Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

AEG Live waren de initiatiefnemers achter Michael Jackson's comeback tour. Als een voorwaarde voor de uitvoering van de O2 Concerten, Michael Jackson was nodig om een vijf uur medisch examen. Lloyds of London, de verzekeringsmaatschappij ingehuurd ter dekking van eventuele verliezen in verband met de Concerten, had een onafhankelijke arts vliegen vanuit New York naar het examen, en AEG Live was vertelde hij met vliegende kleuren. width=400

Als Michael Jackson was met het bedrag van receptplichtige geneesmiddelen die de Media is ontleend, niet die zijn opgepakt in een bloedonderzoek tijdens deze medische examen maanden geleden?

Als gevolg van het examen, AEG Live beveiligde dekking voor de eerste 22 concerten, maar waren niet in staat om de dekking voor alle full 50 toont tegen een kostprijs van $ 500 miljoen. Ze zullen nu betalen miljoenen op restitutie tickets, tenzij echter de fans kiezen om hun tickets omgeruild voor de speciaal ontworpen kaartje gemaakt door Michael Jackson zelf, een handige manier dat AEG kon opnieuw staatsgreep sommige van hun monetaire verliezen.

AEG Live, krijgt een multi-miljoen dollar uitbetaling van de show van de verzekeraars als de verslagen die de superster's passeren met drugs juist zijn - omdat hun beleid heeft betrekking op de dood door een overdosis.

AEG Live bazen haalde een $ 17,5 miljoen polishouders van Lloyd's of London in het geval een gezondheidscrisis dat zou veroorzaken Jackson te trekken uit zijn 50-datum Londen ingezetenschap.

Als drugs bleek een rol hebben gespeeld in Jackson's dood, AEG leidinggevenden in staat zal zijn om terug een deel van hun enorme verliezen - maar niet als hij beslist om zijn gestorven aan natuurlijke oorzaken, volgens de onderneming de chief executive Randy Phillips.

Het lijkt erg handig dat de verzekeringspolis die door AEG Live valt de dood door een overdosis, maar niet dood door natuurlijke oorzaken. Het lijkt nog meer handige dat de media vrijwel onmiddellijk begon te melden dat Michael Jackson's Hartstilstand is vrijwel zeker het product van herhaald drugsgebruik en een overdosis van de drug Demerol net voor hij stierf '.

Vorderingen zijn gemaakt door de Jackson Family, dat wisten ze van geen drugsverslaving en verslagen die de zangers lichaam was bedekt met naald-merken zijn ook gezegd te zijn.

Dus waarom dan lijkt het dat de media is zo wanhopig om ons allen van mening dat de drugsverslaving verhaal? Is het gewoon zo AEG Live zal terug een deel van hun geld? Of is het omdat het de meest geloofwaardige verhaal te maken dat wij allemaal over eens dat Michael Jackson echt dood is?

  1. MyBelovedMJ Said,

    De media zijn idioten, gewoon kijken hoe ze altijd behandeld Michael. Ze zijn een stelletje moreons, die geloven enything. Maar ik denk dat ze weten dat er iets is als goed, maar ze houden het voor zichzelf, ze kunnen niet zeggen dat het op televisie, want dan is de hele wereld zou beginnen afvragen.

  2. DawneVee Said,

    Alles via het internet, kranten, TV, het is genoteerd MJ neemt ruimte in Berry Gordy de crypte, terwijl de familie cijfers waar te begraven hem.
    Ik vond dat nogal vreemd, dus keek ik er in.

    JUST ANOTHER LIE IEDEREEN ....

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/10/2009-07-10_berry_gordy_denies_michael_jacksons_body_is_in_his_crypt.html

    Ik vraag me af wie begon die liggen in de eerste plaats. Misschien zal ik controleren dat uit.

    Later.

  3. littlesuemj Said,

    Ik zou ook graag op wijzen dat ik nooit zal komen met mj de dood, de wereld is niet hetzelfde zonder hem.

  4. DawneVee Said,

    Een andere persoon begin op vraag MJ's' dood '. Het is een goede, korte video.

    http://www.zonkspace.com/videos/watch/3fbcc1474b30d24489d5160fadbd805e

    Love you MJ! Waar u ook bent!

  5. DawneVee Said,

    Ik weet dat ik heb is het plaatsen van een beetje veel tegenwoordig, maar dit hier koppeling heeft ook een aantal goede feiten voor ons allemaal. Lees de reacties ook.

