Новини

Юни 26th, 2009
от Admin

Майкъл Джексън, взети от Paramedics

25 юни 2009

Историята е често актуализирани с информация за графика на 9/11 разговора, както и снимка за да се повярва, че от Джаксън, пристигащи в болницата с линейка.

4:30 ч. EST - TMZ.com постове: "Току-що научих Майкъл Джексън е взет от линейка в болницата в Лос Анджелис ... и ние не го беше казал спиране на сърдечната дейност и че paramedics прилаган CPR в линейката ... и това е гледам лошо. Той беше качват в дома си около 20 минути преди (4:10 ч. EST) - ние не казах на майка му е на път да посетите него. "

5:06 ч. EST - В Лос Анджелис пъти публикациите кратък разказ за докладване, че Джаксън е било взето в болница. Около това време, TMZ вече говорих с членовете на неговото семейство Джексън, включително и на баща му, Джо Джаксън, който им каза "той не се справяш добре."

5:20 ч. EST - TMZ докладите на своя уебсайт, че Майкъл Джексън е умрял на 50, докладване, че източниците им казал Джаксън беше мъртъв, когато пристигна paramedics му з ome и че сцената в болницата е "абсолютен хаос", когато пристигна Джаксън, с хора, крещейки "Вие ли сте да го спаси!"

6:15 ч. EST - В Лос Анджелис пъти актуализира своята онлайн версия да обявя, че певицата е била изразена мъртъв в Лос Анджелис Медицински център. Петнадесет минути по-късно, TMZ беше говорил с мъка от ужас Тито Джексън, който каза на уебсайта беше съжалява за които не говорят на неговия брат ", от време на време."

6:30 ч. EST - TMZ постове снимка на майката на Катрин Джаксън пристига в болницата.

7:49 ч. EST - В Лос Анджелис Таймс постове новини история за Джаксън смъртта, която съдържа цитати от хора, събрани извън болница, никой от които са били членове на певицата на прякото семейство.

26 юни 2009

Полиция започне разследване във Майкъл Джексън е починал след съобщения, че певицата може да е починал от свръхдоза наркотици.

В статията се прави, че след преглед се очаква да бъдат извършени, за да се определи причината за смъртта на Джаксън, макар че той може да бъде седмици преди токсикологични доклади показват, дали той е имал наркотици в тялото му.

В Лос Анджелис полиция търси да намери лекар на Майкъл Джексън, който на пръв поглед сцена, след като избяга от Майкъл Джаксън collpased. Полицията е много загрижена за въпросната д-р Конрад Мъри след impounding колата му от Джаксън дома четвъртък вечер.

Информация, която д-р Мъри може да приложи инжектиране на Demerol, наркотични болка медицина използва за лечение на умерена до тежка болка, на Майкъл Джексън, точно преди да умре, запалителни слухове, че те ще се даде Джаксън свръхдоза.

27 юни 2009

Полиция накрая намери личната лекар на Майкъл Джексън, д-р Конрад Мъри, който казва, че се представя към момента на смъртта му, и който е също така предполага, че е приложен CPR докато Майкъл Джексън тяло лежеше на леглото си. Те започват разпити на лекаря, по отношение на въпроси без отговор, които обграждат Джаксън смъртта.

Семейството съобщение на декларация, че те са "недоволни" с неубедителни резултати от аутопсията, дадени от Лос Анджелис моргата и обявява, че те искат да имат второ аутопсията, извършени на Майкъл Jacksons орган.

Той се обяви, че задържането на Майкъл Jacksons деца най-вероятно ще се стремят към Катрин Джаксън, майка му, обаче, Деби Rowe, децата майка също изрази желание да спечелят ареста.

28 юни 2009

Полиция съобщение изявление се посочва, че те са satisifed, че д-р Конрад Мъри, който се твърди, че са били до момента по време на Майкъл Джексън последния момент, не е бил в певицата смъртта, и че той не е заподозрян.

Майкъл Джаксън на бащата, Джо Джаксън, присъстваха на BET награди в Лос Анджелис и изглежда изненадващо спокоен и хладен. На въпроса как се чувствах, с оглед на последните събития, той отговори, че той е "добро усещане". Коментарите на Джо Джаксън са пълен контраст с докосване и емоционална реч, изнесена от Джанет Джексън по време на наградите тази нощ.

