovedMJ saka:

    TMZ ir shitty televīzijas stacija. Bet es tikai prātoju. Mēs visi tagad zinām, ka "spoku" in Neverland, bija ēnu. Nu es gribētu zināt, kurš, ka ēna bija, jo, ja jūs aplūkot tā vēl un vēl, ēnu ir gariem matiem, un tas izskatās patīk tas ir cirtaini, tāpat kā Michael "s. Lūdzu pārtraukt mani, ja es skaņu crazy lol. IM JUST saka.

  50. mjlives saka:

    kāpēc nav jebkurš no viņa ģimenes locekļiem, aizstāvot michael pret šiem narkotiku apgalvojumiem? jūs sagaida tos saniknots ar plašsaziņas līdzekļiem par tainting viņu brālis / dēls' s attēlu pat nāvi, bet varbūt viņi vēlas cilvēkus domāt viņš overdosed pēc tam, kad visi ir ekscentrisks apdrošināšanas polise varētu izmaksāt lielas laikā, ja toksikoloģija ziņojumi liecina, viņš un vēl viņi saņemt nekas ja miris par vienkāršu sirdslēkme

  51. bghoppy saka:

    Vai kāds redzējis kopiju šī "politika"? NO Kāpēc ikviens, kas vēlas uzskatīt Lloyds of London patiešām uzrakstiet šādu politiku? Nav pārklājuma dabas nāvi, bet pārdozēšana ir ok? Nekad nav bijis
    un nekad būs politika kā šis!
    Fiziskā pierādījums ir vienīgā patiesība jums var paļauties. Pictures, un video, un heresay pierādīt neko.

  52. dinamīts saka:

    did anyone redzēt šo latoya teica, ka viņa atklās nosaukumus mj slepkavotāju ja policijas dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  53. dinamīts saka:

    did anyone redzēt šo latoya teica, ka viņa atklās nosaukumus mj slepkavotāju ja policijas dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  54. Andrea saka:

    ka saite nestrādās man kādu iemeslu dēļ! Tajā teikts, ka lapu nevar atrast. vienā cits kļūst šī kļūda?

  55. dinamīts saka:

    Atvainojiet otro saiti kļūdās pirmo 1 ir tiesības

  56. mjlives saka:

    dinamīts, ka raksts, šķiet, ir veikti noteikti wow gandrīz kā latoya vērtspapīrus silenced

  57. melia8383 saka:

    Ok visiem I atradis dziesmu, Tas ir patiešām Crazy neatbrīvots no Michiael Jackson, tā runā par to, kā viņš's "plānošana" viņa izkļūt no "sistēmas" un "problēmas", viņš ir jāatrod vieta, kur slēpt prom. (Tas ir, ko viņš saka, jo dziesmu) nosaukums, dziesma ir xscape (jā, tas tiešām manāms, ka veidā.
    Ja viņš faked viņa nāves, viņš ir prom no spiedienu, viņš ir atstāt viņa bērni aizmugurē, ja viņš nevēlas cilvēki zināt, viņš's "mirušu"). Ja bērni ir kopā ar ģimeni, viņš vienmēr tos apskatīt. Latoya teica, viņš negribēja do 50 liecina, ka ir iespējams, kāpēc tas bija impersonator pie O2 konferenci! Tā bija viņu rehearsing ar video, ja viņš plānošanas viņa bēgt, viņš ir sadarboties, labi? AEG apdrošināts "pārdozēšana"? KĀPĒC?

  58. Andrea saka:

    pirmā saite nedarbojas man nu! Es piekrītu mjlives. Šķiet, Latoya tiek silenced.

  59. melia8383 saka:

    I domāts, ja viņš vēlas cilvēki zinātu savas miris

  60. dinamīts saka:

    Tas ir dīvaini pirmajā 1 darbi mani, tik un tā par dailystar.co.uk ja u vēlaties pārbaudīt to,

  61. supermom75 saka:

    ok šeit ir lieta ir ar latoyas apgalvojums ir viņa reiz teica viņš bija 2 mil viņa mājās un jewelery izzudis, un tas bija aptuveni tikai stundas pēc viņa nāves nāk par latoya un Janet gāja ar hous pēc viņa nāves, pirms viņi meklēšanas un tie labāk iegūt viņu stāsti taisni, jo jermaine sacīja viņš bija vistuvāk viņš bija viņa atpakaļ kaulu hmmmm, un es joprojām strādā par to, kā atrast šo lapu i iepriekš cilvēks ir teikts meitenes no redzēja ķermeņa pirmo un ka jernaine un viņa sieva liecināja augšu pēc un tikai thgirls redzēja viņam viņš teica viņš uzsāka kids vērā redzēt savu tēvu un tad saka latoya tomēr nākt uz cilvēku

  62. dinamīts saka:

    Kāpēc tas, ka latoya un joe jackson domāju, ka viņš tika nogalināts un pārējo ģimenes ir teikuši neko, Janet ir ļoti kluss, jo viņa appered pie balvas liecina, i māca viņš bija tuvāk ar Janet un ne latoya?

