Hírek

26. június 2009
admin

Michael Jackson által mentõket

25. június 2009

A történet gyakran frissítik a részleteket az időzítés a 9-11 felhívás, valamint a kép, úgy tűnik, hogy a Jackson érkező mentők segítségével kórházba.

4:30 pm EST - TMZ.com hozzászólás: "Már csak tanult Michael Jackson hozott mentők a kórházba Los Angeles ... és most azt mondta, hogy a szívmegállás és a mentõket beadni CPR a mentők ... és ez keresnek rossz. Ő volt fölvette otthonában mintegy 20 perce (4:10 pm EST) - most azt mondta az anyja van a módja annak, hogy látogassa meg őt. "

5:06 pm EST - A Los Angeles Times hozzászólás egy rövid történetet jelentési Jackson volna hozni a kórházba. Körülbelül ebben az időben, TMZ már beszélt tagjai Jackson család, köztük az apja, Joe Jackson, aki elmondta, hogy "nincs jól".

5:20 pm EST - TMZ jelentést a honlapján, hogy Michael Jackson volt halott, 50, jelentéstételi források elmondták, hogy őket Jackson halott volt, amikor megérkezett a mentõket h ome, és ez a jelenet a kórházban volt, az "abszolút káoszt", amikor Jackson megérkezett, az emberek sikítva "Meg kell menteni őt!

6:15 pm EST - A Los Angeles Times frissítések online kiadás jelenti be, hogy az énekes volt hangsúlyos Meghalt az UCLA Medical Centre. Tizenöt perc múlva TMZ azt beszélik, hogy a gyász sújtotta Tito Jackson, aki elmondta a honlap volt sajnálja kb nem beszélt, hogy testvére "egy ideig."

6:30 pm EST - TMZ hozzászólás egy fotót az anya Katherine Jackson megérkezett a kórházba.

7:49 pm EST - A Los Angeles Times posts híreket történet Jackson halála tartalmazó idézetek embereket gyűjtött a kórházon kívül, akik közül egyik sem tagja az énekesnő közvetlen családja.

26. június 2009

Rendőrségi indítson nyomozást Michael Jackson halálát követően bejelenti, hogy az énekes is halt meg a kábítószer-túladagolás következtében.

A bejelentést tesznek arról, hogy a post mortem vizsgálat miatt el kell végezni, hogy meghatározzák az oka Jackson halála, bár lehetne héttel toxicology jelentések mutatják, hogy ő volt a kábítószer testében.

A Los Angeles Police Department vizsgálja meg az orvos a Michael Jackson, aki láthatóan menekült a jelenet után Michael Jackson collpased. Rendőrségi nagyon ideges kérdésre Dr. Conrad Murray után impounding az autót Jackson otthonában, csütörtök este.

Az olyan információ, Dr. Murray lehet beadni az injekciót Demerol, kábító fájdalom kezelésére használt gyógyszer mérsékelt vagy súlyos fájdalom, hogy Michael Jackson előtt halt meg, szikramentes híresztelések, hogy az orvos adta Jackson túladagolás.

27. június 2009

Rendőrségi végül keressük meg a személyi orvosa Michael Jackson, Dr. Conrad Murray, aki azt mondta, hogy jelen legyenek, amikor a halálát, és aki azt is állította, hogy a beadott CPR míg Michael Jackson teste feküdt az ágyán. Elkezdenek kihallgatások az orvos a tekintetben, hogy a megválaszolatlan kérdések surround Jackson halálát.

A Család kibocsátás egy olyan nyilatkozatot, hogy azok "elégedetlen" a meggyőző eredmények a boncolás adja meg a Los Angeles halottkém, és közli, hogy nem akarják, hogy egy második boncolást végzett Michael Jacksons Body.

Azt jelzi, hogy az őrizetbe Michael Jacksons gyermekek nagy valószínűséggel fog Katherine Jackson, az anyja azonban, Debbie Rowe, a gyerekek anyja is kifejezte óhaját, hogy nyereséget őrizetbe.

28. június 2009

Rendőrségi kiadása egy nyilatkozatot arról, hogy azok satisifed, hogy Dr. Conrad Murray, aki állítólag során Michael Jackson az utolsó pillanatokban, nem vett részt az énekes halálát, és hogy nem a gyanúsított.

Michael Jackson apja, Joe Jackson, részt vett a BET Awards in Los Angeles, és megjelent meglepően nyugodt és laza. Amikor megkérdezte, milyen érzés volt, figyelembe véve a közelmúlt eseményei is azt válaszolja, hogy "jó érzés". A hozzászólások Joe Jackson a teljes ellentétben a megható és érzelmi beszéd által Janet Jackson a díjak az este.

