Nyheter

26 juni 2009
av admin

Michael Jackson har tatt Paramedics

25 juni 2009

Historien var hyppig oppdatert med opplysninger om tidspunktet for 9-11 samtale, samt et bilde antas å være at Jackson ankommer sykehuset via ambulanse.

4:30 pm EST - TMZ.com innlegg: "Vi har nettopp lært Michael Jackson ble tatt med ambulanse til et sykehus i Los Angeles ... og vi sa det var CARDIAC arrest og at paramedics administeres HLR i ambulanse ... og det er ser dårlig. Han ble hentet på hans hjem rundt 20 minutter siden (4:10 pm EST) - vi fortalt sin mor er på vei til å besøke ham. "

5:06 pm EST - The Los Angeles Times posts en kort historie rapporterer at Jackson hadde blitt tatt til sykehuset. Rundt denne tiden, TMZ allerede hadde snakket med medlemmer av Jackson familie, inkludert hans far, Joe Jackson, som fortalte dem at han ikke gjør godt. "

5:20 pm EST - TMZ rapporter på sin hjemmeside at Michael Jackson var død i 50, rapporterer at kilder fortalte dem Jackson var død da paramedics ankom hans h ome, og at scenen ved sykehuset var "absolutt kaos" når Jackson ankom med folk skrek "du har for å redde ham!"

6:15 pm EST - The Los Angeles Times oppdaterer elektronisk utgave for å kunngjøre at sangeren ble erklært død ved UCLA Medical Centre. Femten minutter senere, TMZ hadde snakket til en sorg-rammet Tito Jackson som fortalte nettsiden hadde han angrer om ikke å ha snakket med sin bror i en stund. "

6:30 pm EST - TMZ innlegg et bilde av moren Katherine Jackson kommer til sykehuset.

7:49 pm EST - The Los Angeles Times posts en nyhetsartikkel om Jackson død som inneholder sitater fra folk samlet seg utenfor sykehuset, ingen av disse var medlemmer av sanger direkte familien.

26 juni 2009

Politiet starter etterforskning til Michael Jackson død følgende rapporter som politiker kan ha dødd av et medikament overdose.

Utlysningen er laget som et post mortem undersøkelser skal gjennomføres for å fastslå årsaken til Jackson død, selv om det kan være uker før toksikologi rapporter avslører om han hadde narkotika i kroppen.

Los Angeles Police Department søker å finne lege av Michael Jackson, som tilsynelatende flyktet scenen etter at Michael Jackson collpased. Politiet var svært ivrige til spørsmålet Dr. Conrad Murray etter impounding sin bil fra Jackson hjem torsdag kveld.

Informasjon som Dr. Murray har utøvet en injeksjon av Demerol, narkotiske smerte medisin som brukes for behandling av moderat til alvorlig smerte, til Michael Jackson rett før han døde, gnister ryktene at legen ga Jackson en overdose.

27 juni 2009

Politiet endelig finne personlige lege av Michael Jackson, Dr. Conrad Murray som ble sagt å være til stede på tidspunktet for hans død og som også beskyldt for å ha administrert HLR mens Michael Jackson kroppen lå på hans seng. De begynner å stille spørsmål til lege i forhold til ubesvarte spørsmål som omgir Jackson døde.

Familie-utgivelsen en erklæring om at de er "fornøyd" med de mangelfulle resultatene av obdusere gitt av Los Angeles Coroner og kunngjøre at de ønsker å ha et sekund obdusere utføres på Michael Jacksons Body.

Det er annonsert at forvaring av Michael Jacksons barn ville sannsynligvis kommer til å Katherine Jackson, hans mor, derimot, Debbie Rowe, barnas mor hadde også uttrykt et ønske om å få forvaring.

28 juni 2009

Politiet slipper en uttalelse som viser at de er satisifed at Dr. Conrad Murray, som påstås å ha vært til stede under Michael Jackson siste øyeblikk, var ikke involvert i singer død og at han ikke mistenkte.

