Ειδήσεις

26η Ιουνίου, 2009
από admin

Σφάλμα βάσης δεδομένων WordPress: [Έχετε ένα λάθος στη σύνταξη SQL σας? Ελέγξτε το εγχειρίδιο που αντιστοιχεί στην έκδοση του διακομιστή MySQL σας για τη σωστή σύνταξη για χρήση κοντά''στη γραμμή 1]
SELECT ID, user_nicename FROM wp_mjdeathusers WHERE ID = ANY (SELECT user_id FROM wp_mjdeathusermeta WHERE meta_value IN ('a:1:{s:13:\"administrator\";b:1;}', 'a:1:{s:10:\"subscriber\";b:1;}', 'a:1:{s:6:\"author\";b:1;}', 'a:1:{s:6:\"editor\";b:1;}', 'a:1:{s:11:\"contributor\";b:1;}')) ORDER BY user_nicename LIMIT 0,


Warning: Division by zero in / home/content/39/4604939/html/mjhd/wp-content/plugins/wordpress-users/wp-users.php on line 111

[Σελίδα 1 από 0]

Michael Jackson που λαμβάνονται από τις παραϊατρικές

25 Ιουνίου 2009

Η ιστορία ήταν συχνά ενημερωθεί με λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα της πρόσκλησης 9-11, καθώς και μια εικόνα που θα πίστευε ότι του Τζάκσον που φθάνουν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

4:30 pm EST - TMZ.com θέσεις: "Μόλις έμαθα Michael Jackson ελήφθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο στο Λος Άντζελες ... και είμαστε είπε ήταν ότι η καρδιακή ανακοπή και παραϊατρικού CPR χορηγείται στο ασθενοφόρο ... και είναι αναζητούν κακό. Ήταν πήραν το σπίτι του σε περίπου 20 λεπτά νωρίτερα (4:10 pm EST) - είμαστε είπε η μητέρα του είναι στο δρόμο να τον επισκεφθεί. "

5:06 pm EST - Οι Los Angeles Times θέσεις σύντομη ιστορία αναφοράς Jackson ότι είχαν ληφθεί στο νοσοκομείο. Γύρω από αυτή τη φορά, TMZ είχε ήδη μιλήσει στα μέλη της οικογένειας του Τζάκσον, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα, Joe Jackson, ο οποίος τους είπε "δεν είναι σε καλή κατάσταση."

5:20 pm EST - TMZ εκθέσεις στην ιστοσελίδα της ότι Michael Jackson ήταν νεκρός στο 50, την αναφορά ότι οι πηγές τους είπε Jackson παραϊατρικού ήταν νεκρός όταν έφθασε στην ώρα του OME, και ότι η σκηνή στο νοσοκομείο ήταν "το απόλυτο χάος", όταν έφτασαν Τζάκσον, με τους ανθρώπους φωνάζοντας "έχετε να τον σώσει!"

6:15 μ.μ. EST - Οι Los Angeles Times ενημερώσεις την online έκδοση να ανακοινώσει ότι ο τραγουδιστής ήταν έντονη νεκροί στο UCLA Ιατρικό Κέντρο. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, TMZ είχε μιλήσει σε θλίψη πληγεί Tito Jackson, ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα που είχε με λύπη ότι δεν έχει μιλήσει με τον αδελφό του "σε λίγο."

6:30 pm EST - TMZ θέσεις μια φωτογραφία της μητέρας Katherine Jackson που φθάνουν στο νοσοκομείο.

7:49 pm EST - Οι Los Angeles Times θέσεις ειδήσεις ιστορία για τον θάνατο του Τζάκσον που περιέχει αποσπάσματα από τα άτομα που συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο, εκ των οποίων κανένα δεν ήταν μέλη της τραγουδίστριας της άμεσης οικογένειας.

26 Ιουνίου 2009

Αστυνομική ξεκινήσει μια έρευνα για το θάνατο του Michael Jackson ακόλουθες πληροφορίες ότι η τραγουδίστρια θα μπορούσε να πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση είναι ότι μετά τη σφαγή εξέταση θα πρέπει να διενεργούνται για να καθοριστεί η αιτία του θανάτου του Jackson, αν και θα μπορούσε να εβδομάδες πριν από την τοξικολογία εκθέσεις αποκαλύπτουν εάν είχε οποιαδήποτε ναρκωτικά στο σώμα του.

