Novice

26. junij 2009
z admin

Michael Jackson, ki jih paramedicinski

25. junij 2009

Zgodba je bila pogosto dopolnjuje s podrobnostmi o časovni okvir 9-11 klicev, kot tudi slike, da bi Jackson, ki prihajajo na bolnišnično prek rešilca.

4:30 EST - TMZ.com mest: "Pravkar smo izvedeli Michael Jackson je bil sprejet z rešilcem v bolnišnico v Los Angelesu ... in smo povedali, da je srčnega zastoja, in da upravlja paramedicinski CPR v rešilca ... in to je iskal slabo. Bil je pobral na svoj dom okoli 20 minut (4:10 EST) - mi smo povedali svoje matere, je na poti, da ga obiščete. "

5:06 EST - V Los Angelesu krat objav kratka zgodba Jackson poročanja, ki so bili sprejeti v bolnišnico. V tem času, TMZ že govoril Jackson člani družine, tudi njegov oče, Joe Jackson, ki jim "ni delal dobro."

5:20 EST - TMZ poročila na svoji spletni strani, da je Michael Jackson je bil mrtev na 50, poroča, da viri jim Jackson je bil mrtev, ko paramedicinski prispel na njegovo h ome, in da je scena v bolnici je bil "absolutni kaos" Jackson, ko so prispeli, ljudi kričati "ste, da ga rešiti!"

6:15 EST - V Los Angelesu krat posodablja svoj online izdaja nakazujejo, da je pevec bil izrazit mrtvih na UCLA Medical Center. Petnajst minut kasneje, TMZ je govoril z bolom Tito Jackson kdo povedal spletna imel obžaluje pa ni govoril, da je njegov brat "v nekaj časa."

6:30 EST - TMZ objav fotografijo matere Katherine Jackson prihodu v bolnišnico.

7:49 pm EST - The Los Angeles Times napoti novice Jackson zgodba o smrti, ki vsebuje narekovaje iz Okupljeni zunaj bolnišnico, nobeden od koga so člani pevca neposredne družine.

26. junij 2009

Policija začela preiskavo Michael Jackson smrti po poročilih, da je pevec morda umrl od prevelikega odmerka drog.

Napoved je, da se post mortem pregled, je posledica, ki se bodo izvajale, da se določi vzrok smrti Jackson, čeprav bi se lahko tedna pred toksikoloških poročilih razkrijejo, ali je imel kakršne koli droge v svojem telesu.

Na Policijski oddelek Los Angeles je videti, da bi našli zdravnik Michael Jackson, ki navidezno pobjegoše prizorišče po Michael Jackson collpased. Policija je bila zelo prizadevalo vprašanje dr Conrad Murray po impounding njegov avto od Jackson's home četrtek zvečer.

Informacije, ki Dr Murray lahko dajemo z injekcijo Demerol, narkotičnim bolečine zdravilo uporablja za zdravljenje zmerne do hude bolečine, da Michael Jackson samo preden je umrl, vžigalne govorice, da je doktor dal Jackson prevelikega odmerjanja.

27. junij 2009

Policija končno našel osebni zdravnik od Michael Jackson, Dr Conrad Murray, ki je dejal, da so prisotne v času svoje smrti in ki je prav tako trdila, da so dajali CPR ko Michael Jackson telo postaviti na svojo posteljo. So začeli dvomiti zdravnik glede na neodgovorjena vprašanja, ki obkrožajo Jackson smrti.

The Family javnost izjavo, da so "zadovoljni" z nedokončni rezultati za Obdukcija, ki jih je Los Angeles Mrliški oglednik in napove, da želi imeti drugega avtopsije izvede na Michael Jacksons organa.

Zato je napovedal, da skrbništvo nad Michael Jacksons otrok bi se najverjetneje bo Katherine Jackson, njegova mati pa Debbie Rowe, otrok matere so tudi izrazili željo, da bi pridobili skrbništvo.