Бавни обороти кадри на Майкъл Джаксън на тялото в хеликоптер по пътя към LA County моргата е relesed, което показва какво изглежда е неговото тяло "Заседанието бе създаден" като хеликоптер асансьори разстояние и се движи далеч.

Коментари (27)

27 коментара към "Новини"

 1. SriMathe казва:
  ч.

  новини, забавления, възрастни теми или просто общи теми. Продължавай в същия дух.

 2. Мария казва:
  ч.

  RIP Майкъл Джаксън! Може би? да няма, но ти никога няма да бъдат забравени!

 3. perfumeflower казва:
  ч.

  Когато видях снимка на Майкъл в линейка, първото нещо, което ме порази беше цвета на кожата си? Аз съм също така, че носът му е различна форма. Аз също забелязах, че този човек е много по-"съдържание на мазнини" към лицето му. Майкъл имаше slimmer лицето. Може просто да се търси в неща, които не са там, но нищо не се добавя.

 4. quesarasara казва:
  ч.

  Окей, аз съм просто ще кажа това, защото Аз съм медицинско лице и това е всичко пълномощията имам. CPR се извършва в средата на breastbone, това изглежда като това е близо до ключица. Когато направите това cpr, което трябва да бъде около инча нагоре далеч от xyphoid процес (малко остри пункт, където да се ребра се до кръста.) Аз съм просто казва, на cpr не изглежда така. Тя е всичко, чак до яката кост. Също така, ако той е "плешив", както каза Куинси, защо има толкова много косата? И кожата му изглежда така fatter после възприемани в предишни снимки.

  Също така, всички ще знаят кардиолог (особено кардиолог, ако всеки лекар на всички), които CPR може да бъде само perfomed на твърд площ, а не в леглото!

  Също така, защо по дяволите, не са там производства заравяне на място? Това е Майкъл Джексън за плач на глас!

  Лу Ferrigno каза, че най-добрите в неговата малка интервю по този LA сутрин шоу.

  Аз също така как според някои от децата са "голям, играят и се забавляват в Катрин дом". Какво става с това? Защо някой, съобщава, че тези деца са като "забавление"?

  Също така, къде е Макоули Culkin? Защо не направи изявление още? Той е изключително близка до Майкъл, дори засвидетелствуваха за него в задяване процес. Какво става?

 5. Мими казва:
  ч.

  ОК казвам, ако той го бяха ще отиде обща той известен в цялата планета бяха ще отиде

 6. wishful09 казва:
  ч.

  В ирония е, че Майкъл Джексън е толкова уникален търси преструвам, че всеки може да е той.

 7. Cutiesinger1976 казва:
  ч.

  Трудно е да се види дали това е или isn't Майкъл, всичко около лицето му е пълна, че можеш току така да е, защото там е дишане маска върху лицето му всяко натискане на мазнини е по лицето си до дават илюзията, че лицето му изглежда тепавичарската евентуално? Що се отнася до CPR, че не можем да коментираме, че като Не знам нищо за него. Съм била на този сайт и scoured купища излъгвам истории за това и аз просто не знам какво да вярвам! Бих така любовта за Майкъл все още да е жив и гледам всичко това се случва, макар и аз ще е добре annoyed, че той го е направил за нас феновете, но аз разбирам защо той трябва да го направи също. Видеото на тялото в хеликоптер, който е явно някой в хеликоптера за адаптиране на организма, доколкото мога да видя.

  Всичко това се случи, когато излъгвам драма Елвис и Джим Морисън починал така че беше неизбежно ще се случи с Майкъл, тъй като той е бил такъв ключова фигура в толкова много живота през годините.

  Просто бих искал да знам къде, по дяволите, му фенове са били, когато той е жив! Отнема му да умре (евентуално), преди да го върне в нашите сърца! Там 'никакъв truer дума говори, отколкото, "Вие DONT знаят какво трябва, докато не сте загубили го"!

  Майкъл, ако сте мъртви бог да ви благослови моето сладко, нежно душата и ако са живи, разбирам, че вие трябва да направите това и се надявам да намеря мир сега, защото ти заслужаваш малко почивка.

  Обичам те Майкъл винаги и завинаги.

  Мариан xoxoxoxoxo

 8. Мими казва:
  ч.

  Майкъл Джексън смърт сертификат, моля, моля погледнете го и ми кажете какво мислите, че най-скоро

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 казва:
  ч.

  Здрасти,

  Аз бях погледна смъртното Cert, какъв е проблемът с него? Причина за смъртта, Отсрочени? Какво означава това? Аз съм royally объркана!

