Nieuws

Juni 26th, 2009
door admin

Michael Jackson genomen door paramedici

25 juni 2009

Het verhaal werd frequent bijgewerkt met details over de timing van de oproep 9.11, evenals een foto van mening te zijn dat van Jackson arriveert bij het ziekenhuis via ambulance.

4:30 pm EST - TMZ.com posten: "We hebben net vernomen Michael Jackson werd genomen door de ambulance naar een ziekenhuis in Los Angeles ... en we horen het was een hartstilstand en dat paramedici toegediend CPR in de ambulance ... en het is zoek slecht. Hij werd opgepakt in zijn huis in ongeveer 20 minuten geleden (4:10 pm EST) - we vertelde zijn moeder is op de weg om hem te bezoeken. "

5:06 pm EST - De Los Angeles Times posten een kort verhaal melden dat Jackson had genomen naar het ziekenhuis. Rond deze tijd, TMZ reeds gesproken met leden van Jackson's familie, waaronder zijn vader, Joe Jackson, die hen vertelde "hij is niet goed."

5:20 pm EST - TMZ verslagen op zijn website dat Michael Jackson was dood op 50, rapportage bronnen vertelde dat ze dood was toen Jackson paramedici aangekomen op zijn h ome, en dat de scène in het ziekenhuis was "absolute chaos" als Jackson arriveerde, met mensen schreeuwen "je moet hem redden!"

6:15 pm EST - De Los Angeles Times updates zijn online uitgave te kunnen aankondigen dat de zanger werd uitgesproken dood op het UCLA Medisch Centrum. Vijftien minuten later, TMZ had gesproken met een verdriet geteisterde Tito Jackson, die vertelde de website had hij betreurt het niet over gesproken met zijn broer in een tijdje. "

6:30 pm EST - TMZ posten van een foto van de moeder Katherine Jackson arriveert in het ziekenhuis.

7:49 pm EST - De Los Angeles Times posten een nieuws verhaal over Jackson's dood met quotes van mensen verzameld buiten het ziekenhuis, geen van allen lid waren van de zanger van de directe familie.

26 juni 2009

Politie start een onderzoek naar de dood van Michael Jackson na berichten dat de zanger zou zijn overleden aan een overdosis drugs.

De aankondiging wordt gedaan dat een post-mortem-onderzoek zal worden uitgevoerd om te bepalen wat de oorzaak van de dood van Jackson, maar het kan weken voor toxicologie rapporten blijkt of hij had drugs in zijn lichaam.

De politie van Los Angeles is op zoek naar de dokter van Michael Jackson, die schijnbaar vluchtte de scène na Michael Jackson collpased. Politie was zeer angstig naar vraag dr. Conrad Murray na impounding zijn auto uit Jackson thuis donderdagavond.

Informatie die dr. Murray kan hebben toegediend een injectie van Demerol, verdovende pijn geneeskunde gebruikt voor de behandeling van matige tot ernstige pijn, tot Michael Jackson net voordat hij stierf, vonkend geruchten dat de arts gaf Jackson een overdosis.

27 juni 2009

Politie zoekt eindelijk de persoonlijke arts van Michael Jackson, Dr Conrad Murray die zei aanwezig te zijn op het tijdstip van zijn overlijden en die ook zou hebben toegediend CPR terwijl Michael Jackson's lichaam lag op zijn bed. Beginnen ze vraagtekens bij de arts met betrekking tot de onbeantwoorde vragen rond de dood van Jackson.

The Family vrijlating een verklaring dat ze 'tevreden' met de povere resultaten van de autopsie van de Los Angeles Lijkschouwer en kondigen aan dat ze willen hebben van een tweede autopsie uitgevoerd op Michael Jacksons orgaan.

Het is bekend dat het gezag van Michael Jacksons kinderen zou waarschijnlijk gaan Katherine Jackson, zijn moeder, echter, Debbie Rowe, de kinderen de moeder had ook wens te winnen bewaring.

28 juni 2009

Politie vrijlating een verklaring waaruit blijkt dat zij satisifed dat Dr Conrad Murray, die beweerde te zijn aanwezig tijdens Michael Jackson's laatste momenten, niet betrokken was bij de zanger is overleden en dat hij geen verdachte.

