Michael Jackson Hoax Death

Onko King of Pop todella kuollut?

Kesä-26-09

Ajankohtaista

Posted by admin

Michael Jackson tekee ensihoitajat

Kesäkuu 25th 2009

Tarina oli usein päivitetään tiedot ajankohdasta, 9-11 puhelun, sekä kuvan uskotaan olevan, että Jackson saapuvat sairaalaan kautta ambulanssia.

4:30 pm EST - TMZ.com virkaa: "Olemme juuri oppinut Michael Jackson on otettu sairaankuljetus on sairaalassa Los Angeles ... ja me sanottiin, se oli sydämen pysähtyminen ja että ensihoitajat hallinnoi CPR että sairaankuljetus ... ja se on HAKU huono. Hän oli piristyi kotonaan noin 20 minuuttia sitten (4:10 pm EST) - emme kertoi hänen äitinsä on tapa käydä häntä. "

5:06 pm EST - Los Angeles Times virkaa lyhyt tarina raportointia, että Jackson oli otettu sairaalaan. Noin tällä kertaa TMZ oli jo puhunut jäsenten Jackson perheelle, myös hänen isänsä, Joe Jackson, joka kertoi niistä ", hän ei ole hyvin."

5:20 pm EST - TMZ kertomuksia verkkosivuillaan, että Michael Jackson oli kuollut 50, raportointi, että lähteistä heille Jackson oli kuollut, kun ensihoitajat saapuivat hänen h width=300 ome ja että kohtaus on sairaalassa oli "ehdoton kaaos", kun Jackson saapui, ihmisten huutaa "sinulla on pelastaa hänet!"

6:15 pm EST - Los Angeles Times päivittää online-painos ilmoittaa, että laulaja oli julistettu kuolleeksi on UCLA Medical Centre. Viisitoista minuuttia myöhemmin, TMZ oli Keskusteltuani suru rasittaman Tito Jackson joka kertoi verkkosivuilla hän oli pahoillaan siitä, ettei se ole puhunut hänen veljensä "vähään aikaan."

6:30 pm EST - TMZ lähettää kuvan äiti Katherine Jackson saapuvat sairaalaan.

7:49 pm EST - The Los Angeles Times virkaa uutisjutun noin Jackson kuolema, joka sisältää lainauksia ihmiset kokoontuivat ulkopuolella sairaalan, yksikään heistä jäsenet laulaja suoraan perheeseen.

Kesäkuun 26. 2009

Poliisi käynnistää tutkimuksen Michael Jackson kuoleman seuraavat raportit että laulaja voisi olla kuoli lääkkeen yliannostukseen.

Ilmoitus on tehtävä, että post mortem-tarkastus on määrä suorittaa syyn selvittämiseksi Jackson kuolemasta, vaikka se voisi olla viikkoa ennen toksikologia raportit paljastavat, onko hän ollut huumeiden hänen elin.

The Los Angeles poliisi pyrkii löytämään tohtori Michael Jackson, joka ilmeisesti paenneet kohtauksen jälkeen Michael Jackson collpased. Poliisi oli erittäin halukas kysymys Dr. Conrad Murray jälkeen impounding hänen autonsa Jacksonin kotiin torstai-iltana.

Tieto siitä, että Dr. Murray voi olla hallinnollisesti pääomaa Demerol, huume kipu lääkettä käytetään hoitamaan kohtalainen tai vaikea kipu, että Michael Jackson juuri ennen kuin hän kuoli aikaan huhuja, että lääkäri antoi Jackson yliannostukseen.

Kesäkuu 27th 2009

Poliisi lopulta paikantaa henkilökohtaisen lääkärin ja Michael Jackson, Dr. Conrad Murray, joka oli sanonut olla läsnä, kun hänen kuolemaansa ja joka on myös väitetty ovat hallinnoineet CPR kun Michael Jackson kehon antaa hänen sänkyyn. He kyseenalaistavat lääkärin huomioon kysymykset, jotka ympäröivät Jackson kuolemasta.