  Паметникът разби сърцето ми вчера, но аз все още се съхраняват мислене е бил той дори и в този ковчег? Той беше проблем да гледам по телевизията себе си, поне аз се надявам той беше! Аз искам той да е още жива, аз не искам той да е мъртъв, това е твърде тъжно!

  И ако той все още е жив, мислиш ли, че семейството му знам и всички тези изпълнители и хората, които четат tributes да го знаят и те всички са в това, или мислиш, че само си близки семейни единица знаеш? Съмнявам се всички хора, които са допринесли за спомен би знаете, подобни на тях, хайде! Далеч пресилено много!

 10. Baldrick казва:
  ч.

  Думата "defeered" е забавено. Така че предполагам, т.нар CPR е трябвало да го държат живи, докато той достигна болницата

 11. Мими казва:
  ч.

  Семейството му би знаят, но знам друг, за пример, ако Добра е наистина мъртъв наистина ли мислиш, семейството му ще доведе до ковчега и тялото му init в интерес на феновете, или артист, който някои от тях werent там за него е необходима липома тях. но ще отида и как, кога и защо има деца, взети маските на разстояние, плюс ENT не съществуват доказателства за неговото тяло очевидно те погребаха го, преди да отиде дори до спомен.

 12. Ким казва:
  ч.

  За много неща точка на факта, е голяма измама, и Майкъл Джексън е все още жив,
  Друг въпрос имам защо никой не се използват, автоматизирани външните defibrillators (AED) позволяват почти всички се спасител да въвеждат авангардни технологии за пострадали от спиране на сърдечната дейност. Тези устройства доставят достатъчно енергия за нулиране на един quivering сърцето и ще позволи тя да бие нормално. Използван с CPR Един AED може да осигури раздрусвам наистина необходими, за да спаси живота.
  Също така, ако погледнете снимката на Майкъл Джексън се CPR, защо е маската не му устата и носа.
  Друго нещо, бих искал да отбележа, аз видях новините клип, не знам с ТВ новини станция и да е било, за Майкъл Джексън трансфер в болницата до хеликоптера, и тялото под формата на бели листа изглеждаше съвсем различно от носилка, като орган, идващи от хеликоптера са били прехвърлени в ъглите микробуса. Аз се опитвам да намеря клипа, но не е имал късмет досега.
  Също така, когато е бил Лиза Мари Пресли, мислех, че тя би се обърна към мемориална служба.

 13. цветето казва:
  ч.

  Аз също не правя Повярвай MJ е мъртъв за много неща просто не е наред, и този не го по 02 и не го в линейката не не не и техните са малко по ЗОП на тази измислица, всички Надявам се, че той може да получи далеч с това и да живеем в мир, но толкова тъжно, че той трябваше да направи това, в последно време, мисля, че обществото наистина вижда MJ е кадри от Staples център MJ ние Обичам те толкова много и ние разбираме, но неговата чупене сърцето ми повече и още ech дни

 14. цветето казва:
  ч.

  Съжалявам, че трябваше да заяви не умря

 15. ejay5131 казва:
  ч.

  Защо бяха Jacksons напълно ангажирани с TMZ.com този ден? И как биха могли да TMZ бъдат сред първите, които знаят повече от всеки друг, те съобщават, че така малко. Вярвам, че тя е била Jermaine, който каза, че чул Майкъл са починали по радиото и след това трябваше да се обадя на майка му да потвърди това. Хайде ... Чувал ли си го по радиото??? Никой ОТ MJ MANSION нарича Джаксън семейство??? Нещо мирише "измама" Y

 16. supermom75 казва:
  ч.

  Съгласен съм с ejay

 17. bexuk казва:
  ч.

  Не само е tmz.com първата за разчупване на историята, дори преди Jermiane са издадени изявлението каза: MJ беше мъртъв, но още същия ден те са взети на олово в историята, историята публикувате редовни актуализации на MJ смърт сага, които са след това се качват и преквалификация, публикувани във Великобритания медии.

 18. Juicypefkos казва:
  ч.

  доста интересна теория там ... много мистерии,,,

 19. bghoppy казва:
  ч.

  На Лари Кинг крие Невърленд, Jermain казал Лари Кинг чу за MJ когато CNN репортер го повикаха.
  И аз прочетох, че TMZ взеха им история от доклад на влезли двайсет минути преди върху името на сайта, които не мога да си припомни (тя е броят seventeeen в името). По кое време са те по телефона с 911? Трябва също да четат хора в Европа бяха изслушани докладите на неговата смърт, дори рано, от преди 911 разговор.