Michael Jackson's vader, Joe Jackson, woonden de BET Awards in Los Angeles en verscheen verrassend rustig en koel. Toen hem werd gevraagd hoe hij het gevoel in het licht van de recente gebeurtenissen antwoordde hij dat hij was' goed gevoel '. De opmerkingen van Joe Jackson is een complete tegenstelling tot de aan te raken en emotionele toespraak gegeven door Janet Jackson tijdens de prijsuitreiking die avond.

Slow motion beelden van Michael Jackson's lichaam in een helikopter op weg naar de LA County Lijkenhuis is relesed, waaruit blijkt wat lijkt te zijn lichaam 'zitten' als de helikopter liften uit en beweegt weg.

Reacties (23)

23 Reacties op "Nieuws"

 1. SriMathe Says:

  nieuws, amusement, volwassen onderwerpen of gewoon algemene onderwerpen. Keep up the good work.

 2. Maria Says:

  RIP Michael Jackson! U kan? worden gegaan, maar je zal nooit vergeten!

 3. perfumeflower Says:

  Toen ik zag de foto van Michael in de ambulance, het eerste wat me opviel is de kleur van zijn huid? Ik ben ook zeker van zijn neus is een andere vorm. Ik heb ook gemerkt dat deze persoon had veel meer 'vet' in zijn gezicht. Michael had een slanker gezicht. Ik kan alleen maar kijken naar dingen die er niet zijn, maar voegt niets op.

 4. quesarasara Says:

  Oke, ik ben net gaan zeggen, want ik ben een behandelaar en dat is allemaal de geloofsbrieven ik heb. CPR wordt uitgevoerd in het midden van het borstbeen, dit ziet er uit als het is dichter bij het sleutelbeen. Wanneer u cpr u op ongeveer een centimeter afstand van de opwaartse xyphoid proces (een beetje scherpe punt waar je ribben komen tot een kruis.) Ik ben gewoon te zeggen, de cpr kijkt niet goed. Het is allemaal de weg naar de kraag bot. Ook als hij was' kale 'als Quincy zei, waarom is er zoveel haar? En zijn huid ziet er manier dikker dan waargenomen in eerdere opnamen.

  Ook een cardioloog zou weten (met name een cardioloog als elke arts op alle) dat CPR kan alleen worden perfomed op een hard oppervlak, NIET het bed!

  Ook, waarom in godsnaam zijn er niet begraven procedure in de plaats? Dit is Michael Jackson voor schreeuwt luid!

  Lou Ferrigno zei het beste in zijn kleine interview op dat LA ochtend show.

  Ik ook graag hoe volgens sommigen de kinderen zijn 'grote, spelen en plezier maken op Katherine's huis'. What's up met dat? Waarom is iemand aankondigen dat deze kinderen zijn onder 'fun'?

  Ook, waar is Macaulay Culkin? Waarom heeft hij een verklaring nog niet? Hij was zeer dicht bij Michael, zelfs getuigde voor hem in de molestering proces. What's up?

 5. Mimi Says:

  ok zeggen als hij deed was zou hij gaan gemeenschappelijke hij bekend als de hele planeet waren zou hij gaan

 6. wishful09 Says:

  Het ironische is dat Michael Jackson is zo uniek dat iedereen op zoek kan zich voor te doen als hem.

 7. Cutiesinger1976 Says:

  Het is moeilijk om te zien of dit is of isnt Michael, het ding over zijn gezicht wordt voller, dat kon gewoon omdat er een ademhaling masker over zijn gezicht duwen elk vet hij heeft in zijn ogen te zien geven de illusie dat zijn gezicht kijkt voller mogelijk? Als voor de CPR, ik kan geen commentaar geven op dat wat ik dont know anything about it. Ik heb op deze site en ontvet ladingen hoax verhalen over dit en ik weet niet wat te geloven! Ik zou zo de liefde voor Michael nog steeds in leven en het kijken naar dit allemaal gebeurt, maar ik zou ook boos dat hij deed dit voor ons de fans maar ik begrijp waarom hij zou moeten doen ook. De video van het lichaam in de helikopter, dat is duidelijk iemand in de helikopter tot aanpassing van het lichaam voor zover ik kan zien.

  Al deze hoax drama gebeurde toen Elvis en Jim Morrison overleden is het onvermijdelijk dat zou gebeuren met Michael sinds hij is een sleutelfiguur in zoveel leven in de loop der jaren.