Perhe release maininta siitä, että he ovat tyytymättömiä kanssa tuloksia on Ruumiinavauspöydät antaa Los Angeles kuolemansyyntutkija ja ilmoittaa, että he haluavat olla toinen ruumiinavaus suoritetaan Michael Jacksons Body.

Se on ilmoittanut, että huoltajuus Michael Jacksons lapset todennäköisesti menee Katherine Jackson, hänen äitinsä kuitenkin, Debbie Rowe, että lasten äiti oli myös ilmaissut halunsa saada huoltoa.

Kesäkuu 28th 2009

Poliisi release ilmoitus, että ne ovat satisifed että tohtori Conrad Murray, joka on väitetty olleen läsnä Michael Jackson viimeinen hetki, ei ollut mukana laulaja kuoleman ja että hän ei ole epäilty.

Michael Jackson isän, Joe Jackson, osallistui BET palkintoja Los Angeles ja näytti yllättävän rauhallinen ja rento. Kun kysyttiin, kuinka hän oli tunne, kun otetaan huomioon viimeaikaiset tapahtumat, hän vastasi, että hän oli "tunne hyvä". Kommentit Joe Jackson ovat täysin ristiriidassa sen kanssa, että koskettavaa ja emotionaalinen puheessa, jonka Janet Jackson aikana palkinnot että yöllä.

Hidastettu kuvamateriaalia Michael Jackson: n elin helikopterin, niinkuin LA County ruumishuone on relesed, joka osoittaa, mikä näyttää olevan hänen ruumiinsa "Istunto asti", kuten helikopterin nostot pois ja siirtyy pois.

 1. SriMathe Said,

  uutis-, viihde-, aikuis-aiheista tai vain yleisiä aiheita. Jatka hyvää työtä.

 2. Mary Said,

  RIP Michael Jackson! Saatat? on mennyt, mutta sinulla ei tule koskaan unohtaa!

 3. perfumeflower Said,

  Kun näin kuvan Michael, että sairaankuljetus, ensimmäinen asia, joka vaikutti minusta oli väri hänen iho? Olen myös varma, että hänen nenänsä on eri muoto. Olen myös huomannut, että tämä henkilö oli paljon enemmän "rasva" hänen kasvonsa. Michael oli ohuempi kasvot. Voin vain tutkii asioita, joita ei ole olemassa, mutta mitään ei lisää ylös.

 4. quesarasara Said,

  Okei, olen vain sanoa tämän, koska Olen terveydenhuollon ammatti-ja siinä kaikki valtakirjojen olen. CPR tehdään keskellä on rintaluu, tämä näyttää sen tarkemmin solisluu. Kun teet cpr sinun pitää olla noin tuuman päässä ylöspäin alkaen xyphoid prosessi (hieman terävä kohta, jossa kylkiluita päästä yli.) Olen vain sanomalla, CPR ei näytä oikealta. It's all saakka kaulus luuhun. Myös, jos hän oli "kalju", kuten Quincy sanoi, miksi on olemassa niin paljon hiuksia? Ja hänen iho näyttää tavalla fatter sitten suhtaudutaan ennen kuvia.

  Lisäksi kaikki cardiologist tietäisi (erityisesti kardiologi jos sellainen lääkäri ollenkaan) että CPR voidaan suorittavat on kova pinta, ei nukkumaan!

  Myös, miksi helvetissä eivät ole hautaaminen menettelyn paikka? Tämä on Michael Jackson on huutava ääneen!

  Lou Ferrigno sanoi sen parhaiten hänen vähän haastattelussa, että LA aamulla näyttää.

  Pidän myös siitä, miten mukaan jotkut lapset ovat "hyvin, pelata ja pitää hauskaa klo Katherine's House". What's up with that? Miksi joku ilmoittaa, että nämä lapset ovat ottaa "hauskaa"?

  Myös, missä on Macaulay Culkin? Miksi ei hän antoi julkilausuman vielä? Hän oli erittäin lähellä Michael, jopa todisti, että hän on kiusa oikeudenkäyntiä. What's up?