  63. melia8383 saka:

    yeah es vienmēr domāju, viņš bija skapis ar Janet?

  64. dinamīts saka:

    Es nekad patika latoya viņa vienmēr šķita, ka maldīgs un ārpus sev, theres kaut ko par viņas tas ir pie izejot mani

  65. mjlives saka:

    true michael bija vistuvāk Janet no visas vecvecākus un viņa nav sacīja vārdu
    arī tad, ja kāds bija viņa "mugurkauls" tas bija Katherine nav jermaine kā viņš paziņoja, pie piemiņas kaut gan tā būtu godīga varbūt viņš tikai teica, ka tāpēc, ka viņš uzskatīja, tuvu Mike laikā

    dinamīts, ka tīmekļa vietne ir darba tagad un i lasīt to, kas latoya teica, acīmredzot, viņa uzskata, ka kāds, vai drīzāk cilvēku grupa, conspired uz slepkavība michael veikt naudas .. tas ir iespējams. varbūt AEG bija viņu nogalināja, jo viņš atteicās do 50 koncerti, un viņi zināja, savā lietvedībā pārdošanas būtu caur jumtu pēc viņa nāves (ko viņi ir)
    ir ikviens uzskatīja, ka, lai gan varbūt latoya ir apzināti maldinošas sabiedrībai, lai cilvēki domās viņš tika nogalināts, un tāpēc noteikti ir miris, un liegtu apšauba iespēju, ka viņš faked viņa nāves? tas varētu būt vēl viens veids, kā liek cilvēkiem prom no patiesības, un sīkāka informācija, kas nāk no šī tā sauktā slepkava mazāk iespējams cilvēki izskatīs viņa nāves a mānīšana. i atrast arī ļoti aizdomīgiem ka nediena spēlē bija izslēgt gandrīz uzreiz, un tagad nedēļas vēlāk tiek izskatītas vēlreiz. vai nu tas nekad nav izslēgts, un kāds bija meli, vai tie mēģina mest mums pie taka
    love this site BTW komentāriem ir kaitinošas turēt līdzi, lai gan admin varbūt Jūs varētu organizēt to labāk

  66. dinamīts saka:

    Es domāju, ka varbūt tie ir tryin to mest mums off ar visu slepkavību lieta,
    ja viņš tika nogalināts Es ceru, ka nelietis, kas nonāvēti viņam sapūt atrodas cietumā par to, bet es joprojām ticu manu sirdi, ka HES dzīvs.

  67. supermom75 saka:

    pārbaudīt šo izklāstīti plot thickens
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  68. supermom75 saka:

    meklēt šajā AEG teica tās maksā, bet tie nav ne par savu pakalpojumu
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  69. dinamīts saka:

    Es atklāju šo interesants ģimenes jautājumus ar viņa brāļi stāsta tuva drauga MJ liktenīgs situācijās viņš apraksta
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  70. supermom75 saka:

    @dynamite i knew i just knew it and ty you for finding this thank you

  71. He.is.alive saka:

    These MJ impersonators are great looking and the resemblance they bear to our dear absent friend seems to be right on target, wow ! I liked them all … only, how well can they “Moonwalk” ???

  72. dinamīts saka:

    lol they are so many doubles im starting 2 forget what michael looked like

  73. admin saka:

    The Michael Jackson mānīšana Death forums ir tagad, un darbojas, un ir gatavi izmantošanai. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  74. loveandpeace Says:

    To me they look nothing like Michael, possibly E'Casanova and Carlo Riley the most. Well anyway, one his impersonators hasn't logged onto his myspace since June 25. myspace.com/benjjackson. Though he does not exactly resemble Michael, it just makes me wonder.

  75. charliechaplin Says:

    =Michael Jackson's comeback tour. As a condition of performing the O2 Concerts, Michael Jackson was required to pass a five-hour medical exam.=

    Maybe MJ passed the medical exams because it was originally for 10 shows. He may have been declared physically FIT for 10 shows BUT NOT for 50!!!

    Jēga?

  76. ejay5131 saka:

    Hey admins/ another really helpful feature would be to categorize the photos and videos that YOU post so we can find them easier when people make comments on them, sometimes I spend alot of time looking for them.

  77. Little Susie 01 Says:

    the images of michael where in the back it says THIS IS IT.. why doesnt it show in hes rehersal video? isnt it the same place? lol ppl are so blind to see that this picture was photoshopped

  78. MyBelovedMJ saka:

    Supermom75. It is so obvious that NONE of them is Mike, But thank you for posting, it just shows us “ONCE# again, something is worng lol. How many imposters did he need?

  79. YouRockMyWorld Says:

    Don't know if you guys seen it…Aperantly this video was uploaded 6 monthes ago…Same reason of the “death”… Was a hoax then…Could be a hoax now…

    http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  80. Goldie Says:

    this is all to weird?

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.