  Ik wil alleen weten waar de hel zijn fans waren toen hij nog leefde! Het duurt hem te sterven (vermeende) voordat we hem weer in ons hart! Er is geen beter woord gesproken dan, "je niet weet wat je hebt tot je hebt verloren!"

  Michael als u dode god bless you mijn zoete, zachte ziel en als je leeft Ik begrijp dat je moest doen en ik hoop dat je nu rust vinden, want je verdient een pauze.

  Ik hou van je Michael altijd en eeuwig.

  Marianne xoxoxoxoxo

 8. Mimi Says:

  Michael Jackson overlijdensakte please please kijken en vertel me wat je denkt ASAP

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 Says:

  Hoi,

  Ik heb gekeken naar de Death Cert, wat is er mis mee? Oorzaak van overlijden, Uitgestelde? Wat betekent dat? Ik ben koninklijk verward!

  De memorial brak mijn hart gisteren, maar ik denk nog steeds bewaard was hij zelfs in dat kistje? Hij was waarschijnlijk kijken op tv zelf, althans ik hoop dat hij was! Ik wil dat hij nog in leven, ik wil niet hem te doden, het is te triest!

  En als hij nog leeft, denk je dat zijn familie kennen en al die kunstenaars en mensen die lezen eerbetoon aan hem kennen en ze zijn allemaal op het of denk je dat alleen zijn naaste familie-eenheid weten? Ik betwijfel of alle mensen die hebben bijgedragen aan het gedenkteken zou weten, graag, kom op! Verre opgehaald much!

 10. Baldrick Says:

  Het woord "defeered" betekent vertraagd. Dus ik denk dat de zogenaamde CPR moeten hield hem in leven, totdat hij bij het ziekenhuis

 11. Mimi Says:

  Zijn familie zou weten, maar weet een ander, voor een voorbeeld als HEA was echt dood denkt u echt dat zijn familie zal de kist met zijn lichaam init omwille van de fans of artiest die sommige van hen werent er voor hem Wen hij nodig hen. maar zou hij verder gaan en hoe, wanneer en waarom heeft zijn kinderen die de maskers af, plus ent er geen bewijs van zijn lichaam blijkbaar ze begraven hem voordat ze zelfs naar de Memorial.

 12. Kim Says:

  Te veel dingen wijzen op het feit is een grote hoax, en Michael Jackson nog in leven is,
  Ik heb een andere vraag waarom niet iedereen gebruik, automatische externe defibrillatoren (AED) het mogelijk maken vrijwel elke lay redder om geavanceerde technologie aan slachtoffers van een hartstilstand. Deze apparaten leveren voldoende energie om een beving hart en laat hem te verslaan normaal. Gebruikt met reanimeren, een AED kan de schok nodig zijn om werkelijk een leven redden.
  Ook als je kijkt naar de foto van Michael Jackson krijgt CPR, waarom is het masker niet over zijn mond en neus.
  Een ander ding dat ik wil onderstrepen, zag ik een fragment nieuws, ik weet niet met TV news station was, over Michael Jackson overdracht aan het ziekenhuis naar de helikopter, en de Body shape in het kader van het witte vel keek heel anders over de brancard, als het lichaam komst van de helikopter is overgebracht naar de hoeken van. Ik was op zoek naar de clip, maar had geen geluk tot nu toe.
  Ook waar was Liza Marie Presley, ik dacht dat ze zou hebben tot de herdenking.

 13. bloem zegt:

  Nee, ik ook doen BELIVE MJ dood is voor veel dingen zijn gewoon niet goed, en dat is niet van hem op 02 en niet van hem in de ambulance nee nee nee en hun zijn een paar ppl op deze hoax, alles wat ik hoop is dat hij kan krijgen weg met deze en leven in vrede, maar zijn zo triest dat hij dit te doen, de laatste keer dat ik denk dat het publiek echt gezien MJ is de beelden van de nietjes centrum mj we love you so much, en wij begrijpen maar het breekt mijn hart meer en meer ech dag

 14. bloem zegt:

  jammer dat zou hebben gezegd niet dood

 15. ejay5131 Says:

  Waarom werden de Jacksons volledig betrokken bij TMZ.com die dag? En hoe kan TMZ is de eerste om te weten over iemand anders, zij gemeld dat zij als tweede. Volgens mij was Jermaine die zei dat hij gehoord Michael gestorven was op de radio en daarna moest de oproep van zijn moeder om het te bevestigen. COME ON ... je hoorde het op de radio? Niemand van de MJ MANSION NOEMEN JACKSON GEZIN? Iets ruikt "hoax" y