Lassított felvétel a Michael Jackson testét egy helikopter útközben a LA County Boncintézet relesed is, ami azt mutatja, amit úgy tűnik, hogy a teste "ül fel", mint a helikopter, a felvonók egyszeri és mozdul el.

Hozzászólások (27)

27 Válasz-hoz "Hírek"

 1. SriMathe Says:

  hírek, szórakozás, felnőtt téma, vagy csak általános témákról. Tartsuk a jó munka.

 2. Mary Says:

  RIP Michael Jackson! Lehet? a vége, de még soha nem szabad elfelejteni!

 3. perfumeflower Says:

  Amikor látta, hogy a fénykép, Michael a mentők, az első dolog, amit láttam volt a színe a bőrön? Én is biztos az orrát egy másik formája. Azt is észrevettem, hogy ez a személy volt, sokkal inkább a "zsír" az arcán. Michael egy karcsúbb arcát. Lehet, hogy csak nézek, hogy a dolgok nem léteznek, de nem tesz ki.

 4. quesarasara Says:

  Oké, én csak ezt akartam mondani, mert I'ma egészségügyi szakember, és hogy minden, a hitelesítő én. CPR végzik a közepén a szegycsont ez néz ki, hogy közelebb hozza a kulcscsont. Ha nem CPR akkor körülbelül egy inch-re felfelé a xyphoid folyamat (egy éles pont, ahol a bordák jön egy kereszt.) Én csak azt mondom, a CPR nem néz ki jól. Ez az út egészen a gallér csont. Továbbá, ha a "kopaszok", mint Quincy kérdezte, miért van olyan sok hajad? És úgy néz ki, a bőr zsírosabb akkor érzékelhető a korábbi képeket.

  Továbbá, minden kardiológus tudná (elsősorban a kardiológus, ha minden orvos ilyen egyáltalán), hogy a CPR csak perfomed egy kemény felületre, és nem az ágyban!

  Továbbá, mi a fenéért nem létezik eljárás temetkezési hely? Ez Michael Jackson a sír hangosan!

  Lou Ferrigno azt mondta, hogy a legjobb az ő kis interjú a reggel, hogy a La show.

  Én is szeretnék, milyen az egyes országokban a gyerekek a "nagy játék és szórakoztunk a Katherine házában". Mi van ezzel? Miért van valaki bejelenti, hogy ezek a gyerekek vannak a "móka"?

  Emellett, ha van Macaulay Culkin? Miért nem tett nyilatkozatot, még? Ő volt a rendkívül szoros Michael is tanúságot neki a molesztálás vizsgálatban. Mi van?

 5. Mimi Says:

  OK mondom, ha nem került volna el meghatározatlan ő ismert, mint a bolygó is volna menni

 6. wishful09 Says:

  Az ironikus az, hogy Michael Jackson annyira egyedi, hogy bárki is keresi úgy kell neki.

 7. Cutiesinger1976 Says:

  Nehéz belátni, ha ez isnt vagy Michael, a dolog az arcát, hogy teljesebb, amelyek csak azért, mert fennáll a légzés maszk az arcára nyomva a zsír azt az arcát, hogy az illúzió, hogy az ő arca teljesebb esetleg? A CPR, nem tudok véleményt, hogy az I dont tud semmit róla. Én is ezen az oldalon, és rengeteg álhír súrolni a történeteket, és én nem tudom, mit gondoljak! Én úgy szeretlek, hogy Michael még mindig életben van, és figyeli az összes újság, de azt jól bosszantotta, hogy ő tette ezt velünk rajongók, de már értem, miért kellett volna ezt is. A videó, amely a test és a helikopter, amely egyértelműen valakinek a helikopter kiigazításától testület, amennyire én látom.

  Mindez akkor történt, amikor a megtévesztés dráma Elvis és Jim Morrison meghalt, így elkerülhetetlen volt, mi fog történni, hogy Michael hiszen már olyan kulcsfontosságú számjegyének annyi él az évek során.

  Csak azt tudom, hogy hol a fenében voltak a rajongók, amíg életben volt! Ezt úgy, hogy meghal (állítólag), mielőtt vidd vissza a szívünk! Nincs igazabb, mint egy szót, akkor ne tudja, mi van, ha már elvesztette "!

  Michael ha halott isten áldjon meg, édes, nemes lélek, és ha életben megértem, hogy Ön is ezt, és remélem, megtalálja a békét, mert megérdemlik, most egy kis szünetet.

  I love you Michael mindig és mindörökké.

  Marianne xoxoxoxoxo

 8. Mimi Says:

  Michael Jackson halotti bizonyítvány kérlek kérlek nézd meg, és mondd el, mit gondol ASAP

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 Says:

  Szia,

  Már megnézte a Death Cert, mi a baj vele? A halál oka, halasztott? Mit jelent ez? Én királyi zavarodva!