Το Λος Άντζελες Αστυνομικό Τμήμα ψάχνει να βρει το γιατρό του Michael Jackson, ο οποίος φαίνεται ότι εγκατέλειψαν τη σκηνή μετά Michael Jackson collpased. Η αστυνομία ήταν πολύ να ερώτηση Δρ Conrad Μάρεϊ μετά την κατάσχεση του αυτοκινήτου του από Jackson την Πέμπτη το βράδυ στο σπίτι.

Οι πληροφορίες που μπορεί να έχουν Δρ Murray χορηγείται μια ένεση Demerol, πόνος ναρκωτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της μέτριας έως έντονο πόνο, τον Michael Jackson, λίγο πριν πεθάνει, σπινθηρογόνου φήμες ότι ο γιατρός έδωσε Jackson υπερδοσολογίας.

27 Ιουνίου 2009

Η αστυνομία, τέλος, εντοπίστε το προσωπικό ιατρό του Michael Jackson, Δρ Conrad Murray, ο οποίος είχε πει να είναι παρόντες κατά τη στιγμή του θανάτου του και ο οποίος είναι επίσης φέρεται να έχει χορηγηθεί CPR Michael Jackson, ενώ το σώμα για να το κρεβάτι. Θα ξεκινήσω από το γιατρό ανάκριση σε σχέση με τα ερωτήματα που σχετίζονται με το θάνατο του Jackson.

Η απελευθέρωση Οικογένεια δήλωση ότι αυτοί είναι «δυσαρεστημένοι» με τα αμφίβολα αποτελέσματα της αυτοψίας που δόθηκαν από το Λος Άντζελες και ιατροδικαστής ανακοινώνει ότι επιθυμούν να έχουν μια δεύτερη αυτοψία που έγινε σε Michael Jacksons οργάνου.

Είναι ανακοίνωσε ότι την επιμέλεια του Μιχαήλ Jacksons παιδιά είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για την Katherine Jackson, η μητέρα του, όμως, Debbie Rowe, τα παιδιά που η μητέρα του είχε επίσης εκφράσει την επιθυμία να κερδίσει την επιμέλεια.

28 Ιουνίου 2009

Αστυνομική απελευθέρωση της δήλωσης που αναφέρει ότι είναι satisifed πως ο Δρ Κόνραντ Murray, ο οποίος φέρεται να ήταν παρών κατά τη διάρκεια του Michael Jackson τις τελευταίες στιγμές, δεν συμμετείχε στην τραγουδίστρια του θανάτου και ότι δεν είναι ύποπτος.

Michael Jackson του πατέρα του, Joe Jackson, παρακολούθησαν το BET Awards στο Los Angeles και φάνηκε να προκαλεί έκπληξη η ηρεμία και δροσιά. Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν αίσθηση λόγω των πρόσφατων γεγονότων απάντησε ότι ήταν "καλή αίσθηση». Τα σχόλια του Joe Jackson είναι σε πλήρη αντίθεση με την συγκινητική και συναισθηματική ομιλία που έδωσε κατά τη διάρκεια της Janet Jackson βραβεία εκείνο το βράδυ.

Αργή κίνηση το βίντεο του Michael Jackson το σώμα σε ένα ελικόπτερο στο δρόμο προς το LA County νεκροτομείο είναι relesed, η οποία δείχνει το τι φαίνεται να είναι το σώμα του "συνεδριάσεως μέχρι 'ως το ελικόπτερο από ανελκυστήρες και απομακρύνεται.

Παρατηρήσεις (19)

19 απαντήσεις σε "Νέα"

 1. SriMathe Λέει:
  μ.μ.

  ειδήσεις, την ψυχαγωγία, τα ενήλικα θέματα ή μόνο γενικά θέματα. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

 2. Mary Λέει:
  π.μ.

  RIP Michael Jackson! Ίσως; να φύγει, αλλά δεν θα σας ξεχάσει!

 3. perfumeflower Λέει:
  π.μ.

  Όταν είδα τη φωτογραφία του Μιχαήλ στο ασθενοφόρο, το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το χρώμα του δέρματος; Είμαι επίσης βέβαιος μύτη του είναι ένα διαφορετικό σχήμα. Επίσης, παρατήρησε ότι αυτό το άτομο είχε πολύ πιο "λιπαρά" για το πρόσωπό του. Michael είχε αντιμετωπίσει πιο αδύνατα. Θα ήθελα να απλώς να εξετάζει τα πράγματα που δεν είναι εκεί, αλλά τίποτα δεν προσθέτει μέχρι.