 5. Mimi Said,

  ok sanoa, jos hän oli hän mennä Määrittämätön hän kuten tiedetään koko planeetalla oli hän mene

 6. wishful09 Said,

  The ironista on, että Michael Jackson on niin ainutlaatuinen HAKU että kuka tahansa voisi teeskennellä olevansa hänelle.

 7. Cutiesinger1976 Said,

  On vaikea nähdä, jos tämä on tai isnt Michael, asia hänen kasvonsa on täydellisempi, että voisi olla, sillä on hengitysvaikeuksia peittää hänen kasvonsa työntöpalvelut rasvaa hän on hänen ylöspäin antaa illuusion siitä, että hänen kasvonsa näyttää täysipainoisempi mahdollisesti? Mitä CPR, en voi kommentoida, että I dont tiedä asiasta mitään. Olen ollut tässä sivustossa ja huuhdottu kuormien hoax tarinoita tästä ja en vain tiedä mitä uskoa! Haluaisin niin rakkaus Michael on edelleen elossa ja katsot kaikki tämä tapahtuu, mutta haluan olla hyvin vihainen, että hän teki tämän meille fanit mutta en ymmärrä, miksi hän olisi voinut tehdä sen myös. Video laitoksen helikopterin, joka on selvästi joku helikopterin mukautusmenettelystä elin niin pitkälle kuin voin nähdä.

  Kaikki tämä hoax draama tapahtui, kun Elvis ja Jim Morrison kuoli niin se oli väistämätöntä se tapahtuu Michael koska hän on ollut niin keskeinen hahmo niin monta elämää vuosien varrella.

  Haluaisin vain tietää, missä hitossa hänen fanit olivat, kun hän oli elossa! Se vie hänet kuolemaan (väitetään), ennen kuin otamme hänet takaisin sydämissämme! There's no totuudellisempi sanan puhunut kuin "te dont tiedä, mitä sinulla on, kunnes olet menettänyt sen!"

  Michael jos olet kuollut jumalan siunausta teille makea, lempeä sielu ja jos olet elossa Ymmärrän, että sinulla on ollut tähän ja toivon, että löydät nyt rauhaa, sillä te ansaitsette tauon.

  Rakastan sinua Michael aina ja ikuisesti.

  Marianne xoxoxoxoxo

 8. Mimi Said,

  Michael Jackson kuolintodistus Please Please katsoa sitä ja kertoa minulle, mitä mieltä olet ASAP

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 Said,

  Hei,

  Olen tutustunut kuoleman sert, mikä sitä vaivaa? Kuolemansyy, Laskennalliset? Mitä tämä tarkoittaa? Olen kuninkaallisesti sekoittaa!

  Tämä muistomerkki mursi sydämeni eilen, mutta olen edelleen pidettävä ajattelu hän edes, että ruumisarkku? Hän oli ongelmia katsomista televisiosta itse ainakin toivon, että hän oli! Haluan hänet vielä elossa, en halua että hän on kuollut, se on liian surullista!

  Ja jos hän on edelleen elossa, luulet hänen perheensä tiedä, ja kaikkia niitä, taiteilijoiden ja ihmiset, jotka lukevat kunnianosoituksia hänelle tietää ja ne kaikki olivat sitä tai luulet vain hänen lähisukulaisensa yksikkö tietää? Epäilen kaikkia ihmisiä, jotka ovat osallistuneet muistomerkki tietäisi, kuten, tule! Far haettu paljon!

 10. Baldrick Said,

  Sana "defeered" tarkoitetaan myöhässä. Joten arvata ns CPR olisi pitänyt hänet hengissä, kunnes hän pääsi sairaalasta

 11. Mimi Said,

  Hänen perheensä ei tiedä, mutta tiedä ketään muuta, on esimerkki jos hea oli todella kuollut Luuletteko hänen perheensä tuo arkun ja hänen elin init selvyyden vuoksi faneille tai artisti jonka jotkut niistä werent siellä hänelle wen hän tarvitsi heitä. mutta oli hän mennä ja miten, milloin ja miksi hänellä on lapsia ottanut naamarit pois, ja siellä ENT mitään todisteita hänen ruumiinsa ilmeisesti ne haudattiin häntä jo ennen kuin he menivät sen muistomerkki.

