Notícies

26 de juny, 2009
per admin

Michael Jackson adoptades per paramèdics

25 de juny de 2009

La història s'actualitza periòdicament amb els detalls sobre l'oportunitat de 9 .-11. la trucada, així com una imatge que creu que de Jackson arribar a l'hospital per ambulància.

4:30 pm EST - TMZ.com llocs: "Hem après Michael Jackson va ser portat en ambulància a un hospital de Los Angeles ... i ens va dir que era un aturada cardíaca i que administra CPR paramèdics a l'ambulància ... i és mirar malament. Va ser recollit a casa seva uns 20 minuts (4:10 pm hora de l'est) - ens diu la seva mare està en camí a visitar-lo. "

5:06 pm EST - Los Angeles Times llocs una breu història de presentació d'informes que Jackson s'havia traslladat a l'hospital. Al voltant d'aquest temps, TMZ ja havia parlat amb els membres de la família Jackson, inclòs el seu pare, Joe Jackson, qui els va dir que "ell no està fent bé".

5:20 pm EST - TMZ informes en el seu lloc web que Michael Jackson estava mort als 50 anys, fonts d'informació que els va dir Jackson estava mort quan els paramèdics van arribar a la seva h ome, i que l'escena a l'hospital era "caos absolut", quan Jackson va arribar, amb la gent cridant "que ha de salvar!"

6:15 pm EST - Los Angeles Times actualitza la seva edició en línia per anunciar que el cantant va ser declarat mort al Centre Mèdic de la UCLA. Quinze minuts més tard, TMZ havia parlat amb un dolor assolat per Tito Jackson, qui va dir a la pàgina web que havia lamenta de no haver parlat amb el seu germà "en un temps."

6:30 pm EST - TMZ llocs una foto de la mare Katherine Jackson arribar a l'hospital.

7:49 pm EST - Los Angeles Times llocs una notícia sobre la mort de Jackson, que conté cites de persones es van reunir fora de l'hospital, cap dels quals eren membres de la família directa del cantant.

26 de juny de 2009

Policia iniciar una investigació sobre la mort de Michael Jackson després dels informes de que el cantant podria haver mort d'una sobredosi de drogues.

L'anunci que es faci un examen post mortem s'haurà de dur a terme per determinar la causa de la mort de Jackson, encara que podria ser setmanes abans d'informes de toxicologia revelin si hi havia drogues en el seu cos.

El Departament de Policia de Los Angeles està buscant per a trobar el metge de Michael Jackson, que aparentment va fugir de l'escena després de Michael Jackson collpased. La policia estava molt ansiós a la Dra Conrad Murray després de embargar seu cotxe de la casa de Jackson la nit del dijous.

Informació que el Dr Murray pot haver administrat una injecció de Demerol, estupefaents dolor medicament per al tractament de dolor moderat a intens, a Michael Jackson abans de la seva mort, provocant rumors que el Doctor Jackson va donar una sobredosi.

27 de juny de 2009

Finalment la policia va localitzar el metge personal de Michael Jackson, el Dr Conrad Murray, qui es deia que estava present en el moment de la seva mort i que també hauria administrat CPR Michael Jackson mentre el cos va quedar estès al seu llit. Comencen els interrogatoris al metge pel que fa a les preguntes que envolten la mort de Jackson.

Alliberament de la Família una declaració de que estan "insatisfets" amb els resultats poc concloents de l'autòpsia donat pel metge forense de Los Angeles i anunciar que desitgen tenir una segona autòpsia realitzada en el Cos Michael Jacksons.

Es va anunciar que la detenció de Michael Jacksons nens més grans, es va a Katherine Jackson, la seva mare, però, Debbie Rowe, la mare dels nens també havien expressat el desig de guanyar la custòdia.

28 de juny de 2009

Alliberament de Policia una declaració que indiqui que estan satisfet de que el Dr Conrad Murray, qui es legui que han estat presents durant Michael Jackson's darrers moments, no ha participat en la mort del cantant i que ell no és un sospitós.

El pare de Michael Jackson, Joe Jackson, van assistir a la APOSTA de premis a Los Angeles i va aparèixer sorprenentment tranquil i fresc. Quan se li va preguntar com es sentia en vista dels recents esdeveniments, va respondre que ell era 'sentir-se bé'. Els comentaris de Joe Jackson és un complet contrast amb el commovedor i emocional discurs de Janet Jackson durant els premis aquella nit.