    http://www.rantrave.com/Rant/MICHAEL-JACKSON-IS-NOT-DEAD.aspx

  6. wilkesxgurl Said,

    mijn theorie ... over het onderzoek van Michael Jackson dood, na het doen van meer dan twee weken van de waarneming en het lezen van alle artikelen die ik kan vinden en alle vorige artikelen Ik kan vinden heb ik tot deze conclusie gekomen omdat teveel bron gewoon niet toevoegen op,,, hoe kan je een zwarte man tee shirt wit? en ik denk dat op een bepaald moment was hij verslaafd aan pijn medicatie bij het proces gaande was over het kind molesting gevallen. maar is het een wonder dat kijkt naar de stress veroorzaakt zij hem dat hij niet schuldig is bewezen, ik denk dat hij zoëvend hulp op zijn drugsprobleem en kreeg een inhouding van het .. ook ik denk dat zelfs al was hij verdrietig over zijn jeugd werd hij wennen aan de schijnwerpers en ontbrak het. het is zo moeilijk te oud, zodat u grijper op alles wat je kunt vasthouden aan je jeugd, zoals kinderen, plastische chirurgie, enkele van de idioot gimmicks hij kwam met. maar al met al ik denk dat hij probeerde te helpen de wereld Ik denk dat hij dacht een man alleen kon genezen de wereld. wow was hij vechten tegen de bierkaai ... en voor zijn karakter te geven Ik denk dat mensen niet begrijpen, zodat ze uit allerlei geruchten over hem ze wilden hem er op niveau . maar hij geloofde in de waarheid en altijd al wilde zetten zodat hij vocht terug te nemen wat hij was altijd geleerd de waarheid zal zegevieren .. ... Na twee weken nu alle artsen hebben met al het nieuws van zijn verslaving misschien de familie had een interventie van plan in 2003 .. hoe zit het met de vorig jaar vind je niet zij zou hebben weten wat er aan de hand was in dat huis ..? hij is van plan om een come back tour voor een jaar en een half zo werd ons verteld groter dan thriller en ik denk dat dit komt het dat de wei u cant get a straight antwoord nu terug naar mijn theorie ik denk dat de witte man die stierf aan de Jackson huis Jackson was een bedrieger, die terminale zieken en Jackson betaalde voor zijn behandeling is waarom zijn medische rekeningen was zo duur en ik denk Jackson was reeds in Londen in afwachting van zijn hick off tour en ik denk dat hij zal rock de wereld met deze comeback en duidelijk zijn naam al een comeback

  7. MyBelovedMJ Said,

    En hij was niet op het gebied van drugs, DAMN ik ben moe van het horen van de media eveywhere praten.

  8. Samantha Said,

    Natuurlijk de media zijn idioten!
    Ze verpest Michael, En als de tijd dat ze verspreid het gerucht over hem molesting kinderen,
    het pijn Michael. Het was zo triest, ik hou van hem zoveel

    DAMN DE PERS! MICHAELS THE BEST!

  9. Mimi Said,

    Samantha u gurl wooooooooooowooooooooo lol

  10. DawneVee Said,

    Oh de media hadden iets te maken met zijn 'weirdness' (ik noem het unieke karakter) goed.

    Ik kan me niet voorstellen dat de naam van een kind molesting pedofiel freak de hele tijd. Ik zou waarschijnlijk gaan over drugs ook.

    De media is vol harteloze mannen en vrouwen die alleen maar over een ding ... zelf ... en zij zullen zeggen en doen iets te verplaatsen in de gelederen.

    Ze zijn zielig gieren en eerlijk spelen een grote rol in de manier MJ gebleken.

    Maar weet je wat ik zeg?

    Schroef je media .... WE (de fans) Love You More MICHAEL!

  11. Joj Said,

    Heeft iemand let op ET of een show waar Joe Jackson en Joe jacksons vriend die blijkbaar was een naaste vrienden vele jaren Majestik Magnificent uiteindelijk brak zijn stilte? zowel van hun beweringen absoluut geen gevoel wat zo ooit. Joe Jackson zei tijdens de eerste had hij geen idee over michael jacksons drugsverslavingsproblematiek toen hij stierf was hij zo kwaad en boos omdat niemand deed iets over zijn drugsverslaving wanneer het gezin probeerde om te proberen een interventie? WOW hij zei dat hij was Clueless. Ook Majestik Magnificent zei dat hij ook wist van het drugsprobleem voor vele jaren. En toen ik een video bekijken over Michael Jacksons voormalig publicist die beweert was er nooit een familie-interventie en alle drug claims vals! en shes proberen duidelijk zijn naam. Klinkt veel te vreemd!