 12. Kim Said,

  Monet asiat viittaavat siihen on suuri big hoax, ja Michael Jackson on edelleen elossa,
  Toinen kysymykseni on, miksi ei kukaan käytä, automatisoidusta ulkoisen Defibrillaattorit (AED) mahdollistavat lähes minkä tahansa antaa pelastushenkilöstö saattaa huipputeknologian uhreille sydämen pysähtyminen. Nämä laitteet tuottaa riittävästi energiaa, jotta palauttanut värisevä sydän-ja anna sen syke normaalisti. Käytetään CPR, joka AED voi tarjota täristää tarpeen todella pelastaa elämä.
  Myös jos katsotte kuva Michael Jackson saada CPR, miksi se peittää ei hänen suu ja nenä.
  Toinen asia, jonka haluaisin huomauttaa näin uutiset leike, en tiedä, TV-uutisia asema oli noin Michael Jackson siirtämisestä sairaalaan sen Helicopter, ja ruumiin muoto mukaan valkoisen arkin näytti täysin eri annetun paarit, kuten elin tulevina on Helicopter on siirretty kulmat van. Olen yrittänyt löytää leikkeen, mutta ei ollut onnea niin pitkälle.
  Myös silloin, kun oli Liza Marie Presley, luulin, että hän olisi kääntynyt jopa että muistomerkki Service.

 13. kukka Said,

  no i myös belive mj on kuollut ja monet asiat ovat vain ole oikein, ja thats ei häntä 02 eikä hänelle, että sairaankuljetus ei ei ei ja niiden on muutamia ppl mukana tässä hoax, kaikki toivon on se, että hän voi saada pois ja elää rauhassa, mutta niin surullista, että hänen oli pakko tehdä tämän viimeisen kerran Mielestäni julkisen todella nähdä MJ on materiaalia siitä sinkilät keskus mj me rakastamme sinua niin paljon, ja ymmärrämme, mutta sen jakaminen sydäntäni enemmän ja ech päivä

 14. kukka Said,

  pahoillani siitä, että olisi pitänyt sanoa ei kuollut

 15. ejay5131 Said,

  Miksi olivat Jacksons täysin mukana TMZ.com että päivä? Ja miten TMZ on ensimmäinen tietää kenestäkään muusta, ne ilmoitetaan niin kuin tämä toinen. Minusta oli Jermaine joka sanoi hän kuuli Michael oli kuollut radion ja sitten oli soittaa äitinsä vahvista se. COME ON ... te kuulitte sen radion? Kukaan ei TIEDONANTO MJ MANSION kutsutaan JACKSON PERHE? Jotain hajuja "hoax" y

 16. supermom75 Said,

  Olen samaa mieltä ejay

 17. bexuk Said,

  Ei ollut ainoastaan tmz.com ensimmäinen tauko tarina, jopa ennen Jermiane oli antanut julkilausuman sanomalla MJ oli kuollut, mutta siitä lähtien, että he ovat ottaneet ohjat tarina, komennusjakson säännöllisesti tarina päivityksiä MJ kuolemaa tarina, jotka ovat sitten otetaan kyytiin ja uudelleen lähetetty Yhdistyneen kuningaskunnan tiedotusvälineissä.

 18. Juicypefkos Said,

  varsin mielenkiintoinen teoria siellä ... hyvin mysteeri,,,

 19. bghoppy Said,

  Käytössä Larry King's Inside Neverland, Jermain kertonut Larry King hän kuullut MJ kun CNN toimittaja kutsui häntä.
  Ja olen lukenut, että TMZ otti heidän tarinansa, joka raportoi kirjautunut kaksikymmentä minuuttia ennen sivustossa jotka nimi en muista (se oli määrä seventeeen sen nimissä). Mihin aikaan ne koskevat puhelinta 911? Olen myös lukenut ihmiset Euroopassa olivat kuulo kertomukset kuolemaansa jo aikaisemmin, ennen sen 911 puheluun.