Càmera lenta les imatges de Michael Jackson en el cos d'un helicòpter en el camí cap a la Morgan del Comtat de Los Angeles és relés, que mostra el que sembla ser el seu cos "asseguda" com l'helicòpter s'enlaira i s'allunya.

Comentaris (27)

27 Respostes a "Notícies"

 1. SriMathe diu:
  de

  notícies, entreteniment, temes adults o temes generals. Mantenir el bon treball.

 2. María diu:

  RIP Michael Jackson! Vostè podria? s'ha anat, però mai serà oblidat!

 3. perfumeflower diu:

  Quan vaig veure la foto de Michael a l'ambulància, la primera cosa que em va ser el color de la seva pell? També estic segur del nas és una forma diferent. També em vaig adonar que aquesta persona tenia molt més "greix" a la seva cara. Michael tenia un rostre més prim. Jo podria estar buscant en coses que no existeixen, però res suma.

 4. quesarasara diu:
  de

  Bo, Vaig a dir això perquè sóc un professional de la salut i que totes les credencials que tinc. CPR es realitza en mig de l'estèrnum, aquest sembla que més a prop de la clavícula. Quan ho facis CPR ha de ser aproximadament una polzada de distància cap amunt de la xyphoid procés (una mica forta punt on les costelles a una creu.) Estic dient, la CPR no es veu bé. És tot el camí fins el collaret d'os. A més, si ell era "calb", com diu Quincy, per què hi ha tant de pèl? I la seva pell es veu més gros manera llavors percep en les imatges anteriors.

  A més, qualsevol Cardiòleg sabria (especialment si un cardiòleg qualsevol metge en absolut) que la RCP pot ser només va caracteritzar sobre una superfície dura, no la cama!

  També, per què diables no hi ha procediment en el lloc d'enterrament? Es tracta de Michael Jackson per posar a cridar!

  Lou Ferrigno diu que millor en la seva entrevista en què poc LA matutino.

  També m'agrada la forma d'acord amb alguns dels nens són "grans, jugar i divertir a la casa de Katherine». Què passa amb això? Per què és algú que es va anunciar que aquests nens estan tenint diversió?

  També, quan és Macaulay Culkin? Per què no va fer una declaració encara? Va ser molt a prop de Michael, per a ell, fins i tot va declarar en el judici d'abús sexual. Què passa?

 5. Mimi diu:

  si bé dir que es ho va fer ell li agrada anar comú coneguda a tot el planeta es va a anar

 6. wishful09 diu:

  La ironia és que Michael Jackson és tan únic aspecte que pretén que qualsevol persona podria ser ell.

 7. Cutiesinger1976 diu:

  És difícil saber si és o isnt Michael, la cosa sobre la seva cara és completa, que podria ser degut a que hi ha una màscara de respiració sobre la seva cara empenyent el greix que té en el seu front per donar la il lusió que el seu rostre es veu possiblement més completa? Pel que fa a la RCP, no puc comentar que com jo no sé res al respecte. He estat en aquest lloc i desgreixat càrregues d'històries sobre aquest engany i jo simplement no sap què creure! Jo per la qual cosa l'amor per Michael encara estar viu i veure tot això passa, encara que m'agradaria estar ben molest que ho va fer per a nosaltres els fans però entenc per què hauria de fer-ho també. El vídeo del cos en l'helicòpter, que és algú a l'helicòpter d'adaptació del cos com el que puc veure.

  Tot això va succeir quan engany drama Elvis i Jim Morrison va morir per la qual cosa era inevitable que succeeixi a Michael ja que ha estat una figura clau en la vida de moltes persones a través dels anys.

  Només vull saber on diables eren seus fans quan estava viu! Que el porta a morir (suposadament) abans de portar de nou en els nostres cors! No és cert que la paraula parlada ", vostè no sap el que té fins que ho hagis perdut"!

  Michael si està mort déu et beneeixi meva dolça, dolça ànima i si estan vius Tinc entès que vostè havia de fer això i espero que trobi la pau ja que et mereixes un descans.

  T'estimo Michael sempre i per sempre.

  Marianne xoxoxoxoxo

 8. Mimi diu:
  de

  Michael Jackson certificat de defunció, si us plau, si us plau miri i em digui el que pensa ASAP

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 diu:

  Hola,

  He estudiat la mort de certificats, el que li passa amb ella? Causa de la mort, diferits? Què significa això? Royally estic confós!