  Az emlékmű eltörte a szívem tegnap, de még mindig gondolkodás volt még, hogy a koporsót? Úgy volt, valószínűleg azt nézi a TV-ben maga is, legalábbis remélem ő volt! Azt akarom, hogy még mindig életben van, nem akarom, hogy halott, nagyon szomorú!

  És ha még él, gondolod, hogy a családja tudja, és mindazoknak, akik az előadók és az emberek, akik olvasni Tributes meg tudja, és ezek mind, vagy mit gondolsz, csak a szoros családi kötelékek tudni? Kétlem, az emberek, akik hozzájárultak az emlékmű is tud, mint az, gyerünk! Far Hoztam sok!

 10. Baldrick Says:

  A "defeered" az késik. Szóval azt hiszem, az úgynevezett CPR kellett volna őt életben tartani, amíg el nem érte a kórházban

 11. Mimi Says:

  Családja nem tudom, de tudom, egy más, egy példa Jó, ha tényleg halott Komolyan gondolod, a család, hogy a koporsó és a teste init a kedvéért a rajongók, vagy művész, amelyek közül néhány werent ott vele wen van szüksége őket. de ő nem megy és hogyan, mikor és miért történt a gyerekek veszik a maszkok ki, plusz ott ent nincs bizonyíték a teste nyilvánvalóan ők temették el őt, mielőtt még elment a Memorial.

 12. Kim Says:

  Ha sok pontot, hogy az a tény, egy nagy megtévesztés, és Michael Jackson még mindig életben van,
  Másik kérdés van miért nem használja bárki, automata külső defibrillátorok (AED) lehetővé teszik, hogy szinte minden laikus mentő, hogy a csúcstechnológia áldozatainak szívmegállás. Ezeket az eszközöket szállítanak elegendő energiát orrgazdaság a remegõ szív és hagyja, hogy üt rendesen. Használható CPR egy AED nyújthat ráz szükséges valóban menteni életét.
  Akkor is, ha úgy nézel ki a képet Michael Jackson getting CPR, miért van a maszk nincs vége a száját és orrát.
  A másik dolog, amit szeretnék kiemelni, láttam a híreket klip, nem tudom, a hír TV állomás volt, kb Michael Jackson transzfer a kórházban, hogy a helikopter, és a test alakja szerint a fehér lapot nézett teljesen más a vakkeret, mint a jövő a Helikopter átkerült a sarkok van. Azt is, hogy kitalálja a klip, de nem volt szerencsém eddig.
  Akkor is, ha volt, Liza Marie Presley, gondoltam volna be, hogy az emlékmű Service.

 13. virág Says:

  I do belive MJ is meghalt, hogy sok dolgot csak nem igaz, és amit nem neki a 02, és nem őt a mentők nem nem nem, és van néhány ppl az e megtévesztés, minden remélem, hogy ő is kap el ezzel, és békében éljenek, de olyan szomorú, hogy ő volt, hogy ezt az utolsó alkalom, azt hiszem, a közvélemény igazán látott MJ a felvétel a tűzőkapcsot központ mj szeretjük annyira, és megértjük, de a szívem nagyobb törés és ECH nap

 14. virág Says:

  Sajnáljuk, hogy nem kellett volna mondanom halott

 15. ejay5131 Says:

  Miért voltak a Jacksons teljesen részt TMZ.com aznap? És hogyan lehetne TMZ az első tudni mint bárki másnak, akkor azt jelenteni, mint a második. Úgy gondolom, hogy Jermaine, aki azt mondta, meghallgatta Michael halt meg a rádióban, majd azt, hogy az anyja, hogy erősítse meg azt. COME ON ... azt hallottam a rádióban??? Senki A MJ KÚRIA úgynevezett JACKSON család??? Valami illata "álhír" y

 16. supermom75 Says:

  Egyetértek ejay

 17. bexuk Says:

  Nem csak az volt tmz.com az első szünet a történetet, még mielőtt Jermiane már kiadott nyilatkozat mondván MJ halott volt, de azóta ez a nap, hogy a vezető a történet, kiküldetésére rendszeres frissítések a történet MJ halála saga, amelyek akkor kell venni, és újra megjelenhetnek a brit média.

 18. Juicypefkos Says:

  igen érdekes elmélet van ... nagyon misztérium,,,

 19. bghoppy Says:

  A Larry King's Inside Neverland, Jermain elmondta Larry King is hallott MJ, ha a CNN riportere hívta.
  És én is olvastam, hogy a TMZ vett a történet egy jelentést bejelentkezve húsz perc múlva egy oldalon, aki nevét nem tudom felidézni (ez volt a seventeeen a neve). Milyen időben vannak a telefon 911? Azt is olvasott ember volt Európa tárgyaláson jelentések elhunytáig még korábban, a megelőző 911 hívást.