 20. nyla Said,

  ok jus sanoa MJ ei ole kuollut ei ole kuollut, ja koko asia on hoax varten kumpi syy, tarkoittaako tämä, että perhe on siihen liian? jälkeenkin emotionaalinen julkilausuman Jermain ja Janet? myös tytär MJ? Ovatko lapsesi ei grieving sellaisenaan, koska ne tietävät, että heidän isänsä ei ole oikeastaan kuollut. Vaikka on jonkin verran näyttöä siitä, että MJ on elossa, on olemassa myös muutamia tekijöitä, jotka osoittavat, hän on kuollut. Tällä hetkellä hänen sisarensa La Toya väittää, hän oli murderd ja sanoo, kun hänen "kuolema", hän oli yksinäinen. Mitä i don't get on, että jos tiedät, että joku kuin sisarus tai ystävä, joku todella välitä vahingoittaa niin miksi ei sinulla on siellä niitä ja pysyä uskollisena niitä. Sekä kuuluisuuksia, kuten Mariah Carey, jotka menivät jopa, että muistomerkki ne wern't ainoa väärennöksistä, joitakin hänen perheenjäsentensä wer liikaa. Ainoa sisarus, joka mielestäni on lykännyt true MJ oli Jermain.
  Myös Voinko vain sanoa, että jos MJ ei kuole niin miksi wouldnt Jermain tekemään kaikkensa parasta varmistaa, että hän oli islamilainen hautaaminen? tämä ei ole mitään järkeä. voit tehdä mitään, mitä mahdollisesti voidaan varmistaa joku oli haudattu oikealla tavalla islamin vaikka et tiedä niitä sellaisina.
  Mitä MJ ruumis? Onko kukaan huomannut, että? Voiko lapset sanoa miten hän näytti tuolloin, onko hän oli pitkä tai olka-lenght hiukset, hänen ihon sävy, rasva on hus kasvot. Voiko kukaan muistaa, että ja totuudenmukaisesti antamaan vastaus, että olisi järkevää. He sanovat, että harjoitus materiaalia ei ollut, että pari tuntia ennen kuin hän kuoli, mutta oli jo vuosia sitten. MJ hiukset oli erilainen. Niin joku valehtelee

 21. Samantha Said,

  Mikä saa minut eniten se, että Miksi ne näkyvät uutiset Katherine Michaels äiti, menee sairaalaan?

 22. lohikäärme Said,

  eivät kaikki huomanneet myös, että kuva on sairaankuljetus asuntovaunun .... että Theres toinen outo thig?

  Olen että pic edessäni isossa koossa.
  hänen otsa u ks. yli nenän loppuun iso valtimo .... vaikka haluamallesi lähes kuollut, tämä wouldnt olla niin suuri, jos se olisi michael.

  ja kun u ryhtyä tarkastelemaan michael toiminnassa, hän doesnt edes tällaisen atery ... ...

 23. LadyVain Said,

  Uskon, että nenä, että monet ihmiset pitävät eri aihetta, jonka varjot pyydetty kuvan ja se, että hän oli kaikkien näiden koneiden yhteydessä hänen suuhunsa.
  Esimerkiksi näen hänen kasvonsa kaikki ilmaista vihaa, että kuva on ambulanssia, mutta luulisin jokaisen yksi meistä on oma näkökulmasta.
  Surullista kyllä, ei kukaan vahvistaa, jos olemme väärässä tai oikeassa ...