  La memòria del meu cor es va trencar ahir, però segueixo pensant es manté fins i tot en aquest taüt? Va ser probablement veient a la televisió si mateix, almenys espero que es! Vull que estigui viu encara, jo no vull estar mort, és massa trist!

  I si ell encara és viu, ¿creu vostè que la seva família i tots els que saben els artistes intèrprets o executants i les persones que llegeixen els homenatges que se li coneixen i estan tots en el mateix ni creu vostè que només prop de la seva unitat familiar sap? Dubto de totes les persones que han contribuït a conèixer el monument que, igual, anem! Exageració molt!

 10. Baldrick diu:

  La paraula "defeered" significa retard. Així que suposo que la trucada RCP hauria d'haver mantingut amb vida fins que va arribar a l'hospital

 11. Mimi diu:

  La seva família sap, però ningú sap, per exemple, si un HEA va ser realment mort el que realment pensa de la seva família que el taüt i el cos d'inici per la causa dels ventiladors o l'artista que alguns d'ells werent existeix per a ell wen que necessitava les. però es va a anar i com, quan i per què ha tingut els seus fills fora de les màscares, més diferents no hi ha proves que, segons sembla, el seu cos enterrat abans que fins i tot li va anar a la memòria.

 12. Kim diu:
  de

  Per moltes coses el fet que el punt és una gran broma, i Michael Jackson segueix viu,
  Tinc una altra pregunta per què no utilitzar a ningú, desfibril ladors externs automatitzats (AED) permeten establir gairebé qualsevol socorrista per la tecnologia d'avantguarda a les víctimes d'aturada cardíaca. Aquests dispositius de lliurar energia suficient per restablir un tremolor cor i li permeten batre normalment. Usat amb la RCP, DEA una sacsejada pot proporcionar la necessària per realment salvar una vida.
  També si ens fixem en la imatge de Michael Jackson obtenir CPR, per què no és la màscara sobre la seva boca i el nas.
  Una altra cosa que m'agradaria assenyalar, vaig veure un clip de notícies, no sé amb l'estació de televisió de notícies és, sobre transferència de Michael Jackson a l'Hospital a la d'helicòpters, i la forma del cos sota el llençol blanca semblava totalment diferent sobre la llitera, ja que l'arribada del cos d'helicòpters han transferit a les cantonades van. He estat intentant trobar el clip, però no va tenir sort fins ara.
  També quan es Liza Marie Presley, vaig pensar que hauria tornat a la memòria del Servei.

 13. flor diu:

  i no ho creuen també MJ ha mort a moltes coses no són tan bé, i això no li a 02 i no ell a l'ambulància i no no no són pocs els seus PPL en aquest engany, és tot espero que pugui obtenir acabar amb això i viure en pau, però la seva tan trist que havia de fer això, l'última vegada crec que el públic és realment vist MJ és el metratge de les grapes centre michaelpb els volem molt i som conscients de la seva ruptura, però el meu cor més Ech i més dies

 14. flor diu:

  sento que hauria d'haver dit no ha mort

 15. ejay5131 diu:

  Per què van ser els Jacksons totalment involucrat amb TMZ.com aquell dia? TMZ i com podria ser el primer en saber més de ningú, es va informar que com a segon. Crec que va ser Jermaine qui va dir haver Michael havia mort a la ràdio i, a continuació, va haver de trucar a la seva mare per a confirmar. Anem ... que ho va escoltar a la ràdio? NADIE DE LA MANSION MJ JACKSON LLAMA LA FAMÍLIA? Alguna cosa fa olor "engany" i

 16. supermom75 diu:

  Estic d'acord amb eJay

 17. bexuk diu:

  Tmz.com no només va ser el primer a trencar la història, fins i tot abans de Jermiane havia emès la declaració dient MJ estava mort, però des d'aquell dia han pres la iniciativa en la història, història de la publicació regular de notícies sobre la mort MJ nissaga que es a continuació, que es poden recollir i re-publicat al Regne Unit, els mitjans de comunicació.

 18. Juicypefkos diu:

  molt interessant la teoria hi ha misteri ... molt,,,

 19. bghoppy diu:

  On Larry King's Inside Neverland, Jermain va dir Larry King MJ sentit parlar d'ell quan un reporter de CNN li va cridar.
  I he llegit que es TMZ seva història a partir d'un informe en vint minuts abans d'iniciar sessió en un lloc que el nom de les quals no puc recordar (el nombre que havia seventeeen en el nom). A quina hora són al telèfon amb 911? També he llegit a Europa la gent es vista dels informes de la seva mort fins i tot abans, des del 911 abans de trucar.