  12. supermom75 Said,

    kijk ik geloof niet een woord van het krijgen van deze eerste th autopsie zegt geen tekenen van vals spel instantie keek gezonde nu had hij naald merken in heel zijn lichaam krijgt DNA uit het korps gelieve Omdat ik niet het gevoel was dat ik van mening dat de arts die ook niet werd licentie te genezen in Cali zou al brak de wet hem meds alle ppl die closly wist hem zeggen dat hij was bang voor naalden en pijn, en dat als je kijkt naar het de ppolice zijn betaald uit voordat die zegt zij niet weet niemand en ik bedoel geen van hun verhalen match Ik ben een ex-agent plus ze niet te bewijzen in een autopsie dat is inderdaad Michael Jackson en waarom heeft geen arts die het overlijden certificaat ook hier is een ander ding waarom zou zijn lichaam bewaker zeggen een man niet Michael Jackson een man is niet alleen de ademhaling te dekken er parcours omdat ze bekend mmichaels naam seconde nadenken over het opzetten gebracht meds in heel het huis Janet ging in het huis voor ze gezocht waarom het is dat ik dacht niemand hardop op de scène tot deze werd gezocht mmichael had een hoop geld veel van de media en nieuws maken geen zin heeft en hier is het kicker michaels familie gezegd dat wanneer zij veiwed hem voor de laatste keer dat hij kijkt prachtig net zoals hij was slaap maar geen open kist Michael zou willen dat het voor zijn fans zeggen tot ziens hier is de nieuwe excuus er was geen open kist, omdat er te veel schade aan zijn gezicht zin wanneer komt respt cpr schade aan het gezicht en dan kunt u dat op een mourge dus tot mijn conclusie de la pd is weg ook de veranderende verhalen waar de arts was de hele tijd en hij weigert te ondertekenen het overlijden certificaat geen antwoord op die hetzij geen emoties op de begrafenis en hier is de kicker de verzekeringspolis voor Londen zal hebben van meer dan dosis maar niet natrual tot een normaal persoon kan achterhalen krijgen vingerafdrukken uit het lichaam halen dna van ouders blijken Michael is Michael voordat u beslist over doodslag

  13. LostHighlander Said,

    La Toya zegt was het moord.

    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS & attr = Nieuws

    Elke keer lees ik een artikel als dit, waar ze citeren mensen die wisten MJ, het klinkt alsof ze een beschrijving van twee verschillende mensen. Een daarvan was de gezonde MJ, de andere was iemand anders, iemand nabije dood, vol met pijnstillers en andere drugs, en had veel naald merken. Misschien dat de stervende Roemeens, niet de echte MJ.

  14. m2kg Said,

    Ik ben het niet kopen, het hele 'drugs' ofwel ding. Does anyone remember "Moonwalker" in 1988? Joe Pesci het karakter? Michael was tegen drugs in de film. Michael Jackson schreef het verhaal. Ik denk niet dat hij een hyprocrite. Als hij zo tegen drugs, waarom zou hij voor hen?

  15. m2kg Said,

    LostHighlander --

    Volgens de link, dat LaToya was het dichtst bij Michael ... Ik was onder de indruk "Dunk" was. (Janet)

    Ook dat is een grotere foto van 'hem' in de ambulence. Een paar dingen die ik wilde erop wijzen ...

    De wenkbrauwen, Michael de wenkbrauwen hebben een hoog punt, ze zijn niet rond.

    De huidskleur, Vitiligo verwijdert alle pigment uit de huid. Deze man ziet er uit als hij een aardige tan.

    De paramedici, CPR is niet gebeurd op de schouder, het is gedaan op de borst. (Ik heb genomen CPR cursussen, ...)

    Het hele ding is gewoon zo visachtig.

    Oh en het artikel, ik denk dat het BS Newsoftheworld is niet de meest accurate van bronnen IMO.

  16. carelesslove46 Said,

    De foto is van Michael in de Emergency Room van het ziekenhuis .. Er is niet echt
    die veel ruimte in een ambulance. Ik heb gekeken naar ieders opmerkingen over de afgelopen paar dagen en er zijn tijden dat ik zijn ervan overtuigd dat Michael inderdaad fase zijn eigen dood .. Na het lezen van de LaToya interview al, ik ben nu niet zo zeker .. Zelfs Lisa Marie Presley verklaard dat Mike werd omringd door bloedzuiger en hanger's op .. Ze probeerde tevergeefs te doordringen dat de muur van mensen om dicht bij hem maar het was zinloos. Dit hele ding is gewoon misselijk ..

  17. thriller777 Said,

    de man is niet (en ik zeg dat in de huidige gespannen omdat hes leven) over drugs! im ziek van gehoord dat! en ja de media is vuilnis, ze wil gewoon roer tot controverse om kijkcijfers. thats all zij ooit gedaan. Ik bedoel kom op. Michael is een liefdevolle man die nooit zou doen, zoals drugs, plus hij is doodsbang van naalden! lets get real ppl!

  18. MyBelovedMJ Said,

    Samantha, ik moet u corret Zij fans waren schreeuwen: F ** k de pers, Michael jij bent de beste. (En Michael, als je ooit shoould dit zien, sorry voor beëdiging:)) Over Michael `s lichaam wordt op sommige Bary dudes plaats, dat bleek te zijn een leugen. Zij moeten serieus hun storys rechtdoor. En Jermaine, Saif dat hij op een dag wilde hebben Michael begraven op Neverland. Ehh "een" dag. Wat betekent dat dan. Morgen, over een week of 10 jaar lol. Nogmaals, deze familie is slecht te helpen michael op dit punt. Sorry nr. offense

  19. Tati Said,

    http://www.youtube.com/watch?v=IllRnoB4OgM

  20. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

    Ik echt niet schelen wat er op .... Ik blijf terugkomen op deze website te houden mezelf herinneren dat Michael nog in leven is .. I REALLY REALLY hem missen ... Ik kan niet stoppen met huilen ... OMG Ik hoop alleen dat hij neemt ENIGE TIJD UIT kalmeren en STUFF ... .... DE MEDIA eerlijk geruïneerd HEM .... FUK DE PERS, MICHAEL UR THE BEST!