Michael Jackson far, Joe Jackson, deltok på BET Awards i Los Angeles og virket overraskende rolig og greit. På spørsmål om hvordan han føler seg i lys av de siste hendelsene han svarte at han var "feeling good". Kommentarene av Joe Jackson er en kontrast til den rørende og følelsesladet tale holdt av Janet Jackson under tildelingen at night.

Slow motion opptakene av Michael Jackson kroppen i et helikopter på vei til LA County likhuset er relesed, som viser hva som synes å være hans kropp 'sittende opp "som helikopter lifts av og beveger seg bort.

Kommentarer (23)

23 Svar å "Nyheter"

 1. SriMathe sier:

  nyheter, underholdning, voksen temaer eller bare generelle emner. Keep up the good work.

 2. Maria sier:

  RIP Michael Jackson! Du vil kanskje? bli borte, men du vil aldri bli glemt!

 3. perfumeflower sier:

  Da jeg så bilde av Michael i ambulansen, det første som slo meg var fargen på hans hud? Jeg er også sikker på at hans nese er en annen form. Jeg la også merke til at denne personen hadde mye mer "fett" til ansiktet hans. Michael hadde en slankere ansiktet. Jeg kan bare se inn i ting som ikke er der, men ingenting legger opp.

 4. quesarasara sier:

  Okay, jeg bare tenkt å si dette fordi I'ma helsetjenester profesjonell og som alle legitimasjonsbeskrivelser jeg har. HLR utføres i midten av breastbone, dette ser ut som den er nærmere den collarbone. Når du gjør HLR må du være om et tommers unna oppover fra xyphoid prosessen (litt skarpe punkt der ribbeina kommer til et kryss.) Jeg bare si, at HLR ikke ser til høyre. Det er helt opp til kragen ben. Og hvis han var "skallet" som Quincy sagt, hvorfor er det så mye hår? Og hans hud ser måten fatter deretter oppfattet i tidligere bilder.

  Også eventuelle CARDIOLOGIST ville vite (spesielt en cardiologist hvis noen lege i det hele tatt) at HLR kan bare perfomed på en hard overflate, ikke seng!

  Dessuten, hvorfor i helvete er det begravelse proceedings på plass? Dette er Michael Jackson for å gråte høyt!

  Lou Ferrigno sa det best i sin lite intervju på at LA morning show.

  Jeg liker hvordan ifølge enkelte barna er "great, spille og ha det gøy på Katherine hus'. Hva skjer med det? Hvorfor er noen kunne annonsere at disse barna har "moro"?

  Også der er Macaulay Culkin? Hvorfor har han ikke gjort en uttalelse ennå? Han var svært nær Michael, selv testified for ham i molestation retten. Hva skjer?

 5. Mimi sier:

  ok si hvis han gjorde var ville han gå Felles han som kjent over hele kloden var ville han gå

 6. wishful09 sier:

  Det ironiske er at Michael Jackson er så unikt ser at noen kan utgi seg for ham.

 7. Cutiesinger1976 sier:

  Det er vanskelig å se om dette er eller isnt Michael, noe om hans ansikt som Fuller, som kan være fordi det er en puste maske over ansiktet hans skyve eventuelle fett han har i sitt møte for å gi illusjon at hans ansikt ser Fuller muligens? Som for HLR, jeg kan ikke kommentere det som jeg ikke vet noe om det. Jeg har vært på dette nettstedet og scoured masse puss historier om dette og jeg vet ikke hva du mener! Jeg ville så glad for Michael å fortsatt være i live og se alt dette skjer, selv om jeg ville være godt irritert at han gjorde dette for oss fans, men jeg forstår hvorfor han måtte gjøre det også. Videoen av kroppen i helikopter, det er klart noen i helikopteret justere kroppen så langt jeg kan se.

  Alt dette hoax drama som skjedde da Elvis og Jim Morrison døde så det var uunngåelig ville skje med Michael siden han er slik en viktig figur i så mange liv i løpet av årene.