 20. Nyla diu:

  MJ bé jus dir no és mort no està mort i tot és un engany perquè la raó, ¿significa això que la família es troben en el també? fins i tot després de l'emotiva declaració de Jermain i Janet? També la filla de MJ? Són els fills que no dol com a tal perquè saben que el seu pare no està realment mort. Encara que hi ha algunes proves que MJ és viu, també hi ha alguns factors que indiquen que ell és mort. En el moment de la seva germana La Toya reclamacions va ser murderd i diu en el moment de la seva "mort" va ser sol. El que no se és que si vostè sap que algú com un germà o amic, algú que realment importa és per què perjudicar vostè no ser-hi per a ells i romandre fidel a ells. Així com les celebritats com Mariah Carey que venien a la memòria que l'única wern't falsificacions, alguns dels membres de la seva família Wer massa. L'únic germà que crec que es va quedar fidel a MJ es Jermain.
  També puc dir que si MJ va fer morir per què wouldnt Jermain millor que faci tot el possible per assegurar-se que hi havia un enterrament islàmic? això no té sentit. de fer el que sigui possible per assegurar-se que algú va ser enterrat de la manera correcta en l'Islam, fins i tot si vostè no sap com a tal.
  MJ com per al cos? que ningú ha vist? Els nens poden dir com es veia en aquell moment, si hi havia o llarg espatlla-lenght cabell, el seu to de pell, el greix a la cara marit. Algú pot recordar que la veritat i donar una resposta que té sentit. Ells diuen que l'assaig no va ser metratge que, a partir d'un parell d'hores abans de la seva mort, però va ser des de fa diversos anys. MJ pèl era diferent. Així que algú està mentint

 21. Samantha diu:
  de

  El que més em arriba és que, Per què hi ha a les notícies Katherine Michaels mare, anar a l'hospital?

 22. dragon diu:

  va fer tot el que s'ha observat, a més, que la imatge en l'ambulància ... caravana. theres que un altre estrany thig?

  He de pic davant meu en una talla més gran.
  o en el seu front sobre el nas veure un gran final ... artèria. someones encara que gairebé morts, aquest wouldnt ser tan gran, si seria Michael.

  i quan prendre o ull a Michael en l'acció, ell doesnt fins i tot han dit atery ... ...

 23. LadyVain diu:

  Crec que el nas que moltes persones es veuen com diferents per causa de les ombres capturat a la foto i pel fet que ell tenia totes les màquines connectades a la boca.
  Per exemple, veig la cara tots els que expressen enuig en aquesta foto a la ambulància, però crec que cadascú de nosaltres té el seu propi punt de vista.
  Lamentablement, no hi ha un per confirmar si estem mal o bé ...

 24. Emmi diu:

  im tots diem és que espero que ell és viu i bé i espero que les institucions d'educació superior resting.i no crec que ell vol la gent a tractar de trobar-lo, si és alive.i creu que tornarà quan ell és bo i llest .. així que creu que només ha de gaudir de la seva música i mantenir la seva memòria viva

 25. Emmi diu:

  important mantenir la seva memòria viva bygoin a l'escena i 02 només amb recordar que molts altres ... 22 de juliol s'han wud i veure'l en concert
  Michael loveu

 26. mjfan diu:

  Bé només vull dir que crec que és veritablement estrany que Katherine Jackson va ser de compres en l'objectiu d'un munt d'equip de campament al dia següent del seu fill mort. Vaig veure el vídeo de la mateixa. Ara estic dient que no vol dir MJ és viu. Estic dient, ¿quina classe de mare plunks un munt de diners en efectiu a Meta el dia després que el seu fill mor a comprar un munt d'equip de càmping.

  En quin univers que és un comportament normal?

 27. Emmi diu:

  maybe ella només vol mantenir considera normal que els nens bé, no serà bo per any1 si només es troba al voltant de tot el dia plorant. les persones tenen moltes maneres 2 mourn.she ara que és responsable dels nens que ella té 2 plorar diferent. normal.
  Michal fins i tot si està viva ho va fer perquè ell vol que li deixin sol, però la gent encara estan tractant de veure si està viva i tractar de trobar-le permitirá descansar

Deixi una contestació

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.