Nyheder

26 juni 2009
af admin

Michael Jackson er truffet af paramedicinsk

25 juni 2009

Historien var hyppigt opdateret med oplysninger om tidspunktet for 9-11 opkald, samt et billede menes at være at Jackson ankommer til hospitalet via ambulance.

4:30 pm EST - TMZ.com stillinger: "Vi har netop erfaret, Michael Jackson blev truffet af ambulance til et hospital i Los Angeles ... og vi fortalte det var hjertestop, og at paramedicinsk administreret CPR i ambulance ... og det er ser dårligt. Han blev samlet op i sit hjem omkring 20 minutter siden (4:10 pm EST) - vi fortalte hans mor er på vej til at besøge ham. "

5:06 pm EST - Los Angeles Times stillinger en kort historie om, at Jackson var blevet taget til hospitalet. Omkring dette tidspunkt, TMZ allerede havde talt med medlemmer af Jackson's familie, herunder hans far, Joe Jackson, som fortalte dem, "han ikke gør det godt."

5:20 pm EST - TMZ rapporter på sit websted, at Michael Jackson var død på 50, der oplyser, at kilder fortalte dem Jackson var død, når paramedicinsk ankom hans h ogle, og at scenen på hospitalet var "absolut kaos", når Jackson ankom med folk skrigende "du har for at redde ham!"

6:15 pm EST - Los Angeles Times opdateringer sin online-udgave for at kunne annoncere, at sanger blev erklæret død på UCLA Medical Center. Femten minutter senere, TMZ havde talt med en sorg-ramte Tito Jackson som fortalte hjemmesiden havde han beklager, om ikke at have talt med sin bror "i et stykke tid."

6:30 pm EST - TMZ stillinger et foto af mor Katherine Jackson ankommer til hospitalet.

7:49 pm EST - Los Angeles Times stillinger en nyhedshistorie om Jackson død, der indeholder citater fra mennesker indsamlet uden for hospitalet, hvoraf ingen var medlemmer af sanger direkte familie.

26 juni 2009

Politiet iværksætte en undersøgelse af Michael Jackson død efter rapporter om, at sangeren kunne have døde af en overdosis narkotika.

Meldingen er, at en post mortem-undersøgelser, som skal udføres for at fastslå årsagen til Jackson død, selv om det kunne være uger før toksikologi rapporter afsløre, om han havde noget narkotika i hans krop.

Los Angeles Police Department søger at finde den læge af Michael Jackson, der tilsyneladende flygtede fra scenen efter Michael Jackson collpased. Politiet var meget ivrig efter at spørgsmålet Dr. Conrad Murray efter impounding hans bil fra Jacksons hjem torsdag aften.

Oplysninger, Dr. Murray kan have administreret en injektion af Demerol, narkotiske smerte medicin anvendes til behandling af moderate til svære smerter, at Michael Jackson lige før han døde, gnister rygter om, at lægen gav Jackson en overdosis.

27 juni 2009

Politi endelig finde den personlige læge af Michael Jackson, Dr. Conrad Murray, der blev sagt at være til stede på tidspunktet for hans død, og som også påstås at have administreret CPR mens Michael Jackson krop lå på hans seng. De begynder at sætte spørgsmålstegn ved læge i forbindelse med de ubesvarede spørgsmål, der omgiver Jackson død.

Familien frigive en erklæring om, at de er "utilfredse" med middelmådige resultater af Obduktionsborde givet ved Los Angeles retslægemyndigheden og meddele, at de ønsker at have en anden autopsi udført på Michael Jacksons Body.

Det er meddelt, at forældremyndigheden over Michael Jacksons børn sandsynligvis ville være at gå til Katherine Jackson, hans mor dog, Debbie Rowe, børnenes mor også havde udtrykt ønske om at få forældremyndigheden.

28 juni 2009

Politi løslade en erklæring om, at de er satisifed at Dr. Conrad Murray, der angiveligt har været til stede under Michael Jackson's sidste øjeblikke, var ikke involveret i sanger død og at han ikke er en mistænkt.

Michael Jackson's far, Joe Jackson, deltog i BET prisuddelinger i Los Angeles og syntes overraskende rolig og cool. Adspurgt, hvordan han var følelse i lyset af de seneste begivenheder han svarede, at han var »følelse gode". Bemærkningerne fra Joe Jackson er en fuldstændig modsætning til den rørende og følelsesladet tale, som Janet Jackson i løbet af de priser, der natten.