28. junij 2009

Policija za javnost izjavo, da so satisifed da Dr Conrad Murray, ki je domnevno prisotne med Michael Jackson zadnje trenutke, ni bilo vključenih v pevec smrti in da ni osumljenec.

Michael Jackson očeta, Joe Jackson, udeležilo BET nagrad v Los Angelesu in zdelo presenetljivo miren in kul. Na vprašanje, kako je bil občutek, glede na nedavne dogodke, je odgovoril, da je bil "dober občutek". Pripombe Joe Jackson so popolni nasprotju z dotikanja in čustveni govor, ki ga Janet Jackson med nagrade, ki noč.

Slow motion posnetkov Michael Jackson telesa v helikopterju na poti do LA County mrtvašnici je relesed, ki kaže, kaj se zdi, da je njegovo telo "seje up", kot je helikopter dvigal in izklop premakne proč.

Komentarji (12)

12 Responses to "Novice"

 1. SriMathe pravi:

  novice, zabava, odrasle teme, ali le splošne teme. Bodite dobro delo.

 2. Mary pravi:

  RIP Michael Jackson! Lahko? bo šlo, ampak ti nikoli ne bodo pozabili!

 3. perfumeflower pravi:

  Ko sem videl sliko od Michael v rešilcu, prva stvar, ki me udari je njegova barva kože? Jaz sem tudi prepričan, njegov nos je različne oblike. Prav tako sem opazil, da ta oseba je veliko bolj "maščobe", da bi njegov obraz. Michael je imel slimmer obraz. Mogoče bom samo gledaš v stvari, ki niso tam, ampak nič ne dodaja gor.

 4. quesarasara pravi:

  Ok, jaz sem samo hotel reči, ker sem zdravstveni delavec in da je vseh mandatov imam. CPR se opravi na sredini prsničnega, to pogled všeč biti svoj 'bliže k Fišbajn. Ko boste to storili CPR morate biti okoli palca navzgor proč od xyphoid proces (a malo ostra točko, kjer se vaš reber prihaja do križanja.) Sem pravkar rekel, CPR ne izgleda v redu. To je vse poti do ovratnika kosti. Tudi, če je bil "Pustoj", kot so Quincy rekel, zakaj je tam toliko dlak? In njegova koža izgleda tako fatter takrat dojema v predhodno slik.

  Prav tako, vsak kardiologa, bi vedeli, (zlasti kardiologa če zdravnik na vse), da CPR lahko izvajajo na trdo površino, ki NISO v posteljo!

  Tudi, zakaj za vraga ne obstaja zakopavanja stvari v mestu? To je Michael Jackson za zjokat!

  Lou Ferrigno je rekel, da najboljših v svoji mali razgovoru o tej LA jutro prikazati.

  I kot tudi v skladu s tem, kako nekateri otroci so "super, igranje in zabavo na Katherine dvora". Kaj je s tem? Zakaj se nekdo, ki napovedujejo, da ti otroci imajo "zabava"?

  Tudi, če je Macaulay Culkin? Zakaj je ne bo dala izjavo še? Bil je zelo blizu Mihael, celo pričal za njim v molestation sojenja. What's up?

 5. Mimi pravi:

  ok rekli, če bi bili ti je šel skupnega, kot je znano po vsem planetu so bi on šel

 6. wishful09 pravi:

  Je ironično je, da Michael Jackson je tako edinstven iskal, da kdorkoli lahko pretvarjamo, da se mu.

 7. Cutiesinger1976 pravi:

  Težko je videti, če je to isnt ali Michael, stvar okoli njegovega obraza je polnejši, da bi samo zato, ker je dihalna maska nad njegov obraz potiska koli maščobe je na njegovem obrazu, tako da je iluzija, da je njegov obraz videti polnejšemu morebiti? Kar CPR, jaz se ne komentira, da je I dont veš kaj o tem. Bil sem na tej spletni strani in scoured obremenitve hoax zgodbo o tem in sem samo ne vem kaj naj verjamem! I bi tako ljubezen Michael da še vedno živi in gledala vse to dogaja, pa čeprav bi lahko tudi motenih, da mu je to naredil za nas navijače, ampak razumem, zakaj bi moral to storiti tudi. The video of the body in the helicopter, that is clearly someone in the helicopter adjusting the body as far as I can see.