 4. quesarasara Λέει:
  μ.μ.

  Εντάξει, είμαι απλώς πρόκειται να το πω αυτό, επειδή είμαι επαγγελματίας της υγείας και ότι το σύνολο των εντολών που έχω. CPR πραγματοποιείται στο κέντρο της breastbone, αυτό φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στην collarbone. Όταν το κάνετε CPR πρέπει να είναι περίπου ίντσας μακριά από την ανοδική xyphoid διαδικασία (λίγο απότομη σημείο όπου σας πλευρών καταλήξουν σε σταυρό.) Είμαι ακριβώς λένε, το CPR δεν φαίνεται σωστό. Είναι όλα το δρόμο μέχρι το γιακά οστών. Επίσης, εάν ήταν «απλή», όπως είπε Quincy, γιατί υπάρχει τόσο πολύ τα μαλλιά; Και το δέρμα του προσβλέπει τρόπο fatter τότε αντιληπτό σε προηγούμενες φωτογραφίες.

  Επίσης, κάθε καρδιολόγο θα μάθω (ειδικά αν υπάρχει ένας καρδιολόγος γιατρός σε όλα) ότι μπορεί να CPR perfomed σε σκληρή επιφάνεια, όχι από το κρεβάτι!

  Επίσης, γιατί η κόλαση δεν είναι εκεί η ταφή διαδικασία στην χώρα; Αυτό είναι Michael Jackson για κλάμα δυνατά!

  Lou Ferrigno είπε ότι είναι λίγο καλύτερο σε συνέντευξη του στην εν λόγω LA πρωί δείχνουν.

  Μου αρέσει επίσης τον τρόπο με τον οποίο σύμφωνα με ορισμένες τα παιδιά είναι το "μεγάλο, το παιχνίδι και διασκέδαση στο σπίτι του Katherine». Τι με αυτό; Γιατί κάποιος που αναγγέλλουν ότι αυτά τα παιδιά έχουν "διασκέδαση";

  Επίσης, όπου είναι Macaulay Culkin; Γιατί δεν έκανε μια δήλωση ακόμα; Ήταν πολύ κοντά στο Μιχαήλ, ακόμη μαρτυρία για την παρενόχληση του σε δίκη. Τι συμβαίνει;

 5. Mimi Λέει:
  π.μ.

  ok πω αν το έκανε θα ήταν το κοινό που πάει όπως είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη ήταν αυτός θα πάει

 6. wishful09 Λέει:
  π.μ.

  Η ειρωνεία είναι ότι Michael Jackson είναι τόσο μοναδική που αναζητά ο καθένας θα μπορούσε να υποκρίνονται ότι είναι αυτός.

 7. Cutiesinger1976 Λέει:

  Είναι δύσκολο να δούμε αν αυτό είναι ή isn't Michael, το πράγμα σχετικά με το πρόσωπό του είναι γεμάτο, που θα μπορούσε να είναι μόνο επειδή υπάρχει αναπνευστική μάσκα πάνω από το πρόσωπό του πιέζοντας οποιοδήποτε λίπος έχει στο πρόσωπό του μέχρι να δώσει την ψευδαίσθηση ότι το πρόσωπό του μοιάζει πληρέστερη ίσως; Όσο για την ανάνηψη, δεν μπορώ να σχολιάσω ότι, όπως Ι dont ξέρει τίποτα γι 'αυτό. Έχω πάει στο site και πλυμένα φορτία φάρσα ιστορίες για αυτό και εγώ απλά δεν ξέρω τι να πιστέψω! Θα ναι η αγάπη για το Μιχάλη να εξακολουθήσει να είναι ζωντανά και βλέποντας όλα αυτά σε εξέλιξη, αν και θα ήμουν πολύ ενοχλημένος που το έκανε αυτό για εμάς τους οπαδούς, αλλά εγώ καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κάνουν και αυτοί. Το βίντεο του σώματος στο ελικόπτερο, που είναι σαφώς κάποιος στο ελικόπτερο την προσαρμογή του οργανισμού σε ό, τι μπορεί να δει.

  Όλη αυτή η φάρσα Elvis δράμα συνέβη όταν ο Jim Morrison πέθανε και έτσι ήταν αναπόφευκτο ότι θα συμβεί με Michael, αφού έχει ένα τέτοιο βασικό σχήμα σε τόσες ζωές κατά τη διάρκεια των ετών.