  21. JC.LOVES.MJ Said,

    @ mg2k:
    Ik ben het volledig eens met de giulyben ding, ik keek het laatste night.and Ik ben het volledig eens dat hij isnt een huichelaar omdat hij zong zo passionatly over de dingen die hij geloofde in, dus ik higly twijfel hes ga geen drugs Wen hes volledig tegen hen , zijn als hij zingt het lied genezen van de wereld en dan gaan en doden alle walvissen en geven de kinderen van Afrika te eten ratten.
    iemand anders eens?

  22. wilkesxgurl Said,

    Ik vraag me af wie dat zijn pruik op hem in de dood foto?

  23. LostHighlander Said,

    Ik weet dat dit zijn tabloids, maar dit is wat La Toya zegt en hier is een langer interview met haar (en andere media is het oppakken van dit verhaal)

    http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jackson-Michael-murdered-I-felt-start.html

  24. ejay5131 Said,

    Repetitie MJ, O2 MJ, en deze nieuwe video MJ zien er allemaal anders uit. Ik heb nog nooit zag dat anders zijn in slechts 3 maanden tijd. Ik ben het er helemaal niet van mening dat de media, hoe kan een man "zogezegd" op zoveel verschillende drugs tegelijk? Het enige wat ik doe; niet begrijpen is als de politie sluiten op de artsen die het voorschrijven, hoe zal die artsen vermijden worden vervolgd? Ik kan niet zien mensen gaan gewoon naar de gevangenis te helpen ontsnappen MJ leven? Hoe kon dit resultaat worden vermeden? En hoe kan MJ pas een fysieke als zijn lichaam was bedekt met naald-merken, en als hij was drugged uit als hun rechtverkrijgenden, zou dat niet weergegeven in het fysieke. Ik titally het erover eens dat de ambulance foto is NIET de MJ van de repetitie video. En hoe heeft iedereen krijgt deze foto, heeft iemand de naam van de photograper media uitlaat of wat hij / zij werkt. Waarom waren de Jackson specifiek praten met TMZ gedurende de tijd MJ was in het ziekenhuis? Ik weet dat de echte MJ leeft, maar hij is zeker dood voor ons. Hij zou nooit terugkomen en risico de toetsing van de fans en de media. Kijk hoe iedereen reageerde whenhe werd beschuldigd van ... weet je. Het hele MIA NSTANTIE ding is messed up ook, en alsof Berry Gordy zal open zijn crypte te hangen aan MJ terwijl ze besluiten waar te begraven hem. Dat is wat de begrafenis thuis is. Waarom deed zijn familie zeggen dat hij er rustig en slapen op hun prive bekijken maar 2 uur later zijn we, het publiek, niet kunnen beschikken over een open kist, omdat het werd gemeld zijn gezicht werd beschadigd uit hartmassage. Het spijt me, maar wat er precies waren ze aan het doen aan zijn gezicht dat zou veroorzaken dergelijke Trama dat hij niet kon worden bekeken?

  25. loveandpeace Said,

    Nee, de hulpdiensten foto is genomen buiten de ambulance. Het was genomen door een man genaamd Chris Weiss. Ook mij was genomen aan de rechterkant van de ambulance, niet de achterkant, zoals u kunt zien dat de bodyguard geblokkeerd de ramen met zijn hand. Als je het ook bekijkt, er nuances van rood als een reflectie, Chris droeg een rood shirt. Hij zei dat de ambulance duurde 20 minuten te verlaten, dat is vreemd voor hem, want ze zei dat het een hartstilstand. Het moet van links binnen 8 tot 10 minuten. Hij is een paparazzi gaan Medschool.

  26. MyBelovedMJ Said,

    Ik haer je volkomen. Mensen nodig hebben om hun storys direct. Maar in mijn mening is het slechts een kwestie van tijd voordat iemand onthullen de waarheid van Michael wordt levend. Latoya bijna gelukt lol

  27. wilkesxgurl Said,

    kan iemand onder de drug naar me in de Neverland foto's op TMZ

  28. ejay5131 Said,

    een andere vraag, de foto op de top van deze pagina. Als dit is slechts "repetitie" waarom hebben ze het grote "dit is het" in de backsground? Ze; niet nodig dit bij de repetities in het Staples Center en waarom is het alleen in deze foto, maar niet gezien in de repetitie viseo?