  Vse to hoax drame se je zgodilo, ko Elvis in Jim Morrison je umrl, zato je neizogibno, da bi se zgodilo z Michael, ker je bil tak ključni podatek v toliko življenja v preteklih letih.

  Jaz bi samo rada vedela, kje za vraga so bili njegovi oboževalci, ko je bil živ! Zato se ga na smrt (domnevno), preden smo ga vzeti nazaj v naših srcih! There's no truer je beseda kot "vi dont vem kaj ste, dokler ste izgubil"!

  Michael, če ste mrtvi Bog vas blagoslovi mojo sladka, nežna duša in če si živ sem razumel, da si moral to in upam, da boste našli mir, ker si zaslužiš premoru.

  I love you Michael vedno in večno.

  Marianne xoxoxoxoxo

 8. Mimi pravi:

  Michael Jackson mrliškega lista prosim prosim poglej in mi povej kaj si misliš ASAP

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 pravi:

  Živjo,

  Pogledali smo smrtni Cert, kaj je narobe z njo? Cause of death, Deferred? Kaj to pomeni? Kraljevsko sem zmeden!

  V spomin zlomila mi je srce včeraj, ampak sem še vedno hranijo razmišljanja je bil tudi v tem Kovčeg? Bil je prob gledal na televiziji sam, vsaj upam, da je bil! Hočem, da še živi, ne želim ga, da bo umrl, je preveč žalosten!

  In če je še živ, misliš, da veš, njegova družina in vse tiste izvajalce in ljudi, ki berejo tributes da ga pozna in so vse na to, ali misliš, da samo njegov ožji družinski enota vedeli? Dvomim, vse ljudi, ki so prispevali k memorijalni bi vedel, recimo, dajmo! Far Napregnut veliko!

 10. Baldrick pravi:

  Beseda "defeered" pomeni zamudo. Torej tako imenovane CPR bi moral ostati živ, dokler mu je prišel v bolnišnico

 11. Mimi pravi:

  Njegovo družino bi vedel, ampak veš eden drugega, za primer, če je res mrtev hea si res mislil, njegova družina se bo njegovo telo in krsto inIT zaradi oboževalce ali umetnika, ki jih imajo nekatere od njih werent obstaja zanj wen je potrebno njih. vendar bi mu bilo iti in kako, kdaj in zakaj je njegov otrok sprejela maske dol, plus tam ent ni dokaz njegovega telesa očitno Sahraniše ga, preden so celo šla v spomin.

 12. Kim pravi:

  Za mnoge stvari kažejo na dejstvo, je zelo velik hoax, in Michael Jackson je še vedno živ,
  Imam eno vprašanje, zakaj ni nikomur uporabo, Avtomatske zunanje defibrilatorje (AED) omogočajo skoraj vsakega določiti Oslobodilac da najmodernejšo tehnologijo žrtvam srčnega zastoja. Te naprave zagotavljajo dovolj energije za ponastavitev Drhtanje a srce in pustite, da se utrip običajno. Uporabljati s CPR, ki lahko zagotovi AED sunkov, potrebne za resnično rešiti življenje.
  Tudi če vi pogled na sliko Michael Jackson še CPR, zakaj je ne zakrije v njegova usta in nos.
  Še nekaj bi rad poudaril, sem videla novice posnetka, ne vem s TV news station je bilo, o Michael Jackson prenos v bolnišnici do helikopterja, in organa v skladu z obliko belega lista popolnoma različna pogleda na Nosila, kot organ, ki prihajajo iz helikopterja bili preneseni v kotih van. Sem bil težaven najti posnetek, vendar ni imel sreče, tako daleč.
  Tudi če je bila Liza Marie Presley, sem mislil, da bi se izkazala za spomin Service.

Leave a Reply

Morate biti prijavljeni za post a comment.
Copy Protected z Chetan je WP-CopyProtect.