 20. nyla казва:
  ч.

  ОК пра кажа MJ не е умряло, не е мъртъв и всичко е измислица за коя причина, това означава, че семейството, са в по него прекалено? дори и след емоционалното изявление от Jermain и Джанет? и дъщерята на МП? Са децата не траур като такива, защото те знаят, че баща им не е наистина мъртъв. Въпреки че има някои данни, че МП е жив, има и някои фактори, които показват, че е мъртъв. В момента си сестра La Toya твърди той беше murderd и казва по време на неговата "смърт" е бил самотен. Това, което не се е, че ако знаеш, че някой като брат или приятел, някой наистина се грижи за Нараняваш тогава защо да не ви бъда там за тях и остана вярна на тях. Както и знаменитости като Марая Carey, който се обърна към спомен те wern't единственият fakes, някои от неговите членове на семейството wer също. Единствената сестра, които мисля, че остана вярна на МП е jermain.
  Също така мога да кажа само, че ако умра MJ направи тогава защо wouldnt Jermain да си най-голяма степен най-добре да се уверете, че той имаше Ислямска погребение? това не правят смисъл. Вие ще направите ли нещо, което евентуално може да се уверете, че някой е бил погребан правия път в исляма, дори ако не ги познавам като такъв.
  Що се отнася MJ тялото? Някой виждал ли е това?? Могат ли децата кажа как изглеждаше той по това време, независимо дали той е дълъг или рамото-lenght косата, кожата му тон, тлъстината на HUS лицето. Може ли някой си припомни, че и правдиво дават отговори, които ще имат смисъл. Те казват, че репетиция кадри не беше, че от няколко часа преди да умре, но е от няколко години. MJ коса е различна. Значи някой лъже

 21. Саманта казва:
  ч.

  Какво ми стане най-много, е че, защо да те показват по новините Катрин Michaels майка, отиваш в болницата?

 22. змея казва:
  ч.

  стори всичко, както и забелязах, че картината в линейката каравана .... Терес, че друга странна thig?

  Имам снимка, че пред мен в по-голям размер.
  на челото си и виж през носа края голяма артерия .... дори ако someones почти мъртъв, това wouldnt бъдат толкова големи, ако тя би се Майкъл.

  И когато и да погледна Майкъл в действие, той doesn't дори има такова atery ... ...

 23. LadyVain казва:
  ч.

  Мисля, че от носа, че много от хората виждат различни причини е със сенки, уловен в снимка и от факта, че той имаше всички тези машини, свързани с устата си.
  Например, виждам лицето му всички изразяват гнева в тази снимка в линейка, но аз предполагам, всеки един от нас си има собствена гледна точка.
  За съжаление, няма кой да се потвърди, ако сте грешен или надясно ...

 24. emmie казва:
  ч.

  всички Im казвам е, че аз се надявам той е жив и добре и се надявам heis resting.i DONT мисля, че искам хората да се опитам да го намерим, ако той е alive.i мисля, че ще се върна, когато той е добър и готов .. така че мисля, че той просто трябва да му се насладите на музика и да си жив памет

 25. emmie казва:
  ч.

  Im воденето му памет жив bygoin до 02 сцена и просто го помня с много други ... 22 юли аз wud са виждам го в концерт
  loveu Майкъл

 26. mjfan казва:
  ч.

  Добре аз само искам да кажа, мисля, че това е наистина странно, че Катрин Джаксън е пазаруването в цел за китка на къмпинг оборудване в деня след нейния син умря. Видях клип от нея. Сега вече "Не казвам, че е MJ е жив. Аз съм просто казвайки: Що за майка plunks определи китка на парични средства в Целева деня след нея детето умира да си купя един куп къмпинг оборудване.

  По какъв вселена е, че нормалното поведение?

 27. emmie казва:
  ч.

  MayB тя просто иска да си мисли нормално за децата, заради неговото няма да е добре за any1 ако тя само седи около плаче по цял ден. хората са много начини 2 mourn.she сега, че тя е отговорна за децата тя има 2 жалеете различно. нейното нормално.
  дори и ако е жив michale той го е направил, защото той иска да бъде оставена на мира, но хората са все още се опитват да се види дали той е жив и се опитам да го намеря нека почивка

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.