  Θέλω απλώς να γνωρίζουν πού διάολο οπαδοί του ήταν όταν ήταν ζωντανός! Χρειάζεται να πεθάνουν (υποτίθεται ότι) για να τον πάμε πίσω στην καρδιά μας! Δεν υπάρχει σωστή ομιλούνται από μια λέξη, "εσείς dont ξέρει τι έχετε κάνει μέχρι να χάσει αυτό"!

  Michael αν είναι νεκρός υγείες σας μου γλυκιά, ευγενική ψυχή και, εάν είναι ζωντανοί καταλαβαίνω ότι έπρεπε να γίνει αυτό και ελπίζω να βρούμε την ειρήνη τώρα γιατί σας αξίζει ένα διάλειμμα.

  Σ 'αγαπώ πάντα και για πάντα Μιχαήλ.

  Marianne xoxoxoxoxo

 8. Mimi Λέει:
  π.μ.

  Michael Jackson πιστοποιητικό θανάτου παρακαλώ παρακαλώ το κοιτάξετε και να μου πεις τι γνώμη έχεις ASAP

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 Λέει:
  μ.μ.

  Γεια σου,

  Έχω εξέτασε το Death Cert, τι τρέχει με αυτό; Αιτία του θανάτου του, αναβολή; Τι σημαίνει αυτό; Είμαι βασιλική σύγχυση!

  Το μνημείο ράγισε η καρδιά μου χθες, αλλά εξακολουθεί να διατηρείται σκεπτικό ήταν ότι ακόμη και στο φέρετρο; Είχε προβλήματα που παρακολουθούν στην τηλεόραση τον εαυτό του, τουλάχιστον Ελπίζω να ήταν! Τον θέλω να εξακολουθεί να είναι ζωντανός, δεν θα ήθελα να είναι νεκρός, ότι είναι πολύ λυπηρό!

  Και αν είναι ακόμα ζωντανός, νομίζεις γνωρίζουν την οικογένειά του και όλους εκείνους τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που διάβαζε αφιερώματα σε αυτόν να γνωρίζει και να είναι όλοι στο κόλπο ή νομίζετε ότι μόνο ο στενή οικογενειακή μονάδα ξέρουμε; Αμφιβάλλω για όλα τα άτομα που συνέβαλαν στην μνημόσυνο θα γνωρίζετε, όπως και, έλα!! Far fetched πολύ!

 10. Baldrick Λέει:

  Η λέξη "defeered" σημαίνει καθυστέρηση. Έτσι φαντάζομαι τη λεγόμενη CPR θα πρέπει να τον έχουν κρατήσει ζωντανό μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο

 11. Mimi Λέει:
  π.μ.

  Η οικογένειά του θα μάθω, αλλά γνωρίζει κανείς άλλος, για παράδειγμα, αν ήταν πραγματικά νεκρός Καλή πιστεύετε πραγματικά η οικογένειά του θα φέρει το φέρετρο και το σώμα του init για χάρη των οπαδών ή καλλιτέχνη που ορισμένα από αυτά werent εκεί για αυτόν που χρειαζόταν χελώνι αυτούς. αλλά αυτός θα πάει και το πώς, πότε και γιατί τα παιδιά του έχει ληφθεί από τις μάσκες, συν ENT δεν υπάρχει απόδειξη ότι το σώμα του, προφανώς έθαψα πριν ακόμη και πήγε στο μνημόσυνο.