 20. nyla Says:

  OK jus mondja MJ nem halt meg nem halt meg, és az egész csak egy megtévesztés, bármelyik okból, ez azt jelenti, hogy a család és a túl? után is, az érzelmi nyilatkozat Jermain és Janet? még a lánya MJ? A gyerekek nem gyászoló, mint például azért, mert tudják, hogy apja nem igazán halott. Bár van némi bizonyíték arra, hogy MJ életben van, van még néhány tényező jelzi, hogy ő halott. Abban a pillanatban, a húga La Toya követelések volt murderd, és azt mondja, abban az időben az ő halála "volt magányos. Amit nem tud, hogy ha tudod, hogy valaki, mint egy rokon, vagy barát, akit tényleg érdekel is fáj, akkor miért nem lesz ott, és maradj igaz rájuk. Csakúgy, mint a hírességek, mint Mariah Carey, aki megfordult, hogy az emlékmű wern't csak azok hamisítványok, néhány családja tagjainak wer is. Az egyetlen rokon, aki azt hiszem, maradtam igaz volt MJ jermain.
  Most is azt mondják, hogy ha MJ nem akar meghalni, akkor miért nem a legnagyobb Jermain legjobb, hogy biztosan volt egy iszlám temetés? ezt nem értem. Ön is, amit esetleg nem tud megbizonyosodni arról, hogy valaki volt eltemetve a jogot, hogy az iszlám akkor is, ha nem tudom őket tekinteni.
  Ami MJ holttestét? Látta valaki, hogy? Lehet mondani a gyerekek, hogyan nézett ki abban az időben, hogy már hosszú vagy vállról lenght haj, a bőr hang, a zsír a HUS arcát. Tud akárki, és emlékeztetnek arra, hogy igazat ad választ, hogy lenne értelme. Azt mondják, hogy a próba felvétel nem volt, hogy néhány órával azelőtt halt meg, de azt, hogy több évvel ezelőtt. MJ haja más volt. Szóval valaki hazudik

 21. Samantha Says:

  Mi lesz nekem a legfontosabb az, hogy miért jelenik meg a hír Katherine Michaels anya, megy a kórházba?

 22. Dragon Says:

  Észrevettem, hogy az összes is, hogy a kép a mentők lakókocsit ...., hogy ott egy másik furcsa thig?

  Van, hogy a kép elõttem egy nagyobb méretet.
  a homlokán és lásd az orr végén egy nagy arteria .... még akkor is, ha someones majdnem meghalt, ez akar lehet olyan nagy, ha az lenne, Michael.

  és amikor megteszi és nézd michael in action, ő doesnt még egy ilyen atery ... ...

 23. LadyVain Says:

  Úgy gondolom, hogy az orrát, hogy sok embert látni, mint a másik oka az árnyék fogott a fényképet, és az a tény, hogy már minden gép kapcsolódik a száját.
  Például, látom az arcát minden harag kifejezésére, hogy a fényképet a mentő, de azt hiszem, minden egyes nekünk megvan a saját szemszögéből.
  Sajnos, nem egy megerősíteni, ha tévedsz vagy jobbra ...

 24. emmie Says:

  minden im mondván, hogy remélem, hogy életben van és jól, és remélem, a felsőoktatási intézmények resting.i dont think akar emberek próbálják megtalálni, ha alive.i hiszem jön vissza, mikor jó, és kész .. Szóval gondolom, meg kell csak élvezni a zenét, és tartsa emlékezetében él

 25. emmie Says:

  im vezetése emlékezetében él bygoin a 02 arénában, és csak rá emlékezve sok más ... július 22 i wud volna látni őt koncert
  loveu michael

 26. mjfan Says:

  Oké, csak azt akarom mondani, azt hiszem, igazán furcsa, hogy Katherine Jackson volt a cél, shopping egy csomó kempingfelszerelések nap után a fia meghalt. Láttam a videót is. Most már "nem jelenti azt, hogy MJ életben van. Én csak azt mondom, milyen anya plunks egy csomó készpénzben Target követő napon neki gyerek hal vásárolni egy csomó kemping felszerelés.

  Milyen világ az, hogy normális viselkedés?

 27. emmie Says:

  mayb Csak azt akarja, hogy úgy gondolja, normális, a gyerekek kedvéért, annak nem lesz jó, ha any1 Csak ül körül sír egész nap. emberek többféleképpen 2 mourn.she most, hogy ő felelős a gyerekekért van 2 gyászolni másképpen. normális.
  még akkor is, ha Michale él õ volt, mert azt akarja, hogy egyedül maradt, de az emberek még mindig próbálkozik, hogy ha él, és megpróbálja megtalálni hadd pihenés

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.