Slow motion-optagelser af Michael Jackson's organ i en helikopter på vej til LA County lighus er relesed, som viser, hvad der synes at være hans krop 'møde op «som helikopteren elevatorer ud og væk.

Kommentarer (27)

27 Responses til "News"

 1. SriMathe siger:

  nyheder, underholdning, voksne emner eller bare generelle emner. Fortsæt det gode arbejde.

 2. Mary Says:

  RIP Michael Jackson! Du vil måske? være borte, men du vil aldrig blive glemt!

 3. perfumeflower siger:

  Da jeg så billedet af Michael i ambulance, det første, der slog mig, var farven på hans hud? Jeg er også sikker på, at hans næse er en anden form. Jeg bemærkede også, at denne person havde meget mere "fedt" til hans ansigt. Michael havde en slankere ansigt. Jeg kan bare se på de ting, som ikke er der, men intet kommer op.

 4. quesarasara siger:

  Okay, jeg er bare at sige dette, fordi jeg er sundhedspersonale og det er alle de legitimationsoplysninger, jeg har. CPR er foretaget i midten af brystben, det ligner det er tættere på collarbone. Når du gør CPR er du nødt til at være omkring en tomme væk opadgående fra xyphoid processen (lidt skarpe punkt, hvor din ribben kommer til et kryds.) Jeg bare sige, CPR ikke ser ret. Det er hele vejen op til kraven knoglerne. Også, hvis han var »Bald 'som Quincy sagt, hvorfor er der så meget hår? Og hans hud ser måde federe så opfattes forudgående billeder.

  Også enhver hjertespecialist vil vide (specielt en hjertespecialist eventuelle læge overhovedet) at CPR kan kun perfomed på en hård overflade, ikke i seng!

  Også, hvorfor fanden er der ikke nedgravning sagen på plads? Dette er Michael Jackson for skriger højt!

  Lou Ferrigno sagde, at det bedste i hans lille samtale om, at LA morgen show.

  Jeg også gerne, hvordan ifølge nogle børnene er »store, spille og have det sjovt på Katherine hus«. Hvad med det? Hvorfor er nogen meddelelse om, at disse børn er under 'sjove'?

  Også, hvor er Macaulay Culkin? Hvorfor har ikke han fremsatte en erklæring endnu? Han var meget tæt på Michael, selv vidnet for ham i molestation rettergang. What's up?

 5. Mimi siger:

  ok sige, hvis han gjorde var ville han gå fælles han gerne kendt over hele planeten blev ville han gå

 6. wishful09 siger:

  Det ironiske er, at Michael Jackson er så enestående at se, at nogen kunne foregive at være ham.

 7. Cutiesinger1976 siger:

  Det er svært at se, om det er eller isnt Michael, den ting om hans ansigt er fyldig, kan kun være fordi der er en vejrtrækning maske over hans ansigt skubbe nogen fedt, han har i hans ansigt op til at give den illusion, at hans ansigt ser fyldigere eventuelt? Med hensyn til CPR, kan jeg ikke kommentere, at sådan som jeg dont kende noget ved det. Jeg har været på dette websted og vasket masser af Hoax historier om dette, og jeg bare ikke ved, hvad de skal tro! Jeg vil så kærlighed til Michael stadig at være i live og se alle denne gang, men jeg vil være godt irriteret, at han gjorde det for os fans, men jeg forstår, hvorfor han ville have til at gøre det også. Videoen af kroppen i helikopteren, der er klart en person i helikopteren tilpasning kroppen så vidt jeg kan se.

  Alt dette Hoax drama skete, da Elvis og Jim Morrison døde, var det uundgåeligt, at der ville ske med Michael, da han har været sådan en nøgleperson i så mange menneskeliv i årenes løb.

  Jeg vil bare gerne vide, hvor fanden hans tilhængere var, da han var i live! Det tager ham til at dø (angiveligt) før vi tage ham tilbage i vores hjerter! Der er ingen sandere et ord talt end, "du ikke vide, hvad du har, indtil du har mistet det"!

  Michael, hvis du døde Gud velsigne dig min søde, blide sjæl og hvis du er i live Jeg forstår, at du var nødt til at gøre dette, og jeg håber, du finder fred nu, fordi du fortjener en pause.

  Jeg elsker dig Michael altid og for evigt.

  Marianne xoxoxoxoxo

 8. Mimi siger:

  Michael Jackson død certifikat bedes venligst se på det og fortæl mig hvad du synes ASAP

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 siger:

  Hej,

  Jeg har kigget på de Death Cert, hvad er der galt med det? Dødsårsag, Udskudt? Hvad betyder det? Jeg er kongeligt forvirret!