 12. Kim Λέει:

  Για πολλά πράγματα σε σημείο, το γεγονός είναι ένα μεγάλο αστείο, και Michael Jackson είναι ακόμη ζωντανό,
  Ένα άλλο ερώτημα που έχω γιατί δεν χρησιμοποιεί κανείς, Αυτοματοποιημένη εξωτερικών απινιδωτών (AED) επιτρέπει σχεδόν καμία θέσει διασώστη να φέρει την τεχνολογία αιχμής σε θύματα καρδιακής ανακοπής. Οι συσκευές αυτές παρέχουν αρκετή ενέργεια για να επαναφέρετε ένα τρεμάμενος καρδιά και αφήνεται να νικήσει κανονικά. Χρησιμοποιείται με CPR, μια AED μπορεί να προσφέρει το τράνταγμα πραγματικά αναγκαίο να σώσει μια ζωή.
  Επίσης, αν δείτε τη φωτογραφία του Michael Jackson να CPR, γιατί δεν είναι η μάσκα πάνω από το στόμα και τη μύτη.
  Ένα άλλο πράγμα που θα ήθελα να επισημάνω, είδα μια νέα κλιπ, δεν ξέρω με τηλεόραση ειδήσεις σταθμός ήταν, για τον Μάικλ Τζάκσον μεταφορά στο νοσοκομείο για να το ελικόπτερο, και το σχήμα στο πλαίσιο του οργάνου λευκό φύλλο φαινόταν εντελώς διαφορετικά για τις φορείο, ως το όργανο που προέρχονται από το ελικόπτερο μεταφέρθηκαν στο γωνίες van. Θα προσπαθούν να βρουν το κλιπ, αλλά δεν είχε καμία τύχη μέχρι τώρα.
  Επίσης, όπου ήταν Λίζα Marie Presley, σκέφτηκα ότι θα έχουν μετατραπεί μέχρι το μνημείο Υπηρεσία.

 13. λουλούδι Λέει:
  π.μ.

  Επίσης, δεν κάνει belive mj είναι νεκρό σε πολλά πράγματα δεν είναι μόνο δικαίωμα, και δεν τον thats στο 02 και δεν τον στο ασθενοφόρο δεν δεν τους και δεν είναι λίγα για αυτό το PPL σε φάρσα, όλα ελπίζω είναι ότι μπορεί να μακριά με αυτό και ζει με ειρήνη, αλλά η τόσο λυπηρό ότι έπρεπε να γίνει αυτό, η τελευταία φορά νομίζω ότι το κοινό πραγματικά δει MJ είναι το υλικό από το κέντρο συνδετήρες mj εμείς αγαπώ τόσο πολύ και εμείς αλλά το καταλαβαίνω το σπάσιμο η καρδιά μου πιο και πιο ech ημέρες

 14. λουλούδι Λέει:
  π.μ.

  Συγγνώμη που θα έπρεπε να έχουν πει δεν έχει πεθάνει

 15. ejay5131 Λέει:
  μ.μ.

  Γιατί ήταν οι Jacksons συμμετέχουν πλήρως με TMZ.com εκείνη την ημέρα; Και πώς θα μπορούσε να είναι η πρώτη TMZ να γνωρίζουν πάνω από οποιονδήποτε άλλο, θα ήθελα να αναφερθεί ότι η δεύτερη. Πιστεύω ότι ήταν Jermaine που είπε άκουσε Μάικλ είχε πεθάνει στο ραδιόφωνο και στη συνέχεια έπρεπε να καλέσει τη μητέρα του για να το επιβεβαιώσετε. COME ON ... ακούσατε αυτό το ραδιόφωνο;;; NOBODY ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ MJ ονομάζεται JACKSON ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;;; Κάτι μυρίζει "φάρσα" y

 16. supermom75 Λέει:
  μ.μ.

  Συμφωνώ με ejay

 17. bexuk Λέει:
  π.μ.

  Δεν ήταν μόνο το πρώτο tmz.com να διασπάσουν την ιστορία, ακόμα και πριν από Jermiane είχε εκδοθεί η δήλωση λέγοντας MJ ήταν νεκρός, αλλά από τότε που εκείνη την ημέρα έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ιστορία, ιστορία απόσπασης τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την ιστορία MJ θάνατο που είναι στη συνέχεια, να αναληφθούν και δημοσιεύτηκε εκ νέου στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα μέσα ενημέρωσης.

 18. Juicypefkos Λέει:

  πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία εκεί ... πολύ μυστήριο,,,

 19. bghoppy Λέει:

  Στις Larry King Μέσα της Neverland, Jermain είπε ο Λάρι Κινγκ ακούσει για MJ όταν ένας δημοσιογράφος τον αποκαλούσε CNN.
  Και έχω διαβάσει ότι TMZ πήρε την ιστορία τους από την έκθεση σε είκοσι λεπτά πριν συνδεθεί σε μια τοποθεσία που το όνομα δεν μπορώ να υπενθυμίσω (που είχε τον αριθμό seventeeen στο όνομα). Τι ώρα είναι το τηλέφωνο με το 911; Επίσης, έχω διαβάσει τους ανθρώπους στην Ευρώπη ήταν ακρόαση εκθέσεων του θανάτου του ακόμη νωρίτερα, από 911 πριν από την κλήση.

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.