 16. supermom75 Says:

  Ik ben het eens met ejay

 17. bexuk Says:

  Niet alleen werd tmz.com de eerste om het verhaal, zelfs voordat Jermiane hadden afgegeven verklaring zegt MJ dood was, maar sinds die dag hebben de leiding genomen in het verhaal, detachering regelmatige updates verhaal over de dood Mj saga die Vervolgens wordt in beslag genomen en opnieuw geplaatst in de Britse media.

 18. Juicypefkos Says:

  heel interessante theorie er ... heel mysterie,,,

 19. bghoppy Says:

  Op Larry King's Inside Neverland, Jermain vertelde Larry King hoorde hij over MJ wanneer een CNN-verslaggever noemde hem.
  En ik heb gelezen dat TMZ heeft hun verhaal uit een verslag op ingelogd twintig minuten voor op een site die de naam ik niet kan herinneren (het was het aantal seventeeen in de naam). Hoe laat zijn ze aan de telefoon met 911? Ik heb ook mensen in Europa waren gehoord verslagen van zijn overlijden zelfs eerder, van vóór de 911 bellen.

 20. nyla Says:

  ok jus zeggen MJ is niet dood is niet dood en het hele ding is een hoax om welke reden dan ook, heeft dit betekenen dat het gezin zijn er ook? zelfs na de emotionele verklaring van Jermain en Janet? Ook de dochter van MJ? Zijn de kinderen niet rouwende als zodanig, omdat ze weten dat hun vader is niet echt dood. Hoewel er enige aanwijzingen dat MJ leeft, zijn er ook een aantal factoren die aangeven dat hij dood is. Op dit moment zijn zus La Toya beweert hij murderd en zegt op het moment van zijn 'dood' was hij eenzaam. Wat krijg ik niet, is dat als je weet dat iemand als een broer of vriend, iemand die je echt zorgen over maak, is kwetsen dan waarom zou je er voor hen en blijf trouw aan hen. Evenals de beroemdheden zoals Mariah Carey, die zich tot aan het gedenkteken wern't zij de enige namaakproducten, enkele van zijn familieleden WER ook. De enige broer van wie ik denk bleef trouw aan MJ werd Jermain.
  Ook kan ik alleen maar zeggen dat als MJ deed sterven waarom wouldnt Jermain doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat hij een islamitische begraafplaats? dit niet zinvol. zou je doen wat je eventueel kan om ervoor te zorgen dat iemand werd begraven op de juiste manier in de islam, zelfs als u niet weet wat ze als zodanig.
  Wat MJ's lichaam? Heeft iemand dat gezien? Kunnen de kinderen zeggen hoe hij keek op dat moment, al had hij lang of schouder-lenght haar, zijn huid toon, het vet op hus gezicht. Kan iedereen zich herinneren dat waarheid en geeft een antwoord dat zou onzinnig. Ze zeggen dat de repetitie footage was niet dat van een paar uur voordat hij stierf, maar werd van een aantal jaren geleden. MJ haar was anders. Dus iemand liegt

 21. Samantha Says:

  Wat me het meest raakt, is dat, waarom hebben ze laten zien op het nieuws Katherine michaels moeder, naar het ziekenhuis?

 22. draak Says:

  deed al opgevallen zijn, dat de foto in de ambulance caravan .... dat theres een ander vreemd thig?

  Ik heb die foto voor me in een grotere maat.
  op zijn voorhoofd u zien op de neus einde een grote slagader .... zelfs als iemands bijna dood, dit wouldnt worden zo groot, als het zou Michael.

  en wanneer u nemen kijken michael in actie, hij doesnt zelfs een dergelijke atery ... ...

 23. LadyVain Says:

  Ik denk dat de neus dat veel mensen zien als verschillend wordt veroorzaakt door de schaduw, gevangen in de foto en door het feit dat hij al die machines aangesloten op zijn mond.
  Bijvoorbeeld, zie ik zijn gezicht al uiting woede in die foto in de ambulance, maar ik denk dat elk van ons heeft zijn eigen standpunt.
  Helaas, er is niemand om te bevestigen als we verkeerd of rechts ...

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.