  29. ejay5131 Said,

    Sorry VIDEO

  30. supermom75 Said,

    spijt me, maar ik geloof niet dat een wrd latoya gezegd dat het klinkt zo geënsceneerd uit en gingen ze in het huis voordat ze hadden het zoeken i don't kno man Ik geloof niet dat een woord, en als hij kan het gek wereld met Imposters hij kan gek zijn familie, die wist weinig over hem vertrouw me ook

    @ joj grappig je maximaal Majestic Magnificent Ik was gewoon browsen het is grappig, maar dit lezen
    http://www.mail-archive.com/coalitionforfreethoughtinmedia @ googlegroups.com/msg04438.html
    en misschien is dit de reden waarom Michael rende weg, dus alles wat de slechte informatie over zijn verleden zou hem duidelijk
    http://www.illuminati-news.com/art-and-mc/field-of-art.htm

    http://www.henrymakow.com/was_michael_jackson_another_il.html

  31. bghoppy Said,

    Plus de familie zegt dat het een open kist voordat op forst gazon.
    Als je wacht de ambulance schot op you tube, zie je een vent stap aan de kant van de ambulance en een flitser. Het is na een uur achter uit op de straat (dat is een andere vlag, b / c enige professionele vrachtwagenchauffeur zou vertellen u bij aankomst, je zou terug in zodra je zag die poorten, of op zijn minst had de voertuig draaide zich om, terwijl het ophalen van de patiënt, ook hoor je ze afhalen op de bestuurder, is er geen sirene, en niemand is zeer enthousiast over de stervende koning van de pop), zie je een grote vent blok achter ramen met zijn poten , maar een jongen springt tot het venster rechts als het AMB begint weg te trekken.

  32. carelesslove46 Said,

    Michael waarschijnlijk wel passeren de fysieke voor zijn tournee verzekering .. Hij kan zijn naar alternatieve therapieën.
    Misschien was hij ingespoten met iets dat hij reageerde op een manier die eindigde doden hem .. Ook als hij zijn
    het nemen van tal van geneesmiddelen, dan misschien voelde hij dat aanvaardbaar was als de drugs waren 'voorgeschreven'
    door Doctor's. Hij zou nooit hebben gebruikt illegale drugs.
    Hoe dan ook .. We zullen waarschijnlijk nooit te weten de volledige waarheid. Ze discussiëren over dit jaar .. Net zoals ze nog steeds doen met Elvis. Ik denk nu dat Michael is overleden .. Maar er waren ook mensen rond hem dat duidelijk niet goed voor hem. Ik hoop dat zijn gezin kan tot op de bodem van deze verschrikkelijke tragedie.

  33. ejay5131 Said,

    kan iemand na de ambulance link met de sudio, thanks!

  34. ejay5131 Said,

    Ahggh, Audio (darn toetsenbord)

  35. Sosh Said,

    Om Ejay5131

    De laatste repetitie was een definitieve rehearsel. Dus alles is getest voor een laatste keer. Ook de verlichting, een audio-video.

    Maar als je het vergelijkt de 'laatste' foto's naar de 'laatste' repetitie video, het lijkt alsof de foto's photoshopped. Ze zijn kleurrijk, er lijken honingbij effecten meer actief in de rug en de voorgrond dan op de video. Misschien dat was de reden voor de vertraging bij het vrijgeven van thes foto's en video's.

  36. MissC Said,

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    Deze man kan echt wel een deel van dit alles. Misschien is de "Michael" die werd gehaast naar het ziekenhuis? Ik bedoel, hij lijkt op de huid van de ene op de ambulance en we weten Mike is heel licht, veel bleke en hij zou nooit meer bleke indien niet ademen of stervende.

    Ook, een paar uur geleden Daily Mail publiceerde dit http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-vermoord-I-vilt-start.html maar ik doe ' niet weten wanneer we moeten rekening LaToyas woord zo serieus.

    Ik ben blij dat ik ben niet de enige die op deze, hopelijk op een dag (en binnenkort) de waarheid komt uit. Het altijd doet.

  37. JC.LOVES.MJ Said,

    i dont denk dat hij zou injecteren zichzelf zien als hij haatte naalden en medicijnen helemaal verwarrend: S

  38. mjfan Said,

    Ik vond het zeer merkwaardig dat hij te beschikken over een drugsprobleem, maar dat niet blijkt op het fysieke. Als hij had een drugsprobleem, dat had al een tijdje, dan zou hebben getoond op het fysieke. De enige manier zou het niet hebben aangetoond, is als iemand fudged dingen hem vallen, zodat de tour kan gaan ... of ... hij was niet aan de drugs.

    Nu, geen enkele twijfel is hij verslaafd aan pijn medicatie voor. Hij gaf toe zo veel in een televisie-clip in 1993 tijdens de eerste reeks aantijgingen.

    Ik vind het ook heel interessant dat de verzekering zou hem, indien hij overleden aan een overdosis drugs, maar niet uit natuurlijke oorzaken. Dat is heel vreemd.

    Als hij had drugs in zijn systeem wanneer ze verricht de fysieke zij niet zouden verzekeren hem voor drugs overdosis. Verzekeringsmaatschappijen proberen te krijgen van de verzekering van alles dat is "een reeds bestaande."

    Maar ik zou denken dat de fysieke worden doorberekend, vermeerderd met de bepaling dat de verzekering zou betalen voor een overdosis drugs, kijkt naar me als een moord plot, geen valse dood.