 24. emmie Said,

  kaikki im sanoa on, että toivon, että hän on yhä elossa ja terveenä, ja toivon, että korkeakoulujen resting.i dont ajatella hän halua, että ihmiset yrittää löytää häntä, jos hän on alive.i usko, että hän tulee takaisin, kun hän on hyvä, ja valmis .. niin i sitä mieltä, että hän on vain nauttia hänen musiikkinsa ja pitää hänen muistokseen elossa

 25. emmie Said,

  im pitää hänen muistokseen elossa bygoin että 02 tasolla ja vain muistaa hänelle monia muita ... 22 heinäkuu I WÜD on nähdä hänet konsertti
  loveu michael

 26. mjfan Said,

  Okei Haluan vain sanoa, mielestäni se on todella outoa, että Katherine Jackson oli ostoksia tavoite joukko retkeilyvälineet päivä sen jälkeen, kun hänen poikansa kuoli. Näin videon siitä. Nyt i "m ei sanota, että tarkoittaa MJ on elossa. Olen vain sano, mitä äidin plunks alas joukko rahasta Kohdista päivänä sen jälkeen, kun hänen lapsi kuolee ostaa nippu retkeilyvälineet.

  Millä maailmankaikkeus on se, että normaali toiminta?

 27. emmie Said,

  mayb hän vain haluaa pitää mielestä normaalia, että lapset vuoksi, sen ei tule olla hyvä any1, jos hän vain istuu noin itkua koko päivän. ihmiset ovat monella tavalla 2 mourn.she nyt, että hän on vastuussa, että lapset hän on 2 surra toisin. sen normaalia.
  vaikka michale on elossa hän teki sen, koska hän haluaa olla jätetä yksin, mutta ihmiset ovat silti yrittää nähdä, jos hän on elossa ja yrittää löytää hänelle antaa hänen levätä

 28. Jessie Dai Said,

  Uskon, että Michael on elossa!

 29. artisticflare Said,

  Toivon todella, Michael Jacksoni on elossa ja onnellinen! Love you soooo much! 1

 30. Shauna Said,

  Haluan uskoa, Michael on yhä elossa, mutta joskus minulla on epäilykseni. Olen samaa mieltä ppl että sanoi muistomerkki näytti väärennös. Olen ollut huutava enemmän kuin hänen perheensä ja i eivät edes tunne häntä. On liian paljon meneillään ja tarinoita pitää muuttumassa. Tämä kaveri on o2 lehdistötilaisuus ei ollut Michael. Hän ei ollut kovin vakuuttava. Michael kävelylenkkejä viehkeästi ja eräänlainen glides huoneen toisella puolella, että kaveri stomped ja oli humped yli ja katseli sekoittaa koko ajan. Michael oli ujo ja että mies toimi tärkeilevä. En tiedä mitä ajatella. Ehkä hän on Heaven ja katson alas meille juuri nyt.
  Jos Michael on yhä elossa, hän ei halua olla löydetty. Katso kaikkea hän ei vain saada normaaliin elämään. Toivon, että hän on vielä elossa ja lopulta saada joitakin rauhaa. Olen aina rakastanut Michael ja olen aina.

 31. MjFerdina22 Said,

  Ensinnäkin, minulla ei ole aavistustakaan mitä uskoa vai ei. Mutta yksi asia, jonka voin sanoa varmasti, että koko kuollut asia on hyvin outoa. Mitä Olen huomannut, enkä tiedä, jos on enemmän, mutta miksi media niin haluaa confince kaikille, että hän on kuollut? Sitten haluaisin tehdä ilmoitus hänen sairaankuljetus valokuvan, ja imposter Lontoossa, Jos tarkastelemme tarkemmin imposter näet vein hänen otsa, jos näyttää hyvältä näet että Samoin on henkilö, sairaankuljetus, joka olettaa on MJ, ja mitä olen nähnyt siitä MJ hän ei ollut siitä, että vein, mitä mieltä olette?

 32. Miltä tuntuu Said,

  hhmmm

 33. Miltä tuntuu Said,

  niin mitä uutta? Onko kukaan kuullut mitään lisää uutisia ja i tarkoita mitään uusia uutisia?

 34. shell12 Said,

  Michael on kuollut, se on hänelle annetun gurney.I kieltäytyä belive hän laittoi fanit ja lasten kautta kaikki tämä kipu, peole tappavat itsensä Jumalan tähden.

Lisää kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.

Teema tarjoaa: Wordpress Theme - ensimmäisen Cash