  Mindesmærket brød mit hjerte går, men jeg stadig holdes tankegang var han selv i at kiste? Han var problemer og se det på tv selv, i det mindste håber jeg, at han var! Jeg ønsker ham til stadig være i live, jeg ikke ønsker ham til at være døde, det er for kedeligt!

  Og hvis han stadig er i live, tror du, at hans familie kender og alle de udøvende kunstnere og folk, der læser hyldest til ham vide, og de er alle i det, eller tror du kun hans nære familie enhed vide? Jeg tvivler på alle de mennesker, der har bidraget til mindesmærket vil vide, vil, kom nu!! Far hentede meget!

 10. Baldrick siger:

  Ordet "defeered" betyder forsinket. Så jeg gætte den såkaldte CPR burde have holdt ham i live, indtil han nåede hospitalet

 11. Mimi siger:

  Hans familie ville vide, men kender en anden, for eksempel hvis God var virkelig døde Tror du virkelig, at hans familie vil bringe kisten og hans krop init af hensyn til de fans eller kunstner, som nogle af dem werent der for ham Wen han havde brug dem. men var ville han gå hen og hvordan, hvornår og hvorfor er hans børn taget masker ud, plus der ENT ingen dokumentation for hans krop tilsyneladende de begravede ham, før de selv gik til mindesmærket.

 12. Kim siger:

  At mange ting peger på, er en stor stor skrøne, og Michael Jackson stadig er i live,
  Et andet spørgsmål, jeg har derfor ikke nogen anvendelse, automatiske eksterne defibrillatorer (AED) lade næsten alle lå rescuer at bringe spydspidsteknologi til ofre for hjertestop. Disse enheder levere nok energi til at nulstille en quivering hjerte og give det mulighed for at slå normalt. Brugt med CPR, en AED kan give stød nødvendigt at virkelig redde et liv.
  Også hvis man ser på det billede af Michael Jackson få CPR, hvorfor er masken ikke over hans mund og næse.
  En anden ting, jeg vil gerne gøre opmærksom på, jeg så et nyt klip, jeg ved ikke, med tv-nyheder station var det, om Michael Jackson overførsel på hospitalet til helikopter, og kropsformen under den hvide plader ser helt anderledes på båre, som det organ, der kommer af Helicopter blevet overført i hjørnerne van. Jeg prøver at finde klippet, men havde ikke held indtil videre.
  Også hvor var Liza Marie Presley, jeg troede, hun ville have slået op til mindesmærket Service.

 13. blomst Says:

  Nej, jeg også gøre belive MJ er død for mange ting er bare ikke rigtigt, og Thats ikke ham på 02 og ikke ham i ambulance nej nej nej og de er et par ppl på denne skrøne, jeg håber, er, at han kan få væk med det, og leve i fred, men så trist, at han havde at gøre dette, den sidste gang, jeg tror det offentlige reelt set MJ er optagelser fra den hæfteklammer centrum MJ vi elsker dig så meget, og vi forstår, men dets bryde mit hjerte mere og mere ech dag

 14. blomst Says:

  ked af at skulle have sagt, ikke død

 15. ejay5131 siger:

  Hvorfor var de Jacksons helt involveret med TMZ.com pågældende dag? Og hvordan kunne TMZ være den første til at vide mere end nogen andre, de rapporterede det gerne, at anden. Jeg tror, at det var Jermaine der sagde han hørte Michael døde i radioen og så var nødt til at ringe til sin mor for at bekræfte det. Kom nu ... du hørte det i radioen??? Ingen FRA MJ MANSION INDKALDTE Jackson familie??? Noget lugter "Hoax" y

 16. supermom75 siger:

  Jeg er enig med ejay

 17. bexuk siger:

  Ikke alene blev tmz.com den første til at bryde den historie, selv før Jermiane havde udstedt erklæringen siger MJ var død, men lige siden den dag, de har taget føringen i historien, udstationering regelmæssig historie opdateringer på MJ død saga som er derefter at blive taget op igen og igen udstationeret i det britiske medier.

 18. Juicypefkos siger:

  ganske interessant teori der ... meget mystik,,,

 19. bghoppy siger:

  På Larry King's Inside Neverland, Jermain fortalte Larry King han hørte om MJ, når en CNN-reporter kaldte ham.
  Og jeg har læst, at TMZ fandt deres historie fra en rapport på logget tyve minutter før på et websted, der navn jeg ikke kan huske (det var antallet seventeeen i navnet). Hvad tid er de til at ringe til 911? Jeg har også læst mennesker i Europa hørte beretninger om hans død endnu tidligere, fra før 911 opkald.