  39. idontknow Said,

    Ik weet niet of ik geloof dat MJ leeft - maar dood of levend, is er iets heel vreemd en mysterieus rond zijn dood. Waarom zijn alle verslagen tegenstrijdige? Waarom doen we niet weten waar het lichaam is goed nu? Waarom is de arts weigeren samen te werken? Kortom, wat is er aan de hand?

  40. wilkesxgurl Said,

    Ik vond dit stoppen intresting omdat ze zei dat het lichaam werd papier wit http://www.youtube.com/watch?v=sMGcJFCmnCg

  41. michaeljacksonnotdead Said,

    het is nog steeds als een nep dood voor mij - geen moord.

    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

    Michael werd besteed aan 'sterven' - niet te doen de concerten.

  42. MyBelovedMJ Said,

    Neem geen woorden voor Latoyas goed. Ik bedoel kijk naar wat ze zei tegen de confference waar ze sprak, zei ze: Michael altijd gezegd familie 1e en 2e fans. Hij kijkt elke singel een van jullie nu, en hij houdt van u allen hartelijk. DOH! Waarom praten over hem in aanwezigheid zin. Im blij dat ze is niet mijn zus, want als ik het nodig om nep me eigen dood, ze zou schroef die up. Aparrently lol

  43. wishful09 Said,

    onzorgvuldig,

    Im bepaalde indien Michael heeft vervalst zijn overlijden (wat ik geloof) zullen we weten wat de waarheid al snel de vraag of de geplande of niet. Michael doesnt lijkt het type om te voorkomen dat deze een geheim. Hij zou willen onthult, Im guessing. Ik bedoel het is geniaal. Zo niet hem, iemand gaat glijden en de waarheid zal komen. We hoeven alleen maar te wachten en te zien!

  44. Andrea Said,

    Misschien nu Latoya zegt dat hij was' vermoord 'om de slip-up ze op de Nokia-centrum! Haha.

    Eerlijk, ik heb geen idee! Deze mensen beter hun verhalen rechtdoor totdat er meer mensen beginnen te speculeren!

  45. loveandpeace Said,

    Dus gisteren begonnen beschuldigingen ontstaan over Jimi Hendrix wordt 'vermoord' door zijn manager voor verzekeringen geld. Hij werd gedwongen om pillen en verdrinken zich met wijn. Dit alles lijkt te kennen. Ik vraag me af waarom het zo lang voor ze te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd met hem.

  46. loveandpeace Said,

    Dit is zo duidelijk. AEG huurde de arts om de fysieke, Dr Tohme (Me Too?) Dit heeft kunnen gemakkelijk was voor hem te passeren, zelfs als hij was in slechte vorm. Hoe meer duidelijk zou dat zijn geweest, iemand had om van zijn betaald uit voor deze 'vliegende kleuren' resultaten. Vergeet Dr.Murray, misschien is hij het krom arts

  47. melia8383 Said,

    Ik vond dit op een website ....
    Jackson's zus zegt dat hij overleed in arts bed

    Londen, 12 juli: Michael Jackson overleden niet in zijn eigen slaapkamer als eerste gemeld, maar op het bed in de kamer van zijn arts, Dr Conrad Murray, in de hal, naar gelang van de zanger laat zuster.

    'Ik weet niet precies wat er gebeurd is, of hij hem zuurstof, maar Michael kwam in het bed. De arts probeerde hem CPR (reanimatie voor hartstilstand) op het bed, 'Nieuws van de Wereld genoteerd haar als vanzelf.

    La Toya geprobeerd verhoor Murray toen ze aankwamen op het UCLA ziekenhuis waar de koning van de Pop was genomen.

    Ze zei: 'Parijs was in tranen en zei tegen me,' Er is dr. Murray. Hij is de beste cardioloog in de wereld, hoe kan dit gebeuren met papa? "

    'Ik zei tegen hem:' Vertel me wat er gebeurd is? " Maar hij was vaag en gewoon gezegd: "Hij is gewoon niet maken." Ik was niet tevreden met dit antwoord, maar je moet wel oppassen als de kinderen waren er. Ik voelde me raar en niet rechts.

    "Dit was de enige man die wist wat er op, maar hij was niet me te vertellen. En toen hij verdween, 'voegde ze.

    - ANI

  48. loveandpeace Said,

    Check out de opmerkingen over 'arts' ingehuurd voor Michael de fysieke.

    http://www.ratemds.com/filecache/doctor-ratings.jsp?did=5348

    "Verschrikkelijk! ramp! erger! onbeleefd! groot ego! arrogant! "

    I'm sure the good comments are probably from him and his staff.

    I clicked medical board record, and no profiles matched, what is this guy? Leonardo DiCaprio in catch me if you can?

    Is this the right doctor.

    Is he Dr.Jack F. Tohme or really just Dr.Tohme Tohme.

    Apparently he goes by Jack and Jacques. Are you kidding me?