  Jeg vil bare gjerne vite hvor i helvete hans fans var da han var i live! Det tar ham til å dø (angivelig) før vi tar ham tilbake i våre hjerter! Det er ingen truer ett ord enn "du dont vite hva du har før du har mistet den"!

  Michael hvis du er død Gud velsigne dere mine kjære, svak sjel, og hvis du er i live Jeg forstår at du måtte gjøre dette, og jeg håper du finner fred nå, fordi du fortjener en pause.

  Jeg elsker deg Michael alltid og evig.

  Marianne xoxoxoxoxo

 8. Mimi sier:

  Michael Jackson dødsattesten kan du kan du se på det og fortell meg hva du synes ASAP

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 sier:

  Hei,

  Jeg har sett på de Death Cert, hva er galt med det? Dødsårsak, Utsatt? Hva betyr det? Jeg royally forvirret!

  The Memorial brøt hjertet mitt i går, men jeg fortsatt holdt tenkning var han selv på at casket? Han var problem se det på TV selv, i det minste håper jeg han! Jeg vil at han skal fortsatt være i live, jeg ønsker ikke at han skal være død, det er for trist!

  Og hvis han fortsatt er i live, tror du hans familie kjenner og alle artister og folk som leser tributes til ham kjenner og de er alle med på det, eller synes du bare hans nære familieenheten vet? Jeg tviler på alle som bidro til minne ville vet, som, kom igjen! Far hentet mye!

 10. Baldrick sier:

  Ordet "defeered" betyr forsinket. Så jeg tror den såkalte HLR skal ha holdt ham i live til han nådde sykehuset

 11. Mimi sier:

  Familien hans ville vite, men vet en annen, for eksempel hvis hea var død tror du virkelig at familien hans vil ta kisten og kroppen init for skyld viftene eller artist som noen av dem werent det for ham Wen han trengte dem. men var ville han gå og hvor, når og hvorfor har hans barn tatt masker av, pluss det ENT ingen bevis på kroppen tilsynelatende de begravde ham før de gikk til minnesmerke.

 12. Kim sier:

  Til mange ting peker til den faktisk er en stor stor spøk, og Michael Jackson er fortsatt i live,
  Et annet spørsmål jeg har derfor ikke noen bruke, Automated eksterne defibrillators (AED) at nesten alle lå rescuer å bringe banebrytende teknologi for å ofre for CARDIAC arrest. Disse enhetene levere nok energi til å tilbakestille en quivering hjerte og la den til å slå normalt. Brukes med HLR, en AED kan gi støt nødvendig å virkelig redde et liv.
  Også hvis du ser på bilde av Michael Jackson får HLR, hvorfor er maska ikke over munnen og nesen.
  En annen ting jeg vil peke på, jeg så et aktuelt klipp, jeg vet ikke med TV-nyheter stasjon var det, om Michael Jackson overføre ved sykehuset til helikopteret, og kroppen form under den hvite ark sett helt annerledes på båren, som kroppen kommer helikopteret blitt overført til hjørner van. Jeg har vært å finne klippet, men hadde ingen hell så langt.
  Også der var Liza Marie Presley, Jeg trodde hun ville ha slått opp til memorial Service.

 13. flower sier:

  nei jeg også gjøre belive MJ er død for mange ting er bare ikke rett, og dvs ikke ham på 02 og ikke ham i ambulansen nei nei nei og deres er noen ppl i denne hoax, alle i håp er at han kan komme unna med dette og leve i fred, men det så trist at han måtte gjøre dette, sist gang tror jeg publikum virkelig sett MJ er opptakene fra kramper sentrum MJ vi elsker deg og vi forstår men bryte mitt hjerte mer og mer ech dag

 14. flower sier:

  beklager at skal ha sagt ikke død

 15. ejay5131 sier:

  Hvorfor var Jacksons fullstendig involvert med TMZ.com at dagen? Og hvordan kunne TMZ være den første til å vite om noen andre, de rapporterte det som det andre. Jeg tror det var Jermaine som sa han hørte Michael hadde dødd på radioen og måtte ringe sin mor for å bekrefte det. Kom igjen ... du hørte det på radioen?? Ingen FRA MJ Mansion kalt Jackson familien?? Noe lukter "hoax" y

 16. supermom75 sier:

  Jeg er enig med eJay

 17. bexuk sier:

  Ikke bare var tmz.com den første til å bryte historie, selv før Jermiane hadde utstedt erklæringen sier MJ var død, men helt siden den dagen de har tatt ledelsen i historien gikk vanlige historien oppdateringer på Mj død saga som er deretter å bli tatt opp og re-postet i Storbritannia media.

 18. Juicypefkos sier:

  ganske interessant teori der ... veldig hemmelighetsfullhet,,

 19. bghoppy sier:

  På Larry King's Inside Neverland, Jermain sa Larry King han hørte om MJ når CNN reporter ringte ham.
  Og jeg har lest som TMZ tok sin historie fra en rapport på logget tjue minutter før på et nettsted som navn kan jeg ikke huske (det hadde nummeret seventeeen i navnet). Hva tid er de på telefonen med 911? Jeg har også lest mennesker i Europa var høre rapporter om hans død, selv tidligere, fra før 911-anrop.

 20. Nylà sier:

  ok jus sier MJ er ikke død er ikke døde, og det hele er en spøk for hvilken grunn, betyr det at familien er med på det også?? selv etter at de følelsesmessige uttalelse fra Jermain og Janet? også datter MJ? Er barna ikke grieving slik fordi de vet at faren er egentlig ikke døde. Selv om det er noe bevis på at MJ er levende, er det også noen forhold som tilsier han er død. Foreløpig søster La Toya hevder han ble murderd og sier samtidig med sin "død" han var ensom. Hva jeg ikke får, er at hvis du vet at noen som et søsken eller en venn, noen du virkelig bryr deg om er å skade så hvorfor skulle du ikke være der for dem og opphold true dem. Samt kjendiser som Mariah Carey, som har dukket opp til minne de wern't bare finter, noen av hans familiemedlemmer Wer også. Den eneste slektningen som jeg tror oppholdt true til MJ var jermain.
  Også kan jeg bare si at hvis MJ gjorde dø så hvorfor wouldnt Jermain gjøre sitt ytterste for å gjøre at han hadde en islamsk begravelse? dette ikke gir mening. ville du gjøre noe du eventuelt kan for å sørge for at noen ble begravet den rette veien i islam selv om du ikke kjenner dem slik.
  Som for MJ kroppen? har noen sett den? Kan barna si hvordan han så på den tiden, om han hadde lenge eller skulder-lenght håret hans hud tone, fettet på hus ansiktet. Kan noen huske at og sannferdig gi et svar som ville fornuftig. De sier at øvelse opptaket var ikke dette fra et par timer før han døde, men ble fra flere år siden. MJ håret var annerledes. Så noen lyver

 21. Samantha sier:

  Hva får jeg mest er at Hvorfor de vises på nyhetene Katherine Michaels mor, dra til sykehuset?

 22. Dragen sier:

  gjorde alle merke så vel, at bildet i ambulanse caravan .... at Theres en annen merkelig thig?

  Jeg har som pic foran meg i en større størrelse.
  på pannen u se over nesen avslutte en stor arterien .... selv om holder av nesten døde denne wouldnt være så stor, dersom det skulle være Michael.

  og når u ta titt på michael i aksjon, er han ikke selv har en slik atery ... ...

 23. LadyVain sier:

  Jeg tror at nesen som mange ser som forskjellige grunn av skygger fanget i bilde og av at han hadde alle disse maskinene er koblet til munnen.
  For eksempel, ser jeg ansiktet hans all uttrykke sinne på at bildet i ambulanse, men jeg tror hver enkelt en av oss har sine egne synspunkt.
  Dessverre er det ingen å bekrefte om vi feil eller høyre ...

Avreise en Svar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.