 20. nyla siger:

  ok jus sige MJ er ikke død er ikke død og det hele er en spøg for hvilken grund, betyder det, at familien er i om det også? selv efter de følelsesmæssige erklæring fra Jermain og Janet? også datter af MJ? Er børnene ikke grieving som sådan, fordi de ved, at deres far er ikke død. Selv om der er tegn på, at MJ er i live, er der også en række faktorer, der tyder på han er død. I øjeblikket hans søster La Toya hævder han var murderd og siger på tidspunktet for hans død "han var ensom. Hvad jeg ikke får, er, at hvis du ved, at nogen gerne have en søster eller veninde, en, du virkelig bekymrer sig kun om at skade så hvorfor skulle du så ikke være der for dem og forblive tro mod dem. Samt berømtheder som Mariah Carey, der dukkede op til mindesmærke de wern't den eneste forfalskninger, og nogle af hans familiemedlemmer Wer også. Den eneste søster som jeg synes udsat sandt at MJ blev jermain.
  Også kan jeg bare sige, at hvis MJ gjorde die hvorfor wouldnt Jermain gøre sit yderste for bedste for at sikre, at han havde en islamisk begravelse?? dette ikke giver mening. De vil gøre noget, du overhovedet kan for at sikre, at en person var begravet den rigtige måde i islam selvom du ikke kender dem som sådan.
  Som for MJ krop?? ingen, der har oplevet det?? Kan børn sige, hvordan han så på det tidspunkt, om han havde en lang eller skulder-lenght hår, hans hudfarve, fedtet om Hus ansigt. Kan nogen huske, at og sandfærdigt give et svar, som ville give mening. De siger, at den øvelse optagelser var ikke, at der fra et par timer, før han døde, men blev fra flere år siden. MJ hår var anderledes. Så der er nogen, der ligger

 21. Samantha Says:

  Hvad får mig mest, er, at Hvorfor er de vist på nyheder Katherine Michaels mor, der går til hospitalet?

 22. Dragon Says:

  gjorde alt bemærket også, at billedet i ambulance campingvogn .... at theres anden mærkelig thig?

  Jeg har at pic foran mig i en større størrelse.
  på hans pande u se over næsen ende en stor arterie .... selvom someones næsten døde, denne wouldnt være så stor, hvis det ville være Michael.

  og når u tage se på Michael i aktion, han gør ikke selv har en sådan atery ... ...

 23. LadyVain siger:

  Jeg tror, at næse, at mange mennesker opfatter som anderledes er grund af skygger fanget i foto og af det faktum, at han havde alle de maskiner forbundet til hans mund.
  For eksempel, jeg kan se hans ansigt som alle giver udtryk for vrede i at foto i ambulance, men jeg gætter hver enkelt af os har egen synspunkt.
  Desværre er der ingen til at bekræfte, hvis vi forkert eller højre ...

 24. emmie siger:

  alle im siger, er, at jeg håber, at han lever og har det godt og jeg håber, de højere læreanstalter resting.i dont mener, at han ønsker, at folk skal forsøge at finde ham, hvis han er alive.i mener, at han vil vende tilbage, når han er god og klar .. så jeg mener, at han skal bare nyde hans musik og holde hans minde i live

 25. emmie siger:

  im holde hans minde i live bygoin til 02 arena og bare huske ham med mange andre ... 22 juli I WÜD har været vidne til ham i koncert
  loveu michael

 26. mjfan siger:

  Okay jeg vil bare sige, at jeg synes det er virkelig bizart, at Katherine Jackson var shopping på mål for et bundt af campingudstyr dagen efter hendes søn døde. Jeg så videoen af det. Nu ved jeg "m siger ikke, det betyder MJ er i live. Jeg er blot at sige, hvilken slags mor plunks ned et bundt af kontanter på Target dagen efter hendes barn dør til at købe et bundt af campingudstyr.

  I hvad universet er, at den normale opførsel?

 27. emmie siger:

  mayb she just wants to keep thinks normal for the kids sake,its not gonna be good for any1 if she just sits around crying all day. mennesker har mange måder 2 mourn.she nu, at hun er responsable for de børn, hun har 2 begræde forskelligt. sin normale.
  selv om Michale er i live, han gjorde det, fordi han ønsker at stå alene, men folk er stadig forsøger at se, om han er i live og forsøge at finde ham lad ham hvile

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.