  49. wilkesxgurl Said,

    I am wondering how tmz got pictures of the neverland raid and cant get a copy of the proscription printout from the drug store if anybody can explain this to me please do so

  50. MyBelovedMJ Said,

    TMZ is een slechte tv-station. Maar ik vroeg me af. We weten nu al dat de "geest" in Neverland, een schaduw. Nou ik zou graag willen weten wie die schaduw was, want als je kijkt naar het over en weer, de schaduw heeft lang haar, en hij kijkt graag het is krullend, net als Michael `s. Gelieve te stoppen als ik me goed te gek lol. IM JUST zeggen.

  51. mjlives Said,

    waarom niet een van zijn gezinsleden michael verdedigen tegen deze aantijgingen drugs? je zou verwachten dat ze te boos met de media voor corruptie hun broer / zoon beeld, zelfs in de dood, maar misschien willen mensen denken dat hij overdosed na alle bizarre verzekering zou uitkeren big time als de toxicologie rapporten blijkt hij deed en toch ze krijgen niets als overleden aan een eenvoudige hartaanval

  52. bghoppy Said,

    Heeft iemand gezien een kopie van dit 'beleid'? NEE Waarom is iemand bereid om te geloven Lloyds of London zou eigenlijk schrijven van een dergelijk beleid? Geen dekking voor de natuurlijke dood, maar een overdosis is ok? Er is nooit
    en nooit zal een beleid zoals dit!
    Fysiek bewijs is de enige waarheid die u kunt vertrouwen. Foto's en video's, en heresay bewijzen niets.

  53. dynamiet Said,

    Heeft iemand dit zien latoya zei dat ze zullen onthullen van de namen van MJ moordenaars als de politie dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/88853/jacko-s-killers-named/

  54. dynamiet Said,

    Heeft iemand dit zien latoya zei dat ze zullen onthullen van de namen van MJ moordenaars als de politie dont http://www.dailystar.co.uk/news/view/888853/jacko-s-killers-named/

  55. Andrea Said,

    die link werkt niet voor mij om wat voor reden! hij zegt dat de pagina niet gevonden kan worden. een ander om die fout?

  56. dynamiet Said,

    jammer dat de tweede link is verkeerd de eerste 1 is juist

  57. mjlives Said,

    dynamiet dat artikel lijkt te zijn genomen vaststelling wow bijna als latoya's worden monddood

  58. melia8383 Said,

    Ok iedereen vond ik een liedje, het is echt Crazy onuitgebrachte uit Michiael Jackson, Hij praat over hoe hij de "planning" zijn ontsnapping uit het "systeem" en "druk" heeft hij een plaats te vinden om te verbergen weg. (Dat is wat hij zegt in het nummer) de naam van de song is Xscape (ja, het is eigenlijk gespeld die manier.
    Als hij vervalst zijn dood, hij is weg van de druk, hij heeft te verlaten zijn kinderen achter, als hij niet wil dat mensen weten dat hij "dood"). Als de kinderen is met zijn gezin, hij zal altijd zien. Latoya zei hij niet wil doen de 50 laat zien, dat is waarschijnlijk de reden waarom het was een Impersonator in de O2-conferentie! Het was hem te repeteren in de video, indien hij de planning van zijn weg, hij heeft om samen te werken, nietwaar? AEG verzekerd voor "overdosis"? WAAROM?

  59. Andrea Said,

    eerste link werkt niet voor mij gekomen! Ik ben het eens met mjlives. Het lijkt Latoya wordt het zwijgen opgelegd.

  60. melia8383 Said,

    Ik bedoel, als hij wil dat mensen weten zijn dood

  61. dynamiet Said,

    Dat is vreemd de eerste 1 werkt voor mij, toch zijn op de dailystar.co.uk indien u wilt check it out

  62. supermom75 Said,

    ok hier is het ding is met latoyas verklaring is ze een keer zei hij 2 miljoen in zijn woning en juwelen verdwenen en dit was over enkele uren na zijn dood komen latoya en Janet ging in het huis na zijn dood voordat zij het zoeken en ze beter hun verhalen rechte omdat Jermaine zei dat hij was het dichtst hij zijn rug bot Hmmmm en ik ben nog steeds bezig met het vinden van deze pagina vond ik vroeger man, dit zegt de meisjes van het lichaam zag de eerste en dat jernaine en zijn vrouw kwam na en alleen thgirls zag hem hij zei dat hij bracht de kinderen naar hun vader en dan zegt latoya deed kom op man

  63. dynamiet Said,

    Waarom is het dat latoya en Joe Jackson denk dat hij werd vermoord en de rest van de familie hebben gezegd niets, Janet is erg rustig, omdat ze appered op de awards show, ik leerde was hij dichter met Janet en niet latoya?

  64. melia8383 Said,

    yeah ik altijd dacht dat hij de kast om Janet?

  65. dynamiet Said,

    Ik heb nooit graag latoya ze altijd leek afdwalend en voor zichzelf, theres iets over haar thats uitgeschakeld brengen mij

  66. mjlives Said,

    ware Michael was het dichtst bij Janet van alle broers en zussen en ze heeft geen woord gezegd
    Ook als iemand was zijn "ruggengraat" Het was Katherine niet Jermaine zoals hij verklaarde op de Memorial maar om eerlijk te zijn misschien alleen maar gezegd dat hij, omdat hij voelde dichtbij mike op het moment

    dynamiet die website is nu actief en ik lees wat latoya gezegd, blijkbaar gelooft ze iemand of eerder een groep mensen samen te vermoorden michael om geld .. het is mogelijk. AEG misschien had hem vermoord omdat hij weigerde om de 50 concerten, en ze wist dat zijn administratie de verkoop zou gaan door het dak na zijn dood (die ze hebben)
    heeft iemand beschouwd hoewel dat misschien latoya opzettelijke misleiding van het publiek, zodat mensen zullen denken dat hij werd vermoord en dus zeker dood, en zou stoppen met vraagtekens bij de mogelijkheid dat hij vervalst zijn dood? Dit kan een andere manier om mensen uit de buurt van de waarheid en de meer gegevens die afkomstig zijn uit deze zogenaamde moord het minder waarschijnlijk zullen de mensen van mening zijn dood een hoax. Ook vind ik het zeer verdacht dat vals spel werd uitgesloten vrijwel onmiddellijk en nu weken later wordt gekeken naar het opnieuw. ofwel het is nooit uit te sluiten en iemand lag of ze probeert te gooien ons uit het parcours
    hou deze site btw de commentaren zijn irritant te houden met al admin misschien kun je ze beter organiseren

  67. dynamiet Said,

    Ik denk dat ze misschien wel proberen te gooien ons af met de hele moord ding,
    indien hij werd vermoord Ik hoop dat de drijflaag die hem doodde rotten in de gevangenis voor haar, maar ik geloof nog steeds in mijn hart dat hes leeft.

  68. supermom75 Said,

    check this out de plot dikker
    http://www.tmz.com/2009/07/03/lloyds-of-london-overdose-clause/

  69. supermom75 Said,

    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/aegs-concert-insurance-covered-drug-overdose_20789.aspx

  70. supermom75 Said,

    http://www.stuff.co.nz/entertainment/celebrities/2563323/Jackson-insurance-covers-overdose

  71. supermom75 Said,

    kijken naar deze AEG zei zij hebben betaald, maar ze deden niet voor zijn dienst
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8146395.stm

  72. supermom75 Said,

    see this is really a sad case look at all the changed stories now
    http://www.examiner.com/x-12767-US-Headlines-Examiner~y2009m7d12-Michael-Jackson-Contradiction-and-confusion-regarding-his-life-and-final-days

  73. dynamiet Said,

    I found this interesting family issues with his brothers tells a close friend of MJ weird situations he describes,
    http://www.hollyscoop.com/michael-jackson/michael-jacksons-close-friend-reveals-all_20861.aspx

  74. supermom75 Said,

    wich one is michael lol i mean come on too many impersonators
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson.htm
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson2.htm
    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson3.htm
    http://findarticles.com/p/articles/mi_m1355/is_n20_v92/ai_19847139/

  75. supermom75 Said,

    @dynamite i knew i just knew it and ty you for finding this thank you

  76. He.is.alive Said,

    These MJ impersonators are great looking and the resemblance they bear to our dear absent friend seems to be right on target, wow ! I liked them all … only, how well can they “Moonwalk” ???

  77. dynamiet Said,

    lol they are so many doubles im starting 2 forget what michael looked like

  78. admin Said,

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  79. loveandpeace Said,

    To me they look nothing like Michael, possibly E'Casanova and Carlo Riley the most. Well anyway, one his impersonators hasn't logged onto his myspace since June 25. myspace.com/benjjackson. Though he does not exactly resemble Michael, it just makes me wonder.

  80. charliechaplin Said,

    =Michael Jackson's comeback tour. As a condition of performing the O2 Concerts, Michael Jackson was required to pass a five-hour medical exam.=

    Maybe MJ passed the medical exams because it was originally for 10 shows. He may have been declared physically FIT for 10 shows BUT NOT for 50!!!

    Make Sense?

  81. ejay5131 Said,

    Hey admins/ another really helpful feature would be to categorize the photos and videos that YOU post so we can find them easier when people make comments on them, sometimes I spend alot of time looking for them.

  82. Little Susie 01 Said,

    the images of michael where in the back it says THIS IS IT.. why doesnt it show in hes rehersal video? isnt it the same place? lol ppl are so blind to see that this picture was photoshopped

  83. MyBelovedMJ Said,

    Supermom75. It is so obvious that NONE of them is Mike, But thank you for posting, it just shows us “ONCE# again, something is worng lol. How many imposters did he need?

  84. YouRockMyWorld Said,

    Don't know if you guys seen it…Aperantly this video was uploaded 6 monthes ago…Same reason of the “death”… Was a hoax then…Could be a hoax now…

    http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  85. Goldie Said,

    this is all to weird?

  86. emmie Said,

    goldie
    do you have anymore news on the next door neighbour??

Krabbelen

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash